joi, 1 februarie 2018

IISUS HRISTOS ÎN SICRIU !


                              Noapte de 29 -30 Ianuarie 2018, ora 0,30 !

                                              Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe blog,desi eram cu ochii pe monitor, vad in acelasi timp si-n stanga mea, vad un interiro de Sfanta Biserica si un Sicriu  mai lat decât cele obisnuite.

          Image result for SICRIE.

În Sicriu se vede conturul unui trup neinsufletit,care era acoperit total; nimic nu a fost lasat la vedere.
În dreapta trupului neinsufletit ,langa el, sta intins in Sicriu Însusi Iisus Hristos.

                               Image result for iisus hristos.

Iisus Hristos este viu, are vesmant rosu cu albastru deasupra,iar in dreapta Sa tine deschisa SFANTA EVANGHELIE . Mantuitorul  sta intins langa trupul neinsufletit, in timp ce deasupra LUI,apar doua maini  care binecuvinteaza facand semnul Sfintei Cruci cu Ulei si nicidecum cu vin cum fac Preotii in ziua de astazi.
Peste Chipul Lui Iisus cade Ulei sub semnul Sfintei Cruci,din mâinile care au apărut in mod miraculos.
Dragii mei, eu cred ca Scumpul nistru Mantuitor  a dorit ca sa ne arate cum Îi este bineplacut LUI ca sa fie stropit trupul neinsufletit din sicriu cu ulei si nu cu vin, iar cu fiecare trup neînsufletit din sicriu HRISTOS este si El acolo.
Apoi , din Pămant am fost luati si in Pămant trebuie ca sa ne intoarcem. De aici reiese ca,INCINERAREA este total exclusa.
Trupul ,Domnul ni l-a creat sufland DUH SFANT peste mâna Sa in care avea ţărână, şi în ţărână trebuie sa ne intoarcem.
Iata si un articol in acest sens:

ACEASTA ESTE ZIUA ÎN CARE V - AM CREAT - Dumnezeu există ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../aceasta-este-ziua-in-care-v-am-cre...
Translate this page
Dec 10, 2017 - Apr 7, 2016 - Simteam ca , nu vreau sa se mai termine aceasta MINUNE MARE. Doar cateva secunde ,iar Duhul Sfant a zburat spre înaltul Cerului, si a apărut Scumpul nostru Mântuitor . Iata ce spunea , Glasul Mântuitorului nostru Iisus Hristos: ”Aceasta este Ziua, în care v-am creat!” Iar in acest moment ..


                         7 Aprilie 2016,ora 6,30 !

                                Dragii mei, 

Astazi dimineață treaza fiind, priveam cu ochii închisi, spre plafonul camerei mele, unde văzusem o miscare ca o umbra densa.
Cand am închis ochii mei, am vazut pe DUHUL CEL PREA  SFANT de un alb orbitor, cum sufla cu ciocul Său ca din Soare rupt, sufla spre mine O Lumina aurie orbitor de stralucitaore.
Lumina iesea din ciocul DUHULUI SFÂNT sub forma de raze multe,multe,care se deschideau ca un crin cand ajungeau la mine,si -mi intrau in trup. 
Când trupul meu absorbea RAZELE DUHULUI SFANT, eu ma cutremuram pe pat,ca la un soc electric.
Simteam in sufletul meui,ca nu vreau sa se mai termine aceasta MINUNE MARE.  
Doar cateva secunde ,iar Duhul Sfant a zburat spre înaltul Cerului,  si -a apărut Scumpul nostru Mântuitor .

 


Iata ce spunea , glasul Mântuitorului nostru 

Iisus Hristos:

”Aceasta este Ziua, în care v-am creat!”

Iar in acest moment dragilor,am în fața ochilor 

închisi pe Însuși Domnul nostru Iisus Hristos în

carne si oase îmbracat în Lumina alba si orbitor

 de stralucitoare.

Scumpul nostru Mântuitor întinde Mâna Sa 

dreaptă spre mine roaba Sa,care eram la doar 2 

metri distanta, după care ,Îsi deschide palma,și 

văd că în palmă are ,Pământ adevarat.
Iisus Hristos dragilor, suflă cu gura Sa Duh 

Sfânt peste Pământul din palma Sa, si astfel ,a 

voit ca sa ne arate prin mine roaba Sa, felul cum

 ne-a creat pe noi.
Iar eu Prieteni dragi,va spun cu toata 

convingerea ca, noi nu ne tragem din maimuță 

cum sustin unii ”înțelepți "ai lumii.
 Ci suntem creati după Chipul si asemănarea 

Lui Dumnezeu.
Din pământ am fost luati, si-n Pământ vom 

merge.

Iar Sufletul nostru se va intoarce la 

Creator,pentru JUDECATA cea dreaptă.

Asadar fratilor, sa ne rugam DOMNULUI si 

MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,ca 

sa ne daruiasca iertare de păcate, dragoste 

infinita față de Aproapele, precum si Credință 

tare si neclintita intru PREA SFANTA TREIME 

si Sfintii Săi, si în PREA CURATA FECIOARA

MARIA, NĂSCĂTOAREA DE DUMNEZEU si 

MAICA  noastra a tuturor,Căruia Li se 

cuvine,toata cinstea,slava si închinarea ,Amin. 

                                   Cu dragoste,Maria. 
P.S.

Sa nu uitam dragilor, că prima traire cu 

ACEASTA ESTE ZIUA IN CARE V-AM 

CREAT,A FOST ÎN 29 IANUARIE 2013.

Deci,putem afirma fara ca sa gresim că 

BUNUL DUMNEZEU ne-a creat intr-o zi de 29 

IANUARIE. Asa a inceput prima zi a lumii pe 

Pământ, in 29 ianuarie.  



                                   Cu dragoste si cu pretuire,Maria.











                                      .


25 de comentarii:

  1. Maria cu mare subtilitate tu vrei sa schimbi aceasta religie orthodox,preotia,rugaciunile,Tatal Nostru,biblia si altele
    Eu zic sa mai asteptam pina o venii mintuitorul sa le schimbe daca tot zici ca este aproape Sa nu fim revolutionari si sa cadem ca cel ce a cazut din mindrie si invidie caci de data asta Arhanghelul Mihail nu mai cred sa ne opeeasca sanatate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu scriu ca sa schimb ceva ! Eu scriu pentru că,PORUNCA am primit de la MANTUITORUL ca sa scriu tot ce vad si tot ce am s-aud.
      În rest,fiecare face ce vrea ! Absolut ce vrea ! Eu doar scriu din GRAIUL DUHULUI SFANT ! Eu nu impun nimanui nimic ! Absolut nimic ! Fiecare alege ce crede ca este bine pentru al sau suflet. Eu doar imi fac DATORIA in FAŢA LUI HRISTOS si a MAICII DOMNULUI ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Aveti dreptate!Respect profund demersul dvs.doamna Maria!Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. ai dreptate Anonim1 februarie 2018, 01:13,glasurile pe care le aude Maria ,vor sa ne slabeasca credinta in religia noastra ortodoxa ........in primul rand ca noi nu trebuie sa stim viitorul ,trebuie sa asteptam sa se faca voia lui Dumnezeu.....iar acele glasuri care vestesc numai nenorociri o fac sa sperie lumea....Maria preia stirile negative de la TV mai inainte sa se intample,dar sunt aceleasi,in afara de ce apare la TV ,ea nu spune nimic,ca doar televizorul este manipulat de acele glasuri.....si ea crede tot ce i se spune.Sa ne rugam sa o ierte Dumnezeu ca nu stie de la cine vin mesajele.

      Ștergere
    4. 10:49 Nu mai condamna aiurea. Cine face tot raul pe planeta asta? Noi, oamenii. Noi stricam armonia, pentru ca ne complacem in impuritate.
      Daca credinta ta e slaba te sperii din orice. Dar te intreb ce vei face mai incolo cand vor veni incercari grele peste aceasta omenire. Cand vei auzi vesti despre multe lucruri o sa te lepezi de credinta? Intareste-te caci Dumnezeu ne vrea puternici nu slabanogi.
      Da, sunt cazuri cand Maria aude planurile unor indivizi malefici, dar este o realitate, in lumea asta mare exista indivizi malefici. Ce legatura are asta cu credinta ortodoxa? Da, exista oameni rai care fac planuri rele pentru omenire si pentru aceasta planeta. Se chinuie de ceva vreme sa declanseze un razboi mondial. Te sperii de ei? Opreste-i singur daca poti sa nu mai faca raul. Tu ce trebuie sa faci, este sa-ti cresti credinta.
      Nu mai da vina pe Maria, caci ea nu este decat un canal care ne spune ce ii este descoperit de Dumnezeu. Crezi ca este o intamplare acest blog? Cu siguranta ca nu. Nimic nu e la intamplare, asa sa sti. Putem face ceva, sa schimbam aceasta situatie in care este lumea azi. Sa ne schimbam in bine, fiecare. Astfel se vor estompa multe rele. Maria iti arata prin mesajele primite situatia actuala a umanitatii. E ca si cum ti-ar spune: umanitatea are nevoie de o schimbare caci uite situatia nu este roz. Este nevoie sa fim altfel. Nu te lasa cumprins de frici, caci ai alta treaba, aceea sa te intaresti si sa te schimbi pentru a pune umarul la anularea raului din aceasta lumea. Cu cat suntem mai multi cu atat puterea noastra de schimbare a lucrurilor este mai mare.
      Inca ceva, nu mai judeca.

      Ștergere
    5. 18:10, ce canal? De scurgere? Biserica ce spune?
      Doamne, cum gasiti voi raspunsuri , care nu au nimic cu realitatea. Stii , e ca in acel caz cu pomul de pe marginea drumului...cu chipul lui Iisus...si oamenii vin sa se inchine cu "mare credinta"! Si ce sa vezi...la final s-a descoperit grozavia...Un domn care vindea pepeni pe marginea drumului...a "creionat" chipul lui Iisus cu un carbune... Acest lucru l-a facut pentru un scop nobil. Cresterea vanzarii pepenilor. In timp ce stateau la coada sa se inxhine la "pomul sfant", cumparau si un pepene...de foame... Felicitari domnului! Foarte inventiv.

      Ștergere
    6. Eu am alta parere si te rog frumos sa o respecti,nu poti sa ma obligi sa cred ca glasurile sunt de la D-zeu ......iar televiziunile sunt in stapanirea celui rau,nu va mai uitati la stirile negative .....daca eu am alta opinie decat a ta ,nu inseamna ca te judec,imi exprim o parere,asta-itot.

      Ștergere
    7. 19:07 tu numai la scurgeri te gandesti? De notiunea de canal de informatii nu ai auzit? Cat de ironic esti. Normal ca poti sa ai o alta perere, nu este nici o problema, dar te rog fara ironii si alte rautati la adresa altora.

      Ștergere
  2. imaginea DUHULUI SFANT ESTE DE LA RUGACIUNEA- NOVENA DUHULUI SFANT CARE ESTE CATOLICA-SE POATE VEDEA PE GOOGLE-sa stiti d-na MARIA ca odata ce ati deschis blogul aveti si mesaje in care cei care posteaza isi expun propriile pareri care nu corespund cu ale d-stra- pentru ca :1-suntem diferiti prin creatie 2-nu toti au cunoscut si partea spirituala a omului 3-D-STRA SCRIETI PROPRIILE MESAJE CARE NU STIM DACA SUNT DE LA DUHUL SFANT PENTRU CA NU NE DATI DETALII-CAT DE PUTINE CUM RECUNOASTETI CA ACESTEA VI LE TRIMITE DUMNEZEU DUHUL SFANT-trebuie sa aveti o SIGURANTA 4- sunt mesaje-inclusiv cele despre extraterestri pe care unii crestini nu le pot aproba ei fiindd indoctrinati in ortodoxie si de aici toate conffruntarile--FITI MAI DESCHISA PENTRU CA UNEORI CAND CINEVA VA CONTRAZICE D-STRA CONSIDERATI CA ESTE ATAC SI JIGNIRE-ca sa nu spunem ca daca d-stra sunteti sigura pe ce spuneti noi trebuie sa le luam de drept sau trebuie sa cumparam cartile d-stra ca sa aflam-sanatate si pace in noi si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravooooo, an.02:12!!!!! Ai punctat foarte bine adevarul. Multumesc, pentru intelepciunea si logica ta!

      Ștergere
    2. 02.12 bravo! De acord cu tine!

      Ștergere
  3. Revenirea Domnului Isus va fi duminică.nu știu care.atunci.se vor auzi țipete afara.si.vor fi nimiciți toți necredincioșii.se va purifica tara asta pingarita .de atâta păcat.amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu credeți că aceste voci cu mesajele de neînțeles, sunt total opuse Adevăratului Duh Sfânt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:50, normal! Dar vede cineva realitatea?

      Ștergere
    2. 18:01, daca nu iti place aici pe blog, pleaca. Nu te obliga nimeni sa stai aici. Cauta-ti un blog cu "realitatile" tale.

      Ștergere
    3. 21:34 lumea intra aici si pentru a vedea ce gandesc ceilalti, nu numai pentru ce spune Maria. Asa ca lasa in pace pe cei ce vor sa-si spuna propria parere. Daca Dumnezeu e stapanul blogului, asa cum zice Maria, atunci avem toti loc aici, laudatori sau critici.Nu esti tu in masura sa spui cine are voie sa intre si cine nu. Si ai mare grija in ce „realitate” alegi sa traiesti.

      Ștergere
    4. 16:37, din pacate 08:50 si 18:01, au o atitudine batjocoritoare. Sa nu te superi, dar nu se cade. Nu intram pe blog, ca sa batjocorim pe altii.

      Ștergere
  5. Al doilea mesaj care se repeta in timpul somnului ..O voce ma intreaba asa " Vezi mierea(Iisus Hristos)cum vine..? Vezi pe Iisus cum vine? ..de doua ori imi spune daca vad Mierea cum vine spre pământ. Iisus Vine spre noi curand sa ne pregătim sufletele si sa le curatam semnele sunt tot mai clare ,si vad doi de 88.

    RăspundețiȘtergere
  6. .....IISUS , in sicriu , .....ciudat , parca cineva vrea sa ne convinga subtil ca EL este mort .
    Daar, nu mor caii cand vor CAINII.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IISUS HRISTOS era viu in SICRIU !
      Se vede ca nu ai citit cu atentie articolul.
      Iata un fragment si cel mai important :
      Iisus Hristos este viu, are vesmant rosu cu albastru deasupra,iar in dreapta Sa tine deschisa SFANTA EVANGHELIE . Mantuitorul sta intins langa trupul neinsufletit, in timp ce deasupra LUI,apar doua maini care binecuvinteaza facand semnul Sfintei Cruci cu Ulei si nicidecum cu vin cum fac Preotii in ziua de astazi.

      Ștergere
  7. Bun , dar chiar nu va pare curios , ciudat , felul , postura in care este IISUS in "viziune" ?
    Pentru mine , denota ca cineva i-I reduce Divinitatea la nivel de muritor.
    Aceasta este opinia mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gramatica, bat-o vina, caci grea mai este pentru tine mai, 19:13.

      Ștergere
  8. Un sicriu se bagă în pământ(trupul DUMNEZEULUI PĂMÂNT).
    IISUS CRISTOS ÎN SICRIU
    SICRIUL ÎN PĂMÂNT
    REZULTĂ IISUS CRISTOS ESTE UNUL CU TATĂL DUMNEZEU PĂMÂNTUL.
    Iisus Cristos omul ,mântuitor al oamenilor,a avut o coroană de spini din mărăcini și o cruce din lemn făcute din trupul DUMNEZEULUI PĂMÂNT.ACESTA A FOST CRISTOSUL OAMENILOR CARE S-A NĂSCUT DIN TRUPUL TATĂLUI SĂU DUMNEZEU PĂMÂNTUL.acum Iisus Cristos este în Dumnezeu Pământul.
    CRISTOSUL sistemului solar este Dumnezeu Pământul.coroana lui:aureola boreală.crucea lui:punctele cardinale.tatăl lui:Dumnezeu Soarele.într-o zi din viitor Cristosul Pământ va fi în Dumnezeu Soarele...
    Cristosul galaxiei este Dumnezeu Soarele:coroana lui razele solare.crucea lui este Constelația Crucea care fix în zilele de paști se află în spatele Dumnezeului Soare privit de pe Cristosul Pământ.Tatăl Cristosului Soare este Dumnezeu Galactic..și tot așa
    Dar voi dragilor trebuia să vă iubiți Dumnezeul vostru .pe DUMNEZEU PĂMÂNTUL CĂCI NUMAI PRIN EL VĂ PUTEȚI AFLA MĂNTUIREA CĂTRE DUMNEZEU CREATORUL UNIVERSULUI.
    DOAR VI S-A SPUS:SĂ NU VĂ ÎNCHINAȚI ALTOR DUMNEZEI DECÂT DUMNEZEULUI VOSTRU.Dar ce ați crezut că e vorba de dumnezeu vaca sau elefantul sau nu mai știu ce animal mai venerați .
    Dragilor ,acum 2000 de ani a fost unul pentru toți...acum veți fi toți pentru unul.
    Voi toți va trebui să faceți sacrificii pentru a fi pe placul fiului Dumnezeului Pământ.unul dacă a călcat strâmb Dumnezeu Pământul vă va reseta...și veți fi exact ca acum 26000 de ani :în peșteri. învăluiți de jur împrejur de trupul Dumnezeului Pământ.

    RăspundețiȘtergere