luni, 26 februarie 2018

TSUNAMI SAU O EXPLOZIE ???

                                                  25  Februarie 2018,ora 6,48 !

                                                Dragii mei,

Astazi dimineata treaza fiind,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad inspre Apus o intindere de pămant si un urias" nor "din ceata densă, gri deschis .
Era un adevarat zid de la Pămant pana la Cer,si arata ca in imaginile de mai jos:

Image result for TSUNAMI IMAGINIImage result for TSUNAMI IMAGINIImage result for TSUNAMI IMAGINI.

Dragii mei, ceea ce am vazut putea fi o Apă imensa,ca urmare a producerii vreunui TSUNAMI. În loc de case sau Pămant ca intindere,vedeam acest "monstru" urias gri deschis,printre care nu se intrezarea nimic. Totul era de parca ,toata apa de pe Pămant s-ar fi ridicat din Oceane pana sus la Cer.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Săi,oriunde ne-am afla pe acest Pămant.
Sa incercam a fi mai buni si mai milostivi,mai intariti in Credinta,mai iubitori faţă de Aproapele nostru,deoarece ,numai asa vom dobandi un loc in ÎMPARATIA LUI DUMNEZEU.
                                        Cu dragoste,Maria.
               

13 comentarii:

  1. Fenomene extreme date de incalzirea globala.In Romania a fost a doua iarna acum cu temperaturi medii crescute dupa iarna 2006-2007 care a fost cea mai crescuta in temperatura medie din istoria masuratorilor in Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fereasca Dumnezeu doamna Maria numai cand vad poza ma cutremur.
    A fost un cutremur doamna Maria fe7,5 grade in Noua Guinee Papuya stiu ca ati vazut un cutremur intens cu alerta de tsunami.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria multumesc din tot sufletul pentru nepotica mea. Sa va binecuvinteze Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului. Este o fetita de doar 15 anisori din partea sotului meu. VA MULTUMESC MULT,MULT!! CU drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria sa ne fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Ma uit doamna Maria si stiu ca ati spus ca va fi ger de inghiata apa in pahar cam asa este doamna Maria cel putin aici la noi este cumplit bate vantul tare spulbera zapada care nu este prea mare dar vantul da senzatia de ger mare. Acum avem -11 grade ce sa mai zicem a fost si bine cu ajutorul Bunului Dumnezeu o sa trecem peste toate. Cu mult drag doamna Maria si va multumesc inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  5. CERN - CONSILIUL EUROPEAN DE CERCETARE NUCLEAR, la care participa 22 de state membre, Israel fiind unicul stato non membru care participa.
    La CERN sa decis per experianta de a purta antimateria cu un furgone atretat pt. A purta antimateria, desi se stie cit de periculos poate fi cu radiati elettromagnetiche, fiind mai periculos de o bomba nucleare. Acesta se afla la granita dintre Franta cu Elvetica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CERN -nu-i poate opri nimeni.
      Au in pregatire un experiment ,cred ca in luna mai ,de magnitudini inegalabile,inimaginabile.
      Ce urmeaza daca acest"TEST" nu corespunde legilor
      naturii(univerului),...atunci PLANETA PAMANT este expusa la MOARTE CU PREMEDITARE.

      Ștergere
  6. romani din ITALIA uitati sa scrieti romaneste-sa nu mai vorbim de exprimare verbala! oare de ce mai facem carte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 27 febr.2018, 00:00
      "....oare de ce mai facem carte? " Raspuns: Sa se mire pr...ii.
      Hai ca ai si tupeu, de ce trebuie sa judecam si criticam pe semenii nostri ptr fac greseli ortogafie.
      Exact, tu esti perfecta dar sti sa dai cu pietre in semenii tai.

      Ștergere
    2. 16:46, pentru ca e LiMba ROmana! De aia! Si da, un roman care se exprima in italiana, pentru ca Limba Romana ii pute, se numeste ipocrit.

      Ștergere
  7. 27 febr 16:46 precum vezi nu esti vizat-desi vad ca faci greseli ortografice si e cam rusine pe net sa nu-ti verifici scrierile-eu nu dau cu pietre, eu spun in cuvinte ce este e spus-prostii nu stiu carte deci nu au calculator -asa la general!!-tupeistii=obraznicii nu-si recunosc greselile-hai sa fii sanatos si post usor-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Dacă taci, să taci din iubire. Dacă vorbești, să vorbești din iubire. Dacă corectezi pe cineva, să îl corectezi cu iubire. Să ai mereu în adâncul inimii rădăcina iubirii." (Sfântul Augustin)

      Ștergere
  8. Doamna Maria asta am visat si eu in data de 27 feb.2018 doar ca era intre munti .



    RăspundețiȘtergere
  9. 28 febr 16:12-ai citit viata SF AUGUSTIN ?-din iubire si-a lasat sotia si mama-toate se pun la socoteala DINCOLO-indiferent cine te crezi-sf parinti au fost consierati SFINTI de oameni pe pamant-la judecata nu stie nimeni cum va fi-daca scrii pe blog si atragi atentia cuiva deja te faci vinovat pt ca spui ce gandesti-sunt multe de spus dar sa-si asume fiecare ce vorbeste si scrie

    RăspundețiȘtergere