marți, 13 februarie 2018

UN CUTREMUR INTENS LA SUD ,SUD - EST !


                                                 12  Februarie  2018 ,ora 16,34 !

                                                                     Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor inspre Sud, Sud -Est ,vad o livada cu mici pomi peste care se asternuse un strat consistent de zapada.
Brusc ,incepe un Cutremur intens si vad cum Pămantul se legana mai tare de la stanga la dreapta; asa precum cernem noi faina cu sita.Am mai vazut Cutremure in care Pămantul se cutremura ca pe arcuri;acum insa,se legana puternic.       


                                         Image result for SEISMOGRAF.

Dragii mei,din păcate,vom auzi de un alt CUTREMUR intens care se va produce inspre Sud, Sud -Est .
Un Cutremur  care va legana Pămantul destul de tare. Nu vedeam case sau blocuri;vedeam doar zăpada si pomi micuti.
Romania sfanta dragilor,este ocolita si ocrotita de Cutremure devastatoare,datorita poporului ei care are Credinta si Dragoste de Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Asadar ,sa ramanem tari in Credinta fratilor, si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine iar Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va ocroti cu Mila si cu Dragostea Sa ! Amin!
                                                 Cu dragoste,Maria.


13 comentarii:

  1. You Are Love!

    https://www.youtube.com/watch?v=srGE9j4gMlI

    RăspundețiȘtergere
  2. va recomand cu toata dragostea SI D-NEI MARIA O RUGACIUNE A SF PATRICK APOSTOLUL IRLANDEI-TRADUSA SI IN LIMBA ROMANA SI CITITA ZILNIC LA MANASTIREA PETRU VODA-este atat de puternica pentru aparare incat eu o consider la fel de puternica ca si un maslu-incercati merita--eu o citesc seara de seara-pe google=RUGACIUNEA SF PATRICK SEC V MANASTIREA PETRU VODA-sa aveti ajutor si protectie

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne apere Dumnezeu si Maicuta Domnului doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. In completare la sfaturile si mesajele pe care ni le da Maria, mai sunt de ajutor si alte bloguri si canale de comunicare crestine care ne pot ajuta sa ne schimbam si sa devenim oameni asa cum isi doreste Dumnezeu: https://unitatea.ro/2014/03/04/cel-mai-puternic-canon-de-rugaciune-impotriva-vrajilorduhurilor-necurate/
    Cu toate greutatile pe care le avem in Romania, ar trebui se cuvine sa multumim lui Dumnezeu pentru ca inca mai avem printre noi semeni cu multa credinta, cu har si dar de la Dumnezeu, care ne pot indruma si ne pot fi calauza ca sa gasim drumul cel bun si sa nu ratacim traindu-ne viata in zadar. Doamne fie-ti mila de noi nevrednicii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Funcționarii publici dau în judecată Guvernul: 30.000 de oameni, înșelați la plata salariilor


    Sindicatele din administrația publică vor da în judecată Guvernul României dacă situația rămâne la fel, iar funcționarii își vor primi salariile diminuate:

    "30 de mii de funcționari din Administrația publică centrală nu au beneficiat de intervenția statului ca să nu fie afectate salariile nete. Statul este obligat de Ordonanța 90/2017 să ajusteze brutul. La unii au dat banii, la alții au dat doar parțial sau nu au dat deloc", a declarat la Realitatea TV Sebastian Oprescu, liderul sindicatelor din administrația publică.

    Tăierea salariilor din administrația publică vine ca urmare a trecerii contribuţiei de la angajator la angajat, dar şi ca urmare a aplicării noii legi a salarizării.

    În urmă cu o săptămână, sindicatele au anunțat că cei mai afectați angajați: de la Ministerul de Externe, Ministerul de Interne și Ministerul Transporturilor.

    „În funcție de procentele pe care le vor pierde, aș putea să identific Ministerul de Externe ca și cap de listă, în sensul că aceștia pierd foarte mult la salariu prin aplicarea legii salarizării și prin trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat. Funcționarii publici din conducere, cu toate că se referă și la șeful de birou, șef serviciu, director, director general și așa mai departe, aceștia pierd undeva la 37-38% la sută", a spus Sebastian Oprescu.

    El a mai spus că acum analizează situația fiecărui ordonator principal de credite. „Aici avem cele mai mari probleme, la nivel administrației publice centrale, nu la cea locală – unde se aplică un alt principiu de acordare a salariului. Iar un lucru nelalocul lui, în condițiile în care funcționăm după aceeași lege a funcționarilor publici", a mai spus liderul de sindicat.

    Sindicalistul a explicat că scăderile de salarii vin „de la limitarea prin grila de salarizare a creșterii salariale". „În momentul în care noi nu creștem cu 25% salariile din cauza faptului că această grilă pune un prag superior, automat acei 22,5% ce reprezintă contribuții se iau din netul de astăzi, luându-se din netul de astăzi, acești colegi pierd la salariu. Nici pe departe o creștere salarială. Sau nici măcar o creștere substanțială, așa cum au anunțat în decursul timpului partidele de la guvernare", a punctat Oprescu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria ne spune cu iubire si credinta adevarata ca Domnul nostru Iisus Hristos va reveni pe pamant in Romania. Am vazut ca acest lucru a fost transmis/comunicat de Mantuitorul Iisus Hristos cu mult inainte de a ne spune si Maria acest lucru. Am vazut aici, https://www.youtube.com/watch?v=hkV29iMDNk0 ca Mantuitorul Iisus Hristos a transmis inca de mai demult, ca atunci cand se va intoarce pa pamant, va veni la noi in tara. Deci, sa credem cu tarie despre acest fapt pe care ni-l tot spune Maria si sa ne pregatim sufletele pentru acest mare eveniment al planetei noastre. Nu stim daca se va intampla in timpul vietii noastre sau daca vom fi vrednici cei ce traim acum sa-l vedem pe Dumnezeu fiul, dar nu pierdem nimic daca ne pregatim cu credinta, iubire si speranta sa-l primim ca niste crestini adevarati. Doamne intareste-ne intru credinta, speranta si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se schimba legea: multi romani nu vor mai primi pensie! Cine sunt cei afectati.


    Ministerul Muncii pregateste noi modificari la Legea Pensiilor.

    Astfel, potrivit Ministrului Lia Olguta Vasilescu, cei care nu au cotizat cel putin 10 ani nu vor mai primi pensie. In schimb acestia vor avea statut de asistati sociali.

    Oficialii intentioneaza sa faca aceasta schimbare pentru a evita situatiile in care cei care au cotizat la sistemul public mai putin de 10 ani au aceeasi pensie cu cei care au cotizat o perioada dubla.

    "Vom scoate din randul pensionarilor pe cei care nu au cotizat 10 ani, cei care nu au un stagiu minim de cotizare de 10 ani, adica cei cu pensia minima. Culmea este ca cei cu pensia minima i-au prins din urma pe foarte multi care au cotizat 15-20 de ani si care sunt tot pe la suma de 500-600 de lei.

    "Ei vor avea un fel de statut de asistat social si vor fi într-o legislatie proprie. Pentru acestia, de la 1 iulie, pensia creste la 640 de lei, dar atentie: nicio alta pensie din Romania, inclusiv pentru cei care au cotizat mai mult de 10 ani, nu va scadea sub 640 de lei", a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acestea sunt semnele care prevestesc un cutremur cu 24 de ore înainte

    Iată care sunt cei şase indicatori care pot prevesti un cutremur, aceştia putând fi observaţi de orice persoană, chiar cu ochiul liber:

    1. Norii tip panglică

    Primul dintre cei şase indicatori descoperiţi de general este apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli.

    2. Modificarea nivelului apei din fântâni

    Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

    3. Comportamentul animalelor de companiei

    Cel de-al treilea indiciu descoperit de general în cei 30 de ani de cercetări îl reprezintă schimbările comportamentale ale animalelor de companie.

    4. Paraziţii electrici

    Mai mult, în zona ce urmează a fi lovită de cutremur se constată creşterea paraziţilor electrici la recepţiile de telefonie mobilă, televiziune şi radio.

    5. Descărcări electrice pe cer

    În zona seismică, pe cer, se poate observa apariţia unor lumini sau descărcări electrice care sunt date de scăpările energetice ale scoarţei terestre spre atmosferă.

    6. Oamenii devin mai agitaţi

    Potrivit unui studiu realizat de seismologii japonezi, comportamentul oamenilor se schimbă, de asemenea, înainte de producerea unui cutremur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da citisem si eu despre semnele premergătoare unui cutremur dar e foarte greu sa urmăresti.. .daca esti la oras fântâna de unde...norii panglici daca te uiti pe cer in momentul ala ca se vad maxim o ora...descarcari trebuie să fi pe fază.. .paraziții electrici la fel si sa realizezi de unde vin...iar agitatia oamenilor in ziua de azi..greu de observat..

      Ștergere
  9. Corrado Malanga − In spatele crizei economice sunt Extraterestrii

    https://www.youtube.com/watch?v=jyJBI69peVM

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum,an 21:59,căci noua ni se spune ca sunt BENEFICI?

    RăspundețiȘtergere
  11. Cutremur în Mexic de 7,2 grade à fost

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/cutremur-de-46-in-bulgaria-882669

    RăspundețiȘtergere