miercuri, 28 februarie 2018

CHEIA , ÎNCHEIE ŞEFIA D.N.A ???


                                     28  Februarie 2018,ora 17,03 !

                                          Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza,desi eram preocupata cu alte treburi,aud glas care spune asa:

                  " Cheia, încheie şefia D.N.A !"

Clipă în care, il vad pe dl Presedinte Iohanis stand la un birou si era tare tare supărat.
D-l Iohanis incerca sa lege doua cuvinte ,dar nu le putea pronunta. Cred ca in faţa dlui Iohanis, statea cineva nevazut de mine,deoarece, dânsul privea spre in faţă si se incurca in cuvinte.
Dragii mei, ce va fi si cand vor fi astfel de schimbari,eu nu stiu.
Datoria mea in faţa BUNULUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI ,este de a scrie toate cate aud si vad.
Deoarece,toate se vor implini in timp; toate sunt de la BUNUL DUMNEZEU oranduite ca sa se implineasca.
Noi sa dam dovada de buna intelegere,de Credinta in SFANTA TREIME si-n PREA CURATA FECIOARA MARIA, si niciodata fratilor,dar niciodata ,sa nu raspundem raului cu rău.
Sa aratam celor care ne jignesc,celor care ne urasc pe noi, sa le aratam ca noi suntem altfel; ca noi suntem mai buni ca ei si ca avem pe HRISTOS in inima si-n sufletul nostru.
Procedand astfel, le vom da de gandit si poate îi vom îmbuna,
 si-i vom intoarce si pe acestia la DUMNEZEU.
                                        
                                        Cu dragoste,Maria.


                   

35 de comentarii:

  1. Multe minciuni ai mai spus. .. tare indiavolita esti. Nu iti dai seama ca faci jocul lui satan?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa mintea ta cine este satan?. Ca dupa limbaj si atitudine ti insati pari a fi satan !.

      Ștergere
    2. Anonim, daca tu te crezi atat de sfant de ce critici? De ce arunci cu noroi in oameni? Stii tu ce contact are doamna cu divinitatea? Pur si simplu aceasta doamna spune ce i se arata. Daca nu iti place nu intra pe blogul ei. Un om civilizat si educat nu face mahala, s-au iti lipsesc aceste calitati.

      Ștergere
    3. Inapoia ei satano si nu o mai ispiti sa-ti raspunda dupa cum ai merita. Cine face diavol pe cine?. Uita-te putin in oglinda (cea a propriului tau suflet) si atentie sa nu te sperii de ce o sa vezi.

      Ștergere
  2. Multe minciuni ai mai spus. .. tare indiavolita esti. Nu iti dai seama ca faci jocul lui satan?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cheia simbolizeaza ca se termina etapa veche a DNA-ului si incepe una noua cu alta conducere si abordara-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. 22,39 Vorbele pacatosilor nu se ridica la cer chiar daca te crezi destept ,nu esti nici destept nici credincios.Asa ca nu mai fii IPOCRIT.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cheia,incheie seria......
    Sa inteleg ca...va ramane sefa DNA ?
    Nu a ti fost prea explicita !

    RăspundețiȘtergere
  6. Celălalt este oglinda noastră...mare atenție la această cheie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fericire 23:05, treaba cu oglinda cam asa este : "Într-o oglindă plană, un fascicul paralel de lumină își modifică direcția de propagare, rămănând paralel; imaginile formate de o oglindă plană formează o imagine virtuală, de aceeași mărime cu a obiectului original. De asemenea, oglinzile concave transformă un fascicul paralel într-un fascicul convergent, ale cărui raze se vor intersecta în focarul oglinzii. În cele din urmă, oglinzile convexe, care transformă un fascicul paralel într-un fascicul divergent, cu raze care se deplasează de la o intersecție comună din "spatele" oglinzii. Oglinzile concave și convexe sferice nu focalizează razele paralele într-un singur punct datorită aberației sferice. O rază de lumină se reflectă pe oglindă la un unghi de reflexie care e egal cu unghiul de incidență. Acest lucru are loc când o rază de lumină cade pe o oglindă pe verticală, formează un unghi de 30° și se reflectă de la punctul de incidență la 30 ° în direcția opusă pe verticală." (Wikipedia)
      In plan spiritual "o oglinda" poate sa sa te reprezinte sau poate sa nu te reprezinte deloc, poti sa reflectezi mai mult , mai putin sau deloc.Daca cineva te injura, de face in toate felurile si tu nu ai procedat niciodata asa, cu nimeni, atunci tot ceea ce zice persoana respectiva ii apartine in intregime, il reprezinta si-i esti chiar de un real ajutor ca sa-si "scoata la suprafata" uratenia din el pentru a si-o putea "vedea" si a se putea alchimiza.

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ti-ar spune cineva un nume consideri ca l-ai cunoaste?. Nu ne-am vazut niciodata in viata, deci ce importanta mai are un nume scris aici. Importante sunt ideile si astea le dezbatem noi aici. Nu caracterizam persoane ci dezbatem idei si mai aflam unii de la altii lucruri interesante.

      Ștergere
  8. Noi nu trebuie sa fim nici cu dreapta si nici cu Stinga, noi trebuie sa fim de partea oamenilor corecti, atit in partidul de dreapta cit si in cel de Stinga, se gasesc oameni corecti si incorecti, noi trebuie sa alegem per Cei buni , corecti , iubitori de tara si poporul.
    Iar EU vad un ex. in Tudorel Toader, chiar daca TV il critica eu as Dori ca tara asta sa aiba mai multi de TUDOREL Toader , nu trebuie sa ascultati ce spun ziaristi si prezentatori TV. Lor le place oricum acest stil de democratici, merg unde doreste, lumea e a lor ei cunoscut Dubaiul, Chicago, Brasile, Australia, asa cum cunoaste bunica ocolul cu gainile, la Toti cei ce au Bani si traiesc bine le place democratia, dar v-at intrebat cum traieste saracul, orfanul, copii crescuti de bunici farà parinti, batrini care mor singuri farà copii, deci pentru acestia din una exista doar DEMO NOCRATIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da eu stiu .caci am rămas orfana.de la 2 ani de tata .de mama de la 5 ani .m-a crescut bunica dar a murit si dansa in ziua când eu am împlinit 18 ani.Si de atunci am muncit enorm .promitandu-mi sa nu mai trăiesc acele zile.dar nu m-am dus nicăieri.

      Ștergere
  9. Pt mine TUDOREL TOADER Este un DOMN, un om ones si DREPT, a pleca de jos si cunoaste toate legile, si cunoaste si pe cei corupti, la fel.este nascut in ziua de BUNAVESTIRE , ceea ce è un semn bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:33 cum e posibil sa nu vezi limpede omul fals Tudorel Toader? Cum e posibil sa percepi atat de deformat realitatea?

      Ștergere
  10. Pt mine TUDOREL TOADER Este un DOMN, un om ones si DREPT, a pleca de jos si cunoaste toate legile, si cunoaste si pe cei corupti, la fel.este nascut in ziua de BUNAVESTIRE , ceea ce è un semn bun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim 1:25 super! Corupti sunt peste tot si in dreapta si in stanga,numai ca KKK se ocupa numai de stanga,asta nu-i justitie !e politie politica !

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Mona, NU TE RESPECT!

      Ștergere
    2. 03:13, sa iti fie rusine! Esti obisnuita sa fii furata. Crezi ca e normal.

      Ștergere
  13. KU-KU-KLAnUS=STAT IN STAT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:25 nu vezi NIMIC ALTCEVA !!!!! Ce oameni !!! E limpede ca lumina zilei ce vor să facă ăștea cu justiția și voi o țineți cu Iohanis!!!! Cap ai minte ce-ți mai trebuie.

      Ștergere
  14. D-nei maria multa sanatate,multe primaveri frumoase,b-ul dumnezeu sa ne aiva in. Paza lui intelepciunea lui sa fie cu noi si i n noi,lumina lui sa ne arate. Calea. Cu multa stima. Roboc

    RăspundețiȘtergere
  15. B-ul dmnezeu,le-a facut pe toate si pe om -adam'si eva'. Cu mare misiune pe acest pamint---inmultitiva--pamintul si tote ale lui iau fost daruite omului---si. Liberul albitru---deci sa fim buni, si f,f,forte atenti,sa nu etichetam,pe nimeni,la fiecare. Locul in aceasta lume. Este fff oarte. Bine definit,e adevarat ca cu biblia in mana poti mergesi in rai . Si in. Iad. Roboc

    RăspundețiȘtergere
  16. Toate Binecuvantarile Cerului iti doresc Maria si toata dragostea si respectul pentru acest blog. Doamne ajuta si apara si binecuvanteaza poporul si tara asta si uneste-o Doamne, ca tare ne-au mai impartit si ne-au dezbinat tradatorii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi ne lasam dezbinati de cei care au vazut ca pot sa ne dezbine pentru a-si face interesele lor meschine.

      Ștergere
  17. 17,48 Nu stiu ce va obosesti atit.Oricum legile se dau de Parlament, iar cele ale justitiei sint obligatorii cu atitea modificari de articole la CC.E singura solutie legala ,daca nu vreti cum spune Adrian Severin;'O NOUA REVOLUTIE,'Nu cred ca v-ar avantaja.Iar cu procuroarea sefa toate cartile sint tot in mina lor a celor ce au cistigat alegerile.

    RăspundețiȘtergere
  18. 17,48 Nu stiu ce va obosesti atit.Oricum legile se dau de Parlament, iar cele ale justitiei sint obligatorii cu atitea modificari de articole la CC.E singura solutie legala ,daca nu vreti cum spune Adrian Severin;'O NOUA REVOLUTIE,'Nu cred ca v-ar avantaja.Iar cu procuroarea sefa toate cartile sint tot in mina lor a celor ce au cistigat alegerile.Iar cu KLAnUS avem probleme vechi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Avem conducatorii pe care-i meritam.

    RăspundețiȘtergere
  20. O gluma;KLAnUS catre Kovesi-Sa te revoc?Sa nu te revoc?
    Kovesi catre KLAnUS-Sa-ti scot dosarul?SA nu-ti scot dosarul?

    RăspundețiȘtergere