luni, 26 februarie 2018

LANŢ DE CUTREMURE ! O ERĂ A CUTREMURELOR !


                                           25 Februarie 2018,ora 6,32 !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                 "Un Cutremur de....!
            Traim intr-o Eră a Cutremurelor !

                        Image result for seismograf.
După care,glasul nu mai continuă.
Dragii mei, vom auzi de un val de Cutremure,de un lanţ de Cutremure care se vor produce peste tot in lumea asta mare.
Chiar acum cand scriu aici,adica la ora 1,25 din noapte,mi se arata un loc cu Blocuri de locuinte dărâmate.Erau Blocuri grena cu bej care se dărâmasera precum un joc de carti.
Asa ca în imaginile de mai jos :

Image result for blocuri daramate la cutremurul din 1977imaginiImage result for blocuri daramate la cutremurul din 1977imagini.
Prieteni dragi, asa cum se spune in MESAJ,traim intr-o Eră a Cutremurelor.
DUMNEZEU ingaduie ca Pămantul să se cutremure, ingaduie ca Pămantul sa fie cernut ,pentru a se alege grâul de neghină.
Sa nu ne mai miram cand, vom auzi de Cutremure mari in locurile în care, nu au fost nicicand asemenea Cutremure.
Nu trebuie sa ne temem de asemenea CUTREMURE ! DUMNEZEU iubeste pe cei care-L iubesc pe EL, si se roaga LUI si MAICII PREA CURATE FECIOARE MARIA. Iar pe cei pe care îi iubeste, îi si ocroteste.
Sa ne rugam si noi fratilor LUI DUMNEZEU si MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA,ca sa ne ocroteasca ca si pâna acum, ca sa ne intareasca in Credinţă si sa ne înmulteasca dragostea faţă de Aproapele nostru,mila si faptele bune.
Ce vom darui Aproapelui nostru,faptele pe care le vom savarsi,acelea le vom primi in viata cea vesnica.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,Amin!
                                       Cu dragoste,Maria.


14 comentarii:

  1. MESAJ Madonna di Anguera Brasile, printre altele, Madonna zice,dupa la moarte de Papà Ratingher Benedetto XVII, care va fi de sarbatoarea SF.IOSIF, NU A SPUS IN CE AN, anul acesta cade in 19 martie, va incepe NECAZUL CEL MARE IN TOATA LUMEA, speram sa nu fie asa , Doar DUMNEZEU stie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa speram ca vor ocoli Romania aceste cutremure in lant. Daca poate salva ceva poporul roman, atunci aceasta va fi doar credinta in Dumnezeu. Fiind ieri la Sfanta Liturghie, am vazut cum oamenii vin in numar foarte mare (chiar daca era un frig aspru) la rugaciune, fara sa-i indemne nimeni si nimic altceva decat credinta si iubirea de Dumnezeu. A fost o incantare sa vad cum o catedrala mare devine aproape neincapatoare desi in oras sunt multe biserici care toate sunt pline duminica la liturghie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Efectul incalzirii globale si a deplasarii apei de la pol si cresterii nivelului oceanic care modifica presiunea pe scoarta dezechilibrind-o,iar Pamintul se reechilibreaza prin modificarea axei ,eruptii vulcanice si prin cutremure.Deci cel putin un secol cu multe cutremure,probabil mai multe secole daca OMUL-singurul vinovat nu ia masuri de reducere a gazelor cu efect de sera,bioxid de carbon si gaz metan cel putin partial pentru ca total nu se poate deoarece va creste si umiditatea in atmosfera care si ea in parte da efect de sera dar cresc si fenomenele extremeca cicloane si Tsunami-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. In Romania vor fi cutremure? De data asta n-ati mai scris nimic de Romania.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa nu ne miram de ceea ce vine daca omul ignora sau uita de menirea lui pe pamant si de Dumnezeu, care a creat tot ce exista. Oamenii sunt acaparati de materialismul terestru de parca ar duce cu ei si le-ar ramane in stapanire toata avutia dreapta si nedreapta pe care o aduna pe pamant. La vremuri doar de El stiute, Dumneze/Divinitatea intervine si le arata oamenilor ca El este stapan peste creatia Sa, iar noi oamenii doar ne folosim de aceasta creatie si trebuie sa o ingrijim si sa o pastram pentru generatiile viitoare ca si ei sa poata urma scoala planetei Pamant. Daca noi oamenii nu se trezesc sau nu au capacitatea sa vada adevarul, Dumnezeu este obligat sa aplice corectiile binemeritate, sau sa ne ia la El pentru corectie.

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost si la noi la Buzau doamna Maria s-a simtit a fost pe verticala va dati seama daca era maivmare de3,8 ce se putea intampla?
    Sa ne fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului dar nu este zi sa nu fie un cutremur de pamant. Am o carte care spune ca anul acesta este anul cumulte cutremure de pamant. Cu drag doamna Maria si sanatate multa

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi trebuie doar Să ne rugăm şi să dormim liniştiți ca la noi ,,nu" vor fi cutremure mai mari decât au fost până acum, adică pănă in 8M Richter :)
    Însă părerea altora e mai realistă şi anume ca în maxim câteva luni vor apare cutremure de peste 5-6M apoi la timp foarte scurt vine marea surpriză! Mai bine am fi pregătiți din timp fiecare cum poate... Deoarece Cutremurele nu pot fi evitate cu nimic nici chiar prin rugăciune insă Rugaciunea ajuta cu siguranță la salvarea de vieți.

    RăspundețiȘtergere
  8. In 2018 se vor declanșa cutremure majore, din cauza încetinirii rotației Pământului.
    Nu se produce niciodată un cutremur, fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar daca ne rugam si nu facem nimic altceva, nu Este valabila rugaciune, pt ca rugaciune Este ca o reteta , in reteta se pune mai multe ingrediente pt a fi buona, adica rugaciune, IERTARE IUBIRE daruire , MILOSTIVIRE, deci te rogi iar dupa aceia te uiti pe geam de la etaj cum o persoana saraca cerseste jos in farà blocului ,iar tu nu o ajuti, sau doarme jos in strada goala in frigo, iar tu stai in pat la caldura, sau mergi mincind per strada iar cite un batrin nacajit sau un copil al nimanui flamind se uita lung la tine inghitind in gol, sau iesi de la super marchet incarcaturi cu plase pline de bunatati, iar careva saraca si gol linga usa maninca o coja de piine, sau urci per scari , treci pe linga cecina si nu vorbesti cu ea din orgoliu sau MINIE, si apoi zicem EU M-AM RUGAT, si DUMNEZEU trebuie sa ma asculte ? Cind eu nu vreau ca sa ascult parinti, cind parinti abandoneaza copii, sau si mai rau , se omoara unul per altul, SI ATUNCI NE INTREBAM, DE CE TRIMITE DUMNEZEU ATITEA GREUTATI ASUPRA NOASTRA, le TRIMITE pt ca si noi sa ne aducem aminte, si sa vedem pe cei nevoiasi si sa Credem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai anonim 00:33, mai las-o naibii lb italiana si scrie corect limba Ta natala =lb.romana !!!!!
      Mai sunt romani plecati in afara sau care s-au intors in iubita lor tara Romania, dupa multi ani de pribegie, dar vorbesc si scriu corect romaneste, nu li se impleticesc limba in gura !!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. anonin 21:30 : TU chiar nu mai ai o limita cu criticile.
      Fiecare se exprima cum poate ,cat poate ,atata timp cat au sufletul curat si se exprima cu bun simt.
      Expresia ta :"...li se impleticesc limba in gura!!!!"este foarte urat, degradant,shameless.
      Esti neagra rau in cerul gurii si arunci cu pietre in semenii tai nevinovati.

      Ștergere
    3. 21.30 Ce spui tu este valabil numai in cazul celor care daca au plecat au stiut bine lb. romana . Cine prost se exprima in lb. materna , prost se va exprima si in o alta limba . Amestecul de cuvinte, denota o imperechere alambicata intre ambele limbi, intrucat nu stapanesc bine niciuna din ele. E ca si lautarul care canta dupa ureche si nu dupa note muzicale .

      Ștergere
    4. Da, asa este si zici bine ceea ce zici 01:46.
      21:30 si 07:33, intorceti-va in voi insiva si o sa va intelegeti mai bine...

      Ștergere
  10. f curios ca unii astrologi cinezi au spus ca in oceanul PACIFIC-cercul e foc vor fi in 2018 cele mai multe si mari seisme -pana acum asa a fost

    RăspundețiȘtergere