vineri, 16 februarie 2018

MAICA DOMNULUI PLANGE , CU LACRIMI DE MIR CURAT !


                                      15  Februarie 2018 ,ora 23,45 ! 

                                          Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor in spatele meu chiar Sfanta Icoana din camera mea.
Sfanta Icoana cu MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS care ,arata exact asa:

              Image result for maica domnului.

Aud glas dragilor,care spune asa:

                    "Maica Domnului cu Mir !"

În aceasta clipă dragii mei,vad o mâna care ia de sub Sfanta Icoana cu Maica Domnului, o bucata mare de vată ,toata îmbibata in ceva galbui. Vata parea imbibata in mult ulei.
Doar glasul a spus din nou :

                    "Maica Domnului cu Mir !"

După care,totul dispare intr-o clipă la fel precum a si apărut.
Intorc privirea mea spre SFANTA ICOANA de pe perete, si vad fratilor, ca era exact asa precum mi se descoperise cu o clipă mai inainte.
Sfanta Icoana cu Maicuta Domnului cu Pruncul Iisus, era cea din revelatia mea.
Mi-au dat lacrimile de bucurie, mai ales că,aceasta SFANTA ICOANA am primit-o in DAR de la o buna Prietena MARILENA, iar cel care a pictat SFANTA ICOANA din revelatia mea,din casa mea,era aproape orb.
Am dorit ca sa -mi mai picteze inca O SFANTA ICOANA dar cu SFANTA TREIME, si mi s-a spus cu tristete ca, este deja orb total si nu mai poate picta.
După cum vedem cu totii dragilor, cred că in timp,din aceasta SFANTA ICOANA pe care am primit-o in DAR si care a fost pictata de un om aproape orb, cred ca va curge MIR curat din ochii MAICII LUI DUMNEZEU, asa precum mi s-a descoperit cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Sunt nespus de fericita ca exista in casa mea,in inima si-n sufletul meu. 
Ma rog pentru prietena mea care mi-a daruit aceasta SFANTA ICOANA, la fel cum ma rog si pentru omul cu Dar si Har divin care a pictat-o. 
Dumnezeu si MAICUTA DOMNULUI sa-i redea vederea pentru a putea vedea din nou ,si pentru a  iesi din mainile sale in continuare CHIPUL LUI DUMNEZEU si al Maicii Prea Curatei Fecioare Maria ,si care ,sa ajunga in casele crestinilor si - a iubitorilor de Dumnezeu.
                                       Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Dumnezeu face minuni (icoane care plang cu mir) pentru a ne intari credinta si pentru a ne convinge ca exista, ca noi sa credem in el cu adevarat si sa avem iubire, credinta si speranta.

    RăspundețiȘtergere
  2. dati-i cu mir de acesta pe la ochi,de la vreo icoana,poate isi revine vederea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am aflat azi ca o fetiță bolnavă de cancer a murit. E fetiță din Iași căreia paritii nu i-au mai permis să își ia tratamentul... Am fost îndurerată când am văzut emisiunea, am plâns când am văzut circul pe care l-au făcut părinții, am fost furioasă când am văzut că motivul pentru care nu au mai lasat-o sa fie tratată au fost banii. Nu banii pentru tratament ci pentru ei ... Sunt dezamăgită ca un copil a cărui singura vina a fost o boala necruțătoare nu a avut șansa la speranta. Punem pret pe viață, o sobă, etc. Dumnezeu sa o odihnească în pace!!!

    RăspundețiȘtergere