joi, 8 februarie 2018

EPIDEMIE DE GRIPĂ ??? S - A ADEVERIT DIN PĂCATE !

                                                      Dragii mei,

Scriam în noiembrie 2017,un articol cu titlul :

                     EPIDEMIE  DE  GRIPĂ !



Dar iata dragii mei,ce se intampla astazi cu GRIPA care se raspandeste rapid.
Desi Minsitrul Sanatatii nu recunoaste ca am avea o EPIDEMIE de GRIPĂ în ROMANIA,oamenii mor pe capete.
Avem pâna acum 16 decese declarate; dar cine stie câte or mai fi fost nedeclarate.


Epidemie de gripă la nivel european. Cele mai multe cazuri din ...


adevarul.ro › News › Societate

Translate this page
6 days ago - Gripa face ravagii la nivel european, atrage atenţia Ministerul Sănătăţii, care face apel pentru vaccinarea împotriva virusului gripal, deşi este deja luna februarie. Opt persoane au murit din cauza gripei, patru doar în ultima săptămână, în timp ce din cele 154 de îmbolnăviri, jumătate sunt cu virus B.



Situație critcă în spitale. Este epidemie de gripă în toată țara - Antena3

https://www.antena3.ro/.../situatie-critca-in-spitale-este-epidemie-de...

Translate this page
4 days ago - Este epidemie de gripă în toată ţara. Cei mai afectaţi sunt copiii şi vârstnicii. Situaţia se agravează, în condiţiile în care, în ultima lună, opt oameni au murit din cauza gripei. Medicii trag din nou un...


Epidemie de gripă la Cluj. Măsuri speciale instituite la două spitale

ziuadecj.realitatea.net/.../epidemie-de-gripa-la-cluj-masuri-speciale-i...

Translate this page
7 hours ago - Două spitale din Cluj au decis instituirea unor măsuri speciale menite să reducă riscul de transmitere a infecțiilor respiratorii în această perioadă în care gripa și răceala sunt în creștere.


Epidemie de gripă în lotul handbaliştilor de la CSM - BIHON

www.bihon.ro/epidemie-de-gripa-in-lotul...de-la-csm/1980299

Translate this page
3 days ago - Cu doar o zi înainte de deplasarea la turneul de la Sighişoara, lotul echipei de handbal masculin CSM Oradea este decimat din cauza unei epidemii de răceală şi gripă.

Pe unde ma duc ,si pe unde intorc capul,vad numai oameni bolnavi de gripă. Inclusiv eu ,sunt un pic racita in acest moment.
Oare câti oameni trebuie sa moara de gripă, pentru ca MINISTRUL SANATATII sa declare EPIDEMIE de GRIPĂ in ROMÂNIA?
De ce nu se vrea a avertiza poporul român,ca sa aiba grija cu virusul gripal? 
Oare se asteapta ca sa se spuna, precum se spune despre iarna:
"ne-a luat pe nepregatite"?
Poate oamenii s-ar vaccina impotriva virusului gripal,daca s-ar declara EPIDEMIE de GRIPĂ.
Aveti mare grija dragii mei, daca aveti simptome de gripă precum :dureri in gât,febra,curge nasul, dureri in piept ,tuse ,frisoane ,dureri de cap si dureri al intregului corp, (a muschilor ), nu stati acasa ! Mergeti la medic obligatoriu.
Nu lasati sa se agraveze,sau să vă tratati după ureche.
Mergeti la medic !

Iata linkul si articolul in intregime, dragii mei:

Dumnezeu există - Mărturii.: EPIDEMIE DE GRIPĂ !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/11/epidemie-de-gripa.html

Translate this page
Nov 23, 2017 - EPIDEMIE DE GRIPĂ !!! 22 Noiembrie 2017,ora 16,15 ! Dragii mei, În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Est,un loc public in aer liber,loc plin de un trafic pietonal imens. Câteva persoane incep a stranuta puternic,apoi vad cum le curge nasul si chiar si-l acopera cu batista.


                                    22 Noiembrie 2017,ora 16,15 !


                                            Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Est,un loc public in aer liber,loc plin de un trafic pietonal imens.
Câteva persoane incep a stranuta puternic,apoi vad cum le curge nasul si chiar si-l acopera cu batista. Dar in clipa urmatoare, de la ei,vad cum si alte persoane din apropierea imediata celor bolnavi incep a stranuta puternic si a sufla nasul in batista.
Desi erau cu totii sub Cerul liber,vad in continuarea celui de-al doilea val de oameni raciti,vad cum unul de la altul incepe sa stranute si sa-si acopere nasul si gura ,cu batista alba.

    Image result for virusul gripalImage result for virusul gripal.

Dragii mei, asa cum iese fumul pe hornul casei si se imprastie,tot la fel mi s-a arătat multimea de oameni care a început a stranuta si a-si acoperi nasul cu batista,si totul trecea de la unii la altii.
Vom auzi dragii mei de o Epidemie de gripă,sau de vreun VIRUS GRIPAL mai agresiv care va face ravagii.
Sa avem mare grija fratilor, ca sa nu racim ,sa ne imbracam bine, sa bem ceaiuri naturale mai multe,si nu in ultimul rand ,sa evitam locurile foarte aglomerate de unde putem lua VIRUSUL gripal.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA  DOMNULUI pentru sanatate si pentru mantuire.Daca avem acestea,avem tot ce ne trebuie trupului si sufletului.
                                      Cu dragoste,Maria.







ULTIMA ORĂ - Ministrul Sănătăţii, reacţie după cele 16 DECESE: 'Nu avem EPIDEMIE de gripă în România.Sunt FOCARE izolate' / VIDEO




gripa
Ministrul Sănătăţii susţine că România nu se confruntă, la acest moment, cu o epidemie de gripă, existând doar focare izolate. Sorina Pintea a declarat într-o conferinţă de presă că gripa va continua să circule până spre luna aprilie, dar dă asigurări că există stocuri suficiente de vaccinuri.

Epidemie de gripă în toată țara. Medicii îi sfătuiesc pe români să se vacci

Medicii atrag atenţia asupra declanşării unei epidemii de gripă din cauza lipsei de interes a populaţiei faţă de imunizare, menţionând că se recomandă vaccinul antigripal pentru orice categorie de vârstă. De la începutul sezonului, au decedat opt persoane.

Sursă: http://www.punctul.ro
"Din păcate, sezonul gripal e pe val, deja s-a depăşit pragul epidemic, avem foarte multe cazuri şi avem decese, ceea ce înseamnă că ne confruntăm cu un virus virulent, iar singurul remediu al acestei boli este vaccinarea, cu atât mai mult cu cât nu avem un tratament specific pentru gripă. Gripa este produsă de un virus care nu se poate trata cu antibiotice, nu au niciun efect. Neavând un medicament anume, care să omoare virusul, singurul mod prin care ne putem feri de boală este să ne vaccinăm. Din păcate, rata vaccinării este scăzută, dozele oferite de MS au venit extrem de târziu", a declarat, pentru Mediafax, Sandra Alexiu, medic de familie, vicepreşedintele Societăţii Naţionale de Medicină de Familie (SNMF).
Alexiu a subliniat că populaţia nu işi doreşte să achiziţioneze acest vaccin pentru că nu există o educaţie constantă în acest sens, chiar dacă vaccinul nu este scump. Vaccinul antigripal trivalent costă în jur de 25 de lei, iar cel tetravalent este 50 de lei.
"Acest vaccin este recomandat tuturor, doar că statul român îl asigură, cu prioritate, pentru anumite categorii care sunt numite la risc. Se consideră că aceste categorii sunt mai expuse, pot face forme mai grave, chiar letale. Ne referim la persoanele vârstnice, cele cu imunodeficienţe, cadre medicale care intră în contact cu oamenii bolnavi şi gravidele. Gripa afectează şi persoanele perfect sănătoase, adaptate din punct de vedere imunitar, de aceea este bine ca vaccinarea să cuprindă toate grupele de vârstă", a adăugat medicul.
Reprezentantul SNMF a explicat că este nevoie de o promovare serioasă a vaccinării antigripale, încă din luna septembrie, înainte de debutul sezonului rece, prin toate mijloacele posibile.
De la începutul sezonului 2017-2018, au fost înregistrate opt decese confirmate cu virus gripal, iar în ultima săptămână, la nivel naţional, au fost descoperite 283 cazuri de gripă, numărul total ajungând la peste 87.000.
Până la data de 28.01.2018 au fost vaccinate antigripal peste 820.000 de persoane din grupele la risc, cu vaccin distribuit de Ministerul Sănătăţii.
"Mi-aş dori ca în cel mai scurt timp să fie folosite toate dozele de vaccin disponibile în cabinetele medicilor de familie. Recomand tuturor persoanelor care sunt în categoriile cu risc crescut de îmbolnăvire să solicite vaccinul gratuit. De asemenea, rog medicii de familie care ştiu că au în evidenţă pacienţi care se încadrează în aceste categorii şi sunt încă nevaccinaţi, să îi cheme la cabinet pentru vaccinare", a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Este EPIDEMIE în România! Gripa ucide în rafale! Avertisment dur al specialistului: „Virusurile gripale, tot mai agresive”

+3click pentru
galerie


Mute
Loaded: 0%
Progress: 0%
Remaining Time-0:01

Într-o intervenție telefonică în emisiunea „Punctul de întâlnire”, Adrian Streinu Cercel, directorul institutului Matei Balș, a venit cu precizări îngrijorătoare cu privire la cazurile de gripă înregistrate în țara noastră până acum. 

49 de comentarii:

  1. Doamne fereste de o epidemie, deocamdata e..."bine"

    RăspundețiȘtergere
  2. pai cum sa nu fie epidemie de gripa daca alterneaza vremea cu diferente mari de temperaturi-DAR NU SUNT DE ACORD CU IMUNIZAREA PRIN INJECTARE -am vazut in meseria mea in sanatate cate cazuri de paralizii si amnezii etc

    RăspundețiȘtergere
  3. Avand in vedere ceea ce ai spus, pot sa adaug acest link:
    https://ecdc.europa.eu/en/publications-data/weekly-influenza-update-week-4-january-2018

    RăspundețiȘtergere
  4. Marioara surioara,nu e zama ta ,vaccinurile sunt ucigase,Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În România a început demult războiul informațional care e combinat cu cel climatic şi cu cel bacteriologic şi din păcate, au toate datele noastre şi numai Domnul Isus ne poate izbăvi şi vindeca.

      Ștergere
  5. Beti ceai de ghimbir, e foarte bun in asemenea situatii

    RăspundețiȘtergere
  6. Merita studiat si punctual de vedere a celor care au argumente impotriva vacninarii - un material bun gasiti aici: https://burebista2012.blogspot.ro/2018/02/copiii-vaccinati-au-de-2-pana-la-5-ori.html

    RăspundețiȘtergere
  7. La gripa este adaptat virusul AH1N1. Din cauza la acel virus mor oamenii. O gripa normala nu omoara pe nimeni. Daca nu o tratezi, duce la boli avansate de plamani sau de cap. Am fost si eu prins putin de gripa si mi-a trecut repede. La cat ardei iute maninc eu, nici nu e nevoie aspirina. Ceaiurile din ierburi, ardeiul iute, ceapa si usturoiul, toate acestea sunt cele mai bune antibiotice din lume. Nu ami aduc aminte cand am luat ultimul antibiotic pentru sinuzita. Sunt multi ani in urma. Dar daca o persoana infestata cu virusul AH1N1 ori cu orice virus facut in laborator are gripa, atunci toti oamenii de pe linga el vor fi infestati cu acel virus numai in 2-3 minute. De gripa mai scapi dar de virus niciodata.Virusul AH1N1 este fostul virus H1N1 si acel A este Advanced adica avansat. Cei care folositi transport public, este bine sa va vaccinati.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este un cetatean care nu trebuie crezut

    RăspundețiȘtergere
  9. E oficial: Guvernul schimbă revoluția fiscală. Deciziile care afectează sute de mii de români

    https://www.antena3.ro/politica/e-oficial-guvernul-schimba-revolutia-fiscala-deciziile-care-afecteaza-sute-de-mii-de-romani-454232.html

    RăspundețiȘtergere
  10. D-na Maria, vaccinul gripei nu il puteti face astazi si maine gata esti protejat. Vaccinul se face in octombrie ca sa fii protejat in decembrie. Apoi, gripa e virala, singurul lucru pe care il poti lua e paracetamol pentru fiebra. Mii de oameni mor in fiecare an si nimeni nu zice. Acum s-a mediatizat subiectul .... Epidemia se declara in functie de medici caci ei dau numarul de pacienti cu gripa. Cand un anumit numar s-a atins e epidemie

    RăspundețiȘtergere
  11. 16 persoane decedate, inseamna ca "oamenii mor pe capete"? Raspandesti doar teama!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu e nici-o epidemie!
    Anul trecut au murit mai multi...

    RăspundețiȘtergere
  13. Madus, reptilian??

    Maicuta Domnului apara si pazeste. Nu vrem reptile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aia ne tot zapacea de cap cu dumnezeu pamantul?Doamne fereste,eu pana acum la 62 nu am mai auzit asa ceva!

      Ștergere
    2. Da dragă,reptilianul ,șeful.dar știți prea bine că suntem pretini voștri.
      Silvia ,ce-ți mai place râca...

      Ștergere
    3. Madus reptilianu'. Ce vrei sa faci? Acusica vine caldura...naparleste pielea... Cica ai pielea ca la crocodil. Stii? Imi plac cizmele din piele de crocodil...

      Ștergere
  14. Sa va fie rusine celor care m-ati injurat si m-ati batjocorit ! Nu eu am spus ca suntem in plina EPIDEMIE de GRIPĂ !
    Si va doresc ca sa va ocoleasca GRIPA !
    Iata cine afirma pe buna dreptate, ca suntem in plina EPIDEMIE de GRIPĂ :
    Situație critcă în spitale. Este epidemie de gripă în toată țara - Antena3
    https://www.antena3.ro/.../situatie-critca-in-spitale-este-epidemie-de...
    Translate this page
    4 days ago - Este epidemie de gripă în toată ţara. Cei mai afectaţi sunt copiii şi vârstnicii. Situaţia se agravează, în condiţiile în care, în ultima lună, opt oameni au murit din cauza gripei. Medicii trag din nou un...
    Epidemie de gripă la Cluj. Măsuri speciale instituite la două spitale
    ziuadecj.realitatea.net/.../epidemie-de-gripa-la-cluj-masuri-speciale-i...
    Translate this page
    7 hours ago - Două spitale din Cluj au decis instituirea unor măsuri speciale menite să reducă riscul de transmitere a infecțiilor respiratorii în această perioadă în care gripa și răceala sunt în creștere.
    Epidemie de gripă în Europa | Romania Libera
    romanialibera.ro/social/epidemie-de-gripa-in-europa-708572
    Translate this page
    4 days ago - Gripa face ravagii în mai multe ţări de pe continent, iar autorităţile de la Bucureşti fac apel la continuarea vaccinării antigripale la nivelul cabinetelor medicilor de familie, în special pentru persoanele din categoriile la risc.
    Epidemia de gripă în România ia proporţii. 16 decese confirmate cu ...
    https://www.publika.md › Știri › ROMÂNIA - UE
    Translate this page
    9 hours ago - Epidemia de gripă continuă să facă ravagii în România. 16 oameni au murit. Cel mai recent raport al Centrului Naţional de Sănătate arată că numărul celor care sunt bolnavi de gripă a ajuns la 300 de cazuri. Numeroase spitale au intrat în carantină pentru.
    Epidemie de gripă în Europa. Ministerul Sănătăţii recomandă ...
    ziuadecj.realitatea.net/.../epidemie-de-gripa-in-europa-ministerul-sa...
    Translate this page
    6 days ago - Ministerul Sănătăţii face apel pentru vaccinarea împotriva virusului gripal, după ce opt persoane au murit din cauza gripei. Specialiştii atrag atenţia că la nivel european este epidemie, iar cea mai eficientă metodă de prevenire este imunizarea.
    Epidemie de gripă în Franța. Spitalele sunt supraaglomerate ...
    m.romanialibera.ro/.../epidemie-de-gripa-in-franta-spitalele-sunt-su...
    Translate this page
    Ministerul român al Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească pe teritoriul Franței că această țară se confruntă cu o epidemie de gripă.
    Epidemie de gripă în lotul handbaliştilor de la CSM - BIHON
    www.bihon.ro/epidemie-de-gripa-in-lotul...de-la-csm/1980299
    Translate this page
    3 days ago - Cu doar o zi înainte de deplasarea la turneul de la Sighişoara, lotul echipei de handbal masculin CSM Oradea este decimat din cauza unei epidemii de răceală şi gripă.
    Epidemie de gripa in Marea Britanie! - AngliaMea.ro
    https://www.angliamea.ro/.../epidemie-de-gripa-in-marea-britanie-1...
    Translate this page
    2 days ago - Potrivit publicatiei metro.co.uk numarul celor ce au murit din cauza gripei in aceasta iarna a trecut de 230. In comparatie cu anul trecut, pana acum vorbim despre de trei ori mai multe decese cauzate de gripa. Asadar este evident ca situatia este cat se poate de grava. Nu neglijati acest aspect si aveti grija .
    In plina epidemie de gripa, un cunoscut doctor... | WOWBiz
    www.wowbiz.ro/in-plina-epidemie-de-gripa-un-cunoscut-doctor-av...
    Translate this page
    2 days ago - In plina epidemie de gripa, un cunoscut doctor avertizeaza despre pericolul paracetamolului in cazul copiilor! Paracetamolul este unul dintre medicamentele folosite de parinti pentru copii in cazul racelilor, al febrei sau al diverselor dureri. Un cunoscut doctor avertizeaza insa asupra pericolului ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata. Cu gripa sau fara gripa spitalele romanesti sunt focare de infectii. A-ti luat exemplul dat epidemia din Franta, insa lucrurile sunt mult exagerate la ei si nu se poate face comparatie. Cat despre paracetamol, e singurul autorizat pentru gravide si copii. O fiebra crescuta poate afecta creierul la copii sau bebe

      Ștergere
    2. Maria nu te mai necajii,ignorai,altfel le dai satisfactie.

      Ștergere
    3. 22:22 orgoliul tau n-a mai rezistat si a rabufnit, la fel si „iubirea” ta de oameni si Dumnezeu! Vezi de ce te critica lumea? Pentru ca unii simt aceasta falsitate in vorbele tale.Daca esti de la Duhul Sfant, vorbele astea nu au ce cauta in gura ta!

      Ștergere
    4. 07:30, o, da! Si sunt din ce mai multi care isi dau seama de "iubirea de oameni". Sefa sefilor pe zi ce trece este rautate.

      Ștergere
  15. Maria ai avut un mesaj cu ziua a 6-a.

    Se pare ca pe 6 Februarie 2018, Bursa de la New York s-a prabusit si impactul se resimte in toata lumea.

    A fost cea mai infricosatoare zi de pe Wall Street de ani de zile, transmite CNN Money, care arata ca actiunile au fost practic in cadere libera, iar indicele Dow a scazut aproape 1.600 de puncte - cel mai mare declin al istoriei in timpul unei zile de tranzactionare.

    https://www.lovendal.ro/wp52/economia-globala-da-semne-de-declin-corabia-bogatilor-rothschild-si-rockefeller-impreuna-cu-stapanii-lor-din-alte-lumi-se-prabuseste/

    RăspundețiȘtergere
  16. Maria aia de-i citezi trebuie si gura lor sa mance o paine!
    Televiziunile au minutul mai scump la publicitate daca au si multi gura gasca!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai 2018 MULTI OAMENI DE STIINTA VOR DEMONSTRA LA PORTILE CERNULUI. planeta noastra isi va da ultima suflare in urma celor mai gigantice TESTE EXPERIMENTALE la dimensiuni de NEIMAGINAT facute de CERN in mai peste 3 luni.. Nimeni pe pamant nu poate opri CERN-ul care va impinge planeta in gaura neagra sau va exploda tot globul. Nu am inteles bine experimentul:vor folosi 15000 super magnets-echivalentul 135 000time of gravitation of Pole of the Earth,will fire proton on the circulation surface on earth. Nu am inteles nimic, dar se pare ca nu mai exista scapare pentru pamanteni.
    Poate cineva ma lumineaza un pic ca sunt bata.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dna Maria, ma dezamagiti!
    Cum puteti sa spuneti ca s.a adeverit mesajul cu epidemia?!
    Romania nu are nicio epidemie de gripa, iar virusul gripal este raspandit de fraierii care s.au vaccinat!
    Poate ca ar fi trebuit sa spuneti ca epidemia va fi inventata de tradatorii de neam care au declansat bioterorismul impotriva romanilor!
    Aveti idee ca medicii primesc in plus 27 lei/ vaccin si inca 13 lei pt al doilea sau urmatoarele facute unui om in aceeasi zi? Aveti idee ca au crescut salariile medicilor si vor fi scutiti de impozit din 2019?
    Calaii neamului romanesc ii premiaza pe medici ca sa ne termine!
    Cei vaccinati sunt bombe biologice, de ce crdeti ca nu au voie 30 de zile sa doneze sange sau sa se opereze? De bine ce le face vaccinul,nu?
    Publicati mesajul meu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Karina B (precum si cei care sunteti impotriva vaccinurilor), cum poti spune lucrurile astea? Vaccinurile se fac pentru noi, pentru protectia noastra. Exista legi si protocoale care trebuie respectate atunci cand un vaccin este dezvoltat. Nu vrea nimeni sa omoare populatii intregi... Dar spune-mi te rog, inainte de a-si face un vaccin sau orice alt tratament, cati dintre noi isi fac analiza alergologica? Cati dintre noi consideram ca nu avem alergii daca nu avem nici o reactie la alergenii obisnuiti de tipul nucilor, alunelor, piscaturilor de insecte? Inainte de orice tratament ar trebui sa venim cu lista elementelor la care suntem alergici si istoricul medical tocmai pentru a nu suferi reactii adverse. Tot din aceasta cauza nu se doneaza sange, adica: eu m-am vaccinat sunt in regula nu am patit nimic dar cel care primeste sangele poate are o anumita conditie care poate duce la complicatii (genetica sau de alt tip). La fel si in cazul operatiilor: gandeste-te putin, personalul medical se expune la o persoana care e vaccinata si sansele sunt mari ca in sala sa fie cineva mai sensibil... Pe langa asta, complicatiile care pot aparea pentru persoana vaccinata pentru ca o operatie este un eveniment major pentru un organism care deja se lupta sa formeze anticorpi... Te rog trece informatiile pe care le primesti prin prisma constiintei tale si nu a altora care agita apele doar din neputinta de a intelege un lucru atat de simplu... Am uitat sa precizez ca oamenii sunt diferiti din mai multe puncte de vedere... Acidul dezoxiribonucleic are o configuratie unica pentru fiecare dintre noi, de altfel intreaga structura chimica a organismului e unica pentru fiecare, precum si altele ... Indemnul meu este sa te informezi, cauta, cerceteaza, intreaba, Iar la final ia o hotarare in functie de ceea ce crezi tu, nu altii... Doamne Ajuta!!!

      Ștergere
    2. Prin comentariile mele nu judec doar aduc un indemn celor care doresc sa se documenteze, sa isi depaseasca conditia... epidemia in urma careia au murit multi copii si adulti de acum ceva timp in urma putea fi evitata daca oamenii se documentau mai mult nu doar cu privire la efectele vaccinului ci si asupra organismului propriu... nu iau apararea nimanui si nici nu judec pe nimeni... Doamne Ajuta!!!

      Ștergere
    3. 3 27Bravo,Karina ai dreptate!D-na Maria nu a citit probabil pe Sf. Serafim de Sarov care spune ca :"in vremea antihristului se va face cunoscuta cea mai oribila crima si anume se vor face boli in laboratoare(vaccinuri si poate si
      medicamente,aditivi etc.) pt. Nimicirea omenirii "Si toate cu acordul O M S(Organizatia Mondiala a Sanatatii)si a guvernelor lumii. REZISTATI impotriva abuzurilor!Treziti- va caci cei ce .mint slujesc satanei dar, isi vor lua plata lor ,cu siguranta!Doamne apara si pazeste de toata lucrarea satanei!

      Ștergere
    4. Gabrielle,apreciez apelul tau la ratiune.As mai adauga ceva : daca va imbolnaviti de viroza respiratorie,gripa etc. nu va tratati dupa ureche,nu asteptati pana ce nu va mai tineti pe picioare,prezentati-va la medic rapid.O consultatie facuta la timp,poate face diferenta intre viata si moarte.Nu exista organisme la fel,unii au o imunitate mai buna si fac forme mai usoare ale bolii,pentru altii poate fi grav.Cat despre vaccinuri,fiecare face cum crede,dar sa stiti ca majoritatea cadrelor medicale il fac ( ma refer la vaccinul antigripal ) si e acelasi ca la populatie. Gabrielle a explicat mai sus ce se poate intampla.Da,chiar vaccinat fiind,poti face boala,dar forme mai usoare,vindecabile.Cine nu doreste,asta e...Inca ceva : daca doriti informatii pertinente,nu le cautati pe siteuri obscure,intrebati medicul vostru.Sanatate la toti...

      Ștergere
    5. 16:14, sunt multe site-uri care prezinta tratamente naturiste, tratamente propuse de catre unii maestri reiki si alti terapeuti. Cand vorbesti despre site-uri obscure te referi si la aceste site-uri?

      Ștergere
    6. An.10.10.nu ma refer la site-uri care prezinta tratamente naturiste bune,care si-au dovedit in timp eficacitatea,care se bazeaza pe studii serioase,promovate de oameni cunoscatori in domeniu.Din pacate,pe internet exista multe informatii care nu sunt veridice,care pot dauna,asa cum exista si informatii de buna calitate.Cred ca stii ca anumite tratamente naturiste pe unii ii ajuta,dar la altii(in functie de istoricul medical) acelasi tratament,pentru aceeasi afectiune,poate dauna,pentru ca unii pot avea si alte afectiuni ascunse,alergii etc.De aceea am spus ''intrebati medicul vostru'',acesta stie ce organism aveti,ce alte afectiuni aveti.Un adevarat terapeut specializat pe terapii naturiste tine cont de toate aspectele atunci cand recomanda un anumit tratament...Orice tratament,de orice natura,trebuie individualizat...Sanatate va doresc...

      Ștergere
    7. 11:53, Multumesc frumos ! Ma bucur pentru raspunsul primit !

      Ștergere
  19. Carte valeriu popa..Dăruim lumină și iubire..pentru vindecare mentală si spirituală... Adevărata vindecare..A la z

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o chestiune de traire. Simtiti-va puternici, mai puternici ca orice boala si o veti invinge, dar nu prin lupta ci prin atitudine si traire. Fiinta umana este detinatoarea unei puteri care poate distruge orice e rau, dar si ce este bine, daca omul este comutat pe negativ.
      Fiti puternici din interior si nimic nu vă va invinge! Puternici in iubire, puternici in trairea esentei vietii. Bucurie imensa in manifestarea iubirii pentru tot ce este iar asta vă va tine puternici.

      Ștergere
    2. Ai pus punctul pe "i", draga 12:23 ! Da, asa este ! ma bucur pentru intelegerea la care-ai ajuns !

      Sa auzim de bine !

      Ștergere
    3. 👍💕👍🍷mai luati si cate-un schnaptz

      Ștergere
    4. An.08.19.,Valeriu Popa cred ca a murit de cancer ( parca asa imi amintesc )...

      Ștergere
    5. Toate bune, 14:55!

      Ștergere
  20. Doamne,cand poporul nostru o sa se trezeasca ca aceste mesaje ne sunt transmise sa ne intoarcem la credinta,si la iubirea aproapelui.Doamne,adevarat este ca toata tara este cu epidemie de gripa,cei bogati se trateaza in alte tari,iar cei saraci mor cu zile,ca la noi nu mai este bunul simt si respect om fata de om.Spitalele din vestul tari sunt pline cu bonlavi,iar cei cu bani se.trateaza in Ungarea,dar televiziunile noastre trebuie desfiintate ca si toata clasa politica ca numai cu minciuni ne alimenteaza de ani de zile.Pacat ca nu suntem uniti in credinta sa-i oprim pe cei care ne conduc si ne duc la moarte,incet dar sigur.Da vor muri multe persoane ca astazi scapa cei care platesc analize,eco,radiografii,RMN,si altele,ca daca astepti de la stat,pana in aprilie nu mai sunt fonduri.Din 17 ianuarie sunt tot prin spitalele din vestul tari ca sa-mi salvez sotul de epidemia aceasta foarte greu de tratat,febra 40.Daca nu eram credinciosi cred ca nu-l salvam.
    Doamne,multumesc pentru ceea ce primesc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Haideti sa fim prudenti in afirmatii dragii mei!Momentan nu avem nici o epidemie,iar cele 16 decese datorita virusului gripal AH1N1 pe care tara noastra le-a inregistrat au vizat persoane care sufereau si de anumite boli cronice si imunitare ca diabet,afectiuni pulmonare, cardiace,cancer,etc.In rest sunt atatea stiri bombastice incat daca le-am da crezare la toate,am umbla toti cu flaconul de Xanax in buzunar pentru depresii,televiziunile vor rating,Ministerul Sanatatii probabil sa-si valorifice stocul de vaccinuri,eu nu spun ca e bine sau nu sa te vaccinezi,dar un vaccin facut afara si nu la Institutul Cantacuzino nu stiu cat poata sa "ghiceasca" tulpina virusului care bantuie pe la noi.In rest,cred ca o igiena consistenta,mai ales a mainilor care intra in contact diverse obiecte,bani,cu bari de sustinere la RATB si Metrorex,consumul de legume si fructe bogate in vitamina C,evitarea pe cat posibil a spatiilor aglomerate ar trebui sa ne fereasca de probleme mari si cel mai important,FEREASCA DUMNEZEU de ceva mai serios,e bine sa solicitam sprijin medicilor specialisti si sa nu luam medicamente dupa ureche.SANATATE MAXIMA TUTUROR!!!

    EPIDEMÍE, epidemii, s. f. Extindere a unei boli contagioase într-un timp scurt, prin contaminare, la un număr mare de persoane dintr-o localitate, regiune etc.; molimă. – Din fr. épidémie,lat.epidemia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect spus, dar cati dintre noi citim stirile in totalitate? Retinem doar ca a murit cineva din cauza gripei, nu si ca persoana in cauza avea si alte probleme!

      Ștergere
  22. Si inca un articol legat de epidemia de gripa. https://www.realitatea.net/doua-spitale-din-bucuresti-in-carantina-din-cauza-gripei_2135693.html
    Doamna Maria a avut din nou dreptate, pentru cei care nu au crezut sau nu vor sa creada.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cei care au murit, sunt mai multi VACCINATI decat cei nevaccinati.
    Daca otrava , pardon vaccinul, pe care i-l faci , de ce trebuie sa-ti fie frica de cel nevaccinat , ca doar tu esti IMUNIZAT/A ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urat raspuns... In primul rand virusul este viu, intre el si organismul gazda se produc schimburi (de material genetic sau altele) care pot duce uneori la mutatii ... imunizat sau nu orice organism este sensibil la virusi care suporta mutatii. Revin cu acelasi indemn: documentati-va si nu mai aruncati cu vorbe care starnesc panica!!! Oamenii vaccinati nu sunt periculosi sunt doar prevezatori!!!

      Ștergere
  24. eu îmi pun o intrebare si nu stiu sa răspund. medicii o fi extraterestri. daca merg la ei atâta populație. inseamna ca in jurul lor colcăie virușii si bacteriile. sa ii întrebam cu ce se tratează. sa ne tratăm si noi.mi se pare o bătaie de joc ca toți ăstia fac experiența pe oameni bagandule in cap ca sunt bolnavi.hai sa facem un exercițiu. atunci când iti spune ca esti bolnav .ce faci. te intristezi devii apatic .te gândesti. aoleu ce te faci. Si uite asa bagi boală si mai adânc in oase.dar daca cineva iti spune hai ca treci si peste asta.nu încerci sa lupți cu toate armele împotriva bolii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Medicii, respectiv spitalele “colcaie” de virusi si bacterii tot din cauza noastra. Ne place sa luam medicamente dupa ureche, sa mergem prin spital fara a tine cont de conditiile de securitate adica fara a purta acele articole de protectie, etc.. Sa ii facem vinovati pe doctori nu e un lucru bun... oare de ce antibiotocele isi fac tot mai greu efectul? Din cauza medicilor sau a faptului ca luam de capul nostru antibiotice? Sa va dau un exemplu: eu imi cumpar dintr-un supermarket chifle, le ador, insa de fiecare data cand merg acolo vad pe cineva care baga mana in dulapul de chifle care le testeaza prin palpare... Fara manusi!!! Va puteti imagina ce “colcaie” pe acele chifle? De fiecare data cand le fac observatie primesc priviri si cuvinte urate... e un exemplu simplu care arata cat de putin ne gandim la consecintele faptelor noastre... Poate ca spitalele noastre nu sunt ca in alte tari dar cati dintre noi se gandesc ca poate cauza inmultirii anumitor virusi si bacterii suntem chiar noi, prin aceea ca nu respectam reguli de baza de igiena si de tratament. Discutia poate fi lunga dar fara constientizarea efectelor propriilor fapte dar si prin lipsa de informare, fara grija putem arata cu degetul pe oricine altcineva considerandu-l vinovat cand de fapt ar trebui sa ne uitam in oglinda

      Ștergere
  25. Se opereaza cu idei gresite despre vaccinuri.Mai intii ele nu vindeca nimic ci sist imunitar pe care il ajuta sa reactioneze si sa vindece mai repede.Cei nevaccinati sint incubatoare pentru virus si cresc riscurile nu doar pentru ei ci si pentru cei vaccinati.Pentru a reduce epidemiile si riscurile imbolnaviriilor trebue ca cel putin 30 la suta sa fie vaccinati,la noi e sub 1 la suta. Vindeca doar sist imunitar bine intretinut cu proteine mai ales dimineata pentru a face leucocite-celulele albe facute in maduva osoasa pentru a lupta cu virusii,infectii,microbi.Toti cei vaccinati iau gripa dar este anihilata mai repede cu vaccinuri plus vit C si zinc luate imediat[e si un medicam folosit in Parkinson care luat imediat, ajuta si accelereaza creerul si vindecarea ,dar va las pe voi sa-l descoperiti]Vaccinul in primul rind scurteaza amplitudinea si durata bolii,in cazuri limita face deosebirea intre VIATA si MOARTE-craciun

    RăspundețiȘtergere