marți, 27 februarie 2018

ROMANIA ACOPERITA ! UNDE ESTE ROMANIA ???


Image result for steagul romaniei.

                            "ROMÂNIA  ACOPERITĂ !

                      Unde  este ROMÂNIA ?
              
                           Nu vad România ! 
                     
                         Unde este România?"

                                  Dragii mei,

Asa se intreba un glas ,in aceasta noapte de 26 -27 februarie 2018,ora 0,34 !
                           
                     Unde  este ROMÂNIA ?
          
                              Image result for harta romaniei.

Deci,in timp ce scriam aici pe BLOG,aud glas care spune asa:

                      ROMÂNIA  ACOPERITĂ !

                      Unde  este ROMÂNIA ?
              
                           Nu vad România ! 
                     
                         Unde este România?"

Asadar dragii mei, sa credem in ADEVARUL  DUHULUI SFANT, in LUMINA INVIERII LUI HRISTOS!
Atunci cand peste tot in lume va fi numai suferinta si lacrimi,atunci cand vor exploda bombe si rachete, ROMANIA fratilor, va fi acoperita de ARIPILE  DUHULUI SFANT; va fi acoperita de MILA si DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU si de ARIPILE OCROTITOARE ale MAICII  LUI DUMNEZEU .
In aceasta perioda de restriste, nimeni nu va mai putea gasi Romania; nimeni nu o va mai putea vedea ca sa-i faca vreun rau.
Sa ne amintim si de acest MESAJE:


Dumnezeu există - Mărturii.: SĂ NU VĂ ATINGEȚI DE ROMÂNI , CĂCI ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../sa-nu-va-atingeti-de-romani-caci-s...

Translate this page
Jun 12, 2016 - xx 26 IULIE 2015, ora 16,10 ! Dragii mei, Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ, care ordonă aşa : "Poporul român ! Poporul român să se scuture de Istoriile Lumii ! Să nu vă atingeti de români! Căci se cheamă,Ţara tuturor fagăduintelor !" Dragii mei, chiar nu stiu de ce ...

                   26  IULIE  2015, ora 16,10 !

                                   Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ, care ordonă aşa :

                       "Poporul  român !
                   Poporul  român să se scuture  de Istoriile Lumii !
Să nu vă atingeti de români! 
Căci se cheamă,Ţara tuturor fagăduintelor !"

Dragii mei, chiar nu stiu de ce ar trebui ,noi ca popor, să ne debarasăm de Istoriile Lumii  întregi. 
Dacă voi stiti dragilor, astept cu drag Comentariile  voastre.
                               Cu dragoste, Maria. 

Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA !!! POPORUL CARE ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-poporul-care-sfinteste.ht...

Translate this page
Feb 24, 2016 - POPORUL CARE SFINȚESTE ! xx 24 Februarie ... ”Poporul care sfințește. România .... Dar poporul roman cel de la țară si mulți si cei de la oras au credinta in Bunul Dumnezeu cu tot Alaiul Lui.noi suntem iubitori .milosi .primitori.uneori mai suntem si cîrcotași asa suntem noi ca nație .Dar in general ...

                      24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                         Dragii mei, 
                  


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 

                                    Cu dragoste,Maria.  

P.S.
Sa nadajduim fratilor ,ca aceasta ne va fi acoperirea si nu ne va putea gasi nimeni, si nicidecum vreun mare DEZASTRU !

72 de comentarii:

  1. Doamna Maria nu pot sa nu plang la cele auzit de dv. de la Duhul Cel Preasfant.Dumnezeu in mila lui nu ne lasa. Doamne oare noi meritam atat de mult? Doamna Maria sunt convinsa ca toate se implinesc. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de frumos si de convingator ai scris Maria cele de mai sus si cata dreptate ai in ceea ce ne spui. Asemenea Mantuitorului Iisus Hristos care iubind oamenii s-a rugat de pe cruce rastignit fiind, "iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac", si tu ierti pe cei care nu cred si care lovesc cu vorbe greu de suportat. Cine ce pierde daca crede in Dumnezeu/Divinitate sau daca se abtine sa arunce cu vorbe grele pentru ca inca nu s-au convins ca ceea ce transmiti de sus este si nu de la tine. Daca nu toate se-mplinesc dupa pofta noastra (de parca trebuie sa ne dea seama Dumnezeu noua nevrednicilor pentru ceea ce face), este doar ca sa ne incerce credinta. Dupa atat de multe mesaje care s-au adeverit, n-ar mai trebui sa fim impietriti cu inima si ar trebui sa recunoastem ca ele de sus vin. Sa multumim lui Dumnezeu ca prin mesajele trimise ne confirma existenta Lui, sa ne intarim in credinta si iubire de Dumnezeu si de toata creatia lui (mai ales de iubire pentru semenii nostri). Cat de greu este sa biruim ura prin iubire, mandria prin smerenie crestineasca, invidia prin dragoste si bucurie pentru binele aproapelui, desfranarea prin infranare si curatie, iubirea de arginti (bani) prin milostenie, lacomia prin cumpatare, mania prin rabdare, etc. Auzim si vedem si totusi nu renuntam la neputinta de a crede si de a intelege ca toti (cu bune si rele) suntem creatia lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna<María nu mai onteleg nimic Romania cu harta rupta ,indoliata,acoperita ce sa mai credem va fi rausau bine dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene amin

    RăspundețiȘtergere
  4. D-NA MARIA SUNTEM IN POSTUL PASTELUI SI E NEPLACUT OMNULUI SA MAI AMINTIM CE NE FAC SI CE SPUN UNII- NU TOTI SUNT PREGATITI SI AU CREDINTA SA PRIMEASCA CE SPUNETI-UNII OBSERV CA NU INTELEG CE SPUNETI PT CA SUNT CUVINTE PE CARE NU LE ROSTIM NICIOATA SAU CONTRAVIN CELOR SCRISE E ALTI SFINTI ,BIBLIE SAU CARTI SFINTE-SA NE ABTINEM MACAR IN ACEST TIMP DE MEDITATII ASUPRA VIETII

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, nu trebuie sa te justifici in fata nimanui pentru postarile tale.Cine crede sa citeasca, cine NU sa nu urmareasca blogul tau.Eu am fica in Mexic, medic, stabilita acolo de 10 ani... au invatat si mexicanii sa citeasca postarile tale..esti urmarita si crezuta de f.multa lume; Doamne ajuta si binecuvanteaza toti oamenii si planeta Pamant!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anul trecut,tot cam lainceputul luni martie ati prezentat un mesaj referitor la multă zăpada și cu multe probleme.Sa urmeze o acoperire a României cu zăpada.Cu privire la protecția divină este firesc că zona în care apare Domnul Iisus sa fie protejată.

    RăspundețiȘtergere
  7. O fii zona de restrictie aeriana,nu cred ca e neaparat de bine.Pare a fii vorba de izolare aeriana cu razboi ori intern ori in jur sau poate fi vorba de o eruptie vulcanica care tot asa opreste traficul aerian.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aşa să fie Doamna Maria! Domnul fie cu tine! Şi eu am avut viziuni dar nu le fac publice. V-am scris în mesaje pe blogul dvs. Dumnezeu există. Mărturii. Vă rog să citiţi ce v-am scris.Cu inima vă rog. Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si s-au adeverit viziunile?. De ce nu le faci publice daca se implinesc?. Ai completa frumos efortul Mariei, aratand ca nu este intamplator faptul ca se transmit aceste mesaje.

      Ștergere
  9. http://www.lovendal.ro/wp52/exclusiv-ne-ascunde-biblia-conflictul-dintre-zeii-extraterestri-enlil-si-enki-o-geneza-alternativa-primilor-oameni-de-pe-pamant-adam-si-eva/

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria am avut un vis aznoapte pe data de 18 Martie o sa fie o tormenta solara so rayo 10 tormenta poate sa produca la oameni dureri de cap,nervi ,iritati,dureri de cap am visat mai mult am incercat sa imi aduc aminte darnu pot sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne apere sa ne ocrotessca amin sunt curioasa chiar asa va fi cum am visat va rog publicati cu multa stima si respect Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am inteles cand ai visat: noi suntem in 27 feb 2018, tu ai visat in 18 martie,cand e si ce e????

      Ștergere
    2. 21:10, zice ca va fi pe 18.03 furtuna solara, caci asa a visat in noaptea 26.02 spre 27.02.2018.

      Ștergere
    3. Pe 18.03 da poate fi o tormenta solară tot ce e posibil..Si eu am reacții adverse cand sunt deobicei eruptii ale soarelui dureri de cap,presiune in ceafa ,tensiunea ridicată,etc..deobicei se manifesta 1zi sau 2.

      Ștergere
    4. Da, 12:06, multa lume simte un disconfort in urma unor eruptii solare de mare intensitate.

      Ștergere
  11. Doamna Maria am avut un vis aznoapte pe data de 18 Martie o sa fie o tormenta solara so rayo 10 tormenta poate sa produca la oameni dureri de cap,nervi ,iritati,dureri de cap am visat mai mult am incercat sa imi aduc aminte darnu pot sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne apere sa ne ocrotessca amin sunt curioasa chiar asa va fi cum am visat va rog publicati cu multa stima si respect Maria

    RăspundețiȘtergere
  12. As vrea sa stiu de ma iubeste
    Asa cum ma-i iubit cind erai mica
    Cind de 8 MERTIE i-mi faceai un plic
    Si i-mi scriai EU TE IUBESC MAMICA
    EU ma trezesc in miez de noapte
    Si tresar din pat de al TAU dor
    Si astept un semn de la TINE
    Vino in visul meu, vino puisor
    Ma rog la DOMNUL SFINT
    SI la MAICUTA PREACURATA
    Ca sa te trimita-n vis
    La mine citeodata..

    RăspundețiȘtergere
  13. Azi la CSM,Tudorel cel mic la stat mare la sfat,dar si competent cu probe si uneori hitru,Kovesi cu vorbe goale ,fara probe si aroganta.Tudorel confirma ce spuneam inainte e sigur 2 la 0 .BRAVO TUDORELE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 16:56 dacă așa ai văzut ......AI O PROBLEMĂ!!!CSM A VOTAT ÎMPOTRIVA LUI TUDOREL TOADER !!!!!

      Ștergere
    2. 16.56 vai de capul tau, unde ai vazut tu probe la Tudorel? Chiar nu poti sa intelegi corect ceea ce vezi? Tu ai inteles fix pe dos ce s-a intamplat acolo. Acuzatiile aduse de Tudorel al tau nu au fost sustinute decat de el insusi. Toti ceilalti au votat impotriva lui. Nu te mai uita la antene ca se lasa cu tulburari grave de perceptie.

      Ștergere
    3. Nu-l bagati in seama ...e platit de partid sa il apere ,pe Dragnea si gasca de infractori.Gaseste-ti o munca cinstita.

      Ștergere
    4. Bine TUDORELE!!!

      Ștergere
  14. România, va fi acoperită de trupele rusești in urma înțelegeri între Puțin si Tramp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU CRED.
      Care intelegere?

      Ștergere
    2. Dragnea o sa faca o intelegere cu Putin . O sa ne vanda pe nimic...

      Ștergere
    3. 01:43 Putin deja si-a bagat nasul in Polonia si Ungaria, la noi se intampla acelasi lucru.

      Ștergere
  15. Liviu Maior actual ambasador in SUA,fost sef al SRI-ului si cel care in 20 februarie 2013 a trimis nota la ANI prin care i s-a intocmit dosar de incompabilitate lui Iohannis pentru ca a fost membru AGA de interes central in 2009 si 2010-conform celor spuse de seful comisiei SRI din Parlament,astazi a fost la comisia parlamentara SRI pentru a da declaratie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine iohanis sa dea declaratie la la comisia parlamentara sri ?

      Ștergere
  16. S-ar parea ca CSM-ul a avizat in citeva minute NEGATIV raportul lui Tudorel aruncind' cartoful 'fierbinte 'la Cotroceni.Incepe in citeva luni a se contura solutia de 3 la 0 despre care vorbeam anticipind-o.Rabdare si fara ... tutun,ca e periculos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 3 la 0 e in mintea nazistilor din România , CCR i-a pus cruce lui kiovesi definitiv, urmează arestarea ei si condamnarea la ani grei de închisoare.

      Ștergere
    2. 10.45 nazist esti tu! CCR a dat AVIZ NEGATIV, asta inseamna ca nu e de acord cu acuzatiile nefondate aduse de Tudorel la adresa lui Kovesi.Numai un retardat nu poate intelege corect.

      Ștergere
    3. Aveti rabdare. Ce se intampla nu este ceea ce pare. Vom vedea.

      Ștergere
    4. LCK va pleca din conducerea DNA ,dar va avea si cateva tinichele legate după ea! Sa avem putintica rabdare.
      Iar cine îi va lua locul,nici nu banuiti ! Va fi o SURPRIZA MARE pentru toata lumea !

      Ștergere
    5. Maria Ghiorghiu nu mai face politica , ori esti credincioasa ,sau esti pesedista , ...Chiar nu poti sa te abtii , craciun.

      Ștergere
    6. Maria Ghiorghiu, Kovesi va pleca oricum cand i se va incheia mandatul de drept. Nu mai induce lumea in eroare cu politica ta de partid! Tinichelele sunt de coada ta, nu de a ei, ca manipulezi politic lumea slaba la minte care iti cred toate balivernele de la cel cu coarne.

      Ștergere
  17. Ghise si Fenechiu vorbesc acum pe Romania TV despre ADORMITUL CSM si coruptul si santajabilul de la Cotroceni in contextul avizului negativ dat de CSM in citeva minute.

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca se mai fi in Romania macar 200 de TUDOREL TOADER, tara NOASTRA in citi-va ani ar inflori.
    Dar cu Codruta si IOHANIS care, cind sint chemati sa dea EXPLICATII ei doi se cred proprietari tari, raspund doarce le conviene, asta e parere a mea mai bine se fi sa isi dea DEMISIA amindoi, padurile se fura si se cara afara din tara , si ce a mai ramas in tara se vinde tot inclusiv apa CEA de toate zilele, JUSTITIE nu avea , justitia e pentru sarac , cine fura trei Flori, condamnat trei ani , cine fura miliarde arest domiciliare astae justitia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca mai credem destui in circul ieftin de la televizor, c-or fi vreunii pe la stanga sau pe la dreapta ce ne vor binele: aici, mai jos, o poza care are deja ceva ani, legata de doctoratul lui madama si cel care a contribuit la albirea doctoratului ei - pe cine recunoasteti?
      http://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/uploads/2011/12/laura-codruta-kovesi-doctorat-sri-timisoara-colaj.jpg

      Ștergere
    2. 20.01 i-al pe Tudorel acasa la tine daca apreciezi un asemenea slugoi. Poate asa scapa tara de un incompetent neprofesionist si sluga a lui Dragnea!

      Ștergere
    3. 13:28, ai vrut sa spui "ia-l".

      Ștergere
    4. Vai de noi daca ar mai fi 200 de slugoi Tudorei . Sa il ia Dragnea la el acasa sa il tina langa amanta de 25 anisori !

      Ștergere
    5. 17.16, asa e, ia-l, dar m-am prea tare si am scris gresit.

      Ștergere
  19. 18,26 Buna diversiunea cu ciolanis sri,incepi sa ai umor,SA TRAITI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:06, craciun! Cum stai cu...predictia pt.cutremur? Tot din minciunele traiesti?

      Ștergere
  20. 20,27 CSM=procurori ,deci solidaritate de trib ,votul 6 conta 1 al lui Toader spune totul.Dar oricum e doar consultativ iar eu merg pe mina celor Curajosi chiar si daca ar pierde,dar in cazul asta la final va fi 3 la 0, o sa vedem dar o sa dureze luni de zile. BRAVO TUDORELE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.31 iar tu esti solidar cu hotimanii care fura Romania. Rusine sa-ti fie!

      Ștergere
    2. Hotul la hot trage, mai an.00:31!

      Ștergere
    3. Agentul de partid , la post cu dezinformarea...Vezi ca Tudorel a fost si el procuror comunist dar acum il apara pe Dragnea .

      Ștergere
  21. Tudorel Toader îi apără pe cei care au furat miliarde și nu vor să facă închisoare nici la domiciliu ! NU IOHANIS ȘI CODRUȚA AU FURAT SUTE
    DE MILIOANE DE EURO DIN BANII ȚĂRII,HOTELUL TURIST TRECUT PE NUMELE BOMBONICA (fosta soție a lui Dragnea)JAFUL CU TELDRUM,INSULA BELINA ȘI MULTE ,MULTE ALTELE !!! Cap ai minte ce-ți mai trebuie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 05:26, aici este vorba de altceva. A trimite oameni nevinovati la inchisoare, este cel mai grav. Sa fabrici dosare ;a comanda este ceva inacceptabil. Incorect. Nu este normal sa se intample asemenea fapte. Si totusi s-au intamplat.

      Ștergere
    2. 12.07 sunt si medici care gresesc, sunt si in politie uscaturi, in toate domeniile exista astfel de oameni. Ar trebui sa demisioneze si ministrul sanatati, si Carmen Dan, si alti ministri. De nu putem fi corecti si sa aplicam aceeasi masura la toti?

      Ștergere
    3. 13:34, una este sa gresesti fara intentie si alta este sa faci ceva cu premeditare. Ori dosarele la comanda nu sunt o greseala intamplatoare ci este altceva. Aici este problema.

      Ștergere
    4. 16.16 lasa concluziile de la televiziunea puscariasului Voiculescu . Nimeni nu a facut dosare la comanda !

      Ștergere
    5. 01:53, pe ce lume traiesti? Intr-una a statului paralel, se pare. Dar cate dosare la comanda nu s-au facut!!! Cazuri concrete, destine distruse. Strigator la cer. D.N.A. compromis in care clocaie coruptia... Este necesara o urgenta "deratizare" acolo, de jos pana sus. Cat mai repede, cu atat mai bine!

      Ștergere
    6. 16:31 cand spuneam „greseli” ma refeream la cele facute cu intentie, cand despre dosare care au distrus destine de hoti,chiar nu am nicio emotie. Deratizarea ar trebui facuta in capul celor ce gandesc ca tine si la televiziunile penalilor.

      Ștergere
    7. 01:06, ei vezi tu?! Nu e vorba de destine de hoti ci de destinele unor oameni integri acuzati pe nedrept, prin dosare fabricate la comanda. Inacceptabil asa ceva.

      Ștergere
  22. Si la meteo se anunta zapada,ei ne dau prognoza pe zile si pe ore....dar este normal iarna ......mai ales ca nu a nins pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  23. 20,01 Ai perfecta dreptate.Din toata tara doar doi oameni au refuzat sa se prezinte la Comisia Parlamentara.Kovesii si Iohanis cind era primar si a fost reclamat de bunica pentru povestea cu copii.In 6 martie se anunta pe TV ca va merge si Coldea SA TRAITI....Blogul doamnei Maria va informeaza acolo unde altii va dezinformeaza.

    RăspundețiȘtergere
  24. 05,26 De ce Dezinformezi?Iohanis in cele doua case pierdute din cauza falsului avea 13 apartamente si doua spatii comerciale si acum ne priveste si da lectii de corectitudine de BUGETAR de la inaltimea celor 5 case ramase .Un nesimtit pe care nu-l intereseaza de romani???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.58 ti se pare ca Dragnea ar fi un model de corectitudine pentru tine? Doad de Iohanus te impiedici?

      Ștergere
    2. Numai aberatii spui. Pai cine e putred de bogat mai dezinformatorule , Dragnea cu sute de milioane euro ,de la TelDrum sau Johannis cu cateva case ?!Baiatul lui Dragnea tocmai a cumparat vila lui Ceausescu din Teleorman . Unde e logica ????!

      Ștergere
  25. 05,26 La autostrada Sibiu -Deva au furat in parte atit sotul Kovesi cu firma fictiva de carat pamint, cit si Teldrum Dragnea-cumanul .Asta asa ca sa fim corecti,pentru ca;Blogul doamnei Maria va informeaza acolo unde altii va dezinformeaza.Sau altfel spus ;ADEVARUL care ne zbirleste parul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:44,😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. Ce tara frumoasa avem! Pacat ca locuiesti in ea.

      Ștergere
  26. Unde este dezinformare anonim 11:58 ??? Nu este adevărat cu TELDRUM ,CU HOTELUL TURIST CU INSULA BELINA,AVEREA IMENSĂ ???? E doar un exemplu și ca el sunt câțiva din toate partidele pe care nu-i mai satură Dumnezeu !!!! V-ați întrebat o singură dată dacă nemernicii ăștea furau AȘA DE MULT câte autostrăzi (necesare pt.dezvoltate) s-ar fi construit,câte spitale,câte școli și CÂȚI ROMÂNI AR FI RĂMAS SĂ MUNCEASCĂ ÎN ȚARĂ???? Comentariul nu e pe placul dnei Maria ! Îmi pare rău dar rămâne valabil CAP AI MINTE CE-ȚI MAI TREBUIE .

    RăspundețiȘtergere
  27. Lucrezi in doua schimburi si de noapte 05,26 si de zi 13,39 in aceeasi zi? SA TRAITI. ADEVARUL care ne zbirleste... server-ul,dar eu tot tin cu cel Curajos,poate ajunge Presedinte in locul Alogenului si Reunifica Romania. ,BRAVO TUDORELE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim28 februarie 2018, 13:28
      Habar nu ai cine este acest domn TUDOREL TOADER.
      Nici le degetul mic nu-i esti.

      Tudorel Toader, ministrul Justiției propus în Guvernul Dăncilă, își continuă mandatul început în Guvernul Grindeanu și apoi din Guvernul Tudose. A fost judecător al Curții Constituționale, este de profesie procuror și este ministru independent, susținut atât de cei de la ALDE cât și de cei de la PSD. A primit mai multe critici în PSD, după ce a anunțat că nu își asumă legile justiției, care au fost mai apoi depuse în Parlament ca inițiativă a social-democraților.Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (1982-1986). Este doctor în ştiinţe juridice. În 2004, a urmat un curs postuniversitar la Colegiul Naţional de Apărare.După absolvirea studiilor universitare, a fost numit în funcţia de procuror la Procuratura locală Panciu, jud. Vrancea (1986-1990). Ulterior a profesat ca avocat în cadrul Baroului de avocaţi Iaşi (1991-2006).BIOGRAFIE. Cine este Tudorel Toader, ministrul Justiției propus în Guvernul Dăncilă
      DISTRIBUIE


      Tudorel Toader, ministrul Justiției propus în Guvernul Dăncilă, își continuă mandatul început în Guvernul Grindeanu și apoi din Guvernul Tudose. A fost judecător al Curții Constituționale, este de profesie procuror și este ministru independent, susținut atât de cei de la ALDE cât și de cei de la PSD. A primit mai multe critici în PSD, după ce a anunțat că nu își asumă legile justiției, care au fost mai apoi depuse în Parlament ca inițiativă a social-democraților.


      Tudorel Toader s-a născut la 25 martie 1960, în localitatea Vulturu din judeţul Vrancea. Între 1975 şi 1979, a studiat la Liceul de matematică – fizică ”Unirea” din Focşani.

      Citeste si
      Cupa Italiei, semifinale. Azi se joacă meciurile retur. Lazio – AC Milan e duelul-șoc. Juve e ca și calificată
      VIDEO | Un șofer de la Fan Courier face drifturi pe zăpadă, cu mașina firmei. Imaginile au ajuns virale
      Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!
      6 lucruri incredibile care se întâmplă cu corpul tău dacă nu faci sex
      Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (1982-1986). Este doctor în ştiinţe juridice. În 2004, a urmat un curs postuniversitar la Colegiul Naţional de Apărare.

      ADVERTISING

      După absolvirea studiilor universitare, a fost numit în funcţia de procuror la Procuratura locală Panciu, jud. Vrancea (1986-1990). Ulterior a profesat ca avocat în cadrul Baroului de avocaţi Iaşi (1991-2006).


      În octombrie 2006, a fost numit judecător la Curtea Constituţională, pentru o diferenţă de mandat, care a expirat în iulie 2007. A fost reconfirmat în aceeaşi postură, de Camera Deputaţilor, pentru un mandat de 9 ani. A deţinut funcţia până în 11 februarie 2016, când a fost ales prin vot rector al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”. Între 2005 şi 2016, a fost director al Şcolii doctorale din cadrul facultăţii de Drept. Este vicepreşedinte al Academiei de Ştiinţe Juridice din România.

      A fost învestit în funcţia de ministru al Justiţiei în Cabinetul Sorin Grindeanu, la 23 februarie 2017. La 15 iunie 2017, şi-a înaintat demisia din funcţie, în semn de solidaritate cu majoritatea membrilor Cabinetului Grindeanu, care-şi prezentaseră demisia la 14 iunie 2017. La 21 iunie 2017, Guvernul Grindeanu a fost demis prin Moţiune de cenzură.

      Tudorel Toader a fost propus ministru al Justiţiei, la 28 iunie 2017, în guvernul Mihai Tudose, fiind învestit în funcţie la 29 iunie 2017.

      Ștergere
    2. 18:08, las' ca stii tu. Tu esti cea care spune despre psd ca e cel mai bun. Tu induci cititorilor ideea ca psd e mare si tare. Si esti platita pentru asta. Hotul tine cu hotii. Sa iti fie rusine! Esti la pensie la varsta la care altii muncesc de dimineata pana seara, pentru un salariu decent. Rusine proagandista psd! Si totusi, care e motivul pentru care esti la pensie? Boala, cumva?

      Ștergere
  28. Ion Panaitescu Magistrat militar pensionar, spune acum la TV;Azi bilant CSM cu trimbite si fundul gol.

    RăspundețiȘtergere
  29. 20,21 Epoletilor cum stati cu propaganda politica in server-ul de urmarire a internetului din Bucuresti.Tot cu Diversiunea si POLITIA POLITICA.TOT cu Diversiunea A-ti avut o zi si o noapte plina.BRAVO TUDORELE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai comunistilor ,cand faceti cadou tara Rusiei ? Cand ne invadeaza rusii ca oricum nu va intereseaza ...decat de voi si banii vostrii?

      Ștergere
  30. 20,21 Epoletilor vezi ca anul asta vine baiatul cu familia din visul cu cutremurul si ramin citeva luni.Asa ca uitati-va bine la cladirea cu servarul de INTERNET din Bucuresti, sa nu ne lasati fara internet.Mai puneti si voi un zid la parter daca -s numai piloni ca la centrul de calcul al lui Ceausescu de linga Gara de Nord in 1977 din cauza asta s-a prabusit pe aparatura.Pregatiti niste grinzi de stejar ,cele mai bune sint traversele vechi de la CFR.Luati si voi niste caschete de protectie ca oricum Viorica o sa va taie din fonduri ca a-ti jucat in echipa adversa ca si aia de la SPP..

    RăspundețiȘtergere
  31. cineva scria pe blog ca nu trebuie sa citim mesajele d-nei Maria daca nu ne place-BLOGUL A FOST DESCHIS PENTRU COMENTARII DIVERSE-NU PENTRU A-I DA DREPTATE NUMAI DUMNEAEI-exista profetii facute de mari vazatori in DUH spuse inaintea d-nei Maria care deja s-au indeplinit-cine n-a avut parte de asa profetii inseamna ca nu trebuia sa le afle

    RăspundețiȘtergere