sâmbătă, 10 februarie 2018

S.O.S !!! VASILE LAURENTIU GHEORGHE DIN TIMIŞ ! SA -L CAUTAM ÎMPREUNĂ !


                               Image result for DUHUL SFANT..

                                                  Dragii mei,

Doi Părinti din Timis isi cauta de aproape 20 de ani unicul Fiu,pe LAURENTIU !
Laurentiu a plecat de acasa in 1999 si nu s-a mai intors.
Am vazut povestea trista la TV, si m--am gandit ca sa incerc sa fac publica aceasta dureroasa veste, si cine stie,poate asa si cu AJUTORUL DUHULUI SFANT si al MAICII DOMNULUI,sa-l gasim pe LAURENTIU ,care ar avea acum in jur de 37 -38 de ani ! 
Va rog din suflet dragii mei, haideti sa ajutam pe acesti Părinti indurerati ca sa-si gaseasca baiatul.
Ei isi doresc ca macar o singura data in viata,sa-si mai vada baiatul.
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata mai multe detalii:




  
Unde esti tu baiatul meu drag? Te rugam da-ne un semn de viata. Anul acesta, in luna Martie se implinesc 19 ani de cand ai plecat de acasa, ani grei pentru noi, parintii tai. Am ramas cu pozele tale si cu amintirile copilariei si adolescentei tale. Zilele acestea am auzit ca o doamna a sunat-o pe verisoara ta Dana sora lui Adin in Italia si i-a spus: Sa nu-l mai cautati pe Laurentiu ca in vara anului 2017, mama lui Laurentiu a trecut pe langa el si nu l-a recunoscut. Dana nu a mai putut sa   intrebe nimic pentru ca doamna respectiva a inchis telefonul.Eu ma intreb,unde s-a intamplat acest lucru si daca este adevarat, tu baiatul meu,drag de ce nu m-ai oprit din drum? Laurentiu eu nu mai sunt mama pe care tu ai lasat-o acasa. Anii traiti fara tine, baiatul meu, au fost ani chinuiti si indurerati. Te rugam eu si tatal tau da-ne un semn de viata, nu ne lasa sa plecam din aceasta lume fara sa te mai intalnim macar o data. Fie-ti mila de noi, baiatul nostru drag. Sa stii ca in toti acesti ani te-am cautat fara incetare si nimeni nu ne-a putut da vreo informatie corecta despre tine. Autoritatile statului au fost surde la strigatul nostru de ajutor. Te iubim Laurentiu si te asteptam sa te intorci acasa!!!



Administreazăhttp://m.adevarul.ro/…/durerea-nedescris-mamei-i…/index.html

O familie din Timiş îşi caută cu disperare fiul plecat de acasă în 1999, când avea doar 24 de ani. Laurenţiu Vasile Gheorghe şi-a sunat părinţii după ce a ajuns…
M.ADEVARUL.RO

Gheorghe Ioana a distribuit postarea ei.
15 ore
Gheorghe Ioana
 parintii tai. Am ramas cu pozele tale si cu amintirile copilariei si adolescentei tale. Zilele acestea am auzit ca o doamna a sunat-o pe verisoara ta Dana sora lui Adin in Italia si i-a spus: Sa nu-l mai cautati pe Laurentiu ca in vara anului 2017, mama lui Laurentiu a trecut pe langa el si nu l-a recunoscut. Dana nu a mai putut sa intrebe nimic pentru ca doamna respectiva a inchis telefonul.Eu ma intreb,unde s-a intamplat acest lucru si daca este adevarat, tu baiatul meu,drag de ce nu m-ai oprit din drum? Laurentiu eu nu mai sunt mama pe care tu ai lasat-o acasa. Anii traiti fara tine, baiatul meu, au fost ani chinuiti si indurerati. Te rugam eu si tatal tau da-ne un semn de viata, nu ne lasa sa plecam din aceasta lume fara sa te mai intalnim macar o data. Fie-ti mila de noi, baiatul nostru drag. Sa stii ca in toti acesti ani te-am cautat fara incetare si nimeni nu ne-a putut da vreo informatie corecta despre tine. Autoritatile statului au fost surde la strigatul nostru de ajutor. Te iubim Laurentiu si te asteptam sa te intorci acasa!!!

24 de comentarii:

  1. Unul dintre cei mai buni din Romania in anumite viziuni este D-l Viorel Pop (va poate confirma si prin telefon).Este foarte ocupat, dar incercati la tel 0720.135.946
    Dumnezeu sa va ajute sa va gasiti fiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Era im perioada razboaielor din Iugoslavia,daca a trecut fiind aproape granita e greu de gasit.Vreau sa mentionez ca in 1989 Germania a semnat un fel de acord cu Uniunea Sovietica prin care isi faceau ca cu o jumatate de secol in urma sub Hitler pentru impatirea inte cele doua puteri a Europei centrale.Se mentiona printre alte obiective ;Razboiul de dezmembrare a Iugoslaviei cu trecerea Sloveniei si Croatiei in zona germana,ca si Cehiei dupa dezmembrarea Cehoslovaciei.Urma ca Ungaria sa primeasca ucraina Trans Carpatica ,Ardealul si vestul Romaniei,ca schimb pentru reunificarea Germaniei,conform revistei britanice;Inteligente Didest,articol semnat de redactorul sef Iosef de Courey-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceasta DURERE o poate simti doar parinti care i-si pierd copii, nu exista durere mai mare ca aceasta, in momentul intimplarii viata se opreste, mergi inainte farà destinatie , chiar cind este soare tu vezi intuneric, nu mai auzi musica, glasul pasarelilor, nu simti parfumul florilor, nu vezi frumoasele culori a primaverii, totul se opreste. Desi stim ca viata are un destin, Este FF greu de acceptat.Doar credinta in Dumnezeu te ajuta sa mergi inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fie ca Domnul si Maicuta Lui sa-i ajute! Doina

      Ștergere
    2. Doamne ajuta pentru regasire, impacare, iertare, iubire, armonie, ACUM si Pururea si-n Vecii Vecilor, Amin!

      Ștergere
  4. s-a vazut si la tv sclavia in sec XX|-ce fac tiganii din romani-asa spuneau si sf parinti romani vazatori in duh ca ROMANIA VA FI TIGANIZATA-fara sa fim antisemiti-e posibil sa fie luat ostatic!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranță,d-nul.Viorel Pop vă poate ajuta ! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  6. Insistați la telefon,dacă reuşiți sa vă răspundă nu va refuźă . Maria H

    RăspundețiȘtergere
  7. Da adevarat spus domnul Viorel Pop este un clar vazator si fizio Terepeaut foarte bun pe pene ma scapat din toate problemele ce am avut si i multumesc din suflet pentru ajutorul lui bunul dumnezeu sa il tina sanatos sa poate ajuta persoanele cu probleme

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt sigur ca parintii lui I-au gresit cu ceva candva. Si acum, baiatul se razbuna pe ei. Daca moare tata lui, sunt sigur ca isi va vizita mama. Asa ceva va am facut eu cu tata. Pe cand aveam 22-23 de ani, tata m-ia spus o vorba care, ma durut. In ziua aceea I-am spus: de acum inainte nu ma vei mai vedea nici o data. Si din ziua aceea nici nu ma mai vazut. Cu cativa ani in urma a murit si nici nu am fost la inmormintarea lui. Nu stiam ca a murit. Si daca as fi stiut, tot nu as fi mers. Eu sunt ft razbunator. Lovesc direct in inima si suflet. Poate asa sa intimplat si cu acel baiat care, nu il intereseaza nimic de parintii lui. Fiecare isi face pedeapsa. Greseala se face intr-o secunda. Pedeapsa poate fi pe viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostia,trufia,răzbunarea,gândurile si emoțiile negative la adresa unei persoane revin ca un bumerang la cel care le emite..Ești un om care ai absorbit in sânul familiei părți urâte,în care te.ai blocat.

      Ștergere
    2. Dle Cicerone Lichi ce spirit negru aveți!!!! Sper din tot sufletul să nu aveți copii !!!

      Ștergere
    3. Da, ar fi bine sa nu mai dea sfaturi altora. Regimul vegan pe care il tine il poate ajuta sa isi ridice vibratia. Insa putem spune ca a functionat doar atunci cand va ajunge sa regrete faptul ca s-a razbunat pe tatal sau in felul in care a facut-o. Il putea lasa cativa ani, cat sa realizeze ca a gresit, apoi trebuia fara indoiala sa-l ierte. Trebuia sa ii dea o sansa si nu a facut-o. Dar el mai are o sansa. Inca nu este prea tarziu. Totul incepe cu constientizarea greselii.

      Ștergere
  9. Sa apeleze la preotii cu har! ...F trist dar adevarat . .

    RăspundețiȘtergere
  10. Vezi dacă vrei poți Cicerone sa comentezi fara s_a jicnești .Cît despre tatăl tău ce să-ți spun că și tatăl meu mi-a făcut mult rău mie inca nici nu eram născută apoi traume de nedescris in copilărie apoi mai tirziu a apelat la vânătoare că sa mor eu ,Din păcate a murit sora mea.din aceasta cauza și cu toate acestea am reușit cu credință sal ierte sa uit toate relele ba chiar am ajuns să mă rog pt.el și azi eu am grija de el la bătrânețe.Ce sa zic traumele incerc sa nu mă gândesc prea mult las trecutul in trecut și prezentul in prezent.O duminică binecuvîntata tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Lost, nu poți să îi ajuți pe acești părinți sa și găsească copilul ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu toții suntem părinți si aceasta plecare a lui Laurentiu a adus 19 ani de suferinta parintilor -haideti sai ajutam sa se reagaseasca si sa nu mai judecam ori cat ar gresi un parinte el te va iubi nemarginit iar gestul copilului intrun moment de ratacire duce la ani de suferinta .

    RăspundețiȘtergere
  13. DORU PARV TELEFON 0742522967 BUCURESTI,SUNATI PENTRU PROGRAMARI LA BUCURESTI,AVETI NEVOIE DE POZA BAIATULUI.

    RăspundețiȘtergere
  14. Maica Domnului , mama noastra si a tuturor copiiilor nostri, adu acasa acest baiat , doar la tine e scaparea si speranta ! Asculta Doamne lacrimile si rugaciunile acestei mame .Amin ! Sfanta Nascatoare de Dumnezeu fa o minune pentru Laurentiu , limpezeste-i mintea si adu lumina in sufletul lui ! O mama .

    RăspundețiȘtergere
  15. Sper sa mai fie in viata Laurentiu. Le doresc parintilor sa afle cat mai curnad situatia acestui copil al lor disparut de atatia ani.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vor afla zilele acestea totul !

    RăspundețiȘtergere
  17. De multe ori parintii gresesc vrind ca din copii lor sa faca super star, se gindesc doar la meserii banoase, la viata luxoasa, doar bogatii pt aceasta viata si nimic pt saracul suflet care pentru niste dorinte meschine fac ca copii lor sa i-si piarda adevarata viata, viata eterna sau de multe ori si viata paminteasca. Multi dintre parinti uita ca exista un Dumnzeu care a programat inca inainte de nasterea noastra destinul fiecaruia, dar din cauza mindriei, orgolului si necredintei noastre , destinul nostru se poate schimba in dezastre.
    Asa cum se arata din diverse carti sfinte chiar si din biblie, prin credinta in Dumnezeu destinul poate fi schimbat in bine, sau necredinta si incapatinarea in dezastre.

    RăspundețiȘtergere
  18. Atatia ani !!!! Cat de mult sa iti fi gresit parintii ca sa-i pedepsesti ani si ani ? Pentru putinul timp care le-a ramas , fa o minune tu cu tine , daca nu alor tai , si da-le un semn .

    RăspundețiȘtergere