luni, 26 februarie 2018

S - A ADEVERIT SI VORTEXUL POLAR , DIN PĂCATE !




Dragii mei,

Scriam în urma cu 8 zile ,un articol cu titlul :

               VORTEX POLAR !

Dumnezeu există - Mărturii.: VORTEX POLAR !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/02/vortex-polar_19.html

Translate this page
7 days ago - VORTEX POLAR !!! 18 Februarie 2018,ora 16,11 ! Dragii mei, În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa: "Aţi auzit de un VORTEX POLAR ? Veti vedea un VORTEX POLAR !" Clipă în care ,vad cum apa se invarte in cercuri,cercuri ,dar în inversul acelor de ceasornic.

Si chiar am intrat in direct si la AGENTIA VIP - ANTENA STARS ,si am spus ca ROMANIA va fi lovita de un VORTEX POLAR.
Iata linkul dragilor:

Un val de ger va lovi România. Vortexul polar aduce temperaturi de ...

https://stirileprotv.ro/.../avertizarea-meteorologilor-sunt-asteptate-te...

Translate this page
5 days ago - Senzația de ger a apărut deja. Din cauza vântului, la vârful Omu, temperatura resimțită a fost de minus 30 de grade, iar meteorologii numesc asta că fiind o temperatură scăzută extremă. Acest val de frig este o anomalie meteorologică. Totul pornește de la un vortex polar explică un climatolog.

Iata articolul mai pe larg:

                      18 Februarie 2018,ora 16,11 !

                                           Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa:

                 "Aţi auzit de un VORTEX POLAR ?

               Veti vedea un VORTEX  POLAR !"

Clipă în care ,vad cum apa se invarte in cercuri,cercuri ,dar în inversul acelor de ceasornic.

                                      Image result for CICLON.
Totul avea loc înspre Sud,chiar Sud -Est !

Asadar fratilor, vom auzi de VORTEX POLAR care va face ravagii acolo unde nu-i este locul.
Daca va ajunge în Romania sau in alta TARA , cu siguranta vom afla si-i vom suporta consecintele.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa nu fie afectata si Romania de un VORTEX POLAR.
Ar fi o adevarata CATASTROFA.

Iar sambata 24 februarie am primit un alt MESAJ despre VORTEXUL POLAR .
Iata si acest articol:

sâmbătă, 24 februarie 2018

ROMÂNIA ! SE APROPIE VORTEXUL POLAR !

                                         Dragii mei,

Scriam in urma cu doar 6 zile un articol cu titlul:

                   VORTEX  POLAR !

Dar iata dragii mei că ,astazi 24 februarie 2018 am primit un alt MESAJ DIVIN in care, ni se spune ca VORTEXUL POLAR se apropie de ROMANIA.
Astazi după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:

                    " România !
                 Ne ajunge VORTEXUL POLAR !"
Prieteni dragi,daca pana acum ne-am bucurat de multe zile frumoase ca de Primavara,iata ca inghetul va veni si peste ROMANIA pentru cateva zile.
Inversarea celor doi Poli magnetici ,din nefericire, are loc cu pasi repezi.
Sa ne rugam din toata inima noastra la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,ca sa fim ocrotiti si păziti de toate dezastrele.
Sa fim buni si milostivi cu Aproapele nostru, sa iertam pe cei care ne-au gresit, ca sa fim si noi iertati de BUNUL DUMNEZEU.
Dragii mei,sa nu va indoiti niciodata de toate cate veti citi pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII.
Toate se vor adeveri;toate se vor implini mai devreme sau mai tarziu.

Iata si INFORMATIILE METEO :


METEO. Weekend geros in toata tara, vortexul polar va fi peste Romania si saptamana viitoare

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescufebruarie 23, 2018 20:06
Un val de frig vine in acest weekend peste Romania, vortexul polar urmand a sta peste Romania si saptamana viitoare. Vremea va fi deosebit de rece in acest sfarsit de saptamana, cu valori termice negative atat minime, cat si maxime, la nivelul intregii tari, a declarat vineri, pentru Agerpres, meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Dinu Marasoiu.
Desi mai sunt cateva zile pana la 1 Martie, vremea ne rezerva surprize geroase. Meteorologii ne avertizeaza trebuie sa ne pregatim de un episod de iarna geroasa, care nu are legătură cu data din calendar. Temperaturile au inceput deja sa scada, iar de duminica vom avea minus 10 grade pe timpul zilei in toata tara. Vinovat de vremea capricioasa este un vortex polar care afecteaza toata Europa.
Potrivit specialistului, in acest weekend vremea se va raci considerabil. In cursul zilei de sambata, temperaturile maxime se vor incadra intre -6 grade, in nordul Moldovei, si 7 grade in Banat si Oltenia.
„Ulterior, in noaptea de sambata spre duminica, vorbim despre alte temperaturi, cu minime de sub -10 grade, chiar si de -15 grade, pentru partea de nord si de centru a tarii. In restul tarii, vor predomina valorile negative. Duminica va fi o vreme deosebit de rece pentru sfarsitul lunii februarie, cu temperaturi maxime in general intre -12 si -4 grade, mai ales in partea nordica si in estul Transilvaniei. Minimele din noaptea de duminica spre luni continua sa scada si se vor situa intre -15 si -5 grade, chiar spre minus 20 de grade, in nordul Moldovei si in depresiunile din estul Transilvaniei”, a precizat Marasoiu.
Si in Bucuresti vremea va avea o evolutie asemanatoare. In noaptea de sambata spre duminica, se vor inregistra minime cuprinse intre -7 si -5 grade. In plus, maxima de duminica ramane foarte apropiata de aceste minime, respectiv intre -5 si -4 grade.
In noaptea de duminica spre luni, in Capitala va fi ger, iar valorile termice vor ajunge spre -11 grade Celsius.
In privinta precipitatiilor, meteorologul ANM a mentionat ca se intrevad doar cateva fulguieli sambata seara, la nivelul Bucurestiului.
Un ciclon polar  a pus stăpânire pe România şi face ca până pe 1 martie temperaturile să scadă cu până la 15 grade Celsius sub valorile normale ale perioadei şi sunt aşteptate ninsori viscolite. Din această cauză meteorologii au emis un cod portocaliu de ger care a intrat în vigoare pe 26 februarie, la ora 03.00 şi expiră pe 1 martie, la ora 10.00.

Vremea rea închide şcolile. Ultimele zile de iarnă, primele de ger și viscol
 Zonele vizate sunt Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, unde valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar şi pe parcursul zilelor, când valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă. Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 şi -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 şi -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzaţia de frig. Totodată, din dimineaţa acestei zile aria ninsorilor se va extinde şi se va depune un strat consistent de zăpadă în sudul Banatului, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei. Aici, vântul va avea intensificări cu viteze de până la 55 km/h, iar în partea de sud-est a teritoriului peste 60…65 km/h, viscolind şi spulberând zăpada. Din cauza vremii, în Bucureşti, primarul general  Gabriela Firea a dispus suspendarea cursurilor în toate şcolile Capitalei, luni şi marţi, pentru a diminua orice efecte neplăcute şi nedorite în legătură cu fenomenele meteo extreme. Totodată, Gabriela Firea a făcut un apel către toate instituţiile care au responsabilităţi să ia măsuri pentru garantarea securităţii vieţii cetăţenilor - şi le-a dat ca exemplu pe cele care au în administrare panouri publicitare sau copaci care ar putea să cadă din cauza vântului puternic.
Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a făcut un apel către bucureşteni să nu iasă cu maşinile, pentru a fi evitată blocarea traficului şi pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire.
În judeţele Constanţa, Dolj şi Girugiu s-a decis suspendarea cursurilor în toate şcolile, luni şi marţi, iar în Suceava au fost suspendate doar Cursurile Universităţii ''Ştefan cel Mare'' din localitate. În Bucureşti cursurile  Universităţii Politehnica se vor desfăşura după programul normal. 

9 comentarii:

  1. Regret d-na Maria, insa se vorbea deja de vortex polar din 7 februarie. Incep sa vad de unde va luati informatiile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fie ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa-ti arate tie ADEVARUL SĂU despre mine ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Vortexul inimilor impietrite e mai greu de indurat si trece mult mai greu (pentru unii niciodata) decat vortexul polar.

      Ștergere
  2. Il rog pe Bunul DUMNEZEU sa nu dea acestui popor mai mult decat poate duce ! AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. Vortexul polar o mai induram cumva,fiindca si altadata mai erau ierni si mai aspre,dar daca se adevereste si vortexul nuclear. ...Doamne fereste-ne!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunul Dumnezeu sa va dea rabdare doamna Maria sanatate si sa stiti ca suntem multi care va iubim chiar daca nu sunt aici pe blog. Cu mult drag si multa,multa rabdare sitoate cele bune
    DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.hotnews.ro/stiri-international-22310797-timp-europa-confrunta-temperaturi-care-ajung-pana-35-grade-celsius-polul-nord-inregistrat-cele-mai-ridicate-temperaturi-din-1979.htm

    RăspundețiȘtergere