sâmbătă, 24 februarie 2018

ROMÂNIA ! SE APROPIE VORTEXUL POLAR !


                                                      Dragii mei,

Scriam in urma cu doar 6 zile un articol cu titlul:

                   VORTEX  POLAR !

Dar iata dragii mei că ,astazi 24 februarie 2018 am primit un alt MESAJ DIVIN in care, ni se spune ca VORTEXUL POLAR se apropie de ROMANIA.
Astazi după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:

                    " România !
                 Ne ajunge VORTEXUL POLAR !"

Prieteni dragi,daca pana acum ne-am bucurat de multe zile frumoase ca de Primavara,iata ca inghetul va veni si peste ROMANIA pentru cateva zile.
Inversarea celor doi Poli magnetici ,din nefericire, are loc cu pasi repezi.
Sa ne rugam din toata inima noastra la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,ca sa fim ocrotiti si păziti de toate dezastrele.
Sa fim buni si milostivi cu Aproapele nostru, sa iertam pe cei care ne-au gresit, ca sa fim si noi iertati de BUNUL DUMNEZEU.
Iata dragilor, articolul cu VORTEXUL POLAR din 18 febr.2018:

                   
                              18 Februarie 2018,ora 16,11 !

                                           Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa:

                 "Aţi auzit de un VORTEX POLAR ?

               Veti vedea un VORTEX  POLAR !"

Clipă în care ,vad cum apa se invarte in cercuri,cercuri ,dar în inversul acelor de ceasornic.

                                      Image result for CICLON.
Totul avea loc înspre Sud,chiar Sud -Est !

Asadar fratilor, vom auzi de VORTEX POLAR care va face ravagii acolo unde nu-i este locul.
Daca va ajunge în Romania sau in alta TARA , cu siguranta vom afla si-i vom suporta consecintele.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa nu fie afectata si Romania de un VORTEX POLAR.
Ar fi o adevarata CATASTROFA.
Dar iata ce inseamna un VORTEX POLAR:


Vortexul polar este un model de circulaţie a vânturilor puternice de-a lungul sistemelor de joasă presiune şi care, de obicei, se întâlneşte pe timpul iernii, în zonele arctice. Efectul unui astfel de vortex este de a menţine circulaţia aerului rece în regiunile polare. 
Cu toate acestea, atunci când vârtejul se descompune sau se rupe în două, el poate trimite aer foarte rece spre sud

Vortexul polar este un ciclon persistent și de mare anvergură situat la cei doi poli ai unei planete. Pe Pământ, vortexurile polare se află în troposfera medie și superioară, ajungând până la stratosferă. Este o componentă a frontului polar. De altfel, până în anii '70 conceptul de vortex polar era substituit cu genericul front polar

        Image result for VORTEX POLAR IMAGINI Image result for VORTEX POLAR IMAGINI.
        Image result for VORTEX POLAR IMAGINI.


"Vortex polar" fără precedent: CASCADA NIAGARA a îngheţat. FOTO şi VIDEO

Publicat: Joi, 19 Februarie 2015 15:29 // Actualizat: Joi, 19 Februarie 2015 15:29 // Sursa: romaniatv.net 
Imagini uluitoare care prezintă Cascada Niagara, parţial ingheaţată, fac senzaţie pe Internet. 
  • .

Un vortex polar a prins în strânsoarea lui mare parte din Statele Unite şi a dus la scăderea rapidă a temperaturilor şi la declanşarea haosului.
Vortexul polar este un model de circulaţie a vânturilor puternice de-a lungul sistemelor de joasă presiune şi care, de obicei, se întâlneşte pe timpul iernii, în zonele arctice. Efectul unui astfel de vortex este de a menţine circulaţia aerului rece în regiunile polare. 
Cu toate acestea, atunci când vârtejul se descompune sau se rupe în două, el poate trimite aer foarte rece spre sud. 
Condiţiile meteo create de acest vortex polar au fos atât de severe încât până şi urşii polari de la Parcul Zoologic Lincoln, din Chicago, au fost transferaţi în interior, atunci când temperaturile au ajuns la -26 de grade Celsius. În acelaşi timp, rezidenţii au fost avertizaţi că pielea le-ar putea îngheţa dacă părăsesc casele atunci când temperatura resimţită a scăzut la -53 de grade Celsius. 
Oficialităţile au declarat că această temperatură de -26 de grade Celsius de la Aeroportul Internaţional O'Hare a depăşit recordul din 1884 şi l-a egalat pe cel din 1988. În Fargo, cel mai mare oraş din Dakota de Nord, se înregistrează -35 de grade Celsius. 
Analiştii estimează că 187 de milioane de oameni ar putea simţi efectele „vortexului polar”. Până acum, autorităţile au anunţat cp cel puţin 13 oameni au murit ca rezultat al condiţiilor extreme.
Condiţiile extreme produse în vortexul polar ar putea face ca temperaturile să ajungă la cel mai scăzut nivel din acest secol. Serviciul Naţional de Meteorologie, din SUA, estimează că temperaturile vor scădea cu 25-35 de grade sub medie pentru state precum Delaware, Washinghton D.C., Maryland, New York, Virginia, Ohio şi Minnesota, Wisconsin etc. 
Unii oameni de ştiinţă cred că din cauza temperaturilor mai mari decât media, din zona Arctică, vortexul polar este slăbit, lucru care îl face să afecteze zonele de la latitudini mai joase. 
Vortexul polar are tendinţa de a deveni mai puternic în timpul iernii şi de a-şi pierde din intensitate vara. De asemenea, el se poate întinde pe o distanţă de aproximativ 2.000 de kilometri, învârtindu-se în direcţia inversă acelor de ceasornic în jurul Polului Nord. Un astfel de vortex polar are loc în jurul Antarcticii, fiind un element cheie pentru vremea de iarnă din emisfera sudică.
Sursa: Independent      

19 comentarii:

  1. Daniela: Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne aiba in paza ! Ne meritam soarta. Ne-am batut joc de natura. Si, din pacate, continuam, parca cu mai multa inversunare. Si ne gandim ca de ce Dumnezeu ne oropseste. Nu. Noi oamenii ne pedepsim singuri prin pacatele noastre. Natura acum geme de durere ..si isi cauta dreptatea. Iarta-ne Doamne si lumineaza mintile noastre intunecate ca sa ne oprim din raul pe care ni-l facem siguri ! AMIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună. Scrii despre inversarea polilor magnetici. De curând, am citit și am vizionat și filme pe youtube despre teoria pământului plat (flat earth), în care se susține (cu argumente care mi s-au părut convingătoare), că pământul nu este sferic cu doi poli(așa cum susține știința având vârf de lance NASA, ci este rotund dar plat, că polul nord este de fapt singurul pol și situat în mijlocul pământului, că soarele și luna se află în opoziție la o distanță mică față de pământ și se învârt deasupra pământului în sensul acelor de ceasornic. Iar Antarctica nu ar fi un continent polar, ci un inel de pereți de gheață care înconjoară pământul. Teoria "flat earth" are ca punct de pornire interpretarea Vechiului Testament (Geneza). Adepții acestei teorii ne îndeamnă să nu ne mai încredem în teoria evoluționismului și a heliocentrismului, menționând faptul că toți marii oameni de știință care au promovat teoria heliocentristă începând cu Copernicus, continuând cu Galileo Galilei și ajungând până la Einstein și NASA, au fost și sunt francmasoni. Ce părere ai despre toate astea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omului I s-a dat inima sa simta Adevarul; daca nu mai poate, i s-a dat cap sa discearna intre bine si rau; altfel este usor de convins de altii - avem destui tefelisti in strada care zbiara nici ei nu stiu ce, pensionari care vor (si merita) o viata mai buna, dar Doamne fereste sa se schimbe ceva in tara (si sa nu mai vina pensia) si guvernanti care au teorii convingatoare ca stiu ei cum sa o ducem noi mai bine...

      Ștergere
    2. Ai zburat vreodata cu avionul spre alte continente cu o diferenta orara mai mare de 8 ore? Daca da v-ati uitat pe fereastra? Atunci se vede si se infirma teoria conform careia Terra este plata... Acesta este doar un exemplu pentru alte argumente trebuie mai multa documentare... oricum dragut mesajul :)

      Ștergere
    3. Eu am spus plat, dar e rotund (disc). Și nu sferic. Sunt o serie de filmulețe pe youtube prin care e susținută această teorie. Vizionați-le. Nu strică să cunoașteți și această părere. Cu argumentele respective.

      Ștergere
  3. Unde scrie in VT ca pamintul e plat? Stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu scrie nici că e sferic.

      Ștergere
    2. Poate că acest videoclip reflectă mai bine ceea ce spuneam.
      https://m.youtube.com/watch?v=nyDey7QSgg4

      Ștergere
  4. Anonim23 februarie 2018, 18:15
    Am fost adeptul reincarnarii,dar,din pacate,ortodoxii au dreptate,nu exista reincarnare si nu exista nimic dupa moarte. De ce sustin ei acest adevar groaznic? Pentru ca cineva a avut puterea sa-i convinga de adevar. Dar din adevarul primit,biserica a scos ce nu-i convenea: Dupa judecata,Terra va fi populata de clonele realizate din ADN uman pastrat in memoria unui calculator,ce apartine unei civilizatii ET,care ne-a creat si care doreste sa refaca populatia Terrei,dupa o eventuala distrugere sau autodistrugere. Trist,exista Dumnezeul biblic,dar nu e ce credem noi,nu exista suflet,nimic nu ramine dupa ce murim.Toma N

    Maria Ghiorghiu23 februarie 2018, 21:45
    Anonim23 februarie 2018, 18:15
    Te asigur ca exista DUMNEZEU ,ca avrem un SUFLET si ca este nemuritor. SUFLETUL este oglinda vietii noastre pe Pămant,atunci cand vom merge la JUDECATA CEA DREAPTA in FAŢA LUI HRISTOS. Nu ET ne-a creat,ci BUNUL DUMNEZEU din ţărana ne-a luat si a suflat DUH SFANT ,creindu-ne după CHIPUL si asemanarea SA. Iata un articol in acest sens :
    7 Aprilie 2016,ora 6,30 !


    Dragii mei,


    Astazi dimineață treaza fiind, priveam cu ochii închisi, spre plafonul camerei mele, unde văzusem o miscare ca o umbra densa.

    Cand am închis ochii mei, am vazut pe DUHUL CEL PREA SFANT de un alb orbitor, cum sufla cu ciocul Său ca din Soare rupt, sufla spre mine O Lumina aurie orbitor de stralucitaore.

    Lumina iesea din ciocul DUHULUI SFÂNT sub forma de raze multe,multe,care se deschideau ca un crin cand ajungeau la mine,si -mi intrau in trup.

    Când trupul meu absorbea RAZELE DUHULUI SFANT, eu ma cutremuram pe pat,ca la un soc electric.

    Simteam in sufletul meui,ca nu vreau sa se mai termine aceasta MINUNE MARE.

    Doar cateva secunde ,iar Duhul Sfant a zburat spre înaltul Cerului, si -a apărut Scumpul nostru Mântuitor .







    Iata ce spunea , glasul Mântuitorului nostru


    Iisus Hristos:



    ”Aceasta este Ziua, în care v-am creat!”



    Iar in acest moment dragilor,am în fața ochilor


    închisi pe Însuși Domnul nostru Iisus Hristos în



    carne si oase îmbracat în Lumina alba si orbitor


    de stralucitoare.


    Scumpul nostru Mântuitor întinde Mâna Sa


    dreaptă spre mine roaba Sa,care eram la doar 2


    metri distanta, după care ,Îsi deschide palma,și


    văd că în palmă are ,Pământ adevarat.

    Iisus Hristos dragilor, suflă cu gura Sa Duh


    Sfânt peste Pământul din palma Sa, si astfel ,a


    voit ca sa ne arate prin mine roaba Sa, felul cum


    ne-a creat pe noi.

    Iar eu Prieteni dragi,va spun cu toata


    convingerea, ca noi nu ne tragem din maimuță


    cum sustin unii ”înțelepți "ai lumii.

    Ci suntem creati după Chipul si asemănarea


    Lui Dumnezeu.

    Din pământ am fost luati, si-n Pământ vom


    merge.


    Iar Sufletul nostru se va intoarce la


    Creator,pentru JUDECATA cea dreaptă.


    Asadar fratilor, sa ne rugam DOMNULUI si


    MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,ca


    sa ne daruiasca iertare de păcate, dragoste


    infinita față de Aproapele, precum si Credință


    tare si neclintita,intru PREA SFANTA TREIME


    si Sfintii Săi, si în PREA CURATA FECIOARA


    MARIA, NĂSCĂTOAREA DE DUMNEZEU si


    MAICA noastra a tuturor,Căruia Li se


    cuvine,toata cinstea,slava si închinarea ,Amin.


    Cu dragoste,Maria.

    P.S.


    Sa nu uitam dragilor, că prima traire cu


    ”ACEASTA ESTE ZIUA IN CARE V-AM


    CREAT,A FOST ÎN 29 IANUARIE 2013.


    Deci,putem afirma fara ca sa gresim că


    BUNUL DUMNEZEU ne-a creat intr-o zi de 29


    IANUARIE. Asa a inceput prima zi a lumii pe


    Pământ, in 29 ianuarie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toma N (08:26), hai ca nu-i chiar asa !

      08:30, mortal ! 😂

      Ștergere
  5. 00:51 soarele si luna si restul planetelor tot plate sint,sau doar pamamtul e motul?!🤣😂🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  6. o,51 am parerea ca pierzi timpul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria daca asa este voia lui Dumnezeu sa ne rugam si va trece ca toate celelalte lucruri sa ne gandim ca dupa frig vine si caldura sa asteptam cu bucurie ca va veni curand si primavara. Cu mult drag doamna Maria
    Am vazut aseara la Voi cu Voicu si asteptam cartile dv.doamna Maria. Cu mult drag si sanatate la toti celor dragi dv.

    RăspundețiȘtergere
  8. Școlile din București vor fi închise luni și marți.
    Nu se fac ore în zilele de 26 și 27 februarie 2018! Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că elevii nu vor merge la școală luni și marți. În funcție de starea vremii, ea a adăugat că grădinițele, școlile și liceele din București ar putea fi închise și în următoarele zile.
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/scolile-din-bucuresti-vor-fi-inchise-luni-si-marti-884485

    RăspundețiȘtergere
  9. Vortexul polar a trecut de Belgia acum ajunge in Romania.au fost temperaturi de minus 20 grade.

    RăspundețiȘtergere
  10. pt 25 feb 06:41-daca ai zburat cu avionul e imposibil sa nu constati cum arata pamantul din spatiu=sferic asa l-au vazut si astronautii si fotografiile de pe statiile orbitale! nu este perfect sferic datorita formelor de relief--dar asta tine de geografia invatata in scoala-iat daca ai net cu atat mai mult te informezi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu îmi argumenta cu ceea ce ne arată NASA sau vreo altă agenție spațială. Nu am încredere în fake-urile lor. În ceea ce privește priveliștea din avion, crede-mă că nu am observat curbura pământului. Chiar m-am uitat foarte atent în fiecare călătorie cu avionul. Orizontul este clar liniar. Nu e curbat.

      Ștergere
    2. Oare, tot ceea ce am învățat la școală, este și adevărat? Susținem că Pământul are formă de glob/sferă, doar pentru că așa ne-au învățat la școală de mici și ne-au adus fel și fel de argumente, modele fizice și matematice pe care le-am asimilat pe cele mai multe, de facto. Formele de relief, de ce crezi tu că nu pot exista pe un Pământ plat? Care ar fi impedimentul? Eu nu mă refeream la un plat stricto senso. Ci la o formă plată, în sensul că oceanele și continentele sunt așezate ca pe un platou. Sigur că pe verticală se înalță munții și dealurile.

      Ștergere
  11. 02 martie 20:31-dar fotografiile de pe navele spatiale sau statiile orbitale ce zici?-eu personal am vazut curbura pamantului iar cei care au facut calatorii in jurul pamantului au plecat si s-au intors in acelasi punt-MARE ABERATIE DESPRE PAMANTUL PLAT-ce sa mai spunem de rotatia pamantului care in jurul axei-daca ar fi plat s-ar prabusi, daca n-ar exista atractia magnetica -incercati cu o moneda s-o rotiti si veti vedea efectul

    RăspundețiȘtergere