miercuri, 28 februarie 2018

GHEORGHE GHEORGHIU - DEJ !


                                       28 Februarie 2018,ora 17,33 !

                                   Dragii mei ,

Tot in aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:

                          " Gheorghiu -Dej !

                        Cine a fost el,Gheorghiu -Dej ?

                                 Image result for gheorghe gheorghiu dej.

Clipă în care, vad un barbat tanar de altfel, cam la 40 de ani, era brunet si nebarbierit, barbat care, intreba tare supărat asa:

                      "Am dreptul şi sa-mi iau dreptul?

După care,totul dispare cat am clipi din ochi.
Dragii mei, complicat mesaj ,nu-i asa?
Dar iata cine a fost Gherghiu -Dej:

Moartea lui Dej, crimă comunistă cu circuit închis? - Historia

https://www.historia.ro/.../moartea-lui-dej-crima-comunista-cu-circu...
Translate this page
Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale arhivelor comuniste este cel legat de moartea luiGheorghe Gheorghiu-Dej. Mai precis, despre presupusa asasinare a acestuia prin iradiere. O posibilă "crimă comunistă cu circuit închis", la cel mai înalt nivel. O crimă care ar fi putut face parte dintr-o serie neagră a epurărilor ...

Moartea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej (fost Secretar General al ...

https://www.youtube.com/watch?v=rgXRNNYMLDc
Jul 25, 2014 - Uploaded by Avocatul Poporului
Gheorghe Gheorghiu-Dej (pe numele original Gheorghe Gheorghiu, n. 8 noiembrie 1901, Bârlad - d ...

                                   Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. A fost asasinul comunistului Patrascanu si a intregii ELITE a Romaniei.Deci a fost cel mai mare ASASIN in SERIE din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma uitam la tv in seara aceasta si la un moment dat, vad un grup de oameni iar in mijlocul lor pe Gheorghiu-Dej, ceva mai tanar decat il stiam. Ma intreb ce cauta Gheorghiu-Dej aici. Clipesc din ochi de mai multe ori si vad ca de fapt era Dragnea. M-am gandit: Ce mult seamana cu Gheorghiu-Dej...
    Evident nu exista asemanare in realitate, dar era fata lui Gh.Gh.-Dej.
    Pentru toti cei cu interese politice-nu sariti, nu sunt in niciun partid si nu am votat pe nimeni. Este o coincidenta in relatie cu textul de mai sus care, avand in vedere personalitatea lui Dej sa insemne ceva legat de Dragnea, eventual de modul cum va actiona.
    Nu cred ca e vorba de un final, Gh-Dej a facut destule la viata lui si e greu de spus ce s-a intamplat la sfarsit. Mai degraba pare o maniera de a gandi si actiona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai spus nimic clar-concret,doar vorbe...

      Ștergere
    2. 22:56 Gheorgiu-Dej si Dragnea sunt aceeasi zodie - scorpion, deci e posibil sa semene la atitudine, fizionomie, gesturi.

      Ștergere
    3. Nu tine de politica sau de partid, tine de ce fel de om este cel care a ajuns in functii si pozitii cu putere de decizie.

      Ștergere
  3. Au un sarm si comunistii ,stiti de ce?Gheorghiu Dej l-a omorit pe Patrascanu.Iliescu la omorit pe Ceausescu.Soarta TRADATORILOR de neam si TARA a fost sa se omoare si intre ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Revine Partidul unic, dictatura comunista !

    RăspundețiȘtergere
  5. Si acum urmeaza SS-ul= Stat in Stat,ciuma bruna,Romania condusa de afara si pirita si sabotata din interior la Inalta Poarta de la Bruxelles.

    RăspundețiȘtergere
  6. Otomanii ne luau copii ,oile si vacile.Comunistii ne-au luat petrolul padurile ,uraniu ,dupa ce ne-au omorit Elitele.Astia noi tot padurile si tinerii cei mai bine pregatiti,atunci cind nu ne vind ca la taraba femeile iar copii pentru organe .Cind v-a venii Iisus ce o sa mai gaseasca?.

    RăspundețiȘtergere
  7. In comunism toti eram urmariti.Acum Bruxelles ne monitorizeaza/urmareste ,iar pe internet Epoletii.Deci e cam acelasi lucru?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termina cu aberatiile. Nu compara rubla cu euro...

      Ștergere
  8. O fii vreun apropo la Alogen?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu. La Dragnea ca se comporta ca criminalul Gh. Gheorghiu Dej. Seamana si la infatisare .Dar tu îi iubesti pe alogenii rusi nu-i asa ?!

      Ștergere
  9. Adrian Severin iesit ieri de la puscarie ,spunea astazi la TV;'N-avem nici o solutie,decit Inca-o REVOLUTIE',referindu-se printre altele si la justitie.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adrian Severin cel care a luat shpaga ,fiind dovedit cu probe fara dubiu , critica justitia ....ha ha ha ...
      La fel si Dragnea ..., vrea sa-si dea afara anchetatorul ...;)

      Ștergere
  10. 20:22 pe Adrian Severin l-ai gasit tu de model in viata?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu l-am agreat niciodata pe A. Severin,dar se pare ca nu trebuia condamnat pentru o farsa a ziaristilor,carora le-a promis ca-i ajuta, pt.ca s-a simtit obligat de functia sa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Intr-adevar a fost ucis din ordin. Explic, bolsevicii au pus oameni de paie in locul unora capabili sa fie realmente lideri adevarati in toate statele satelit ale "uniunii" sovietice. Ei trebuiau sa execute, atat. Ideea mareata a fost ca doar in Rusia sa se faca industrializare, noi restul sa fim tari eminamente agrare; cum erau si prosti administratori bolsevicii preferau ca noi sa muncim campul si ne lasau insuficient, eram obligati sa dam 'cote' imense, se murea de foame la noi, nu si la rusi. Sensibil, Dej vedea suferinta si stia ca rostul comunismului nu era acesta de a obliga la moarte prin infometare omul. Asa ca a inteles sfatuit de o copila in plan energetic ca el poAte stopa alimentarea Rusiei cu produsele romanesti. S-a gandit un timp, apoi a decis sa puna punct. Speriati rusii l-au iradiat la ficat. Cand lua calmante i le goleau in plan energetic de energia propriu-zisa a calmantului si in plus il iradiau atunci expre ca sa spuna cine i-a dat ideea de a actiona ca lider real devot poporului sau. El, a tinut secret multa vreme identitatea reala a fetitei de cca 8 anisori, n-ar fi vrut sa ii divulge identitatea, insa pe final din cauza marilor chinuri artificial marite a recunoscut ca a fost contactat de fetita ce in alta voiata fusese regina si ca ea vazandu-i compasiunea demna de un lider fata de suferintele poporului i-a spus ca el poate sa opreasca trimiterea alimentelor peste granita. Teama bolsevicilor fu imensa ca e o conspiratie teribila contra oranduirii lor. De aceea si fu atat de crud chinuit. Apoi fu identificata fetita si se ocupara de parintii ei, de ea folosind cele mai ticaloase tehnici satanice. Acest Domn Dej este un erou necunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  13. A fost ucis deoarece sfatuit de o fetita de cca 8 ani care i-a explicat ca el in functia sa poate opri exportul de hrana ce se facea obligatoriu si lasa taranul roman mort de foame. Fetita l-a scanat noaptea cum traieste el suferinta generata de foametea generalizata, el suferea, el stia ca nu asta inseamna comunismul.Atunci i se arata si incepu discutia cu el, el o intreba cine este, ea ii explica si ii arata ca in alta viata ea a fost tot un lider ca el acum, si ca si ea a avut grija de omenasi ca sa aiba ce le trebuie mereu, ca acesta e rostul unui rege/sef de stat. El a respectat inalta nastere din trecut a fetitei, a considerat intentia ei; apoi dp ce se mai gandi a decis ca poate sa nu mai transfere hrana la vecini. In sfarsit foametea cumplita de la noi a incetat. Bolsevicii se speriara ca este o intelegere politica cu cineva si au investigat, nu au gasit nimic. atunci au decis sa il iradieze la ficat, a aparut cancerul la ficat, ii chinuiau mult provocandu-i crize ca sa spuna cum ii veni lui ideea si curajul sa refuze hranirea lor. Mai se pricepeau sa ii transfere din calmante principiul lor de functionare si le lua degeaba, fara el nu aveau efect, in plus atunci ii accentuau durerea asa ca chiar daca a rezistat mult chinurilor ca sa nu spunca ceva despre fetita, pe final nu a mai putut sa ii protejeze identitatea. Dar a fost un erou, un suflet mare care chinuit fiind a facut tot posibilul sa ocroteasca fetita. Din pacate nu a reusit, a fost apoi identificata, a urmat razbunarea lor.

    RăspundețiȘtergere