joi, 8 februarie 2018

O MARE TRAGEDIE ! MAI MULTI OAMENI ÎSI VOR PIERDE VIAŢA !


                                       8 Februarie 2018,ora 6,22 dimineata !

                                           Dragii mei,

Astazi dimineata m-a trezit un glas care, rostea nume după nume.
Dar in acelasi timp dragilor, mi se arata in faţa ochilor inchisi un Tablou cu sticla, si sub care sticla erau pozele a cel putin  8 persoane de toate varstele. Chiar si o fetita de vreo cativa anisori am vazut.
În coltul din stanga TABLOULUI cu multe poze, a apărut un dreptunghi pe fond negru,pe care erau scrise cu alb toate numele celor din TABLOU.
Am auzit un glas care, a rostit mai multe nume,dar eu, numai unul am auzit clar: 

                  "Viorica ...."

Celelalte nume nu le-am auzit clar si nici nu mi s-a îngaduit ca sa le citesc din dreptunghiul negru.
Dragii mei, din nefericire vom auzi de o cumplita Tragedie in care vor muri multi oameni.
Ce se va intampla ,eu nu stiu.
Sa ne rugam dragilor,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa nu ingaduie ca sa aiba loc o asemenea cumplita TRAGEDIE.
Sa ne rugam ca sa fim sanatosi si sa fim de neclintit in Credinta noastra.
                                         Cu dragoste,Maria.

39 de comentarii:

  1. Unele tragedii par a fi ascunse intentionat, tocmai pentru ca fac parte dintr-un rationament mai sus de nivelul nostru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria, am vazut per youTube un video.
    MARILISA -PRUTIA SFINTUL MUNTE ATHOS LOCUL UNDE SE NEVOIESC PUSNICII OTHONITI.
    Mi sa parut ciudat , si chiar mi-era mila de acei calugari care se urca pe diferitele scari e acele stinci abrupte si se chinuesc acolo in singuratate, ca sa se roage si sa posteasca. Eu va intreb per dvs, ei fac bine procedind asa ?? , Oare Dumnezeu asta vrea de la ei. ?? ,Fiind printre di si multi intelepti, nu ar fi mai bine ca sa vie in mijlocul poporului sa predice si sa faca TREZIRE la multi. Isus a trimis apostoli in lumea pt a propovadui , nu pt a sta ascunsi in stinci, ei ar putea da ex. Bune la multi preoti si la popor. Nu vreau sa judec ci mai degraba as vrea ca Ei sa vina in mijlocul nostru ca sa ne investe sa ii IUBIM si sa ne iubeasca, si asa toti impreuna in pace si lauda sa Il asteptam PE DOMNULUI NOSTRU ISUS. AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MANTUITORUL a propovaduit in mijlocul oamenilor !
      APOSTOLII SĂI,au indurat multe de la oameni,dar tot in mijlocul lor au stat,si nicidecum in pustiu.
      Daca toate femeile s-ar face MAICUTE si ar ramane fecioare in MANASTIRI,cum ne-am mai înmulti ? A -I sluji LUI HRISTOS inseamna a le grăi oamenilor;inseamna a sta in mijlocul lor;inseamna a te ruga pentru oameni; inseamna a indura toate cele mai putin bune din partea oamenilor.
      A sluji LUI HRISTOS ,inseamna sa înmultesti DARUL si HARUL pe care l-ai primit de la DUHUL SFANT,si nicidecum sa-l tii pentru tine si intru tine.
      A sluji cu dragoste si cu Credinta LUI HRISTOS,nu trebuie ca sa stai ascuns intre stanci si-n pesteri, in post si Rugaciune.Ci trebuie sa iesi in mijlocul Semenilor tai,si sa spui oamenilor ce ti-a descoperit tie DUHUL CEL PREA SFANT. Trebuie sa-i intaresti in CREDINTA ,prin DOVEZILE pe care le aduci,prin povetile pe care le dai.
      Nu sunt deloc de acord cum au procedat SFINTII nostri cu scrierile lor. Abia după ce ei nu au mai trait pe Pămant,abia atunci li s-au descoperit scrierile lor.
      TOTAL GRESIT ! Fiecare trebuia sa aiba curajul sa iese in mijlocul oamenilor si sa graiasca toate cate DUHUL CEL PREA SFANT le-a grait lor . Aceasta nu insemna deloc mandrie sau lauda! Ci dimpotriva ! Dadeau dovada de curaj asumandu-si raspunderea pentru toate câte scriau si graiau contemporanilor lor.
      Nu numai după moarte au valoare SCRIERILE lor, ci aveau o nepretuita valoare CUVINTELE graite de gura lor,cat erau in viata.
      Asa este ! IISUS HRISTOS voieste ca oamenii pe care EL i-a ales ca sa graiasca Semenilor, sa iese in mijlocul lor si nu sa stea ascunsi in munti si-n pesteri, in Manstiri si Schituri. SOLDATII ies pe campul de lupta ca sa-si apere TARA! DUHOVNICII ,CALUGARII,PREOTII, trebuie ca sa iese in mijlocul poporului ,ca sa-i indrume pe calea cea buna,pe Calea LUI HRISTOS DOMNUL!
      Dar va veni ZIUA cand ,JUDECATA DOMNULUI va fi asupra fiecaruia dintre noi. Atunci vom da socoteala pentru ce am fi putut face si nu am facut; pentru ce am facut si nu trebuia ca sa facem.
      Atunci va fi plangerea si scrasnirea dintilor !
      Ce se intampla oare,daca si eu taceam si nu aveam curajul ca sa scriu toate cate mi-au fost descoperite de DUHUL CEL PREA SFANT timp de 20 de ani, dar si acum in prezent?
      Oare cate suflete se pierdeau pentru totdeauna si nu se mai intorceau la HRTISTOS ?
      Dragii mei, MESAJUL de la MANTUITORUL pentru mine roaba SA,a fost acesta:
      CHIAR DACA EI TE BATJOCORESC ,TU SCRIE MAI DEPARTE !
      CU CÂT TE VOR BATJOCORI MAI MULT, CU ATÂT MULT,INSUTIT CHIAR,TU VEI PRIMI SI MAI MULT HAR si DAR !
      Asadar,va multumesc din inima si din suflet voua celor care ma batjocoriti in toate felurile,si ma jigniti la modul cel mai murdar, căci numai asa voi putea ca sa primesc de la DOMNUL si mai mult HAR si DAR,numai asa primind toate si rezistand cu stoicism ,cu altruism ,voi putea sluji cu toata fiinta mea PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUI DUMNEZEU.DUMNEZEU sa va ierte pe toti cei care ,nu va puteti infrana limba de la cuvinte jignitoare,de la batjocura ce mi-o aruncati in fiecare zi prin COMENTARIILE pe care mi le scrieti,si care COMENTARII, sunt imposibil de reprodus aici pe BLOGUL DIVINITATII.

      Ștergere
    2. Cand ultimul pustnic va disparea de pe pamant atunci sa stiti ca e sfarsitul , cititi si veti afla raspuns de ce e nevoie de pustnici

      Ștergere
    3. In cazul calugarilor este vorba de alegerea personala a fiecarui crestin de a evolua prin credinta. Este cu totul altceva acum in lumea crestina cand preotii fac liturghii crestine in biserica si propovaduiesc de la altar crestinismul si faptele crestine. Pe vremea lui Iisus Hristos lumea nu era crestina si a fost nevoie de apostoli pentru increstinarea omenirii. Chiar daca ar veni calugarii printre oameni, cine nu crede tot necredincios va ramane. Este valabil citatul „Dacă nu ascultă de Moise şi de prooroci, nu vor crede nici dacă ar învia cineva din morţi”. Noi il avem pe Iisus Hristos si daca oamenii nu cred si nu au fapte crestine, nu vor crede nici daca ar veni calugarii athoniti printre ei.

      Ștergere
    4. Bine punctat, 06:38 !

      Ștergere
    5. Daca ar veni ,noi am spune cine te crezi tu , si tu esti ca noi si vrei sa ne inveti ? Avem si intre noi dar trebuie discernamant ! Orgoliu ne este obstacolul adevarat .

      Ștergere
    6. Subscriu , anonim 06:31 !

      Ștergere
    7. Calugarii aia fac ce face si turma,altfel zboara de acolo si n-au unde mere,mor de foame

      Ștergere
  3. GRIPA-DUMNEZEU SA NE SCAPE

    RăspundețiȘtergere
  4. Prin acei pustnici, primim indurare de la Tatal cel Ceresc.
    RUGACIUNILE LOR ne tin departe de sf.

    RăspundețiȘtergere
  5. SAU- BOMBA ATOMICA IARASI SA-L RUGAM PE DOMNUL SA NE SCAPE DE REPERCUSIUNI

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca cei ce stau ascunsi , si departe de lume, nu fac alta decit INGROAPA TALANTI PE CARE I-AU PRIMIT, IN LOC SA-I INMULTEASCA. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  7. E posibil să fie în legătură cu mesajul DOLIU NAȚIONAL ???

    RăspundețiȘtergere
  8. Este nume romanesc , acest eveniment l aș asocia cu mesajul " Doliu național"!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vazand postarea ta Maria, aproape ca nu-mi vine sa cred ca sunt oameni care posteaza cuvinte jignitoare la adresa ta. Nu obligi pe nimeni sa citeasca ce scrii tu si nici nu obligi pe nimeni sa creada ce spui tu. Poate ca ar trebui sa creezi un filtru pe acest blog ca sa nu accepte comentarii si postari care ies din limita bunului simt si al respectului cuvenit (minim necesar) privind comunicarea intre oameni. Toti suntem oameni cu anumite limite care se manifesta la unii mai profund iar altii reusesc sa mai estompeze din aceste limitari personale cu privire la credinta, iubirea aproapelui (inclusiv a dusmanului) si cu privire la credibilitatea mesajelor transmise de tine sau interpretarile acestora facute de catre tine. Nici chiar pe Mantuitorul Iisus Hristos nu l-au crezut oamenii de atunci si nici macar cei din neamul lui (cu exceptia celor 11 apostoli, fiindca Iuda nu l-a crezut si l-a vandut si apoi mai erau ceilalti ucenici care au crezut in El). Asa ca nu trebuie sa fii ofensata daca nu toti cred, dar ar fi bine sa te protejezi de cuvintele urate daca acestea te afecteaza. Ceea ce transmiti tu arata ca de sus ne sunt stabilite evenimentele prin care trebuie sa trecem si nu iti apartin tie acele mesaje, tu esti doar un canal de comunicare prin care sunt transmise mesajele (ceea ce este un lucru deosebit in fata lui Dumnezeu). Dumnezeu alege doar suflete placute lor, iar daca oamenii (fara credinta reala nu doar declarata) nu sunt de acord, aceasta nu mai conteaza in fata lui Dumnezeu, pacatul este al lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9:39 Dl.nostru Iisus Hristos(se scrie cu doi de i)a avut 12 apostoli ,nu mai da informații și sfaturi greșite sau LE DAI INTENȚIONAT GREȘITE !!!!

      Ștergere
    2. 09:39 problema e ca Maria nu publica nici mesajele de bun simt. Nu zice nimeni sa publice injuraturiile unora dar daca cineva are o alta pare decat ea, si pe acela il cenzureaza. Acest lucru nu e deloc corect, omul acela poate avea un rol in dezvolarea altuia sau chiar a ei, ajutand-o sa vada mai limpede unde greseste. De ce are Maria un ghimpe impotriva celor care o critica cu bun simt? Oare daca-ar fi laudata de toata lumea, s-ar simti mai mandra in inima ei? Tot timpul da peste nas celor care o critica, neputand suporta o vorba in contradictoriu. Daca scopul sau e sa intoarca lumea la credinta, apoi nu asta e calea,sa-i asmuta pe ceilalti imotriva lor si jelindu-se mereu ca e jignita. Daca chiar il ai pe Dumnezeu cu tine, de ce mai vrei si lauda oamenilor? Mandria si orgoliul nu au ce cauta cand e vorba de al sluji pe Dumnezeu. N-am citit nicaieri in Noul Testament ca Iasus s-ar fi plans ca unii il critica. El s-a ridicat deaupra acestor lucruri marunte, ba chiar a zis cu iubire sincera, iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac! Ori Maria parca blesteama voalat cand se adreseaza „carcotasilor” desi ea spune mereu ca fiecare are dreptul la opinie.

      Ștergere
    3. 07:19, asta asa este !

      Ștergere
  10. Oameni buni nu mai numiti sfinti si prea sfinti pe numeni. Sfint pe pamint a fost DONMUL ISUS nimeni altcineva .
    Sunt ortodoxa si asa voi pleca din lumea asta ,dar nu imi pun nadejde decit in DUMNEZEU -ISUS -DUHUL SFINT . Cititi biblia lasati cartile de rugaciuni si rugati-va in cuvintele voaste .
    Cind va rugati cu ,cuvintele voastre inima lucreaza impreuna cu mintea si asa rugacïunea e primita .
    ELENA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10 02 Tu nu esti ortodoxa cum eu nu sant popa .Biblia ca sa o intelegi trebuie sa ti fie dat , citeste si nu ti creste orgoliu cum ca nu sant sfinti , cere sa ti dea Dumnezeu in cale si sa i recunosti.

      Ștergere
    2. 9 februarie10.02 daca ai fi ortodoxa ai stii ca Iisus se scrie cu doi de i

      Ștergere
  11. Eu.o.iubesc pe Dna Maria ghiorghiu.e.curajoasa.buna.ca face voia lui Dumnezeu.mihai mă numesc.si.il.iubesc pe dumnezeu.biblia spune că atunci când ești batjocorit pe nedrept.duhul adevărului se odihneste peste tine..rugativa pentru fam Sebanmiha.multumesc.satan.racneste că un leu...dar Isus îl stăpânește.slava lui Dumnezeu 8-02-2018.vine Isus.maranata.vino Doamne Isuse.amin

    RăspundețiȘtergere
  12. pai trebuie data jos Viorica, si cum s-o dai jos? La fel ca pe Ponta : faci o manarie sa moara oameni...simplu

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragă Mona au fost,la știri,multe imagini cu blocuri cu același material izolator cum a fost la „COLECTIV“ care au ars ca niște torțe . Nu te-ai plictisit să nu-ți pui mintea la contribuție ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:26, Mona banuieste bine.

      Ștergere
    2. 00:22 bine ai zis „banuieste”. Dar de la a „banui” pana la adevar e cale lunga, presarata cu pacate. Mona vrea ca acesta sa fie adevarul ei pentru ca uraste anumite personaje dar „banuiala ei” nu se bazeaza pe nimic decat pe zvonuri transformate in „stiri” de fabrica de minciuni gogonate care se numeste PSD-Dragnea-Tariceanu, cei mai toxici oameni politici pe care i-a avut Romania dupa revolutie.

      Ștergere
  14. incepatorii Biblici ai monahismului au fos 3 sfintiti de Dumnezeu ; Enoh, Ilie , Ioan Botezatorul. sigur asta nu exclude "iesirea in lume" si monahii athoniti o fac (sau vin pelerinii la ei) urmand exemplele de mai sus. asta spre stiinta celor care doar se pretind ortodocsi aici pe blog dar NU sunt. NU poti fi ORTODOX (in dreapta credinta pe cat se poate, fiind pacatosi cu gandul si fapta) daca esti precum Elena-10:02 (cugetare eretica-PROTESTANTA-SOLA-SCRIPTURA) si altii de pe aici cu cugetare draceasca (NEW-AGE) sau "gnostica" sau "ozn-istica" period
    stimata doamna Maria v-am recomandat (cu tot respectul) cartea Despre Inselare. daca nu ati citit -o pai aflati ca si dracii au darul "clarviziunii" NU toate "profetiile" sunt de la Duhul Sfant ci mai sunt si de la alte "duhuri" mai intunecate. si o intrebare (fara urma de rea-cuviinta) daca imi permiteti; Doamna Maria aveti duhovnic?
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim. 12 si 16
    Poti sa imi spui cine trebuie sa imi dea dezlegare sa inteleg Biblia ?
    Dacă ai citi biblia ai vedea ca Dumnezeu nu vrea religii.
    Usa care duce la Dumnezeu e prin Fiul Lui nu.prin sfinți.
    A,spune ca citesc Biblia nu e un.orgoliu . Încearcă să citești si ai sa vezi ca Dumnezeu iti da înțelepciunea necesara sa o înțelegi si ai sa vezi cîte obiceiuri facute de cultele religioase nu au nimic de_a face adevarata credinta in Iisus

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim. 12 si 16
    Poti sa imi spui cine trebuie sa imi dea dezlegare sa inteleg Biblia ?
    Dacă ai citi biblia ai vedea ca Dumnezeu nu vrea religii.
    Usa care duce la Dumnezeu e prin Fiul Lui nu.prin sfinți.
    A,spune ca citesc Biblia nu e un.orgoliu . Încearcă să citești si ai sa vezi ca Dumnezeu iti da înțelepciunea necesara sa o înțelegi si ai sa vezi cîte obiceiuri facute de cultele religioase nu au nimic de_a face adevarata credinta in Iisus

    RăspundețiȘtergere
  17. anon 17; 30
    daca imi permiti
    zici "nu prin sfinti"..ai cuget sectant/neoprotestant
    Iisus zice :orice legati pe pamant va fi legat si in ceruri deci transmite Autoritatea Sa unor oameni simpli (Apostolii) iar acestia urmatorilor si tot asa pricepi sau tre sa ti desenez?
    Bibila nu se citeste pe pe un roman de Sandra Brown tolanit pe fotoliu si ragaind bere, pricepi? Traditia a dat Biblia si nu invers asa ca citeste (cu smerenia cuvenita) toata Traditia scrisa (adevaratul GNOSTICISM) apoi Biblia. "pierzi"cativa ani din viata lumeasca dar iti castigi mantuirea.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acum o săptămână în urmă am avut un vis care ma cam pus pe gânduri!
    Foarte mulți oameni în Piața Unirii,așteptau ceva uitându-se toți în sus.
    În fața noastră erau mai multe plasme Tv,dar nimeni nu le observa decât eu.
    În acele plasme Tv,o doamna de culoare vorbea cu noi toți,dar ceilalți nu o vedeau, aceea doamna de culoare spunea; "NU VĂ MAI CERTAȚI,DIN CAUZA CERTURILOR O MARE CATASTROFA SE VA PRODUCE".
    Arata niște cifre pe care eu nu reușeam să le aud și să le văd din cauza mulțimii care se afla lângă mine.
    Încercam să fac cumva să mă apropii mai mult de acele plasme Tv ptr a auzi ce se
    petrece.Din greșeală lovisem pe cineva și se iscase un scandal si o ceartă între cei din jurul meu degeaba.
    Reușisem să mă desprind de mulțimea care se bătea și se certa în spatele meu degeaba.
    Acele doamne de la Tv,aveau pe ele combinezoane de culoare blomaren închis și o emblema mare pe piept cu inițiala V și înca două linii așezate spre varful V-uli,de culoare roșie.
    Spuneau că ele sunt din viitor și vor să ne transmită să încetăm cu certurile,caci o mare catastrofă nucleară ne asteașteaptă.La un moment dat erau mai multe care vorbeau aceeași lucru,dar nimeni nu le auzea.Erau mai multe Plasme Tv în fața mea doua,câte doua.
    Încercam în același timp sa le spun și celorlalți să înceteze să se mai certe,dar țipau la mine și-mi spuneau sa tac.
    La un moment dat apar eu din viitor într-o plasmă, și vorbeam tot cu mine din prezent și repetăm cam aceleași lucruri.,"Să le zic celorlalți să înceteze cu certurile",căci din cauza aceasta va izbucni o catastrofă nucleară".
    Eu cea din viitor eram îmbrăcată în abl.
    La un moment dat văd cum vine o lumină puternică,parcă ar fii fost o explozie și pe toți din jurul meu îi omorâse.
    Iar eu îmi ziceam tot mie celei din viitor"de ce nu a-ți anunțat mai devreme despre acest dezastru?".
    Răspunsul a fost "ba da,tot timpul vă anunțăm,prin diferite metode,dar nimeni nu ne ia în seama,dar tu încă mai ai timp să-i anunți".
    Deci oameni buni,"NU VĂ MAI CERTATI"!
    Dumnezeu să vă binecuvânteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria are mesaj Catastrofa,Catastrofa..deci poate fi nuclearele..

      Ștergere
    2. Asa am auzit si eu in viziune in timpul somnului " Ca suntem in ceasul atomic,asa a spus ingerul meu .

      Ștergere
    3. 17:30Si ingerul a spus adevarul!Dar Rugaciunea e mai puternica ca bomba atomica!Rugati-va permanent simplu:"Doamne IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU,apara-ne de razboiul atomic si strica planurile celui rau, de a distruge pamantul!Amin!

      Ștergere
  19. Guvernul Viorica , alt guvern care va cadea .

    RăspundețiȘtergere