joi, 23 noiembrie 2017

EPIDEMIE DE GRIPĂ !!!


                                                 22 Noiembrie 2017,ora 16,15 !

                                            Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Est,un loc public in aer liber,loc plin de un trafic pietonal imens.
Câteva persoane incep a stranuta puternic,apoi vad cum le curge nasul si chiar si-l acopera cu batista. Dar in clipa urmatoare, de la ei,vad cum si alte persoane din apropierea imediata celor bolnavi incep a stranuta puternic si a sufla nasul in batista.
Desi erau cu totii sub Cerul liber,vad in continuarea celui de-al doilea val de oameni raciti,vad cum unul de la altul incepe sa stranute si sa-si acopere nasul si gura ,cu batista alba.

    Image result for virusul gripalImage result for virusul gripal.

Dragii mei, asa cum iese fumul pe hornul casei si se imprastie,tot la fel mi s-a arătat multimea de oameni care a început a stranuta si a-si acoperi nasul cu batista,si totul trecea de la unii la altii.
Vom auzi dragii mei de o Epidemie de gripă,sau de vreun VIRUS GRIPAL mai agresiv care va face ravagii.
Sa avem mare grija fratilor, ca sa nu racim ,sa ne imbracam bine, sa bem ceaiuri naturale mai multe,si nu in ultimul rand ,sa evitam locurile foarte aglomerate de unde putem lua VIRUSUL gripal.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA  DOMNULUI pentru sanatate si pentru mantuire.Daca avem acestea,avem tot ce ne trebuie trupului si sufletului.
                                      Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. In fiecare an am avut un episod mai greu sau mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  2. iar ne parfumeaza astia cu virusuri

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am scapat cu bai fierbinti cu sare , cu parasinus si cand imi faceam ceaiurile , imi acopeream capul cu un prosop si stateam sa inhalez aburii . E o gripa care incepe cu stranut, dureri de cap, de oase , slabiciune . Stati in casa 2 zile cu supa de pui si ceaiuri , la caldura , nu o duceti pe picioare ca altfel va tine 2 saptamani. Sanatate tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de o luna tusesc,nasul curge,nu stiu ce sa mai fac,am luat medicamente,dar n-am stat acasa si se tot intoarce.

      Ștergere
    2. 19.07 Faceti baie cat mai calda/firbinte in cada cu 3,4 pumni de sare ca sa traga toata raceala din oase. Apoi o frectie cu carmol, aspirina , un ceai fierbinte si imediat sub patura .
      Stati totusi o zi acasa , macar acum in week end si faceti procedura asta . Ridiche neagra pentru tuse, e sfanta . O taiati sus, o retezati , o scobiti cu cutitul si puneti o lingurita de miere in ea . A doua zi pe stomacul gol beti zeama.

      Ștergere
    3. Multumesc mult,sa incerc,bine ca am vazut mesajul dvs.

      Ștergere
  4. Este gripa pe care ei o raspandesc in atmosfera prin pulverizarile din avioane ca sa-si justifice baccinnurile lor otravite.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata ! Daca se umpleau unul de la altul asa de repede, posibil sa fie si ceva toxic in atmosfera. Ati mai spus si despre ceva toxic mai demultisor. Sa aveti o zi frumoasa. multa sanatate si credinta la toata lumea !

    RăspundețiȘtergere
  6. A plecat in trupa de actori ai Bunului Dumnezeu si draga noastra actrița STELA POPESCU. BUNUL DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA.CONDOLEANTE FAMILIEI.iti multumim Stela Popescu ca ai fost a noastră.niculina

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria sa implinit si decesul unui artist de comedie , ne a parasit din pacate Stela Popescu se pare ca nu mai avem artisti noi in lumeain care traim acuma ! Ciurucuri cata frunza si iarba !

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria s-a adeverit si previziunea in care ati spus ca o mare actrita va trece la Domnul. A murit doamna teatrului romanesc doamna STELA POPESCU DUMNEZEU SA O IERTE.CUdrag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai stiu unde scria dna Maria ceva despre Catena am cautat articolul dar nu-l gasesc.Poate isi aminteste dna Maria ceva despre acel articol.

      Ștergere
    2. Te inseli ,era vorba de un mare actor ca va avea mari probleme...si anume A....... A......

      Ștergere
  9. Dumnezeu sa o aibe in paza !

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel mai bine ar fi sa va intariti imunitatea,de aici pleaca totul(chiar daca faceti boala,aceasta va avea o forma mai usoara si se va vindeca mai usor daca aveti o imunitate ridicata).Pentru sfaturi privind intarirea imunitatii,cel mai bine sa va intrebati medicul de familie,pentru ca acesta va cunoaste istoricul personal,si nu orice preparate sanatoase sunt recomandate tuturor,in mod universal.Unii nu vor putea sa consume miere,usturoi,unele fructe,chiar daca sunt sanatoase,nu toata lumea are voie sa le consume.De asemenea exista suplimente alimentare(da,stiu ca unii sunt impotriva lor),unele foarte eficiente,de aceea spun intrebati-va medicii,acestea nu se pot lua "dupa ureche".Pentru persoanele in etate si copii,dar si bolnavi cronici,evitati aglomeratiile,am vazut multi oameni stranutand,tusind,scuipand pe jos,fara sa le pese de cei din jurul lor.Sanatate sa aveti.PS.Atentie si cu baile fierbinti,nu toata lumea are voie !

    RăspundețiȘtergere
  11. Am luata acesata gripa sau aceasta viroza ( nu se stie precis ) acum 0 saptamana de la sotia mea.

    Este cea mai dura pe care am trait-o pana acum desi am 60 ani..

    Sotia o are de 2 saptamani deja si tot nu a scpar de ea.

    Incepe cu o senzatie de zgarietura in gat si apoi cu o tuse care nu se mai opreste cu toate ceaiurile, medicamentele, inhalatiile si statul in casa. Febra 37 la 38°C ...

    Anul acesta este foarte puternica !

    RăspundețiȘtergere