joi, 11 mai 2017

VECHIUL ŞI NOUL IERUSALIM ÎN FLĂCĂRI !

xx
                                            11  Mai 2017 ora 15,30 !

                                        Dragii mei,

În aceasta după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:

                  "Am ajuns aici, în Vechiul si Noul Ierusalim !"

Clipă în care văd dragilor, văd ,mai multe Biserici si Troite incendiate de mâini criminale,care ardeau precum o torţă.
Vedeam dragilor BISERICI vechi din piatra, Biserici din lemn, Troite,SFINTE ICOANE toate ardeau de parca ar fi fost stropite cu benzină.
Image result for biserica in flacariImage result for biserica in flacariImage result for biserica in flacari..
Cunoastem fratilor, faptul că România va fi viitorul al Doilea Ieruslaim.
Dar iata că din păcate,vom auzi de prigoana crestinilor si de BISERICI si ODOARE SFINTE incendiate.
ISIS a amenintat de ceva pe timp pe Crestinii din toata lumea, chiar si pe TARA noastra ROMÂNIA, că vor avea loc ATENTATE Teroriste.
Sa ne rugam fratilor ca sa ocroteasca DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI LOCASURILE SALE SFINTE, si pe noi deopotriva.
Sa daruim inima noastra ,trupul nostru, inima si cugetul nostru, PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI, si nu ne vom teme de nimeni si de nimic niciodata.
                                           Cu dragoste,Maria.

P.S
Chiar acum cand scriam aici la acest articol ,desi era cu ochii pe monitor,vad dragilor o mâna ce ia păhăruţul cu ulei de la CANDELA aprinsă,si-l pune in tigae cu totul.
PAHARUL cu ulei din CANDELA, desi era din sticla,se topea in tigaia de pe aragaz.
Deci,din nefericire dragilor, ne vom confrunta cu grele si amare situatii, care se vor revarsa asupra crestinilor.

                           Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri

 tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau 

mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 

DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog

 pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru vă va

 fi dat înapoi de Dumnezeu si

 de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar

 însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

30 de comentarii:

  1. Noul Ierusalim va fi Romania dar vechiul care este?Sa fie Israel?Aici e cu dus si intors.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vechiul IERUSLAIM ,este actualul IERUSALIM,adica ISRAEL !

      Ștergere
    2. Maria e un semn pe cer care apare anul acesta spun multi. E o referire facuta in biblie la Apocalipsa 12:1-5 si puteti gasii mai multe scriind pe youtube scott clark in care explica aceasta constelatie cu tot cu jubileele trecute si cele care mai urmeaza

      Ștergere
    3. 06:53, probabil ca "semnul pe cer" va fi aparitia flotei extraterestrilor care au ajuns deja in apropierea Terrei !

      Ștergere
    4. Ozn-urile au ajuns, sunt in apropierea pământului deja dar problema este ca semnul de pe cer din luna septembrie prevestește un Război mare.Semnul cu femeia si luna la picioarele sale Apoc 12 se împlinesc sub ochii nostri.Acela este semn de război.Tare mie teama sa nu înceapă chiar a doua zi războiul mondial adică pe 24 Septembrie.

      Ștergere
    5. Gândește pozitiv,de ce ți-e teama de aia nu scapi.

      Ștergere
  2. doamne aparane de teroristi si intarestene credinta

    RăspundețiȘtergere
  3. HRISTOS A INVIAT!

    Nu de terosisti ne este frica,de necredinta oamenilor,dar m-ai grav este ca in Romania,se practica magia,manipularea gandurilor.Cel rau incearca sa ne distruga tara,chiar incepand cu bisericile.Ma uit in jurul meu,la birou,pe strada,la biserica si vad foarte multe persoane,care merg la vrajitori si vrajitoare,pentru a face rau altor persoane,dar incepand cu anul acesta,toti care au cerut si care au facut vraji,vor suferi groaznic daca nu desfac raul.Stiu ca multe vraji se fac si in biserici,pentru prersoanele care merg la biserica,chiar si pentru preoti.Acele persoane nu stiu,ca rau se intoarce asupra lor si a familiei lor,daca persoanele vizate postesc si se inpartasesc,vrajile nu se prind nu se leaga de ele.Sa nu ne miram daca ard biserici,pentru ca Dumnezeu,a inceput curatenia in casa Lui biserica.Sa fugim de acest mare pacat,vrajitoria,sa nu il lasam pe.cel rau, sa se apropie de noi si familiile noastre.Iubitil pe Dumnezeu,cu totii avem nevoie de iubirea lui.Daca il cautam pe Dumnezeu,si Maica Domnului in fiecare zi,bine ne va fi.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  4. si uite asa afirmand ca suntem amenintati -noi romanii atragem atentia acestor atentatori care stau si ei cu ochii pe monitoare?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12 mai 2017, 00:36
      Oare ai vrea sa inchid ochii la cele ce vad,si sa tac din gură?
      Cred ca nu privesti deloc la TV si nici nu citesti PRESA,ca sa vezi acolo amenintari din partea teroristilor.
      Aceasta este MISIUNEA mea de a scrie toate cate mi se arata si mi se graieste de la DUHUL SFANT, si aceasta voi face toata viata.
      Cui îi este teama de negativism, inseamna ca nu are CREDINTA in suflet, ci numai pe buzele sale.Cine crede că daca gandesti negativ sau pozitiv, se intampla intocmai după cum gandeste,se inseala amarnic. Toate ne sunt scrise si oranduite de SUS de la BUNUL DUMNEZEU, si asa se vor intampla ;si nicidecum după gandirea noastra pozitiva sau negativa.

      Haideti fratilor sa stam cu mainile -n sân si sa gandim pozitiv, deoarece nu ni se va intâmpla nimic rău, chiar daca ar fi foc in jurul nostru,in casa noastra.Gandim pozitiv si totul se stinge,se rezolva ca in Povestile cu HARAP ALB.
      Ce spui, asa este? În tot ceea ce eu scriu, asa trebuie sa fie,indiferent de gandirea noastra pozitiva,sau negativa!!!
      RUGACIUNEA si LACRIMILE fierbinti catre BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI mai pot schimba cursul Evenimentelor în bine, si nu gandirea pozitiva!!!

      Ștergere
    2. Exista o contradictie totala ,in interviuri si postari sustineti ca nu vizionati filme,stiri,reportaje si nu cititi presa ,carti sf...etc ,toate aceste pentru a nu fi influientata de nimic in viziuni. Acum spuneti altfel,nutriti sentimente pe care un spirit inalt (cum sustineti ca sunteti) nu ar trebui niciodata sa le aibe.Nu-mi spuneti ca sunteti om si sunteti supus greselii ca din nou dam peste o contradictie .Un om care sustine ca vorbeste cu Duh Sfant nu mai poate nutri sentimente negative ,sa detasat de tot ce este lumesc ,nu numai de viata de sotie alaturi de sot.Apropo ca va sustineti si ortodoxa ,ce spune cartea despre viata de cuplu?

      Ștergere
    3. Spui tu ceva...Anonim 06:37, insa, cati inteleg...?!

      Ștergere
  5. eu sunt 00.36--D-NA MARIA sa stiti ca rugaciune cu lacrimi amare fac asa cum ma pricep si simt--am cunoscut mari duhovnici-le urmez si acum sfaturile, am avut minuni pe fata--si m-au invatat sa cercetez cu atentie CE VAD, CE AUD SI CE SIMT--EVENIMENTELE SE VOR DERULA ASA CUM E SCRIS--GANDIREA POZITIVA=RUGACIUNE SINCERA--dumneavoastra faceti si scrieti ce vi se spune numai ca unele din mesaje sunt greu de descifrat nu sunt intelese si le tratam ca atare--duovnicii mei imi spuneau ce se va intampla direct fara menajamente si corect--ASA S-A SI INTAMPLAT DE PESTE 25 ANI--EI NU MAI SUNT PE PAMANT--sanatate si pace la toti

    RăspundețiȘtergere
  6. Da e cancerul musulman,unii elibereaza locul si altii il ocupa si mai au terenul gata pregatit de ateismul occidental dar si de cel estic-comunist.Acum sa vedem cu care vor fi rusii sau ei vor pescui in ape tulburi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dosmna Maria Hristo A Inviat . Sa intelegem ca va incepe prigoana crestinilor? Dumnezeu sa ne aiba in paza sa pe toti fii lui. Ce pot sa spun avem credinta nu avem de ce ne teme, Dumnezeu este alaturi de noi. Maicuta Domnului sa ne ocroteasca cu rugaciunile ei sfinte la Mantuitorul sufletelor noastre . Doamne ajuta cu drag doamna Maris si pentru toti MANTUIRE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va începe prigoana in Romania.Căutați pe youtube si ve-ti auzi relatări a unor oameni credincioși când începe prigoana in Romania si ce se va intampla.

      Ștergere
  8. HRISTOS A INVIAT!

    Astazi pe pamant,se practica tot felul de ritualuri,se crede in tot felul de religii,multe persoane cu bani multi,au facut (biserici) ca sa ajunga pastori.Alte persoane,dinte care si tineri practica Secretul,Mega secretul,si multe altele,ca daca le spui la tineri sa mearga la biserica,sa tina post,sa se impartaseasca,te face(nebuna) sau ca esti de moda veche.Multi oameni in ziua de azi,spun ca ei cred in Dumnezeu,dar nu merg la biserica,ca Dumnezeu este si acasa daca se roaga,si vorbesc de rau pe ce-i care au multe icoane in casa,sau la birou,daca mai aprind si lumanari,sunt facuti vrajitori.Este foarte gresit ca nu mergem la biserica,ca numai acolo simtim cand coboara Duhul Sfant,peste noi.Eu pe multi,ii sfatuiesc sa cumpere icoane,sa sprinda lumanari,sa stea in genunchi cand se roaga,in fata icoanelor.Sa nu ne indepartam de rugaciune,chiar daca nu avem probleme,sa-i multumim in permanent Lui Dumnezeu,si Maica Domnului.Nu faceti rau,ca mult veti suferi voi si familiile voastre,rugativa si pentru ce-i care va fac rau,iertatii.Multumiti lui Dumnezeu,pentru ca va da viata.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dna Maria,gandul,cuvantul si fapta sunt darurile date noua de Dumnezeu, pentru a ne crea viata impreuna cu Liberul Arbitru.Asta inseamna ca suntem creati dupa chipul si asemanarea Domnului,ca doar Dumnezeu nu este om ca noi,ci energie asa cum suntem si noi in esenta.Totul este energie.
    Daca nu intelegeti ca viata pe care o aveti este creatia dumneavoastra prin alegerile pe care le-ati facut,mi-e teama ca nu ati inteles nimic din tot ce se intampla.
    Asta pot spune, ca este MARE PACAT.

    Nimic nu e static,totul se creaza si recreaza permanent.Energiile sunt intro permanenta miscare transformare,reformare si totul este AICI SI ACUM,doar noi am creat timpul si credem ca suntem conditionati de trecut,prezent si viitor.

    Pe noi ne-a creat Dumnezeu iar noi am creat aceasta lume.
    Prezentul este singura realitate existenta.Ce a fost acum un minut nu mai e realitatea existenta,ce va fi peste un minut,nu este realitatea existenta;ci este doar o multitudine de potentiale.Ce ni se va intampla,depinde de cum am ales acum,adica in prezent.

    Nu pot sa cred, ca dupa atatea discutii aici ne gasim in acelasi stadiu de inceput!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect de acord cu tine !

      Ștergere
    2. Eu sunt D ,esti cunoscatoare ,ai deschidere spre adevar.Spirite asemeni tie sunt din ce in ce mai multe ,spre deosebire de altii ai inteles esenta,cuvantul lui Isus.

      Ștergere
    3. EU SUNT D, de curand l-am descoperit pe internet, pe dl Alexandru Nicolici.As dori sa stiu parerea dvs . referitor la ceea ce afirma in emisiunile tv .Irina.Multumesc

      Ștergere
    4. Cu cat mai "multi treziti de acest gen", cu atat mai putini autentici. ;)

      Ștergere
    5. Auziti energiilor!!! Mare minciuna! Ce vreti sa imi spuneti ca oamenii aia din Somalia care mor de sete in momentul asta nu stiu sa isi foloseasca energiile???? Ce vrajala!!! Minciuni gogonate! Isus este calea spre Tatal Nostru Ceresc! Dumnezeu Nu este o energie numai, sunteti mintiti!!! Eu personal am vazut inger adevarat si nu era o energie! Sau vreti sa spuneti ca noi toti oamenii de pe planeta avem energia asta ca vrem razboi nuckear???? Trezitiva spre adevar!!!!

      Ștergere
  10. pentru anonim 12 mai 2017-0637--cu mana pe inima va spun ca nu vreau sa jicnesc pe nimeni--mai ales pe D-NA MARIA dar si d-stra spuneti ca un om care vorbeste cu SF DUH trebuie sa se detaseze de cele lumesti ceva mai mult-si asa este--un pustnic din Neamt pe care eu l-am cunoscut acum 25 ani acum e la cer-intra in transa de fata cu toata lumea iar cand se intorcea era senin, ca mai mereu--el vorbea putin si la obiect-si numai de Dumnezu Maica Domnului si Sfinti--il puteti vedea pe google--PUSTNICUL GHEORGHE DE LA CHIRITENI-NEAMT--sunt relatarile unui tanar student despre el sanatate si pace la toti

    RăspundețiȘtergere
  11. " Vechiul si Noul Ierusalim !"e Unul si Acelasi. E o Mare Taina!

    RăspundețiȘtergere
  12. Panislamismul care framinta lumea musulmana doreste o unificare araba dar genereaza dispute pentru o capitala unica pe care unii arabi o vad in vechiul Ierusalim iar Arabia Saudita o vede in orasele lor de traditie Meca sau Medina.Pentru aceste interese divergente se duc vesnice razboaie care pot duce la o noua distrugere a Ierusalimului ,cum se intimpla mai nou in Siria.Cind arabii se cearta si lupta intre ei e bine ca cel de al treilea =Europa si lumea crestina sa nu se implice pentru a nu fi amestecata in razboaie care ar putea sa se extinda pe propriile teritorii.de aceia din prudenta Turcia musulmana nu trebue primita in Uniunea Europeana mai ales acum cind e mare si pericolul terorismului exportat de afluxul emigrantilor ce fug din cauza conflictelor arabe.,Cu atit mai mult acum cind Erdogan urmareste de mai bine de 10 ani interese de califat-iperiu.,el mai doreste si un califat in Caucaz cea ce vine in contradicie cu Rusia. Visuri de marire care il pot duce pe Erdogan la un dezastru care poate duce la o contrareactie si un nou conflict deschis ruso-turc in care natalitatea marita a musulmanilor va fi o cauza majora.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu sunt D. noi am creat aceasta lume? Eu zic ca noi am distrus si distrugem aceasta lume, prin lacomie, prin mandrie, prin tradare, prin inchinare la idoli, prin invataturi gresite, prin egocentrism ,etc. Da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine. Nu totul se rezuma la aici si acum .E adevarat, nu putem face binele sau raul decat in prezent sau in acum , dar avem si viata vesnica. Avem deci nu doar AICI, avem si DINCLO . Suntem calatori in Aici si vesnici in Dincolo .

    RăspundețiȘtergere
  14. In seara asta D era un interviu cu ambasadoarea Israelului care i-mi dadea dreptate ,spunea de Israel ca nu se lupta in Siria pentru ca nu e razboiul lor.Intelept nici al nostru,numai rusii pescuesc in ape tulburi,din pacate totdeauna si cistiga din nenorocirile altora,cu orice pret.

    RăspundețiȘtergere
  15. daaa-ca USA jandarmul lumii nu e peste tot in conflicte--deja la ei se pune problema hranei pentru populatie--spun cei care au emigrat

    RăspundețiȘtergere