marți, 16 mai 2017

ROMÂNIA RIDICATĂ ÎN SLAVA LUI DUMNEZEU !

xx
                                            15 Aprilie 2017,ora 6,14 dimineata !

                                                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata o Lumină alba si stralucitoare ma trezeste, si astfel, vad stand cu ochii inchisi, văd un Cer de noapte albastra , iar dincolo de plafonul camerei mele,mai la înăltime, o forţă nevăzută contureaza o floare albastra violet, cu aproximatie, precum aceasta de mai jos.                                                       

                                 
Related image

Dragii mei, o Mână contureaza forma florii albastre violet, din culoare rosie pe margine, iar la mijloc rămânea albstrul violet plin de stele aurii stralucitoare.
Conturul rosu al florii ,avea forma bratelor Crucii Sfinte:

                                         Image result for cruce imagini..

Deci dragilor, o Mână nevăzută a facut conturul rosu al florii imense,precum l-am face noi din creion, iar în interiorul conturului rosu, era un Cer albastru violet plin cu toate Stelele Cerului noptii.
 Toate Stelele au venit in conturul rosu al florii, pe albastrul violet si catifelat.
Fratilor,Cerul firesc nu mai avea Stele, ci era in negru intuneric, iar FLOAREA ce avea contur rosu ,avea un Cer albastru violet la mijloc si plin de Stele mari si aurii stralucitoare.
O Mână adevarată din carne si oase, scrie în dreapta CERULUI sub forma de floare, scrie un singur cuvant:

    Related imageRomânia !    ..

  România era scris cu litere mici de mână ,cu Lumină albă,Lumină divină si orbitor de stralucitoare.
  
                   "România  !".

În faţa acestui CER sub forma de floare cu numele de ROMÂNIA , DUHUL  CEL PREA  SFANT si-a întins larg Aripile Sale, fiind si EL plin de STELE aurii de jur împrejurul Trupului Său.
Dragii mei, trebuie să credem în MINUNI,trebuie sa  credem cu toata fiinta noastra ,că România este ŢARA  DUHULUI SFANT, si că va fi VIITORUL al DOILEA  IERUSALIM.
Din toate Ţarile din Lumea asta mare,DUMNEZEU a ales ROMÂNIA!
DA ! ROMÂNIA  ŢARA  DUHULUI SFANT;ROMÂNIA ,ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT !
Să multumim PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI,pentru faptul ca ne-a ales pe noi pentru a pregati CALEA VENIRII MÂNTUITORULUI HRISTOS,pentru a doua oara pe Planeta PĂMANT.
Să ne rugăm cu inima si cu sufletul, pentru Semenii nostri, prieteni sau dusmani, pemtru mantuirea fiecarui suflet de pe acest Pământ.
Să incercam a fi mai buni si mai milostivi, iar în ziua SFINTEI DUMINICI ,sa nu mai pierdem timpul prin pieţe sau în faţa televizorului si a calculatorului,ci sa mergem în SFANTA BISERICĂ ca să ne contopim inima si sufletul,trupul si cugetul, cu SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, care ne va aduce pace si liniste in suflet, dar si dobândirea unui loc în ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU ,Amin.
                                  Cu dragoste,Maria.



 Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...

https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !




19 comentarii:

  1. Floare IRIS.pe SAPTE oare o cheamă IRIS?;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, foarea din imagine se numeste albastrea, si nu iris !
      Irisul este acelasi cu stanjenelul.

      Ștergere
    2. Floarea din imagine nu este cea pe care a vazut-o Maria.Maria doar a ales la intâmplare o floare care sa semene doar la culoare cu cea din viziune.cauta pe marele google "floare iris "si ai sa vezi ca se aseamana mai bine cu cea din viziunea Mariei.

      Ștergere
    3. Asa este MADUS! De fapt era un CER violet sub forma de floare!
      Eu doar am dorit sa arăt culoarea din interiorul conturului de floare alb.

      Ștergere
    4. Nu doresc sa te contrazic, dar ia in considerare si faptul ca d-na Maria obisnuieste sa aleaga imagini demonstrative care sunt cat mai asemanatoare cu ceea ce i se arata in viziunile pe care le are.
      Drept pt. care, daca era vorba despre iris, putea chiar dansa sa ataseze o imagine a acestuia. Dar aceasta este doar parerea mea.

      Ștergere
  2. ROMANIA Floare albastra,floarea vietii regina.

    RăspundețiȘtergere
  3. HRISTOS A INVIAT!

    Dumnezeu,iubeste Romania,pentru ca aceasta este tara,in care sa nascut,dar nu a copilarit,nu a calcat pe acest pamant.Cum noua celor plecati de parte de locul unde ne-am nascut,de locul unde se odihnesc strabunii nostri,ne este dor,si dorim sa ne intoarcem pe acele locuri,asa si IISUS,doreste sa se intoarca in acel loc unde sa nascut,Moldova.Inaintea lui va veni Prunca lui Dumnezeu,cu har de la Duhul Sfant, sa pregateasca,omenirea.Si ea este nascuta tot in Moldova,cum a zis si acel indian care a vizitat Bucovina.Toate aceste profetii sunt scrise in cartile sfinte,dar unele sunt ascunse.Dar adevarul va fi scos la lumina,cand este timpul.Noi sa o iubim pe Maica Domnului,si Sfanta Treime.Eu chiar daca sa crapa pamantul,sau sa trec prin apa si foc,tot nu renunt la iubirea lui IISUS HRISTOS.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania Tara Mamei Divine - Marea Zeita Divina- Ea, Duh Sfant datator de Viata! Romania Maicii Domnului! Romania, Ierusalimul Ceresc! Slava Divina coboara peste Romania acum si intotdeauna!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Culoarea violet este frecventa transmutarii-transformarii altor frecvente cum sunt cele joase.Floarea aceea care reprezenta Romania este inceputul transformarii acestei planete,de pe aceste meleaguri.Asta fiindca aici se gasesc energii stramosesti impamantate care vor iesi la suprafata pornind spre o lume noua tranformata in iubire.Cat despre romani cred ca au cea mai joasa constiinta colectiva de pe planeta,constiinta potrivita hranei stapanului care-si impune vointa.

    Un anonim,caruia ii multumesc, a postat aici indrumarea catre filmul "al patrulea gen",de care eu uitasem,iar cel care-l vizioneaza isi va mai lumina mintea.Este foarte interesant,poate chiar revazut ca sa-l intelegi.

    Suntem inconjurati de atat de multa informatie incat nu vom putea spune ca Adevaratul Dumnezeu nu ne ajuta,dar noi nu mai stim altceva decat Biblia si Cartile sfinte,de parca Divinitatea ar putea fi cuprinsa intro carte.Nici daca adunam toate cartile de pe Pamant nu am reusi sa cuprindem INFORMATIA NUMITA DIVINITATE.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta Didona! Din Romania va porni ca un tavalug schimbarea! Romania, Aleasa!

      Ștergere
  6. Sa fiti fericiti!

    https://www.youtube.com/watch?v=HnEkn5BaGsg
    https://www.youtube.com/watch?v=MkNGt-x7OrY

    RăspundețiȘtergere
  7. Probabil va fi frumos și bine, numai ca pana atunci, tara asta TREBUIE sa treacă prin mari transformări deoarece acum e o doar o ,,mizerie totala''și acoperita de nedreptăți și minciuna. Dacă poporul chiar nu reacționează pentru schimbarea în bine atunci Dumnezeu o va face sigur.
    Numai ca asta înseamnă intervenție divina care include schimbare fortata iar tranformarea inseamna la inceput suferinta si mai apoi fericire și bucurie.
    Așadar sa fim sinceri ca a trecut vremea sa visam la un viitor minunat fără sa facem mai nimic bun și concret, doar vorbim mult permitem orice lucru rau și,,visam'' si asteptam sa fie bine... Dumnezeu îndeamnă clar la acțiune și fapte bune pe toate planurile nu numai la o iluzie si teorie. Tara asta a devenit cu voia noastra practic o batjocura iar poporul doarme in indiferenta. 45% din terenurile agricole nu ne mai aparțin,
    Pădurile sunt taiate si vândute și ele,etc.. restul ce sa mai vb. E doar NEDREPTATE și MINCIUNA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Didona, noi astia ortodocsi adevarati, nuputem sa luam voma altora care nu sunt ca noi, pur si simplu, nu se pliaza adevarul nostru care la drept vorbind e net superior, e singurul, restul sunt Sectanti si Anatema.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bag sama , ca pe tine D , chiar te deranjeaza ce scrie in sfanta Biblie.
    Se vede ca stapanul tau dracul nu te lasa sa o citesti , pt ca daca ai citi Biblia si ai urma invataturile sfinte, te-ai putea lepada de satan .

    RăspundețiȘtergere
  10. Sint doua curente venite de afara;Pansslavism avind promotori ca Tudor Vladimirescu,Gheorghe Gheorgiu -Dej si chiar Nicolae Ceausescu,toti au platit cu capul si Pangermanism cu promotori ca Mihai Viteazul,Avram Iancu ,nici astia nu au sfisit bine.De aceia si multe altele noi trebuie sa sustinem PANROMANISMUL,si sa nu sarbatorim ziua independentei la data impusa de cei doi ocupanti,care au indraznit sa interzica ziua de 10 Mai creata si sarbatorita de cei care si-au dat singele si viata la Plevna si Smirdan pentru INDEPENDENTA ROMANIEI..

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim
    la 23:00
    Cu toata dragostea sufletasca ,ma voi ruga si pentru Adrian !

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim 20/30,chiar nu te strange cutia in care stai? Sfanta Biblie este lacatul de la cutia ta, iar cheia se afla in interiorul tau,doar tu poti debloca aceasta incuietoare.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. 10 MAI 1877 ar corespunde dupa calendarul nou cu 23 MAI 1877,si atunci e vreme mai calda si ar impaca pe toata lumea,chiar si pe comunisti carora le-ar aduce nostalgii de alt 23 dar august sarbatoarea lor de suflet pentru mincat mici ,dar din pacate pentru ei care s-au insusit-o a fost datorata tot regelui de data asta MIHAI I.

    RăspundețiȘtergere
  14. dragii mei-nu apucam noi SLAVA LUI DUMNEZEU mai avem de tras multe -duhovnicii mei mi-au zis asa-SA STITI CA ABIA COPIII COPIILOR VOSTRI VOR APUCA ACELE TRANSFORMARI--deeeci vor trece vreo 2 generatii pana atunci-adica vreo-50 sau 80 ani--rabdare si iarasi rabdare-

    RăspundețiȘtergere