joi, 25 mai 2017

ROMÂNIA SFÂNTĂ ! MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS, ÎN INIMA HĂRTII ROMÂNIEI !

xx                                HRISTOS  S - A  ÎNĂLŢAT ,dragii mei !

                        24 Mai 2017,ora 7,20 dimineata!

Astazi dimineaţă, cu o zi înainte de ÎNĂLTAREA DOMNULUI ,mai stateam puţin în pat,dar cu ochii inchisi fiind.
Si astfel văd dragii mei, văd Sus in CERUL SFANT HARTA ROMÂNIEI SFINTE.
Image result for harta romaniei
Vedeam HARTA  ROMÂNIEI fara înscrisuri si pe un fond total roşu, iar în mijlocul HĂRTII roşii a apărut o alta HARTA a ROMANIEI,de astadata de culoare aurie.
Si astfel dragilor in mijlocul HARTII aurii sta MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS în bratele Sale, imbracată în vesminte rosii catifelate.

Image result for HARTA ROMANIEI..

Într-o clipită imaginea se schimbă, si O vad pe MAICA  DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS în bratele SALE, în mijlocul Stemei Romaniei din mijlocul HARTII ROMANIEI.


Image result for HARTA ROMANIEI..Related imageImage result for MAICA DOMNULUI..

Ce frumusete,ce stralucire Divină,câtă bucurie mi-a cuprins inima si sufletul văzând pe MAICA SFANTA cu PRUNCUL IISUS în inima ROMÂNIEI.
 Chiar in acest  moment cand scriu,un glas imi spune asa: 

            "MAICA  DOMNULUI  în inima României !"

Da fratilor, PREA CURATA FECIOARA MARIA cu Pruncul Iisus Hristos in brate, a apărut rând pe rând în diferite locuri ,dar numai in mijlocul HARTII ROMANIEI,numai in mijlocul TRICOLORULUI romanesc:

Image result for maica domnului in harta romaniei..

HARTA  ROMÂNIEI fara înscrisuri, dar îmbracata numai in TRICOLORUL ROMANESC,tinea în inima ei pe MAICA LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS HRISTOS în bratele Sale.
Apoi dragilor, HARTA ROMÂNIEI a fost supraaglomerata de SFINTII LUI DUMNEZEU, iar în mijlocul SFINTILOR din HARTA ROMANIEI sta MAICA LUI DUMNEZEU pe un tron înalt.
               

Image result for harta romaniei cu sfintiImage result for maica domnului in harta romaniei


Image result for harta romaniei cu sfinti..

Dragii mei, aşa statea MAICA  LUI DUMNEZEU in mijlocul a toti SFINTII din CERURI care au umplut HARTA  ROMANIEI SFINTE cu trupurile lor stralucitoare si cu aureole deasupra capului lor..
SFINTII toti din CERURI formau in mai multe rânduri consecutiv,HARTA ROMANIEI in mijlocul cărora statea MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUL IISUS in bratele Sale.
Înainte ca divina traire să se încheie, O vad in final pe MAICA  LUI DUMNEZEU cu PRUNCUTUL IISUS in bratele Sale, in mijlocul HARTII cu STEMA  ROMANIEI, dar sub acest Chip:



Image result for harta romanieiImage result for MAICA DOMNULUI..
Prieteni dragi, la final MAICA  LUI DUMNEZEU era in mijlocul TRICOLORULUI ROMANESC ce luase forma HARTII ROMANIEI, si totodata se afla în mijlocul STEMEI RSR, care se afla in inima HARTII ROMANIEI.
GRADINA  MAICII DOMNULUI fratilor, se afla în inima ROMÂNIEI SFINTE care bate pentru tot NEAMUL OMENESC.
ROMANIA  DUHULUI SFANT fratilor, este in clipa de faţă GRADINA MAICII DOMNULUI, este Viitorul Nou IERUSALIM si impreuna, formeaza o Inima mare,INIMA DIVINA a ROMANIEI DUHULUI SFANT,care tine in ea toata suflarea de pe Pămant si nu numai.
Trebuie sa credem cu toata fiinta noastra,in NOUA ROMANIE,in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT,in ROMANIA NOULUI  IERUSALIM in care ,MANTUITORUL va veni pe norii Cerului insotit de Sfintii Săi ÎNGERI,pentru a ne lua la Cer,si a ne duce pe un alt PĂMANT ,un PAMÂNT al FAGADUINTELOR care arata dumnezeiesc de frumos,asa ca in articolul de mai jos:



DUMNEZEU M - A DUS LA PĂMÂNTUL FĂGĂDUINŢEI ! PLANETA ...

https://plus.google.com/.../posts/2Rh41Q3UBQ8

Translate this page
Apr 3, 2014 - DUMNEZEU M - A DUS LA PĂMÂNTUL FĂGĂDUINŢEI ! PLANETA , DE SUB PLANETA PĂMÂNT ! LUMINIŢA DE LA CAPĂTUL TUNELULUI !

                       3  Aprilie  2014  zori de zi !

Dormeam, dar O LUMINĂ  albă orbitor de stralucitoare, mă trezeşte şi astfel văd cu ochii închişi unCER de noapte senina, si jos pe Pământ se întîmplă ceva uimitor şi pentru mine. 
Brusc ,nu mai sunt în pat ci sunt pe o pajişte verde, unde,acoperită cu crengi uscate se află o groapă în pământ, de circumferinţa  unei fântâni.
O forţă  nevăzută îndepărtează crengile uscate de la gura acelei gropi, iar în clipa următoare sunt atrasa ca de un magnet puternic în interiorul  Pământului.
Când să  intru  în  inima  pământului, vedeam în jurul  meu multe  umbre negre  dense ca niste  siluete, care-si intindeau mâinile  lor ca să mă prindă, şi sa mă tragă spre  peretii  tunelului din inima pământului . 
Aceste siluete negre le văzusem încă de la intrarea 
în tunelul din pământ. 
Incă de aici, intindeau mâinile lor de sub mantiile negre ca sa ma apuce. 
Dar nu reauseau sa ma atinga ,deoarece, o lumină albă ma ocrotea,si pe care, o vedeam peste tot in jurul meu.
Înaintam prin TUNELUL întunecat din inima pământului , cu viteza  gândului !
Şi -n drumul meu prin inima Pământului, zăresc precum O STEA pe Cerul nopţii, O  LUMINIŢĂ  albă, orbitor de strălucitoare.
Cu cât înaintam prin TUNELUL  din Pământ ,cu atât mai mult LUMINIŢA  de la capatul TUNELULUI  devenea mai mare, şi mai mare...!
Şi iată că ,am ajuns la capătul PLANETEI  PĂMÂNT ! 
Aici, la gura TUNELULUI prin care am fost adusă, simt în dreapta mea că este cineva în acea LUMINĂ  albă, şi care ma opreste cu forta Sa nevazuta de mine si nu mă lasă ca să înaintez. Nu mă lasă sa ies din Pământul nostru.
Ci doar până la gura din capătul Tunelului, unde puteam vedea ceva uimitor de frumos. Dumnezeiesc de frumos !
Din LUMINA  albă în care eram, văd un alt  PĂMÂNT, (mi s-a spus acum de un glas), ca sa scriu asa: 

                          "ESTE  PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI "!

Deci, vedeam  O  CÂMPIE  verde, plina de iarba curată imaculată, neatinsă de nimeni şi de nimic !
Cerul de deasupra PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI, era un CER alb-bleu senin, cu stralucire ca de oglindă !
Iarba stralucea într-o LUMINĂ  AURIE transparenta, si foarte plăcută, extrem de linistitoare această LUMINĂ  AURIE, ce se asternea pe iarba imaculată. 
Nu vedeam Soare, dar totul arăta ca şi cum ar fi fost un SOARE pe Cerul nou  ca de oglindă.
Faptul că nu aveam voie sa trec dincolo de Tunel, poate să fi fost motivul ,că nu vedeam Soarele nou de pe CERUL PĂMÂNTULUI  FĂGĂDUINŢEI !
Ceea  ce vedeam acolo, nu poate mintea  omului să-şi închipuie şi nici inima si sufletul nostru  nu pot bănui imensitatea  bucuriei în trăirea aceasta dumnezeiască .
Aud  un glas în dreapta mea, ce părea că vine din LUMINA  care mă ocrotea şi care -mi spune aşa :


                    "PĂMÂNTUL  FĂGĂDUINŢEI !
                  PLANETA  DE  SUB  PLANETA  PĂMÂNT !"

                               Fratilor!

Acest Pământ al Fagaduinţei  nu era locuit ! Ci numai pregatit de BUNUL  DUMNEZEU  pentru noi FIII  SĂI  !
Dragii mei, DUMNEZEU a promis oamenilor un alt   PĂMÂNT,un alt CER  precum si un alt  SOARE !

În zorii zilei de 4 octombrie 2014,ora 3,40 iata dragilor ce am trait iarasi:

Astăzi în zori de 4 octombrie 2014, la această oră abia mă băgasem în pat.
Am cerut iertare Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului că nu am avut timp de Rugăciune mai devreme de aceasta oră, extrem de târzie,şi-n pat fiind, stăteam cu ochii închişi.
Chiar am plâns în şoapta deoarece, m-a cuprins un dor cumplit de Casa de Sus. Un dor cumplit de Dumnezeu şi de Maica Domnului.
Dragii mei, de multe ori am momente în sufletul meu, când Dorul  de Dumnezeu ,Dorul de Maica Sfanta, Dorul de Împărătia Lui Dumnezeu pe care am vazut-o de mai multe ori, mă copleşeste, si-atunci mă asez în genunchi şi cu şiroaie de lacrimi, vorbesc cu Dumnezeu si Maica Domnului, ca si cum s-ar afla chiar în faţa mea în carne şi oase.
Şi stând în pat cu ochii închişi, lacrimile încă imi curgeau pe obraji, şi văd dragilor cum de Sus din Cerul Sfânt, coboară O Lumină ca de Soare transparenta si foarte stralucitoare.
Lumina venea ca O Rază de Soare pe Cerul noptii, iar cand ajungea în faţa ochilor mei, se deschidea precum petalele unui trandafir.
După care fratilor, exploda pur si simplu si forma un alt Cer bleu cu auriu,extrem de placut la culoare,iar sub Cer dragii mei, era un alt Pământ.
Deci, un nou CER dar de culoare bleu cu auriu acoperit. Soarele lipsea total. Doar LUMINA AURIE îl înlocuia dumnezeiesc de frumos.
Vedeam un nou Pământ verde -auriu , cu iarba mare si frumoasa . 
Nu erau case, doar pomi înfloriti de toate culorile, flori dumnezeiesti de frumoase, oameni tineri, maturi, femei si copilasi, care alergau fericiti de colo-colo la joacă sau la muncă, după vârsta fiecăruia. 
Cei mari adunau iarba cosita, duceau vacutele la apă, calutii de căpăstru exact ca si -n viata noastra de pe Pământ. 
Numai că , nu  erau case; nu erau niciun fel de locuinţe. Animălutele erau de toate speciile :văcuţe, oi, căluţi ,oite, câini..., toate animalele pe care le cunoastem, toate erau fericite si nimeni nu făcea vreun rău cuiva.
Nu exista ca , cineva să spună ăsta e al meu , ăsta e al tău ! 
Toate erau ale fiecăruia, si totodată toate ale tuturor !
    Nu există cuvinte în lumea noastra pentru a putea explica frumuseţea, gingăşia, culorile,candoarea,etc, a toate câte mi s-au perindat prin faţa ochilor din Lumea nouă, de pe Tărâmul Făgaduinţei.
                                Dragii mei,
Închipuiţi-vă cu ochii sufletului toate aceste frumuseti, toată această dragoste si grija faţă de Aproapele. 
Cerul bleu senin peste care s-a asternut Lumina aurie, Lumina Lui Dumnezeu.
Iar jos pe câmpia verde, doar bucurie, fericire, lipsa de griji, fără nici un pic de ură, fără întristare şi suspin! 
Cu adevărat RAIUL  LUI  DUMNEZEU,acolo unde nu este întristare ,nici durere şi nici suspinare.
Acestea toate dar si mai multe decât am putut povesti, le-am văzut, le-am trait aievea, precum scriu aievea aici pe Blog şi -n această clipă.
Dragii mei, de vom avea Credinţă şi Dragoste , pentru Dumnezeu si Maica Domnului, Dragoste pentru Sfintii Săi şi pentru Aproapele nostru, pe toate le vom dobândi încă din  această viaţă şi ne vom putea bucura vesnic în viaţa cea vesnică din sânul Lui Dumnezeu şi sub Aripile ocrotitoare ale Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu. 
Iată ce spune chiar în acest moment un glas : 

            " România !
România înconjurată de un cerc de foc ! "


Dragii mei, să împlinim cu dragoste Poruncile Lui Dumnezeu, să mergem la Sfanta Biserică măcar în fiecare Duminica ;să fim buni şi milostivi şi sa nu judecăm pe nimeni ,chiar daca ne-a făcut rău.
Prieteni dragi,să avem Credinţă şi dragoste faţă de DUMNEZEU şi faţă de MAICA  DOMNULUI ,faţă de Semenii noştri şi ne vom mântui sufletul, ne vom putea bucura de toate  MINUNILE  LUI  DUMNEZEU şi - ale MAICII  DOMNULUI, MINUNI pe care le revarsă  asupra noastră din belşug, numai ca noi să credem şi să nu ne îndepărtăm de CREDINŢĂ !
Fratilor,
Dăruiţi  Dragoste , faceţi fapte bune, mergeţi la SFANTA  BISERICA în zilele de sarbatoare, spovediţi-vă la Parintele duhovnic, şi astfel ,veţi ţine CALEA  cea dreaptă şi bineplăcută LUI  DUMNEZEU.
Numai asa dragii mei, ne vom bucura împreuna de GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU numita ROMANIA  DUHULUI SFANT,numai asa vom trai vesnic in NOUL IERUSALIM numit ,ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT, si asa cu totii împreuna,cu toata suflarea de pe PĂMANT si nu numai, vom mosteni RAIUL si vom trai pentru vesnicie pe NOUL TĂRÂM al FAGADUINTELOR .
Bucurati-va fratilor de ROMANIA  DUHULUI SFANT;bucurati-va cu toata fiinta voastra de VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM-ROMANIA; bucurati-va din toata inima si aduceti Închinare si Slava, Dragoste,Iubire si multumire PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUI DUMNEZEU,care ne-a ales pe noi ca sa pregatim CALEA VENIRII LUI IISUS HRISTOS !
Si sa nu uitam dragii mei,de pregatirea Căii pentru venirea din CER a PRUNCII LUI DUMNEZEU - ŞAPTE,care ne va fi noua MARTOR si INTĂRITOR al IUBIRII ,al ADEVARULUI si al DRAGOSTEI întru DUHUL SFANT si MAICA LUI DUMNEZEU,Amin.


                               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

P.S.
Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 



22 de comentarii:

  1. Cu stema RSR m-ați dat gata doamna ,aia e stema comunista a unui regim fara Dumnezeu ,care a demolat biserici si a persecutat preoții. Se întoarce Preacuviosul Arsenie Boca in mormânt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19;43, comentariul tau este de genul 'nu da cu piatra in geam, ca nu e bicicleta ta'!
      Oricum, nu demolatul bisericilor sugereaza vechea stema (ci toate bogatiile reprezentative ale tarii), asa ca nu face impietatea de a te prevala tocmai de Preacuviosul Arsenie Boca.


      Ștergere
  2. Stimata doamna. Anul acesta multi astronomi si nu astrologi ,sustin ca semnul apocalipsei 12:1-3 se intampla pe cer. Soarele va fi la capul constelatiei fecioara iar cele 12 stele sau coroana ei este constelatia leu insotita de inca 3 stele. Acesti sustinatori spun ca va avea loc in septembrie intre 20-25 cand va fi sarbatoarea trambitelor la evrei .M-am gandit la aceasta datorita faptului ca a.ti spus ca o lumina va protejat cand a.ti trecut in al.3.lea cer .Tot ei spun ca in momentul acesta are loc rapirea celor 144000 din toata lumea. Dragonul apare pe cer in urma unei fotografii infrarosu la picioarele constelatiei si arata ca 2 stele care sub ele au o linie rosie in forma de paranteza. Aceasta aliniere pe cer va fi eclipsa de anul acesta care va marca X'ul peste America

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim25 mai 2017, 19:43 si nu numai,
    , cred ca cei care emit atatea observatii si rautati nu ar purtea sa duca sarcina incredintata.
    Stema de dinainte sau dupa 89, tot Romania este.
    Daca cineva poate sa preia anuntul de ajutor pentru dna Maria Handic, pe facebook.
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stema Romaniei asa cum a fost, exprima bogatie si resurse, natura...munti, paduri, soare, etc. Ar fi necesara sa fie o stema care sa arate bogatia si frumusetea acestei tari. Mai bine steagul cu gaura in el, 19:43? Spune multe gaura aceea... care a ramas in locul stemei... o simtitm pe pielea noastra... Ar trebui repus un simbol al belsugului si al binelui in locul gaurii aleia, este important, nu ar trebui ignorat acest lucru.

      Ștergere
  4. ORASUL SUBTERAN DIN CARPATI :

    https://www.youtube.com/watch?v=KwWa4dQEOas

    RăspundețiȘtergere
  5. Inaltarea Domnului - hram la M-rea Neamt

    https://youtu.be/D3fyv1hmKyY

    RăspundețiȘtergere
  6. 19:43 Ce vina are desenul stemei ca l-au folosit comunistii doar nu sunt proprietarii simbolurilor reprezentand bogatiile Romaniei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost bogății, acum e totul distrus si jefuit.
      Acea stemă era mândria noastră, actuala ne spune că vulturii vor mânca totul până vom ajunge doar schelete goale si o țară pustie.

      Ștergere
  7. Da stema aceasta de azi fara paduri, fara grine, fara fabrici, si fara nimic, caci nu a mai ramas nimic de furat si de vindut, acuma tirguiesc si namolul de la Techerghiol, ce bine ar fi daca s-ar putea intoarce aceea stema cu tot cu bogatiile tari de atunci, acum nu am mai fi imprastiati prin toata lumea pt o coaja de piine, poate ca tu ai avut timp sa-ti umpli beciurile si conturile cu de toate poate ca pt aceasta i-ti convine, Ika.

    RăspundețiȘtergere
  8. 19:43de unde stiti ca lui Dumnezeu nu ii place mai mult aceast stema avand pe Maica Domnului in mijlocul ei?In ceea ce priveste pe comunisti ca si pe democrati ,ca si pe noi toti ar fi bine sa ne pregatim pt. JUDECATA LUI DUMNEZEU caci timp pt. politica nu prea mai este.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe timpul stemei aceluia,care însemna multă bogăție, s-a construit foarte mult,nu trebuie subestimată, astazi,în orașul meu mare,pot sa număr, pe doua mâini, cițe blocuri ANL sau construit,de la 90 încoace, 8 blocuri, în total,de nu ne făcea răposatul pe vremurile acelea,acuma locuiam în corturi!Atunci intr-o luna,un bloc cu 4 etaje,era gata,acum durează 2-3 ani!Ce vremuri anapoda trăim, Dumnezeule mare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Concluzie : Era mai bine cand era mai rau .

    Romania sub Ceausescu a fost o tara cu agricultura , cu fabrici care lucrau in 3 schimburi , cu elevi eminenti , cu locuri de munca si locuinte pentru toti .
    Oamenii plecau la mare si la munte , in statiuni, nu se faceau rate care sa te impinga la sinucidere, erau economii la CEC, nu se murea de bacterii in spitale , nu era poluare .
    Era curatenie, liniste , siguranta pe strazi si nu era coruptie . Ca nu aveam caldura. lumina, salamuri infecte si pasapoarte , asta a fost problema . Acum avem de toate : prostitutie, droguri , violuri si pentru varsta a 3-a , a 4-a , copii abandonati, bolnavi , 4 milioane de cetateni emigrati sau mai bine zis care si-au luat campii , multe diplome si doctorate fara vreo valoare , copii pe care nu-i mai scoti din distractii si cluburi pana la 5 dimineata .
    Eu nu ridic in slavi regimul trecut , dar asa cum comunismul a avut partile lui bune si pe cele rele , asa si tot ce traim acum, nu este doar bine .
    Apropo' , zilele trecute am trecut cu treaba pe la casa de pensii . Stiati ca 80 % din cei care si-au facut dosare de pensionare sunt in litigiu prin instanta cu casa de pensii pentru ca nu le sunt recunoscuti perioade din anii lucrati ? Vecinul meu a facut atac cerebral ca nu i-au fost recunoscuti 5 ani lucrati in grupa a 2-a .
    Cand asa ceva era pe vremea lui Ceausescu ? Traim vremuri urate si grele si doar din ce vom economisi noi , se va putea trai . Sa ne tinem copii aproape si sa-i iubim , sa-i ajutam , pentru ca doar cu familia unita , cum era odata , se va putea merge mai departe .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06;54 ai facut o radiografie corecta a realitatii.Trist.
      Ce paradox al vietii: era mai bine, cand era mai rau...
      Rau cu rau, dar mai rau fara rau !

      Ștergere
    2. 6.54
      Corecct, ceea ce traim acum e capitalism , luxul si paduchii bantuie in aceasta societate . Discrepanta uriasa intre bogati si saraci , intre miliardari facuti peste noapte cu contracte cu statul , hoti, atei , care si-au adunat averi fara numar si oameni care traiesc din minimul pe economie .
      Vorba lui Basescu aruncata in zeflemeaua=i caracteristica suna a condamnare stranie pentru un popor ingenunchiat de ai sai conducatori : ,,Sa traiti bine !''

      Da , dar unii traiesc mai bine decat altii la fel ca legea care si-au croito dupa chipul si asemanarea lor : ,,Legea e egala pentru toti ''. Nu, nu e egala , e ,,mai ''egala pentru unii .

      Unii se joaca de-a puscaria , altii sunt inca primari reabilitati, altii isi fac cantonamentul in celule de lux . E egala legea ? Nu !

      Nici salarizarea nu va fi unitara , e praf in ochii poporului , veti constata la toamna .

      Ștergere
  11. Cei 144000 se zice ca ar fi cate 12000 din 12 triburi israelite.Nu stiu cu noi cum ramane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim26 mai 2017, 15:00, totul este falsificat. Lasa-ma cu israelitii. Nu sunt ei poporul ales si nu vor fi niciodata. Cei mai mari falsificatori sunt khazarii.

      Ștergere
    2. Si pot fi rapiti, adica vor fi mucenici, si aia in vremea lui antihrist, pocaiti vizeaza ca vor zbura in cer in trup, slaba minte sa dai cu presupul.

      Ștergere
  12. Cea ce ai vazut e in interiorul pamantului este in Bucegi si zeul zamoxe este cel ce are grija de Toate bogatiile tari romanesti si comorile dace.Sunt multe si Doamna Georgeta a scris despre zeul zamoxe si arhiva lumi ce se gaseste in munti Bucegi.de asemenea istoria tari Romanesti este falsa de la imn ( dam slava lui Traian{ ce era roman} si Nu lui DECEBAL{dac} Pana la rugaciunea TATAL NOSTRU.noi cand ne rugam trebui sa spunem SFANT ESTE NUMELE TAU,el este cel mai sfant ce a creat totii sfinti si tot,si sa spunem SI FERESTENE PE NOI DE ISPITA,tu te rogi tatalui sa nu te duca in ispita? Cine te ispiteste? Cine a ispitit pe eva? Dumnezeu sau Satana? Cui te rogi?sa nu te duca in ispita? Ganditii

    RăspundețiȘtergere
  13. are si d-na Georgeta Florea adevarul ei-deja catolicii or sa introduca noua rugaciune TATAL NOSTRU cu--si nu ne lasa pe noi sa cadem in ispita sunt multe rugaciuni care nu prea au inteles si la noi ortodocsii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca macar cineva are urechi sa auda si ochi sa citeasca si sa gandeasca. Biserica trebuie sa se uneasca numai sub cea ORTODOXA CRESTINA. FAPT CA SI DUMNEZEU CONFIRMA CU SFANTA LUMINA DE LA IERUSALIM CA NUMAI ORTODOCSI O PRIMESC.

      Ștergere