miercuri, 31 mai 2017

ROMÂNIA !!! ROMÂNI ! ESTE TIMPUL POCĂINŢEI ÎN FAŢA SFÂNTULUI PRESTOL !


            xx                       31  Mai 2017, ora 5,10 dimineata !

                                        Dragii mei,

Astazi dimineata ,m-a trezit o lumină alba si stralucitoare, si astfel vad inspre Sud ,Sud- Est,multime de popor care tineau deasupra capetelor lor ,TRICOLORUL ROMÂNIEI.
Fireste,nu vedeam nicio pancarta scrisa,ci doar steaguri multe ,steagul ROMÂNIEI sfinte.
Image result for PROTESTE imagini
Un glas care, striga precum SFANTUL IOAN BOTEZATORUL in pustia IORDANULUI.
Glasul striga asa:

              "Români ! Pocăinţă sa facem înaintea  SFANTULUI PRESTOL !
          POCĂITI-VĂ ! Căci S-a apropiat ÎMPĂRĂTIA  CERURILOR !"
Sfantul Prestol dragilor,este de fapt SFANTA MASĂ din SFANTUL ALTAR pe care PREOTUL slujeste.
Iata:

Image result for SFANTUL ALTAR

PRISTÓL, pristoluri, s. n. Masă din mijlocul altarului unei biserici, pe care se țin obiectele necesare oficierii liturghiei; p. gener.altar. [Var.: (înv. și reg.prestól, prastól s. n.] – Din sl. prĕstolŭ.

Dragii mei,pocainta sa facem in faţa SFANTULUI PRESTOL,participand cu trupul, cu inima si cu sufletul la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE,macar in ziua SFINTEI DUMINICI.
Ce va fi,sau ce se va întampla de vor iesi oamenii in strada,eu nu stiu.
Ceea ce stiu cu fermitate, este faptul că,acum mai mult ca niciodată,avem nevoie de multa Rugaciune curata,spusa cu inima si cu sufletul, si nu numai din buze.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI le oranduieste pe toate, iar noi trebuie sa fim pregatiti in orice moment de VENIREA  a doua pe Pămant,a DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, asa pe norii Cerului,precum S-a si inaltat de altfel.
ROMANIA  va fi al DOILEA NOU IERUSALIM, iar GRADINA MAICII DOMNULUI ,deja este de mult timp.
Sa implinim dragilor, PORUNCILE DOMNULUI din dragoste si cu dragoste,si nicidecum de frică.
Sa fim buni si milostivi, sa ingrjim de cel bolnav,sa hranim pe cel flamând ,sa adăpăm pe cel însetat si sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman al nostru.
Nu avem voie,(crestineste vorbind),ca sa urâm pe Aproapele nostru, ca sa dusmanim pe cel care ne-a facut rău,  ci trebuie sa dam dovada de mila si de dragoste, si neaparat ,trebuie sa iertam din toata inima, asa cum cerem si noi in RUGACIUNEA TATAL NOSTRU, ca sa ne ierte BUNUL DUMNEZEU.
Iata:
Şi ne iartă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri” (Matei 6, 12). Dintru început, să observăm că aceasta cerere uneşte două componente care se întreţesc: iertarea păcatelor noastre şi iertarea păcatelor comise împotriva noastră. Hristos Domnul spune: Că de veţi ierta oamenilor greşelile lor, iarta-va şi vouă Tatăl vostru Cel ceresc, iar de nu veţi ierta oamenilor greşelile lor, nici tatăl vostru nu vă va ierta greşelile voastre” (Matei 6, 14-15). Aici, în această împletire, în această relaţie, se află şi misterul profund al iertării cerute în Rugăciunea Domnească. […] Legea cea mai profundă a vieţii nu constă numai în a nu face răul, ci în a face binele – ceea ce înseamnă, în primul rând, a-l accepta pe celălalt, a realiza unitatea fără de care până şi cea mai paşnică societate poate deveni un iad autentic. În esenţă, acesta este cel mai mare păcat dintre toate şi pentru iertarea lui ne rugăm noi în cea de-a cincea cerere cuprinsă în Rugăciunea Domnească.
Dar pentru a considera că cele expuse mai sus reprezintă un păcat şi pentru a cere iertare pentru acest păcat, e necesar să recunoaştem lipsa de armonie cu ceilalţi şi să facem efortul de a depăşi această deficienţă a noastră -  ceea ce deja implică iertarea lor. Iertarea este o acţiune mistică ce restaurează o plinătate pierdută, aşa încât bunătatea să poată domni din nou în noi înşine; iertarea nu e o lucrare ce ţine de lege, ci de etică. Din punct de vedere legal, oricine mă lezează trebuie pedepsit – şi, până când nu va fi pedepsit, nu se va împlini legea, în timp ce din punct de vedere al conştiinţei, încălcarea legii morale nu necesită o reparaţie legală, ci necesită restaurarea unităţii şi a iubirii, ceea ce nu poate realiza nici o lege din lume. Numai iertarea reciprocă are această putere. Dacă ne vom ierta unii pe ceilalţi, atunci şi Dumnezeu ne va ierta pe noi. Numai această iertare reciprocă, repet, a noastră faţă de semenii noştri şi a lor faţă de noi, la care se adaugă iertarea lui Dumnezeu faţă de noi, ne va putea purifica temeinic conştiinţa; numai astfel va putea domni lumina în lume. În adâncurile sale, fiecare om e însetat de o asemenea purificare şi o caută din toate puterile.
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


13 comentarii:

  1. O sucesiune rapida...mai mult decat altadata,s-avem rugaciunea cu noi! Nu ne parasi,Doamne,te rugam! Doina

    RăspundețiȘtergere
  2. Moastele Sf.Ioan Botezatorul se afla in Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa rugăciune trebuie înmulțită și mai mult,așa avem șansa să fim și noi cetatea NINIVE.Dumnezeu are milă de rugătorii Săi.

      Ștergere
  3. atata stiu ca spiritul lui Ioan botezatorul l am avut intrupat la noi in tara dar prea putini oameni stiu asta era un taran cu patru clase , cine are urechi de auzit sa auda ! prea putini oameni au inteles asta la un asemenea om ca el.Biblia spune ca nu este nimeni mai mare ca el nascut din femeie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde sti?eu cred ca a fost Sf.Parinte Arsenie Boca.

      Ștergere
    2. Nu a fost Ceausescu,Ioan dar a fost un suflet evoluat,dar Ioan a fost intruparea lui ILIE SI CERT ESTE CA este un Ioan Astazi cel numit Yung tradus Ioan.cititi poveste lui A Fost si in Romania este pastora Yung Preotul biserici de Casa.Sa te rogi impreuna cu toata familia.

      Ștergere
    3. Inselaciuni de-la georgeta florea, asta vorbiti in mesajele de mai sus, de asta georgeta florea e apostolul lui sarsaila. asta predica si doctrina new age, toate religile le leaga intre ele sa iese un talmes balmes si omul sa numai aiba indentitatea cea adevarata.

      Ștergere
    4. Si Iisus cand le spunea fariseilor ceva NOU si Adevar ei nu au crezut.Iisus a venit de a alpicat poruncile si nu numai.

      Ștergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=dk09Byxn9-c

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu si Maicuta Domnului Nostru Iisus Hristos sa fie cu noi cu toti. Doamna Maria ma bucur din tot sufletul ca totusi este multa lume la Sfanta si Dumnezeiadca Liturghie. Dumnezeu are grija si de noi ne da si cruci de dus , iar prin sufetinta ne curatim. S-ai multumim Domnului. Cu dtag doamna Maria si multa sanatate. La fel si celor de aici.

    RăspundețiȘtergere
  6. iertati-ma ca intervin aici dar cei care ne conduc tara ei ar trebuii sa se pocaiasca si sa nu ponegreasca poporul roman, eu sint un bob de cristal intro mare de nisip doar D-zeu ne poate lumina calea spre adevar si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Având în vedere că România nu mai are rugători mulți și faptul că țara a fost trădată de cei care o conduc de 33 de ani dar și de capi ai Bisericii, se împlinește ce scrieți Dvs., soră Maria și să nu uităm ce a lăsat prorocie Sfântul Ardealului.

    Sf. Părinte Arsenie Boca (1910 - 1989)
    Vă vor pune taxe și alte îngrădiri, vă vor lua totul!
    România va fi ocupată de 3 țări; Rusia, Ungaria și Bulgaria! Și peste ce care ne vor ocupa, va ploua cu foc.
    Bucureștiul va fi noul Ierusalim (dar nu a spus dacă va fi cel Ceresc sau cel care va fi șters de pe fața pământului, se pare că este un oraș al păcatului)!
    Vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgărașului și ne vom ruga de ei să ne acopere că nu mai putem îndura!

    Profeția Sfântului Părintelui Arsenie Boca despre actualul Președinte al încă numitei țări (vândută și de el) România:

    Nu este de neamul nostru
    Nu este de religia noastră
    Nu iubește această țară

    Nu contează de ce naționalitate sau religie ești, contează să fi OM.
    Dar, dacă Nu Iubește Țara pe care o păstorești, o mănâncă lupii. În final: suferință apoi moartea = dispariția unei națiuni.

    Trezește-te Român(i)e!

    RăspundețiȘtergere