marți, 9 mai 2017

2 IUNIE INCEPE RĂZBOIUL ???



                                         9 MAI 2017,ora 6,15 dimineata!

                                           Dragii mei, 

Astazi dimineata dragilor, ma trezeste un glas care spune asa:

              "Borcănelele!
             Este marcată ziua de întâi Iunie!
             A doua zi,gata! Începe Războiul !"

Clipă în care dragilor, văd multi copilasi care nu au nicio grija ,si care,se joaca frumos într-un loc de joaca amenajat special pentru ei.
Cât despre RAZBOIUL al treilea Mondial ,care sta să se extinda precum holera, trebuie sa credem în ROMANIA DUHULUI SFANT, in ROMANIA VIITORULUI al Doilea IERUSALIM,care va fi ocrotita si inconjurata de un Cerc de foc.
Că va fi vorba de 2 Iunie 2017,sau de un alt 2 Iunie al altui posibil an,eu nu stiu.
Ceea ce stiu, este faptul că,daca ne vom intoarce la CREDINTA,daca ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine, nu vom avea de suferit;vom fi păziti si ocrotiti de tot răul si de tot necazul,Amin!

                                Cu dragoste,Maria.


P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 
DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



45 de comentarii:

  1. 1 iunie este ziua copilului de aceea se jucau in parc.A doua zi începe războiul asta da interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1 iunie este ziua internationala a copilului este sărbătorită in mai multe țări deci nu poate fi vorba despre Romania in acest mesaj.punct

    RăspundețiȘtergere
  3. In Romania războiul va începe in perioada august-septembrie deci când sunt viile coapte si porumbul mare si nu anul acesta pentru ca întâi vom avea parte de atacuri teroriste Isis.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna maria eu cred cu toatà inima mea àn dumnezeu si àn isus eu am vàzut miracole care dumnezeu milea aràtat si milea ànplinit doar el ma putut ajuta eu am avut2 copii pe moarte mam rugat ferbinte la dumnezeu si el ma ajutat dar nu spun cà nu aveti dreptate dar se spune cà doar el stie ziua àn care vom peri cu toti si apoi nu ànteleg dece tocmai Romania va deveni al 2 erusalim atat am vrut sà spun .

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna maria eu cred cu toatà inima mea àn dumnezeu si àn isus eu am vàzut miracole care dumnezeu milea aràtat si milea ànplinit doar el ma putut ajuta eu am avut2 copii pe moarte mam rugat ferbinte la dumnezeu si el ma ajutat dar nu spun cà nu aveti dreptate dar se spune cà doar el stie ziua àn care vom peri cu toti si apoi nu ànteleg dece tocmai Romania va deveni al 2 erusalim atat am vrut sà spun .

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna maria eu cred cu toatà inima mea àn dumnezeu si àn isus eu am vàzut miracole care dumnezeu milea aràtat si milea ànplinit doar el ma putut ajuta eu am avut2 copii pe moarte mam rugat ferbinte la dumnezeu si el ma ajutat dar nu spun cà nu aveti dreptate dar se spune cà doar el stie ziua àn care vom peri cu toti si apoi nu ànteleg dece tocmai Romania va deveni al 2 erusalim atat am vrut sà spun .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Credinta ce au avut stramosi nostri si pentru ca Tara Romabeasca sau Dacia veche doar sia aparat teritoriul nu a facut razboi de asi mari granitele.Unic si Placut Tatalui ceresc si Atottiitor.Amin

      Ștergere
  7. Mda cert este suntem in razboiul invizibil cat oare sa dureze sa inceapa ce vizibil? Cert este un avion il auzi mai intai si dupa aceea il vezi.dar si fulgerul il vezi si dupa care auzi.noi insine sa ne luptam pentru a fi mai drepti buni iubitori de vrajmas si iertatori.ACESTA TREBUIE SA FIE RAZBOIUL FIECARUIA.Un calugar spunea la o intrebare a unui vizitator: ce faci tu aici singur? Si calugarul ia raspuns: Ma lupt cu Mine pentru Mine.(ma lupt cu corpul meu pentru sufletul Meu)

    RăspundețiȘtergere
  8. In unele mesaje vorbeați despre #Rezist si crucea războiului sau revoluție poate fi acest lucru pana la instalarea altui guvern?
    Si spuneați ceva si de 70 de zile pana la noul guvern Gvl numărând acesta ne da luna iunie.Cam se leagă Intradevar vom vedea ce va fi..Nu?

    RăspundețiȘtergere
  9. Război civil in Romania?In iunie?

    RăspundețiȘtergere
  10. repet ce mi-a zis duohvnicul meu in legatura cu ROMANIA AL DOILEA IERUSALIM--pamantul romanesc este binecuvantat din 2 motive:1- pentru ca poporul acesta il are pe intaiul apostol chemat-SF ANDREI care a crestinat ROMANIA si 2-pentru ca acest popor nu a purtat razboaie de cucerire asupra niciunui alt popor--de altfel ff multi prooroci,vizionari din tari indepartate cum este INDIA-prin Sundar Singh au spus acest lucru--pace voua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine spus dar Dar doresc sa completez ca SFANTUL SIMION sau Petru a Fost Dac.de aceea si Iisus a spus ca tu vei fi piatra de temelie a noi credinte ce EL a lasat.

      Ștergere
  11. D-na, cu tot respectu' dar greșeli gramaticale va zic ca pot fi,dar totuși Dumnezeu se scrie cu Litera Mare!. Apoi, nu confundați sfarsitu' lumii cu marele Război! Iar privitor la România al 2-lea Ierusalim: -mai sunt multe de schimbat în România pana atunci și nimic din toata mizeria asta din tara nu va mai fi, numai ca asta se curata prin suferință deoarece poporul roman a fost TOTAL INDIFERENT Și a permis și acceptat minciuna si prostia în locul Adevarului!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pt.ca România nu a atacat niciodata nici o ţara si asta e plăcut la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici turci si nici romei nu neau invins ci doar neau lasat liberi ca popor cu conditia sa platim bir(taxa)noi ne dorind sa platim dupa o periada neam unit si a
      Iam alungat pe sasa zisi colectionari de bir.si dovedind unirea cu credinta am ramas Liberi pe pamantul Nostru din care este IZVOR DE ADEVAR IN LUME SI UNICA.

      Ștergere
    2. Eu cred ca cel mai mult i place la Dumnezeu , cate avorturi facem pe an si cata curvie se infaptuieste anual, cat de mult bem si fumam si cati copii abandonam, cred ca asta place cel mai mult la noi, de asta va face ierusalimul aici , ca sa invete toate popoarele de-la noi :D

      Ștergere
  13. Anonim 01/58,doar VENERABILUL TAU Ego este intepat de greselile gramaticale,fiindca Dumnezeu nu se supara daca ii scriem numele cu litea mica.Nici macar nu-L cheama Dumnezeu,ci asa ii spune omenirea ca o referire la Creator.Nici macar nu stim carui Creator ne adresam fiindca sunt multi Creatori ai multor lumi ca doar nu suntem numai noi oamenii in acest Cosmos fara inceput si sfarsit.Pana si Lucifer este un Creator al Imparatiei Intunericului.Fiecare rasa are un Creator,dar sa nu uitam ca totul se creaza cu permisiunea si forta SURSEI SUPREME A TOT CEEA CE EXISTA.NIMIC NU EXISTA IN AFARA LUI TOT CEEA CE ESTE.

    Cat despre razboi,ce sa zic!As putea sa va intreb, daca chiar va doriti razboi?Sunt convinsa ca toti ati raspunde NUUU!De fapt intrebarea si nedumerirea este;de ce Dumnezeu ganditi,vorbiti despre razboi,ca sa-l infaptuiti?Va canalizati energia exact spre ce NU doriti! Pai voi creati si ce NU vreti,fiindca sunteti CREATORI.In voi se gaseste energia necesara infaptuirii lucrurilor sau evenimentelor.

    Sfat;doriti PACEA ,creati-o doriti-o,canalizati energia spre pace!Totul este energie,voi sunteti energie,iar evenimentele sunt create din energiile noastre unite si directionate spre o dorinta care poate fi constienta sau inconstienta asa cum este frica de razboi.Cu cat te impotrivesti mai mult unui lucru cu atat el persista.De ce!Pentru ca il intretii,il hranesti cu energia ta.

    Orientati-va energia spre ce vreti, nu spre ce NU vreti,fiindca veti creea si ce vreti si ce nu vreti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar sfaturi, madam D ? Logoreica si obositoare femeie!

      Ștergere
    2. D,ce virsta ai?

      Ștergere
    3. a tot spus de ani de zile pe aici , are 2 copii , 46 de ani .

      Ștergere
    4. cam asta se intampla cand iti faci publice date personale...

      Ștergere
    5. 23.24 daca vorbeste mult si prost si nu poate fi oprita , asta e ! Ce o avea ea de castigat cu sfaturile ei , doar ea stie .

      Ștergere
  14. Dumnezeu sa apere poporul roman credtin de pretutindenea. Sa apere si pe copii nostri si pe noi pe toti fii lui. Ma cutremur doamna Maria la acest gand. DUMNEZEU SA NE AIBA IN PAZA SA.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa nu uitam ca dupa ce i-am ajutat pe rusi la cererea lor la Plevna unde era sa ia batae in razboiul de independenta din 1977 ,la data de 3 martie 1978 Rusia a ocupat ROMANIA,dar in fata riscului unui razboi cu armata romana retrasa pentru rezistenta peste Arges ,rusii s-au retras.Este singurul limbaj care-l cunosc rusii,altfel totdeauna ocupa teritorii cit li se permite.ca acum in Ucraina si in Georgia.Ieri la parada de la Moscova in mod provocator simbolic Dodon a fost singurul presedinte participant din fostele state exsovietice si a stat in dreapta lui Putin iar la mitingul de la Tiraspol au participat si militarii rusii icalcind statutul lor oficial de forte de pace neutre din Trasnistria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde scoti dragule datele astea?Razboiul de independenta a fost in 1877,iar la 19 februarie 1878 (3 martie 1878 stil nou)si nu 3 martie 1978,este încheiat Tratatul de pace de la San Stefano (azi Yeşilkoy,oraş din Turcia europeană,în apropiere de Istanbul),care a pus capăt Războiului ruso-româno-turc din 1877-1878.
      https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2016/03/03/ziua-de-3-martie-in-istoria-romanilor/

      Ștergere
  16. ps am scris din graba gresit, era vorba de 1877 si 3 martie 1878,dar cine stie cite razboai or mai fi cind e vorba de rusi care ne-au invadat de zeci de ori ,iar tezaure ne-au luat de vreo 13 ori nu doar cel din 1917 cind l-am dat noi cu garantiile internationale ale Frantei dar inselati de unii agenti de influenta rusi intrucit Romania avea dubii avind alte preferinte initial.

    RăspundețiȘtergere
  17. ps am scris din graba gresit, era vorba de 1877 si 3 martie 1878,dar cine stie cite razboai or mai fi cind e vorba de rusi care ne-au invadat de zeci de ori ,iar tezaure ne-au luat de vreo 13 ori nu doar cel din 1917 cind l-am dat noi cu garantiile internationale ale Frantei dar inselati de unii agenti de influenta rusi intrucit Romania avea dubii avind alte preferinte initial.

    RăspundețiȘtergere
  18. În România vor fi foarte multe evenimente dramatice.Va cădea guvernul malefic care de 27de ani la putere.Se vor da în vileag rînd pe rînd pina vor cădea si se vor afundă cu toții.Apoi va fi o Revoluție ,vor muri foarte mulți oameni pe urma va fi bine .Mesaj ceresc Iisus in timpul Adoratiei Euharistice 4Mai _ora 14'30

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu incepe nici un razboi am spud de n multe ori

    RăspundețiȘtergere
  20. Vezi ca ai gresit secolul, ai pus 100 de ani in plus.

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamna Maria , va trimit un video

    VALVOLA ANTISISMICA RADIONICA CARE COSTA DOAR 25 euro


    Inventia unui batrin italian,.ci care ar putea salva multe vieti dar este nevoiede persoane care cunosc fizica si stiu italiana, sint mai multe video a acestui batrin IGNINA, sper ca cineva sa o construiasca si ar putea face si un profit si salva vieti omenesti, DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 mai 2017, 22:39, da-ne detalii caci nu se intelege prea bine fiind in limba italiana. Daca spui ca este important pentru salvarea de vieti omenesti, explica-ne si noua ca sa intelegem.

      Ștergere
  22. Am mai spus ,dupa flerul meu politic ,razboiul va incepe in Ucraina dupa eurovizion Rusia v-a mai anexa citeva bucati din Ucraina,dar v-a fi coordonata actiunea lor in functie de interventia SUA in Coreea de Nord.S-ar putea sa-i lase ca si pe Hitler in Polonia,sa actioneze intii pe americani iar rusii sa actioneze in' umbra 'lor mediatica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-a dus pe garla si eurovisionu si ucraina si nu a inceput nici un razboi
      flerul tau politic nu face 2 bani

      Ștergere
  23. Necazul cu rusii si americanii e ca americanii pleaca fara sa-si ia ramas bun,iar rusii i-si iau ramas bun dar nu pleaca.

    RăspundețiȘtergere
  24. Un fapt real povestit de ardeleni la venirea rusilor in al dolilea razboi mondial intr-un sat di Ardeal si intra in prima casa ca pe la noi mare si striga ;'colhoz'ca e mare ,intra in a doua tot mare ,iar striga'colhoz' si tot asa pina la urma au vazut nedumeriti ca toate casele era 'colhoz'si nu mai intelegeau ce e cu atitea colhozuri.La un momendat pe valea Tirnavelor intra la un gospdar cu zeci de butoaie de vin si ramin rusii se imbata rau si incep sa traga cu pustile in butoaele cu vin si curge atit de mult vin in pivnita ,rusii pun gurile la gaurile pe unde curgea vin dar in final beti fiind rusii mor inecati in pivnita.Si e un fapt autentic cunoscut de toate satele din zona.

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonimi 12/41,06/52,oglinzile judecatii sunt subtile si greu de surprins!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  26. sigur,sigur pe 2 iunie 2000100 va incepe un razboi planetar. OK

    RăspundețiȘtergere
  27. tot ce profeteste duhurile lu doamna Maria se intampla o sa vezii tu

    RăspundețiȘtergere
  28. Ar fi bine sa nu fie adevarat dar din pacate vedem ca se cam inplinesc

    RăspundețiȘtergere
  29. Deocamdata nu s-a implinit cu Ucraina dupa Eurovizion dar v-om vedea doar dupa ce americanii ataca Coreea de Nord deorece rusul e vulpoi batrin si las care asteapta in hibernare ca ursul momentul ideal pentru a da vina pe altii ca in Polonia in 1939 cind i-a lasat pe nazisti sa acioneze intii desi aveau pactul secret cu ei Ribbentrop-Molotov..

    RăspundețiȘtergere
  30. Americanii si coreenii sint la capitolul cu amenintarile ,de intimidare,primii fac exercitii de interceptarii iar coreeni lanseaza rachete la citeva sute de Km .

    RăspundețiȘtergere
  31. Tot asa a actionat Rusia in 1940 dupa ce nazistii au ocupat Parisul a doua zi pe 15 iunie 1940 Rusia a ocupat tarile Baltice [Lituania ,Letonia si Estonia],apoi in 28 iunie au dat ultimatum Romaniei si au ocupat Basarabia,cam in acelasi timp nazistii prin dictatul de la Viena ocupa Nordul Transilvaniei pentru Ungaria si Sudul Dobrogei -Cadrilaterul pentru aliatul lor Bulgaria.

    RăspundețiȘtergere