vineri, 26 mai 2017

AVIOANE DE LUPTĂ VIN DINSPRE APUS, SPRE RĂSĂRIT !


                                                       25 Mai 2017,ora 6,05 dimineata !

                                         Dragii mei,


În aceasta dimineată,m-a trezit un zgomot asurzitor de Avioane care zburau  pe deasupra noastra.

Image result for avioane de luptaImage result for avioane de lupta..

Vedeam dragilor,cum dinspre Apus zburau Avioane de razboi,si se îndreptau cu mare viteza spre Răsărit. 
Iar la Răsărit fratilor,chiar acum cand scriu aici,vad un Cer de foc si peste Cerul de foc s-a ridicat un perete de nori negri.
Dragii mei, Pacea Lumii intregi se clatina!
Trebuie sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului,ca sa fim ocrotiti dragilor , si sa fim păziti de tot răul ,de toata intristarea si de tot necazul,Amin!
                                        Cu dragoste,Maria.
P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...


https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !


44 de comentarii:

  1. Ce inseamna reintruparea
    Reintruparea este samanta vieti ce ai trait.
    Ex: o samanta dupa ce ai plantato creste,infloreste,a facut rod semintele se coace ,dupa care planta se usuca( moare) si rodul ei(semintele) va face noi plante si seminte.totul este ciclu.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca stim ca vin aceste avioane -ce se schimba ?-teama si insomnii

    RăspundețiȘtergere
  3. Viziunea Georgetei Florea cu impartire tari in trei.
    Gata in ardeal a inceput rascuala,Romania este atacata e Razboi.
    In Bucuresti au intrat Rusii sunt in Dealul Mitropoliei, Sunt tancuri multe care au pornit spre Universitate si Magheru,vocii ce strig RUSII RUSII distrug totul,o femeie ce vine dinspre Piata Roseti striga Unde fugiti fricosilor? Aparati-va Orasul si Tara,multi militari veneau spre piata Universitatii si sau unit cu alti ce veneau dupa Magheru Si acestia se unisera cu batrani. Voci ce strigau"RUSII au intrat ib toata tara,ne-au vandut tara si e vanduta de cei din politica" i se spune in gand sa nu treaca pe la gara de nord ca acolo e rau ,RUSII Vor sa Imparta Romania.Se aude o voce de femeie ce spune" IASI,SUCEAVA sunt distruse. Vede foc Mare in parcul din fata Gari de Nord,oameni arsi amimalele fug din paduri,avoane multe precum stoluri de cocorii. LA ODEASA vedeam 3 militari la o masa Ce aveau Harta Europei pe masa pe harta erau niste sagetii rosii Infipte pe anumite localitati .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine mai e si georgeta asta ?! Si de ce ii faci reclama, mai, baiatule ? Faci si tu parte din secta ei ?

      Ștergere
    2. Nu este nici o secta fratilor ci un mesager al lui Dumnezeu sa ne ajute sa fim NOUL IERUSALIN sau al II-lea.este crestina ORTODOXA.

      Ștergere
  4. ...iar pe langa ape era trasat o DUNGA ROSIE ce trasa: Sulina,Nistru,Bug,Don,Dunarea,Berlin,Ebro,Lora si altele.Doi din cei trei Aveau chelie si musteata,fara barba,al treilea era fara barba,musteata dar avea par negru si des cu Fata Maslinie,de armean. Unul din cei fara par a tras cu rosu,pe teritoriul tari Romanesti intre Siret si Prut,si pune o sageata pe BARLAD.Se aud voci din Piata Universitatii " mama lor ne-au vandut si pe noi si tara"O alta voce barbateasca spune" Sa mergem la Dunare sa primim Bulgarii" o alta voce spune" trebuie sa ne impartim in doua ca Unguri au ocupat deja Transilvania,la Oradea,Cluj,Satu Mare,Tg.Mures si Sfantul Gheorghe,au facut tabere militare" o voce de femeie ce se roaga spune"Doamne ne-au ocupat dint trei parti,nu ne lasa Doamne,arata-ne puterea Ta ,ca noi am hranit in satele si orasele noastre pe Unguri,Trimitei in tara lor Doamne" o alta voce ce plangea si se ruga spune".....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doamna floarea a visat urat.Si voi cobiti a rau.NU NE OCUPA NIMENI si NU VA FI RAZBOI IN ROMANIA.RUGATI-VA PENTRU PACE SI VOM AVEA PACE. nu mai cobiti. Paraschiva

      Ștergere
    2. asa este d-na Paraschiva .

      Ștergere
    3. Eu dupa d.na Georgeta Florea nu ma iau,dar dupa Parintele Arsenie Boca da,

      Ștergere
    4. Nici eu nu o cred pt. ca nu are nici un respect pt. Maica Domnului, restul e poveste...

      Ștergere
    5. De unde sti ca nu are respect???

      Ștergere
  5. Ati mai scris de avioane care vin dinspre apus,spre răsărit nu demult ,poate evenimentul este foarte aproape,eu cred ca statele se unesc și îi ataca pe nemernicii aia,care au făcut masacrul de la Londra,și multe altele.Cum spunea cineva aici pe blog,ca nu se poate ca o mina de oameni,hai sa fie 10 mii,o sută de mii,sa bage teroarea în toate lumea, pai de ce există Nato și Uniune!?Trebuie extirpati teroriștii astia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesti teroristi este unealta lor si scuza lor de a incepe razboiul.

      Ștergere
    2. Anonim 27 mai 01:27 NATO este tot o organizație teroristă,dar mai elevată.NATO nu apără pe nimeni,aparențele sunt foarte înșelătoare pentru că și ei au la fel de multe crime la activ ca și ISIS.Ei vînd arme teroriștilor din întreaga lume,apoi se dau că vor să apere țările subjugate de comunism sau dominate de teroriști.Nimic mai fals,unii se îmbogățesc,iar alții devin carne de tun intr-un razboi creeat tot de NATO.DS

      Ștergere
    3. NATO,ONU,UE ca si organizatiile teroriste sunt create,finantate si conduse de iudeo-masonerie,khazari si iezuiti.Sunt folosite la manipularea,exploatarea si jefuirea "goyimilor" platitori de taxe si impozite precum si la instaurarea Moii Ordini Mondiale si a Guvernului Unic Mondial(al iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor),adica instaurarea sclaviei absolute!

      Ștergere
  6. ...spune""Am stat la masa ,care se discuta problemele de stat,eram pazita cu strajnicie,iar compatriotii mei asteptau infrigurati rezultatele ,am fost tradati si am fost vanduti,Doamne nu admite,sa fie vanduta tara mea"" Cei trei de la masa de la ODESA vorbeau unul spune intro limba ce ia fost tradusa ca" Vreau Culoarul prin Romania la Unguri, ORADEA,CLUJ,TG.FRUMOS,SFANTUL GHEORGHE,GALATI""Vede in CONSTANTA veteranii de razboi ce se bat cu Rusii si in maini au sabii,bate topoare spunand ca ei nu vor admite pe RUSII,in casele lor,in curtile lor.de asemenea vede explozii atomice,pe teritoriul ROMANIEI,batai intre Americani si englezi.ce debarcau la Constanta.Si nave romanesti pe apa cu romani ce vor lupta intre americani si englezi.La Crucea Dupa CARAIMANULUI ERA UN ADAPOST Antiatomic.Americani si Rusii se vor bate pentru ca sa intre sub ""OMUL""mai vede ca in MAREA NEAGRA Cum fierbe si sub apa erau niste containere,parca de fier de dimens.5 m si 3 inaltime erau 11 ,4 erau apropiate si 7 mai indepartate.cand unu din container din cele 4 a explodat a ridicat apa pana sus la cer ,odata cu apa arunca si foc si urat mirositor.Vede HARTA TARI ROMANESTI IN TREI CULORI CU TREI ZONE. 1 ALBASTRA,ZONA GERMANA si cuprindea Crisana,Maramures,Banat,judetele din Transilvania si Moldova ca Suceava,Botosani si Neamt.2 culoare..

    RăspundețiȘtergere
  7. 2 culoare ROSIE zona RUSILOR ce aveau majoritatea din Moldova,Carpati Orientali si Meridionali pana la Drobeta Turnu Severin,Portile de Fier,Mehedinti,zona de frontiera cu Serbia,apoi Harghita,Covasna,Brasov,Sibiu,Hunedoara,apa Muresului.
    3 culoare cu alb in dungi pe vertical zone ce erau a Americane,ca Dobrogea Muntenia cu jud.Braila,Ialomita,Slobozia,Giurgiu,Teleorman,Olt,Dolj,cu putin din zonele de munte si Bucurestiul. Se aude la radio ca "" reprez.RUSIEI vor sa fie primiti la ambasaba Americii. O alta voce spune"" Americanii au intrat in Constanta si apoi pleaca in IRAK,dupa ce iau tot din ROMANIA. O alta voce spune"" Hai sa mergem " si ii vedea. O lupta mare in MOLDOVA,BASARABIA si CRIMEEA. Acestea este un mic pasaj din viziunea Doamnei GEORGETA FLOREA. VIZIUNE ce spune si SFANT ARSENIE CA Romania va fi invadata pe trei fronturi .CINE CREDE BINE CINE NU PAREREA LUI LIBERA.

    RăspundețiȘtergere
  8. "De-o fi una,de-o fi alta...Ce e scris si pentru noi,
    Bucurosi le-om duce toate,de e pace,de-i razboi."

    Din nefericire,Romania nu e astazi,nici macar un ciot...faca-se voia Lui! Doina

    RăspundețiȘtergere
  9. DRAGI ROMÂNI FAC UN APEL CĂTRE CĂTRE VOI :SĂ GĂSIM ÎN VIEȚILE NOASTRE TIMPUL NECESAR PENTRU O RUGĂCIUNE !!! ÎN FIECARE ZI ,LA ACEEAȘI ORĂ ,MĂCAR ÎN GÂND ,SĂ ROSTIM ACEASTĂ RUGĂCIUNE PENTRU ȚARA ACEASTA ȘI PENTRU ACEST POPOR UMILIT.NU SE POATE DOAR SĂ ARUNCĂM CU ACUZE .DAR ÎN ACELAȘI TIMP SĂ STĂM CU MÂINILE ÎN SÂN AȘTEPTÂND SĂ APARĂ DE NICĂIERI ,PRINȚUL SALVATOR.NU ,DOMNII MEI ! HAIDEȚI SĂ FACEM CEVA PENTRU VIITORUL ACESTEI ȚĂRI! PUTEREA RUGĂCIUNII
    ESTE INFINIT MAI MARE DECÂT ORICE AUTOINTITULATĂ PUTERE DE PE ACEST PĂMÂNT.Cu drag ,Mirela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine gindit....mirela....hai oameni buni sa ne rugam....dumnezeu ne aude..si ne vede....noi cei ce nu putem sa facem alceva putem sa facem atat .sa ne rugam. putim timp ne ia dar nu ne costa nimic....doamne ai grije de tara noastra sfanta.olimpia mihailescu

      Ștergere
    2. Mirela, sunt rugatori (atat calugari/calugarite, cat si preoti, deasemenea sunt si laici, care, prin rugaciunile si meditatile lor contracareaza pe cel rau. Ei sunt de ajutor nu numai pentru Romania, ci, impreuna cu cei asemenea lor din alte tari, ajuta enorm intreaga lume, intreaga planeta, intregul Univers.
      12:21. Domnul Dumnezeu are grija (si) de tara noastra si de aceea nu s-a reusit totala distrugere a ei si a altor tari, cu populatile aferente. Ceea cde este bine sa intelegem cu totii este faptul ca nu suntem lasati de izbeliste, insa nici nu se mai poate continua cu degradarea poporului din toate punctele de vedere si de aceea, bineinteles ca purificarea este necesara si fiecare rugaciune/meditatie ajuta. Cam asta ne spun toti cei care au tot scris, ba pe bloguri, ba pe forumuri de discutii, ba mai apar si pe la diverse televiziuni etc.

      Ștergere
    3. Dragă anonim 28 mai 2017 ,de ce să le lăsăm doar acestor aleși ai Domnului această sarcină ,atât de folositoare nouă tuturor ? Oare nu aveți copii ,nepoți ,frați plecați din țară ,mamă ,tată ?S-au înmulțit păcatele ,avem de dus povara părinților că ne-am ucis conducătorul în 1989.Și de aici pleacă tot chinul ,copiilor noștri.

      Ștergere
    4. Nu 17,06 ,conducatorul a fost pedepsit de Dumnezeu ca a demolat biserici si a prigonit si ucis preoții ,nu noi l-am omorât, asta i-a fost răsplata pentru relele lui.

      Ștergere
    5. Dumnezeu nu pedepsește crima ,cu o altă crimă.Înseamnă că nu știți nimic despre religia ortodoxă.Dumnezeu te judecă abia când treci în neființă.Se numește : JUDECATA DE APOI.Aici pe pământ te judecă oamenii .Fie ea strâmbă sau
      dreaptă ,această judecată ,se răsfrânge asupra viitorului nostru.

      Ștergere
  10. Averi mare dreptate RUGĂCIUNEA ne poate salva!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Expulzare diplomați ruși Estonia. Rusia AMENINȚĂ
    Expulzarea a doi diplomați ruși din Estonia constituie 'un act neprietenos, care nu va rămâne fără răspuns', a anunțat vineri Ministerul de Externe al Federației Ruse, informează agențiile de presă TASS și Reuters.

    "Acesta este un nou gest neprietenos și absolut nefondat, care nu va rămâne fără răspuns", a anunțat diplomația rusă într-un comunicat.
    Anterior, Ministerul de Externe estonian a anunțat că Dmitri Kazenov, consulul general al Federației Ruse în Narva, și consulul Andrei Surgaev vor fi expulzați de pe teritoriul republicii. Potrivit TASS, diplomația estoniană a refuzat să precizeze motivele acestei expulzări.
    Estonia și vecinii săi baltici, Letonia și Lituania, și-au proclamat independența de Uniunea Sovietică în anii 1990-1991, înainte de a adera la NATO și Uniunea Europeană în 2004.
    Tensiunile dintre Moscova și Occident s-au intensificat în ultimii doi ani, după acțiunile Rusiei în Ucraina și campania sa militară în Siria de la sfârșitul lui 2015. Alianța Nord-Atlantică a hotărât anul trecut să amplaseze trupe în țările baltice și Polonia pentru a face față politicii agresive a Rusiei în regiune, relatează Agerpres.

    https://www.dcnews.ro/mobile/expulzare-diploma-i-ru-i-estonia-rusia-amenin-a_544026.html

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.dcnews.ro/mobile/avioane-de-lupta-chineze-au-interceptat-un-avion-american_544083.html

    Avioane de luptă chineze au interceptat un avion american
    Un avion de patrulare maritimă american a fost interceptat miercuri în mod "neprofesionist și lipsit de siguranță" de două avioane de luptă chineze deasupra Mării Chinei de Sud informează Pentagonul.

    Incidentul este al doilea raportat în două săptămâni în această zonă disputată unde nave și avioane militare americane și chineze se intersectează și se supraveghează frecvent.
    Avionul de patrulare american interceptat, de tip P-3 Orion, și-a putut continua misiunea fără probleme după incident, a precizat Pentagonul.
    Beijingul revendică o mare parte din Marea Chinei de Sud, unde anumite țări vecine au, de asemenea, revendicări.
    China s-a angajat în operațiuni de construcție a unor insulițe artificiale și a unor potențiale baze militare pe recife minuscule.
    Statele Unite își păstrează neutralitatea pe fondul acestei probleme, dar doresc ca disputele legate de suveranitate să fie rezolvate prin negocieri, și nu prin politica faptului împlinit.
    Joi, SUA au trimis o navă a marinei americane, Dewey, în apropiere de reciful Mischief, transformat de China în insulă artificială, provocând furia Beijingului care a afirmat că apele sale teritoriale au fost încălcate.
    A fost pentru prima dată când administrația Trump a efectuat o astfel de operațiune destinată să demonstreze 'libertatea de navigație' în aceste ape contestate, relatează Agerpres.

    RăspundețiȘtergere
  13. România ciuntită! Cum văd ruşii harta Europei în 2035
    DE MIRCEA DAN CONDURACHE /

    Marţi, 10 iunie 2014, 22:15
     
     O hartă publicată în presa rusă arată cum unele aspiraţii expansioniste ale Kremlinului au devenit realitate, ridicând noi semne de întrebare cu privire la momentul în care au apărut planurile de anexare a Peninsulei Crimeea.

    Acum doi ani, în presa rusă era rostogolită o hartă a Europei. Sursa era „Express Gazeta”, un cotidian tabloid care se face remarcat pentru titlurile senzaţionaliste.

    Harta ar fi fost elaborată, susţineau jurnaliştii ruşi, de „experţi în geopolitică” pe care nu-i numea, care ar fi folosit şi lucrări ale analiştilor Alvin Toffler, Zbignew Brzezinski şi Samuel Huntington.

    Ungaria îşi vede visul cu ochii şi devine mare. Schimbările sunt majore însă în zona de graniţă a Uniunii Europene. România, Moldova, Ucraina şi Serbia ar urma să aibă alte graniţe.

    În primul rând, iar o parte din Transilvania ar trece la Ungaria, după cum îşi doresc extremiştii din Jobbik, şi el partid intrat în Parlamentul European.

    România se uneşte cu Moldova şi are graniţă cu Rusia, România ar prelua însă Republica Moldova, dar fără regiunea separatistă Transnistria, care s-ar alipi Rusiei, ajunsă astfel la un pas de Delta Dunării.

    Şi regiunea Cernăuţi s-ar întoarce la România, iar nordul acesteia s-ar rupe şi el de Ucraina şi s-ar concentra în statul independent Galiţia, care ar prelua şi regiunea Helm de la Polonia.

    http://m.activenews.ro/prima-pagina/Romania-ciuntita-Cum-vad-rusii-harta-Europei-in-2035-43135

    RăspundețiȘtergere
  14. Prea Sfanta Treime, Tatal, Fiul si Duhule Sfinte, pentru rugaciunile Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria si tuturor soboarelor din cerul sfant, ma rog eu .... cu lacrimi si cu adanca smerenie pentru tara noastra Romania, sa fie ferita de tot raul, de razboi, de cutremur, de apa, de foc, de dusmanii vazuti si nevazuri. Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin. Sa o spunem de mai multe ori pe zi si sa ne rugam la 12 noaptea cu lumanarea aprinsa dupa pravila de seara. Da asa e trebuie sa ne rugam cat mai multi romani oeiunde am fi in tara sau afara. Doamne ocroteste i pe romani

      Ștergere
    2. Ma gandesc sa ne adunam cat mai multi la 12 noaptea pt ca la acea ora se roaga si calugarii in manastiri si sa ne alaturam si noi dupa putinta la rugaciunea lor. Cu dragoste pentru toti ramanii de pretutindeni si pentru d na Maria. Doamne ajuta

      Ștergere
  15. La ce ne mai trebuie televizor,cind exista blogul asta?😕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tie nu-ti mai trebuie, mi-l dai mie ?
      Fac colectie.

      Ștergere
    2. Crezi ca nu e necesar ? De unde crezi ca se vor inspira unii, altii ? Sunt unii care nu fac altceva decat sa urmareasca dezastrele , ca apoi sa dea fuguta pe blog si sa spune: s.a implinit... ati avut drepate... bla bla bla.

      Ștergere
  16. Anonim27 mai 2017, 17:02
    Amin!

    RăspundețiȘtergere
  17. Rugăciune neîncetată, oameni buni, nu ne costa nimic, dar rezultatele sunt pe măsură!

    RăspundețiȘtergere
  18. 21:04 ce religie are Georgeta Florea de nu o respecta pe Maica Domnului?Priviti-i cu atentie ochii !Deasemeni ,astrologii si ceilalti new age-isti au ceva cidat in privire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum adica sa n-o respecte pe Maica Domnului?! Cine n-o respecta pe Maicuta Sfanta, inseamna ca nu-l respecta nici pe Mantuitorul Lumii. Sa stiti ca Maica Domnului este CHEIA , atat pe Pamant cat si in Ceruri!

      Ștergere
    2. Ortodoxa de asemenea a reinstaurat o biserica cea cu hramul Arhangeli Mihail si Gavril.

      Ștergere
    3. Numai de blamat sunteți buni.Altceva mai stiti?

      Ștergere
  19. PARINTELE ARSENIE BOCA a spus de intrarea rusilor pentru putin timp in Romania si multi vizionari- din calea destinului n-ai unde fugi--SA NE RUGAM IN FIECARE ZI LA DUMNEZEU SI MAICA SA PACE VOUA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA CEASUL AL 12-LEA
      DIN ZI ȘI DIN NOAPTE
      O LACRIMĂ CURGE
      PE-ORAZUL SMERIT
      NE IARTĂ ,IAR ,DOAMNE
      PENTRU TOT ,PENTRU TOATE
      CĂ NOI ,IARĂ
      ȘI IARĂȘI,
      CU TOȚI ,ȚI-AM GREȘIT.

      Ștergere