luni, 8 mai 2017

ASTA ESTE ŢARA MEA !!! STRIGAU SOLDATII ÎN COR !


                                   
                                    1  Mai 2017,ora 23,46 !

                                  Dragii mei,


În aceasta noapte,eram inca la un HOTEL din BETLEEM.
Abia ce ma bagasem in pat, si stand asa cu ochii închisi, vad dragilor o strada înspre Nord, o strada din ŢARA  SFANTA, pe care trece un TANC, şi o Masina plina cu militari cu tenul creol  si care au cămasa galbena .
Militarii aveau armele in mainile lor, si marsaluaiu pe strada din masina militara care mergea cu mare viteză..
Ei strigau asa:

                 "Asta este ŢARA mea !
             Asta este ŢARA mea !"

Şi se bucurau foarte, de ceea ce părea ca tocmai cucerise.
Dragii mei,ce se va intampla în si cu ŢARA SFANTA,eu nu stiu .Ceea ce stiu,este faptul că in IERUSALIM ,Pacea sta ca pe un munte de pulbere gata sa explodeze.
În PENINSULA  SINAI, Soldatii cu armele in maini si cu degetul pe tragaci,îi intalnesti la tot pasul. Iar in IORDANIA, se intampla acelasi lucru.
Sa ne rugam fratilor, pentru PACEA Lumii intregi, pentru pacea si linistea noastra sufleteasca.
Multumesc Bunului Dumnezeu si Măicutei Domnului ,că m-au ajutat si am revenit cu bine acasa.
O parte din câte am scris în cele 10 zile in TARA SFANTA,le veti regasi aici pe BLOG dragilor, deoarece ,zilnic voi scrie cate ceva de acolo.
Voi pastra si pentru CARTEA ce va apărea in vara aceasta, cu titlul:

            ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM!

                                  Cu dragoste,Maria.

38 de comentarii:

  1. ei securistilor,e oficial.Rusia a spus ca ia in colimator Romania,informational deocamdata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dna gheorghiu cand va spun altii ca sint jicniti pe nedrept, nu va pasa, dar nu vedeti nici cind cineva isi bate joc de dumneata?
      anonim 00;36 isi bate joc de mesajul dumitale si spune sa luati un Xanax!! Stiti pentru ce este acest medicament ? Isi bate joc la greu de d-ta.

      Ștergere
  3. Doamna Maria Dumnezeu si Maicuta Domnului sa apere poporul sii pe fii lui de pretutindenea si pe noi pe toti. Cu drag doamna Maria si Hristos a Inviat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi iar vine profesorul neamt din turnul sau de fildes sa-si critice elevii din parlament,dupa care i-si ia trei serii de vacante si excursii.Asta inseamna sa fii baronul Multi-haus-en.

    RăspundețiȘtergere
  5. De la revolutie Romamia merge cu pasi fparte repezi inapoi.Ie distrusa economic locurile de munca apoi spitalele vi cu o boala iei alte bacteri.apoi scolile nu se invata .Vizavi de scoli birturi.Constitutia tari toata modificata in rau.Valorile morale cinstea omenia corectitudinea si credinta au disparut.L-au luat mintile banul si bani tot nu sint pemtru a trai demmn si corect in tara ta.In capitalism a mai fost tara noastra si ce s-a ales de ia.?.Asa cum scria Ion Luca Caragiale intr-o ,,Scrisoare pierduta"".Nimic nou sub soare .Aceiasi discrepanta mare dintre bogat si sarac.Si cum spunea ,,Mos Ion Roata .in ,,Unirea"".De la vladica pina la opinca toti ar trebui sa punem umarul in tara asta ca sa schimbam in bine .Ne lipsestw constiinta,dragostea pentru tara pentru locul tau natal,iubirea sincera fata de semenul tau si tot ce faci sa pornwasca din inima curata si sincera.Fati curatenie in sufletul tau in casa ta cu colegi tai incepind de la tigara sau hirtia care o arunci cu nepasare pe strada pina la cuvintele si faptele tale urite care pot ucide un om.Cit de greu creste un pom dar cit de greu creste un puiut de om si noi societatea cei oferim o lume cu minciuna si se ingroasa rindurile in inchisori.Si mai ieste ceva,Omul sfinteste locul"".Si cea ce tie nu- ti place altuia n- ui.face.Societatea noastra ieste bolnava si valorie morale au disparut.Fiecare cetatean va trebui sa contribuie la refacerea morala a poporului roman.prin comportare demna si corecta fata de semenul tau acesta fiind sotul tau copilul tau colegul tau vecinul tau seful tau etc.Desigur acest comportament de corectotudine trebuie sa fie recipeoc adica si seful tau educatoarea primarul doctorul sa fie corecti cu tine sisa se gindesaca ca pina la urma toti ajungem la judecata corecta a lu Dumnezeu.Cu mult drag va inbratises stimata doamna Maria Gheorghiu si pe toti care scrieti pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat spus dar cine te Aude?? Sau citeste sau infaptuieste ce ai scris? 1% si mult si acela

      Ștergere
    2. Draga 08:32, te apreciez pt. toate lucrurile adevarate pe care le-ai scris, pt. felul normal, echilibrat si bland in care le-ai prezentat, dar mai ales pt. modul unic in care iti inchei postarea: "Cu mult drag va imbratises...pe toti care scrieti pe acest blog" !
      Nu cred ca a mai sesizat cineva, dar cuvintele tale m-au emotionat pt. ca ni le-ai adresat tuturor, indiferent cum suntem, mai buni, mai rautaciosi, mai…si pentru cateva clipe am simtit bucuria ca mai exista astfel de oameni buni structural si de un bun-simt evident.
      Din pacate insa…daca cineva, din preaplinul bunatatii sale, te imbratiseaza cu drag, exista si altcineva care, din preaplinul rautatii sale, clameaza in mod repetat, cu o fixatie demna de o cauza mai buna, “curatarea blogului” de diversi “maidanezi” (aceia pe care tu ii imbratisezi cu mult drag !) si nu numai…in acceptiunea vocabularului elevat al unei…“doamne” de bine !
      Cum sa nu remarci diferenta si cum sa nu te revolti ?!
      Toate gandurile mele bune pt. un om normal, bun si de bun-simt. RARA AVIS…

      Ștergere
    3. Foarte frumos răspuns. Si adevărat.

      Ștergere
    4. Multumesc respectuos, M !

      "Scopul omului superior este adevarul" (Confucius)

      Ștergere
  6. Dar astazi sa fim veseli,se implinesc 120 de ani de la cucerirea independentei Romaniei.La Multi Ani si la mai mare tuturor romanilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 140 ani nu 120!Proclamarea independentei s-a facut la 9 mai 1877.

      Ștergere
    2. Ovidiu Iliescu esti o bogatie ! Bravo !

      Ștergere
  7. Acolo este tara mea,si neamul meu cel romanesc,
    Acolo eu, sa mor as vrea,acolo vreau eu sa traiesc!

    Frumos scris Anonim 08/32,asta-i Constiinta trezita,asta-i realitatea.Pai, daca toti romanii ar constientiza astfel va dati seama cine am fi? De abia atunci am putea spune ca traim in Gradina Maicii Domnului,si am aduce cinste acestor meleaguri.Dar ce sa facem cand Constiinta Romaneasca Colectiva este total adormita si total orientata spre judecata proprie.

    Majoritatea dintre noi asteapta ca Dumnezeu si Maicuta Domnului sa vina si sa scuture covorul unde noi scuipam seminte si bem bere.Pai nu asa functioneaza lucrurile.Tu faci gunoi ,tu trebuie sa cureti.
    Serios,chiar nu aveti rusine sa tot aruncati responsabilitatea creatiilor voastre in carca altora?Intelegeti odata ca suntem direct raspunzatori pentru cum arata lumea noastra. Este strict creatia noastra.Am creat-o in stare de adormire, ignoranta si inconstienta. Dumnezeu nu este raspunzator pentru lumea smintita pe care am creat-o.Asa ca nu mai spuneti;"asa a vrut Dumnezeu".Tot ce vrea Dumnezeu de la noi este sa devenim constienti de ceea ce cream si sa ne asumam responsabilitatea alegerilor noastre.
    Ce credeti, ca Dumnezeu nu a stiut ca alte fiinte ne-au luat in stapanire? Oho...ba da,dar nu a intervenit tocmai pentru ca fiecare fiinta este suverana cu drep de a-si exprima vointa.Noi in adormirea noastra ne-am dat vointa acelor fiinte de a ne stapani.Si tot in adormire ne dam vointa ca altcineva (diferiti sfinti)sa se foloseasca de vointa noastra.Cand stam intro stare de "prostie si neputinta" si tot cerem ajutor,cine credeti voi ca vine sa beneficieze de vointa noastra?"Domnul Dracu",ma rog finte de aceasi vibratie, deoarece alte Fiinte Inalte nu incalca vointa altei Fiinte.

    Sfat;nu mai asteptati ca altcineva sa curete ceea ce voi murdariti! Nu este frumos!Fiti educati(evoluati)!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt D , daca nu te supar cu intrebarea mea, imi poti spune ce varsta ai ? sper ca sa nu te supere intrebarea mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim 19/37,am 46 de ani sunt mama a doi copii de 19 si 23 de ani si lucrez in sistemul medical,iar pentru cei care ma blameaza sunt crestin ortodocsa dar cu intelegere peste teologia scrisa de sistem.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo D,felicitări,cred că te simți împlinită!

      Ștergere
    2. Multumesc ca mi-ai raspuns la intrebare, sarut mana.

      Ștergere
  10. Nu exista,, intelegere peste teologia scrisa de sistem.,,
    Ortodoxia e una ca si Calea Adevarul si Viata - tot una .
    In rest , bantuie lupii in blana de oaie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai despica firul in patru ai vedea cât de controversata e Ortodoxia,cineva ne vrea așa...Dar nu trebuie sa exageram,să cădem în extreme!O ortodoxa!

      Ștergere
    2. Anonim10 mai 2017, 09:33, tine-te de limitarule tale, atunci. Intr-o zi vei intelege cum sta treaba, probabil. Iti doresc sa cresti viguros in Adevar.

      Ștergere


    3. 15.00
      Nu ma mai mira nimic , e plin blogul de specii care se inchina pamantului, soarelui , zeitatilor personale , care -si fac biblia pe masura lor dar au TUPEUL sa ii puna la punct pe altii si sa se dea drept invatatori , intelepti . Foarte tare ! Ortodoxia e controversata ? E nu zau ?
      O fi limpede budhidmul , new age-ul , restul credintelor ?

      Ștergere
    4. Pilda pastorilor, a lupilor si a oilor



      Cica intr-o zi mai marii lupilor dadura zvon intre ei ca sa se stringa si sa faca un congres La acest congres fura chemati lupii cei mai sireti ,cei mai buni de gura in a urla si a se tingui ,cei mai diplomati si mesteri in ale vorbelor.De cum se strinsera se sfatuira cum sa faca ei ca sa se risipeasca turma in asa fel incit oile sa se rataceasca si sa nu mai asculte de pastorii lor si sa poata fi prinse foarte usor.

      Unii spusera ca ar fi bine sa rataceasca niste oi ,iar acestea la rindul lor sa rataceasca si ele pre altele,altii au spus ca pe cele pe care le prindem sa le subjugam si sa le chinuim ca poate si celelalte vazind apasarea lor s-ar inmuia si ar veni sa ne slujeasca noua ,atunci si ele la rindul lor din cauza greutatilor se vor asupri una pe cealalta,sau se vor piri una pe alta ,sau vor minti ori se vor omori una pe cealalta ca sa ia agoniseala celeilalte si multe altele vor face slujindu-ne noua si intereselor noastre.
      Unii au spus ca daca vom face acestea oile vazind acestea s-ar stringe in jurul pastorilor ,iar acestia vazind acestea ar sta de veghe;deci cel mai nimerit ar fi sa ne imbracam in piei de oaie si sa vorbim impotriva pastorilor` chiar in fata oilor sa-I facem de ris ,si sa-I mincam pe acestia care vegeaza asupra turmei ca doar asa oile se vor rascula impotriva pastorilor si se vor rataci . Hotarirea fu luata si trecura la treaba .

      Unii dintre ei venira si vorbira in fata oilor si strigau cit ii tineau gura de tare si urlau, ca ciobanii nu sunt tocmai cuminti ,ca se desfrineaza ,ca nu tin post ca ele ,ca fumeaza si ca ar putea da foc la pajistea lor si nu vor mai avea ce minca.

      Altii venira si spusera oilor ca ciobanii lor si-au insusit din laptele lor si si-au facut averi pe spatele lor, ca umbla cu carute de lux iar ele trebuie sa munceasca zi de zi an de an si nu au strins mare brinza.
      Altii au venit si au spus ca ciobanii lor si-au facut de pe urma linii lor case mari si caldurose si aici si in alte tinuturi iar ele bietele stau intr-un staul amarit si in frig si duc tot greul acestei vieti.

      Ștergere
    5. 2.
      Altii au venit si au spus ca pastorii lor sau dat cu alti pastori de la alte turme care au alte reguli pentru pastorire si ca vor sa le schimbe legea pastoritului si datinile cele vechi pe care ele le-au apucat din mosii si stramosii lor si multe alte vorbe ca sa le sminteasca si mai mult ,sa se razvrateasca si sa rataceasca
      .E adevarat ca unii din pastorii turmelor nu erau asa curati si ca unele dintre faptele aratate erau adevarate ,dar multi dintre ei au pastrat legea pastoritului,aveau grija de oi ca sa fie curate,curatindu-le de scaieti si le spovedeau ,daca nu cumva sau mai impuns una cu cealalta, dca nu au facut rau vreuneia dintre ele, daca nu pizmuiau pe vreo una ca este mai grasa si ca aceasta ar fi strins mai multa brinza decit ele, daca aveau grija de oile mai sarace ,daca aveau grija de cele bolnave, de cele vaduve ,sau de mieii orfani ,daca au tinut calea pe care le spusera pastorii sa mearga,daca nu cumva au mai calcat strimb ranindu-se ,si le bandajau ranile ,si le spunea cum sa mearga ca sa nu mai cada in vreo groapa,le invatau cum sa se fereasca de lupi, spunindu- le ca acestia sunt sireti si ca le intind curse ca sa le ademeneasca imbracindu-se de multe ori in piei de oaie ca sa le atraga pe alte pajisti si ca iarba de acolo este mai grasa si ca se vor satura mai repede ,si le va mai ramine mai mult timp ca sa se joace una cu alta si chiar de vor face multe nazbitii pe pajistea lor nimeni nu le vede ,si ca pe ei nu-I intereseaza de greselile lor ,si ca din partea lor sunt iertate.
      Multe dintre oi ascultara de lupii care venira sa sminteasca cugetul lor si le rataci pe ele cu amagire, si ele se dusera pe alte pajisti si ratacind dupa hrana ,au constatat ca acele pajisti pe care au fost duse erau pline de ciulini care se agatau de blana lor impiedecidu-le mersul facindu-le sa fie tot mai obosite ,li se lua si putina brinza pe care o strinsera din munca lor ,iar in loc de iarba grasa era numai iasca si uscaciune care nu avea nici un gust.
      Vazind ca au fost pacalite ar fi vrut sa se intoarca la pastorii lor cei dintii dar le era rusine fata de oile care ramasesera in turma, iar in al doilea rind nu mai puteau fugi din cauza ca lupii care le pastoreau acum pe ele stateau la panda iar daca vreo una si-ar fi luat inima in dinti si fi plecat lupii indata sareau pe ea si o sfisiau.
      Venira la conducere peste tara unde erau mai multe turme si mai multi pastori un lup care era inconjurat de altii mai mici subordonati acestuia toti erau imbracati in piei de oaie si o faceau pe pastorii cei buni .
      Dar cum venira la conducere le spusera pastorilor celor buni sa-si tina gura ca altfel sunt alungati de la turma , iar acestia se cam conformara ,dar vorbeau oilor mai pe ocolite cu privire la ce avea sa fie pe viitor .
      Si lupii cei imbracati in piei de oaie incepura sa apese pe bietele oi punind dari din ce in ce mai mari ,taxe pe pasunat ,taxe pe lapte ,taxe pe lina si multe altele ca bitele oi trebuiau sa munceasca mai mult ca sa poata sa le achite .
      Unele dintre oi se dadusera cu acestia si ii linguseau si incepura a face mai rau decit ei, incepura a le piri pe celelalte la stapini ,incepura in a le pacali pe celelalte a le insela si a le lua din agoniseala, le dadeau pe mina judecatorilor fara dreptate ,pe cele mai slabe le omorau in intuneric zicind ca nu le vede nimeni ,si acestea dupa un timp se tranformara in lupi ,iar cind vrura sa se tranforme inapoi in oi constiinta nu le mai lasa spunindu-le ca acum o duc mai bine ca inainte si ca ar fi bine sa ramina asa.
      Lupii cei rai care asupreau si constringeau oile din tote partile incepura a vorbi despre pastorii cei buni ca desfrineaza ,ca fac uriciuni in fata lor si multe alte vorbe urite ca sa dezbine oile si sa le rataceasca si mai mult.
      Multe dintre oi luara aceste vorbe ca drept adevarate si spusera celorlalte ca ele nu mai vin in turma si la staulul unde ciobanul le tinea cuvintari despre adevar si calea pe care trebuiau sa mearga ca sa scape de lupii cei rai si sireti si care le trag spre moarte.

      Ștergere
    6. 3.
      Spuneau ele ca daca pastorii lor fac asa ceva, adica unii dintre ei, inseamna ca legea pastoritului pe care ei o propavaduiesc nu este buna si ca este alterata .
      Mai bine ar fi pentru ele sa mearga la alt staul ca acolo pastorii acelora le vorbesc ceea ce le place lor sa auda si sunt mai ingaduitori cu greselile lor si multe alte motive le aduceau ele ca argumente ,sau mai bine ar fi sa nu se mai duca la nici un staul sau pastor ci mai bine ar fi sa rataceasca singure pe cimpuri nedindu-si seama ca asa vor fi prinse mai usor de lupi si vor cadea mai usor in cursele intinse de ei.
      Oile acestea nu au inteles ca nu are nici o legatura legea pastoritului cea dreapta care a fost data de catre pastorul cel ETERN pastorilor pamintesti ca sa o puna in aplicare dupa legile LUI divine si corecte,cu pastorii care o pun in aplicare dar nu in mod correct ca sa faca drept si dreptate si sa aiba grija de toate oile care le-au fost date lor spre pastorire adica, sa aiba grija de cele bolnave,sa aiba grija de cele vaduve care striga dupa ajutor ,de mieii cei orfani care sunt in lipsuri ,ci au ascultat si ei de lupii cei rai care iau ispitit si pre ei, smintind oile din turma facindu-le sa rataceasca.
      De vina nu este legea care fost data, daca aceasta este o lege buna si dreapta ,mai ales legea care a fost data de PASTORUL ETERN care nu cauta la fata omului, si care spune faceti drept si dreptate nu strimbati caile mele ci drepte sa le faceti,cind judecati sa judecati cu dreptate caci voi cere din miinile voastre singele acelora pe care voi le-ati sacrificat ,a vaduvelor si a ofanilor care strigau in toata ziua catre voi ,dar nu le auzeati,a acelora care au ratacit din pricina voastra, a acelora care din disperare si-au luat singure viata pe care EU le-am dat-o in dar si pe care nimeni nu are dreptul sa o ia ,sau sa si-o ia ,ci fiecare sa-si duca crucea sa pina la sfirsitul zilelor sale si sa faca voia mea in tot lucrul in tot ceasul, ca-ci si EU am venit in lume nu ca sa fac voia mea, ci a CELUI care ma trimis.
      Cind cautati sa faceti voia voastra sunteti cuprinsi de spinii acestei lumi si cadeti in pacat ,va asupriti unii pe altii, va mincati unii pe altii ,va omoriti unii pe altii,fugiti dupa inavutire, rapind din dreptul ce I se cuvenea aproapelui tau ,nedindu-I plata ce i se cuvenea lui,fugiti dupa placerile trupesti facind ca cei din SODOMA si GOMORA ,iar apoi va laudati cu pacatul vostru in loc sa il ascundeti, ore nu vedeti ca ii smintiti si pe copii vostri de care eu nu ma mai bucur caci au parasite biserica mea au inceput si ei sa faca uriciuni ca voi, umbla si ei dupa placerile acesei lumi in loc sa se roge MIE ca sa ii binecuvintez cu intelepcine , uitati ca intr-o zi le veti lasa pe toate si va veti infatisa in fata MEA si atunci va voi intreba :cui a-ti slujit si voi oilor si voi pastori MIE sau LUPILOR care v-au inselat,si va veti primi plata voastra.
      De vina nu este legea, ci pastorul sau oaia care o pune in aplicare ,iar oile nu trebuie sa se sminteasca pentru acest pastor care a fost si el inselat de lupul cel rau imbracat in piele de oaie.Oile cele ascultatoare i-si vor lua plata lor de la PASTORUL ETERN ,la fel si cele neascultatoare si ratacite i-si vor lua plata lor ,caci cei care au fost pusi peste putine lucruri ,putin I se va cere la judecata.
      Pastorul care a pus in aplicare legea PASTORULUI ETERN dind dovada de fapte bune si el i-si va lua plata lui ,deasemeni si pastorul cel rau i-si va lua plata lui ,caci cel care a fost pus peste multe lucruri, mult I se va cere la judecata,iar cei ce au facut fapte bune i-si vor lua plata faptelor spre bucurie eterna ,iar cei ce au facut fapte rele spre chinuri si tinguiri vesnice.

      Ștergere
    7. 4.
      Deci luati aminte si va inteleptiti ca sa puteti vedea si deosebi pe pastorii cei buni care va arata calea cea dreapta ,de pastorii cei rai imbracati in piei de oaie si care va duc in ispite si ratacire, ca sa nu regretati aceasta cind veti ajunge in fata PASTORULUI ETERN si va spune plecati de la mine, ca pe voi nu va cunosc caci nu sunteti din staulul meu ,ci voi ati facut voia celui rau si ati ratacit ,deci mergeti la cel rau a carui voie ati facut-o in toata viata voastra si va luati plata vostra care este pregatita celui rau si a celora care au facut voia lui . AMIN.

      Ștergere
    8. 07:07, observatiile tale sunt corecte, dar ref. la TUPEU, nu te-ai lovit inca “personal” de cel al lui 20:18 ! Asta-i cu spiritualitatea indiana (!), iluzia maya si tataya, matrix, panza de paianjen si alte nopti ale mintii, oricum, notiuni paralele cu ortodoxia, cea care ne defineste ca popor.
      Indrazneste doar sa o contrazici si nu te mai spala nici toata apa Iordanului...

      Ștergere
    9. Anonim11 mai 2017, 15:34, te irosesti. Pacat de tine.

      Ștergere
    10. Asta-i citatul pe care il tot cautai:
      „Spiritul de contradicție e personalitatea prostului” (GEORGE CALINESCU)
      Se potriveste perfect.

      Ștergere
  11. Astazi 10 MAI a fost ziua nationala a Romaniei,ziua cind ACUM 140 de ani regele Carol I a semnat decretul de proclamare a independentei Romaniei. In decursul istoriei aceasta zi a fost interzisa de doua ori ,prima data de ocupantul german in 1941 si a DOUA oara de ocupantul sovietic in 1945.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si acum la noi'profesorul'Iohanis,urmasul lui Ribbentrop care sarbatoreste ziua comunista de 9 Mai a independentei Romaniei iar dincolo de Prut filo -rusul Dodon singurul presedinte care sarbatoreste aceiasi zi cu Putin la Moscova,fapt pentru care a primit ca rasplata oprirea embargoului rusesc la vinurile moldovenesti,dar pentru acest lucru a promis destituirea lui Chirtoaca primarul unionist al Chisinaului dar si a ministrilor 'pro-unionisti' din guvernul republicii Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da toti cei care sarbatoresc 9 Mai ziua independentei de fapt sarbatoresc ziua ocupantului nazist sau sovietic,In aceasta categorie sint toti presedintii post decembristi,inclusiv Iohanis care o face in cunostiinta de cauza nu ca milioanele de romani ',un praf aruncat in ochii prostilor




    'spalati pe creier' in zecile de ani de propaganda comunista raspindita de profesori-propagandisti,dupa ce sutele de mii de intelectuali veritabili au fost defaimati si omoriti sub stindardul ocupantului de lupta de rasa sau de clasa,praf aruncat in ochii prostilor..

    RăspundețiȘtergere
  14. Atac cibernetic in UE coordonat, intre care si Romania,ce va spuneam eu stelistilor nu a fost vorba si de Bulgaria care e filorusa deci nu poate fi decit coordonat si executat de rusii,incep sa li se implineasca amenintarile,dupa cum spuneam la primul comentariu al acestei viziuni,atac informatic deocamdata pentru inceput.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dupa Eurovizion v-om vedea de la rusi si actiuni directe in flancul de est,astia nu se opresc daca nu sint obligati prin contra reactii cel putin pe masura atacului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Inclusiv retragerea propagandistilor lor cu inceputul acestei luni dovedeste ca au trecut la faza superioara, directa de actiune.

    RăspundețiȘtergere
  17. Muncitorii de la Dacia Mioveni au fost astazi trimisi acasa din cauza unui atac cibernetic care fac imposibil folosirea utilajelor,si nu este singurul,inca o data se comfirma.

    RăspundețiȘtergere
  18. Conform EUROPOL;'Este un atac cibernetic fara precedent',Romania este pe locul 9 la gradul de afectare din 99 tari,extinderea virusului a fost incetinita de Marea Britanie printr-o pregatire anterioara mai mult intimplatoare.Au fost afectate in special,banci,retele telefonie mobila,institutii.S-au cerut bani pentru recuperarea datelor.Foarte afectata si Ucraina ,eu zic ca nu intimplator.

    RăspundețiȘtergere
  19. A inceput valul doi de atacuri cibernetice

    RăspundețiȘtergere