vineri, 19 mai 2017

MUNTELE CĂPĂŢÂNII ! IISUS HRISTOS VA VENI CA SĂ JUDECE VIII !

xx
                                                 14  Aprilie 2017,ora 6,22 dimineata !

                                           Dragii mei, 

În aceasta zi de 14 Aprilie 2017, o Zi Mare si Sfanta,VINEREA  MARE, ma trezeste glas puternic care spune asa:

             "Muntele Căpăţânii !
      Aşa a dat Domnul un pic de Post.

Dar un alt glas intervine si zice:

          A dat ADEVARUL ,zic eu!
     Şi celor care ţi s-au arătat ţie, acum strigăm în cor:
             Aliluiaaaaaaaaaaa!"
Dar glasul continuă:
             
        Azi eraţi, sub Zodia trădării în munţi.
       Şi L-ati omorât pe Iisus!
     Căci Iisus era chemat în Lume, să judece Viii, nu să-i judece pe cei Morti!"
În aceasta clipă fratilor,Îl văd pe IISUS HRISTOS rastignit pe Cruce intre cei doi tâlhari, pe adevaratul Munte Golgota,pe adevaratul Munte al Căpăţânii.
I se spunea Muntele Căpăţânii,deoarece acest Munte,chiar avea la varf forma plata,a unei căpăpăţâni ca de varză,si pentru că ,aici aveau loc toate executiile in vazul tuturor.
    
Image result for rastignirea lui iisus..

Cu adevarat fratilor, ceea ce vedeam era un varf de munte inverzit la poale, si numai stanca la varful plat,vârf pe care era ratsignit IISUS si cei doi talhari.
Cu adevărat fratilor,IISUS nu a venit în LUME ca sa judece Mortii ! IISUS a venit in Lume ca sa judece viii; mortii îi va judeca Sus in Cerul Său.
Sa ne rugam si noi fratilor, precum talharul de pe Cruce,care a grait asa catre IISUS:
                     Pomeneste-ma, Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta. Si Iisus i-a zis: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in rai" (Luca 23, 39-43).
Si Iisus i-a zis: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in rai" (Luca 23, 39-43).
             "Si erau dusi si altii, doi facatori de rele, ca sa-i omoare impreuna cu El. (...) Iar unul dintre facatorii de rele rastigniti, il hulea zicand: Nu esti Tu Hristosul? Mantuieste-Te pe Tine insuti si pe noi. Si celalalt, raspunzand, il certa, zicand: Nu te temi tu de Dumnezeu, ca esti in aceeasi osanda? Si noi pe drept, caci noi primim cele cuvenite dupa faptele noastre; Acesta insa n-a facut nici un rau. Si zicea lui Iisus: Pomeneste-ma, Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta. Si Iisus i-a zis: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in rai" (Luca 23, 39-43).
Asa sa strigam si noi fratilor,precum talharul de pe Cruce,pentru ca si noi sa ne invrednicim ca sa ajungem in RAI alături si impreuna cu IISUS HRISTOS.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului,Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.

PS.
Toti cei patru evanghelisti amintesc de Golgota :
"Si venind la locul numit Golgota, care inseamna "Locul Capatanii", i-au dat sa bea vin amestecat cu fiere; si, gustand, nu a voit sa bea. Iar dupa ce L-au rastignit, au impartit hainele Lui, aruncand sorti" (Matei 27, 33).
"Si L-au dus la locul zis Golgota, care se talmaceste "locul Capatanii". Si I-au dat sa bea vin amestecat cu smirna, dar El n-a luat. Si L-au "Si cand au ajuns la locul ce se cheama al Capatanii, L-au rastignit acolo pe El si pe facatorii de rele, unul de-a dreapta si unul de-a stanga. Iar Iisus zicea: Parinte, iarta-le lor, ca nu stiu ce fac. Si, impartind hainele Lui, au aruncat sorti" (Luca 23, 33-34).
"Si, ducandu-Si crucea, a iesit la locul ce se cheama al Capatanii, care evreieste se zice Golgota, unde L-au rastignit, si impreuna cu El pe alti doi, de o parte si de alta, iar in mijloc pe Iisus. Iar Pilat a scris si titlu si l-a pus deasupra Crucii. Si era scris: "Iisus Nazarineanul, Imparatul iudeilor!" Deci multi dintre iudei au citit acest titlu, caci locul unde a fost rastignit Iisus era aproape de cetate" (Ioan 19, 17-20rastignit si au impartit intre ei hainele Lui, aruncand sorti pentru ele, care ce sa ia" (Marcu 15, 22).

PS.
                               Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...



https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI D


                        

32 de comentarii:

  1. Iisus a venit sa ne arate ca exista viata dupa moarte si calea de manturire.ca cine crede va fi mantuit.ex samariteana ce a crezut vorba fara sa vada si sa stie cine este.cine doreste mantirea si cere ajutorul lui Iisus Hristos acela va fi ajutat.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a deschis primul cer care este al treilea fiind tronul lui Dumnezeu ,Iisus va cobora in jos spre pamant in curand se va deschide si cerul nostru si se va vedea lumina dumnezeirii.
    Pregatiti-va repede aceasta informație am primit-o de la ingerul meu pazitor.Iisus Vine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria primul cer s-a deschis deja Iisus coboară spre pamant.Este cerul al treilea unde este tronul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai care e pana la urma? Primul sau al treilea?

      Ștergere
    2. 13:48, chiar vroiam sa-ntreb acelasi lucru?!

      Ștergere
    3. Sunt 10.De la 1 la 4 pt oameni, de la 5 la 9 sfintii, pe trepte si 10 este tronul care se mai numeste si Opal! Si la maica Veronica in carti sunt descrise cerurile si nu namai sunt si sfinti parinti care le mai descriu.

      Ștergere
    4. DA Diana, 10 ceruri sunt! Asa este!:)

      Ștergere
    5. Interesant, Diana V 00:52 !

      Ștergere
    6. Sunt 3 ceruri.Este cerul nostru,al doilea cerul extraterestru si al treilea cerul lui Dumnezeu unde este si tronul sfânt.Sper ca m-am facut înțeleasă,si indiferent cum o luati trebuie sa stiti ca cerul al treilea s-a deschis deja Iisus coborând spre pamant.

      Ștergere
    7. Ce vorbiți voi acolo de 10 ceruri sunt vămile vazduhului dar nu asta am mentionat ci am relatat despre cele mai importante asta ca sa fie inteles si de cei care nu inteleg termenii biblici .Se intelege mai usor de neștiutori asa ca nu mai vorbiți doar pentru voi ca si cum le ati sti pe toate.

      Ștergere
    8. Fiecare folder are mai multe subfoldere.Dumnezeu a deschis cerul Sau nu vămile cerului acelea sunt locuri de asteptare si este tot raiul sau al treilea cer.
      A coborât mai jos in cerul extraterestru cu tot cu Noul Ierusalim ceresc întâi vor veni extraterestrii pe pamant cu putin timp sa ajungă Dumnezeu pe pamant.
      Vor veni fratii extraterestrii trimisi de Dumnezeu înaintea sa.

      Ștergere
    9. \/```9=3》》》sistem solar cu 9 planete=a 3 planetă de la soare=DUMNEZEU PÃMÂNTUL=Sfânta Treime.

      Ștergere
  4. Razboiul lumilor - WAR OF THE WORLDS- 2005

    Tom Cruise il interpreteaza pe Ray Ferrier, un muncitor docher divortat si care este si recunoaste ca este departe de un tata perfect.
    La scurt timp dupa ce fosta sa sotie si actualul ei sot ii lasa copii, adica pe adolescentul Robbie si pe micuta Rachel, o puternica si stranie furtuna se porneste.

    Cateva momente mai tarziu, intr-o intersectie din apropierea casei sale, Ray este martorul unui extraordinar eveniment care ii va schimba viata pentru totdeauna. O masina de razboi uriasa tasneste din adancul pamantului si inainte ca cineva sa poata reactiona ea arde tot ce-i iese in cale.

    O zi obisnuita devine o aventura neobisnuita si ea reprezinta prima lovitura a unui atac extraterestru catastrofic asupra Pamantului.

    http://magazinweb.net/film-razboiul-lumilor-war-of-the-worlds-2005.html


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:44, am vazut acest film(mai demult) si pot sa-ti spun ca mi-a placut. Este un film bun, in opinia mea, bineinteles, mai ales ca SF-ul (carti, filme, documentare s.a.m.d....)mi-au starnit interesul(sa zic asa), de multa vreme.

      Ștergere
    2. sub pamant sunt bazele extraterestrilor , insa cum oare , te intrebi, de ce ei vor doar distrugerea pamantului si nicidecum binele oamenilor . Actul de creatie dumnezeiesc este supus distrugerii de catre acesti demoni. Tehnologa lor nu vine in completarea civilizatiei pamantesti , dimpotriva, o inlatura .

      Ștergere
  5. Numai Martori lui iehova sunt cu asta in gura, noi crestini ortodocsi , stim ca vin antihristul si apoi Hristos, dar la pocaiti e exact invers, dovada ca sunt inselati si manipulati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dna MARIA previziunea dvs. se adevereste cu moscheea de la Bucuresti.
    Moscheea Uriașă din București de 1500 de locuri se va ridica cu o viteză amețitoare. Lucrările vor începe în vara lui 2017 și se vor termina tot în 2017. Autoritatea religioasa din Turcia a dezvaluit proiectul Marii Moschei ce se va construi in Bucuresti.

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1036775&title=moscheea-uriasa-din-bucuresti-de-1500-de-locuri-se-va-ridica-cu-o-viteza-ametitoare-lucrarile-vor-incepe-in-vara-lui-2017-si-se-vor-termina-tot-in-2017-autoritatea-religioasa-din-turcia-a-dezvaluit-proiectul-marii-moschei-ce-se-va-construi-in-bucuresti-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si este sub argumentatia ca pentru cei ce sunt refugiati

      Ștergere
  7. MOSCHEEA SE VA RIDICA LA BUCURESTI, SI IN FOARTE SCURT TIMP.
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/12/moscheea-se-va-ridica-la-bucuresti-si.html
    Cred ca acum nu se mai indoieste nimeni de premonitiile dnei Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeee, nu se mai indoieste...pai unii numai pt. asta sunt pe acest blog, pt. a o contesta INTENTIONAT, in ciuda tuturor evidentelor !

      Ștergere
  8. http://tristar77.blogspot.ro/2017/05/calea-aurie-partea-v-sinele-divin-atmic.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.lovendal.ro/wp52/o-rasa-interplanetara-de-fiinte-cunoscuta-sub-numele-de-arhoni-conduce-aceasta-lume-spun-textele-vechi-de-mii-de-ani/

    RăspundețiȘtergere
  10. Cuvântul Golgota este transcrierea în greacă din Noul Testament din denumirea în limba aramaică, în aramaică cuvântul fiind Gûlgaltâ; Biblia spune că este un loc al oaselor - Κρανίου Τόπος (Kraniou Topos) în greacă, și Calvariae Locus în latină - Locul Calvarului[necesită citare] (după alte surse, "Calvariae Locus" are exact același înțeles ca și grecescul "Kraniou Topos", anume "locul craniilor" ("calva" în latină însemnând "craniu", "țeastă"[1

    RăspundețiȘtergere
  11. In poza de la avatar:Minunatul chip al DUMNEZEULUI PĂMÂNT.chip dupã care va creat.

    RăspundețiȘtergere
  12. In poza de la avatar MUNTII CARPAȚI CARE AU ACEEASI FORMA CA SI OCHIUL LUI HORUS.

    RăspundețiȘtergere
  13. Autoritatea religioasă din Turcia a dezvăluit proiectul Marii Moschei ce se va construi în București :

    Proiectul Marii Moschei ce va fi construita la Bucuresti a fost postat pe site-ul autoritatii afacerilor religioase din Turcia, anunta hotnews.ro.

    Moscheea se va construi in centrul Bucurestiului si va avea o capacitate de 1.500 de locuri. scrie fundatia turca Diyanet, care adauga ca aceasta inca este in faza de proiectare

    Moscheea si complexul care o inconjoara vor fi alcatuite din: salon multifunctional, biblioteca, sali de conferinte, cantina, locuinte de serviciu, camere pentru oaspeti, local pentru tineri si centru fitness.

    Se preconizeaza ca proiectul va fi finalizat in 2017 finalizat si constructia va incepe tot anul acesta.

    Imagini, AICI

    http://www.tdvcamiler.com/index.php/2017/01/31/romanya-bukres-camii/

    RăspundețiȘtergere
  14. Deci:Munții Carpați =ochiul lui Horus=sistemul glanduar (hipotalamus.glanda pinealã.glanda pituitară)=poarta de comunicare cu DUMNEZEU PÃMÂNTUL=România adevărata țară sfânta sau Grãdina Maicii Domnului=adevăratul loc unde Iisus Cristos s-a născut acum 2000 de ani si adevąratul loc unde Iisus Cristos va veni din nou.DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ARGEŞUL.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cutremurul,s-a adeverit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! Asa este ! Sa nadajduim ca aceste mici CUTREMURE il va diminua pe cel mare.

      Ștergere
    2. http://www2.infp.ro/

      Ștergere
  16. cutremurele mici nu inseamna NIMIC-nimeni nu stie ce se afla in interiorul pamantului si in adancul oceanelor-oricand se poate produce un seism si nu se poate anticipa ora, minutul sau secunda--oamenii cauta mistere in univers SI NU CUNOSC CE ESTE SUB PAMANT SAU OCEANE-asadar sa nu ne amagim oar DUMNEZEU STIE TOTUL pace voua

    RăspundețiȘtergere