marți, 16 mai 2017

IERUSALIM ! BISERICA SFÂNTULUI MORMÂNT ERA ÎNCHISĂ , ZĂVORÂTĂ !

xx
                                     Noapte de 14 -15 Mai 2017,ora 1,35 !

                                        Dragii mei,

În timp ce scriam pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, sunt cu sufletul în faţa BISRICII SFINTE a SFANTULUI MORMANT de la IERUSALIM.
Va multime de oameni,precum nisipul Mării,în faţa BISERICII SFANTULUI MORMANT, care tineau in mâini lumânari aprinse,căndeluţe rosii aprinse.


Image result for ierusalim.
Fratilor, BISERICA  SFANTULUI MORMÂNT era închisă, iar oamenii stateau sub Cerul de noapte, sub Cerul liber în strada înafara BISERICII SFANTULUI MORMANT.

Related image..

Aşa cum la SFINTELE PASTI în acest loc al SFANTULUI MORMANT nu ai unde sa arunci un ac,tot la fel era si acum,în ceea ce vedeam eu, nu aveai loc unde sa arunci un ac,atât de multa omenire era, si toata lumea cu lumanari si candele rosii aprinse în mâinile lor.
Dragii mei,ce se va întampla la SFANTUL MORMANT din IERUSALIM,eu nu stiu a va spune.
Cert este faptul că,la un moment dat,în timp,BISERICA  SFANTULUI MORMANT va fi inchisă;zăvorâtă ,îmi spune acum un glas in dreapta mea,iar poporul va sta si va privi la zidurile dinafara BISERICII SFINTE.
Vom trai si vom vedea dragii mei, ce se va intampla si de ce va fi zăvorâtă BISERICA  SFANTULUI MORMANT.
ROMANIA este TARA DUHULUI SFANT si va deveni nu peste prea mult timp, NOUL IERUSALIM in care, IISUS HRISTOS va veni pe norii Cerului însotit de SFINTII SĂI ÎNGERI,pentru a judeca si viii si mortii,Amin.

                                     Cu dragoste,Maria.


 Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...


https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !

20 de comentarii:

  1. Ăsta nu înseamnă deloc a bine,daca va fii închisă, semn rău, cine știe, vom trai și vom vedea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Satana si Ingerii Cazuti vor fi eliberati pe pamant si vreme de 3 ani si jumatate vor face prapad.Asa scrie in Cartea Sfanta si asa se va intampla...

      Ștergere
    2. Esti in eroare, vor imparati 7 ani, dar pana atunci mai este, nustim noi cat mai dureaza pana incep cei 7 ani apocaliptici, poate sa mai fie 5 ani, 10 ani, orice caz dupa Razboiul Mondial.

      Ștergere
  2. Multe lume cu candele si lumanari in maini este sarbatoarea Pastelui care nu va mai fi va iesi din lume asa ati scris intr-un alt mesaj.Nu se va mai sarbatori decat in afara bisericii cu usile inchise.
    " Pătimirile Domnului vor iesi din Lume!
    Ziua când va ieşi din Lume, aceasta viitoare săptămână de Patimi !"
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/05/saptamana-patimirilor-mantuitorului-va.html

    RăspundețiȘtergere
  3. HRISTOS A INVIAT!

    Dumnezeu le stie pe toate,ce este scris,hotarat asa se va intampla,chiar daca noi nu credem.Ma repet,ca doamna Maria,este singura persoana de pe pamant care primeste mesaje de la Duhul Sfant.Mormantul Sfant,chiar de va fi inchis,sa nu ne intristam,ca el are legatura cu Prunca lui Dumnezeu,pentru ca si ia va primi Duh Sfant,in joia mare,anul viitor,sau mai repede,cum a scris un mesaj,doamna Maria,ca a fost deja hotarat sa vina mai repede.Sa nu fim tristi,sa ne bucuram de toate minunile care vor veni pe pamant.Noi sa ne rugam,si sa multumim ca vom fi o tara Sfanta.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria din moldova venita in banat. Tu esti sfanta. Fericite.

      Ștergere
    2. HRISTOS A INVIAT!

      Eu sunt o pacatoasa,inaintea lui Dumnezeu,suferinta mea este mare,atat trupeste,cat si sufleteste.Eu duc crucea suferintei,pentru acele persoane,care nu il iubesc pe IISUS HRISTOS.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
    3. 08:47, te citez: duc crucea suferintei ...
      Esti convinsa ca sunt crestini care nu-l iubesc pe Iisus? Atentie! La nastere toti primim botezul!
      Pacatoasa tu!

      Ștergere
    4. Adevarat a inviat, Mariana din moldova venit in Banat!

      Ștergere
  4. Draga Dna Maria daca nu mergeati le Ierusalim nu aveati viziuni cu acele locuri fiindca mintea dvs.nu avea la ce se raporta pentru a va da aceste informatii.Sper ca intelegeti ce vreau sa spun!
    Viziunile sunt conforme cu trairile noastre care pot fi create din frica care limiteaza sau din iubire care expandeaza,dincolo de aceasta lume.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, de vreo 10 ani se vorbeste de ascensiunea planetara si de vreo 5 ani despre iminenta Evenimentului. De vreun an se tot spune ca Oculta e infranta si isi traieste ultimele zile.

      Si totusi, ceva concret?

      Nu te-ai saturat asteptand?

      Ștergere
    2. Draga EU SUNT D,
      Dar cand dna Gheorghiu are viziuni despre diverse locuri din lume, pe unde nu a fost niciodata, sau despre diverse evenimente (inclusiv atentate), cu care nu are nicio legatura, iar viziunile se mai si adeveresc, atunci la ce s-a mai "raportat" mintea dansei ???!!!!

      Uite ca, NU intotdeauna, "viziunile sunt conforme cu trairile noastre" !

      PS: ai o fixatie cu termenul "expandat"...de fapt, toate "discursurile" tale sunt atat de sablonarde incat, pt. cineva cu o personalitate mai labila, este posibil chiar si, eventual,sa i se expandeze neuronii in cautare de "inedit"...

      Ștergere
  5. 12:07Doamna"D"Cei ce au alte invataturi decit ale Sf. Evanghelii precum aveti d-voastra sunteti adeptii curentului anticristic "new age". In viziunea sa,d-na Maria a avut la ce se raporta-la Duhul sfant care transmite celor ales,i in diferite moduri ,scenarii din trcut ,prezent si viitor.Despre cei care vin cu alte invataturi decat cele ale Domnului Iisus Hristos acesta spunea:Cel ce nu intra pe usa, in staulul oilor, ci sare pe aiurea,acesta este fur si talhar...Eu sunt usa...(Ioan-cap.10)
    .

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Mariana din Banat,te rog sa-mi spui si mie, cum poti sa afirmi ca d-na Maria este singura de pe pamant care primeste mesaje de la Duhul Sfant?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, iti voi raspunde chiar eu personal, si nu o fac din mandrie,ci din imaculatul ADEVAR al DUHULUI SFANT.
      Iata cateva linkuri,care te vor dumiri :
      Dumnezeu există - Mărturii.: MARIA ! MARIA SINGURĂTATEA LUMII ...
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../maria-maria-singuratatea-lumii.ht...
      Translate this page
      Mar 17, 2016 - Maria, singurătatea Lumii, propovăduieste Cuvântul Lui Dumnezeu din Biblia de Sus; din Biblia cerească ! Maria ,este extrem de puternică în ...

      DUHUL CEL PREA SFÂNT, A VENIT IN CAMERA MEA ! GLASUL ...

      https://plus.google.com/.../posts/g4gZBigRDLc
      Translate this page
      Maria Ghiorghiu
      Oct 28, 2015 - ... PREA SFÂNT, A VENIT IN CAMERA MEA ! GLASUL TRIST AL DUHULUI SFÂNT : MARIA ,SINGURĂTATEA LUMII ! MARIA DE JOS, MARIA DUHULUI SFÂNT !
      MARIA ! SINGUR OM , PE TINE - N LUME ,TE-AM ALES
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../maria-singur-om-pe-tine-n-lume-t...
      Translate this page
      May 11, 2016 - ”Maria! Maria, singur om pe tine-n Lume te-am ales! Clipă în care dragilor, văd în fața mea pe Însusi Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Scumpul ...
      DAR MAI SUNT SI ALTE ARTICOLE,in care INSUSI TATAL CEL CERESC mi-a vorbit si mi-a spus ca sunt SINGURATATEA LUMII INTREGI, si că nu eu am halanucinatii,ci numai cei care nu cred in toate cate le impartasesc din CUVANTUL SĂU ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. 21.56. Si noi astia ce mm suntem? Buni de dus de nas?

      Ștergere
    3. Poftim? Noi avem halucinatii? Ati luat-o rau pe aratura. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa iti arate adevarul ca esti dusa rau cu boii in lanul de maci.

      Ștergere
    4. 23:09, 'ce "mm" suntem' este injuratura aia grosolana, pe care nu ai scris-o explicit pt. ca nu ti-o publica dna Gheorghiu !

      Dansa, fiind de atata buna-credinta, nici macar nu a inteles marlania ta.

      Daca o urasti asa de tare si nu crezi ce spune, de ce nu pleci odata de aici si te agiti de una singura?

      Fiind blogul dansei, poate sa scrie absolut ORICE, lucru care nu este valabil pt. altcineva !
      Dar, “de ce să te miri că e neruşinat omul care s-a deprins cu ruşinea” (N. Iorga)

      Ștergere
  7. Doamna Maria, eu cred tot ce vi se intimpla pt ca si eu am cateva caiete cu mesaje divine,primite mai ales cu cativa ani in urma , fie inopinant,fie puneam intrebari mentale si primeam raspunsuri care se confirmau ulteriorPt cei ce nu cred avem cuvintul lui Dumnezeu in psalmi: "Domnul va da cuvant celor ce vestesc cu putere multa"(ps.67/12)," "Ca iata adevarul ai iubit; cele nearatate si cele ascunse ale intelepciunii Tale , mi-ai aratat mie."(ps.50/7)"Ca sa aud glasul laudei Tale si sa spun toate minunile Tale".(ps.25/7) La fel ,sa ne amintim ce spune Domnul Dumnezeul nostru prin proorocul Ioil:"..varsa-voi Duhul Meu peste tot trupul,si fiii si fiicele voastre vor profeti,batrinii vostri visuri vor visa iar tinerii vostri vedenii vor vedea"(Ioil-cap.3) Doamna Maria a fost aleasa de Dumnezeu pt aceasta misiune apocaliptica ca si ceilalti care isi indeplinesc misiunea in alt mod , sau la alt nivel.Toti avem aceasi misiune de a ne lumina ,de a ne Mintui. AMIN

    RăspundețiȘtergere