luni, 29 mai 2017

STARE DE URGENŢĂ ???



                                      29 Mai 2017 ora 17,37 !

                                        Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune cesv despre ARMATA  ROMÂNĂ.
Glasul spunea asa:

                   "Însăşi şi ARMATA  ROMÂNĂ ,a declarat Stare de Urgenţă !
             Stare de urgenţă, declarată şi de Armata Română!"

Prieteni dragi,cred ca aceste cuvinte ne spun foarte multe si ne dau de gandit.
                 Image result for SOLDATI ROMANI
Eu chiar nu vreau sa intru in amănunte
Sa ne rugam dragilor,pentru PACEA ROMANIEI,pentru PACEA LUMII intregi.
Daca avem PACE in TARA,PACE si-n suflet,toate celelalte ni se vor adăuga noua de la DUHUL CEL PREA SFANT si de la MĂICUTA  DOMNULUI.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.

P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 






https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

84 de comentarii:

  1. Hai sa mai si glumim un pic ca altceva nu ne-a mai ramas de facut. Votu nu conteaza, securitatea e mai mare ca in timpu comunistilor, sunt datori pana si stranepotii pe care nu ii avem, apa au vandut-o, padurile le-au vandut, pe noi ne-au dat bonus.

    Cred ca putem sa incepem sa facem pariuri.

    Care este pentru luna Iunie?
    Care este pentru luna Iulie?
    Care este pentru luna August?
    Care este pentru luna Septembrie?

    Eu zic ca ne zguduie in iunie si se termina in septembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo, or sa ne cheme sa ne aparam tara pe care nu o mai avem in timp ce generalii aia platiti din banii furati de la noi prin "taxe" si cu pensii de sute de milioane or sa se ascunda pe sub mese prin buncare.

      Ce gluma buna, or sa vina cu soldatii la usa sa ma ameninte ca daca nu ma duc sa omor pentru ei or sa ma oamare ei pe mine :D

      Eu unu sunt pregatit sa mor, da n-am de cand sa omor pe nimeni si nici sa curat cartofi la criminali. Sa plece ciolanis cu mustaciosu si vitejii lor sa-si dea viata pentru tara.

      Nici acum nu se invata omanii minte, ca le dau la toti tricouri cu echipe diferite ca la fotbal da in loc de minge AK47 si le spun ca aia imbracati diferit sunt dusmanii si trebuie sa isi apere tara. Functioneaza de mii de ani, de ce nu ar functiona si acum.

      Lasa ca ne apara americanii, cand n-or sa mai faca fata la puhoaiele de rusi or sa dea foc la tot ca pe vremea lui Stefan. Si rusii or sa dea maxim la robinetu de gaz ca sa se asigure ca nu mai scapa nimeni.

      Eu unu o sa-mi iau sezlongu si ochelarii de soare sa mi le instalez pe bloc sa pot privi spectacolul ca si asa curent nu o sa mai fie deci nema televizor.

      Macar n-o sa mai vad pe nimeni peirduti prin ecranele telefoanelor.

      Ștergere
    2. Aveti dreptate Dle. Eduard in tot ceea ce spuneti,doar ca v-ati ales gresit locul pentru "contemplarea" spectacolului care va urma.Mult mai sanatos at fi sa va retrageti intr-o zona linistita,cat mai departe de asa-zisa civilizatie,la munte cu ceva provizii si,de ce nu,arme si munitii...Asta in cazul in care doriti sa supravietuiti marii mizerii care va urma sa vina,curand...

      Ștergere
    3. Nu te mai da amuzant ca nu esti!pregatit sa mori?pentru cine pentru ce?Pentru Romania?glume proaste si cam atat..ne dam viteji si cand colo..fugim si urlam..

      Ștergere
    4. sunt pregatit sa mor pentru mine in primul rand :) sper doar sa fie rapid. Ca cei mai multi imi displace durerea si un proces ce ar dura zile intregi de agonie sau chiar saptamani ma nelinisteste chiar si acum. Moartea in sine ma lasa rece.

      Ștergere
    5. Se va intampla ceea ce este intru binele cel mai inalt al Romaniei, al poporului roman, crestin-ortodox, al tuturor crestinilor si intru binele cel mai inalt al tuturor tarilor, popoarelor planetei Pamant si nu numai...

      Ștergere
    6. N-are nimic cu binele ce urmeaza sa se intample, din contra, are legatura cu raul din oameni. Nu Dumnezeu vrea razboaie ci omul, nu Dumnezeu inrobeste ci omul, nu Dumnezeu zgandare pamantul ci omul, nu Dumnezeu distruge padurile si destabilizeaza intregul ecosistem planetar ci omul etc etc etc etc.

      Iar omul e pe cale sa culeaga tot ce a semanat in milenii de imbecilitate, ura, invidie, lacomie etc etc etc.

      Ștergere
  2. 00,30 ce glume rusești faci...crezi ca ești amuzant?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna asta cu rusii, probabil curand o sa poti sa stai cu ei la masa in propria casa si sa faci glume americane. Sper sa le digere, daca nu, dai cu vodka ca stinge tot.

      Ștergere
    2. Daca citeai si tu istorie denver vedeai ca atrocități au facut rușii in tara noastră , eu o să-mi apar tara mea draga in care ma simt liber si in care am de toate,o sa mi-o apar si de trădători ca tine toate la timpul lor.

      Ștergere
    3. daca ai fi stiut ceva istorie ai fi stiut ce atrocitati au comis americanii in aceasta tara. Succes la ingrosarea randurilor cu viteji ce inca odata mor degeaba. Asta e, daca iti place joaca dea pac pac n-ai decat sa te duci sa joci cu baietii. Eu zic pas.

      Dumnezeu spune sa nu ucizi, Iisus spune sa nu dai cu sabia ca de sabie crapi si voi dupa atata istorie invatata nici acum nu realizati ca dusmanii sunt in casa poporului, in palatul victoria, in palatu cotroceni, pe la securitate si alte minunate institutii guvernamentale.

      Da da, uitati-va in ograda la rusi ca aia va fura banii, aia va ameninta cu puscaria daca nu colaborati cu ei si nu faceti in tocmai, aia vor sa va vaccineze copiii si va ameninta ca vi fura daca nu faceti cum vor ei.

      Ștergere
    4. Apropo, mi-am adus aminte, da tu stii ce atrocitati au comis romanii cand s-au dus cu nemtii la Stalingrad?

      Normal, voi credeti in miturile alea ca romanii nu au atacat niciodata pe nimeni. Fugi repede si vezi care a fost primul pas al romanilor in primul razboi mondial.


      Iti zic eu care au fost consecintele, cam 6000 de soldati morti de holera intr-o excursie de 400-500 km sau cat or fi de la Bucuresti la Sofia. Nici macar n-a fost necesar sa traga cineva in ei si au murit cu miile.

      Continuati sa credeti in mituri si sa va inveliti in steaguri crezand ca aveti dreptul sa ucideti ca asa a spus Guvernul. Esti erou daca ucizi pentru patrie si sigur ai rezervat un loc in rai pentru asta, dar doar tu ca esti roman, rusii sigur ajung in iad pentru ca sunt rusi iar americanii au un loc al lor special, se numeste Las Vegas Ceresc.

      Ștergere
    5. După nume ești un troll bolshevic......
      Văd că ai uitat miile de civili omorâti după ocuparrea Basarabiei și Bucovinei în 1940.Știi ceva despre zecile de mii de deportați în siberia,despre violuri despre Fântâna Albă.Ai auzit de foametea sistematică creată de prietenii tăiîn urma căreia au murit vreo 6 milioane de Ucrainieni.
      Cum ai curajul să vorbești despre români.Rușii sunt un neam sălbatic care vine la furat și tîlhărit .

      Ștergere
    6. Bag de seama ca ura si dorinta de razbunare a pus stapanire pe tine. D'asta se si creaza razboiaele astea artificiale, ca sa sadeasca adanc in oameni sentimentele astea, sa ii tina divizati si sa creada ca ei, popoarele lumii, sunt dusmanii caci se intampla sa vorbeasca alta limba.

      Da noi doi vorbim romana si tot nu ne intelegem, caci tu vorbesti din ura iar eu din adevarul pe care il refuzi caci nu-ti satisface pofta de sange si razbunare.

      Ai rabdare ca in scur timp o sa ti se indeplineasca dorinta si tie si celor ca tine.

      Ștergere
    7. Apropo, bolsevicii sunt evreii kazari care nu sunt evrei. Eu nu sunt evreu, nu sunt nici roman si nici vreo alta natie. Sunt doar un om pe o planeta frumoasa ce se transforma rapid intr-un cimitir si hoardele de dementi vor sa ma traga in iad cu ei pentru gloria natiunii. N-aveti de cat sa va omorati intre voi da lsati-ma pe mine in pace. In PACE!

      Ștergere
    8. ''GENOCIDUL SUFLETELOR. Experimentul Piteşti - reeducarea prin tortură''. ARISTIDE IONESCU

      https://www.youtube.com/watch?v=UTzPXxuuSZw

      Ștergere
    9. Guantanamo Bay - uite ce fac si prietenii nostri americani. Apropo, stii ca aveau si cu singuranta inca au lagare si prin Romania?

      https://www.youtube.com/watch?v=HCUzHnVeI10

      --------------

      Cum ziceam, va chititi pe o idee gen rusii si nu mai puteti sa vedeti ca e un razboi impotriva omului dus de GUVERNE, de propriile guverne indiferent de ce aparenta politica dau impresia ca apartin.

      Da fie...continuati sa vedeti dusmani acolo unde nu sunt si ignoratii pe aia care sunt langa voi si va fac rau zilnic.

      Ștergere
    10. Draga Denver, prin fraza asta ai spus TOT:
      "Da noi doi vorbim romana si tot nu ne intelegem, caci tu vorbesti din ura iar eu din adevarul pe care il refuzi caci nu-ti satisface pofta de sange si razbunare."!
      Si URA, de unde vine ? Din rautate si, mai ales, din prostie (a doua o genereaza pe prima). Q.E.D.

      Ștergere
    11. Aninim 12:47 esti paralel cu istoria, se vede ca nu ai citit o carte de istorie sau sa fii vazut un film documentar impartial, atata pupi americani in fund incat au curcubeu la fund de-la atatea buze de-la cei ca tine, esti un bombalau slab de minte, astia ca voi in prima linie cu voi sa scape tara asta,poate mai creste Iq acestei tari.

      Ștergere
    12. Denver Eduard ce nationalitate esti..?roman nu..evreu nu..si nici vreo alta natie..ma faci sa rad sincer..Atunci de ce esti asa inversunat contra noastra a romaniilor...?Ai o urma de rautate la adresa Romaniei tot ce zici ,comentezi are un iz rusesc sau secuiesc..poate ma insel..poate esti roman dar fara nationalism ..asta ne lipseste.Nationalismul.

      Ștergere
    13. Hai sa te intreb si eu ceva.

      Ce te face roman?

      Limba care o vorbesti? Ma descurc la fel de bine si in engleza si sincer cred ca in ultimii 5-6 ani am conversat, scris, citit, vazut/auzit materiale pe net in limba engleza procentual cu mult peste cat am folosit limba romana.

      Stiu copii care au fost educati de mici mai intai sa vorbeasca engleza si dupa au invatat romana. Nascuti si crscuti aici din parinti pe care i-ai numi romani.

      Daca as avea cetatenie romana si nu as vorbi bine romana as fi roman? Daca as vorbi bine romana dar as fi dobandit cetatenie as fi roman?

      Daca as fi nascut din parinti "romani" in australia as fi roman? Daca as fi nascut din parinti australieni in romania as fi roman?

      Ce ma face roman defapt, sau englez, sau somalez? Culoare pielii? Daca sunt tigan sunt roman?

      As putea sa o tin mult asa.

      Poate o sa va prindeti si voi intr-o zi ca asta cu roman sau ungur sau mai stiu eu ce nationalitate este o stamplila pusa de talhari pe voi asa cum pun proprietarii de vaci cu fierul incins sigiliul lor. Prin care isi rezerva dreptul si isi asuma autoritatea sa va jefuiasca si practic sa faca ce vor ei din voi pana la urma absolvind de orice obligatie alte organizatii criminale intitulate generic "Guvern"

      Cum ziceam, sunt un om de pe planeta pamant, prins intr-un joc din care nu vreau sa fac parte.

      Nu imi asum nici o nationalitate si nu ma asociez cu grupuri mari de oameni care poarta un tricou pe care scrie rus sau american sau mai stiu eu ce prostie.

      Am sperat mult insa nu imi mai fac iluzii ca intr-o zi, in timpul vietii mele, or sa fie suficienti oameni care or sa doreasca sa fie oameni mai inainte de orice altceva si or sa renunte la dementa asta cu echipele care concureaza pentru un teritoriu care defapt nu apartine nimanui.

      Iar imbecilitatea cea mai mare este ca nici macar nu sunt ei care beneficiaza de aceste teritorii ci doar niste talhari care nu au nici o scrupula in a exploata orice si pe oricine.

      Da in fine....

      Cat despre izu meu rusesc, asta e, esti prins in jocul asta si nici macar nu realizezi ce ma stradui sa comunic.

      Renunta la toate ideile, citeste ce am scris si atunci o sa ai sanse sa intelegi cu claritatea necesara, indiferent daca ai sa fi sau nu deacord.

      Ștergere
    14. Mereu apare un Gigi contra ( Denver E).
      In ajutorul lui sare Mama tuturor ranitilor (Mascul feroce care traieste in anonimat, care se crede deasupra tuturor).

      Ștergere
    15. 23:48, cei ca tine, care nu inteleg ce scrie/ce vrea sa spuna cineva prin vorbele sale, dar sunteti tari in replici acuzatoare complet aiurea, sunteti cei mai enervanti, ca de penibili, nici nu mai vorbesc.

      Ștergere
  3. Un pericol iminent,caruia armata noastra nu-i va putea face fata...Dumnezeu si Maicuta Lui sa ne ocroteasca! Doina

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.qmagazine.ro/de-ce-vin-opt-convoaie-nato-compuse-din-300-de-militari-si-150-de-vehicule-de-lupta-in-romania_343394.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Ordonanța de urgență nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență.

    Art. 3.
    Starea de urgență reprezintă ansamblul de măsuri cu caracter politic, economic, social și de ordine publică, instituit în întreaga țară sau în anumite zone ori în unele unități administrativ-teritoriale, în următoarele situații:
    a) existența unor amenințări la adresa siguranței naționale sau democrației constituționale, ceea ce face necesare apărarea instituțiilor statului de drept și menținerea sau restabilirea stării de legalitate;
    b) iminența producerii ori producerea unor dezastre, ceea ce face necesare prevenirea, limitarea și înlăturarea efectelor acestora.

    Prin urmare starea de urgenta nu inseamna numai razboi,ci pot fi si calamitati naturale care sa necesite interventia armatei.GANDITI POZITIV!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca vor fi miscari de trupe rusesti la granita,probabil in Ucraina,deocamdata ai nostri se antreneaza la Cincu cu americanii,dar Putin nu renunta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria draga daca sti ceva mai concret dc nu spui pe fata? E mai bn ptr noi toti sa stim ce ne asteapta dne dzeule ai grija de noi toti

    RăspundețiȘtergere
  8. Lasati glumele la o parte, priviti cu temere si infricosare, Dzeu este bun si milos dar pentru cei nepriceputi, rai,hulitori este un judecator aspru, nu luati cu usuratate cuvantul Lui.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria dumneavoastra insasi sunteti o minune pentru Romania stiti asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! M/as bucra enorm de mult ca sa pot ajuta pe cei in necaz si in durere !

      Ștergere
  10. Sper sa nu se inchida granitele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai mult ca sigur armata romana va intra in alertă din cauza statului islamic Isis. Am avut multe vise profetice cu armata romana soldati si masini militare din acelea de la baze si unitati militare romanesti i-am vazut cu degetul pe tragaci impotriva Isis care aveau arme mitraliera si omorau oameni pe străzi ,in scoli si pe sosele. In unul din vise intrase un soldat Isis cu o arma mitraliera si a inceput sa tragă in copii care erau adunați cu totii ca in acea zi de începerea scolii sau putand fi si ultima zi de vacanta de vara care este in iunie.
    Da eu cred ca despre aceasta stare de urgenta este vorba Sri-ul va da alarma națională de război cu Isis.

    RăspundețiȘtergere
  12. HRISTOS S-A INALTAT!

    Doamna Maria,a scris despre marea revolutie,si m-ai sunt 70 de zile pana la noul Guvern,daca am retinut bine? Totul depinde de noi daca suntem uniti.Ce ne este scris le vom trece,ca de multi ani,doamna Maria ne scrie de IISUS HRISTOS,va veni pe pamantul Romanesc,si noi nu suntem pregatiti sa-l asteptam pe Mantuitorul Lumii.Eu personal o consider pe doamna Maria,ca Parintele Arsenie Boca,ca Har.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  13. D-na Maria ati reusit sa vindecati vreo persoana din familie sau din cunoscuti ori din cei care v-au cerut ajutorul prin intermediul rugaciunii catre Sfanta Treime si catre Maica Domnului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa fie foarte nepopular ce zic acum dar asta e.

      Exista o singura perosana care face vindecarea, si anume persoana in cauza. Nimeni nu vindeca pe altcineva, nimeni nu poate vindeca pe altcineva nici macar Dumnezeu nu vindaca pe altcineva. Nu asa spunea Iisus, nu eu v-am vindecat ci credinta voastra.

      Da intra pe o ureche si iese pe alta.

      Ce putem noi face e sa facilitam procesul persoanei respective de a se vindeva. Adica de ai oferi ce are nevoie.

      Ce poate face Dna Maria dar nu doar dansa si noi toti ceilalti e sa ne rugam la Dumnezeu sa faciliteze pentru persoana respectiva vindecarea prin ai oferi cele necesare. In general noi dorim miracolul, adica pocnitul din degete si gata treaba. Insa aceasta facilitare a Lui Dumnezeu se poate manifesta prin aparitia unei noi persoane in viata respectivului care ii ofera ceva. Poate doar de o mangaiere are nevoie sau de o bomboana cu zahar ci nu musai medicamente scumpe sau mai stiu eu ce.

      Insa daca persoana respectiva isi doreste moartea timpurie in sinea ei, dorita ii este respectata si ii este facilitata prin intermediul unei boli de exemplu.

      Sau daca persoana respectiva se gaseste intr-o situatie , cum numesc unii, karmica, boala este un ajutor dat sufletului pentru a se mai elibera de datoriile acumulate spiritual si vine ca o purificare necesara.

      Sau daca persoana respectiva are nevoie de o provocare sau o persoana de langa ea are nevoie de o provocare pentru a isi indeplini destinul/misiunea sau poate persoana apropiata este intr-o pozitie karmica deosebita etc etc etc etc.

      Cauzele aparitiei bolilor sunt la fel de complexe precum manifestarea lor in trup.

      Daca sunteti intr-o situatie delicata ar fi mai bine sa detaliati si poate astfel cineva va poate ajuta intelegand situatia macar in ansamblu.

      Ștergere
    2. Denver , nu poate vindeca nimeni de pe blog, m-am convins , sunt parerologi cu duiumul , insa aici , nu am intalnit pe nimeni in masura .
      De aceea am reformulat altfel intrebarea , daca insasi proprietara blogului area acest har pe care l-au avut multi din sfintii care erau cu capacitati de clarvedere .
      Pentru mine si tacerea e un raspuns .
      Multumesc Denver, sunt in domeniu si psihologic am toate detaliile si explicatiile , cautam miracolul pe care doar unii il pot darui dincolo de intelesuri si cuvinte .

      Ștergere
    3. Daca e vorba de cancer iti pot recomanda niste lucruri care functioneaza 100%, daca e vorba despre autism te pot indruma spre cineva care chiar stie despre ce e vorba.

      Daca e vorba despre crescut o mana sau un picior, din pacate ala care descoperise asta, si de care stiu si eu, a fost asasinat acum mult timp.

      Sunt o mini enciclopedie. Poate stiu ceva. Insa nu sunt clarvazator. Daca nu spui ce ai nevoie eu unu nu te pot ajuta.

      Ștergere
    4. Denver, solutii pentru cancer 100%?
      Te rog, poti face public reteta?

      Ștergere
    5. https://vimeo.com/18604207
      https://vimeo.com/18855083

      merge si mms1 la cancer. o sa zica ca 2 e mai bun. Astea sunt de acum 7-8-9-10 ani. Astazi folosesc o solutie care se cheam CDS, e buna si aia.

      Gasiti mai multe informatii in engleza pe net si sunt 2 magazine care aduceau chestiile astea in Romania. Cartea lui Jim Humble e tradusa si in romana, o gasiti daca o cautati.

      Pe langa astea mai sunt si alte lucruri care functioneaza 100% insa unele sunt interzise caci sclavii n-au voie sa consume ce a creat Dumnezeu decat cu permisiunea stapanilor super dotati, super potenti, super inteligenti, super intelepti.

      Spor si sanatate.

      Ștergere
    6. Multumesc, Denver !
      Daca mai ai si alte informatii utile ( orice), te rog, scrie!

      Ștergere
    7. Despre ce? spune-mi ce ai nevoie ca informatii am tot felul despre tot felul de lucruri. Daca vrei sa scapi de cancer e tot ce ai nevoie cu o singura exceptie, sa nu fie indus tehnologic cu arme scalare. De astea nu stiu cum poti sa scapi. Daca e indus de antene, cum stau aia in blocuri si deasupra dormitorului au antene GSM sau cabluri de inalta tensiune, in astea 2 cazuri ar fii bine sa te muti.

      Ștergere
    8. Cele doua site-uri NU EXISTĂ. Am încercat.

      Ștergere
    9. daca te referi la cei care distribuie MMS uite aici linkuri. Daca te referi la altceva fi mai explicit/a.

      http://www.revivaliq.ro/
      http://www.ekilibrium.ro/articol/Produse/Tratament_cancer_general/MMS_Supliment_Mineral_Miraculos_(dioxid_de_clor_-_ClO2)-169.html
      http://www.rochemicals.ro/
      https://doctorhuldaclark.wordpress.com/2014/03/24/notiuni-de-baza-pentru-folosirea-mms-ului/

      Ștergere
  14. Nu este nimic de gluma,dimpotriva eu vad ca mesajele d-nei Maria se refera din ce in ce mai mult la o situatie grava care ne ameninta in viitorul APROPIAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu sunt destul de sigur ca urmeaza o calamitate si o sa se declare stare de urgenta. Asta e motivul pentru care armata romana va declara stare de necesitate. Cu razboiul zic eu ca mai dureaza si sunt sanse mai mari sa scapam ca prin urechile acului decat de ce urmeaza insa pana nu se intampla lucrurile, adica pana in ultimul moment, lucrurile se pot schimba.

      cum ziceam, pariez pe luna iunie. N-am nimic de pierdut ci doar de castigat daca n-am dreptate si tare mult vreau sa pierd, adica sa castig, adica sa pierd adica sa castig. adica sa castig , sa pierd, sa pierd sa castig.

      Ștergere
    2. Nu trebuie să ne gîndim toată ziua la război,dacă v-om gîndi de exemplu:că ne ocolește așa urgie ar fi mai bine.Avem toate șansele chiar să ne ocolească.Dacă reușesc să împartă țara în trei putem să punem în aplicare hărțuiala haiducească,ca ocupanții să nu aibă liniște.Să ne amintim ce făceau strămoșii noștrii așa am supraviețuit ca nație.

      Ștergere
    3. Ar fi bine sa va ganditi macar un pic si sa va pregatiti. Daca pana acum nu ati invatat sa va mutati dintr-o realitate in alta, si da e posibil, nu nu pot sa o fac, da stiu sigur ca e posibil macar sa aveti apa potabila in bidoane mari. Si niste paste acolo ca rezista mult, cateva kilograme, de rezerva, sunt ieftine.

      Nu ignorati lucrurile astea. Ma tem ca anul asta se vor dezlantui toate si asta va incepe curand.

      Ștergere
    4. Pana la un razboi mondial mai este, prima data trebuie foamete si cadere financiara maxima sa fie disperarea la ea acasa la nivel mondial, asa a fost si inainte de primul si de al -2-lea razboi mondial si nu va fi diferit nici acum, mai este pana atunci, ani de zile.

      Ștergere
    5. Sper sa ai dreptate, insa lucrurile sunt mai intortocheate decat erau atunci. Dna. Maria a vazut acum vre-o luna ca ploua cu bani pe strada si nimeni nu se sinchisea sa ii adune. Probabil toti isi aruncasera banii ca nu mai aveau valoare insa nu stim cand va avea loc evenimentul. Daca inainte, in timpul sau dupa.

      Ștergere
    6. Eduard D, tu si inca cativa va doriti calamitati si tot ce este rau sa se intample. Aceste lucruri va rezolva problemele care va coplesesc? Sunteti in etapa in care nu mai aveti nimic de pierdut iar calamitatile va sterg problemele si va reseteaza viata/ startul de la "zero".

      Ștergere
    7. Sa stii ca viata mea e ok si de la an la an s-a imbunatatit. Nu am probleme personale care ma coplesesc si am totul de pierdut. in plan personal.

      Cel mai mult o sa-mi lipseasca cea mai mare librarie care a existat pe fata plamantului, si anume internetul. O sa-mi lipseasca lumina, dusurile calde, confortul termic din casa mea si multe altele.

      Apoi imi fac griji caci bunica mea e dependenta de 50 de pastile pe care nu o sa le mai poata procura. Si cele alte multe rude pe care le am, Prieteni etc etc etc etc

      Societatea in care traim nu are nici o sansa in schimb. Eu am o pregatire tehnica si desi nu sunt un geniu inteleg cum functioneaza tehnologia, mai mult inteleg cum functioneaza oamenii si punand cap la cap aceste informatii iti spun eu sigur ca daca lucrurile continua asa oamenii nu mai au nici o sansa.

      Exista deja chipuri care iti pot controla emotiile si gandurile cu multa usurinta. Exista si inteligenta artificiala, nu situ cat de avansata este insa exista.

      Tot ce mai trebuie in momentul asta e un eveniment care sa creeze pretextul "nevoii" de a ne "marca" pe toti ca sa fie "bine".

      Iar evenimentul ala e dupa colt.

      Crezi tu ca se vor opune oamenii? Iti spun eu ca nu, citeste mai sus si poate ai sa te convingi singur/a.

      Insa cea mai mare problema nu sunt "elitele", ci oamenii de rand cu o pregatire precara, aroganti, lacomi, rautaciosi si extrem de influentabili de media, guvern si institutii religioase.

      Ei sunt cei care or sa te alerge sa te chipeze, sa te vaccineze, sa te oblige sa faci ca ei impotriva vointei tale si nu cele cateva zeci de mii de "elite" planeratare.

      Ne place sa dam vina pe cativa oameni, ceausescu, stalin, hitler, putin, trump, dragnea, iohanis insa astia sunt doar cativa oameni ce nu pot face singuri cu mult maimult decat poate face alt om. Si cu toate astea uite cum danseaza mai toti dupa cum li se spune de catre acesti indivizi.

      Hai ca ma opresc aici.

      Ștergere
    8. Denver,
      Nota zace pentru cele mentionate de tine , respectiv:
      " Insa cea mai mare problema nu sunt "elitele", ci oamenii de rand cu o pregatire precara, aroganti, lacomi, rautaciosi si extrem de influentabili de media, guvern si institutii religioase.

      Ei sunt cei care or sa te alerge sa te chipeze, sa te vaccineze, sa te oblige sa faci ca ei impotriva vointei tale si nu cele cateva zeci de mii de "elite" planeratare.

      Ne place sa dam vina pe cativa oameni, ceausescu, stalin, hitler, putin, trump, dragnea, iohanis insa astia sunt doar cativa oameni ce nu pot face singuri cu mult maimult decat poate face alt om. Si cu toate astea uite cum danseaza mai toti dupa cum li se spune de catre acesti indivizi."

      Offff, cat adevar ai "spus" !
      Si cand te gandesti ca Romania este trasa in jos de acesti " oamenii de rand cu o pregatire precara, aroganti, lacomi, rautaciosi si extrem de influentabili de media, guvern si institutii religioase. " !!!

      Ștergere
  15. Acum ca articolul asta a trecut pe a2a pagina si nu mai e vazut de hoardele de oameni am sa spun ce cred.

    Dna Maria, mie mi s-a aratat ca vine un cutremur mare, aici la noi, mi sa aratat perioada in ciclul lunar, asa cu mi-au mai fost aratete evenimente insa nu stiam exact cum sa le interpretez. Nici acum nu stiu daca am inteles bine perioada/data sau evenimentele care mi-au fost aratete.

    Insa cred ca in luna iunie in jurul datei de 9, perioada cu luna plina, o sa fie un cutremur care o sa ne zgaltaie bine de tot.

    Dupa cutremur mi s-a aratat ca o sa inceapa si razboiul, nu neaaparat imediat dar intr-o perioada relativ scurta de timp.

    Nu as lua lucrurile astea prea inserios caci in general mi se arata lucruri simbolic ce le inteleg de multe ori abea cand se intampla. Asa ca nu va faceti planuri in functie de ce zic eu aici. Da de un lucru sunt sigur, razboiul o sa inceapa dupa o calamitate aparent naturala si cred ca e vorba de un cutremur si/sau inundatii masive (nu locale) in Romania.

    Chiar si asa va multumesc pentru curajul dv. de a face publice informatiile pe care le primiti pe aceasta cale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Denver cati ani ai ?

      Ștergere
    2. Denver si eu am vise care , dupa ce se implinesc le inteleg , nu inainte, oricum nu imi doresc sa le am ca nu ma ajuta la nimic, nupot beneficia de pe urma lor, am avut o deceptie in dragoste si un an de zile am fost in mari crize si dupa aceea am inceput sa am asemenea vise si premoniti, dar imi sunt indiferente.

      Ștergere
    3. Pe unele le inteleg si inainte, depinde de cat de incurcate sunt. Ideea e ca la cat de nebun sunt daca mi se arata exact ce se intampla o sa fac pe dos chiar daca e in detrimentul meu.

      Da sa iti dau un examplu clar, am fost avertizat cu 3 luni inainte ca ma va insela prietena pe care o aveam la vremea respectiva. Ca tot zici de deceptii in dragoste. Nu stiam cand, nu stiam cum, nu stiam cu cine insa intr-o zi a venit la mine si am stiut. N-a fost nevoie sa imi zica nimic ca am vazut prin ea ca prin sticla. Apoi si-a facut curaj si mi-a marturisit. O iertasem deja dinainte sa se intample ca nici eu n-am fost usa de biserica. Asta e, ne-o facem singuri uneori.

      Ma rog, oricum nu mai sper la nimic. Sper macar daca e sa mor sa fie rapid. Am prieteni si multe rude care probabil mi-au pregatit si mie un pat dincolo si o farfurie de mancare.

      Desi unul din mesajele legate de visul asta, era ca o sa se intample ceva ce o sa ma duca intr-un loc ferit in timp ce ne va zgaltai. Nu stiu ce o sa fie dupa da asta e. Cred ca pana la urma cel mai usor e sa o luam de la 0 iar.

      Ștergere
    4. Cu siguranta ceva se v-a intampla in curand..dar sa zici si data.. esti foarte sigur pe visuriile premonitiile tale..? eu zic ca nimeni absolut nimeni!!!Nu poate prezice cu exactitate cum si cand..Numai Bunul D-zeu si numai El!!!!!Si eu simt si cred ca o calamitate naturala se v-a petrece..dar numai Divinitatea v-a decide viitorul nostru.

      Ștergere
    5. Cum ziceam, nu sunt sigur pentru ca inca nu am o experienta suficient de mare iar viziunile mele nu sunt atat de clare. Iar cele pe care le-am avut au fost lucruri care m-au afectat pe mine unu personal inainte de toate.

      Mi s-a aratat luna plina trecand rapid pe cer in cerul diminetii. M-am uitat in calendar si prima luna plina e pe 9 iunie. As tinde sa cred ca e vorba de prima luna plina mai degraba caci in ultima instanta in care mi-a fost aratata luna plina era o imagine putin mai incarcata simbolistic. Initial am crezut ca e vorba tot de urmatoarea luna plina insa era vorba de in a 4a luna pe data de 13 sau 14....ma rog, era un mesaj pentru mine sa fac ceva anume in luna si ziua respectiva care nu avea sens decat in luna si ziau respectiva iar ultimul simbol mi s-a deslusit cu o noapte inainte cand l-am vazut. Ma rog...e ceva personal si nu vreau sa intru in amanunte ca nu stau aici toata noaptea si scriu.

      Cum ziceam, nu va faceti planuri in functie de ce zic eu. Doar impartasesc si eu lucruri care ma framanta.

      Ștergere
    6. Denver lucrezi in domeniul medical ?

      Ștergere
    7. Eu nu am vise. In schimb, cand mintea este relaxata si gandul "zboara" fara tinta, imi apar imagini, care imediat se adeveresc. De exemplu: o persoana care vine spre mine, pe strada, si incepem un dialog mental.
      Trec trei, patru ore si se intampla intocmai. Inclusiv conversatia....
      Am observat ca atunci cand "vreau " un scenariu , care sa se petreaca intocmai, nu se "adevereste. In schimb, daca las gandul sa zboare liber, relaxat unde vrea, "scenariul mental" se intampla intocmai.
      Prima data am crezut ca este coincidenta... Tarziu am realizat contrariul.

      Ștergere
    8. Anonim1 iunie 2017, 08:08
      Denver lucrezi in domeniul medical ?
      ------------------
      Nu.

      ------------------

      Se numeste "meditatie" traditional, si inseamna ca esti bun/a la ea. Scrie si in biblie ca e de datoria noastra sa practicam asta prin mai multe locuri. Nu o numesc astfel, nu imi mai aduc aminte citatele. Daca le vrei poti sa le cauti insa nu intra in detali.

      Continua sa faci ce faci si eventual invata cum sa folosesti asta ca sa iti dezvolti constiinta mai mult. Nu ai decat de castigat si tu vei reusi sigur sa realizezi asta pentru ca deja ai mecanismele fiziologice suficient de dezvoltate daca deja ai ajuns pana aici.

      Succes.

      Ștergere
    9. Evenimentul s-a intamplat pe data de 10. In visul meu aparea un bloc inalt care s-a cutremurat si s-a prabusit. DIn el a cazut o persoana care se afla la ultimele etaje insa nu a cazut si s-a amestecat printre daramaturi si a cazut mai degraba in picioare.

      Visul meu se pare ca facea referire la simona halep. Eram cu persoanele din vis cand au anuntat infrangerea si se pare ca multi oameni din tara au fost afectati de aceasta infrangere.

      Banuiesc ca ce am perceput in vis a fost legat de acest eveniment doarece mai multe elemente au coincis.

      Cum ziceam, uneori lucrurile sunt incarcate simbolic iar descifrarea lor de multe ori se intampa atunci cand evenimentul in sine se desfasoara,

      Ma bucur ca a fost doar atat :D

      Ștergere
  16. Denver gindirea ta m-i se pare cam de alogen,sau oricum cam pesimista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prima data cand vad cuvantul alogen. Dupa definitia din dex....da cam asa e.

      pesimist...mai degraba deprimat. Ma intristeaza rau ce se intampla. Mi-au laut ceva ani sa inteleg de ce sunt in neregula lucrurile insa am stiut mereu ca sunt in neregula.

      Dar dupa ce a intrat in forta internetul in romania am putut sa imi fac reeducarea si inca o mai fac caci mormanul de gunoi care mi-a fost bagat in cap de cand m-am nascut e impresionant de mare. Am inceput sa inteleg de ce lucrurile sunt asa si sa inteleg ca intuitia mea era corecta.

      E trist, da asta e. Sper ca o sa se termine mai repede si sper sa fie prin focul iubirii si nu al urii ca altfel nu mai scapam nici unul.

      Ștergere
  17. 18.52 se numesc viziuni,asa vede si doamna MARIA,trebue sa fii foarte linistit si relaxat cu totii muschii din corp si sa inchizi ochii deoarece le vezi bine cind partile din creier nu sint folosite pentru procesarea imaginilor de la vederea cu ochii.Cauta cartea Tehnici de deschidere a celui de al treilea ochi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, eu nu trebuie sa inchid ochii. De exemplu: cand sunt la volan ( sofatul ma relaxeaza maxim) gandul este liber. Trece de la un subiect la altul. Fractiuni de secunda. Nu dureaza mult si se intampla intocmai. Am observat ca atunci cand am stari de agitatie la nivelul stomacului( partea superioara) am "viziuni false". Daca starea este una linistita, relaxata la nivelul stomacului ( partea superioara) atunci "viziunile sunt reale".
      Am invatat sa acord atentie semnalelor emise de corpul meu, in special stomacului ( partea superioara).

      Ștergere
    2. Inteleg de la tine cateva lucruri.

      1. Postul e important
      2. regimul alimentar e important
      3. nu e de mirare ca ne otravesc astia mancarea intentionat cu tot felu de prosti

      --------------

      Nu te distrage de la condus?

      Ștergere
    3. Scuza-ma Eduard , nu e treaba mea, dar ce manifestari ai tu , tin de psihiatrie . Ai incercat sa vorbesti cu cineva in domeniu ? Cunosc cazuri de persoane aparent normale, aparent sanatoase , cu un nivel intelectiv ridicat care periodic au episoade de halucinatii , viziuni, discutii cu cineva ...etc. Medical se incadreaza intr-o categorie anume.... , unii preoti le includ la posedari , altii de genul lui Calogero purced prin hipnoza regresiva la descoperirea reptilienilor .
      Textele vechi gnostice ne spun clar că noi suntem conduşi şi manipulaţi în secret de mai bine de 5.000 de ani de către o specie extraterestră malefică! Arhonii se hrănesc cu energia noastră negativă! –

      Ștergere
    4. Eu sunt nebun si tu paranoic.
      Exact asta se intelege din ce ai scris tu mai sus.

      Iti recomand sa incepi o practica spirituala si sa te tii de ea macar doi ani si ai sa te convingi singur/a. Post si rugaciune pentru inceput apoi invata sa meditezi.

      Asta in cazul in care chiar iti doresti sa descoperi daca e ceva adevarat aici sau nu. Experienta personala nu poate fi inlocuita de nimic si nimeni. Altfel nu sunt decat pareri din auzite.

      Ștergere
    5. An.07:27, daca tot zici ca nu e treaba ta, atunci de ce-ti mai dai cu presupusul si nu oricare, ci cel psihiatric ?
      Si altii ar putea spune acelasi lucru despre tine, in conditiile in care, cum "pui ochii" pe cate cineva, cum il vezi manipulat de "o specie extraterestră malefică" si ii bagi textul cu "arhonii"!

      Tu..."Ai incercat sa vorbesti cu cineva in domeniu?"

      Ștergere
    6. Eduard, imi permit sa-ti dau un sfat: nu-ti mai expune aici fragmente din viata personala, chiar daca si putin semnificative…la prima vedere.

      Tu iti pui 'sufletul pe tava', comentezi cu implicare, dar nu stiu daca realizezi cat de putini inteleg tot ce scrii, mesajul real al gandurilor tale, ‘acele’ unor cuvinte, ca sa nu mai vorbesc de cei care, rudimentari intelectual fiind, de-abia asteapta, precum ai si constatat, prilej doar sa intre intr-o polemica sterila (gen: cine nu gandeste ca mine, e ‘defect’ !), sa te ironizeze aiurea si chiar sa te jigneasca.

      Daca esti un tip inteligent, si esti, nu pune acel suflet in comentariile tale pe teme serioase (mediul este ‘subtire’ chiar si pt. lucruri elementare, daramite…), ci pastreaza-l pentru cauze si locuri mai potrivite in acest sens.

      Ștergere
    7. Merci insa nu am nici o problema in a fi criticat, injurat, hulit etc. Sunt una din putinele persoane pe care le cunosc care nu pun la suflet rautati si poate avea si discutii incinse fara sa devina violent fizic.

      Apoi cei care stiu lucrurile astea nu mai au nevoie sa le auda, in schimb mai sunt pe aici oameni care inca nu s-au dumerit sau gandesc intr-o maniera asemanatoare si cred ca sunt singuri. Nu sunt, suntem destui cei care realizam cam ce se intampla sau macar ca e ceva in neregula. Din pacate nu suficienti cat sa producem schimbari semnificative la nivel social, dar asta se va schimba cu timpul.

      Nu ma deranjeaza trolii :)

      Iar mediul e subtire in general, altfel nu eram in situatia asta. Apoi vad ca am cateva conversatii interesante din cand in cand pe aici.

      Merci de ingrijorare oricum.

      Ștergere
  18. La carte spune ca la inceput predomina halucinatiile,cum le spui mai mult cele 'false',pina incepi sa le controlezi,dar nu e recomandabil la volan ,unde poate fi periculos,dar care te relaxeaza, ci intr-un mediu controlat,un dormitor linistit cu temperatura optima.Ar trebui sa ajungi sa controlezi mental gindul si sa poti calatorii si vedea ce doresti cu viteza lui dar fara masina si cheltueala de benzina sau bani.Totul tine de relaxare si intrarea creerului in starea sub alfa premergatoare somnului,de aceia ora ideala este 23,nu intimplator majoritatea viziunilor doamnei Maria sint la aceste ore -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soferii cu experienta intra automat in transa cand merg la drum lung. E o chestiune bine stiuta asta in domeniul psihologiei si mai ales al hipnozei. Insa nu toti acceseaza mintea superioara si pot percepe dincolo de realitatea imediata.

      Se pare ca omul are succes cu metoda asta, poate fi periculos? da insa pana acum nu a avut probleme si daca face asta de ani de zile risca mai mult sa fie accidentat de un sofer neatent, asa cum risca toti ceilalti soferi, decat din pricina lui.

      Ștergere
    2. Da, asa este: soferii cu experienta intra automat in transa... Eu conduc lejer, atent.... Imi place sa sofez... Chiar daca gandul "zboara " unde vrea nestingherit, ochii sunt atenti la drum. Uneori simt cand trebuie sa incetinesc pentru ca "va fi ceva", alteori simt ca este "liber"...

      ...
      Deci ora 23... Sa vad ce ies si te voi anunta. Multumesc, Craciun!

      Intrebari:
      1. Craciun, tu ai viziuni?
      2. Dar tu Denver?

      Ștergere
    3. Efecte vizuale mi s-au intamplat de cateva ori in viata in timp ce eram treaz sau semi treaz. Dar de putine ori. De vreo 2-3 ori am vazut campul energetic care inconjoara trupul. Cineva care se pricepe mi-a spus ca ala e primul corp inainte de aura, ii spunea eteric. E ca o lumina alba care prin anumite locuri tasneste din corp. Si alte cateva efecte.

      Premonitii mai intense am uneori cand visez insa nu mi se intampla prea des, sau poate mi se intampla insa nu imi amintesc de cele mai multe ori ce visez. In timp ce sunt treaz mi se mai intampla uneori "sa stiu" sau inainte de a se intampla ceva sa ma fi gandit la lucrul ala. Asta e mai des insa nu imi e clar niciodata in situatia asta daca imi imaginez sa e o preomonitie pentru ca am o imaginatie foarte foarte activa.

      In schimb sunt destul de empatic, sau eram foarte caci nu e chiar asa placut. Si acum imi e destul de usor sa imi dau seama de ce simte o persoana, inainte in schimb puteam sa imi dau seama daca il doare ceva anume in trup si daca cercetam mai amanuntit puteam sa intuiesc cu usurinta mai multe lucruri.

      Da pe de o parte e "misto" pe alta e foarte nashpa pentru ca media calitatii sentimentelor oamenilor e destul de proasta din diferite motive. Am avut o mica discutie cu cineva pe tema asta care era mult mai avansat decat mine si imi spunea ca nici nu paote lua autobuzul sa sa stea intr-un loc cu multi oameni din pricina asta.

      Am avut mai multe experiente in cursul vietii, inclusiv mi s-a intamplat de cateva ori spontan sa aud gandurile interlocutorului. Si tot felul de alte "ciudatenii". Suficient cat sa ma conving ca toate lucrurile astea sunt adevarate si probabil multe altele.

      Am avut o perioada in care tineam posturi si programe de rugaciune stricte insa viata m-a dus pe alte cai. Sper sa ajung totusi candva sa ma ocup numai de asta si sa explorez cat de departe poate ajunge experienta umana.

      Oricum iti pot spune cu certitudine ca de Dna. Maria, si nu numai, chiar daca vin 100.000.000 de rusi, 3 miliarde de chinezi, si restu planetei nu se pot atinge.

      Cand ai un anumit stil de viata lucrurile se intampla pentru tine. Daca nu iti place de o anumita persoana si nu iti doresti sa se apropie de tine nu poate si multe altele.

      Din pacate e greu de trait asa cum ar trebui sa traim in perioada asta a istoriei si cei mai multi dintre noi suntem foarte vulnerabili din pricina asta.

      sper ca ti-am raspuns la intrebare.

      Ștergere
    4. Eu nu am carnet insa imi place sa fiu plimbat cu masina, e ceva legat de miscare care ma relaxeaza teribil si chiar daca nu am controlul masinii pot spune si eu ca ma simt liber :)

      Ștergere
    5. Hai ca mi-am adus aminte de cea mai stranie "viziune" pe care am avut-o, inca nu s-a intamplat si nici nuc red ca vreau.

      A fost in timpul somnului, prin luna noiembrie a anului trecut. Eram pe unde prin Bucuresti si brusc a picat "valul". Nu stiu daca esti familiarizat cu termenul asta.

      In ocutism limita senzoriala a perceptiilor noastre prin organele de simt normale si perceptia extra senzoriala este descrisa ca o bariera si se au denumit-o "val" (gen basma pe cap si nu ce face apa). Cand poti vedea dincolo de val, poti vedea si in ce numesc unii astral, sau realitati imediate noua.

      Initial am crezut ca mi s-a intamplat doar mie insa am realizat repede ca se intamplase pentru toata lumea si oamenii care erau prin preajma puteau sa vada exact acelasi lucruri.

      Si anume aparusera peste tot, tot felul de creaturi cam hidoase asa, multi erau umanoizi, si tot felul de balauri incolaciti pe blocuri.

      Eu ma aflam langa un grup de creaturi d'astea si unul dintre ei vroia sa mearga sa sperie oamenii. In momentul asta stiam ca nu poate face mai mult si si ei stiau asta. Cele 2 lumi nu se contopisera insa devenisera vizibile una alteia. Altul din grupul ala care parea mai "intelept" i'a spus sa stea linistit si sa nu se grabeasca caci oricum "timpul recoltei este aproape".

      Nu stiu exact ce a vrut sa zica prin asta insa mi-a dat de inteles ca urmau intr-un oarecare interval de timp sa poata interactiona inclusiv fizic cu oamenii.

      M-am cam panicat si am luat-o la fuga, cautam o biserica si am gasit una insa preotul de acolo pe care l-am gasit nu era tocmai sfantul pe care speram sa il gasesc.

      Cam asta a fost. Nu stiu exact cum o sa se implineasca viziunea asta insa la cat de ciudata a fost nu vreau :))

      Ștergere
    6. Denver, nu am sa te contrazic, pentru ca, eu nu am trait ce ai trait tu ( creaturi , balauri...).
      Totul depinde de psihicul omului. Cat de repede te ridici si mergi mai departe.

      Ah, ce frumoase erau vremurile curate, cele traita in mijlocul satului autentic romanesc. Taranii nostri, dragii nostri, sunt cei mai intelepti oameni !!!
      Nu au multe clase, dar stiu sa iti ofere solutii la toate problemele.
      Ce frumoase sunt slujbele in bisericile de la sate.

      Daca cumva esti in Romania, profita si mergi, cu ocazia Sarbatorilor de Rusalii , intr-un sat de munte din Ardeal. Intr-un sat unde "civilizatia" nu este atat de prezenta. Te vei simtii LIBER ! Vei gasi linistea interioara!
      Vei ramane uimit, dar in Romania INCA avem astfel de locuri ! Multi nu ar renunta la confortul actual, dar habar nu au ca "vindecarea" va avea loc in astfel de locuri.

      Multi blameaza viata in mediul rural, case cu toaleta "inca" in fundul curtii si alte bazaconii, care nu corespund cu principiile lor de viata. Crede-ma, am fost la astfel de toalete, care erau foarte curate, nu acelasi lucru pot spune de toalete din locatii "superioare".

      Am sensazia ca se doreste intentionat "acaparea" si acestor locuri curate ( din toate punctele de vedere). Sa se stearga orice urma a radacinilor, traditiilor etc.etc.!

      In fine, sunt multe de spus, dar ma opresc.

      Ștergere
  19. La drum soferii intra intr-un automatism care-l fereste pe sofer prin actiune reflex, dar viziunile se produc la limita de intrare in somn asa ca trebue sa fie si un semnal de alarma ca poti adormii la volan.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Am avut doar doua viziuni,dar vorbec si din cartea citita pe care ti-am recomandat-o,am folosit mantre indiene,doamna Maria foloseste rugaciunea,in cazul tau monotonia drumului e pe post de mantra-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, ai dreptate !!!
      Acum realizez ca, aceasta stare de relaxare o am si cand calatoresc cu trenul pe distante lungi...

      Drumul este pe post de mantra . Multumesc !

      p.s. nu conduc noaptea, prefer sa ma cazez undeva, daca ma prinde noaptea pe drum. " Viziunile" le am pe distante scurte.
      De exemplu: plec pentru o intalnire si trebuie sa parcurg o suta de km. Pana la destinatie se petrece " viziunea" ... Imi apar conversatia, locul intalnirii, persoanele participante ( chiar daca nu le cunosc pe toate)...
      Mult timp nu bagam in seama astfel de lucruri...

      Cu cativa ani in urma , un astrolog mi-a spus: acorda atentie semnalelor... Nu am inteles la ce se referea, pentru ca nu dadeam atentie.

      Ștergere
  21. Si iata inca unul care se adevereste

    RăspundețiȘtergere