sâmbătă, 6 mai 2017

MOASTELE SFINTEI ECATERINA , SUNT CELE DE PE MUNTELE SINAI ???

      xx                                           28 Aprilie 2017 !

                                                           Dragii mei, 

Eram in autocarul care ne ducea spre Muntele Sinai în Egipt.
În timpul calatoriei Preotii citeau Rugaciuni, credinciosii cantau cantece religioase, ghidul ne da informatii cu privire la locul in care trebuia sa ajungem.
Deci, în autocar fiind, in drum spre MANASTIREA SFANTA ECATERINA din Muntele Sinai- Egipt, desi eram atenta la tot ce se petrecea in autocar,totusi vad in faţa mea, ceva uimitor.
Cu trupul eram in autocar,dar cu sufletul eram într-o incapere racoroasa, cu pereti grosi din piatra,ca o pestera de aprox. 2 metri pe 3 metri ca si suprafata.
Aici, jos la peretele dinspre Est, vad doua mici usite din lemn galben inchis la culoare,precum nisipul umed; usitile nu erau mai mari de 80 / 80 cm si se puteau da la o parte ,asa precum dam la o parte sticla de la vitrina sufrageriei,adică prin tragere pe santuletul pe care este fixata.
Vad doar două mâini fratilor, două maini vii din carne si oase, care trage la o parte usita din partea stanga.
Acum vad dragilor o incapere ascunsa, ingusta cat sa incapa trupul unui om, incapere din pereti de piatra de culoare galben-rosiatec, iar aici între peretii dubli vad un trup de femeie infasurat intr-un vesmant vernil, precum culoarea oului de raţă.
Iar Coroana de aur care stralucea ca un Soare in intunericul din pestera ,si care era doar la cativa centimetri distanta de crestetul Sfintei Ecaterina, arăta cu aproximatie ca in imaginea de mai jos:

Iata culoarea vesmantului de pe cap ,chip si trup, precum si coroana din aur de deasupra crestetului capului:
Image result for culoare vernil              Image result for coroana imagini

Desi era intuneric in acea ascunzatoare din peretii dubli, o Lumina divina imi arăta toata aceasta MINUNE.
Aud un glas care spune asa:

               " Iata Trupul Sfintei Muceniţe Ecaterina.
             Sfanta  Ecaterina !"
             Sfintele Moaste ale Sfintei  Ecaterina!"

Prieteni dragi, am tresaltat pe scaunul pe care stateam in autocar, de parca as fi cazut de la înaltime, m-am cutremurat ca la un soc electric, si abia atseptam ca sa ajung la SFANTA MANASTIRE  ECATERINA, ca sa vad realitatea zilelor noastre, realitatea care ne este graita sau scrisa de secole la rând.
Ajunsa la MANASTIRE fratilor, intram în Sfanta Biserica racoroasa si cu peretii din piatra, ne închinam cu totii rând pe rând la Sfintele Icoane dar si la Sfintele Moaste ale Sfintei Ecaterina asa cum ne spune Biserica de secole de-a randul.

Image result for manastirea sfanta ecaterina sinai.

Dragii mei, se spune că :

            Citez:
       
           "Sursele creştine mărturisesc că trupul Sfintei Ecaterina a dispărut în mod misterios de la locul execuţiei şi că îngerii Domnului l-au ridicat şi l-au dus în Muntele Sinai, în locul în care Profetul Moise a văzut Rugul Aprins şi unde a primit de la Dumnezeu Tablele cu Cele Zece Porunci.
La poalele Muntelui Sinai (Peninsula 
Sinai, 
Egipt) a fost construită Mănăstirea Sfintei 
Ecaterina, la o înălţime de 1.200 de metri,
 în care se păstrează moaştele Sfintei.
Lângă Muntele Sinai (2.285 de metri 
înălţime) se află Muntele Sfintei Ecaterina
 (2.637 de metri înălţime).

Dragii mei, eu nu contrazic BISERICA si PREOTII 
vremurilor sau cei de astazi !
Eu am scris doar ceea ce mi s-a arătat in drum spre
 SFANTA MANASTIRE  ECATERINA din Muntele Sinai.
Sunt sigură că, intr-o zi sfanta, randuită de Bunul Dumnezeu si de Măicuta Domnului, Trupul intact al Sfintei Ecaterina va fi descoperit intre acei pereti dubli, ca intr-o pestera.
Oare va avea cineva curajul, dintre oamenii vremurilor care vor veni , sa spuna ca s-au inselat si ca secole de-a randul au afirmat gresit ,ca acestea de astazi sunt Moastele Sfintei Ecaterina? 
Rămâne de văzut Prieteni dragi !
Eu am ascultat de Preotii de azi si m-am inchinat si eu la acele cutiute in care era cate un oscior uman, sau capul Sfintei Ecaterina, desi mi se arătase dinainte ca Trupul Sfintei este intreg si se afla ascuns in munte, ca intr-o pestera.
Nu puteam sa graiesc nimic , in clipa cand intrasem in 
SFANTA MANASTIRE.
Acum însă,datoria mea de Suflet este de a descoperi 
Semenilor nostri, ADEVARUL  DUHULUI SFANT, 
scriind aici pe acest Blog al Lui Dumnezeu si al Maicii 
Domnului. Nu este al meu personal, ci al Lui 
DUMNEZEU EXISTA -MARTURII !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...

Iata dragii mei, cine a fost Sfanta Ecaterina:                        



                                        Image result for SFANTA ECATERINA,..


                                   ..

Mănăstirea Sfânta Ecaterina (Sinai, Egipt)



Mănăstirea Sfânta Ecaterina, Sinai, Egipt
Mănăstirea Sfânta Ecaterina este o mănăstire din peninsula Sinai, la picioarele Munților Moise (Mount el-Deir) și Sinai din Egipt. A fost construită pe locul unde se crede că Moise a văzut Rugul Aprins, care este și acum viu. Cu toate că este cunoscută sub numele de Sfânta Ecaterina, numele său real este Mănăstirea Schimbării la Față. Uneori mai este cunoscută ca Mănăstirea Rugului Aprins. Este una din cele mai vechi mănăstiri creștine din lume.

Istoric

Înființată inițial de Împăratul Sfântul Iustinian cel Mare în anul 527, mănăstirea a trecut prin numeroasele schimbări din istoria regiunii, inclusiv invazia islamului, al cărui fondator, Mohamed însuși, a garantat protecția mănăstirii. (Mănăstirea încă mai posedă documentul scris de la Mohamed care dovedește acest lucru.)

Pantocratorul din Sinai (sec. al VII-lea)
În secolul al IX-lea, locul a fost asociat cu Sfânta Ecaterina din Alexandria (ale cărei moaște au fost transportate aici în chip minunat) și a devenit unul din loc de pelerinaj foarte cunoscut. În bibliotecă au fost păstrate numeroase manuscrise antice, această bibliotecă fiind a doua în lume după cea a Vaticanului ca număr de manuscrise. Colecția constă din 3500 de volume în greacă, coptă, arabă, armeană, ebraică, siriacă, georgiană și alte limbi.
De asemeni, aici sunt păstrate un mare număr de icoane vechi, inclusiv faimoasa icoană a Pantocratorului din Sinai (din secolul al VII-lea), dispusă în stânga, și Scara dumnezeiescului urcuș (din secolul al XII-lea), o reprezentare iconică a cărții cu același nume a Sfântului Ioan Scărarul.

Arhitectura

Biserica monahală datează din vremea domniei Sfântului Împărat Iustinian. Arhitectul acesteia, Ștefan de Aila, a construit o bazilică din bazalt cu trei aripi separate de coloane masive și cu acoperișul din lemn. Capitelurile coloanelor navei sunt în sculptate în stil corintic. Diversitatea capitelurilo pare să fie mai degrabă o alegere deliberată decât rezultatul folosirii unor componente ale altor clădiri (cum este cazul altor construcții). Bazilica are cinci capele laterale, iar capătul vestic este flancat de turnuri. Rugul sfânt continuă să crească în spațiul de dincolo de capătul estic al clădirii.
Biserica mănăstirii a suferit puține schimbări de pe vremea fondatorului ei. Marele său portal de la vest este încă închis cu ușa din lemn de cedru, veche de 1400 de ani care funcționează perfect, stând în cuiele și balamalele ei inițiale. Acoperișul de lemn al navei, de asemenea din secolul al VI-lea, stă sprijinit pe grinzi care poartă inscripții în onoarea lui Iustinian și a faimoasei sa le soții Teodora. Aceste inscripții au fost menționate de călători încă din secolul al XVIII-lea, dar numai în 1958 o expediție a studiat cu atenție aceste inscripții, punându-le în legătură cu structura bisericii. Inscripția îi menționează pe "preaevlaviosul nostru împărat" Iustinian și pe "răposata împărăteasă" Teodora. Teodora a murit în 548 iar Iustinian în 565, deci biserica a fost finalizată între acești ani.
Mai există în interiorul zidurilor rămășițele unei moschei fatimide din secolul al X-lea sau al XI-lea, construită probabil pentru a îmblânzi autoritățile musulmane ale timpului. Excavații recente în interiorul zidurilor moscheii au scos la lumină dovezi că această clădire datează dinainte de folosirea ei ca moschee, deoarece au fost identificate în structura sa cruci și alte simboluri creștine cu funcții arhitecturale și ornamentale.
Mai există și o capelă mică numită Capela Sfântului Trifon care este folosită ca osuar pentru păstrarea craniilor monahilor adormiți.

Biserica Sinaiului

Mănăstirea Sf. Ecaterina, mănăstirea din apropiere de Rait (Raithu) și câteva dependințe formează Biserica Sinaiului, o Biserică ortodoxă autonomă păstorită de un arhiepiscop care este și stareț al Mănăstirii Sfânta Ecaterina. În mod tradițional, arhiepiscopul este hirotonit de Patriarhul Bisericii din Ierusalim, cu toate că acesta nu face și numirea arhiepiscopului.

Rugul Aprins


Rugul Aprins
În conformitate cu cartea Ieșirii, Moise a trebuit să părăsească Egiptul și a venit să locuiască împreună cu Ietro. În timp ce îngrijea turmele lui Ietro, Moise a descoperit un rug (tufiș) în flăcări.
Moise s-a apropiat de rug și a descoperit că deși acesta ardea, flăcările nu îl consumau (Ieșirea 3,2). Duhul lui Dumnezeu din rug i-a spus: "Eu sunt Dumnezeul tatălui tău, Dumnezeul lui Avraam și Dumnezeul lui Isaac și Dumnezeul lui Iacov" (Ieșirea 3,6). Apoi Dumnezeu i-a poruncit lui Moise să-și scoată încălțările, deoarece pământul de acolo era sfânt.
După aceea, Dumnezeu i-a poruncit lui Moise să vorbească cu faraonul, pentru că El "a auzit strigătele poporului" (Ieșirea 3,7). Dumnezeu a promis că israeliții, pe atunci sclavii faraonului, vor trăi într-o țară în care "va curge lapte și miere" (Ieșirea 3,9). Atunci când Moise și-a exprimat îndoiala că va fi crezut, Dumnezeu i-a dat trei "semne": toiagul său s-a prefăcut în șarpe; mâna sa s-a umplut de lepră (și s-a vindecat); iar lui Moise i-a spus că dacă acestea nu vor fi de ajuns, el va putea preface apa în sânge. Apoi Dumnezeu a adăugat că El, Domnul "va fi cu el" (Moise), ceea ce l-a încurajat să ceară eliberarea israeliților.
Egeria, o pelerină din Spania din secolul al IV-lea, a relatat următoarele despre această mănăstire:
"A trebuit să intrăm adânc în vale, căci există multe chilii pustnicești și o biserică la locul Rugului. Rugul este verde până în zilele noastre. Acesta este Rugul despre care am vorbit mai înainte, cel din care Dumnezeu i-a vorbit lui Moise din flăcările focului. Rugul este într-o grădină foarte frumoasă din fața bisericii." (cf. Călătoriile Egeriei, ed. John Wilkinson (ISBN 0856687103) [en])
Capela Rugului Aprins are hramul Buneivestiri a Maicii Domnului. Acest lucru este ilustrat printr-o icoană a "Maicii Domnului din Rugul Aprins" care o prezintă pe Maica Domnului așezată în Rugul Aprins și ținându-L pe Fiul ei n brațe, cu Moise fiind reprezentat desculț, închinându-se, în stânga. O cruce de mozaic din secolul al X-lea decorează absida capelei.
Altarul capelei Rugului Aprins nu este așezat deasupra sfintelor moaște ale mucenicilor, ca de obicei, ci peste rădăcinile Rugului Aprins. La câțiva metri de capelă, unde a fost transplantat pentru a se putea construi altarul pe rădăcinile sale, rugul este înfloritor. Se spune că acesta este singurul astfel de tufiș care crește în Peninsula Sinai și că orice încercare de a răsădi ramuri ale sale în alte părți a eșuat.
Pelerinii intră în capelă desculți, în amintirea poruncii Domnului către Moise: "Scoate-ți încălțările din picioare pentru că locul pe care calci este loc sfânt."

Bazilica Schimbării la Față și Sfânta Liturghie

Bazilica Schimbării la Față a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos este cea mai mare clădire de cult din întreaga mănăstire, astfel că este centrul vieții sale monahale, unde se slujește cel mai adesea Sfânta Liturghie. Fiind construită din ordinul Sfântului Împărat Iustinian, ușile sale de lemn se numesc Ușile lui Iustinian. Absida sa este decorată cu un uriaș mozaic care îl reprezintă pe Iisus Hristos în timpul slăvitei Sale Schimbări la Față, însoțit de cei doi profeți și de cei trei ucenici care au fost de față la aceasta. Pe iconostasBunavestire nu este reprezentată pe Ușile Împărătești; de asemeni, lipsește reprezentarea celor patru evangheliști, cum se obișnuiește în canonul bizantin. În schimb, ei sunt reprezentați împreună cu Maica Domnului, pe partea stângă a ușii. În plus, iconostasul mai cuprinde reprezentări de mucenici, icoana Sfântului Ioan Botezătorul purtându-și capul tăiat și a Sfintei Ecaterina din Alexandria, al cărei atribut iconografic tipic este o roată cu spini de fier (amintind de martiriul ei), ale cărei moaște sunt cinstite în bazilică.
Pelerinii pot participa la slujbe, în special de la orele 6, 9 și 17 Sfânta Liturghie se slujește de la ora 6. Limba folosită la slujire este greaca.

SFANTA MUCENITA ECATERINA – LOGODNICA MIRELUI HRISTOS


“Sfânta Ecaterina, iubiţii mei, este o mustrare pentru poporul nostru. Mustrare mai întâi pentru femeile a căror minte le este la frumuseţea trupească şi nu se îngrijesc de cea sufletească. În al doilea rând este o mustrare pentru bărbaţii care se dovedesc inferiori femeilor. Iar în al treilea rând este o mustrare a noastră, a clericilor, deoarece nu aducem suflete aproape de Hristos cum a făcut Sfânta Ecaterina, ci mai degrabă le gonim“.

OMILIE A MITROPOLITULUI AUGUSTIN DE FLORINA LA POMENIREA SFÂNTEI ECATERINA

st-catherine-nad-vhodom
Vom vorbi despre Sfânta Ecaterina care este sărbătorită astăzi. Sfânta Ecaterina a trăit în veacul al III – lea după Hristos. S-a născut în Alexandria. Tatăl ei Constas, reprezentant al împăratului, şi mama ei erau idolatri. Aşa că şi ea era idololatră. Dar fetiţa avea o mare înclinaţie spre studii. A studiat toate ştiinţele şi a citit operele scriitorilor greci şi latini, iar la vârsta de 18 ani era cea mai învăţată fată din Alexandria.

Dar şi la înfăţişare era o femeie minunată, pe de-a întregul plăcută. Cu astfel de daruri trupeşti şi intelectuale era o mireasă peţită de mulţi. Tineri importanţi o cereau în căsătorie, dar ea spunea că nu vrea să se mărite în ciuda tuturor presiunilor alor ei.

Dacă cineva vrea să se căsătorească, este păcat să-l împiedicăm. Dar dacă aceasta este păcat o dată, de 100 de ori este păcat să împiedicăm un om, bărbat sau femeie, care vrea să-şi dea inima lui Dumnezeu. Nunta este de argint, fecioria este de aur. Alege şi ea. Eu, de atâţia ani de când slujesc Domnului, niciodată, dar niciodată nu am împiedicat un om să se căsătorească. Dar întotdeauna am susţinut femei şi bărbaţi care au vrut să se dedice lui Dumnezeu şi să fie persoane misionare şi să se facă monahi. Dumnezeu a dat libertate. Violenţa este interzisă, în special în aceste chestiuni.

Aşadar făceau rele presiuni asupra Sfintei Ecaterina. Ea nu ura nunta, dar ca un spirit superior ce era, voia să fie neîmprăştiată. Şi nu există doar nunta aceasta obişnuită. Unii se căsătoresc cu patria, alţii cu ştiinţa, alţii cu religia.

Sfânta Ecaterina, pentru a scăpa de presiuni, a uneltit un pretext ingenios. Pentru că un creştin trebuie să fie înţelept; trebuie să aibă înţelepciunea nu a lumii acesteia, ci a lui Dumnezeu. Aşadar spune părinţilor ei:

– De vreme ce mă presaţi atâta, accept să mă căsătoresc, dar cu o condiţie.

– Ce condiţie, copilul meu?

– Dacă se va găsi un tânăr care să fie superior mie în ceea ce priveşte frumuseţea, bogăţia, cunoaşterea şi ştiinţa, îl voi lua.

Au început să caute şi s-au prezentat mulţi. Unii erau bogaţi, dar nu erau frumoşi. Unii erau bogaţi şi frumoşi, dar nu erau învăţaţi. Un lucru rar: şi bogăţie, şi frumuseţe, şi educaţie aleasă să se întâlnească într-o singură persoană. În felul acesta nu s-a putut găsi cineva, iar părinţii erau nemângâiaţi.

Au trimis-o la un oarecare ascet filozof, care trăia într-o peşteră afară din Alexandria. S-a dus şi i-a cerut sfatul ce să facă. Acela i-a spus:

– Copila mea, eu ştiu un tânăr. Nu există altul ca El în lume. Frumos, bogat, puternic, înţelept ca nimeni altul. Ecaterina s-a entuziasmat şi i-a spus:

– Aş vrea să-l văd.

Îi spune ascetul:

– Vei face ce-ţi voi spune?

– Voi face.

– Ascultă deci (a spus ascetul şi a scos din sânul său o icoană a Preasfintei Fecioare cu Domnul nostru Iisus Hristos): Ia această icoană, du-te acasă, închide-te în camera ta şi roagă-te. Şi Preasfânta îţi va arăta ce să faci.

Într-adevăr, Ecaterina a luat icoana, s-a închis în casă şi a făcut multă rugăciune, până după miezul nopţii. Obosind a lua-o somnul. Atunci vede o vedenie: a văzut-o pe Preasfânta Fecioară că strălucea ca o lună, iar pe dumnezeiescul Prunc în braţele ei că strălucea ca un soare; dar faţa lui Hristos se întorcea ca să n-o vadă pe Ecaterina. Atunci Maica Domnului spune:

– Copilul meu, priveşte la această fată. A venit de atât de departe, şi cere să afle pe cineva care să o iubească şi să i se dedice.

Dumnezeiescul Prunc a răspuns cu mânie:

– Nu vreau s-o privesc.

– De ce, copilul meu? Aceasta este cea mai frumoasă copilă din Alexandria.

– Nu, Maica lui Dumnezeu, este urâtă (era urâtă, deoarece încă nu era botezată).

Ecaterina a fugit plângând. S-a dus la ascet şi i-a spus vedenia.

– Bine ţi-a spus, zice acela. De aceea, dacă vrei ca Hristos să privească spre tine, trebuie să crezi în El şi să te botezi.

În câteva zile acea mare personalitate a Alexandriei s-a botezat şi devenise de acum creştină. Atunci a văzut iarăşi o vedenie. De această dată dumnezeiescul Prunc o privea şi raiul se sălăşluise în inima ei. Din acel moment Ecaterina s-a dedicat pe de-a întregul lui Hristos. A devenit misionară.

A aflat lucrul acesta împăratul Maximian şi a chemat-o la dialog. La sfârşit a fost nevoit să spună:

– Nu pot s-o scot la capăt cu tine, dar voi chema pe înţelepţi şi pe oamenii de ştiinţă, pe matematicieni şi fizicieni şi astronomi, pentru ca să discuţi cu ei.

A doua zi, 150 de înţelepţi erau la palatul lui Maximian. De cealaltă parte Sfânta Ecaterina singură. A început discuţia şi a durat toată ziua. Argumentele înţelepţilor erau demontate. Duhul Sfânt a luminat-o pe Sfântă Ecaterina, iar ea le-a închis gura. Unul după altul spuneau:

– Sunt de acord cu Ecaterina. Cred în Dumnezeul Ecaterinei.

Iar împăratul? S-a sălbăticit şi mai mult şi a poruncit să taie capetele sofiştilor în faţa lui. Astfel, acei 150 de înţelepţi au mărturisit pe Hristos şi au fost martirizaţi.

După aceasta Maximian a aruncat-o pe Sfânta Ecaterina în închisoare. Şi în temniţă fiind ea repurta noi biruinţe. Acolo a adus la credinţă pe mulţi care veneau să o viziteze. Printre ele era şi femeia lui Maximin, împărăteasa Faustina, şi garda de corp a ei, demnitarul Porfirie, împreună cu 200 de soldaţi ai săi. Toţi aceştia, ascultând cuvintele ei, au crezut în Hristos. Dar Maximian, cuprins de o pizmă satanică, nu numai că a rămas neînduplecat, dar a şi poruncit ca şi aceştia să fie decapitaţi. Nu i-a fost milă nici de femeia sa! O sută cincizeci cu două sute şi cu doi fac trei sute cincizeci şi doi (352), trei sute cincizeci şi două de suflete a prins în mreaja lui Hristos predica Sfintei Ecaterina!

agia aikaterini14

După puţin timp s-a apropiat şi sfârşitul ei. Nu vă povestesc detaliile. Este lung şirul chinurilor, din care cel mai groaznic este roata. Şi piatră să fii, te vei emoţiona dacă vei citi sfârşitul Sfintei Ecaterina. După ce a îngenunchiat, şi-a înălţat mâinile şi s-a rugat pentru întreaga lume. Apoi şi-a plecat capul şi a fost decapitată. Aşa şi-a dat sfântul ei suflet, care ca un porumbel alb a zburat la ceruri.

Sfintele ei moaşte se păstrează nestricate. Câţi nu cred să se ducă să le vadă. Se află în Muntele Sinai. Pe acest cuib îl păstrează de-a lungul veacurilor monahii greci. Să mulţumim lui Dumnezeu pentru asta. Poate că ei sunt ultimii monahi, deoarece copiii Eladei nu mai merg să se facă monahi în Sinai sau în Sfântul Munte; au alte aspiraţii…

Ca închinători merg acolo şi israeliţi, şi egipteni, şi beduini, şi germani, şi ruşi ca să sărute sfintele moaşte ale sfintei pe care a încununat-o Dumnezeu cu trei cununi: a fecioriei, a martiriului şi a înţelepciunii şi ştiinţei.

Dacă ne uităm la icoana ei, vedem că are un inel. Ce înseamnă acesta? În a doua vedenie pe care a avut-o, Hristos i-a dat un inel, adică au devenit atunci logodnici. Logodnici care se deosebesc de logodnicii de pe pământ. În clipa în care o fată se dedică lui Dumnezeu, de acolo înainte ea se logodeşte cu Hristos, care este „Mirele cel împodobit cu frumuseţea mai mult decât toţi oamenii” (Stihoavna Laudelor din Sfânta şi Marea Marţi).

Sfânta Ecaterina, iubiţii mei, este o mustrare pentru poporul nostru. Mustrare mai întâi pentru femeile a căror minte le este la frumuseţea trupească şi nu se îngrijesc de cea sufletească. În al doilea rând este o mustrare pentru bărbaţii care se dovedesc inferiori femeilor. Iar în al treilea rând este o mustrare a noastră, a clericilor, deoarece nu aducem suflete aproape de Hristos cum a făcut Sfânta Ecaterina, ci mai degrabă le gonim.

Închei şi doresc ca din rândul femeilor să se ridice mame care să crească eroi, iar din rândul bărbaţilor să se ridice martiri. Cununa aceasta o nădăjduiesc de la mamă, de la femeie. Amin.

P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

                                         Cu dragoste,Maria.


3 comentarii:

  1. Dna Maria ce onoare ati mers la muntele Sinai chiar ati scris despre acest munte intr-un mesaj va amintiti?
    MUNTELE SINAI , SE VA MUTA DIN LOCUL SĂU !
    In aceasta noapte dragilor, in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva despre Muntele Sinai.
    Glasul spunea asa dragilor:

    ”Și de veți spune Muntelui Sinai, să se mute din loc...!”

    Clipă în care dragii mei, văd multi oameni bucurosi si fericiti,care priveau spre vârful Muntelui Sinai.
    Oamenii era foarte multi, si exclamau cuvinte de neinteles.
    Dar oare,ce ne mai trebuia ca sa înțelegem?
    Muntele Sinai,chiar se mutase singur din locul său.
    Vom auzi dragii mei de muntele Sinai,pe care ,se vor petrece mari minuni.Veti vedea cu ochii vostri ,si veti fi uimiti de ceea ce vti vedea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca a-ti merge in pelegrinaj si la alte biserici - manastiri poate ca a-ti vedea mai multe moaste care nu sint moaste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam ai dreptate,a fost dovedita chestia asta,nici eu nu mai am incredere,vai acelor preoti care mint,care spun ca sunt moaste si in realitate sunt oase de porc.

      Ștergere