marți, 9 mai 2017

RĂZBOIUL NU MAI BATE LA USĂ, CI ESTE DEJA PE STRAZILE IERUSALIMULUI SI DEASUPRA PENINSULEI SINAI !


                                           Image result for STEAGUL ROMANIEI..


                                                   25 APRILIE 2017 !

                                       Dragii mei, 

În aceasta zi eram deja în ŢARA SFANTA. 
Am stat aici 9 zile,iar a 10-a zi ne-am intors în România Duhului Sfant.
Acest articol dragilor, il rescriu pentru a doua oara, deoarece ,ceva s-a întamplat si aveam 2 articole cu titlul diferit,dar cu acelasi continut.
Multumesc din suflet, unui suflet drag, care mi-a dezvaluit in particular greseala pe care am facut-o.
Deci,eram nerabdatoare dragii mei ca sa vad pentru prima oara, IERUSALIMUL si nu numai.
Cand am ajuns aici,am fost cazati pentru prima noapte la un hotel din BETLEEM,oras care se mai cheama si orasul Pâinii. 

Image result for betleem orasul painii..
În ebraică, "Betleem" înseamna "casa pâinii".
De aici,si numele de Orasul Pâinii.
Dragii mei,bucuria prezentei mele in TARA SFANTA, a fost umbrita si spălata cu lacrimi fierbinti de clima de acolo, de lipsa vegetatiei,de lipsa apei potabile sau chiar a apei menajere.
Peste tot de jur împrejur,erau numai munti din piatra,numai nisip si Soare arzător.
Ne spalam la Hotel cu apă ce venea de pe acoperisul cladirii, din niste butoaie mari din plastic, cred ca avea 1000 litri unul.
Apa era incalzita numai la soare. Aici nu exista lemn de foc,niciodata.Aici este numai cald si foarte cald.
Îmi era dor de -un fir de iarba,imi era dor de-o floare, de-un pom înverzit. Nimic nu exista din ceea ce eu imi doream.
Apa care se foloseste la baie, ajunge undeva la subsol si se purifica din nou, ajungand din nou pe acoperisul cladirii in acele butoaie uriase.
Dar lăsând toate acestea la o parte, mergand prin IERUSALIM, mergand prin Iordania si Egipt, vedeam numai soldati (copii intre 16 si 20 ani)pe strazi, si pe stanga si pe dreapta cu arma in mâini si cu degetul pe tragaci.
Deasupra noastra, zburau Avioane de lupta,acele avioane numite F15,F16,F17...etc.,precum si elicoptere.
Image result for AVION F 16Image result for elicopter de lupta..

Alarma se declansa foarte des,iar noi eram pe strazile IERUSALIMULUI ,dar eu stiam că daca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI au voit ca sa ajung in TARA SFANTA, in Vechiul IERUSALIM (noi vom fi NOUL IERUSALIM)atunci vom fi cu totii ocrotiti si ne vom intoarce sanatosi acasa.
Cand eram în PENINSULA SINAI, la fel vedeam Avioane deasupra noastra si Politie militara, dar imbracati civil,bărbati care aveau multe arme de foc la brâu, mascate cu un sacou larg,pentru ca Pelerinii sa nu vada si sa nu se sperie.
S--a intamplat ca in faţa autocarului care ne ducea , sa avem si escorta militara atât în faţă, cât si in spatele autocarului.
Masinile militare,masini de razboi,circulau cu soldatii pe scara masinii, soladati care tineau arma în mâna,în caz de urgenta.
Asadar Prieteni dragi, RAZBOIUL nu bate la usile noastre, ci este deja pe strazile IERUSALIMULUI,pe strazile EGIPTULUI si nu numai.
Peste tot pe oriunde mergeam in pelerinaj, vedeam armata si arme.
La un moment dat, vedeam din autocar un mic PARC cu doar câtiva arbori care rezistau la seceta,si care, erau udati cu furtunul numai langa tulpina pentru ca sa reziste la temperaturile mari.
Aici, in acest PARC,sa nu va inchipuiti că erau multime de arbori! Nici vorba! Doar din loc in loc, cate un mănunchi de iarbă aspra precum spinii, si cate un pom care creste si-n desert.
Dar adevaratul cuvant "PARC"il defineau TANCURILE,masinile de razboi, elicopterele de lupta.
Printre toate aceste masinarii de razboi, se aflau elevi cu tot cu educatori si profesori,copilasi cu vârsta cuprinsa intre 6 -si 12 anisori.
Copilasii primeau lectii de Război. Erau peste tot,pe tancuri,in masini de razboi,in elicoptere,si li se arătau armele de foc.
Mi se facuse pielea de gaina,atât de tare m-am intristat si cutremurat.
Am filmat atât cât s-a putut din viteza autocarului,iar atunci cand  voi gasi aceste imagini,cu mare drag le voi posta aici.
Prieteni dragi, am trait multe MINUNI aici în TARA SFANTA. Minuni pe care le voi scrie aici cu mare drag, pentru voi toti, dar voi lasa si pentru CARTEA la care scriu in prezent,si care va apărea in aceasta vara, cu titlul: 

"ROMANIA  VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM!"

Prieteni dragi, m-am reintors din TARA SFANTA,incarcata ca un MOS CRACIUN (am scris multe MINUNI in caietele mele),apoi, incarcata sufleteste de tot ce inseamna DIVINITATE ,TAINE si MINUNI traite de mine acolo.
Le voi scrie aici zi si noapte,pentru ca si voi dragilor, sa va incarcati inima si sufletul de IUBIREA DIVINA.
                              Cu dragoste,Maria.


P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 
DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA






         

11 comentarii:

  1. Tara Romaneasca va fi al doilea Ierusalim daca se va face BISERICA CREDINTEI CRESTINE.SI PREOTI SE VOR UNI CU STINTA SI INVERS.daca nu se va face biserica atunci vom avea parte de plagile ce leau avut si faraoni.DAR VOM VI AL II IERUSALIM SI CENTRU PLANETAR AL CREDINTEI CRESTIN IN LUME.AMIN

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari ...maria scrie tot .sa stie toata lumea ....oameni buni sa credeti in dumnezeu ......dumnezeu exista.asa mia zis cineva in somn cu 3 zile pina sa merg la mormintu sfint ....olimpia mihailescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Totul se leaga...de muntii Bucegi

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria draga ce spui tu eu am vazut in 2005.Am trecut in Egipt tot paziti de armata pina la muntele Sinai.Sa ne fereasca Domnul de toate cele rele.Si tu sa fii mereu linga noi.Dunezeu sa fie cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari ca, ai ajuns ca, te-ai intors in cea ce priveste scaldatul in apa Iordanului ca a fost doar o scalda. Cine intra acela se boateaza, in a te boteza adult precum Mantuitorul nostru este un gest de mare pocainta inseamna ca, l-ai primit pe Dnu Iisus in inima ta, deci renunti la vechile obiceiuri. Intelegi ce iti spun?? Dnu lucreaza intr-un chip minunat la cercetarea si cizelarea fiintei tale. Bine ai venit printre noi. Slava-Marire si Lauda Domnului Cristos. ( in legatura cu razboiul lasa-l pe Domnul sa le rezolve, acolo este demult o fierbere stie El)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Maria!Iti citesc blogul de aproape un an in multe situatii ceea ce ne-ai transmis s-a adeverit dar as avea rugamintea la tine daca nu esti sigura de ceva verifica.Alarmele de care tu vb au fost deoarece a fost Ziua Holocaustului ,Ziua soldatilor cazuti la datorie si cea mai importanta pt Israel Ziua Israelului (69 de ani).
    Cat despre avioanele care survolau asa este in fiecare an de Ziua Israelului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Spun asta deoarece traiesc aici de aproape 20 de ani si nu e chiar asa cum descrieti.Recunosc ca am trecut prin doua razboaie de cand sunt aici si oricand poate incepe unul nou dar pot sa va asigur ca Israelul este o tara care ar putea supravietui unui razboi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hristos iisus este pretutindeni nu numai la ierusalim excursiile sint mai mult comerciale nu am nimic impotriva cine cum crede de cuviinta

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foaie verde loboda, de ce nu-l stergeti pe 6.01?

    RăspundețiȘtergere