miercuri, 24 mai 2017

ALUNECARI DE TEREN ! O BISERICĂ VA FI ACOPERITA DE UN MUNTE DE PĂMÂNT !


                              Noapte de 22 -23 Mai 2017,ora 1,25 !

                                      Dragii mei, 


                                           


                          Related image..

Prieteni dragi, din păcate vom auzi de o alunecare de teren,care va acoperi o SFANTA BISERICA pana aproape de acoperis.
Deci ,mi s-a arătat inspre Est, un munte de Pămant care a veni la vale ,iar Turla Bisericii Sfinte se vedea doar de la jumătate in sus.
Bine ar fi  ,daca cineva ar putea depista mai devreme ceea ce urmeaza a avea loc.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului ca să ocroteasca BISERICILE SALE,si pe noi toti Fiii Săi ,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. D-na Maria mă uimiți de fiecare dată că ați găsit o poză exact cu un munte în spatele acestei Biserici.Despre ce Biserică din Est ar putea fi vorba?Eu am găsit pe Youtube o previziune înfiorătoare pentru 2017 și aș vrea să o ascultați și dvs și să-mi spuneți ce părere aveți?DS https://www.youtube.com/watch?v=qamwiLzvkxI

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil in Apuseni sau Oltenia acolo sint depozite de steril care aluneca la ploi multe cum sint in luna asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și aceasta viziune dacă se va adeveri,e un semn,ca Dumnezeu este supărat rău pe noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu numai pe noi dar mai mult este pe preoti ce sau hirotronit pe bani si NU CU CREDINTA.sa mai stiti ca unele biserici au in locul SFINTEI CRUCI pe acoperis semnul lui Ball. (cruce cu 3 lini) cautati la semnele masonilor sau lui Ball

      Ștergere
  4. pai, o fi vreun semn si asta, cine stie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oamenii parca au inebunit.Sunt in stare sa se fatarniceasca ,sa minta si sa isi vanda aproapele pentru nimic.Au o ura inexplicabila mai ales pe oamenii corecti si cu bun simt.Ma insel eu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, draga an.16:53, nu te inseli absolut deloc, asa este !
      Evident ca URA este "mai ales pt. oamenii corecti si cu bun-simt". Doar acestia sunt "pericolul" !
      Astfel de oameni, care "sunt in stare sa se fatarniceasca si sa minta", sunt chiar si pe acest blog. De un tupeu monumental si cu un limbaj fata de care si omul primitiv s-ar fi rusinat, te obraznicesc din preaplinul lor de nerusinare si grobianism.
      Ura lor nu este “inexplicabila”, cum zici tu, ci provine din rautate si prostie. Dar, asa cum rar se intampla ca oamenii rai sa fie fericiti, pt. ca se otravesc cu propria lor rautate, tot asa, si prostia te poate necaji, te poate exaspera, dar nu mai mult de atat, pt. ca pedeapsa prostiei e in ea insasi, cum e viermele in mar.
      Drept pt. care, atunci cand oamenii iti vor raul, fa-le o favoare: lasa-i sa-l ia pe tot !

      Ștergere


  6. EXCLUSIV: Tentativa de sinucidere in centrul Iasului! Un barbat vrea sa se arunce de la inaltime - FOTO, LIVE VIDEO :

    Tentativa de sinucidere in plina zi, in centrul Iasului! Un barbat, in varsta de 26 de ani ameninta ca se va arunca de la ultimul etaj al unui hotel din Piata Unirii.


    http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/videofoto-un-tanar-ameninta-ca-sare-de-pe-hotel-unirea-a-fost-intinsa-perna-pneumatica--160694.html

    https://www.bzi.ro/exclusiv-tentativa-de-sinucidere-in-centrul-iasului-un-barbat-vrea-sa-se-arunce-de-la-inaltime-foto-live-video-606821


    Ati scris despre

    duminică, 9 aprilie 2017
    ROMÂN CĂZUT DE PE UN BLOC !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/04/roman-cazut-de-pe-un-bloc.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai s-o mai aruncat unul,săptămână trecuta cred,a făcut ceva,a furat,autoritățile au întins pătură pneumatică, dar el a sărit mai încolo,și a decedat. Va fii și mai rău, vor veni vremuri,cind cei fără credință, vor fii pierduți, ca ăsta din Iași.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu e ala, e in sud est.

    RăspundețiȘtergere
  9. Biserici, au fost înghițite de pămînt și în trecut.Nu se mediatiza aceste lucruri pe vremea comunismului.Într-un sat din Moldova a înghițit pămîntul o biserică plină cu oameni în noaptea de înviere,apoi au construit alta aproape de același loc și acea biserică a avut aceeași soartă.Locul era lîngă albia unui pîrîiaș, deci greșeala e la om nu oriunde se construiește biserică.Acum e altă poveste Terra își face curat în ,,ogradă,, și ne amintește ce buni suntem.Bisericile au povestea lor cînd se construiesc,ele sunt date ca un fel de blestem apei,focului și pămîntului.Cred că în momentul maxim de energie negativă acumulată în timp acest așa zis blestem se activează și produce una din cele trei la care biserica a fost juruită.Nu știu de ce sunt puse aceste blesteme pe biserici cînd se construiesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Yohannis prietenul extraterestrilor? Azi la summitul NATO apar oznuri pe la capul presedintelui.
    https://www.facebook.com/CaleaEuropeana/videos/1302654256436308/

    RăspundețiȘtergere