duminică, 7 mai 2017

EXTRATERESTRII GRĂIESC ŞI FAC ZID CONTRA RAZBOIULUI ! ROMÂNIA VIITORUL NOU IERUSALIM !

xx                                              7 Mai 2017 , ora 13,56 !

                                                             Dragii mei, 

Astăzi după amiază în timp ce scriam aici pe Blog,  aud dragii mei un zgomot asurzitor,un zgomot care ar fi înspăimântat pe oricine.
Era vorba de huruitul avioanelor si a elicopterelor de Razboi.
Brusc ,Cerul s-a intunecat si-n locul Cerului pe care se vedeau avioane de lupta, au apărut nenumarate OZN-uri,care au facut scut împotriva bombelor si- a avioanelor care voiau sa atace Romania.
Dragilor ,asa precum stau frunzele toamna pe jos, tot la fel stateau şi OZN-urile deasupra Romaniei ,apărându-o de bombele ce cadeau deasupra noastra.
Daca vreun avion ar fi incercat sa patrunda printre zidul de OZN -uri ,acesta era strivit de ele, precum am strivi noi un gandac sub talpa pantofului.

      Image result for oznImage result for ozn
      Image result for oznImage result for ozn.


In mijlocul OZN-urilor vad un Extraterestru cu capul oval si argintiu lucios,cu ochii alungiti si  negri, dar si luciosi foarte.
EXTRATERESTRUL era langa OZN -ul sau si avea spre partea sa dreapta ,spre umarul drept, o Sfanta Cruce galbena precum fagurele de miere.                               
                                   
                           Image result for cruce

Image result for EXTRATERESTRIImage result for EXTRATERESTRI..

Extraterestrul trece CRUCEA imensa prin faţa chipului său, ca sa-mi arate ca si ei iubesc SFANTA CRUCE a Lui HRISTOS, apoi, o duce iar spre dreapta sa.

Image result for EXTRATERESTRIImage result for EXTRATERESTRI..

În aceasta  clipă, văd bratul stang al Sfintei Cruci de langa trupul Extraterestrului pe care scria ceva uimitor; ceva ce noi stim deja, dar ei, EXTRATERESTRII (daca mai era nevoie ),ne-au confirmat.
Iata ce scria pe bratul stang al SFINTEI CRUCI, din mâna EXTRATERESTRULUI:

            "ROMÂNIA  , VIITORUL  NOU  IERUSALIM !"
În clipa următoare toate au disparut, iar eu m-am grabit a nota repede in caietul meu de suflet, după care, am scris aici dragilor, pentru ca si voi sa cunoasteti si sa credeti că: 

    ROMÂNIA  va fi viitorul al Doilea Ierusalim, si este ocrotita din toate partile ,de fratii nostri buni, EXTRATERESTRII.
Închipuiti-va fratilor, ca ridicati ochii spre CER ca sa vedeti ce se intampla cu Avioanele de lupta ce zboara deasupra noastra, iar in locul lor,(desi le auziti vuietul, nu le vedeti)vedeti un CER de OZN-uri rotunde lipite unul de altul, care din cand in cand, mai strivesc intre ele, câte un avion inamic. 
DUMNEZEU ocroteste ROMANIA fratilor,chiar daca ne mai si cearta. 
Oare care Părinte nu-si cearta copilul sau, pentru ca acesta sa nu o ia pe căi gresite?
Asa ne cearta si BUNUL DUMNEZEU, prin ploi cu grindina,prin Cutremure si Inundatii,prin boli, pentru ca noi sa ne intoarcem la el din dragoste si cu dragoste,si nicidecum de frică.
Sa credeti fratilor că ROMANIA de astazi ,este ROMANIA DUHULUI SFANT,este ROMANIA VIITORULUI  al Doilea Ierusalim.
România de astazi,este de mult timp ,GRADINA  MAICII LUI DUMNEZEU.
EXTRATERESTRII fratilor, se vor arăta pentru prima oară poporului român, si-apoi celorlati oameni de alte nationalitati.
Iata un link din febr.2017 :


extraterestrii vin ca o forţă a binelui ,si - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-vin-ca-o-forta-binelu...

Translate this page
Feb 15, 2017 - Ei sunt trimisi de DUMNEZEU, pentru a veghea asupra Poporului Său ales, ... extrem de inteligente,se vor arăta pentru prima oară ,poporului român. Iata: EXTRATERESTRII SE VOR ARĂTA ROMÂNILOR - Dumnezeu există .

                                                             Cu dragoste ,Maria.


P.S.
                           Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri 

tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau 

mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 

DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog

 pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va

fi dat înapoi de Dumnezeu si

 de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar 

însutit.

Dăruind, vei dobândi !!!

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



142 de comentarii:

  1. sper sa ne apere si Devesalu

    RăspundețiȘtergere
  2. HRISTOS A INVIAT! D-NA MARIA--CE STITI DE LOCUITORII AGARTHEI DE LA POLII PAMANTULUI ?-SUA NU FACE PROSPECTIUNI PT CA STIU DIN OSERVATII FACUTE DIN SPATIU CA ACESTE LOCURI PRINTRE CARE SI TARA NOASTRA ARE DESCHIDERI SUB PAMANT PT O CIVILIZATIE FF VECHE--VA ROG SA-MI RASPUNDETI--VA MUTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  3. ce sa mai, ai zice ca de ce sa mai risipim banii pe avioane, elicoptere si tancuri daca ne apara extraterestrii, nu ?
    fara cuvinte ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Stirea este din anul 2015, dar este interesanta:

    http://www.aktual24.ro/imagini-de-necrezut-iata-ce-a-aparut-deasupra-unui-oras-din-india-galerie-foto/

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta se poate daca am corespunde unei tipologii de umanitate pe care ei ar dorii sa o apere si sa o promoveze in viitor,probabil nonviolenta,dar pare a arata ca v-om si fi in epicentrul unor evenimente capitale,de viata sauu.. de moarte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-un al material era scris ca DEVESELUL va fi sters de pe fata pamantului,caci va fi atacat si bombardat,atunci cum ne apara extraterestrii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,si profetia lui Ilarion Argatu cu distrugerea Bucurestiului si pustiul tarii si parintele Arsenie Boca care la fel prevesteste marele cutremur devastator numai protejati de extraterestrii nu vom fi in rest o sa le avem pe toate.

      Ștergere
    2. Buna intrebarea.... Poate ca asa va hotari Dumnezeu.Cred ca datorita alegerii liderilor romani.

      Ștergere
  7. Hristos a Inviat frumos Maria dar sper sa fie ocrotiti si Romanii de pretutindeni

    RăspundețiȘtergere
  8. Extraterestrii vor insela lumea cum am mai spus!Nu exista nadejde decat in Dumnezeu!Doar El ne poate ocroti!Iar Ierusalimul e tot in Israel pt ca Dumnezeu tot cu Israel va termina istoria Pamantului cand il va invinge pe Antihrist la Armaghedon,Noul Ierusalim se va pogori din cer de la Dumnezeu,si vizeaza cativa oameni salvati din fiecare neam,nu doar din Romania!Spun cativa,pt ca foarte,foarte putini se vor salva,adica sa iasa afara din cercul lui Antihrist si sa-L urmeze pe Dumnezeu!Toate neamurile vor simti mania Lui Dumnezeu,inclusiv Romania,pt ca nu respecta cele 10 Porunci exact asa cum le-a dat Dumnezeu lui Adam si Eva si apoi lui Moise si evreilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt sint doar doua porunci dupa Noul Testament.

      Ștergere
    2. NT ne-a adus Iertarea si Dragostea Bunului Dumnezeu pentru Creatia Sa.

      Ștergere
    3. FALS,CA SA FII IERTAT,POCAIESTE-TE SI NU MAI GRESI,IARTA SI VEI FI IERTAT,PRIN DRAGOSTE SE INTELEGE JERTFA LUI HRISTOS PT NOI,DA PT ASTA TREBUIE NEAPARAT SA RENUNTAM LA PACATE,MILIARDE DE SUFLETE AJUNG IN IAD,URMAND DRAGOSTEA DIAVOLULUI,AVAND IMPRESIA CA DACA PACATUIESC FARA SA SE-NDREPTE,II IARTA DUMNEZEU,FALS,FARA POCAINTA NU EXISTA IERTARE!

      Ștergere
    4. 16:00, ai spus ceva diferit de ceea ce am scris?! Doar ego-ul tau te-a pus sa reactionezi asa cum ai reactionat si dovada este scrierea cu litere de tipar.

      Ștergere
    5. Am scris cu litere de tipar ca sa se-nteleaga ceea ce vrea Dumnezeu de la noi!Fiecare intelege ce vrea,da sa-nteleaga pt totdeauna toti,ca nu e de joaca cu Dumnezeu,nu exista iubire daca nu pazim Poruncile Lui cu tot cu Sabatul!Mantuitorul spune ca daca Il iubim vom pazi Poruncile Lui,altfel suntem niste mincinosi si Adevarul nu ramane in noi !

      Ștergere
  9. Si cam ce ne face asa deosebiti doamnă? Credeti ca românii se fac remarcati prin lucruri plăcute lui Dumnezeu???? Am preluat cu succes toate mizeriile si tâmpeniile occidentului, dacă muncesti în străinătate românii sunt primii de care trebuie să te ferești iar de divinitate ne aducem aminte numai cand ne apasă necazurile!Deci în ce măsură considerati că putem fi în topul preferintelor Celui de Sus??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca inversam topul preferintelor,atunci suntem pe locul intai!😕

      Ștergere
    2. Cata dreptate ai 20.49,mai ales cand spui ca in strainatate trebuie sa te feresti in primul rand de romani.

      Ștergere
  10. Doamna Maria am fost la sfinta Biserica azi si la mormantul sotului meu am ascultat sfinta slujba cat si predica parintelui cu slabanogul cel vindecat de Mantuitorul. Ce pot sa spun decat ca daca nu am avea aceasta credinta in Bunul Dumnexeu di Msicuta Domnuluo nu am putea sa ne ducem crucea mai departe. Ma bucur si plsng de bucurie ca Dumnezeu a ales aceasta tara Romania si pe poporul roman tare greu incercat. Dumnezeu ne iubeste de aceia ne si pedepseste pentru a fi mantuiti. Cu drag doamna Maria iar pentru doamna care si-a pirdut sotul dati-mi o adresa ca sunt multi oameni de bine si o putem ajuta si ajungind la dansa va rog daca se poate. Cu drag doamna Maria si Hristos A Inviat!

    RăspundețiȘtergere
  11. The Name of the Rose 1986 (Numele trandafirului), film online HD, subtitrat în Română :

    http://www.filme-bune.net/the-name-of-the-rose-1986-filme-online-subtitrat-in-romana/#more-26656



    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  12. The Name of the Rose 1986 (Numele trandafirului), film online HD, subtitrat în Română :

    http://filmehd.net/der-name-der-rose-numele-trandafirului-1986-filme-online.html

    Vizionare placuta !

    Aici se poate vedea , pe server 6, link-ul precedent postat , nu permite .

    RăspundețiȘtergere
  13. Abia astept sa soseasca ca poate schimba situatiile mizere din societate. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu, ii astept de o viata :))

      Sper sa vina mai repede ca deja societatea umana nu mai are loc de intors. SUntem compromisi toti iar fara ajutor o sa pierimi sub puterea raului.

      Ștergere
    2. O sa apara in acest an. Anul 2017 este noul an "01".

      Ștergere
    3. Anonim8 mai 2017, 13:12, faptul ca este un an dpdv numerologic 01, nu inseamna ca vin aceia.

      Ștergere
    4. 7:20, extraterestrii o sa vina rapidement.;)

      Ștergere
    5. Anonim8 mai 2017, 23:10, sunt deja printre noi demult...

      Ștergere
  14. Doamna Maria, as vrea un sfat din partea dvs , in privinta de a minca , sau a nu minca carne, cit de pacat este sau nu este. AMIN. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e pacat sa mananci carne insa sunt consecinte in ceea ce priveste a manca. In funtie de ce ingerezi asa reactioneaza trupul iar trupul influenteaza celelalte structuri pe care le avem, mintea sufletul etc.

      Mai important e sa ai grija sa mananci lucruri "curate", nemodificate genetic, proaspete, fara aditivi si alte chimicale etc. Ceea ce e de la simplu la foarte complicat si aproape imposibil in functie de unde traiesti.

      In acelasi timp trebuie sa intelegi ca spiritul are o putere mai mare in a altera structura trupului chiar si in conditiile in care exteriorul este total compromis.

      Pana la urma trupul ramane aici cu cele ale lui, restul migreaza spre alte lumi.

      Ștergere
    2. Nu este păcat sa mâncăm carne ! Si la NUNTA din CANA GALILEII unde MANTUITORUL a prefacut APA în cel mai bun VIN, toti nuntasii sau veselit si au mâncat carne si bucate alese.
      Sa nu mâncam carne in post,sau miercurea si vinerea,dar in rest putem manca carne. Si IISUS HRISTOS a pescuit si -a aprins focul pe malul apei, a pus pesti pe jarul aprins, si-a dat ucenicilor Săi sa mănânce.
      Cine spune că este păcat ca să mănânci carne,acela este mai FARISEU decât toti FARISEII LUMII.
      Fiecare este liber ca sa aleaga daca vrea sa fie complet vegetarian,sau partial vegetarian.
      Iata ce spune SFANTA EVANGHELIE:

      BibliaOrtodoxa.ro "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)
      ACASĂ
      TÂLCUIRI
      RESURSE
      DESPRE
      CONTACT

      Caută
      Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel
      Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
      Capitolul 14
      1. Primiţi-l pe cel slab în credinţă fără să-i judecaţi gândurile.
      2. Unul crede să mănânce de toate; cel slab însă mănâncă legume.
      3. Cel ce mănâncă să nu dispreţuiască pe cel ce nu mănâncă; iar cel ce nu mănâncă să nu osândească pe cel ce mănâncă, fiindcă Dumnezeu l-a primit.
      4. Cine eşti tu, ca să judeci pe sluga altuia? Pentru stăpânul său stă sau cade. Dar va sta, căci Domnul are putere ca să-l facă să stea.
      5. Unul deosebeşte o zi de alta, iar altul judecă toate zilele la fel. Fiecare să fie deplin încredinţat în mintea lui.
      6. Cel ce ţine ziua, o ţine pentru Domnul; şi cel ce nu ţine ziua, nu o ţine pentru Domnul. Şi cel ce mănâncă pentru Domnul mănâncă, căci mulţumeşte lui Dumnezeu; şi cel ce nu mănâncă pentru Domnul nu mănâncă, şi mulţumeşte lui Dumnezeu.
      7. Căci nimeni dintre noi nu trăieşte pentru sine şi nimeni nu moare pentru sine.
      8. Că dacă trăim, pentru Domnul trăim, şi dacă murim, pentru Domnul murim. Deci şi dacă trăim, şi dacă murim, ai Domnului suntem.
      9. Căci pentru aceasta a murit şi a înviat Hristos, ca să stăpânească şi peste morţi şi peste vii.
      10. Dar tu, de ce judeci pe fratele tău? Sau şi tu, de ce dispreţuieşti pe fratele tău? Căci toţi ne vom înfăţişa înaintea judecăţii lui Dumnezeu.
      11. Căci scris este: "Viu sunt Eu! - zice Domnul - Tot genunchiul să Mi se plece şi toată limba să dea slavă lui Dumnezeu".
      12. Deci, dar, fiecare din voi va da seama despre sine lui Dumnezeu.
      13. Deci să nu ne mai judecăm unii pe alţii, ci mai degrabă judecaţi aceasta: Să nu daţi fratelui prilej de poticnire sau de sminteală.
      14. Ştiu şi sunt încredinţat în Domnul Iisus că nimic nu este întinat prin sine, decât numai pentru cel care gândeşte că e ceva întinat; pentru acela întinat este.
      15. Dar dacă, pentru mâncare, fratele tău se mâhneşte, nu mai umbli potrivit iubirii. Nu pierde, cu mâncarea ta, pe acela pentru care a murit Hristos.
      16. Nu lăsaţi ca bunul vostru să fie defăimat.
      17. Căci împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură, ci dreptate şi pace şi bucurie în Duhul Sfânt.
      18. Iar cel ce slujeşte lui Hristos, în aceasta este plăcut lui Dumnezeu şi cinstit de oameni.
      19. Drept aceea să urmărim cele ale păcii şi cele ale zidirii unuia de către altul.
      20. Nu strica, pentru mâncare, lucrul lui Dumnezeu. Toate sunt curate, dar rău este pentru omul care mănâncă spre poticnire.
      21. Bine este să nu mănânci carne, nici să bei vin, nici să faci ceva de care fratele tău se poticneşte, se sminteşte sau slăbeşte (în credinţă).
      22. Credinţa pe care o ai, s-o ai pentru tine însuţi, înaintea lui Dumnezeu. Fericit este cel ce nu se judecă pe sine în ceea ce aprobă!
      23. Iar cel ce se îndoieşte, dacă va mânca, se osândeşte, fiindcă n-a fost din credinţă. Şi tot ce nu este din credinţă este păcat.
      Daca medicul iti recomanda ca trebuie sa mănânci carne ca sa te faci bine, atunci nu conteaza ca este post,ci respecti indicatiile medicului, si nimeni nu te va pedepsi pentru ca ai mancat carne. Cei care nu mâncati CARNE,nu vă mai fandositi ,nu va mai lăudati,căci mare păcat atrageti asupra voastra. Fiecare mănânca in tacere ce are,ce poate, si fara ca sa se laude.

      Ștergere
    3. Continuare:
      Sigur că organismul este mai sanatos, daca mâncam mai putina carne, dar nicidecum nu trebuie sa-l lipsm complet de carne.
      Voi cei care nu mâncati carne, nu aruncati cu piatra in cei care mănânca si sunt cumpătati !
      Sfânta Evanghelie după Luca
      Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
      Capitolul 15
      1. Şi se apropiau de El toţi vameşii şi păcătoşii, ca să-L asculte.
      2. Şi fariseii şi cărturarii cârteau, zicând: Acesta primeşte la Sine pe păcătoşi şi mănâncă cu ei.
      3. Şi a zis către ei pilda aceasta, spunând:
      4. Care om dintre voi, având o sută de oi şi pierzând din ele una, nu lasă pe cele nouăzeci şi nouă în pustie şi se duce după cea pierdută, până ce o găseşte?
      5. Şi găsind-o, o pune pe umerii săi, bucurându-se;
      6. Şi sosind acasă, cheamă prietenii şi vecinii, zicându-le: Bucuraţi-vă cu mine, că am găsit oaia cea pierdută.
      7. Zic vouă: Că aşa şi în cer va fi mai multă bucurie pentru un păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouăzeci şi nouă de drepţi, care n-au nevoie de pocăinţă.
      8. Sau care femeie, având zece drahme, dacă pierde o drahmă, nu aprinde lumina şi nu mătură casa şi nu caută cu grijă până ce o găseşte?
      9. Şi găsind-o, cheamă prietenele şi vecinele sale, spunându-le: Bucuraţi-vă cu mine, căci am găsit drahma pe care o pierdusem.
      10. Zic vouă, aşa se face bucurie îngerilor lui Dumnezeu pentru un păcătos care se pocăieşte.
      11. Şi a zis: Un om avea doi fii.
      12. Şi a zis cel mai tânăr dintre ei tatălui său: Tată, dă-mi partea ce mi se cuvine din avere. Şi el le-a împărţit averea.
      13. Şi nu după multe zile, adunând toate, fiul cel mai tânăr s-a dus într-o ţară depărtată şi acolo şi-a risipit averea, trăind în desfrânări.
      14. Şi după ce a cheltuit totul, s-a făcut foamete mare în ţara aceea, şi el a început să ducă lipsă.
      15. Şi ducându-se, s-a alipit el de unul din locuitorii acelei ţări, şi acesta l-a trimis la ţarinile sale să păzească porcii.
      16. Şi dorea să-şi sature pântecele din roşcovele pe care le mâncau porcii, însă nimeni nu-i dădea.
      17. Dar, venindu-şi în sine, a zis: Câţi argaţi ai tatălui meu sunt îndestulaţi de pâine, iar eu pier aici de foame!
      18. Sculându-mă, mă voi duce la tatăl meu şi-i voi spune: Tată, am greşit la cer şi înaintea ta;
      19. Nu mai sunt vrednic să mă numesc fiul tău. Fă-mă ca pe unul din argaţii tăi.
      20. Şi, sculându-se, a venit la tatăl său. Şi încă departe fiind el, l-a văzut tatăl său şi i s-a făcut milă şi, alergând, a căzut pe grumazul lui şi l-a sărutat.
      21. Şi i-a zis fiul: Tată, am greşit la cer şi înaintea ta şi nu mai sunt vrednic să mă numesc fiul tău.
      22. Şi a zis tatăl către slugile sale: Aduceţi degrabă haina lui cea dintâi şi-l îmbrăcaţi şi daţi inel în mâna lui şi încălţăminte în picioarele lui;
      23. Şi aduceţi viţelul cel îngrăşat şi-l înjunghiaţi şi, mâncând, să ne veselim;
      24. Căci acest fiu al meu mort era şi a înviat, pierdut era şi s-a aflat. Şi au început să se veselească.
      25. Iar fiul cel mare era la ţarină. Şi când a venit şi s-a apropiat de casă, a auzit cântece şi jocuri.
      26. Şi, chemând la sine pe una dintre slugi, a întrebat ce înseamnă acestea.
      27. Iar ea i-a răspuns: Fratele tău a venit, şi tatăl tău a înjunghiat viţelul cel îngrăşat, pentru că l-a primit sănătos.
      28. Şi el s-a mâniat şi nu voia să intre; dar tatăl lui, ieşind, îl ruga.
      29. Însă el, răspunzând, a zis tatălui său: Iată, atâţia ani îţi slujesc şi niciodată n-am călcat porunca ta. Şi mie niciodată nu mi-ai dat un ied, ca să mă veselesc cu prietenii mei.
      30. Dar când a venit acest fiu al tău, care ţi-a mâncat averea cu desfrânatele, ai înjunghiat pentru el viţelul cel îngrăşat.
      31. Tatăl însă i-a zis: Fiule, tu totdeauna eşti cu mine şi toate ale mele ale tale sunt.
      32. Trebuia însă să ne veselim şi să ne bucurăm, căci fratele tău acesta mort era şi a înviat, pierdut era şi s-a aflat.
      Asadar fratilor, nu vă atrageti păcate jignind si împroscand cu venin si cu noroi in cei care mănâca CARNE. Si eu mănânc CARNE !!!

      Ștergere
    4. Continuare:
      Trebuie sa fim cumpătati in toate! Si la vorbe, si la mâncare!
      Daca cineva din familia noastra mănâncă CARNE, daca cineva din Prietnii nostri mănânca CARNE, nu va lăudati ca voi sunteti vegetarieni si că ei păcătuiesc pentru că mănâncă CARNE. Voi sunteti cei care păcatuiti,lăudărosilor ! Vouă vă atrageti păcate grele,pe langa cele pe care le aveti!
      Lăsati pe fiecare sa mănânce ce vrea, eventual dati-le un sfat bun ca sa fie cumpătati in toate, si de se poate,de le permite sanatatea ,sa posteasca de la carne in cele patru posturi de peste an, miercurea si vinerea.Dar,numai daca sanatatea trupului fizic le permite,altfel nu !
      Nu fit FARISEI cei care nu mâncati CARNE din diverse motive care nu sunt binecuvantate de HRISTOS, ci fiti buni si intelegatori, si nu JUDECATI pe cei care mănânca CARNE,căci veti fi JUDECATI de MANTUITORUL ,iar JUDECATA LUI este dreapta si veti tremura pentru ura care ati aruncat-o asupra celora care mănâncă CARNE. Degeaba postiti,daca urâti pe APROAPELE vostru! Degeaba va rugati si va bateti cu pumnul in piept ca voi sunteti cei mai postitori,si mai rugatori, căci sunteti cei mai păcatosi decat păcatosul care isi recunoaste păcatele si se caieste. Iata:
      uminica a 33-a după Rusalii (Ev. Luca 18, 10-14)

      (a Vameșului și a Fariseului) (Începutul Triodului)

      (Lc. 18, 9) Către unii care se credeau că sunt drepţi şi priveau cu dispreţ pe ceilalţi, a zis pilda aceasta.

      Nu vă uimește când Domnul spune în Evanghelie: Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ? Cunoscând că unii ar putea să-și atribuie această credință a dreptății numai pentru sine, către unii care se credeau că sunt drepţi şi priveau cu dispreţ pe ceilalţi, a zis de-ndată pilda aceasta: Doi oameni s-au suit la templu, ca să se roage: unul fariseu şi celălalt vameş etc.

      (Lc. 18, 10)Doi oameni s-au suit la templu, ca să se roage: unul fariseu şi celălalt vameş.

      Ce răsplată este în a posti de două ori pe săptămână dacă acest post slujește nepăsării și îngâmfării și te face mândru, trufaș și egoist? Dai zeciuială din averea ta și te mândrești cu aceasta. Altfel spus, faci pe Dumnezeu să se mânie judecând, și acuzând pe cei care nu fac la fel ca tine. Te preaînalți, aducându-ți singur laude, deși nu ești încununat cu dreptate. Fariseul spune despre sine: nu sunt ca ceilalţi oameni. Potolește-te, Fariseule! Pune strajă gurii tale şi uşă de îngrădire împrejurul buzelor tale (Ps. 140, 3)! Vorbești cu Dumnezeu, Care le știe pe toate. Așteaptă decizia Judecătorului. Nimeni, maestru în luptă nu se încununează pe sine. Nimeni nu-și așează singur cununa, ci așteaptă chemarea arbitrului… de aceea, potolește-ți mândria pentru că îngâmfarea este osândită și urâtă de Dumnezeu! Mândria este străină de înțelepciunea fricii de Dumnezeu. Însuși Hristos a spus: Nu judecaţi şi nu veţi fi judecaţi; nu osândiţi şi nu veţi fi osândiţi (Lc. 6, 37). Iar unul dintre ucenici a spus și el: Unul este Dătătorul legii şi Judecătorul: Cel ce poate să mântuiască şi să piardă. Iar tu cine eşti, care judeci pe aproapele? (Iac. 4, 12). Nimeni, sănătos fiind, nu ia în râs pe cel bolnav pentru că stă întins și țintuit la pat, ci se teme pentru că ar putea ajunge și el victima unor astfel de suferințe. O persoană care este în luptă nu se laudă că a scăpat de a se mai lupta pentru că cealaltă este căzută. Slăbiciunea altora nu trebuie să fie un lucru de laudă al celor sănătoși.

      (Sfântul Chiril al Alexandriei, Comentariu la Luca, Omilia 120, traducere pentru Doxologia.ro de Lucian Filip)

      (Lc. 18, 11-12) Fariseul, stând, aşa se ruga în sine: Dumnezeule, Îţi mulţumesc că nu sunt ca ceilalţi oameni, răpitori, nedrepţi, adulteri, sau ca şi acest vameş.

      Ștergere
    5. CONTINUARE:
      Ce medicament folositor și necesar este pocăința! Oamenii care își amintesc că sunt doar simpli oameni vor înțelege cu ușurință asta. Căci scris este: Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă, iar celor smeriţi le dă har

      Fariseul nu se bucura de sănătatea proprie, pe cât se bucura comparându-se cu slăbiciunile altora. Venit la doctor, mai folositor ar fi fost să-i fi mărturisit lucrurile care mergeau rău cu sine, în loc să-și ascundă rănile și să aibă curajul să se bucure de suferințele altora. Nu este surprinzător că vameșul a plecat de la templu curățit, pentru că el nu s-a rușinat să arate ceea ce îl durea. Iar vameşul, departe stând, nu voia nici ochii să-şi ridice către cer, ci-şi bătea pieptul, zicând: „Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului”.
      Se spune în Evanghelie că vameșul, departe stând, nu îndrăznea nici să-și ridice ochii. Îl vedeți necutezând a vorbi. Pare lipsit de dreptul de a vorbi și trântit la pământ de mustrarea conștiinței. Se temea că Domnul îl va vedea, pentru că nu respectase poruncile Sale și pentru că dusese o viață desfrânată și necurată. Îl vedeți chiar recunoscându-și păcatele prin gesturile trupului său. Pe de altă parte, fariseul nebun stătea acolo mândru și semeț, ridicându-și ochii fără nici o remușcare, mărturisindu-și slava proprie. Celuilalt însă îi părea rău de purtarea sa, temându-se de judecata care-i va fi adusă. Se bate în piept și-și mărturisește păcatele. Își spune boala ca înaintea Doctorului și se roagă ca Acesta să fie milostiv cu el. Care este rezultatul? Să-l ascultăm de la Judecător: acesta (vameșul)s-a coborât mai îndreptat la casa sa decât acela.

      (Lc. 18, 13) Iar vameşul, departe stând, nu voia nici ochii să-şi ridice către cer, ci-şi bătea pieptul, zicând: „Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului”.
      În cazul fariseului care se ruga, lucrurile ce le spunea erau adevărate. Pentru că fariseul spunea lucrurile din mândrie, iar vameșul își mărturisea păcatele cu smerenie, mărturisirea celui din urmă a fost mai bine primită înaintea lui Dumnezeu decât amintirea milosteniei făcute. Este mai greu a-ți mărturisi păcatele decât a-ți mărturisi dreptatea. Dumnezeu privește la cel împovărat și astfel vameșul i-a apărut că având o mai mare povară de purtat decât ar fi avut fariseul. Vameșul a plecat mai îndreptat de la templu decât a făcut-o fariseul, doar pentru că a fost smerit. Dacă și fariseul și-ar fi recunoscut păcătoșenia, rugăciunea sa ar fi adăugat fărădelege după fărădelege, și s-ar fi curățit așa cum Domnul a curățit pe vameș de fărădelegile sale. Dacă numai rugându-se, rugăciunea fariseului a provocat mânia lui Dumnezeu, atunci ca rezultat al unei astfel de provocări, rugăciunea vameșului s-a dovedit mai roditoare.
      Zic vouă că acesta s-a coborât mai îndreptat la casa sa, decât acela. Fiindcă oricine se înalţă pe sine se va smeri, iar cel ce se smereşte pe sine se va înălţa.
      Asprul fariseu, care în copleșitoarea sa mândrie nu numai că s-a înălțat pe sine dar l-a și umilit înaintea lui Dumnezeu pe vameș, s-a lipsit de îndreptare prin păcatul mândriei. Spre deosebire de fariseu, vameșul s-a coborât îndreptat pentru că adusese laudă lui Dumnezeu, cel Unul Sfânt, neîndrăznind să-și ridice ochii, ci cerând doar îndurare. S-a judecat singur pe sine pentru starea în care se afla, bătându-și pieptul și pentru nimic altceva decât pentru a primi iertare. Fii ție propriul paznic și poartă cu tine această pildă de grea pagubă din trufie. Cel vinovat de semeție a pierdut dreptatea și a zădărnicit răsplata prin prea marea încredere în sine. De aceea, a fost aflat inferior unui om smerit și păcătos pentru că în preaînălțarea sa, nu a așteptat judecata lui Dumnezeu, ci și-a pronunțat-o el însuși. Niciodată să nu te așezi mai presus de nimeni, nici a celor mai mari păcătoși. Smerenia scapă adesea chiar și pe un păcătos care a săvârșit cele mai mari fărădelegi.

      Ștergere
    6. 21:54, este bine sa-i dai organismului ce-ti cere, insa, cumpatat.

      Ștergere
    7. „Nimeni, maestru în luptă nu se încununează pe sine. Nimeni nu-și așează singur cununa, ci așteaptă chemarea arbitrului… de aceea, potolește-ți mândria pentru că îngâmfarea este osândită și urâtă de Dumnezeu! Mândria este străină de înțelepciunea fricii de Dumnezeu.”

      Iata un citat care ar trebui sa ne fie calauza tuturor de pe acest blog. ;)

      Ștergere
    8. Toate sunt bune cu masura!

      Ștergere
  15. Să dea Bunul Dumnezeu să fie așa cum ai relatat Maria,eu sunt sceptică în privința extratereștrilor.Din cîtă literatură ET am citit pro și contra am rezervele mele.Dumnezeu este pt mine totul,iar ET doar dacă îi văd la ,,muncă,,salvînd Terra de prostia omenească atunci..........Nu am să înteleg niciodată de ce majoritatea nu poate anihila acea minoritate care distrug căminul nostru cel de totdeauna PĂMÎNTUL. Să fie așa cum ai văzut draga mea acești ET să ne fie de ajutor și nu de nenorociri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primim ajutor de la ET, cred ca bine-a "vazut" Maria Ghiorghiu...

      Ștergere
  16. Câteodată mă gândesc așa, ca într-adevăr ar putea izbucni din senin un război mondial în zilele noastre, dar cum au fost anterioarele,totul e posibil,pentru ca oamenilor câteodată nu le ajunge binele,nu încap în pielea lor,și atunci distrug. Totuși sa ne apere bunul Dumnezeu pe noi,mai bine,ca mai multa încredere am în El, decit în extratereștrii astia!

    RăspundețiȘtergere
  17. Consiliul Andromeda ne va salva!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Și eu va rog sa răspundeți la întrebarea anterioara. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu stiu cit de ocrotita dar mai repede Romania pare a fi atacata ,OZN-urile zid parca ar incerca sa opreasca un atac spre vest intr-o zona din marginea estica ,a separa si impiedica doua forte beligerante.Deci pare a ne preveni asupra unui razboi viitor iminent.Nu e de bine,cred ca mai bine este a fi cit mai in vest,mai departe de aceasta zona de contact a celor doua forte beligerante opuse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In opinia mea, vestul o sa ne abandoneze si o sa fim sub zona de influenta a Rusiei.

      Ștergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dumnezeu nu cearta pe nimeni,deoarece fiecaruia i s-a dat libertatea de a experimenta orice tine de dualitatea lumii in care se afla.Binele si raul sunt relative si catalogate astfel de aceasta minte care ni s-a dat in dar, impreuna cu corpul.
    Sufletul dicteaza mintii ce sa creeze iar trupul pune in practica experienta.Acestea sunt uneltele sufletului cu care creaza aceasta lume.Da,aceasta lume este creatia noastra,cu tot ce se afla in ea.Nu confundati creatia planetei cu experientele create de noi constiinta colectiva care o formeaza.Divinitatea a creat planete ca locuri de joaca pentru copii sai.

    Suntem plecati din UNIME de atat de mult timp incat am uitat ca ni s-a dat dreptul de a crea o lume in care sa experimentam SEPARAREA,tocmai pentru a descoperi SAVOAREA UNITATII.

    Am infiintat RELIGII (spun noi, fiindca tot noi suntem si cei intunecati dar si cei luminosi,cei din trecut dar si cei din viitor,bineinteles daca intelegeti multidimensionalitatea Fiintei)care ne-au indreptat atentia catre exterior crezandu-ne separati de Divinitate.Practic am intors spatele Divinitatii si am ramas in aceasta stare mii de ani terestrii incarnandu-ne vieti dupa vieti, fara macar sa stim acest lucru,deoarece de fiecare data cand reveneam ni se stergea memoria.La nivel de ADN avem inregistrat fiecare viata traita pe Pamant sau in orice parte a Creatiei.
    Apropo,stiati ca pe teritoriul Romaniei,mai exact in muntii Bucegi se afla o Sala a proiectiilor care arata toata istoria reala a Pamantului,inclusiv venirea si rastignirea lui Isus,care nu este deloc asa cum ni s-a prezentat noua"prostimea"?

    Aceste vremuri sunt propice(prin evenimentele Cosmice care se afla in desfasurare) pentru ca noi sa ne accesam acest ADN si a ne trezi Constiinta si aminti sa ne intoarcem spre Divinitatea care ne-a permis sa uitam de EA.

    Sunteti perfecti asa cum sunteti,doar intoarceti-va spre CEEA CE SUNTETI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine ne sterge memoria la reincarnare, si de ce? De ce trebuie sa descoperim cine suntem doar intrupati aici? Atunci cand venim, de acolo din alte dimensiuni, nu suntem constienti de adevarata noastra natura? Multumesc. Daria.

      Ștergere
    2. NU EXISTA REINCARNARE !!! Ne nastem o singura dată si murim o singură dată,ca apoi sa înviem pentru JUDECATA CEA DREAPTA a LUI DUMNEZEU !

      Ștergere
    3. Anonim8 mai 2017, 14:28, responsabili de stergerea memoriei sunt archonii care ne capuseaza. Ei se hranesc cu emotiile noastre negative, au tot interesul sa le producem.

      Ștergere
    4. Si dupa judecata,unde mergem?

      Ștergere
    5. Adevarat ce spune D .Doamne cat adevar!D va rog sa detaliati putin aceasta parte a postarii dvs:" venirea si rastignirea lui Isus,care nu este deloc asa cum ni s-a prezentat noua"prostimea"?"Va multumesc!

      Ștergere
    6. Cu toate ca va-m mai jignit doamna Maria, aici va dau dreptate cu reincarnarea, nu are cum sa existe , si in Evanghelie e stipulat ca nu exista reincarnare, care crede in asa ceva, alearga dupa umbra.

      Ștergere
    7. Pai daca reincarnare nu e,nu e nici Dumnezeu,sint doar elohimii lui RAEL,oamenii de pe alta planeta, care ne-au creat dupa chipul si asemanarea lor iar acum asteapta sa ne autodistrugen,ca apoi sa cloneze pe cei mai buni dintre cei ce au trait pe Pamint-asta e judecata din biblie

      Ștergere
    8. Nu oricine se reincarneaza, zicea un maestru reiki.

      Secta "RAEL", cu "elohimii" lor, sunt doar o secta dintre nenumaratele alte secte existente.

      Ștergere
    9. Anonim8 mai 2017, 20:33, da-ne si noua te rog acele pasaje din Evanghelie unde scrie clar ca nu exista reincarnare.

      Eu de exemplu iti pot arata mai multe pasaje unde se vorbbeste despre acest proces desi nu il numesc "reincarnare" pentru simplul fapt ca nu e termenul pe care il foloseasu sa descrie acest fenomen. (Cei care vor sa le gaseasca sa caute pe net, sunt tone de informatii legate de subiect)

      Tu primul.

      Eu unul m-am uitat la zeci de clipuri cu oameni care si-au amintiti spontan aceste lucruri. Multi copii etc etc. Stiu ca unora le place sa il acuze pe diavol de toate lucrurile pe care nu le inteleg sau nu sunt ei de acord da hai sa o lasam mai moale cu asta si sa privim si noi in ansablu cum stau lucrurile. Bineinteles, daca avem cu ce.

      Ștergere
    10. Am o intrebare pentru userul EU SUNT D: ati spus ca rastignirea lui Isus nu este asa cum ni s-a prezentat. Este asa cum a prezentat d-na Maria intr-o viziune? Sau e cu totul altceva.

      Ștergere
    11. Eduard,iti dau eu un verset din Biblie,Evrei 9:27
      ,,Si precum este randuit oamenilor odata sa moara,iar dupa aceea sa fie judecata"
      Ce vrei mai clar?Deci o singura data murim.Reincarnarea presupune moarte-inviere'moarte-inviere.....
      O singura data murim ,nu de n ori.
      Asa cum sarpele a sadit in inima Evei indoiala in Cuvantul lui Dumnezeu:"Dumnezeu a zis El,oare,sa nu mancati roade din orice pom din rai?Nu,nu veti muri!Dar Dumnezeu stie ca in ziua in care veti manca din el vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu,cunoscand binele si raul".
      La fel si in ziua de astazi continua in aceeasi maniera ispitirea oamenilor,pacalindu-i,,Lasa Eduard,pacatuieste,ca te te vei reincarna,ai timp in viata viitoare sa indrepti lucrurile....viata viitoare care nu o sa mai fie.
      Nu crezi ca este nonsens sa te lupti pt a dobandi mai multe vieti pamantesti pline de suferinte in loc sa te straduiesti sa mostenesti direct Imparatia Cerurilor?
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    12. Nu-i destul Liliana. Reciteste textul la care ai facut referire. Nu spune ca este randuit oamenilor O SINGURA DATA data sa moara... Nu reiese din text acest lucru. ("odata" nu inseamna "o singura data")
      In ce priveste reintruparea: nu vrea nimeni sa vina si sa tot revina, nimeni nu se lupta pentru aceasta. Nu este un castig. Nicidecum. Din contra este bine sa fie o singura data si bine. Insa stim bine ca cei mai multi oameni in clipa mortii nu sunt nici pe departe dezrobiti de cele pamantene deci mor in robie tragand dupa ei multe dependente de care nu au reusit sa de dezlipeasca in timpul vietii. Sa nu mai vorbim de mortile violente si pe nepusa masa... ar fi multe de spus...

      Ștergere
    13. Liliana Muresan, reincarnare nu presupune nicidecum „moarte-inviere, moarte-inviere”, faci confuzie! Reincarnarea inseamna sa te nasti din nou intr-un alt trup nu sa invii! Iisus a inviat, nu s-a reincarnat, a inviat in acelasi trup cu care s-a intrupat pe Pamant. Cat despre judecata, in momentul mortii, fiecare om isi revede instantaneu viata traita pana atunci si se judeca singur vazand consecintele faptelor sale. Ca la un moment hotarat de Dumnezeu va exista si marea judecata, asta e altceva, dar nicaieri in biblie nu se spune clar ca nu exista reincarnare, din contra, sunt pasaje unde se da de inteles ca exista. Nimeni nu cauta reincarnare, asta este un fel de lant, o karma care ne trage in jos cat timp nu vom reusi sa ne dezlegam de toate ale lumii asa cum a facut Iisus : ”Eu am biruit lumea!” Asta ne invata Mantuitorul, ca se poate daca avem credinta! Credinta e totul! Orice lucru faci, sa-l faci cu credinta, sa nu te indoiesti caci necredinta te duce la esec! Iar despre stergerea memoriei vietilor trecute, ganditi-va ce ar insemna sa venim cu tot bagajul de fapte, ganduri si amintiri din toate vietile trecute, oare am putea face fata unei noi vieti ca sa se putem invata lectiile aici pe pamant sau am fi coplesiti? Divinitatea din noi exista cu siguranta, suntem scantei din Dumnezeu!Asta nu trebuie sa uitam, asta ne face mai buni, ne indeamna sa accesam radacina binelui din noi,a divinitatii, ne ajuta sa evoluam spiritual, doar asa se va rupe lantul reincarnarilor succesive.

      Ștergere
    14. Stii cat de ciudat mi se pare ca n-aveti nici macar idee ca pana si evreii stiu despre reincarnare si vorbesc despre asta in studiul lor al vechiului testament?

      Hai grabiti-va cu pareri in loc sa va duceti sa vedeti cu urechile voastre si sa ascultati cu ochii vostri. Ca asa va comportati voi, pe dos.

      Stii cat de ciudat mi se pare ca nici macar nu stiti de unde origineaza religia pe care o numiti a voastra?

      Iar Doamna Maria mi se pare incredibila in aspectul asta. In primul rand ne spune ca se va naste prunca 7, ce inseamna asta nu stiu insa ne-a dat de inteles ca ea ar fii Fecioara Maria. Si din ea se va naste Hristos pentru a doua oara aici in romania. Asta cum se numeste?

      Deci serios acum, ce sa inteleg din asta?

      Hai ca m-am trezit prost astazi si nu am chef de discutii de genul asta. Vroiam sa va dau si eu citate insa n-am timp acum si oricum n-are rost caci cei care chiar vor sa afle vor cauta singuri din curiozitate. Restul nu vreti decat sa va conversati si sa demonstrati cat de inteligenti sunteti. Succes.

      Ștergere
    15. Nu mai ofer nici o explicatie, cine are minte sa o foloseasca.

      -----------------------
      Sfânta Evanghelie după Ioan cap.9
      1. Şi trecând Iisus, a văzut un om orb din naştere.
      2. Şi ucenicii Lui L-au întrebat, zicând: Învăţătorule, cine a păcătuit; acesta sau părinţii lui, de s-a născut orb?
      3. Iisus a răspuns: Nici el n-a păcătuit, nici părinţii lui, ci ca să se arate în el lucrările lui Dumnezeu.
      -----------------------------

      Si pentru cei care chiar vreti sa invatati mai multe va spun de acum ca au schimbat cuvinte intentionat (in alte pasaje) ca sa mascheze aceste lucruri insa o sa gasiti multe studii pe tema asta. Succes si spor la cautat.

      Apropo, sunt multe alte surse inse cele mai convingatoare in cazul in care nu vreti sa va autoexplorati sunt multitudinea de copii de pe net care isi amintesc si povestesc despre vietile lor.

      Ștergere
    16. Parintele Ilie Cleopa marturisea ca "cea mai mare nebunie,paganatate si ratacire de la adevar este de a crede cineva ca dupa moarte sufletul omului intra in alte trupuri de oameni,dobitoace..."
      Viata pe pamant este unica si se termina prin moarte.Dupa moartea fizica exista o continuare a vietii fie intr-un loc al recompensei fie al pedepsei.
      Iisus Hristos specifica f clar unde merg sufletele oamenilor dupa moarte in pilda despre Lazar si omul bogat,Luca16
      Si a murit saracul si a fost dus de catre ingeri in sanul lui Avram.A murit si bogatul si a fost inmormantat.
      Si in Iad,ridicandu-si ochii,fiind in chinuri,el a vazut de departe pe Avram si pe Lazar in sanul lui.
      Si el,strigand,a zis:Parinte Avraame,fie-ti mila de mine si trimite pe Lazar sa-si ude virful degetului in apa si sa-mi racoreasca limba,caci ma chinuiesc in aceasta vapaie.
      Dar Avram a zis:Fiule,adu-ti aminte ca ai primit cele bune ale tale in viata ta,si Lazar,asemenea,pe cele rele;iar acum aici el se mangaie iar tu te chinuiesti.
      Si peste toate aceste,intre noi si voi s-a intarit prapastie mare,ca cei care voiesc sa treaca de aici la voi sa nu poata,nici de acolo sa treaca la noi..
      Deci,ce vreti mai clar ? Reveniti pe Calea cea Dreapta pana nu este prea tarziu,lasat aceste aberatii cu reincarnarile.Dumnezeu sa va lumineze!

      Ștergere
  22. Dna Maria,dvs tot insistati sa negati reintruparea,si va inteleg, deoarece aceasta-i informatia pe care ati primit-o de la cei care v-o aduc.Eu va asigur ca sunteti un suflet batran care este de foarte mult timp prins in reintruparile din aceasta dimensiune.Nu trebuie sa ma credeti,dar daca ati avea incredere in Sinele dvs Inalt ati primi raspunsurile proprii dvs, nu ale celor care nu vor sa ne descopere faptul ca ne-au inchis in aceasta dimensiune,pentru a le fi servitori de energie.

    Negand reintruparea,negam iubirea lui Dumnezeu in acordarea sanselor de a ne intoarce la EL.Eu cred intrun Dumnezeu iubitor care ma ajuta sa ma redescopar prin fiecare reintrupare,nu intrun judecator care imi da o viata si aia chinuita dupa care ma mai si judeca pentru ce am ales sa fac in viata.Asa cum Dumnezeu ne-a dat libertatea de alegere in a ne crea vietile tot asa va spun si eu ca sunteti liberi sa va creati propriul Dumnezeu,daca nu vreti sa-l recunoasteti pe cel din care v-ati desprins ca PARTE DIVINA.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D,ai dreptate,adica crezi in ceva drept,dar nu se stie nimic sigur,doar supozitii si sperante in viata vesnica

      Ștergere
    2. Intr-o noapte am visat ca m-am suit într-un stejar,care atingea cu varful său,luna! ;)

      Ștergere
    3. Si eu am cam aceeasi parere, daca nu exista reincarnare si dupa ce ca traim si viata asta vai de ea si dupa mai suntem si judecati si trimisi in rai sau in iad e clar ca Dumnezeu e cea mai sadica fiinta din univers.

      Studiez de ceva timp mintea umana si inteleg cat de usor influentabila/manipulabila este. Am studiat viata multor oameni, celebri, obisnuiti etc. si stiu cat de usor e sa faci dintr-un om ce ar putea sa creasca frumos si iubitor un nenorocit mai ales daca ai putere de al afecta cum creste.

      Doar dai sa manance anumite lucruri de cand e mic si o sa fie o persoana agresiva mai toata viata pentru ca trupul reactioneaza si produce anumiti hormoni, iar odata obisnuita o persoana cu un anumit regim alimentar tinde sa il pastreze o viata.

      Nu il invata pe om ce este si cum sa stapaneasca emotiile pe care le are pe mai multe nivele si aia e. Ai un "nenorocit" care o sa faca oamenii sa planga toata viata insa e mai mult fara voia lui decat cu a lui. Deja ai candidatul perfect la iad.

      In conditiile acestea daca ajung 5% dintre noi in rai e bine. Si atunci pentru ce suntem condamnati? Pentru ca am fost oropsiti de la nastere direct sa traim intr-o lume in care sansele sa ajungem sa intelegem ce si cum suntem sunt aproape 0?


      Nu stiu de unde primeste Dna Maria informatiile si nu am sa ma pronunt insa pot spune ca si sfintii parinti mai bagau din intelegerea lor omeneasca si completau cu logica lor informatiile pe care le primeau in duh.

      Sansele sa nu i se fi aratat nimic Dnei Maria in aceasta privinta sunt mari. Insa pana nu ne lamureste cu aceasta chestiune nu o sa stim.

      Dna Maria v-as propune ca data viitoare cand va intalniti cu una din fapturile din cele mai inalte sfere (IIsus, Sf. Fecioara etc.) sa le intrebati despre aceste lucruri in mod explicit.

      Ștergere
    4. Ce va mai place sa va amagiti si sa puneti botul la toate vrajelile cu reincarnarea.

      Ștergere
    5. Anonim9 mai 2017, 19:21, tu esti liber sa crezi in ceea ce vrei tu, lasa grija noastra in seama lui Dumnezeu!

      Ștergere
    6. Denver Eduard, e clar ca studiezi psihologia, sunt de acord cu tine. :)

      Ștergere
    7. Anonim10 mai 2017, 01:28, nu studiez psihologie ci oameni. Psohologia este un amalgam contopit al teoriilor mai multor indivizi care au sa nu dreptate. In general ei studiaza cum functioneaza mintea. Eu studiez cum functioneaza oamenii si o fac pentru mine, ma ajuta sa ma inteleg pe mine mai bine si pe masura ce ma inteleg mai bine pe mine ii inteleg si pe ceilalti cu aceeasi claritate.

      Ștergere
    8. Psihologia studiaza psihicul uman, deci oamenii, draga Denver.

      Ștergere
    9. ok, hai sa fiu mai explicit, eu studiez nu doar cum isi picteaza oamenii unghiile ci si cum cresc.

      Ștergere
    10. Bine Denver, scuza-ma pentru asocierea cu psihologia. Probabil ca tu studiezi vreo stiinta noua, despre care n-am aflat inca.Succes!

      Ștergere
    11. N-am de ce sa te scuz ca n-ai gresit cu numic. Ti-am raspuns doar ca pareai interesat/a, asa ca te-am informat. si daca tot te-am informat am zis macar sa ma fac inteles ca e de datoria mea.

      Bafta si tie.

      Ștergere
  23. http://ortodoxinfo.ro/2017/04/21/dezvaluiri-despre-fenomenul-ozn-rapirile-extraterestre-draci-experimente-pentru-crearea-unei-noi-rase-umane-cipuri-manipulari-precum-si-implicarea-armatei-guvernului-si-serviciilor-secrete/

    RăspundețiȘtergere
  24. Conform marturiilor unor oameni aflati in stare de hipnoza-culese de pe net-oamenii ar fi folositi pentru captarea energiei lor,produsa in suferinta,energie utilizata ca hrana de cateva specii reptiliene,insectoide,etc.,specii care ar insela omul,inducandu-i un sentiment de vinovatie.

    RăspundețiȘtergere
  25. An 13;52 , adevarat ai grait .

    RăspundețiȘtergere
  26. Sala proectiilor din Bucegi este doar un roman foarte bun ,deci o fictiune.

    RăspundețiȘtergere
  27. Stergeti d-na Maria toate obrazniciile acestui anonim de la 23.38 .
    Si mai sunt cateva tupeiste care se cearta intre ele .
    Nu le mai lasati comentariile , faceti curat pe blog de fiecare data de cate ori cititi atacuri la persoana dvs. sau a altora . Altfel incurajati acest gen de manifestari si veti umple blogul de oameni fara caracter .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ati facut, felicitari ! 17.47. Trebuie luata pozitie , altfel devine ring de box blogul.

      Ștergere
    2. Care, 07:25 ? Te referi la 69 ?

      Ștergere
    3. Si cartofi prajiti :))

      Ștergere
    4. "Tovarrrrasi, nu mai incurajati acest gen de manifestari ! Rusine, tovarasi !" (textul mi-a adus aminte de nichi ceausescu/in memoriam)
      Ce sa mai, nostalgici au fost si mai sunt inca...

      Ștergere
    5. M-ai facut sa rad taaaare multan.22:11

      Ștergere
  28. Extraterestrii exista dar"sunt negrii".Sunt cuvintele Sfintei Fecioare Maria spuse lui G.Bongiovanni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraterestrii nu sint creati tot de Dumnezeu? Pe ei nu-i asteapta judecata de apoi? N-au aflat de la crestini adevarul?

      Ștergere
    2. Eeee,an.22:48 unora le plac "negrii",fiecare cu pacerea lui!

      Ștergere
  29. duhovnicul meu asa zicea[ sa stiti ca exista REINTRUPARE-pentru ca intr-o viata pamanteana nimeni nu-si poate sterge pacatele vor veni pe pamant de cate ori va fi nevoie]--asaddar este scris si in noul testament la MATEI despre IOAN care este ILIE-cel ce a sa vie --pai ILIE A FOST CU VREO 700 ANI INAINTE DE IOAN--intelegem ca este acelasi SPIRIT--nu SUFLET in corpuri diferite--in noul testament se repeta acest aspect--PREOTII daca sunt intrebati nu cred ca raspund sunt multe necunoscute unele intre ele sterse voit din bilie pace voua

    RăspundețiȘtergere
  30. Extraterestri nu sunt creati de DUMNEZEU,ci de Oameni dupa caderea din Rai.Sunt semicreatii care nu au partile energetice ca ale Oamenilor,spirit si suflet;ei s-au dezvoltat doar tehnologic.Cei care sunt slabi in credinta,se vor inchina lor.Sfintii Parinti ne-au avertizat sa nu ne incredem in ei.Doar DUMNEZEU stie ce va face cu ei,dupa judecata.Noi trebuie sa mergem doar dupa Mantuitorul nostru,IISUS HRISTOS.Cuvintele Lui,trebuie sa le avem vii in inima noastra:"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata.Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine."

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim 17/24, Sala proiectiilor din seria de carti scrise de Radu Cinamar nu este o fictiune,desi asta se doreste sa se creada.Si Realitatea Divina pare tot o fantezie,fiindca "ar fi prea frumos sa fie adevarat", ne-ar spune mintea noastra care este programata sa creeze programe de suferinta si suspiciune.Tot ce ne inconjoara este o creatie a mintii colective conforma cu credintele si invataturile inserate in programele de viata.Noi suntem creatori si de puterea noastra s-au folosit cei care au stiut,cei care au condus aceasta lume,mai bune spus cei care ne-au supus lor sa creem o lume asa cum au dorit ei.

    De aceea ne-au sters memoria pentru a nu stii ca noi suntem fiinte suverane cu vointa proprie care pot crea orice doresc in acord cu divinitatea noastra.Ne-au indus marea frica de Dumnezeu ca sa ne poata controla.

    Acum a venit vremea ca "domniile lor" sa le tataie fundul de frica,fiindca fiintele de lumina care se afla in corpuri umane se trezesc la adevarata lor realitate si recunosc iluzia in care au fost inchisi.De aceea va tot spun,lasati exteriorul in plata domnului si priviti in interiorul vostru, caci acolo veti gasi Imparatia lui Dumnezeu!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim 23/29, extraterestru inseamna in afara Terrei,deci orice fiinta care nu locuieste pe Pamant este extra-pamantean.Daca credem intrun Dumnezeu care sta in ceruri, deci in afara Terrei, inseamna ca este extraterestru.
    Multi oameni nu cred in extraterestrii deoarece ei(noi toti) au/am fost programati sa credem doar in creatia noastra.Adica Dumnezeu este atat de limitat in creatie incat nu a mai stiut ce sa creeze decat oameni!!!!

    Foarte multi nu stiu ca exista n... Universuri in care noi ne manifestam paralel,iar fiecare Univers are Dumnezeul lui,adica conducatorul lui cu consiliul lui,cu armata lui,asa cum stim noi;"cum este in cer asa si pe pamant".

    Pe acest Pamant, noi, nici macar nu stim ca, convietuim cu rase care nici macar nu sunt umanoide,locuind in interiorul pamantului.Deci practic acestia sunt terani nu,fiindca locuiesc pa Terra, dar daca i-am vedea, sigur i-am considera extrateresri deoarece nu seamana cu noi.

    Aceste fiinte care au controlat Pamantul de mii de ani,atata s-au jucat cu ADN-ul nostru incat am ajuns sa fim hibridati cu ADN ale mai multor rase.Bineinteles ca ei au dorit sa creeze un corp teran care sa le permita sa locuiasca la suprafata planetei.Si se pare ca au reusit fiindca sunt destul de multi "oameni "la exterior dar reptilieni in interior.Sunt oameni care au ADN-ul hibridat cu ADN reptilian si insectoid.Este posibil sa fiti unul dintre ei sau sa aveti in familie un astfel de specimen.Nu trebuie sa va speriati sau sa judecati ci doar sa acceptati asa cum ati acceptat la nivel subliminal sa se intample aceasta,fiindca altfel ei nu ar fi facut nimic fara acordul vostru.Problema este ca noi ne-am dat acordul in necunostinta de cauza, adica de frica, deoarece nu am stiut ca acestia nu pot trece peste vointa noastra daca nu am fi uitat cine suntem. Da stiu,pare ireal sau fantezist ceea ce spun dar cam asa stau lucrurile pe aceasta planeta.Noua ni s-a prezentat o istorie a oamenilor care nu are nicio legatura cu realitatea.Adevarul este dincolo de iluzia pe care am creat-o tot noi dar coordonati de aceste fiinte orientate negativ cu intentia de a le creea o lume a lor.Planul lor era de a extermina rasa umana pentru a ramane ei.Numai ca planul a esuat fiindca fiintele umane au inceput sa se trezeasca,bineinteles cu mult efort si munca spirituala din partea Divinitatii, si nu mai acceptam controlul lor.

    Este alegerea voastra sa credeti ce doriti!Pentru multi oameni este mai confortabil sa stea in iluzie deoarece adevarul "arde"mintea si o cam iei razna cand afli in ce lume traiesti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT D, te-am mai intrebat dar n-ai raspuns, de unde stii toate astea, cum ai ajuns la o astfel de concluzie despre viata si om si Dumnezeu?

      Ștergere
  33. http://analfabeti.ro/cum-se-scrie-corect-intr-o-intro

    RăspundețiȘtergere
  34. tot duhovnicul meu zicea si am mai scris--sa stiti ca exista etraterestri--fiinte care au trait in trup ca voi dar dupa razboaie atomice si-au schimbat chipul--ei incearca sa ne avertizeze numai ca sunt si buni si rai--cei rai duc razboi si cu ei si cu noi oamenii--energetic--vom vedea ce va fi

    RăspundețiȘtergere
  35. Este destul de greu sa admiti ca oamenii sunt capusati si manipulati de alte specii,este dificil sa "metabolizezi"astfel de informatii.Aceasta pacalire a rasei umane nu se intampla pentru ca am fi mai fraieri,ci prin acea tehnologie a stergerii memoriei,de fapt nu e propriu zis o stergere,ci o ascundere,pentru ca memoria ramane.Spun tehnologie pentru ca despre asa ceva este vorba,metode de manevrare a campurilor subtile de care fizica noastra,ca stiinta,este departe,dar exista incercari si in plan uman de manipulare a semenilor,mai mult sau mai putin reusite,prin
    diferite unde si campuri magnetice.

    RăspundețiȘtergere
  36. Anonim 01/36,am raspuns de mai multe ori,dar poate nu ai vazut.Nu ignor intrebarile,dar este posibil ca raspunsul sa nu fie asa cum te astepti,uneori trebuie sa atingi nivelul de pe care raspund ca sa intelegi.Nu intelege gresit!Nu ma refer la inteligenta ci doar la constiinta care poate vibra pe diferite frecvente.De aceea nu prea intelegem ce spun altii,fiindca suntem pe alte nivele de constientizare.Oricum,pot sa-ti spun doar, ca am citit mult foarte mult.Intotdeauna am citit,de copil, doar ca atunci cand Constiinta mea s-a expandat trezindu-se am trecut pe lectura spirituala din care am selectat ceea ce a rezonat cu mine.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  37. 1.36

    Acum te-ai lamurit cu D !

    Are constiinta ,,expandata'' de la citit . Si ,,s-a trezit'' !

    Acu'ca ai aflat , te-ai cam desumflat, o credeai vreun geniu reincarnat .!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 mai 2017, 22:23, nu m-am dezumflat, banuiam ce-o sa spuna, am vrut doar o confirmare.Exista si posibilitatea unui mentor. Oricum, desi extrem de ironic, comentariul tau m-a facut sa rad. :))

      Ștergere
    2. "nu m-am dezumflat"...
      Pai, nici eu nu ma asteptam la asta!

      Ștergere
  38. EU SUNT D, va rog frumos sa menționați câțiva autori spirituali care au rezonat cel mai mult cu d-voastră. Preferatul meu este David R Hawkins, insa sunt deschisă la tot ce m-ar putea ajuta in evoluția spirituală. Multumesc!
    Cu iubire si recunoștință!
    Ina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta "walter russell", nu stiu daca gasesti ceva in romana insa daca te descurci cu engleza spor la lecturat.

      Ștergere
    2. Multumesc frumos pentru raspuns, Eduard. O sa-i caut cărțile. Vorbesc engleză in țara in care locuiesc, asa ca nu va fi un impediment. 😊
      Poate imi raspunde si EU SUNT D 😊
      Cu iubire si recunoștință !
      Ina


      Ștergere
    3. Cu placere.

      Intre noi fie vorba daca intelegi cartile lui Russell intelegi cum functioneaza intregul univers. Cel putin asta in care ne aflam noi.

      Nici macar n-am cuvinte sa iti explic la ce tehnologii s-a ajuns datorita cunoasterii pe care ne-a relevat-o Dumnezeu prin el.

      Din pacate desi unele sunt oarecum in "domeniul public" tentativele de a le populariza s-au soldat cu esec. Pentru ca au venit unii mari imbracati in negru si cu cagule pe fata, platiti din banii cetatenilor sa le spuna acelor indivizi ca ar fi bine sa stea cuminti daca nu vor sa paraseasca aceasta lume abrupt.

      In acelasi timp tot datorita acestei cunoasteri multi dintre noi am realizat ca aceasta cunoastere a mai fost pe pamant cel putin partial si disponibila unor anumite grupuri. O parte e impietrita in monumente vechi cum ar fii Biserica Sf. Sofia din Constantinopol/Istambul.

      Nu prea ai nevoie de altceva, W.R. e autentic, si stim asta pentru ca vorbele lui duc la ceva concret si nu filozofii, asa cum e normal.

      Ștergere
    4. Multumesc pentru intervenție, Eduard. 😊
      Asa este, referitor la tehnologii. Profesorul Florian Colceag, antrenorul de genii, cum mai este numit, spunea intr-o emisiune ca exista un număr foarte mare de Invenții create de romani, încât ar salva întreaga omenire, insa sub influența amenințărilor, au renunțat la a le pune in slujba cetățeanului roman si nu numai.
      Cu iubire si recunoștință!
      Ina

      Ștergere
    5. Merci, o sa-l caut si eu pe individul asta. Nu stiam de el. Pare interesant.

      Da sa stii ca nu doar romanii au facut lucruri extraordinare si sunt impiedicati. Dumnezeu ne inspira pe toti si nu tine cont de nationalitate.

      Uite hai sa iti dau un clip sa vezi cat de simplu ar fi sa renuntam intr-o luna toti la petrol. Adica 30 de zile. Tehnologie veche de 80 de ani. Nu e singura, nu e singurul. Iar guvernul ofera 10.000E subventie pentru masini electrice. Ce gluma buna...

      https://www.youtube.com/watch?v=eSxV3Ngs5uI

      P.S. e ucenicul unuia dintre cele mai mari genii de care stim ca au trait pe pamant. Vecin cu noi, din Austria. Vb si de extraterestri.

      Ștergere
  39. Am mai scris aici cateva nume de scriitori.
    Alberto Bacoi - Vorbind cu Dumnezeu
    Neale Donald Walsch - Conversatii cu Dumnezeu
    Ekart Tolle- Puterea Prezentului
    Sal Rachele - Pamantul se trezeste
    ELIO D'ANNA - Scoala Zeilor
    Suzanne Ward - Vocile Universului,si multe altele
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru raspuns.
      Am citit cărți de Ekart Tolle si Neale Donald Walsch, pe Sal Rachele doar l-am ascultat. Multumesc inca o data!
      Cu iubire si recunoștință!
      Ina

      Ștergere
    2. 16.18 o alta ratacita .

      Greu la deal cu boii mici - zice o vorba din popor .

      ,,Si nu ne duce pe noi in ispita si ne izbaveste de cel viclean'' . Mda .

      Ștergere
    3. Mi-ai stârnit amuzamentul 21:22 😊
      Inainte imi făceam griji cand cineva imi spunea asa... "ratacita", acuma insa am o stare de pace si liniște, asta pentru ca mintea si sufletul sunt in armonie.
      Imi plac foarte mult postările lui EU SUNT D, ba chiar mi-am creat un fișier in care le salvez, pentru ca asa cum spunea cineva aici pe blog, sunt adevar in stare pura. Sunt adevăruri după care ma ghidez de 4 ani, adevăruri care mi-au schimbat percepția despre viata si Divinitate, astfel schimbându-mi toate aspectele vieții mele in bine.
      Cand ai o vindecare spontana de o boala pe care medicii o considera ca se poate tine sub control, dar ca este incurabila, doar prin puterea gandului focalizat, nu prea mai stai sa te uiți in gura celor care iti spun, ca de fapt ești pe un drum greșit.
      Faptul ca citești postările lui EU SUNT D, ar trebui sa-ti dea de bănuit si sa te intrebi... Ce din mine ma face sa citesc ceva care imi provoacă disconfort?
      Te îmbrățișez cu drag si cu muuuulta iubire!
      Ina

      Ștergere
    4. 10.05 Daca toate vrabiile ar cunoaste graul ....ce ar fi ?!

      Ștergere
    5. anonim 07:37 ai respectul meu, aceasta vorba inteleapta nu o stiam, dar mi-a intrat in suflet, multumesc, mi-ai facut ziua mai frumoasa.

      Ștergere
  40. 1. In ,,Puterea de acum,, Eckhart Tolle explica traditii spirituale , combinatii intre budhism si misticism unde doar momentul prezent conteaza, e real , viitorul și trecutul sunt iluzii create de gandurile noastre. Stand in prezent, este de fapt esenta meditatiei .
    Eckhart Tolle nu a aderat la nicio tradiție și la nicio religie, dar nici nu a respins vreuna.
    Traind in prezent, nefericirile anterioare nu ne mai stapanesc, eliberarea lor este la baza fericirii noastre. Eckhart Tolle
    Din cauza gandurilor rele, precum furia, frustrarea, oamenii ajung sa fie dominati de corpul-durere, devenind temporar maniaci, comitand cine stie ce crima sau agresiune, aproape inconstient. Acest corp-durere este alimentat de nefericirile anterioare, care prin obsesie ne fac sa nu ne mai controlam comportamentul. Din punctul de vedere a lui Eckhart Tolle iesirea din aceasta situatie este acceptarea nefericirii, care odata lasata de o parte, nu va mai fi prezenta si va conta tot mai putin.
    Pentru a nu mai fi stapaniti de corpul-durere, uitati de vechile dureri, emotii, iertati nedreptatile ce vi s-au facut, acceptati pierderile suferite in viata.
    “Acceptarea insemna a va ingadui sa simtiti ceea ce simtiti in momentul respectiv, ea este natura lui Dumnezeu. Iisus spune:”Fiti voi intregi, cum Tatal in ceruri intreg este”.
    Intregul inseamna acceptarea atat a binelui cat si raului, a trecutului si a prezentului, a tristetii si a fericirii. Viata este in echilibru, de aceea primim si bune si rele de la ea.

    RăspundețiȘtergere
  41. 2. Neale Donald Walsch crede într-un Dumnezeu panenteist.

    Si aici sunt de explicat următoarele :

    Auzim diverşi creştini citând maxime renumite, cugetări şi reflecţii care n-au nicio legătură cu învăţătura curată a Bibliei. Unele dintre aceste maxime sunt interesante şi chiar deosebite dar altele surprind în mod extrem de neplăcut pentru că distorsionează sau chiar ignoră total Cuvântul Sfânt al Domnului.
    De exemplu, odată am găsit chiar în Biserică, un citat din Henry David Thoreau. Acest Thoreau a provenit dintr-o familie de unitarieni (persoane care nu acceptă doctrina Sfintei Treimi), a criticat Biserica Creştină toată viaţa sa şi a fost un PANENTEIST, un om cu o filozofie cuprinsă undeva între hinduism şi budism, un om care a făcut tot posibilul să convingă că „toate religiile sunt bune”.
    În ultimii săi ani de viaţă, Thoreau a spus : „Pentru mine, o furtună de zăpadă are o importanţă mai mare decât Hristos!”
    Cum este oare posibil ca un om cu asemenea idei să fie menţionat şi citat într-o Biserică Creştină?!? Unul din pasajele biblice pentru respingerea filozofiilor lumeşti este COLOSENI 2:8
    „Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu FILOZOFIA şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii şi nu după Hristos!”

    RăspundețiȘtergere
  42. 3.
    CE ESTE PANTEISMUL?

    Panteismul este învăţătura conform căreia Dumnezeu este în tot ce ne înconjoară şi în fiecare dintre noi, respectiv faptul că fiecare dintre noi este Dumnezeu şi tot ce se află în jurul nostru este Dumnezeu.
    Panteismul se aseamănă cu politeismul (credinţa în mai mulţi zei) dar diferă de politeism prin faptul că propagă ideea că TOTUL ESTE DUMNEZEU!
    De exemplu, un pom este Dumnezeu, o piatră este Dumnezeu, un animal este Dumnezeu, cerul este Dumnezeu, soarele este Dumnezeu, tu eşti Dumnezeu, etc.
    Panteismul este rădăcina multor învăţături greşite ale unor secte, curente spirituale şi religii false, de exemplu, hinduismul, budismul, cei care se închină la „mama natură”, etc.
    Oare Biblia ne învaţă să fim adepţi ai panteismului? NUUUUUU!!! Biblia NU ne învaţă aşa ceva! Greşeala cea mai mare pe care o fac oamenii este că ei confundă panteismul cu învăţătura biblică despre faptul că Dumnezeu este atotprezent.
    În psalmul 139:7-8 putem citi:
    „Unde mă voi duce departe de Duhul Tău şi unde voi fugi departe de faţa ta? Dacă mă voi sui în Cer, Tu eşti acolo; dacă mă voi culca în Locuinţa morţilor, iată-Te şi acolo!”
    Atotprezenţa lui Dumnezeu înseamnă că El este prezent pretutindeni.
    Nu există niciun loc în Univers în care Dumnezeu să nu fie prezent!
    Acest adevăr fundamental NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU PANTEISMUL!
    Dumnezeu este peste tot DAR NU ESTE ORICE!
    Da, Dumnezeu este „prezent” într-un pom sau într-o persoană dar acest lucru nu înseamnă că acel pom este Dumnezeu sau acea persoană este Dumnezeu!
    În concluzie, PANTEISMUL NU ESTE NICIDECUM O CREDINŢĂ BIBLICĂ!!!
    Cele mai clare argumente biblice împotriva panteismului sunt nenumăratele porunci împotriva idolatriei.
    Biblia interzice categoric închinarea la idoli, îngeri, corpuri cereşti (astre), diverse lucruri întâlnite în natură, etc.
    Dacă doctrina panteistă ar fi adevărată, atunci a te închina în faţa unui obiect n-ar mai fi o greşeală, dacă acel obiect (pom, piatră, etc) este de fapt Dumnezeu.
    Dacă panteismul ar fi adevărat, atunci n-ar mai fi nicio deosebire între a te închina la o piatră sau la un animal şi a te închina unei Fiinţe spirituale invizibile cum este Dumnezeu.
    Sfânta Scriptură denunţă idolatria într-un mod clar şi ferm, acesta fiind argumentul definitiv împotriva panteismului!

    RăspundețiȘtergere
  43. 4.
    CE ESTE PANENTEISMUL?
    În esenţă, panenteismul este o combinaţie între teism (Dumnezeu este Fiinţa Supremă) şi panteism (Dumnezeu este totul).
    În timp ce panteismul spune că Dumnezeu şi Universul sunt coextensive, panenteismul îşi revendică ideea că Dumnezeu este mai mare decât Universul şi că Universul este cuprins în Dumnezeu.
    Panenteismul spune că Dumnezeu este „efectul suprem” asupra Universului.
    Dumnezeu este tot ceea ce se află în Univers dar totodată, Dumnezeu este mai mare decât Universul.
    Evenimentele şi modificările care au loc în Univers, Îl afectează şi Îl schimbă pe Dumnezeu.
    Pe măsură ce Universul evoluează şi se perfecţionează, Dumnezeu, de asemenea, creşte în cunoştinţă şi în fiinţă.

    În concluzie, PANENTEISMUL ESTE O ÎNVĂŢĂTURĂ COMPLET NEBIBLICĂ!
    De fapt, este o erezie extremă care contestă caracterul lui Dumnezeu şi consideră că Dumnezeu este puţin mai mult decât un om.
    Dumnezeu e prezent pretutindeni (Psalmul 139:7-8) dar cu toate acestea, Dumnezeu NU ESTE ORICE!
    Dumnezeu cunoaşte totul (Psalmul 139:1-6 şi Romani 11:33-35).
    Dumnezeu nu trebuie să înveţe şi să se perfecţioneze pentru că El are deja toată cunoştinţa!
    Dumnezeu este „afectat” de lucrurile care se petrec în Univers dar numai atunci când păcatul oamenilor Îl mânie sau când sfinţenia oamenilor ajunge la El ca o jertfă curată şi plăcută.
    Acţiunile noastre nu-L schimbă pe Dumnezeu şi nu pot să transforme esenţa Fiinţei Sale.
    Biblia Îl prezintă pe Dumnezeu ca fiind SFÂNT (Isaia 6:3; Apocalipsa 4:8), SUVERAN (1Cronici 29:11; Neemia 9:6; Psalm 83:18; Isaia 37:20), ATOTPREZENT (Psalm 139:7-10), ATOTCUNOSCĂTOR (Iov 28:24; Psalm 147:4-5), UNIC (Exod 3:14; Psalm 36:9), ETERN (Psalm 90:2; Habacuc 1:12), IMUTABIL (Psalm 33:11; Iacov 1:17), DESĂVÂRŞIT (Deuteronom 32:3-4) şi INFINIT (Iov 5:9; Iov 9:10).

    NICI UNUL DINTRE ATRIBUTELE MAI SUS MENŢIONATE NU SUNT COMPATIBILE CU DOCTRINA PANTEISMULUI

    Dumnezeu este mai presus de toată creaţia Sa, nu este absolut deloc limitat şi nu poate fi schimbat de evenimentele survenite în creaţia Sa! s.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc S! Asa e -Dumnezeu e prezent pretutindeni , dar cu toate acestea, Dumnezeu NU ESTE ORICE!- Fain .

      Ștergere
    2. Da, Anonim 13:39.

      Ștergere
    3. Postarea de sus ar trebui citita si de Madus . Credinta lui e ca D-zeu este Pamantul . FaLs ! Asta cred panteistii .
      Iata ca cineva a pus punctul pe i ) .

      Ștergere
    4. Excelenta postarea de mai sus .

      Ștergere
    5. Dumnezeu sa te binecuvanteze s!

      Ștergere
    6. Si pe dvs. d-na Liliana , din inima , numai bine ! s.

      Ștergere
    7. Multumim anonim 13:39 pentru efortul tau de a lumina , niste minti crete care urca in slavi pe D si pe Madus si altii de genul lui care slavesc creatia si i se inchina, nu Creatorului, si daca i pui la punct te fac prost dar prin vorbe frumoase.

      Ștergere
  44. D nu crezi ca am fi cam naivi daca am crede in fictiunile tip romanul lui Radu Cinamar si le-am mai si amesteca cu realitatea sau filozofia.Cred ca daca ar fi ceva real ar vedea si doamna Maria,desi cartea de fictiune cu Bucegii preia din cartea si viziunile oarbei Valentina din Iasi despre care nu se mai aude nimic.

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu, nu ati fi naivi ci doar liberi sa cititi,sa va documentati,sa comparati si apoi sa trageti propriile concluzii.De aceea ne spunem fiecare aici parerea, pentru a invata impreuna.Fiecare vede lumea conform credintelor sale.
    Eu va sfatuiesc sa priviti lumea din interiorul vostru nu din interiorul altcuiva.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar sfaturi , D ?

      Chiar handicapati ne crezi ? Chiar cu mintea altuia crezi ca gandim ?
      Chiar crezi ca a ,,asteptat ''cineva ,,sosirea ''TA pentru ,,luminare'' ?
      Problema ta nu e ca postezi propriile idei preluate din cartile de new age, ci faptul ca insisti in a le baga pe gat celorlalti . Insistenta nu e mama invataturii in cazul asta , gresit ! Insistenta ta, e diabolica .

      Ștergere
    2. Ai scris perfect D!

      Ștergere
  46. Anonim 21/19, nu gandesti cu mintea altuia ci realitatea ta este data de credintele tale.Daca tu crezi ca Dumnezeu iti va aparea maine, mintea ta va crea imaginea credintei tale despre El. Dumnezeu ne apare in fata permanent,dar noi nu putem interpreta imaginea Sa decat raportat la ce stim noi despre El, in aceasta lume.Dumnezeu poate fi o floare,o pasare,un fluture sau o persoana iubita care te va imbratisa asa cum iti doresti sa fii imbratisat/a de Dumnezeu.O cerinta nu este niciodata ignorata de Dumnezeu,poate doar de noi, fiindca nu recunoastem raspunsul.
    Incearca si fa o proba;cere divinitatii o imbratisare! Apoi fii pregatit/a sa o recunosti! Eu te asigur ca se va intampla,tu doar incearca! Iata-ma daca crezi ca sunt insistenta,sincer nu vreau sa supar pe nimeni,nu asta mi-e intentia!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D, citeste punctul 3 . de mai sus, acolo te regasesti . Citeste si retine , ca ce stii tu , e un amestec de religii si credinte . Rezonezi doar cu cei ca tine , restul cautam Calea-Adevarul si Viata asa cum ne indeamna Sfanta Scriptura.

      Ștergere
  47. Anonim 20:28, ce este rau in acest amestec de religii si credințe? Toate religiile sunt bune.Nimeni nu deține adevarul suprem. Da o cautare pe google si scrie Masaru Emoto religii si da pe imagini ca sa vezi descoperirile acestui cercetător

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrebarea e daca chiar vrei sa stii. Un procent din populatie are inhibata emisfera dreapta a creierului si nu functioneaza cum trebuie. Acolo sunt module ce se ocupa cu fineturi ale cunostintei, cum ar fi simbolurile ca exemplu.

      Aceasta deficienta, si o poti privi ca pe o deficienta de calciu (metaforic) sau un alt mineral de care are nevoie trupul duce la imposibilitatea de a interpreta diferite aspecte ale constiintei.

      Oamenii de genul devin fixisti. O iau ei pe un drum si nu mai vad nici stanga nici dreapta. Sunt foarte susceptibili la manipulare in acelasi timp pentru ca nu se pot centra si discerne pentru ei. Cine le castiga mintile din timp are sanse mari sa le pastreze o viata intreaga. In cazul de fata dogmele religioase locale.

      Repeta si ei ca papagalii, asa cum au fost antrenati, propaganda timpului lor.

      Ștergere
    2. Corect 00:07.celalat mineral este magneziul

      Ștergere
    3. 17.55 .

      A, nu , nu-i nimic rau in amestecul de religii , zau ?! Atunci de ce pot trai in pace crestinii si musulmanii , de ce laptele nu se amesteca cu otetul ? Acceseaza-ti creierul inainte de a deschide gura , intai calculatorul si apoi imprimanta !

      Denver,

      de ce stai si postezi pe blogul papagalilor ? Ce interes aveti sa veniti aici si sa blamati dogmele, ortodoxia , sfintele carti ?
      Sunteti atat de evoluati , luminati, integrati, treziti si expandati, ca locul vostru e pe site-urile lui Bivolaru .
      De ce noi suntem ,,papagalii'', in timp ce voi ne imbacsiti in mod continuu cu teoriile voastre ??!
      Nu exista Adevarul suprem , ci doar Adevar - unul singur si la singular .

      Ștergere
    4. Cred ca ma confunzi si sigur nu ai inteles ce am scris.

      Ștergere
    5. Mai multe adevăruri, niciun adevăr! (Petre Ţuţea)

      Ștergere
    6. 9:43, eu am facut referire la mesajul dintre 20:28 si eu sunt D. Mai precis la dogme si principii. Toate religiile sunt bune daca stii ce sa culegi, spre un echilibru interior. Fiecare sa-si păstreze religia in care s-a născut, dar sa stii ca nu intri intr-un cazan cu smoala daca inima iti spune ca unele dintre principiile altei religii sunt mai benefice sufletului tau. Atenție! INIMA nu MINTEA... si nu te "imbacseste" nimeni, stai linistit. Aici fiecare ne spunem parerea si frumos ar fi sa respectam punctul de vedere al celuilalt, ca asa fac ADEVĂRAȚII crestini

      Ștergere
    7. Si inima te poate insela, daca vei vedea iubirea , mutilata si doborata la pamant, sa ti cu adevarul, intelegeti cat de parsiv poate fi diavolul, puterea lui i este data in functie de omul si de puterea lui de a i se opune.

      Ștergere
  48. Neintelegerea vine din confuzia religiei cu credinta.
    Noi avem un sistem de credinte dupa care functionam si cream realitatea noastra.Fiecare om crede in potentialele sale de a se realiza in viata.
    Ce credeti ca oamenii saraci sau bolnavi nu cred in Dumnezeu?Ba da,dar sigur nu cred in puterea lor de a schimba situatia aceea, care le chinuie viata.Ei nici macar nu stiu si nu cred, ca ei insisi sunt raspunzatori direct de starea de saracie sau de boala.Este strict credinta lor dupa care se muleaza viata.Credintele lor le-au adus evenimentele din viata.
    Credintele crearii vietii nu inseamna credinta in Dumnezeu,nu inseamna religii.Ateii sunt persoane realizate in viata,sunt sanatoase sunt fericite,dar asta fiindca au un sistem de credinte care le-au adus in viata tot ce si-au dorit.
    Eu nu cred in Dumnezeu,ci sunt convinsa de existenta Sa.Stiu pur si simplu, ca, daca Dumnezeu nu ar mai exista nimic nu ar mai exista,fiindca EL ESTE TOTUL.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona draga, dumneata ai luato cu filozofile vestice si orientale , aceei oameni nu sunt ortdocsi si au alte concepte, mai de suprafata si nu in profunzime ca sfintii parinti, nupot sa invat de-la un catolic, un protestant, un tibetan sau mai stiu eu ce alta religie, ei sunt ca si struguri zdrobiti, nu au pic de dulceata in ei.

      Ștergere