vineri, 5 mai 2017

ROMÂNIA BĂTUTĂ SI OROPSITĂ ! ROMÂNIA NOULUI IERUSALIM !


  xx                                                  

                                              Image result for STEAGUL ROMANIEI..


                                    Image result for STEAGUL ROMANIEI..


                      Hristos  a  Înviat, Prieteni dragi !

         Ieri 3 MAI 2017,când am ajuns acasa după 10 zile de pelerinaj în Ierusalim si nu numai, eram atât de obosita că am lasat bagajele la usa, si m-am culcat.
Dar credeti ca este cum vreau eu? Nicidecum! 
Sunt fericita ca nu este după dorinta mea, ci numai după VOIA DOMNULUI.
Deci abia că atipisem un pic, si sunt trezita de doua glasuri care spun ceva despre România noastra sfanta, căci sfanta este si va fi pe vecie; si nu spun de la mine,ci din graiul Duhului Sfant.Veti citi in articolele urmatoare despre acest Lucru minunat.
Deci ,aud un glas care spune aşa:

                " Să-l punem la fel, pe Nord ! 
Dar un alt glas zice:

                   Să-l punem pe NORD,dar mai bătute si mai oropsite ca România, nu cred ca mai există ! "

Clipă în care dragii mei, vad înspre Nord ,văd multi soldati în uniforme cachi care cântau la unison si se apleacau în faţa conducatorilor lor:

Related image
Image result for soldati coreeni..
Era daca vreti, ca o pregatire de război. O persoana mai sus de acesti oameni, privea cu un binoclu special,privea în zări de jur împrejur.
La un moment dat ,văd si simt cum Pămantul se misca.
Da ! Pămantul a scapătat, s-a miscat de pe axa lui, asa cum s-ar misca acele de ceasornic,de la ora 18 la ora 21 .
Dragii mei, din toate cate am trait pe Pămantul Ierusalimului,reiese că fratii nostri coreeni sunt cu degetul pe butonul rosu, in ceea ce priveste startul celui de-al treilea Razboi Mondial.
Dar sa nu ne fie teama de Razboaie,pentru ca acestea trebuie sa aiba loc ,înaintea de cea de-a doua venire a MANTUITORULUI IISUS HRISTOS.
ROMÂNIA DUHULUI SFANT va fi inconjurata de un cerc de foc, si nimeni si nimic nu o va putea atinge.
Sa nu uitam de un articol pe care eu l-am scris cu ceva timp in urma,in care glasul Lui Dumnezeu spunea asa:
           "Să nu vă atingeti de români, deorece este Poporul ales !
România  este Ţara tuturor fagaduintelor!"
Asadar fratilor,sa nu ne temem! Ci sa ne punem toata nadejdea în Bunul Dumnezeu si-n Măicuta Domnului care ne iubeste si ne ocroteste ca pe niste fii adevarati, fiii Celui de-al Doilea viitor Ierusalim.
                            Cu dragoste,Maria.



P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA






58 de comentarii:

  1. Draga Maria,nu mai stiu ce sa cred,ori e batuta ori ocrotita?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania...mare parte dintre fiii ei sunt departe,amagiti de speranta unui trai mai bun...ce bine-ar fi sa se-ntoarca inainte de-a fi mult prea tarziu!Dumnezeu sa ne-ajute pe noi toti,dupa slava si voia Sa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim5 mai 2017, 06:03, fiecare are in viata prioritati. Pentru unii este prioritate spiritualitatea, pentru altii prioritatea este calitatea vietii traite intens in materie, respectiv bunastarea materiala, nemaiavand timp si de spiritualitate la modul serios. Cei care au ales sa plece din tara au cautat cu siguranta un trai mai bun. Insa tot cel mai mare castig il are cel care cauta sa investeasca in cunoastere si spiritualitate, pentru ca el nu aduna comori pe acest pamant ci ingrijeste de suflet si de drumul sau spre iluminare care ar trebui sa fie prioritatea pentru orice om.

      Ștergere
  3. Noi suntem aparati dar ne razboim noi cu noi, prea multa ura si dusmanie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim5 mai 2017, 06:08, schimbarea trebuie sa inceapa prin a nu mai fi razboiul interior. Acolo trebuie echilibru si pace. Abia apoi se termina ura si dusmania intre indivizi. Cata vreme exista conflicte interioare in noi vom perturba pe altii si altii la fel, pe noi. Este ca un fel de "joc" interminabil daca nu spunem odata stop si nu ne schimbam fiecare.

      Ștergere
  4. Buna dimineata,stimata doamna maria imi permit sa va cer un sfat;ne asteptam cu totii la evenimente neplacute dupa cum ne-ati avertizat si se vad cu ochiul liber dar am copii plecati afara si le-am spus sa se intoarca in tara dar ei nu cred ca va fi urgie si ca mine sant atatia parinti cum trebuie sa procedez?imi vine in minte si o afirmatie a parintelui regretat ARSENIE BOCA care spunea ca va venii vremea ca vor dorii sa se intoarca si nu vor mai putea romania fiind inconjurata de foc acelasi lucru cre vi sa aratat si dumneavoastra,santeti parinte cum ne sfatuiti sa procedam,multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Doina cam greu sa vina de azi pe maine de acolo de unde sunt . Important e sa aiba unde veni , sa aiba un loc al lor cand se vor precipa lucrurile . Nu or sa se inchida aeroporturile peste noapte , aveti incredere , mai rau ii panicati . Romanul e descurcaret si conservator , nu moare nimeni pe baricade la o adica si cu siguranta vor face ceea ce e in binele lor . Deocamdata e pace si liniste . Ajutati-i cu sfaturi si incredere , restul se va vedea pe parcurs .

      Ștergere
  5. Pamantul se misca probabil urmeaza sa faca un nou test nuclear Coreea de Nord

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria abia adtept cel de al doilea volum al Duhului Cel Preasfant. Dumnezeu s-a ne aiba in paza si sa nr ocroteasca cu mila sa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deocamdata Romania tuturor faradelegilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania este imaginea din oglinda a noastra, a romanilor. Poate nu ne place ce vedem in oglinda, dar pana aici am reusit sa ajungem cei mai multi dintre noi, romanii, doar. De ce? Buna intrebare.

      Ștergere
  8. Antihristul si Iisus sunt deja pe pamant dar ochii nostri sunt asa intunecati de pacate ca NU VEDEM."CINE ARE OCHII SA VADA O SAL VADA.ochii drepti si credinciosi.cine are urechi sa auda.... Deci Iisus a venit si precum la evrei in corp uman sai indrepte acum a venit sa zideasca NOUL IERUSALIM IN TARA ROMANEASCA.pana in 2022-2024 va fi Jar pe pamant si apa sub toate formele( ploaie,zapada,inundatii etc.) foc(razboi,meteoriti etc)pamant( cutremure,alunecari de teren etc)vant( furtune.uragane etc.)bolii, toate vor venii sunt plagile ce sau mai dat si la feraon,dar acum sunt pentru a curata DAR SI A SE POCAI CAT TIMP A MAI RAMAS.CU CREDINTA SI TARIE IN DUMNEZEU TOATE VA TRECE CU USURINTA.DUMNEZEU SA NE IERTE SI SA NE INDRUME PASI SUFLETULUI SI CORPULUI SPRE CALEA CEA DREAPTA.AMIN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) stef 09:20, totusi, ai uitat ceva esential:

      https://www.youtube.com/watch?v=YQ6QnGtS_fo

      https://www.youtube.com/watch?v=m3TQMHeF1Es

      Toate cele bune !

      Ștergere
  9. Eu cred ca e vorba de Rusia care s-a pregatit militar de mai bine de 10 ani, a actionat in sud ca o diversiune ,iar acum cind Coreea va fi pedepsita de tirurile americane de pe portavionul trimis in coasta Coreei de Nord ,Rusia ca de obicei v-a profita si v-a actiona undeva in Nord,poate fi in nordul Ucrainei sau alt stat,in nordul Siriei.V-om vedea curind,asta e politica expansionista a Rusiei testata de sute de ani,v-a profita de zgomotul facut de americani oriunde in lume pentru actiunea lor sa treaca mai acceptata,asa au facut si cu Hitler cind au ocupat si impartit Polonia in 1939,dar i-a lasat pe nazisti sa intre primii in Polonia si dupa o saptamina au intrat si rusii intelesi prin pactul Ribbentrop-Molotov .Asa a inceput al doilea razboi mondial,dar istoric si cronologic vinovatia a fost consemnata doar ca fiind a Germaniei care a actionat prima, desi Rusia avea aceiasi vina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sau de ce nu ar putea fi vorba si de nordul Ardealului,stiti ca Victor Orban ne poarta simbetele in nord-vest cu programul Trianon 100.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stim cu toții ca războiul Coreei de Nord va porni dar nu stim perioada când incepe luna,anul,dar după toate aceste semne ne face sa credem ca este mult mai aproape decat ne imaginam.Coreea si China au spus recent ca in orice moment poate începe războiul nuclear deci sa fim pregatiti si pe faza sa nu fim luati pe nepregătite.
    Doamna Maria am ceva sa va comunic ,azi dimineata in jur de 8 am visat un vis.Eram afara in strada blocului unde stau eu si era seara/noapte deja pana in ora 23.Priveam cerul si la un moment dat vad pe cer 2 oznuri transparente ca sticla luase forma de rachetă care zbura pe deasupra blocurilor. Oznurile erau ca sticla transparenta ca sa para invizibile când zboară sa nu fie observate cu usurinta de catre oameni numai eu le-am putut vedea ceilalți nu văzuse nimic.Asa,după ce au trecut aceste doua oznuri ma uit spre luna rotundă si vad o minune.Toata luna de jur împrejurul lunii se formase niste inele colorate multe culori de toate felurile si luna a devenit rosie si am avut impresia ca explodează asa părea dar a inceput sa curgă sânge din ea mult sânge curgea pe pamant. Curgea sânge adevarat din luna si făcuse asa o cărare se despărțea sângele in aer pana ajungea pe pamant.Si a inceput sa curgă sângele pe balcon îmi intrase in casa am inchis usa balconului sa nu se umple casa de sânge dar tot se scurgea prin crăpăturile usei cu toate ca le incuiasem.Îmi era teama am chemat lumea sa vina sa vadă cat sânge îmi intrase in casa chiar priveam cu atentie consistenta sângelui care curgea din luna era foarte groasă si rosie si chiar gândeam in vis ca se va umple toata casa atât de mult curgea din cer.
    Si mi se arătase si ceva cu caderea stelelor de pe cer cădeau stelele pe pamant si apoi luna rosie ca sângele care tasnea sânge din ea si curgea peste toata lumea dar daca cineva se atingea avea sa il arda ca un foc atat de dureros era ,de aceea ma feream sa nu ma atinga.Caci ardea ca un sulf.Cred ca acel sange era amestecat cu foc adevarat.
    NU este uimitor dna Maria sa vedem ca tot ce e scris in Apocalipsa se vor intampla in zilele noastre?Dar cine sa creadă când este atâta răutate si necredinta pe pamant? Dumnezeu ne va da tot felul de semne la vremea sfârsitului ca sa ne arate ca puterea sa este nemărginita si ca toate cele scrise in cartea Sa se vor împlini.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stim cu toții ca războiul Coreei de Nord va porni dar nu stim perioada când incepe luna,anul,dar după toate aceste semne ne face sa credem ca este mult mai aproape decat ne imaginam.Coreea si China au spus recent ca in orice moment poate începe războiul nuclear deci sa fim pregatiti si pe faza sa nu fim luati pe nepregătite.
    Doamna Maria am ceva sa va comunic ,azi dimineata in jur de 8 am visat un vis.Eram afara in strada blocului unde stau eu si era seara/noapte deja pana in ora 23.Priveam cerul si la un moment dat vad pe cer 2 oznuri transparente ca sticla luase forma de rachetă care zbura pe deasupra blocurilor. Oznurile erau ca sticla transparenta ca sa para invizibile când zboară sa nu fie observate cu usurinta de catre oameni numai eu le-am putut vedea ceilalți nu văzuse nimic.Asa,după ce au trecut aceste doua oznuri ma uit spre luna rotundă si vad o minune.Toata luna de jur împrejurul lunii se formase niste inele colorate multe culori de toate felurile si luna a devenit rosie si am avut impresia ca explodează asa părea dar a inceput sa curgă sânge din ea mult sânge curgea pe pamant. Curgea sânge adevarat din luna si făcuse asa o cărare se despărțea sângele in aer pana ajungea pe pamant.Si a inceput sa curgă sângele pe balcon îmi intrase in casa am inchis usa balconului sa nu se umple casa de sânge dar tot se scurgea prin crăpăturile usei cu toate ca le incuiasem.Îmi era teama am chemat lumea sa vina sa vadă cat sânge îmi intrase in casa chiar priveam cu atentie consistenta sângelui care curgea din luna era foarte groasă si rosie si chiar gândeam in vis ca se va umple toata casa atât de mult curgea din cer.
    Si mi se arătase si ceva cu caderea stelelor de pe cer cădeau stelele pe pamant si apoi luna rosie ca sângele care tasnea sânge din ea si curgea peste toata lumea dar daca cineva se atingea avea sa il arda ca un foc atat de dureros era ,de aceea ma feream sa nu ma atinga.Caci ardea ca un sulf.Cred ca acel sange era amestecat cu foc adevarat.
    NU este uimitor dna Maria sa vedem ca tot ce e scris in Apocalipsa se vor intampla in zilele noastre?Dar cine sa creadă când este atâta răutate si necredinta pe pamant? Dumnezeu ne va da tot felul de semne la vremea sfârsitului ca sa ne arate ca puterea sa este nemărginita si ca toate cele scrise in cartea Sa se vor împlini.

    RăspundețiȘtergere
  13. https://huff.ro/stiri-bizare/ioan-istrate-profetie-socanta-despre-marele-cutremur-din-acest-moment-126128

    RăspundețiȘtergere
  14. DOAMNE AJUTA! SA FIM BINECUVANTATI!

    RăspundețiȘtergere
  15. Azi noapte am visat că primeam haine militare.Acum câteva săptămâni participam la o luptă cu trupe rusești care atacau România deși nu mai am vârsta la care să fiu încorporat în caz de război.Există o profeție care spune că războiul ar trebui să se declanșeze pe 13 mai.Să ne rugăm lui Dumnezeu să ne apere de urgii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ar fi o idee buna sa te desprinzi de aceasta problema. Nu te mai gandi la razboi. Ai sa vezi ca si visele vor fi mai frumoase. In rest, sa nu ne agitam pentru 13 mai, caci va fi o zi de mai si atat, fara probleme.

      Ștergere
    2. Chiar nu mă gândesc la război.Pur și simplu visez,așa ceva nu se poate comanda.Visez suficiente lucruri frumoase.Pacea sau războiul sunt în mâna lui Dumnezeu.Cu siguranță dacă Dumnezeu n-ar avea atât de multă răbdare noi am fi dispărut de mult.Dumnezeu să ne păzească

      Ștergere
    3. Daca vreodata te-a luat frica de vreun posibil razboi, este destul ca sa aiba ecou in visele tale. Incearca sa identifici.

      Ștergere
  16. Dacă ați visat cu sânge, a ia nu înseamnă a bine, eu am o carelație de tălmăcire a viselor,și e valabila,am avut ocazia sa experimentez visele,era adevărat ce scria.

    RăspundețiȘtergere
  17. D-na Maria invatati-ma cum sa lupt cu dusmanii care sunt in haita si nu mai empatizeaza cu suferinta mea.Cum sa scap de ei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.38 descrieti putin cat de aproape va sunt aceasta categorie de dusmani si daca sunt colegi de serviciu, rude etc. Va pot impartasi de ex. din experienta mea . Nu exista o reteta standard , tine de taria dvs. de caracter , sau de distanta pe care o veti pune intre ei si dvs. sau de ignorare completa sau de schimbarea efectiva a locului unde stati, unde lucrati .

      Ștergere
    2. Rugativa pt.ei si puteti citii si psalmi.

      Ștergere
    3. Anonim5 mai 2017, 17:38, iubeste-i. Trimite-le iubire tot timpul si vei vedea ce se intampla.

      Ștergere
    4. Scumpa mea, nu uita cand se inchide o usa ....SE VA DESCHIDE O FEREASTRA. Deci ,poate e timpul pentru o schimbare,poate destinul tau iti pregateste fereastra deschisa .Cantareste-ti optiunile si actioneaza.Stai jos si vorbeste cu Dumnezeu cu cuvitele tale si roaga-L SA-TI CALAUZEASCA PASII PENTRU DECIZIA CORECTA. nu mai pierde timpul sa te rogi pentru altii.[ROAGA-TE PENTRU DRUMUL TAU IN VIATA -ORICARE AR FI EL -NUMAI CU VOIA LUI DUMNEZEU.]Te pup si sa auzim de bine.

      Ștergere
    5. Scumpa mea, roaga-L pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI, ca sa dea sanatate si mantuire celor care te necajesc, iară tie, sa-ti daruiasca sanatate si putere sufleteasca ca sa le poti duce pe toate.
      De te vei ruga asa, vei cunoaste si roadele RUGACIUNII tale.
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    6. Doamna Maria ,postati in anonimat?
      Sunteti parsiva?

      Ștergere
    7. Anonim8 mai 2017, 20:03

      Ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI sa/ti arate ADEVARUL SĂU si sa te căiesti pentru vorbele tale ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    8. Acum mai si blestemi,daca ai adevarul de partea ta de ce te scuzi blestemand?

      Ștergere
    9. nu, 20:03, nu dna maria, ci TU postezi in anonimat, nemaifiind dorita aici de muuuult timp. Ai uitat ? da un “refresh” !
      ce-mi place mie cand asociezi tu cuvintele "doamna" cu "parsiva", iar cand iti raspunde, cat se poate de normal (cine se scuza ? si ce “blestem” ?, ai doar imaginatia bogata, ca sa nu te jignesc, spunand realitatea), renunti la politetea fortata si treci la tutuiala ! ramonica-i numa’ una, pai, nooo ? studiu de caz pt. denver !
      ce ar fi la gura ta daca ai putea sa i te adresezi asa dupa cum ai vrea…mama-mama ! bine ca nu se poate, iar ref. la gandurile tale, oricum nu prezinta niciun interes pt. cineva.

      Ștergere
  18. Rugati-va pentru ei zilnic s-ai miluiascs Dumnezeu si sa le lumineze mintea. IUBIRE,DRAGOSTE,IERTARE,SI LUMINA.O SA VEDETI CATE MINUNI FACE DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt sefii si colegii de serviciu ,vor sa fiu data afara si alte lucruri mai rele. Va multumesc pentru raspuns.Elena.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena nu conteaza ce tot vor ei. Treaba lor, caci cum isi astern asa vor dormi, adica vor culege roada propriilor ganduri si emotii care toate se vor intoarce asupra lor. Vorba aceea: cine seamana vant va culege furtuna. Important este sa le trimiti iubire toata vremea. Aceasta va anula orice gand rau al lor la adresa ta. Intre oameni se formeaza ca un fel de legaturi prin care circula energia determinata de emotiile noastre. Indiferent ce trimit ei catre tine, tu trimite-le iubire continuu, iubeste-i, nu conteaza cine-s si ce tot planuiesc. Dar din inima, iubeste-i, iubire adevarata. Lucrurile se vor linisti. Planurile lor diabolice vor fi zdrobite si date astfel la pamant caci forta iubirii este mare, arde tot ce este rau. Nu uita: ei au putere asupra ta cata vreme le permiti. Raul se contracareaza prin iubire. Orice entitate malefica, nu va rezista daca o inconjuri cu iubire adevarata. Incearca si spune-ne cum evolueaza situatia. Zi de zi iubeste-i, nu gandi nici o clipa raul si nu-i uri caci orice gand si emotie se intoarce. Daca vei trimite iubire, ea se va intoarce inmiit la tine, chiar si din partea lor, vei vedea, caci este o Lege Universala aceasta. Numai bine!:)

      Ștergere
    2. Nu avea grija dușmanilor.
      De ei are grijă Dumnezeu.
      Tu să ai grijă de tine, de sănătatea ta, de legătura ta cu Dumnezeu si toate se vor linisti.
      Adu-ți aminte de pilda cu Iisus care liniștește marea. Asa va linisti si zbuciumul din viața ta.

      Ștergere
    3. 20:23, in astfel de situatii, cu siguranta ai si tu partea ta de vina !

      Daca chiar toti sunt impotriva ta (sefii, ba chiar si colegii), atunci ar trebui sa-ti ridici un mare semn de intrebare. Daca un sef are argumente, are implicit si dreptul de a te concedia !

      Asa ca, aici nu este vorba de a te “ruga” pentru ei sau de a le “trimite” iubire. In loc sa-ti pierzi timpul cu asemenea aiureli, in astfel de situatii si in acest stadiu al problemei (cei care iti dau asemenea sfaturi, probabil ca nu stiu ce-i acela un serviciu), fii pragmatica si incearca sa-ti dai seama cu ce gresesti, pentru ca sa mai poti indrepta ceva. Daca se mai poate. Depre asta este vorba aici ! Altfel, pana ajunge iubirea ta la ei (ca sa nu mai spun, ca numai iubire nu poti avea tu fata de ei), te trezesti déjà concediata. Sfatul meu sincer, dar mai ales realist ! Succes !

      Ștergere
    4. Anonim 6 mai 2017, 13:00, iubirea si "a trimite" iubire nu sunt aiureli. Se poate intampla sa fi cel mai competent angajat dintr-o firma si sa te invidieze atat de tare cineva incat sa-ti vrea plecarea. Pentru aceasta umbla sa "sape", pentru ca unii se pricep bine la asta. De aceea trebuie sa ne iubim vrajmasii, pentru ca numai asa pot fi dati la pamant. Iubirea este cea mai puternica arma pe care o avem.
      Elena, 9 zile citeste psalmii acestia:
      3,37,69,85,87,90,142 + Acat. Sf. Duh.
      Numai bine!:)

      Ștergere
    5. 13.00 ai dat cu bata in balta ! Ce ar fi sa fii tu in locul acestei doamne , tinand cont ca prea stii despre ce e vorba si cu ce se confrunta dansa ?!

      Ștergere
    6. Te-a stropit pe fata ?!
      Un ex. tipic care face diferenta dintre "bata de carte"(si nu numai) si "toba de carte"(si nu numai)!

      Ștergere
  20. ca sa citesti psalmi nu este usor!--vrajmasii roiesc--este bine de citit dar in fiecare zi dupa citit psalmi trebuie citit paraclisul MAICII DOMNULUI--altfel cosmarurile de noapte si ispitele sunt prezente--succes si pace voua

    RăspundețiȘtergere
  21. Solutia e grea dar da rezultate in timp. Adica smerirea in cuget acceptarea ca ce se intampla e lasat de Dumnezeu special pentru a ne smeri si mai ales pentru a ne intari sufleteste si in credinta. Pentru ca atunci cand spui Doamne stiu ca te am suparat alta data stiu ca ceea ce primesc eu azi e plata faptelor mele rele de aceea te rog din suflet sa ma ierti, iarta i si pe ei ca nu stiu ce fac si mie da mi taria sa rabd pana la sfarsit cand Tu stiu sigur ca vei ridica napasta atunci cand vei considera. Aceasta atitudine este necesara oricarui crestin care vrea sa se apropie cu adevarat de Dumnezeu pentru ca el va simti pe pielea sa crucea si va invata sa si o asume sa aiba rabdare in suferinta deci sa L urmeze pe Hristos. Nu va speriati de dusmani si nu i urati fiti atenti ca tot ceea ce va reproseaza ei Dumnezeu a pus in gura lor ca sa constientizam defectele, fara ei suntem pierduti pe calea mantuirii deoarece nu mai stim daca am corectat tot sau mai avem de lucru. Solutia e una singura credinta nadejde si dragoste si multa rabdare pe care le obtinem prin rugaciune rugaciune caderi si ridicari. Faptul ca lumea s a rasculat impotriva dumneavoastra arata ca sunteti pe drumul cel bun al lui Hristos rugati va permanent cu credinta si multa rabdare dati dragoste dusmanilor blocati cu rugaciune orice gand rau asupra lor smerti va de fiecare data cand va acuza si cereti in gand ajutorul Dumnezeului nostru scump si al Maicii Sale si veti vedea ca incet incet totul se va linisti si veti gasi limanul. Solutia e imbatabila va garantez cu propria mea experienta asemanatoare. Cu drag Daniela

    RăspundețiȘtergere
  22. 20.23
    D-na Elena,

    Astazi la locul de munca este o cloaca imensa , invidie maxima si posturi pe numiri politice . Stiu exact ce spuneti , va inteleg teama si disperarea .
    Un preot pe care l-am avut eu ani de zile , dar s-a pensionat , m-a sfatuise sa fac masluri , sa merg in fiecare vineri la maslu . Sa stiti ca a fost bine , foarte bine , cloaca se mai ,,ametise '', nu mai eram eu tinta .
    Apoi , intamplator mi-a cazut in mana o carte pe care o gasisem pe internet : ,,Terapia cu ingeri '' sau ,,Medicina cu ingeri '' .
    Va las link-ul mai jos :

    http://eliberareemotionala.ro/acces/Doreen-Virtue-Medicina-cu-ingeri.pdf

    La pag. 145 o sa cititi despre cum sa taiati stringurile ce sunt intre dvs. si cei de care sunteti legata emotional .
    Pag. 149, 150 de asemeni este tot in acest sens si pentru protectie .

    Seara, cand aveti timp de citit , retineti ce considerati ca va ajuta . Pot spune ca daca mentalul dvs. este dezvoltat , veti reusi . Mai mult nu am ce sa va spun decat ca daca apele se mai limpezesc , sa incercati pe acest fundal de liniste, sa va gasiti un loc mai putin incarcat de acesti trogloditi si nemernici .
    O zicala populara spune: ,,schimbi locul, schimbi norocul ''. Este un inceput si un sfarsit in viata oricui , nu poti sa ramai corect, loial daca in jur colcaie de nemernici . Mult succes , doamna Elena , tineti-va de masluri ( 7 la rand , pauza, apoi continuati ) si vor apare si rezultatele .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Legat de taierea stringurilor/corzilor, trebuie avut in vedere ca si daca stringurile au fost taiate prin anumite tehnici ele se pot reface (de obicei se refac daca persoana se simte victima si emite pe negativ in continuare) de aceea conteaza mult ceea ce simtim/nutrim fata de ceilalti, cine suntem noi in interiorul nostru. Niciodata stari de ura si ganduri rele la adresa vrajmasilor sau frica ci numai iubire.

      Postez aceste link-uri care fac referinta de asemeni la informatia prezentata mai sus, dar fac mentiunea ca schimbarea interioara in directia iubirii este importanta si necesara, fara ea nu vom putea scapa de stringuri complet:

      https://www.youtube.com/watch?v=Ig6CY3r7s00
      https://www.youtube.com/watch?v=J4HoCXp6bzs

      Ștergere
    2. Intotdeauna un sut in fund e un pas innainte!

      Ștergere
    3. Stringurile nu se rup usor, iti trebuie mult exercitiu. Trebuie sa ajungi la detasare sa nu mai fi afectat in mod direct de nimic din ce este in jurul tau . In viata se dau lectii din care
      sa invatam ce trebuie sa schimbam in noi, legea oglindirii.
      Acest om nu poate emana iubire ,nu stie cum.In mintea ei este tot timpul gandul ca este inferioara colegilor sau ca i se face o nedreptate,in acest caz numai gandul axat la iubire nu-l are :) .
      Incearca sa intelegi cauza si vei putea sa elimini efectul, acesta este singurul sfat valabil pe care-l pot da.

      Ștergere
    4. Anonim7 mai 2017, 09:17, orice om poate emana iubire daca persevereaza cu adevarat insa oamenii sunt debusolati si nu stiu ce au de facut. Este importanta detasarea si dezlegarea din "robie", eliberearea de virusul numit materialism cu aaaabsolut tot ce implica. Nimeni nu explica aceasta oamenilor cum trebuie, de aceea ei se confrunta cu multe probleme. Se tot vorbeste de mantuire, dar fara iesirea din acest materialism (care inseamna tot sistemul) este imposibil. Cine alege sa ramana prins in sistem este inca in "matrix" si nu are cum sa se elibereze. Pana sa afli cauza la fiecare suferinta se termina viata iar noi vrem sa ne iluminam inainte. Asa ca mai bine detasare completa de materialism si de tot ce inseamna lumea aceasta cu tot sistemul ei caci stim prea bine cine-i in spatele lui. Nu pierdem nimic daca nu mai stam prinsi in el. Din contra ajungem sa vedem adevarul din spatele lui.
      Elena, nu cauta intelegerea colegilor, nu te victimiza, iesi din "panza de paianjen" in care te-ai prins. Esti mult mai puternica decat oricare, nu importa rautatea lor. Stai deasupra situatiei, elibereaza-te de ea.

      Ștergere
    5. Silvia, depinde spre ce...

      Ștergere
    6. 17:52 , in mare ai spus acelasi lucru .Detasare de tot ce este negativ,ganduri bune si implicit iubire,foarte usor de spus dar greu de pus in practica.

      Ștergere
    7. Stiu Anonim7 mai 2017, 22:33,ca este greu de pus in practica iar aceasta pentru ca ne lipseste cunoasterea si invatatura corecta si completa, dar aceasta-i calea care duce unde trebuie. Altfel, doar ne irosim viata.

      Ștergere
    8. Du-te, ma, cu bla-bla-urile si teoriile tale fara niciun continut logic: "ne lipseste cunoasterea si invatatura corecta si completa" ! Tot incerci sa te dai filozoafa, dar numai platitudini spui !
      Tu vorbesti de 'ganduri bune' si 'iubire' ? Pai, tu esti cea care in permanenta adresezi, cu muuulta “iubire” (!), jigniri grave celor din jur si indeosebi d-nei Maria…Da’, te pui cu tupeul ?!

      Ștergere
    9. Anonim 8 mai 2017, 15:37, a nu stiu cata oara iti repet ca nu am nici o legatura cu persoana pentru care ai facut obsesie. Tot nu te-ai vindecat? Tot nu intelegi ca pe planeta asta traiesc multi oameni? Omenirea nu-i facuta doar din doua persoane: tu si obsesia ta. Esti culmea mai omule. Nu te mai lega de mine caci nu am legatura cu respectiva persoana.
      Iar daca nu ai inteles ce am transmis prin postarea mea nu am ce sa-ti fac, altii au inteles foarte bine. Mai bine linisteste-te, caci nu are rost acest comportament involburat. Te sfarami degeaba caci nu sunt persoana la care tu te gandesti.

      Ștergere
  23. Va multumesc tuturor.Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Rugăciune de iertare şi dezlegare

      Te rog fierbinte pe Tine, Tată Ceresc, pe Tine Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pe Tine Sfinte Duh, în faţa Ta, PreaSfântă Treime şi a Maicii Preacurate, îmi cer iertare pentru tot ce am greşit faţă de întreaga Ta Creaţie Divină, cu gândul, cu vorba sau cu fapta, cu ştiinţă sau fără de ştiinţă, cu voie sau fără de voie, acum, în trecut sau altădată, împreună cu arborele meu genealogic, cunoscut sau necunoscut.
      Îi iert, îi dezleg şi îi binecuvintez pe cei ce mi-au greşit cu gândul, cu vorba sau cu fapta, cu ştiinţă sau fără de ştiinţă, cu voie sau fără de voie, acum, în trecut sau altădată.
      Şi Te rog din suflet, PreaSfântă Treime, să ne ierţi, să ne dezlegi şi să ne binecuvintezi şi pe unii şi pe alţii.
      Facă-se Voia Ta, Doamne, pentru noi toţi!
      Amin!"

      Ștergere
    2. Elena, ca sa poti iubi cu adevarat, intai trebuie sa-i ierti pe toti cei care vor sa-ti faca rau. Nu conteaza ce fac ei in clipa asta, tu iarta-i ca sa te poti dezlega/detasa de ei. Nu putem iubi daca nu iertam. Odata ce ajungem sa-i iubim, vor ajunge neputinciosi in rautatea lor si nu vor mai putea inainta in planurile lor caci iubirea ta pentru ei ii va bloca. Am pus mai sus o rugaciune de iertare si de dezlegare de cei care umbla sa faca rau altora. Spune-o cat mai des pana simti ca te-ai detasat de cei care te necajesc. Numai bine!:)

      Ștergere
  24. Corect, Anonim 5 mai 2017, 17:09. Iti multumesc pentru link!

    RăspundețiȘtergere