duminică, 7 mai 2017

HARTA ROMANIEI , CU NOUL IERUSALIM ÎN MIJLOCUL EI ! !

xx                                               Image result for steagul romaniei
                                                 
                  6 Mai 2017,ora 4,46 zori de zi !

                              Dragii mei, 

În aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba stralucitoare,care mi-a luminat Cerul noptii din stanga mea, si astfel vad ca şi dincolo de plafonul camerei mele, HARTA  ROMANIEI pe un fond albastru peste care ,o forta nevazuta aseaza un pătrat negru dens, pe care scria cu alb stralucitor asa:


Image result for harta romaniei.

România  , viitorul Nou Ierusalim !
România, Ţara  Duhului Sfant !"


Aşadar dragii mei, iata încă o confirmare ,dacă mai era nevoie, că ROMÂNIA este Ţara Duhului Sfant, este Romania Noului IERUSALIM.
Voi mai scrie despre Romania -Noul Ierusalim în articolele urmatoare, deoarece,am trait multe MINUNI in vechiul Ierusalim, in pelerinajul de 10 zile.
Sa ne bucuram si sa multumim DUHULUI SFANT si MAICII DOMNULUI , pentru faptul că, noi suntem poporul ales, poporul iubit de DUMNEZEU, in care IISUS HRISTOS va veni pentru a doua oara pe Pământ.
                        Cu dragoste,Maria.


P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 
DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



           

19 comentarii:

  1. Sa nu uitam ca vechiul Ierusalim a fost distrus de babilonieni ,de romani si de arabi iar locuitorii sai au ajuns in sclavie si pribegie mai mult de 2000 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si sa nu uitam ca dupa revolutie au plecat din Romania 4,5 milioane de emigranti-sclavi iar inainte cel putin tot atitea ,majoritatea tineri din Ardeal -centrul tarii si iar se bucura Istvan dupa cum se exprima acum citeva luni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Istoria Ierusalimului nu este buna,nu este o fala .Pot confirma insa ca in momentul de fata in Romania se afla multe multe spirite inalte care au trait vremurile scrise in biblie,din pacate sunt si spirite din tabara cealalta venite special pentru a duce in eroare .Trebuie sa ne detasam de tot ce este negativ (frici,ura....) numai asa putem ajunge la cunoastere si ne putem indeplini misiunea pentru care am venit.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://youtu.be/ZJxfBuyidKI
    Acesta este AntiCristul .

    RăspundețiȘtergere
  5. https://youtu.be/39hRGHr0X_k

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta inseamna Mandria aia draceasca , cand te lauzi ca esti mai bun ca altu, frumos doamna Maria, trebuie sa fim mandri,ca prosti suntem destul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Mandria aia draceasca" ?! Da' cin' se lauda, tu ai proprietatea cuvintelor?
      Orice boala este grea, dar remarc "ca ca" ura, parca nimic nu macina atat de rau, saracuta de tine…
      Iar cand spui "ca prosti suntem destul", cu siguranta vorbesti doar in numele tau, pt. ca altfel nu se explica "aranjamentele de litere" pe care le-ai folosit, ca sa nu mai spun ca este vorba de "altuL", draga, "altuL" ! Ai dreptate, esti destul de…
      Si nu inteleg de ce te-ai mai chinuit sa scrii “doamna”, daca, indirect, o faci…proasta !
      Saracuta de tine, duci o grea povara: si rea si destul de…

      Ștergere
  7. Cred ca tot ceea ce traiti,doamna Maria, nu trebuie sa mai lase loc indoielilor! Doane-ajuta! Doina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tanti Doina ,este normal sa crezi in idiotenii fara nici o indoiala ,"doane-ajuto"

      Ștergere
  8. Asa este Maria!O schimbare mare trebuie sa se intample in Romania. La timpul potrivit totul va deveni precum este prevazut: Romania Divina, Romania Cereasca iar romanii se vor schimba, se vor intelepti cu adevarat. Toate la vremea lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mare mai este putere lui Dumnezeu Doamna Maria Dumnezeu si Maicuts Domnului ds Binecuvintrze pe toti fii lui Doamne ajuta-ne. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  10. biciul aspru pe romani oricum vine ca sa ne trezim--ca prea le stim pe toate ! nimic fara rasplata

    RăspundețiȘtergere
  11. "Romania, noul Ierusalim"!Oare,nu cumva imaparatul intunecat si-a mutat atentia catre aceste meleaguri unde da o batalie cu Christul pentru a pastra aceasta lume?
    Isus s-a nascut acolo,Ierusalim, unde domnea nebunia acestei lumi,pentru a trezi si elibera oamenii,oare acest al doilea Ierusalim n-ar trebui sa ne ingrijoreze in loc sa ne bucure? Uitati-va in jur,in planul fizic,cum vi se pare? Nu mai vorbesc de ce se intampla in plan energetic-astral!Oare de ce suntem noi romanii atat de bombardati electromagnetic cu aparate speciale cumparate de conducatorii nostrii "prea iubiti"? Nu cumva aici se duce adevaratul razboi dintre Lumina si Intuneric?
    Incercati sa priviti dincolo de aparente!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar tu D coboară cu picioarele pe pământ si nu ne mai bombarda cu SF -uri.

      Ștergere
  12. Ca sa vina romani acasa sa faca acest guvern fabricile si uzinele si toate locurile de munca Minele din valea jiului toate care sau inchis de la revolutie in coace Uzina de la otelu rosu aiderurgica cu pansonul uzinei la rusii care au cunparato uzina siderurgica Resita si uzina siderurgica Calarasi si uzina siderurgica Galati.toti acesti ingineri maistri meseriasi nacaragisti sudori topitori electricieni mineri industria textila toti au ramas fara locuri de munca .7 000.de angajati a avut uzina Otelu rosu au ranas pe drumrri.orase moarte judetul caras severin cel mai sarac pe ultimul loc ca judetul Vaslui.Ne-am distrus economic.Pling oameni dupa locurile de munca pierdute s-au saturat de furturi minciuna hotie curvasarai.droguri.Vor viata lor linistita si sigura care o aveau in republica socialista Romania.siguranta zilei de miine a ta su a famuliei tale.construiti tot ce-ati distrus pentru acest popor sarman si oropsit.va multumesc Maria Gheorghiu.Cu respect.va pup.

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga 13/23, tocmai ca sunt atat de impamantata inteleg niste lucruri la care domnia ta nu are acces.Ceea ce numesc oamenii SF,reprezinta mai mult adevar decat istoria universala care ne-a fost prezentata si pe deasupra obligati s-o memoram.
    Iti respect alegerea de a-ti proteja mintea,fiindca daca o scoti din confortul iluziei s-ar putea "aprinde"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere