marți, 9 mai 2017

VINE IARNA !!!


                                                  9 Mai 2017 ora 3,45 zori de zi !

                                                   Dragii mei,

Desi este inca noapte,iata cum BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI voiesc ca sa-mi arate ce ne asteapta.
Vedeam dragilor inspre Est,Nord -Est, o livada mare cu iarba verde printre pomii verzi si infloriti, peste care a căzut zăpada proaspata si pufoasa.



Image result for IARNA PESTE POMII INFLORITIImage result for IARNA PESTE POMII INFLORITIImage result for IARNA PESTE POMII INFLORITI..

Totul părea înghetat. Firul de iarba ,chiar daca batea vantul,nu se clatina de fel.
Dragii mei, vremea nu mai corespunde celor patru anotimpuri,din păcate.
Avem doar doua anotimpuri: iarna si vara.
Sa nu ne miram fratilor,când cei doi POLI magnetici se vor inversa,iar doua treimi din PLANETA PAMANT va fi sub valurile uriase de apa.
La aceasta ne putem astepta,atunci cînd cei doi POLI magnetici isi vor schimba locurile.
Adica: POLUL NORD va deveni POLUL SUD, iar POLUL SUD va deveni POLUL NORD.
Si toate se vor întampla din pricina nesabuintei oamenilor, din pricina lacomiei lor, din pricina RAZBOAIELOR si -a
 supraincalzirii PLANETEI PĂMANT.
                                     Cu dragoste,Maria.
P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 
DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA





           

25 de comentarii:

  1. Nimic nou. Stirea e de două săptămâni pe tv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu binecuvântează Argeşul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intreb si eu:oare numai Argesul?Cu ce este mai deosebit de celelalte judete?

      Ștergere
    2. E greu de înteles.dar ca să vezi că nu e chiar aşa de greu priveste harta jud ARGEŞ si fa o comparaţie cu harta IERUSALIMULUI(WEST BANK).poti insa să te duci şi la previziunea Mariei cu Harta României peste care se suprapune harta Noului Ierusalim culmea chiar in centru.hai ca nu e asa greu de vazut.DUMNEZEU PĂMÂNTUL BINECUVÂNTEAZĂ ARGEŞUL dacã nu te-ai prins până acum.Adevăratul Dumnezeu.

      Ștergere
  3. ȘOC! Gruparea Anonymous AVERTIZEAZĂ populația să se pregătească de un nou RĂZBOI Mondial!
    http://www.b1.ro/stiri/externe/e-groasa-gruparea-anonymous-avertizeaza-populatia-sa-se-pregateasca-de-un-nou-razboi-mondial-185108.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana vine iarna,o sa vedeți ca in Romania vine sigur altceva mai mare în următoarele 1-2 Săptămâni!, v-aș spune mai exact dar nu prea e loc aici...cu stima A.S.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai va rog spuneti.daca stiti ceva.multumesc

      Ștergere
    2. A.S....este vorba despre cutremur? Te rog spune mai mult

      Ștergere
    3. 23.02 Atunci abtune-te ! Au loc toti pentru texte kilometrice, tu nu, esti foarte pretios se vede .

      Ștergere
    4. AS tine pentru tine, daca nu ai chef sa dai si exlicatiile la ce anume te referi. La ce ajuta informatia ta daca nu este completa? Pe urma trebuie sa ai certitudinea ca este absolut corecta, caci altfel este deziformare.

      Ștergere
    5. Da intradevar este vorba despre Vrancea care este foarte tensionata, dar acum va vorbesc doar din punct de vedere științific după metode avansate se anticipează in câteva săptămâni un val de cutremure cu magnitudini mari, numai ca ,,specialistii'' noștri plătiți din banii poporului ori cenzureaza ori sunt total incompetenti.AS.

      Ștergere
    6. Este ciudata luna in seara asta cu haloul in jurul ei..deobicei e semn inaintea unui cutremur ati observat?

      Ștergere
    7. 21.20 ,,va vorbesc doar din punct de vedere științific după metode avansate,,. ???

      Care sunt acestea ? Enumera-le !

      Ștergere
    8. Pai, 1,2,3,4,,,,

      Ștergere
    9. Merci,chiar imi sunteți draguti si simpatici,dar dacă tot ne aflam pe un blog al Adevarului:-se poate afirma cu certitudine ca seimele se pot anticipa nu numai prin metode extrasenzoriale,gen: premonitii, clarviziuni,etc. Ci chiar științific cu precizie de doar câteva ore! , ca simpla dovada va amintesc ca în China cu multi ani în urma a fost testata o metoda cu succes100% numai ca;o singura data (însă,,cineva'' a decis sa nu mai fie anunțată populația, poate îmi spuneți voi de ce?) Totusi de atunci nu credeti ca știința a evoluat? Adică se poate afla la mii de ani lumina dacă poate exista viata pe alte planete(prin spectrometrie electromagnetica) și nu se știe chiar nimic despre planeta noastră?.Asadar totul în univers se poate anticipa sau măsura exact la nivel electromagnetic,întrucât inainte de un eveniment la nivel fizic apar fluctuatii de câmp EM. Sa va mai amintesc încă ceva: de ce credeți ca uneori înainte cu câteva ore de producere a unui cutremur major apar Fenomene care se manifesta inainte? Ca: lumini (deasupra epicentrului),efecte atmosferice ca aspect, presiune și ionizare,modificarea nivelului apei subterane sau variații de câmp,..Etc? /va pup.AS.

      Ștergere
  5. Numai noi daca am fi mai drepti si cinstiti si sa ne iubim seamanul atunci toate se vor schimba cu harul lui Dumnezeu.
    O mica poveste poate o stiti:
    Era un om foarte credincios in Dumnezeu ,si hotareste sal incerce pe Dumnezeu. El se urca dintrun vapor si la mijlocul mari se arunca in apa. Toti incep a striga Om la apa dar el( credinciosul) le raspunde ca DUMNEZEU il va salva si nu vrea ajutorul lor,asadar vaporul continua,dupa 2-3 ore apare alt vapor cei de la conducere il vede si arunca colacul de salvare sal salveze dar el(credinciosul) nu a dorit nici un ajutor de la ei spunand ca pe el il va ajuta Dumnezeu.vaporul continua traseul.dupa alte 2-3 ore apare alt vapor si la fel dupa alte 2-3 ore apare un vas de pescari si la fel au dorit sal salveze si el nu a dorit si siau continuat traseul.Intru final moare inecat.el este dus la judecata sufletelor si atunci el incepe a se revolta pe Dumnezeu spunand ca el astepta sal salveze de la inec.atunciDUMNEZEU A SPUS TIAM TRIMIS UN VAPOR TIAM TRIMIS doua tiam trimis si pescari su nu ai dorit sa fi salvat.Eu nu pot face ceva pentu tine fara voia ta"" Cine doreste ca Dumnezeu sal ajute trebuie sa faca primul pas si Dumnezeu va face 100 de pasi catre tine dar daca tu faci un pas inapoi el pe loc te va astepta sa te ajute cand ceri ajutor.AJUTORUL DIVIN trebuie sa cerem in fiecare gand si clipa dar si fapta fie buna fie rea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ieri la Moscova avioanele rusesti au imprastiat substante pentru modificarea vremii si alungarea norilor pentru a avea conditii bune la parada militara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si anul trecut au procedat la fel, iar la noi in tara vremea s-a schimbat brusc in rau, de unde era foarte frumoasa si nici nu se prognozase vreo inrautatire a acesteia.

      Ștergere
  7. Anonim 18:31, de ce vorbesti la plural ?

    RăspundețiȘtergere