sâmbătă, 13 mai 2017

DUMNEZEU TATĂL ŞI LUMÂNĂRILE APRINSE , ÎN VÂRFUL BISERICII CERESTI !

                                      13  Mai 2017, ora 0,36 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta noapte ,in timp ce ma rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA  DOMNULUI, desi priveam cu ochii deschisi la Sfintele Icoane de pe perete, văd totusi in dreapta mea,de parcă as fi avut un ochi in urechea dreapta, vad un Cer ca un usor amurg, pe care a apărut cât ai clipi din ochi un nor ascutit, precum un varf de munte înalt si ascutit.
Norul era mai inchis la culoare,asa cum ar fi o umbra densă.
Sus la vârful norului, apare un alt nor alb,ce s-a aşezat ca o broderie,ca o dantelă albă.
Acum norul inalt precum un  munte,avea la varful sau si o broderie albă tot din nor ,atasata pe varful lui.
În mijlocul dantelei albe , de la varful norului inalt,
apare DUMNEZEU TATAL CEL CERESC ,sub acest Chip Prea Sfant,ca mai jos:

Image result for dumnezeu tatal..

DUMNEZEU TATAL ,era inconjurat de dantela alba si stralucitoare, mainile Sale le tinea ridicate in aer, si privea in jos spre Pământ.
DUMNEZEU  TATĂL avea vesminte roşii foarte, iar peste vesmintele rosii avea mantie albastra, si arăta la CHIP exact ca în Iconita de mai sus.
Cand DUMNEZEU TATĂL a apărut, Cerul ca un amurg s - a colorat în roşu ca de foc.
Apoi dragilor vad si o SFANTA BISERICĂ cereasca,formata tot din nori albi - gri denşi,  cu o Turlă foarte înaltă.
BISERICA SFANTA nu era pe Pămant,ci pe Bolta Cereasca,asa cum sta Soarele pe CER, numai că,era foarte aproape de Pămant.
TURLA BISERICII  ceresti ,s-a îmbracat toata în lumină alba stralucitoare.Iar din aceasta Lumină alba stralucitoare, se ridicau lumânări aprinse,lumânări divine cu flacara vie.
Erau asa de multe lumânari pe varful Turlei  Bisericii ceresti,precum rasare iarba Primavara.

Image result for lumanari aprinseImage result for lumanari aprinse

Image result for BISERICA IMAGINI..

Prieteni dragi, la final, vedeam Cerul rosu în spatele TATALUI CERESC, vedeam Turla cereasca încununata cu lumânari aprinse,lumanari ca din soare rupte si cu flacara vie.
Dragilor, asa cum se umple Cerul noptii de stele, tot la fel straluceau lumanările aprinse din jurul Turlei ceresti, lumânări ce au crescut din norul alb dantelat în care statea DUMNEZEU TATAL CEL CERESC.
Totul era uimire,totul era stralucire ,pace si liniste sufleteasca. DUMNEZEU  TATĂL avea BISERICA  SA  îb CERUL SĂU, la mica distanta de Pămant. Iar lumanarile aprinse au crescut din norul alb dantelat,nor in care statea TATAL CEL CERESC.
Fratilor, sa nu lasam din inima noastra,din sufletul nostru, sa nu lăsăm BISERICA SFANTA a MANTUITORULUI HRISTOS, a LUI DUMNEZEU TATAL ,a PREA SFANTULUI DUH si a PREA CURATEI FECIOAREI MARIA.
Sa umplem BISERICILE de pe PĂMANT cu prezenta noastra,trup si suflet,inima si cuget la Sfintele si dumnezeiestile Liturghii, si astfel fratilor,  DUMNEZEU nu-si va mai intoarce Faţa Sa de la noi, si nu ne va răpi BISERICILE de pe Pămant în CERURILE SALE,ci ni le va lăsa în continuare.
Se va indura de noi Fiii Săi si ne va ierta,daruindu-ne tarie in CREDINŢĂ,DRAGOSTE si IUBIRE faţă de Aproapele.
Sa primim fratilor,Trupul si Sangele Lui Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,după ce ne vom fi spovedit la Părintele Duhovnic,macar in cele 4 Sfinte Posturi de peste an,care sunt:
   -Postul Adormirii Maicii Domnului,
  -Postul Nasterii Domnului
 - Postul Sfintelor Pasti
 - Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, în care vom intra in curând,în luna iunie.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului,Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. Scriati in august anul trecut de un atac cibernetic . S-a implinit zilele acestea la uzina Dacia , Mioveni :

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/atac-cibernetic.html?spref=fb


    ATAC CIBERNETIC !!!





    29 August 2016,ora 15,23 !

    Dragii mei,

    În aceasta după amiază, in timp ce mă odihneam putin, aud un glas foarte speriat care, repeta încontinu asa:

    ”Atac cibernetic!
    Atac cibernetic !”

    Iar glasul tot continua sa strige, fara a se mai opri.
    Dragii mei, stim cu totii ce inseamna acest lucru de s-ar adeveri.
    Eu am misiunea de a scrie, iar cei ce au urechi de auzit ,sa auda, si cei care au ochi de vazut ,sa vadă.
    Cu dragoste,Maria.


    Si aici stirea cu uzina Dacia :

    http://www.stiripesurse.ro/oficial-primele-precizari-facute-de-dacia-dupa-atacul-cibernetic_1195941.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Atacul de la Mioveni nu-i mare lucru. Da' ce ziceti daca ataca bancile, trezoreria sau diversele evidente electronice ale statului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iarta-ne si ocroteste-ne Doamne!

    RăspundețiȘtergere
  4. Culoarul mortii - The Green Mile

    “The Green Mile” este o adaptare pentru marele ecran a celebrului roman- foileton al lui Stephen King, publicat în 1996.
    Actiunea se petrece în anul 1935, în sectorul condamnatilor la moarte al unei închisori din sudul Statelor Unite si dezvoltã povestea uimitoare a unui gardian despre relatia neobisnuitã ce se înfiripã între acesta si unul dintre condamnati, posesor al unui har magic, pe cât de misterios, pe atât de miraculos.

    https://www.zfilme-online.net/the-green-mile-culoarul-mortii-1999-online-subtitrat.html

    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  5. Catedrala sf. Ioan Botezaorul

    RăspundețiȘtergere
  6. https://ro.wikipedia.org/wiki/Catedrala_Sf%C3%A2ntul_Ioan_Botez%C4%83torul_din_Ploie%C8%99ti

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria spune la cartile sfinte ca prin stiinta vom pieri. S-au dezvoltst atat de mult tot cea ve tine de tehnologie si nu mai este mult pana departe. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere de uraciunea pustiitorului. Cu drag doamna Maria si Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin stiinta vom pieri, spuneti dumneavoastra. Atunci eu va sugerez sa lasati computerul deoparte sa nu mai puneti mana pe el caci datorita stiintei a aparut. Daca conduceti masina sa o lasati si pe aia deoparte caci tot stiinta a creat-o. Sa nu mai aprindeti televizorul, becul si tot ce e electric, caci tot stiinta le-a inventat. Vedeti d-voastra, tot ce folositi, chiar si medicamentele care le luati pe retete compensate sau nu, ghici cine le-a creat? Exact, stiinta. Asadar, va rog sa lasati deoparte toate acestea si restul inventate de stiinta si sa va intoarceti la natura.

      Ștergere
    2. Anonim 23:02, esti cu lipsa de viziune si pertinenta, o sa apuci sa vezi ce a facut stiinta , cand vei lua o bomba atomica in cap, la tine in curte,ca sa poti intele ce a zis interlocutorul tau de mai sus.

      Ștergere
    3. 23:02, daca tot te pricepi la enumerat, ai uitat sa mentionezi dezvoltarea, tot datorata stiintei, a tehnicilor nimicitoare de lupta (ce vrei mai mult decat posibilitatea reala de distrugere a intregii planete !) , armele bacteriologice, apoi efectele distrugatoare ale poluarii produse de diverse "echipamente" create tot datorita stiintei etc.

      Iar apropo de computer, telefon sau televizor, chiar daca extrem de utile, folosite insa pana la dependenta, asa cum o fac foarte multi, acestea devin si ele “toxice” si iti distrug sanatatea (ca sa nu mai vorbesc de cea mintala, pt. ca aceste aparate se pot transforma in receptori pt. divese tehnici de manipulare).

      Ironia are si ea rostul ei, dar simtul proportiilor si cel al realitatii sunt si mai importante.
      “Prin stiinta vom pieri” este doar o parabola si nu trebuie luata mot -a –mot ! Dar dupa cum actioneaza unii decidenti ai lumii, nu este exclus nici ca sensul parabolei sa devina…la propriu.

      Ștergere
  8. depinde in sluja cui este pusa stiinta --nu puteam ramane in stadiul epocii de piatra ! numai lacomia si lipsa discernamantului poate duce la distrugere--si asta este un inceput

    RăspundețiȘtergere
  9. Stiinta e neutra. Depinde cum e folosita. Versusul acesta intre stiinta si biserica (religie) e un nonsens. Pieirea nu vine prin stiinta ci prin oameni.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiinta este data de Dumnezeu dar Noi alegem cum o folosim la bine sau la rau.ex avion de calatorit sau de razboi?noi alegem Cum folosin stinta.Dar Dumnezeu nea dato sa inaintam in bine nu in rau.

    RăspundețiȘtergere
  11. De unde credeti voi ca a fost adusa toata tehnologia existanta pe Pamant?Ca sa nu mai spun ca exista tehnologie la care omul de rand nu are acces.
    Oamenii habar nu au de/si ce inseamna Inteligenta Artificiala.Cati stiu ca Luna este un satelit adus in apropierea Pamantului de extraterestrii,special ca baza de control al planatei.Acestia au creat aceasta inteligenta artificiala pentru a tine omenirea subordonata lor impunandu-le inchinarea si inchisoarea.Omenirea habar nu are cui se inchina,fiindca i s-a pus o cortina in fata sa nu aibe acces la informatia reala.Unii dintre noi am reusit sa privim dupa aceasta cortina si sa descoperim realitatea ,nu iluzia impusa.Vazand aceasta incercam sa-i facem si pe ceilalti sa intrezareasca prin acea cortina, dar frica indusa nu-i lasa, si se agata de cortina crezand ca dincolo este prapastia care-i va inghiti.

    Stiinta inseamna informatie,depinde de unde o iei;din aceasta inteligenta sau din cunoasterea Sinelui Divin care intuieste ce-ti trebuie.

    Uitati-va la retelele de socializare,care practic anesteziaza mintile prin dependenta data de ele.Noi nu mai vrem sa socializam in prezentele noastre,ci virtual.Stau trei oameni la o masa si toti sunt absorbiti de telefon,traverseaza strada cu ochii in telefon,pana si in biserica stau pe telefon.
    Cati din cei care isi petrec timpul liber pe telefon, constientizeaza ca sunt controlati mental? Unde-i vointa lor?Este data celor care stiu cum s-o foloseasca.

    Nu de stiinta trebuie sa ne ferim ci de sursa acesteia,fiindca traim intro lume duala care are vers si revers.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere