miercuri, 10 mai 2017

POCĂINŢĂ ÎN VREMEA RASTIGNIRILOR !


xx

                                            9  Mai 2017,ora 6,23 dimineata !

                                             Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata aud glas care intreaba asa:

                " Acum unde este Iosif,şeful?

Iar alt glas intreaba :

               Iosif Cel Mare?

Clipă în care ,IL văd pe MANTUITORUL nostru scump si drag, deasupra CETATII  IERUSALIMULUI.

Image result for ISUS
                     
Apoi glas din Cer, ne graieste asa:
             Pocăinţă în vremea rastignirilor,şi-o să vină Preamărit la toată lumea !"
                            Image result for ISUS RASTIGNIT.

Dragii mei, sa ne pregatim si noi sufleteste si trupeste,pentru a doua venire pe Pămant a MANTUITORULUI nostru al tuturor,IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU TATAL si-al PREA CURATEI  FECIOARA MARIA.
Sa mergem macar in ziua SFINTEI DUMINICI la SFANTA BISERICA, sa ne spovedim la PĂRINTELE DUHOVNIC,iar daca nu avem unul ,atunci ,putem merge la orice PREOT gasim.
Sa daruim dragoste si mila Aproapelui nostru,sa facem fapte bune,fapte de milostenie, si cu siguranta vom fi si noi pregatiti pentru cea de-a doua venire a LUI IISUS HRISTOS, in NOUL SAU IERUSALIM- ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
                                   Cu dragoste,Maria.


P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 
DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

29 de comentarii:

  1. "Eu sunt D"te rog frumos daca doresti si voiesti sa imi spui data nasteri sau locul.multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stef, sunt chestii private. Sincer, cine isi da datele personale? Tie iti surade sa-ti publici datele personale pe net? Cred ca nu-i o idee prea buna sa ceri asemenea date nimanui.

      Ștergere
    2. Ce ma stef esti astrolog :)) femeia a spus clar are 46 de ani, e numai buna de ciocanit.

      Ștergere
    3. Nu dar se spune ca baba vanga a lasat o scrisoare ce trebuie
      data la un Roman ce va conduce tara romaneasca la credinta adevarata.ea find foarte mica fata de El.acelasi lucru a spus si Nostradamus si Georgeta Florea.nui o singura coicidenta.totii spun acelasi dar la timp diferit.

      Ștergere
    4. Anonim10 mai 2017, 20:59, ce ai patit? La ce te mai gandesti si tu...

      Ștergere
    5. Stef, a fost data acea scrisoare demult!

      Ștergere
  2. Doamna Maria Hristos A Inviat tare ma bucur!! Doamne astept cu drag si din tot sufletul meu de pacatoasa venirea Scumpului Nostru Mantuitor. Doamna Maria nu mai doresc nimic altceva de la viata de aici. Multumesc lui Dumnezeu si Maicuti Domnului ca va avem aproape de noi cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-am raspuns,Stef.Nu inteleg cu ce te ajuta pe tine acest raspuns!Poate imi spui?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune in multe profiti de la Nostradamus,baba vanga,georgeta Florea si multi alti dinainte de " democratie" ca din romania se va naste un Lider ce va conduce Credinta Crestina in tara dar si lume.ca un nou pastor al oilor ratacite ale TATALUI.Multumesc.

      Ștergere
    2. Vai de capul meu , Stef , sa nu spui ca banuiai ca despre D era vorba ? !!

      Ștergere
    3. Eu cred ca Stef, prin intrebarea sa vrea sa se asigure ca de fapt nu despre D este vorba, ci despre el!!!

      Ștergere
    4. Nu sunt eu.eu sunt un graunte sau chiar nai mic decat unul de nisip.

      Ștergere
  4. Doamna Maria nu mergeti la Fatima pe 13 mai? Se implinesc 100 de ani de la prima aparitie a Fecioarei Maria..
    CENTENAR FATIMA Fatima, un sanctuar vechi de un secol, pregătit să se deschidă lumii
    Micul orășel Fatima, din centrul Portugaliei, s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare pentru a-l primi pe papa Francisc la sanctuarul ridicat exact pe locul în care Fecioara Maria s-a arătat celor trei copii păstori și care a devenit loc de pelerinaj pentru milioane de credincioși, relatează EFE.
    https://www.agerpres.ro/cultura/2017/05/10/centenar-fatima-fatima-un-sanctuar-vechi-de-un-secol-pregatit-sa-se-deschida-lumii-10-05-05

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim10 mai 2017, 20:59
    Ai raspuns dupa cum iti este caracterul.chiar daca esti anonim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti-a ajuns raspunsul dat la 23:04 si te-ai gandit sa mai dai unul si la 11:18, dar vezi ca ai confundat "personajele", de data aceasta. Doar tu esti cea care incercai sa-ti “disimulezi” identitatea, spunand ca “pe planeta asta traiesc multi oameni si omenirea nu-i facuta doar din doua persoane” ! Vezi, ma’, cum iese minciuna la suprafata ? Daca taceai, filozoafa ramaneai ! Si, culmea, “parca” tot tu spuneai ca D-zeu nu doarme. Intr-adevar, DREPTUL D-zeu nu doarme !!!!
      Chiar daca pt. cei ca tine orice pilda este inutila, totusi, ia citeste ce spune Parintele Iosif Vatopedinul:
      “Calomnia este cel mai groaznic spectru al urii si rautatii, cea mai dureroasa trauma pentru cel ce o suporta. Calomnia este arma defensiva a inferioritatii. Pentru ca nu poate sa-si acopere propria goliciune si meschinarie, omul incearca sa-i intunece pe cei ce se afla mai sus, crezand ca astfel se va indreptati” !

      Iti multumesc, Doamne, pt. “raspuns” !

      Ștergere
    2. Mai Anonim11 mai 2017, 15:02, tu incurci rau de tot borcanele. Spre intelegerea ta, ca sa te ajut sa-ti clarifici gandurile: An. 23:04 este diferit de An. 11:18, nu sunt una si aceeasi persoana.

      Ștergere
    3. La ora 23:04 au fost DOUA mesaje !
      In rest, nu comentez incercari de manipulare prin logici stupide.

      Ștergere
    4. Anonim 11 mai 2017, 23:42, la ora 23:04 au fost doua mesaje dar scrise de persoane diferite. Care este problema?

      Ștergere
  6. Anonim11 mai 2017, 15:02
    Nu stiu cui va adresati, dar comentariul meu era pentru: "Anonim10 mai 2017, 20:59 Ce ma stef esti astrolog :)) femeia a spus clar are 46 de ani, e numai buna de ciocanit."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa teatrul si politetea ieftina ! Nu ma intereseaza traducerile din romana in romana.

      Ștergere
    2. Anonim11 mai 2017, 21:33, lasa-l in "pacea" lui, caci numai "ciocaneli" viseaza, de aceea a gandit atat de deplasat la adresa lui D, s-a dat de gol saracutul. Si mai are una bucata obsesie de care greu va scapa. Viseaza ramone, omul asta, toata vremea. O fi indragostit de ele si sufera tare. Ce sa-i faci, e "grele" cu "dragostile" astea.

      Ștergere
    3. 00.53 ciondaniti-va pe alt site . Suntem satui de rafuielile voastre.

      Ștergere
    4. Anonim12 mai 2017, 06:36, spune-i asta "indragostitului de ramone". Se leaga de cei de pe blog fara motiv, peste tot vazind doar o singura persoana, care ii domina inchipuirile.

      Ștergere
    5. Anonim11 mai 2017, 23:29
      Daca o vorbi civilizat, frumos si adecvat, cu si despre o persoana, este politete ieftina si teatru ieftin, eu prefer un teatru si politete ieftina. pentru alt limbaj mergeti pe alte sit-uri, eventual cele cu +18 ani.

      Ștergere
    6. 00:53alias10:34, mi-e mila de tine cum faci eforturi sa te convingi pe tine insati de propriile elucubratii, dar si mai mila imi este de cei care nu te cunosc inca si te-ar putea crede...

      Din fericire, insasi dna Maria imi este garantia adevarului spuselor mele, in conditiile in care iti cunoaste “potentialul”, cu care ai improscat-o, si inca o faci, din plin.

      Dar, mai presus de orice, chiar dreptul D-zeu ma sustine, facandu-te sa-ti dai arama pe fata si sa te umilesti chiar cu propriile arme, incurcandu-te in propriile minciuni si calomnii sub demnitatea unui om rational si decent. Pana iese la suprafata, adevarul este mult oropsit si chinuit, dar vorba lui Abraham Lincoln: “poti sa prostesti unii oameni tot timpul si toti oamenii un timp, dar nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul” !

      “Cel mai greu pacat, vesnic fara iertare, este starea omului IMPOTRIVA adevarului” – Parintele Arsenie Boca (aviz tuturor celor de pe acest blog care in unele mesaje vad doar ‘cearta’ si clameaza cu vehementa curatarea acestuia de diverse persoane, fara nicio diferenta intre ele, facand acest lucru pe motiv ca, in loc sa mearga la cauza lucrurilor, din rea-credinta si ignoranta, se opresc doar la efecte ! asta, ca sa nu mai vorbesc si de cei care nici macar nu inteleg sensul celor citite, dar se hazardeaza cu raspunsuri complet paralele si aiuristice).


      Ștergere
    7. 15.32 de fapt care e problema ?

      Ștergere
    8. Anonim13 mai 2017, 15:32, omule, tu nici acum nu ai inteles ca nu sunt persoana la care tu faci referire?! Treaba ta, crezi ce vrei caci nu am ce-ti face. De nenumarate ori te-am facut atent sa intelegi ca nu sunt acea ramona de care tot pomenesti dar tu tot pe a ta o promovezi. Ce sa-ti fac? Tine-te de ideile tale daca asa te simti bine dar nu sunt conforme cu realiatea. Si inca ceva: te rog nu-mi pune in carca jignirile altora la adresa Mariei caci nu am nici o legatura cu aceastea. Cred insa ca cel mai bine este sa te opresti aici, cred ca este timpul sa incetezi.

      Ștergere
    9. Quod erat demonstrandum

      Asa ca, te obosesti degeaba ! Nu tine !
      Qui s'excuse (cu argumente tot impotriva lui) s'accuse...(si mai rau).

      Sfat: daca iti place "disimularea", atunci fa-o doar cu cei de nivelul tau !

      Si cu asta, basta!

      Ștergere
    10. Anonim13 mai 2017, 20:31, inceteaza odata cu tampeniile. Deja este prea mult. Termina cu acuzatii nefondate. Am alocat destul timp sa-ti explic. Vad ca nu ai inteles. De aceea iti spun sa te opresti pentru ca nu ai dreptate.

      Ștergere