joi, 11 mai 2017

UN TUNEL CU PERETI DE FOC ! DUHUL SFANT ERA DEASUPRA NOASTRA A TUTUROR !

xx

                                          11  Mai 2017, ora 6,11 dimineata !

                                             Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragilor, m-a trezit o Lumina alba, orbitor de stralucitoare.
Vad stand cu ochii inchisi,pentru că eu asa văd cel mai bine, văd un PORUMBEL alb, pufos si orbitor de stralucitor.
Are ochisorii negri,negri ca doua boabe de piper,iar cioculeţul este din Lumina aurie ca de Soare. Restul Trupului este din LUMINA alba,orbitor de stralucitoare.
PORUMBELUL alb,adică DUHUL CEL PREA SFANT  Îşi întinde aripile Sale, iar sub aripi , văd în jos pe Pămant un Tunel întunecat pe mijloc ,iar lipit de pereti stateau multi Sfinti cu aureole ca de Soare deasupra capului.

Image result for DUHUL SFANT IMAGINI
Doar peretii acestui tunel de pe Pămant,erau usor luminati de un alb rosiatec,restul era complet in intuneric.
Brusc, ceva se întampla dragii mei, si văd SFINTII cu aureole pe cap,stând în picioare lipiti de peretii tunelului,pereti ce deveniseră roşii,rosii,precum fierul înrosit în foc.
În faţa acestui întuneric din mijlocul tunelului,vedeam pe IISUS HRISTOS si pe MAICA SA si a noastra a tuturor,de parca ar fi vrut sa apere pe cei care vor fi prinsi în întuneric, dar si-n mijlocul peretilor incinsi de foc.
Image result for sfinti imagini..

Dacă vreti, toata Divinitatea coborâse pe Pămant, în negrul intuneric din mijlocul Tunelului dinspre EST,NORD -EST, SFINTII, făcând scut cu trupurile lor lipite de peretii de foc, iar MANTUITORUL nostru si Măicuta Sa si a noastra a tuturor stateau la intrarea in tunel, pentru a primi pe cineva, sau pentru a apăra pe cei ce ar urma sa treaca prin acel tunel.

Related image..

Poza cu tunelul,este cu totul întamplatoare,pentru o mai buna vizionare a ceea ce mi s-a arătat.
Related image..

Prieteni dragi, ce se va întampla cu acest Tunel, în acest TUNEL, cred ca nu este de greu de închipuit.
După cum vedem cu totii, DUMNEZEU si MĂICUTA SA, SFINTII SĂI toti, sunt si vor fi în mijlocul acestui Tunel intunecat la mijloc,dar cu peretii de foc precum fierul incins.

Related image..
Să ne rugam dragii mei ,să ne rugam cu inima si cu sufletul la PREA SFANTA TREIME si la MĂICUTA DOMNULUI,pentru a fi ocrotiti toti fratii nostri, pentru a nu li se intampla nimic rău ce le-ar aduce suferinţă.
Să stingem cu lacrimile noastre de pocainţă peretii încinsi ai Tunelului,iar in Rugaciunea noastra fierbinte ,sa cerem de la BUNUL DUMNEZEU si de la PREA CURATA FECIOARA MARIA, doar Dragoste,întarire în Credinţă,Nadejde ,Rabdare si Mântuire,iar toate celelalte ni se vor adăuga nouă ,după faptele noastre ,după Credinta noastra,după Iubirea dăruită Aproapelui nostru,Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.


P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 
DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

27 de comentarii:

  1. Doamne ajuta, biserica va fi luata de la fata pamantului si dusa acasa, asa cum Mantuitorul nea promis. Magdalena

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că această viziune e legata de faptul că vor muri oameni martiri care si_au mărturisit credința sau nu au vrut să se lepede si așa la celălalt capăt al tunelului sunt așteptați de Iisus si Maica Domnului unde le e pregătit răsplată mântuirii veșnice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cruzimea a capatat forme nemaiintalnite...Domnul si ceata celor dre

    RăspundețiȘtergere
  4. Un tunel nu poate fi făcut decât în pământ,iar luminița de la capătul tunelului nu poate fi decât conştiința planetei...adică DUMNEZEU PĂMÂNTUL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce_i ciudatenia aia din poza,Maduse?!Parul tau de pe burta? :)

      Ștergere
    2. Anonim11 mai 2017, 20:23, iar ai figuri in cap ?!

      Ștergere
    3. Ştiu 20.23 esti învățată să îi vezi chipul lui Iisus Cristos numai răstignit sau poate nici aşa;)

      Ștergere
  5. Madus, nu toate tunelurile sunt sub pamant. De ex., tunelurile prin care trec trenurile, chiar daca sapate in pamant sau stanca, sunt la suprafata !

    RăspundețiȘtergere
  6. Madus din pamant ai venit in pamant vei ramane.Esti un suflet intunecat. Nu te mai sili in zadar sa convingi pe cineva cu aberatiile tale caci nimeni din cei ai cerului nu te crede.Salveaza-te daca poti si zi: Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu ,miluieste-ma pe mine pacatoasul(a)

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria tunelul intunecat este duhul lumii acestea,peretii inrositi semnifica mania ,ura,rautate acestei lumi care este in pericol sa se aprinda sfiintii de pe pereti sunt cei care mai luminau putin intunericul acestei lumi.Faptul ca au aparut apoi in trup inseamna ca itradevar au coborit pe pamant si apara cu puterea lor spirituala lumea intunecata care e in pericol sa ia foc.Prezenta Domnului Iisus si a Maicii Domnului la intrarea in tunel arata sprijinul si chemarea grabnica aoamenilor la Dumnezeu aflati in mare primejdie (de a pieri)prin foc.

    RăspundețiȘtergere
  8. 2-Mai poate exista si o alta intetpretare legata de cele 3 zile de intuneric dar existand aceasi situatie descrisa mai sus.Singura salvare e de la Dumnezeu ,nu prin invataturi new age.Deci sa ne rugam cat mai mult , sa iertam ,sa facem bine altora ,sa ne bucuram in Dumnezeu(vedeti cum se bucura crestinii din Beirut)

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă eram un suflet întunecat nu era totul frumos în jurul meu.puteți să vă duceți toți în împărăția vidului cosmic.eu cu siguranță am să rămân în împărăția DUMNEZEULUI PĂMÂNT.sunt fericit si realizat în viața trupească si voi fi fericit şi în viața de apoi pt că DUMNEZEU PĂMÂNTUL mă iubeşte.voi fi lumină în lumina lui.tu poți sa cucereşti întunericul vidului cosmic.am mai spus-o:mântuirea este personală si te încadrezi perfect la previziunea în care bisericile vor fi ridicate în întunericul vidului cosmic.ridicate de pe minunatul chip al DUMNEZEULUI PĂMÂNT.dar asta se va întâmpla pt că DUMNEZEU PĂMÂNTUL nu vă mai doreşte aici.I-ați făcut umbră degeaba.Iisus Cristos este pământean si vine cu sabie pt cei care priviți în sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of cand tu ai sa citesti geneza din biblie atunci ti se va deschide ochii.IISUS A INVIAT SI SA SI INALTAT LA CER.NU sa dus in pamant frate.Of citeste si cauta Adevarul.

      Ștergere
    2. Stef dragule GENEZA ESTE ACUM.

      Ștergere
  10. Stiti cum se spune;atunci cand mori apare un tunel de lumina care te absoarbe si te duce nu stiu unde.
    Vedeti ca acel tunel este doar o holograma de lumina care te duce exact in fata unui consiliu de Fiinte care nu sunt tocmai de lumina,si care te cearta pentru viata pe care tocmai ai parasit-o, si-ti impune reincarnarea,chipurile ca sa evoluezi fiindca nu ai facut-o inca.Acele Fiinte iti impun suferinta si nefericirea,facandu-te sa crezi ca alta cale spre evolutie nu exista.De acolo stim noi ca suferinta este primordiala ca sa te mantuiesti.
    Suferinta este o frecventa de vibratie foarte joasa,deci o energie cu care Fiintele controloare a acestei planete se hranesc.Deci noi suntem doar niste baterii producatoare de energie pentru ei.Si, ca sa fac o analogie a situatiei,vedeti cum noi oamenii crestem, inmultim si facem experimente pe animale in ferme pentru hrana si stiinta,asa fac ei cu noi.Atata sau jucat cu ADN-ul nostru incat nici nu mai stim cine suntem.De la ei am invatat cum sa ne purtam cu fratii nostrii animalele.Mie mi se face rau cand vad ferme de crestere a prepelitelor,de exemplu,in care sunt tinute in acele custi mici si inghesuite fara sa vada lumina soarelui,simt cum ma sufoc.Pai daca noi vrem libertate,lor de ce nu le acordam acest drept?

    Tot ce se afla pe aceasta planeta se rezuma la subjugare.Vi se pare ca aici domneste Dumnezeu-Lumina sau celalalt?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT D,animalele sunt singurele ființe de pe planetă care ştiu încă de la naştere cine este adevăratul DUMNEZEU.deducție logică, pt că nu îl caută.nu poți căuta ceva ce sti unde este.în schimb oamenii sunt rătăciți față de Creatorul lor DUMNEZEU PĂMÂNTUL şi îl caută tocmai la polul opus.noi suntem "deştepți",vrem sa aflăm Creatorul Universului dar nu cunoaştem nici măcar universul pe care planeta la creat....ne place sa ne complică prea mult si când dăm de un capăt de linie dăm vina pe extratereştrii,pe nu stiu ce religii ca ala a zis si celalalt a spus ca unu a facut si altu a dres...DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ARGEŞUL.

      Ștergere
    2. Mare e gradina ta , Doamne ! Madus si madam D ati atins recordul la saritul gardului . Felicitari !

      Ștergere
    3. Marea Mama Cosmica da tonul, draga Madus! Cand vei intelege acest lucru, ai inteles tot! Doamne ajuta! Dumnezeu binecuvanteaza...! ;)

      Ștergere
    4. Eu cred ca in aceasta postare,o alta persoana,,binevoitoare ,,s-a semnat ,,EU SUNT D,,.Cine a citit postarile anterioare isi da repede seama ca e un impostor cine a scris si s-a semnat ca fiind altcineva

      Ștergere
    5. Indiferent cine a scris textul, spune un adevar.

      Ștergere
    6. De acord ca un animal este mai putin trezit in constiinta decat un om, dar omul care il ucide? Suntem oare siguri ca este trezit? Nu cumva este la fel de adormit? Deci tot la nivel de animal? Si atunci este el o manifestare pe pamant a Dumnezeului sau este un simplu animal?
      Omul se crede superior si ca are dreptul la orice. Mai constient nu inseamna mai superior fizic iar un criminal nu este deloc superior statutului de bestie.

      Ștergere
  11. 7:41esti de plins,incearca sa te salvezi caci esti sub influienta demonilor.Ma surprinde totusi ca intri mereu pe blogul unei persoane ortodoxe foarte credincioase .De ce ?Ca sa-ti faci jocul?Ai comanda sa mai duci si alte suflete in iad?Oamenii s-au luminat,toti privim spre cer de unde vine Mantuitorul nostru. Ce s-ar face Pamantul fara SOARE?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga14.19 soare tre sa ai tu in suflet (adică căldură si lumină) pt al oferi altora.asta a incercat Iisus Cristos sa va ínvețe.El nu a spus niciodata să venerați Soarele si ce mai e pe acolo pe sus.iar cerul care este in jurul vostru face parte din trupul DUMNEZEULUI PĂMÂNT.Soarele insuşi nu vă dă decât pârjol.dar în bunătatea lui DUMNEZEU PĂMÂNTUL a creat pt voi un sistem de apąrare împotriva radiațiilor solare sa nu fiti voi pârjoliți.rătăciți rătăciţi rătăciți .dar in curând ai să simți cât de mult te iubeşte DOMNUL SOARE când îți va pârjoli recolta şi îti va seca izvoarele.si asta pt că DOMNUL PĂMÂNT işi va suspenda....

      Ștergere
    2. Esti de plans , Madus , are dreptate 14.19.

      Intr-o icoana ( o gasesti pe internet) Maica Domnului este cu privirile spre cer , cu mainile impreunate si o naframa albastra pe cap . Spre cine isi indreapta privirea ? La cine se roaga cu lacrimi in ochi ?

      Accepta , mai omule , nu te incapatana , ce scrie la Evanghelie :

      Sfânta Evanghelie după Ioan

      Capitolul 1

      1. La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.
      2. Acesta era întru început la Dumnezeu.
      3. Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.
      4. Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor.
      5. Şi lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o.
      6. Fost-a om trimis de la Dumnezeu, numele lui era Ioan.
      7. Acesta a venit spre mărturie, ca să mărturisească despre Lumină, ca toţi să creadă prin el.
      8. Nu era el Lumina ci ca să mărturisească despre Lumină.
      9. Cuvântul era Lumina cea adevărată care luminează pe tot omul, care vine în lume.
      10. În lume era şi lumea prin El s-a făcut, dar lumea nu L-a cunoscut.
      11. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit.
      12. Şi celor câţi L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu,
      13. Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut.
      14. Şi Cuvântul S-a făcut trup şi S-a sălăşluit între noi şi am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr.
      15. Ioan mărturisea despre El şi striga, zicând: Acesta era despre Care am zis: Cel care vine după mine a fost înaintea mea, pentru că mai înainte de mine era.
      16. Şi din plinătatea Lui noi toţi am luat, şi har peste har.
      17. Pentru că Legea prin Moise s-a dat, iar harul şi adevărul au venit prin Iisus Hristos.
      18. Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată; Fiul cel Unul-Născut, Care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut.
      19. Şi aceasta este mărturia lui Ioan, când au trimis la El iudeii din Ierusalim, preoţi şi leviţi, ca să-l întrebe: Cine eşti tu?
      20. Şi el a mărturisit şi n-a tăgăduit; şi a mărturisit: Nu sunt eu Hristosul.
      21. Şi ei l-au întrebat: Dar cine eşti? Eşti Ilie? Zis-a el: Nu sunt. Eşti tu Proorocul? Şi a răspuns: Nu.
      22. Deci i-au zis: Cine eşti? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis. Ce spui tu despre tine însuţi?
      23. El a zis: Eu sunt glasul celui ce strigă în pustie: "Îndreptaţi calea Domnului", precum a zis Isaia proorocul.
      24. Şi trimişii erau dintre farisei.

      Ștergere
    3. 25. Şi l-au întrebat şi i-au zis: De ce botezi deci, dacă tu nu eşti Hristosul, nici Ilie, nici Proorocul?
      26. Ioan le-a răspuns, zicând: Eu botez cu apă; dar în mijlocul vostru Se află Acela pe Care voi nu-L ştiţi,
      27. Cel care vine după mine, Care înainte de mine a fost şi Căruia eu nu sunt vrednic să-I dezleg cureaua încălţămintei.
      28. Acestea se petreceau în Betabara, dincolo de Iordan, unde boteza Ioan.
      29. A doua zi a văzut Ioan pe Iisus venind către el şi a zis: Iată Mielul lui Dumnezeu, Cel ce ridică păcatul lumii.
      30. Acesta este despre Care eu am zis: După mine vine un bărbat, Care a fost înainte de mine, fiindcă mai înainte de mine era,
      31. Şi eu nu-L ştiam; dar ca să fie arătat lui Israel, de aceea am venit eu, botezând cu apă.
      32. Şi a mărturisit Ioan zicând: Am văzut Duhul coborându-Se, din cer, ca un porumbel şi a rămas peste El.
      33. Şi eu nu-L cunoşteam pe El, dar Cel ce m-a trimis să botez cu apă, Acela mi-a zis: Peste Care vei vedea Duhul coborându-Se şi rămânând peste El, Acela este Cel ce botează cu Duh Sfânt.
      34. Şi eu am văzut şi am mărturisit că Acesta este Fiul lui Dumnezeu.
      35. A doua zi iarăşi stătea Ioan şi doi dintre ucenicii lui.
      36. Şi privind pe Iisus, Care trecea, a zis: Iată Mielul lui Dumnezeu!
      37. Şi cei doi ucenici l-au auzit când a spus aceasta şi au mers după Iisus.
      38. Iar Iisus, întorcându-Se şi văzându-i că merg după El, le-a zis: Ce căutaţi? Iar ei I-au zis: Rabi (care se tâlcuieşte: Învăţătorule), unde locuieşti?
      39. El le-a zis: Veniţi şi veţi vedea. Au mers deci şi au văzut unde locuia; şi au rămas la El în ziua aceea. Era ca la ceasul al zecelea.
      40. Unul dintre cei doi care auziseră de la Ioan şi veniseră după Iisus era Andrei, fratele lui Simon Petru.
      41. Acesta a găsit întâi pe Simon, fratele său, şi i-a zis: am găsit pe Mesia (care se tâlcuieşte: Hristos).
      42. Şi l-a adus la Iisus. Iisus, privind la el, i-a zis: Tu eşti Simon, fiul lui Iona; tu te vei numi Chifa (ce se tâlcuieşte: Petru).
      43. A doua zi voia să plece în Galileea şi a găsit pe Filip. Şi i-a zis Iisus: Urmează-Mi.
      44. Iar Filip era din Betsaida, din cetatea lui Andrei şi a lui Petru.
      45. Filip a găsit pe Natanael şi i-a zis: Am aflat pe Acela despre Care au scris Moise în Lege şi proorocii, pe Iisus, fiul lui Iosif din Nazaret.
      46. Şi i-a zis Natanael: Din Nazaret poate fi ceva bun? Filip i-a zis: Vino şi vezi.
      47. Iisus a văzut pe Natanael venind către El şi a zis despre el: Iată, cu adevărat, israelit în care nu este vicleşug.
      48. Natanael I-a zis: De unde mă cunoşti? A răspuns Iisus şi i-a zis: Mai înainte de a te chema Filip, te-am văzut când erai sub smochin.
      49. Răspunsu-I-a Natanael: Rabi, Tu eşti Fiul lui Dumnezeu, Tu eşti regele lui Israel.
      50. Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Pentru că ţi-am spus că te-am văzut sub smochin, crezi? Mai mari decât acestea vei vedea.


      51. Şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă, de acum veţi vedea cerul deschizându-se şi pe îngerii lui Dumnezeu suindu-se şi coborându-se peste Fiul Omului.

      Ștergere
    4. Madus, nu te mai "risipi" in explicatii cu persoane care oricum nu te inteleg si te neaga din start, plus ca te mai si jignesc !
      Fiecare are dreptul la sistemul de valori si de credinte care il fac pe el fericit.

      Ștergere
  12. 16:46raspunde la intrebare!Ce s-ar face Pamantul fata Soarr?

    RăspundețiȘtergere