marți, 9 mai 2017

SFÂNTA CRUCE A LUI HRISTOS, SI-UN MUSULMAN CARE RÂDE NECONTROLAT !

  xx

                                                   2 Mai 2017 ora 4,36 zori de zi !

                                                  Dragii mei, 

În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste o lumina foarte puternica si un râs demonic.
Vad dragilor cum din Cerul Sfant, înconjurată de o Lumina alba si stralucitoare, coboara o SFANTA CRUCE din ceara curata pe care era rastignit IISUS  HRISTOS, DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor.



                                Image result for isus rastignit..

O forţă nevazuta îmi intoarce pe toate partile SFANTA CRUCE din ceara curat,ca s-o vad ca este intacta si adevarata.
Fiecare brat al Sfintei Cruci, se termina cu trei petale din ceara,asa incat iti dadea impresia că este un trifoi cu trei foi.
Era foarte frumos conturata. 
Dragii mei, după ce mi s-a arătat că pe acea CRUCE din ceara era reprezentat si IISUS rastignit,atât pe- o parte cât si pe cealalta, brusc ,IISUS dispare de pe Crucea din ceara curata,si-n locul lui apare un bust viu de musulman.
Era imbracat precum le este portul lor ,cu turban alb pe cap si cu haine largi.
Acest bărbat musulman râde hidos , are doar doi dinti in faţă, si era tare fericit ca IISUS HRISTOS nu mai era pe SFANTA CRUCE,ci el cu chipul si cu râsul lui diabolic.
Dragii mei, orice-ar fi ,ori cât am suferi, sa nu ne lepădam de IISUS HRISTOS.
MANTUITORUL nostru pentru noi a suferit si murit pe Cruce,pentru ca noi sa fim mantuiti.
Sa nu lăsam pe nimeni sa râda de SFANTA CRUCE a LUI HRISTOS sau de MANTUITORUL nostru mult prea iubit.
Daca este nevoie,sa ne dam si viata pentru a apăra CRUCEA SFANTA a LUI HRISTOS,CREDINTA si IUBIREA in HRISTOS si pentru HRISTOS si MAICA SFANTA PREACURATA FECIOARA MARIA.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU,Amin!

                                          Cu dragoste,Maria.

43 de comentarii:

  1. Imaginea este ... infiorator de sfidatoare si batjocoritoare la tot ce avem Sfant noi crestinii.Dar din pacate ne arata gravitatea situatiei in care ne pun oamenii care ne urasc pentru dreapta noastra credinta.

    RăspundețiȘtergere
  2. O viziune simbolica ce arata vremuri tulburi intre musulmani si crestini,s-ar parea ca musulmanii demografic vor fi mai multi si incearca sa domine.Deci va fi un regres civilizational,vremuri grele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este semn ca antihristul va conduce biserica pentru o vreme ca sa ne induca in eroare.Cert este ca cu despartirea religililor este de a schimba religia ADEVARATA A LUI IISUS.acum cand sau unit sau unit sub conducerea Catolica.Exemplu: o Poza(adevarata religie Iisus)o tai bucati(catolica, iehova,protestanti....ca un pazal) dupa care UNESTI BUCATILE ca sa refaci Poza, Dar,DAR o reface PE DOS.DECI ACEASTA ESTE SCOPUL SATANEI DE A UNI BISERICILE.Adevarat ca ar trebui sa EXISTE O SINGURA BISERICA dar nu a Antihristului ci a lui IISUS.Acesta a fost si este scopul satanei de a dezmembra credinta sau biserica si inlocui cu a lui ce huluieste pe TATAL SI FIUL SI SFANTUL DUH. Satana lucreaza grabnic sa nu aiba timp sa trezeasca OMUL( noi) ce nea adus intrun somn de ingrijorare a celor nevoioase trupului si NU SUFLETULUI.TREZITIVA FRATILOR CA CEI MAI VALOROS TPUPUL SAU SUFLETUL.Iisus stia ca ei vor cuceri corpul DAR Nu si sufletul ce aceea Sa rastignit si cand a fost ispitit de diavol cand toate ti le dau tie daca-mi te inchini mie. Aici se referea la cele Lumesti( trupesti).

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este doam
    Maria sa nu ne indepartam credinta daca ar avea toata lumea credinta nu ar mai fi toate relele pe pamint si de acea nu ne mai earya bunul dumnzeu si maicuta domnului de rai ce suntem pe pamint doamne ajutane sa se intoarca toata lumea la credinta amin
    M

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos nu este un nume,asa cum am mai scris, ci este o stare la care a ajuns Isus ca fiinta umana.Ne-a aratat cum un om poate deveni Crist. Corect este Christos (dar nu asta-i important) fiindca se refera la energia Christica care in aceste vremuri se afla din abundenta pe Pamant si accesibila oricui doreste s-o integreze.Cine asteapta un uman Cristic care sa-i duca in Rai va astepta mult si bine. Daca ne mantuia(elibera) atunci, acum nu mai eram aici ci in "RAI".Aceste vremuri permit inaltarea fiecaruia dintre noi dar numai daca devenim constienti de aceasta Prezenta Christca.Ea bate la usa fiecarui suflet,dar este alegerea fiecaruia daca deschide sau nu.Lui i-a trebuit doar o singura viata sa atinga starea Christica,noua cam cateve zeci,dar macar s-o facem acum, fiindca avem multa sustinere Inalta,asa cum a avut-o si El.

    Isus a murit pe cruce inchizandu-i-se gura pentru invataturile sale care aduceau eliberarea oamenilor din inchisoarea Pamant,si ca razbunare a intunericului pe Divinitate.
    Rastignindu-l pe Isus intunericul a "ridicat pumnul spre cer ca o amenintare a Divinitatii, ca oricine va indrazni sa elibereze umanitatea,asta va pati".

    Prima venire a pregatit a doua venire care se afla in desfasurare AICI SI ACUM.Este vorba de energie,doar de energie,fiindca totul este energie,chiar si cuvintele scrise de noi aici.Tot ce scriem aici se elibereaza in Univers se uneste cu aceleasi energii si apoi se intoarce tot la noi,fiindca noi suntem creatorii acestor energii.
    Deci ce creati dragi creatori?Creati din frecventa joasa a fricii (atac, jicnire,ura si dispret) sau din energia Cristica,frumusete si iubire?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot nu inteleg dece zici isus cu un i ? la cat te tii de invatata, chiar nusti ca se scrie cu 2 de i, sau o faci special? dece pocesti numele Mantuitorului? , ti-e ti-ar placea sa iti poceasca cineva numele didona? pardon idona.

      Ștergere
    2. Anonim9 mai 2017, 19:43, nu te lega de maruntisuri.

      Ștergere
  6. Cineva de aici intreba cat de bine este sau nu a manca carne iata ce spune Dumnezeu cu privire la asta ..asta e valabil si pentru doamna Maria care sustine ca trebuie sa mananci carne.si ne intrebam de ce atatea boli grave si oamenii mor pe capete.
    ALIMENTATIA lui Iisus si a apostolilor tinuta secret pentru a impiedica omul sa ia contact cu DIVINITATEA

    https://aktualnews.ro/2017/05/09/alimentatia-lui-iisus-si-apostolilor-tinuta-secret-pentru-impiedica-omul-sa-ia-contact-cu-divinitatea/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI carnea e in meniu, doar sangele sa nu il beti de-la animale, dar trebuie respectate posturile de peste an si zilele de post de peste saptamana.

      Ștergere
  7. HRISTOS A INVIAT!

    Din pacate multe religii nu cred in crucea lui IISUS si nici nu o considera o Sfanta pe Maica Domnului.Multe secrete sunt ascunse,despre poporul Roman si Divinitate.Multe persoane stiu ca MANTUITORUL este nascut in Romania,in Moldova, dar nu sunt toate documentele care sa ne arate adevarul la intreaga lume.De aceea se vorbeste de cutremurul cel mare,nu de cutremur de pamant,de cutremurul de adevar despre vechiu si noul testament care sunt ascunse,cele adevarate.Pentru noi Romanii este foarte clar ca IISUS,Maica Domnului,Ioan Botezatorul si alti sfinti au prenume Romanesti,ca sunt nascuti in tara la noi.Tot ce scrie doamna Maria,este adevarat si ele se vor adeveri foarte curand,incepand cu Prunca lui Dumnezeu.Fiecare om este liber sa-l iubeasca pe Dumnezeu cum doresc,ca puterea lui este mare,si cu totii se vor intoarce in tara,fara sa fie obligati,multi straini vor veni sa viziteze,tara Sfanta Romania.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acel semn si acel ras diabolic poate representa domnia antihristului.Acel musulman pe cruce poate reprezenta persecutia crestinilor,Mai ales ca teroristii musulmani au inceput sa omoare oameni nevinovati ma duce gandul la acest lucru.Oameni buni antihristul a inceput sa domeasca si rasul acela este al diavolului care inseala lumea.Dumnezeu sa ne dea credinta si dragoste unii fata de altii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este semnul ca anticristul va veni si va domina lumea,acela era Anticristul vrajmasul diavol.Nu mai este timp de treburi lumesti selectia se va face curand peste tot in lume.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu-i de mirare-musulmanii au o aversiune f mare fata de crestini dintotdeauna--abia asteapta sa intre in Vatican--dar nici noi crestinii nu-i adoram !--oricum cultul musulman s-a format cu aproximatie prin anii 500 si multe din coran corespund cu biblia crestina--greu de crezut ca vor da la pace --sa ne gandim ce-au facut turcii otomani peste tot

    RăspundețiȘtergere
  11. Aceasta viziune mă duce cu gândul la creștinii care vor fi persecutați inlaturati batjocoriți si umiliți de musulmani.Doamne Iisuse da ca aceste vremuri dramatice să fie cât mai îndepărtate .Va salut pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iisus Cristos şi Profetul Mohamed sunt una si aceeaşi conştiință.ei au provăduit pe DUMNEZEU PĂMÂNTUL.de aceea musulmanii se apleacă si ating cu fruntea pe DUMNEZEU PĂMÂNTUL.unde mai pui că atunci când o fac țin pumnii strânşi cu degetul arătător desfăcut arătând direcția către în jos în prelungirea genunchiului.către DUMNEZEU PĂMÂNTUL.ACOLO JOS UNDE VOI VEDEȚI UN BULGĂRE DE FIER FIRBINTE, ESTE DEFAPT DUMNEZEU CREATORUL VOSTRU SI A TOT CE VEDETI IN JURUL VOSTRU.O SA ÎMI DUCE-ȚI lumea la ruină.Dumnezeu binecuvântează Argeşul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In capul tau schizoid da asa e Madus, pacat ca esti numai bun pentru ecumenism, ai fermitatea care trebuie.

      Ștergere
    2. musulmani se roaga la satana care e jos in pamant :))

      Ștergere
    3. 19.46 si acelasi 45 ,asta spun si musulmanii despre creştini.ei cred ca crestinii se roaga la satana.studiază mai mult.eu vă spun că atâta timp cât vă rugați în sus vă rugați cu toții la satana.si crestini si musulmani si si si...iar pedeapsa pt rătăcirile voastre o să vă vină de la DUMNEZEU PĂMÂNTUL.DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ARGEŞUL.Iisus Cristos a fost ,este si va fi PĂMÂNTEAN.

      Ștergere
    4. Mai frate TREZESTETE CITESTE GENEZA DIN BIBLIE.TI- AM MAU SPUS TATAL ESTE CEL DIN CER SI IISUS IN RUGACIUNEA TATAL NOSTRU A SPUS. TE ROOG SA TE INTORCI DIN DRUMUL PIERZANIEI.IARTAMA DACA AM SPUS DAR CAUTA SI VEI GASI.DUMNEZEU SA TI LUMINEZE CALEA CEA DREAPTA.AMIN

      Ștergere
    5. An. 19:45, Madus are teoriile lui, dar nu a jignit niciodata pe cineva, indiferent ce ar fi scris sau ce teorii ar fi sustinut acela. Este dreptul fiecaruia la opinie, buna sau rea, atat timp cat este sustinuta decent.

      Daca nu va coincid opiniile, inseamna ca este “schizoid” / schizofrenic ?!? Dar chiar nu ai niciun control al limbajului ? Esti sigura ca tu esti…in regula ? Daca si el ti-ar spune ca esti asa, avand in vedere ca gandesti altfel decat el, ti-ar placea ? Nu pot sa cred cata ura si lipsa de toleranta, datorata ignorantei, este pe blogul asta ! Cine si cum mai poate sa ia cineva in considerare un personaj cu asemenea ‘bufeuri’ verbale ?!

      Nu inteleg de ce d-na Ghiorghiu este uneori “selectiva” in observarea si nepublicarea din start a mesajelor cu jigniri grave, impardonabile (deci, nu ma refer la ironii), dar pe cele in care iei atitudine si spui despre cineva cum jigneste sau cum minte, nu le publica !

      Ștergere
    6. Madus n ue ortodox, eu cred ca e raelian de-la sau martor a lui iehova, in nici un caz ortodox, si daca e ortodox e de-la cu numele ca de citit o carte ortodoxa in viata lui nu a citit, ce sa vorbim de Tatal Nostru, el e la gradinita cu rugaciunile, la grupa mica, trebuie folosit betisorul si pus sa invete prima data ingerasul.

      Ștergere
    7. 20.31 sunt teranian.dacă toți ați fi teranieni nu ar mai fi bariere între voi şi v-ați iubi mai mult.de citit citesc numai în jurul meu.ce citesti tu nu te invață să faci senin deasupra ta atunci când vrei.poate nu şti dar chipul lui Iisus Cristos din avatarul meu a apąrut deasupra mea nu pt ca nu am citit cărți ortodoxe ci pt că stiu sa citesc în natura creată de DUMNEZEU PĂMÂNTUL.si ca să citesti în naturą tre să şti să ajungi la conştiința DUMNEZEULUI PĂMÂNT.tre să şti să faci conştiința ta sa fie o extensie a corpului tău.te invată asta vreo carte ortodoxă?nu.te invată sa iți ți conştiinţa încarcerată in pereții cranieni.

      Ștergere
  13. Ma gandeam ca acel musulman va veni la credinta in Domnul Nostru Iisus Hristos dar cand am citit Ca radea hidos am ramas cu un regret. Doamna Maria traim vremurile de pe urma,ma uit ca in fiecare zi zeci de morti,accidente,boli fara vindecare. Sa ne apere Dumnezeu si Maicuta Domnului doamna Maria de tot raul si sa dea Dumnezeu CREDINTS SI RABDARE.Cu drag doamna Maria si sanatate la toti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonymous - They are preparing for what comes next... (WW3 2017-2018)
    Anonymus avertizează omenirea să se pregătească pentru cel de-al ”Treilea Război Mondial”
    Gruparea de hackeri Anonymous susţine că cel de-al Treilea Război Mondial va începe în următorii doi ani, ca urmare a tensiunilor din Peninsula Coreeană, scrie The Independent.

    http://www.mediafax.ro/externe/video-anonymus-avertizeaza-omenirea-sa-se-pregateasca-pentru-cel-de-al-treilea-razboi-mondial-16273892

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu mai bateti campii, Dnu Iisus la invins la crucea Golgotei pe satan.Nu mai are putere asupra noastra , asupra credinciosilor numai cat ingaduie Dzeu. Faceti speculatii,supozitii care mai de care mai stupide. Daca aveti credinta cat un bob de mustar..... ce ne zice scriptura? Balansativa mult si vorbiti vorbe sa vedeti ce bine o sa va fie.

    RăspundețiȘtergere
  16. http://ortodoxinfo.ro/category/anti-sistem/anti-biserica/ecumenism/

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.facebook.com/berenghi.catalin

    RăspundețiȘtergere
  18. Despre reincarnare(teorie budista) nu duce la mantuire ,pt ca Domnul Iisus a adus mantuirea prin patimile si invierea Sa.Totusi e posibil ca unii dintre noi sa mai fi trait si alta viata si sa ne fi reintrupat dar cui ii mai foloseste acest adevar daca a venit Mantuitorul si urmeaza Judecata?Pentru curiosi exista dovezi biblice in Psaltirie si alte surse ca am mai trait candva:Marcu(4/26-29) Pavel(Fapte:24/17),Daniel(12/13) ,psalmul lui David(70/23)si un alt psalms spune" de sapte ori m-ai scos din mormant"dar atentie la psalmul 87.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate ca sufletul NU MOARE DECAT COPRUL .NOI NE REINTRUPAM ce a spuso si IISUS " DE NU SE VA NASTE IAR...."" La reintrupare se refera.

      Ștergere
    2. SUfletul nu se reintoarce in trup dupa ce ai murit, adio , a fost doar odata, omului i e dat sa traiasca odata.
      E plin blogul de oamenii care aveti mai multe religi in cap , dar proaste toate, numai aia buna o dati la o parte din voi, aia in care a-ti fost nascuti si au murit stramosi vostri.

      Ștergere
    3. Anonim10 mai 2017, 20:34, nu te tine destept caci nu-i asa. Nu cunosti nimic. Habar nu ai.

      Ștergere
    4. Cine te contrazice pe tine, nu cunoaste nimic si habar nu are ! logic !?!
      Ne-ai scrantit neuronii cu regionalismele astea ale tale: "nu te tine destept", "te sfarami degeaba", "comportament involburat"...Foloseste, mai draga, limba literara si nu cea de catun de tara! Daca poti.

      Ștergere
    5. Anonim10 mai 2017, 23:44, esti prea involburat si plin de negativism. Nu te mai sfarama atat, caci nu-i bine.

      Ștergere
    6. Dar nu trebuie sa te simti complexata ca absolut orice-ai spune, nu faci fata. Tot tu ziceai ca probabil datorita iluziei maya-tataya si a matrix-ului mult prea stramt, pt. unii, in care inteleg ca ai ramas blocata. Si este ceva timp, daca e sa ne raportam la acel draganoiu ! Pt. mine, aceste lucruri sunt doar ceva deconectant, precum joaca de-a soarecele si pisica; si stii cum e: orice pisica se bucura cand da peste un soarece mai putin dotat.
      Asa trebuie sa privesti lucrurile si o sa scapi si de ‘teoria’/fixatia cu negativismul …lucrurile sunt muuuult mai simple decat iti imaginezi, doar tu le complici datorita imaginatiei eronate, astfel rezultatul gandirii tale ramanand la nivelul lui caci fara diacritice, din pacate…succesuri pe viitor!

      Ștergere
    7. Anonim 10 mai 2017, 20:34, fara judecati emise. Nu-i treaba ta cum cred unii sau altii. Fiecare pe contul sau. Tu ai grija de tine si de convingerile tale nu si de ale altora. Just relax!

      Ștergere
    8. 23:04, vad ca in continuare, cu aceeasi agresivitate verbala care te-a si consacrat, le bagi pumnul in gura bietilor oameni care nu gandesc ca tine!
      Si mai zici ca tu nu esti TU ! Bai, ma lasi ? Nu toti avem ‘codul’ 2034, ca sa zic asa, si spre disperarea ta.
      Si, cel mai important, D-zeu nu doarme !

      Ștergere
    9. Anonim12 mai 2017, 00:42. Just relax! It's time!

      Ștergere
    10. Iti multumesc pt. urare si, pt. ca m-am intors recent de la Londra, iti transmit si eu traditionalul "you born liar just make me sick"! Si nu uita de jocul "soarecele si pisica". Intre timp, relax, too!

      Ștergere
    11. Anonim12 mai 2017, 23:00, opreste-te aici. Inceteaza cu acuzatiile nefondate.

      Ștergere
  19. OK 09 MAI 2017 16.02--LA CINE TE REFERI CAND SPUI CA BATEM CAMPII SI FACEM SUPOZITII--e unde stii ca satan nu mai are putere?--cum iti explici ca pana azi exista posedati --e edevarat ca DUMNEZEU a fiecaruia cat poate duce--ar a fi stupid este un cuvant greu=prost iar DUMNEZEU N-A FACUT PROSTI CA ALTFEL TE NUMARAI PRINTRE EI--pace voua

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim 19/43,ca sa-ti satisfac mintea rationala care tine cont neaparat de cum scriu Iisus,iti fac aceasta placere.
    Se pare ca pe tine nu te intereseaza mesajul ci scrierea corecta.Probabil esti nou/a pe aici daca nu stii ca la un moment dat am scris intrun mesaj ca iubesc limba romana,si-mi cer iertare de la ea, ca, in graba de a scrie ceva, fac greseli de scriere dar si de exprimare.Nu am timp sa recitesc si sa fac corectia pe text.Sincer nici mie nu-mi place sa citesc ceva "necitet",cu exprimare greoaie,dar accept efortul acelei persoane de a-si spune parerea.Uneori nu inteleg nici ideea expusa, dar ii multumesc pentru intentie.Am vazut ca unele persoane nu stiu a scrie, dar mesajul poate fi important,poate atinge un nivel inalt de frecventa.Sa stii ca Dumnezeu locuieste si in"prosti,idioti,handicapati etc"fiindca vrea sa cunoasca absolut toate aspectele sub care se poate manifesta un om.Daca ai fi fost atenta la mesaje si nu centrata pe critica, ai fi inteles ca Divinitatea se experimenteaza pe Sine prin fiecare individualitate a Sa.


    Totusi multumesc pentru atentionare,iar ca sa te linistesc eu nu consider ca sunt "o mare invatata" cum spui tu, ci doar o persoana cu o intelegere inalta.Si nici nu tin la eticheta de "intelectual".Faptul ca tu ai spus-o,inseamna ca un aspect din interiorul tau recunoaste un alt aspect exterior tie.Si apoi imi place si Idona,chiar daca idona scris de tine este gandita cu alta intentie.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  21. La tv se comfirma vizita papei in Romania pentru anul viitor,daca nu cumva Putin are alte planuri si v-a declansa un nou razboi.

    RăspundețiȘtergere