miercuri, 3 mai 2017

BINE V-AM REGASIT PRIETENI DRAGI, ÎN ROMÂNIA NOULUI IERUSALIM !


               HRISTOS  A  ÎNVIAT ,
                  
                                    Prieteni dragi !

Tare mi-a fost dor de voi toti !
M-as bucura ca sa aud de la voi dragilor, că mi-ati dus lipsa timp de 10 zile.
Dragilor,îmi cer iertare de la voi toti, deoarece nu am putut sa va anunt ca plec în ŢARA SFÂNTĂ ,din motive lesne de înţeles.
Am fost pe urmele MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, în vechiul si actualul (încă) IERUSALIM.
Dragii mei, nu întamplator am ales imaginea de mai jos si veti vedea de ce:

                                         Image result for IISUS..

Am sarutat aceasta piatra, am plans de bucurie ca ma aflam acolo si cu trupul, deoarece, aici le-a vorbit IISUS HRISTOS pentru ultima oara ucenicilor Săi.
Adica ,înainte de SFANTA ÎNĂLŢARE a SA:

 In timpul celor 40 de zile, dupa ce inviase din mormant, Iisus a mangaiat neincetat pe ucenicii Sai prin aratarile Sale publice si particulare. Se arata de mai multe ori pentru ca sa-i convinga de Invierea si dumnezeirea Sa. In a 40-a zi de la Inviere, se arata din nou si ii mustra pentru ultima oara pentru ca au fost asa de zabavnici si s-au indoit de Invierea Sa chiar si dupa marturia celor ce L-au vazut inviat. Le spuse apoi ca toate cele scrise despre El in lege, in psalmi si in prooroci s-au indeplinit intocmai si ca asa trebuie sa se intample, amintindu-le inca o data ca le va trimite putere de sus prin Duhul Sfant Mangaietorul. 
       Dupa aceea iesi cu ei impreuna si cu ceilalti adunati care erau de fata si strabatura impreuna strazile Ierusalimului, conducandu-i in Betania, la casa lui Lazar, a Martei si a Mariei acolo unde Prea Sfanta Fecioara Maria cu multe persoane credincioase astepta venirea Fiului Sau. Iata ca s-au gasit cu totii si o mare bucurie a cuprins inimile tuturor. Mantuitorul Iisus Hristos le-a multumit apoi la toti care au fost alaturi de El in timpul vietii Sale si mai ales in timpul Patimilor si ingroparii Sale. 
       Dupa ce i-a mangaiat dumnezeieste, spunandu-le ca s-a apropiat clipa inaltarii Sale la Tatal si despartirea de ei trupeste, ii invita imediat sa-l urmeze. Pornira impreuna la drum spre muntele Maslinilor. Acolo unde cu 40 de zile in urma asudase de sange, se rugase cu cele mai fierbinti lacrimi si cazuse in agonie de moarte; acolo in gradina Ghetsimani unde a venit Iuda tradatorul cu ostasii si L-a sarutat; acolo unde I-au legat mainile cu lanturi si ucenicii toti se risipira; acolo Iisus a gasit cu cale sa-I adune iarasi pe ucenicii Sai, care acum erau inconjurati si de multime de popor de peste 500 de suflete. 
       In fata acestei impunatoare adunari, Iisus intinse mainile Sale si privindu-I pentru cea din urma oara ii binecuvanta. Cu trupul acela care suferise atatea rani si chinuri, Mantuitorul a inceput sa se inalte spre cer si pe cand se inalta a aparut un nor luminos care il inconjura, incepand deodata sa rasune bolta cereasca de cantarile triumfale ale puterilor ceresti care-L intampinau pe Imparatul Slavei.

Dragii mei, gata am revenit ,iar de astăzi începând ,veti citi cu inima si cu sufletul toate câte mi se arată de la Bunul Dumnezeu si de la Măicuta Domnului, toate cate mi se graieste de la DUHUL CEL PREA SFANT, precum si o parte din MINUNILE pe care le-am trait aievea la IERUSALIM, IORDANIA, EGIPT, etc ,etc,însotite si de fotografii reale,precum si de mici clipuri VIDEO, facute de mine personal.
Cele mai multe MINUNI si TAINE din Ţara  SFÂNTĂ ,traite de mine in cele 10 zile de pelerinaj, le veti gasi in al doilea volum al CARTII : 

ROMÂNIA ,VIITORUL  AL DOILEA IERUSALIM !

Aici ,in acest volum minunat, aici este si va fi locul lor,al MINUNILOR ce mi  s-au grait si mi s-au arătat.
Dar am multe noutati, multe evenimente placute si mai putin placute,ce urmeaza a avea loc si pe care le voi scrie aici  pe BLOG,ca de fiecare dată.
A fost minunat în ŢARA SFÂNTA, dar este si mai minunat ca sa fiu din nou în mijlocul vostru, după cele 10 zile de calatorie prin locurile pe unde a trait si propovaduit MANTUITORUL nostru Cel Prea usturat,Cel Prea iubit si Prea Scump Sufletului nostru, si sa va povestesc toate câte mi s-au arătat si grait chiar si la MORMANTUL SFANT.

                             Cu iubire infinită si cu dragoste intru IISUS  HRISTOS si MAICA SA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, ca intotdeauna pentru voi toti,

                                                 Maria !

85 de comentarii:

  1. Bun venit! Sanatate si mult bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum ca ai revenit...HRISTOS A INVIAT!
    Chiar ma intrebam, ce e cu tine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADEVARAT A INVIAT ,Alexandru ! A trebuit sa ajung si in TARA SFANTA! Asa a fost voia MANTUITORULUI HRISTOS si a MAICII DOMNULUI. Ma bucur mult ca mi-ati dus dorul,si eu v-am dus dorul dragilor.Gata ,de acum voi fi prezenta zi si noapte ,pentru voi toti.

      Ștergere
    2. Hristos a înviat si bine ati revenit.

      Ștergere
    3. Cu drag si dor așteptam anvataturile dumneavoastra

      Ștergere
    4. Mă bucur că vi s-a îndeplinit visul de a ajunge in Țara Sfîntă.Chiar ne-am întrebat de ce nu ați mai postat nimic în ultimul timp.Acum ne bucurăm că ați revenit,v-am așteptat cu drag.DS

      Ștergere
    5. Cristos a'n iat ! scumpa Maria! mi-am facut griji unde ai disparut, ma bucur mult ca ai re enit sanatoasa si in pace!

      Ștergere
    6. O zi buna Maria bine ai venit...mă bucur ca ai fost în vacanta. ..sincera sa fiu și iu doresc sa vizitez ierusalim. ..sper ca Măicuță sama ajute. ..și eu am vise..ca ceva nu e bine. ..domne ajuta sa mancam pâine cu ceapa dar sa fie pace

      Ștergere
    7. O zi buna Maria bine ai venit...mă bucur ca ai fost în vacanta. ..sincera sa fiu și iu doresc sa vizitez ierusalim. ..sper ca Măicuță sama ajute. ..și eu am vise..ca ceva nu e bine. ..domne ajuta sa mancam pâine cu ceapa dar sa fie pace

      Ștergere
  3. Buna ziua Dna Maria.CHiar mă gândeam că ai renunțat să mai scrii.Ma bucur că ai revenit din locurile sfinte.Astept veștile pe care le vei da.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ați revenit, doamna Maria,va așteptam toată lumea!Ne-ați lipsit,pe nepregătite ați întrerupt activitatea aicî pe blog,dar e bine ca sinteti bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur nespus de mult ca vati intors va urmaresc seara de seara va admir f mult si va mulrunesc ca existati ,cu drag Cristina

      Ștergere
  5. Hristos a inviat!
    Ce bucurie sufleteasca ati trait! pe urmele Mantuitorului!
    Cu drag Neluta

    RăspundețiȘtergere
  6. Hristos a Inviat,sanatate si Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  7. Hristos a înviat ! Bine ați revenit, abia aștept relatări din pelerinaj ! Doamne ajută !

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ați revenit.Hristos a înviat!

    RăspundețiȘtergere
  9. hristos a inviat bine at i venit asteptam vesti ca vremurile sint tulburi doane ajutane sa fie bine

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu mi-am facut griji de dvs. Ma bucur enorm ca v-ati indeplinit dorinta ,va iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevărat a inviat! V-am dus dorul...Sănătate și pace sufletească. .

    RăspundețiȘtergere
  12. Hristos a inviat! Doamna Maria, bine ati revenit! Chiar ma gandeam ce este cu dvs.!? Ma bucur enorm ca ati putut ajunge la Ierusalim si sa va fie de folos aceasta sfanta calatorie! Va pup si astept cu interes mesajele pe care aveti a ni le transmite!

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragii mei, nici cu pretul vietii mele, nu as renunta la a scrie din GRAIUL DUHULUI SFANT !
    Va iubesc si ca intotdeauna voi fi prezenta aici pe BLOG ,24 de ore din 24 !Nu o sa va dezamagesc niciodata !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Hristos a inviat! Bine ati revenit dupa meleagurile sfinta doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Adevarat a inviat! Ne-a fost dor de dvs si de mesajele de la Duhul Sfant!

    RăspundețiȘtergere
  16. Adevărat a înviat! Și eu eram derutată de lipsa dvs,și nu știam ce s,a întâmplat Mă bucur că ați fost plecata intr,o excursie de vis și că o să auzim multe știri care o să ne facă și nouă o imensa bucurie Sanătate și să fiți cu noi in continuare

    RăspundețiȘtergere
  17. Bine a-ti revenit Doamna Maria va asteptam cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bine ati revenit si multa sanatate!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Mă bucur mult ca a ți revenit !Mihaela !

    RăspundețiȘtergere
  20. Chiar mă gândeam ce se întâmplă! Bine aţi revenit, v-am simţit lipsa!

    RăspundețiȘtergere
  21. Răspunsuri
    1. Hristos a Inviat! V-am dus dorul!! Bine a-ti revenit!

      Ștergere
  22. Adevarat a inviat!!!Ma bucur pentru d-vs si sa va fie de folos. Am o bucurie sufleteasca ca am ajuns in acele locuri sfinte si ma bucur ca si d-vs ne puteti impartasi din experienta traita. Pe cit de frumos pe atit de multa durere si apasare am simtit si-mi cer iertare daca gresesc. Dar imi doresc din tot sufletul sa revin acolo.
    Va doresc sanatate, har si binecuvintare in tot ce faceti!!! ��

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna Maria, bine ai revenit in Romania Duhului Sfant ! Sa ne povestesti ce ai vazut, ce ai trait, ce ai simtit ☺, si sa te rogi la Bunul D zeu si la Preasfanta Fecioara Maria sa ajungem si noi pe acolo !!! Hristos a Inviat !Daniela Mihaila

    RăspundețiȘtergere
  24. Adevarat a inviat!Bine ati revenit!

    RăspundețiȘtergere
  25. Dna Maria bun venit înapoi! Mai aveti ceva stiri despre război? Tensiunile sunt foarte mari pe plan internațional si Coreea de Nord tot da semne de război credeti ca ar putea începe in acest an si atât de curand?

    RăspundețiȘtergere
  26. Hristos a inviat!!! ma bucur ac ati revenit.

    RăspundețiȘtergere
  27. Bine ati venit! Ma bucur ca sunteti bine.Mi-am facut griji pentru ca nu ati Mai scris pe blog.Am crezut ca ati patit ceva sau ca sunteti bolnava.Acum ca ati revenit sunt Mai linistita.Fiti binecuvantata.

    RăspundețiȘtergere
  28. Hristos a inviat si bine ati revenit,doamna Maria! La cat de aproape sunteti de El,era firesc sa mergeti acolo unde,cu siguranta,ati trait alte minuni...le asteptam cu drag,multumindu-va ! Doina

    RăspundețiȘtergere
  29. Lăcrămioara3 mai 2017 la 15:04

    Hristos a înviat și multa sănătate. Bine ați revenit

    RăspundețiȘtergere
  30. Hristos a înviat! Mă bucur din suflet ca ați revenit,eu una v-am dus lipsa!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ce bucurie sa descoper astazi reintoarcerea dumneavoastra !Va intampin cu ,Cristos a inviat !,si va impartasesc bucuria pelerinajului la Locurile Sfinte,deasemeni bucuria reintoarcerii acasa la cei dragi si la prietenii si cititorii impatimiti ai acestui blog.Bine ati revenit ,v-am simtit lipsa ,dar stiu ca voi absorbi suvoi de noutati de azi inainte,asa ca va imbratisez cu mult drag .dragomir.m

    RăspundețiȘtergere
  32. Hristos a Înviat ! Am așteptat mult,parca a fost o veșnicie!

    RăspundețiȘtergere
  33. Bine ati revenit,te-am asteptat de cand ati plecat !

    RăspundețiȘtergere
  34. Adevărat a înviat!

    Ce bine că ați revenit!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Adevarat a Inviat!Ce bine ca ati revenit!Asteptam vesti de la dumneavoastra.Cu Dumnezeu inainte!Slavit sa fie Domnul!

    RăspundețiȘtergere
  36. Bine ati revenit sanatoasa ! Chiar ne-ati lipsit . Astept cu nerabdare sa ne impartasiti trairile dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  37. Hristos a inviat ! Bine ati revenit sanatoasa .Va asteptam cu nerabdare sa ne impartasiti din trairile dumneavoastra .

    RăspundețiȘtergere
  38. Bine ati revenit, d-na Maria!!! Multa sanatate/ Noi ne faceam griji pentru Dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  39. Un înger blind din cer coboară. Se roaga-n taina, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite. Un zâmbet blând, o raza calda cu trei cuvintd:Hristos a inviat! Bine ați revenit

    RăspundețiȘtergere
  40. Hristos a inviat!!! Bun venit acasa, scumpa doamna!!!😘❤

    RăspundețiȘtergere
  41. Bine ați revenit! Ne-a fost dor de dvs... așteptăm să ne povestiți minunile pe care le-ați trăit!

    RăspundețiȘtergere
  42. HRISTOS A INVIAT! Maria, ma bucur din suflet ca ai revenit in tara noastra sfanta. Diminetele mele au fost foarte triste fara tine. Te iubeeesc mult! J.

    RăspundețiȘtergere
  43. Bine ati revenit.. Nu știam ce îi cu dvs?!.
    Ma bucur f mult ca ati revenit :)

    RăspundețiȘtergere
  44. Suntem dependenti de blogul dvs. ! Bine v-ati intors ACASA !

    RăspundețiȘtergere
  45. razboiul bate pe la usi! razboiul rece a fost o pace durabila fata de ce se pregateste! ce ne spuneti? ce viziuni aduceti cu Dvs.???
    va asteptam cu drag si interes !!

    RăspundețiȘtergere
  46. Adevarat a înviat! Sanatate si ma bucur ca sunteti cu noi iară Va iubesc Seara buna

    RăspundețiȘtergere
  47. Adevarat a înviat! Bine ati revenit sanatate va iubesc Seara buna

    RăspundețiȘtergere
  48. Adevarat a înviat! Bine ati revenit Sanatate va ador si va iubesc Seara buna si Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  49. Adevarat a înviat! Sanatate si bine ati revenit Va iubesc Seara buna si Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  50. Adevarat a înviat! Sanatate si bine ati revenit Va iubesc Seara buna si Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  51. Adevarat a înviat! Sanatate si bine ati revenit Va iubesc Seara buna si Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  52. HRISTOS A INVIAT;Ma bucur din inima ca ati revenit printre noi cu trairi minunate si adevarate pe care ni le ve-ti relata si noua,cu mult drag aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  53. ADEVARAT A INVIAT Doamna bine ati venit va astept cu nerebdare sa ne spuneti ce ia ce Dumnezeul nostru si Maica Domnului vrea sastim eu cred cu tarie ca dv ne bucurati di ne umpleti sufletul de duhul sfant cu drag si multa iubire ma bucur ca ati venit acasa Sa ne traiti doamna si sa va rugati si pentru noi pacatosi Eugenia

    RăspundețiȘtergere
  54. Fii binevenită, internetul fără tine și fără relatările tale pe blog, m-i se pare pustiu !

    RăspundețiȘtergere
  55. Hristos a inviat ,ma bucur din tot sufletul ca ati revenit abia astept sa citesc tot ceea ce scrieti pe acest blog. cu mult drag .S.N,

    RăspundețiȘtergere
  56. Hristos a înviat.Bine v-ati reîntors Doamna Maria .Vero

    RăspundețiȘtergere
  57. Bine ati revenit doamna Maria !Sa ne traiti !Hristos a inviat!.

    RăspundețiȘtergere
  58. Hristos a inviat! Bine aţi revenit, v-am simţit lipsa! Cu respect Dumitru.

    RăspundețiȘtergere
  59. Hristos a inviat!Bine ati revenit, va asteptam cu nerabdare. Cu respect Dumitru.

    RăspundețiȘtergere
  60. Adevarat a inviat!Bine ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
  61. Hristos a înviat doamna Maria!
    Mi a fost dor de dvs.Ceva îmi spunea că sunteți acolo,dar nu am luat în seamă acel gând care a trecut pe lângă mine.
    Abia aştept să ne povestiți ce minunății ați văzut.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  62. Vedeti doamna Maria cit de greu e sa stai departe de casa, ori si cita frumusete ai vedea in alta parte nu se compara nimic CU ACASA , cind esti departe de tara ta , de locurile unde te-ai nascut, de sarbatorile cu frumoasele noastre obiceiuri, chiar departe si de cei morti dragi ai nostri, cu multa durere in suflet , neputind merge nici chiar de a aprinde o luminare la mormintele celor dragi, si asa trece azi, trece miine, trec ani si trebuie sa stai departe de tata ta pentru a putea avea ce pune pe masa, pentru caci cei ce nu au virsta de pensionare, si nu ai nici de lucru si ai responsabilitate de familie trebuie sa suferi mult, ma doare sufletul cind vad comentari rautacioase la adresa celor de afara, dar nu isi pun intrebarea ca mte persoane traiesc si depind de noi de afara, muncitorul afara nu se imbogateste, chiar daca isi ia o masina care este o necesitate pt a te deplasa la servici si a veni in vacanta, sint multi in tara care au vile masini sint bogati din lucruri murdare , corupti etc., daca vrei salucrezi cinstit trebuie sa devii sclav departe de casa.

    RăspundețiȘtergere
  63. Ce inseamna cind visezi ca te chinui se esi dintro fintina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.48 Trebuie sa te cam decizi sa iesi dintr-o situatie grea pe care o ai in viata reala , depinde de tine .
      Daca ai un partener de viata , decizia este legata de el , adica ,,trebuie sa rupi pisica in doua '' mai pe romaneste , altfel stai tot acolo unde ai cazut !

      Ștergere
  64. Hristos a inviat ! Maria, cuvintele sunt de prisos, ne-ai lipsit mult !

    RăspundețiȘtergere
  65. Adevarat A Inviat doamna noastra scumpa Dumnezeu sa va Binecuvinteze si pe noi pe toti cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  66. Ma bucur mult ca a-ti revenit in tara,ne-a fost la toti dor de dumneavoastra...bine a-ti revenit in romania al doilea ierusalim,o zi frumoasa sa aveti

    RăspundețiȘtergere
  67. Cristos a Inviat! Mă bucur ca va-ți reîntors și ca sunteți bine !Eu v-am simțit lipsa !

    RăspundețiȘtergere
  68. ADEVARAT A INVIAT!BINE ATI REVENIT! DEV

    RăspundețiȘtergere
  69. Hristos a inviat! Va imbratisez cu mult drag si dor si ma bucur nespus ca suntem cu totii impreuna. Multa sanatate, bucurie si pace sufleteasca tururor dar ma ales dumneavoastea d na Maria. Cu drag Daniela

    RăspundețiȘtergere
  70. Adevărat a Inviat! Bine ați venit! V-Am simțit lipsa!

    RăspundețiȘtergere
  71. Sunteti.un rol principal
    DUMNEZEU sa va imtareasca. Amin.j
    G

    RăspundețiȘtergere
  72. Hristos A Inviat.si bine ati revenit in tara Romaneasca.sper ca Fiul lui Dumnezeu IISUS Sa va dea lumina din lumina Lui Divina si sa intoarceti cati mai multi din drumul pierzeniei.Amin

    RăspundețiȘtergere
  73. Adevarat a inviat! Bine ati venit ! Va asteptam cu drag!

    RăspundețiȘtergere