joi, 13 octombrie 2016

VIN AMERICANII !!!

                                               13 Octombrie 2016,ora 3,30 zori de zi !

                                                  Dragii mei,

Abia că atipisem când ma trezeste un glas,care spune cu fermitate asa:

                    ” Vin americanii !
                  Vin ăștia la șoseaua locului .”

Moment in care dragii mei, văd multime de popor care protesteaza, multime de popor care si aplaudă.Poporul avea si steagul României in  mâini,dar si pe cel american.
  Image result for steagul suaImage result for steagul romaniei.
Protestatarii de ambele părti, strigau cât îi țineau rărunchii.
Erau foarte aprinsi in protestele lor si chiar violenti fizic,căci se îmbrânceau unii pe altii. 
Dragii mei, eu nu stiu ce semnificatie are MESAJUL la modul cel mai concret;dar cu ajutorul vostru, stiu sigur că-l vom dezlega.
                                       Cu dragoste,Maria. 

112 comentarii:

  1. Americanii sa mearga de unde au venit. Unde este prezent americanul acolo e si dracul prezent. Numai mizerii fac si umbla sa cotropeasca. Rusine lor. Afara din Romania cu aceste haimanale caci numai rau vor atrage asupra tarii noastre. Vom plati mizeriile lor. Astia sunt invatati sa scoata castane din foc cu mainile altor tari. Afara din Romania. Sa plece la ei in SUA si acolo sa se razboiasca. Sa-si distrga ei tara cu bombardamente, nu Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate...dar nu este asa usor sa dai aceste rîii afara....l ise permite sa faca orice.
      Daca avem numai momîi la conducere...

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa-i pedepseasca pe americani, acesti cotropitori de tari, criminali si nesatui.

      Ștergere
    3. Americanii si englejii ne-au vandut rusilor in 1944...

      Ștergere
    4. Prietene dacă nu ești cu americanii ești cu rușii dacă nu te bombardează unii te bombardează alți.Nu ai altă variantă altfel mergi în Siberia .

      Ștergere
    5. http://www.efemeride.ro/

      Ștergere
  2. Poate vin să termine autostrada!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai povestit episodul , dar il voi aduce din nou in atentie .
    Asta vara mi-am facut concediul la Busteni , in luna iulie .

    Pe toata perioada concediului am vazut trecand pe strada principala , pe DN1 , prin fata Primariei , tancuri americane fara numar de inmatriculare . Am inteles ca sunt americani cand am vazut steguletele mici agatate la oglimzile laterale si emblemele de pe uniformele lor .
    Oamenii se opreau mirati in loc , unii facand semn cu mana , altii uitandu-se lung in urma lor .
    Langa noi un localnic care ne-a dezvaluit ca se duc la Cincu , langa Brasov , dar ca pentru cei din zona nu sunt o noutate , ii vad periodic .
    Americanii deci sunt aici , peste tot , , la kogalniceanu, la Deveselu , in munti la antrenamente .
    suntem mintiti si habar nu avem la ce amploare este totul . Ne ramane sa ne organizam singuri in caz de pericol , caci altfel nu stim ce au de gand sa faca .

    Cand pui un teritoriu la dispozitie , asta inseamna atac la siguranta nationala , inseamna expunerea populatiei civile la un genocid .

    Si eu tot nu am inteles al cui e razboiul si ce treaba au romanii cu implicarea lor in acesta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa intelegi:am vrut in NATO-suntem in NATO,am vrut in UE-suntem in UE,la inceput toata lumea era entuziasmata,chiar mandra acum ne speriem,ne e teama,astea sunt vremurile,va venii si mai rau,de ce?ca asa e(ne e)scris!!!

      Ștergere
    2. Anonim 13 oct 11:04 spui că nu ai înteles al cui e războiul pai e foarte simplu de raspuns.Războiul e al americanilor cu rușii,iar noi sîntem puntea de legătura la fel ca și bulgarii care au graniță comună cu noi.Bulgarii vor fi de partea rușilor,iar noi de partea americanilor,dar noi vom avea conflicte și cu ungurii si ne vom bate pentru anumite teritorii pe care ei au pus ochii de mult timp.Americanii ne folosesc pentru interesele lor meschine și ne vor lăsa pe mîna ungurilor sponsorizați din umbră de Soroș,care e tot ungur și el,stabilit in America.Crezi că Parintele Arsenie Boca a facut degeaba previziunea in care a spus că intr-o noapte spre dimineață ne vor ocupa 3 țări?Părintele le-a si nominalizat:Rusia,Bulgaria,Ungaria ce părere ai de asta? DS

      Ștergere
    3. Măi.adica pe noi ne ocupa trei țări și o sa dispărem ca țară din Europa ?! Dați m exemplu de țară care a dispărut / sau ocupată, in vremurile noastre, cum spui tu ca se va întâmpla cu noi

      Ștergere
    4. Anonim 13 octombrie 2016, 14:12, pe mine, cetatean roman, cine m-a intrebat daca vreau in NATO, daca vreau in UE si daca vreau imprumuturi de la FMI?

      Ștergere
    5. Da,DS asa a spus Parintele,dar,a continuat spunand:"iar peste ei va venii ploaie de foc"(peste cei care ne vor ataca.TCB

      Ștergere
    6. Ce cauta americanii aici? ar trebui sa-i intrebam pe "tinerii frumosi si liberi" care schimba guverne la comanda, (la comanda cui? ) pe cei plecati sa lucreze afara pe diaspora care l-au votat pe ciolanis care ciolanis aud acum la tv ca a aflat de tv ca in tara sunt inundati. Voi il credeti? eu nu, un mincinos ordinar !

      Ștergere
    7. La comanda lui Soros si a ONG-urilor controlate de acesta actioneaza acesti "tineri frumosi si liberi". Soros controleaza, de asemeni USR si PNL. Batranul nu isi vede de treaba, se baga unde nu ar trebui. Este plin de legiuni de demoni.

      Ștergere
    8. TCB stiu că peste unguri va venii ploaie de foc,dar cu ce ne mai încălzește pe noi din moment ce răul a fost făcut.Bine ar fi să stea fiecare in țara lui și să nu invadeze teritoriul altui stat,numai așa putem păstra PACEA in lume.DS

      Ștergere
    9. Anonim 13 oct 21:56 ai perfectă dreptate se vede cu ochiul liber că tinerii au fost manipulati și cu sigurnță vor vota cu USR si PNL pentru că merg in turmă precum oile. Preocuparea lor e să stea pe facebook,să meargă in cluburi și să participe la concertele unor vedete străine plătite tot din banii lui Soroș.Ei știu cu ce sa-i atragă pe tineri și cum să le spele creierul,doar sint specialiști.DS

      Ștergere
  4. sosirea americanilor are o singura semnificatie,pozitionarea taberelor vizavi de cea ruseasca,deci nu va fi de bine pentru noi cei aflati la mijloc intre doua tabere=doua razboaie cum mai aveati o viziune,arata inrautatirea ireversibila relatiei cu rusii,faza premergatoare de razboi,din pacate-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa cum spuneam;asteptam sa ne salveze cineva,nestiind ca de fapt"ne omoara cu zile"!
    Dragi romani,treziti-va din somnul cel de moarte!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domn, uiti prea repede cum rusii sunt inca in Transnistria, Georgia si Armenia. De Ucraina ce sa-ti mai spun ? Putin doreste reocuparea Europei cu sau fara apararea SUA. Din cate se vede nu doreste sa se opreasca aici. Un lucru trebuie sa fie clar: Ortodoxia nu e Rusia și sub nici o forma cea a conducatorilor sovietici sau KGB-isti.

      Ștergere
  6. Afara cu americanii din tara!!!Am ajuns colonia lor!!!Cu prima ocazie ne vor trada!!!Scutul de la Deveselu e un mare pericol pentru tara!!!Noi vom fii printre primii loviti in caz de razboi...Ce asteptam...sa murim pe capete...?E foarte ciudat Usa si Rusia sunt in prag de razboi nuclear..!!!Si la noi in Romania nici un cuvant in presa nimic..Lumea doarme in continuare...probabil o sa ne trezim cu adevarat..cand o bomba va spulbera tot!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13 oct 13:20 la tv nu se spune nimic pentru că ei ne distrag atenția cu dosare la DNA,cu plagiate descoperite acum si multe alte tîmpenii.E clar că ne pregătim de razboi din moment ce zilele trecute au sosit in țară avioanele F16 pentru care vom plăti toată viața.Americanii sint intrați in țară si vor urma sa mai vină și altii,așa cum au procedat și in Irak si Afganistan.Ne așteaptă zile grele in această iarnă mai ales că sint alegeri si la noi si la ei.DS

      Ștergere
    2. presa e cu ei. Presa ca si televiziunile cu exceptia unor oameni pe care-i numeri pe degetele unei maini, din care doar 2 sau 3 realizatori de emisiuni sunt aserviti celor ce le finanteaza.
      Nu asteptati adevarul de la TV decat din partea a 2 oameni, iar din presa, doar a 2-3 ziare fara intindere si mai putin spre deloc cunoscute. Acolo cautati stirile reale.
      Nu e cazul sa va plangeti in ceea ce priveste audienta vandutilor dvs. ati realizat-o. Ati vrut stiri ”bomba”,”eveniment”,”explozive” ati luat teapa, nu stirile vor fi asa ci Realitate,dar nu TV ci aceea de afara,de acolo de unde sunteti si ati butonat telecomenzile.

      Ștergere
    3. Cred ca aici comenteaza doar tovarasii ! Poate va uitati putin cum rusii ucid crestini in Ucraina ! Poate, pentru ca preacinstitul Putin spunea ca NU STIE cine sunt omuletii verzi care au ocupat Crimeea, apoi tot el i-a medaliat la Moscova. Tezaurul nostru e la Moscova si NU la americani, in 1877 in semn de recunostiinta pentru ca i-am ajutat in razboiul ruso-turc ne-au luat o parte din Moldova !!!

      Ștergere
  7. Mai stie cineva anul,luna când a fost scris articolul acela cu icoane înălțătoare pe teritoriul României ca nu il gasesc.??!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai perfecta dreptate anonim 10.59! Sunt niste nemernici invadatori, profitori si hoti, cotropesc tari si le iau resursele. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de acesti malefici. Unchiul meu ai astepta in '45 sa vina dar n-au venit. In schimb vin acum sa faca dezastre. Doamne apara Romania si pe romani oriunde ar fi ei pe acest pamant !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca americanii pe care noi ii asteptam in '45 sunt acum in Siria de 5 ani si tara e distrusa si oamenii mor de foame si sub bombe .
      Am intrat in rahatul dintre rusi si americani gratuit din cauza idiotilor care ne conduc : Base, Mutu si plagiatorii fara numar.

      Nu se vorbeste in presa si in televiziune de razboi pentru ca a doua zi, toti am pleca , am lasa tara doar cu Guvernul si Parlamentul meu si cu marele mut .
      Dar si ala va fugi la Merkel .
      Deci aici vor ramane 3 tantari de 80 de ani .
      Uitati-va ce e in Siria , in Libia si Irak , in teatrele de razboi si vedeti si restul raspunsurilor.

      Ștergere
    2. Ai parțial dreptate dar în lumea asta nu există decât interese.Cum a fost cu rușii am aflat pușcării lagăre crime,violuri,foame,frică,frig, Nato este mai puternic deci suntem în tabăra bună dacă nu erau americanii rușii erau în Dobrogea.Așa că restul sunt povești pentru copii .Aici nu poți fi neutru ori cu americanii așa ticăloși sau cu nemernicii bețivani .

      Ștergere
    3. Sti ceva? Nu avem nevoie de americani. Astia nu aveau ce cauta in Romania. Sunt niste mizerabili si asa vor fi intotdeauna. Cotropitori de state. Doi bani nu merita acestia.

      Ștergere
    4. In al doilea razboi mondial americanii trimeteau ajutoare in alimente si armament sovieticilor, atunci erau buni. Cand au facut planul Marshal sa ajute cu alimente fermanii sa nu moara infometati din cauza sovieticilor ..americanii au fost buni. Acum Europa spune ca fara ajutorul SUA nu se pot apara de o agresiune rusa. Numai cei care nu vad ca propaganda rusa acum e ca cea a lui Hitler au impresia cu Putin ucide neviovati in Ucraina ..pentru pace !

      Ștergere
    5. Afara cu americanii din Europa. Contropitori si hoti.

      Ștergere
  9. Incepe Apocalipsa 12. Si balaurul maniat pe femeie s-a dus sa faca razboi cu ramasita semintiei ei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca sa încetați cu părerile despre ce si cum o fi,o sa va amintesc de un film a cărui sinteza este următoarea:
    ,,Dati-mi ce vreau si o sa va fie bine''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai,le-am dat,soldati romani care au jurat ca-si apara tara Romania,chiar cu pretul vietii!Si ei,soldatii unde sunt?In tari straine...Siria,Afganistan,Irak.Si se intorc in cosciuge...sau in cel mai bun caz,invalizi de razboi...Razboiul nostru? Cu cine?Noi avem "o tara libera si democrata"Sa auzim de bine.

      Ștergere
    2. Aia-s mercenari nu soldați!
      Când au lovit araboii in Franța a murit un cuplu de romani, beau un suc la o terasa,le-a rămas o fetiță pe drumuri-raspuns :50 de soldati trimiși împotriva isis;
      Rușii ne amenința cu Deveselu;rasp. :bombele atomice de la turci aduse aici,macar acum sa aibă si romanii un atu..DECI, nu mai gândiți voi ca ce si cum...
      ,,Dati-mi ce vreau si o sa opresc totul''__reiau teza filmului despre care va scriam mai devreme.

      Ștergere
    3. Rusii ne ameninta cu Deveselu sau noi ne-am dat mari cu Deveselu ca tantarul care-si agita acul in fata elefantului pana vede rosu?
      Bucurie mare cu scuturile ”antiracheta”, sa fim seriosi, care scuturi? I-am luat pe rusi de prosti.
      Ziceti ca suntem intre rusi si americani si n-aveam ce face si ce alege?
      Pai fratilor in puii mei, alegerea era simpla, daca tot sunteti pe-aici credinciosi in ortodoxie si Hristos.
      Judecati singuri: avem doua daturi de la dumnezeu-
      1. tara asta asezata langa rusi si nu lg. americani ca vecini, si noi in ea. Ca la bloc. Nu-ti place vecinul ramai si faci pace sau te muti, ca doar n-o sa te judeci la nesfarsit. Rusii, sunt vecinii,adica aproapele,cu care trebuie sa faci pace.
      2. Rusii sunt ortodocsi, americanii sunt protestanti in majoritate si preaputinii nevinovati, ca noi, care mai cred cu adevarat in dumnezeu,indiferent de rit sau confesiune. Scriu ei pe bani ce scriu dar God al lor este piramida si nu piatra din vf. unghiului.
      Asa ca Dumnezeu insusi ne-a constrans alegerea prin dat. Daca trebuia sa fim cu americanii ne-ar fi nascut acolo sau pe langa, nu aici.
      Cat a fost Rusia de comunista si l-a exclus pe Dumnezeu,tot la el s-a intors, asa ca ar fi trebuit sa avem mai multa incredere in Dumnezeu ca ne apara de unul dintre ai lui decat de unul strain de legea lui,dar ne-am indoit si ne-am dat cu prietenii dusmanilor lui Hristos, cei care-i manevreaza pe americanii Muppeti.
      Dupa alegerea asta deja trasata pe teren cu creta de Dumnezeu,mai ramanea sa fim demni si mai ortodocsi ca rusii,adica tari in credinta si in propria stare, de popor care poate trai pe picioarele lui singur fara aliante falimentare. Am fi platit probabil biruri mai grele pentru pacea asta, asa cumamfost sortiti s-o facem mereu,din cauza dimensiunilor care ne-ar fi silit sa ne ascutim intelpciunea si inteligenta nativa,dar si ghearele (armele), dar noi nu, a trebuit sa ne vindem sufletul cuiva ca nu ne simteam in siguranta doar singuri cu Dumnezeu.
      Acu culegem ce-am semanat.N-am invatat nimic de la nimeni din istoria noastra framantata,desi i-am avut pe daci, un Stefan, un Viteazu,un Titulescu. Nici macar de la vikingi n-am invatat nimic.
      Ca asa suntem noi mereu coae destepte din prima

      Ștergere
    4. Ce vorbești domnule!!!
      Vrei colhozuri și pușcării vrei lagăre în Siberia vrei cartele de pâine vrei femei violate de cimpanzei beți lasă propaganda bolșevică prietenii tai ortodoxii omoară copii nevinovați în Siria.Doamnă Gheorghiu vă rog nu mai publicați mesajele de la agenți ruși !!!!

      Ștergere
    5. Anonim 2:22 nu a spus ca vrea cu rusii, a spus ca si-ar fi dorit sa fim pe picioarele noastre. Au fost prea putini care au inteles pericolele si era aproape imposibil de blocat "manipularile strategice" pregatite cu dibacie si resurse impresionante. Nu prea am avut de ales... am avut doar senzatia falsa ca am fi in situatia de a alege :)

      Ștergere
  11. Nu vin subiectele voastre in Romania care este aparata de Americani, Germani, Francezi, Iatalieni, Polonezi, etc si alte tari din Europa, vin poate gandurile voastre sa se inchine Comunismului ca si unui IDOL mort si papitoiului Satanei lui Putin si glotei sale de ziaristi comunisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Anonim 13 octombrie 2016, 14:40, dar trezeste-te! Astepti sa-ti cada o bomba in cap sa te trezesti? Ce tot o scalzi cu aiureli? Traieste prezentul, caci va veni dezastrul din cauza mizerabililor astora de americani care s-au fofilat la Deveselu. Este batalia noastra mizeria dintre rusi si americani? Ca cautam noi la mijloc? Ce tot cauta in Romania americanii? Sa isi dea bombe reciproc la Moscova si la Washington (mai ales). Sa ne lase pe noi in pace, caci nu suntem interesati de tensiunile dintre aceste doua tari. In ce hal am ajuns: terenul de bataie intre doua tari straine, o tara tampon, sacrificata pentru interesele altora. Aici sa se lupte ei? Sa ne faca praf pe noi si tot ce am construit in tarisoara asta? Dar sa se faca praf ei, cu tarile lor cu tot. Banditi de americani.

      Ștergere
    2. Dragilor, va urez la toti sa vedeti cum e sub rusi, ca prea le duceti dorul! Va pup pe crestet!

      Ștergere
    3. http://www.lovendal.ro/wp52/marele-profet-edgar-cayce-a-facut-in-urma-cu-80-de-ani-niste-previziuni-uluitoare-privind-rusia-si-rolul-ei-in-lupta-impotriva-bancherilor-illuminati/

      Ștergere
    4. Anonim13 octombrie 2016, 16:39, nu ai inteles: nu vrem nici americani nici rusi.Vrem sa fim noi, romani, independenti de strainatate.

      Ștergere
    5. Tu anonim 14.40 se pare ca esti pe lista de salarizare a lui ciolos si a lui mutu. Macar te platesc bine ca sa dezinformezi? esti tu roman?

      Ștergere
    6. Da anonim 16.39 mai prefer sa traesc sub rusi decat sub kazari jidovi americani invadatori!!!!

      Ștergere
    7. pașol na turbinca ,pleacă de pe acum în Transnistria sau Crimeea să vezi cum umblă câinii cu covrigi în coadă pe acolo vai de sufletul tău

      Ștergere
    8. Anonim 13 oct 14:40 dacă tot îi iubești așa de mult pe americani de ce nu pleci tu în țara lor minunată să simți briza oceanului și democrația lor occidentală.Noi sîntem niște înapoiați de comuniști și vrem un președinte ca Vladimir Putin să nu miște nimeni in front,eu vreau chiar dictatură militară și reintroducerea pedepsei cu moartea pentru criminali și violatori.Aștept înjurăturile voastre aici,dar așa mai cu perdea că sinteți totuși pe un blog.DS

      Ștergere
    9. Asa este cand nu crezi ca dincolo de rusi si americani exista Dumnezeu care te poate tine si pe un varf de par

      Ștergere
    10. Da, asa-i, draga Anonim 02:26.

      Ștergere
  12. Nu uitati ca al treilea razboi mondial va incepe la vremea spanacului (primavara).Paisie Aghioritul.Rusii ataca primavara si americanii in perioada august-decembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde concluzia cu rușii în cehoslovacia august,în Georgia august etc

      Ștergere
  13. CRESTE TENSIUNEA DINTRE RUSIA SI OCCIDENT!!! Rusia le-a cerut oficialilor „să-si aducă rudele acasă”, totul pe fondul tensiunilor sporite care creează perspectiva unui Război Mondial

    https://vremuritulburi.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. Tocmai ce am citit un articol in care se spunea ca;Putin a ordonat oficialilor rusi sa-si aduca rudele acasa,indiferent ca sunt la studii sau locuri de munca in strainatate.
    Cred ca ar fi bine s-o facem si noi cu romanii nostrii!
    Nebunii au scapat de la balamuc!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce crezi că ar fi bine sa-i chemăm pe romani acasă?Te-ai întrebat dacă ei vor să vină,nu crezi că le e mai bine acolo? Dacă simțeau nevoia să vină,veneau singuri,așa că nu trebuie să le purtăm noi de grijă,știu ei mai bine ce au de făcut.DS

      Ștergere
  15. Perfidia propagandei rusesti ,insidioasa si malefica ,va face sa credeti ca americanii sunt la originea tuturor relelor .Fals!.Daca Romania condusa de Ceausescu ar fi avut de ales in 1989 situatia azi ar fi fost alta .Din pacate Rusia era ferm hotarata sa dezmembreze Romania fara alta alternativa pt noi .Nici acum situatia nu s-a schimbat ,in sensul ca Rusia urmareste si va face exact acest lucru ,adica va dezmembra Romania .Numai ca acest lucru nu va dura prea mult .Asa ca suntem exact in tabara care trebuie ,acolo unde ne-a randuit Dumnezeu prin voia Lui .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare cu cine s-a inteles Rusia la Malta sa dea lovitura din 89? Adica tradatorul Gorbi,mai corect spus,el a facut deschiderea spre vest ca doar nu Dumnezeu. Si-apoi cine ti-a spus tie ca americanii-orosisti ne lasa asa nedezmembrati? Ba inca dupa ce ne-au supt vampiric pana la oase intr-o forma sau alta prin toate mizeriile de firme si organizatii interpuse,nu zic ca n-au avut partea lor si rusii si austriecii si altii. Am devenit mai intai un les de care au tras toti in toate partile, care rusi,care americani, vorbim de cei din spatele lor,ca doar nu suntem tanci,vorbim de Oculta frati-miu, pen ce ne certam noi doi aici ca doi fraieri.
      Mai bine baga mare la Dumnezeu ca razboiul nu e intre rusi si americani ci intre ai lui Dumnezeu si ai celuilat, si ambii au si din unii si din ceilalti.
      Tine post, iubeste-ti aproapele,citeste acatiste, mergi la biserica si roaga-te, in stadiul asta in care suntem, alta solutie nu este.

      Ștergere
  16. Perfidia propagandei rusesti ,insidioasa si malefica ,va face sa credeti ca americanii sunt la originea tuturor relelor .Fals!.Daca Romania condusa de Ceausescu ar fi avut de ales in 1989 situatia azi ar fi fost alta .Din pacate Rusia era ferm hotarata sa dezmembreze Romania fara alta alternativa pt noi .Nici acum situatia nu s-a schimbat ,in sensul ca Rusia urmareste si va face exact acest lucru ,adica va dezmembra Romania .Numai ca acest lucru nu va dura prea mult .Asa ca suntem exact in tabara care trebuie ,acolo unde ne-a randuit Dumnezeu prin voia Lui .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevarat , militaru eugen!!!

      Ștergere
    2. Perfect adevărat, dle. Militaru Eugen!!!

      Ștergere
    3. Nu ai dreptate Eugen. Nu trebuie sa fim decat in barca noastra pe care scrie Romania. Nu trebuie sa fim in nici o alta barca straina.Pana cand sa jucam dupa cum ne canta altii din afara?

      Ștergere
    4. Militaru Eugen trebuie să-i felicit pe americani că ti-au spălat creierul atît de bine încît cred și alții ce spui tu și te aprobă.Americanii sînt specialiști in spălarea creierelor și asasinarea economiei țărilor pe unde trec.Dacă vrei să afli metodele lor de acțiune te invit să cauți pe Youtube John Perkins-Confesiunile unui asasin economic, filmul are 4 părți si sper să le vezi in ordine să te convingi singur ce rol au americanii in orice țară.Acest asasin economic din Serviciile Secrete poveștește cu lux de amănunte toți pașii pe care-i urmează pentru distrugerea unei țări.Dacă toți romanii ar vedea această filmare,ar înțelege care e scopul americanilor și ce rol au ei aici.DS

      Ștergere
    5. Au oare tu nu ai trait 50 de ani de comunism DS? Ala nu s-a numit asasinare economica? In timp ce tarile din vest se dezvoltau si infloreau Romania era tinuta pe loc de "marile idei comuniste" ale lui stalin si lenin. Nu s-a vazut oare cat de "benefic" a fost comunismul in ultimii 50 de ani, cand noi am batut pasul pe loc si vestul s-a dezvoltat?

      Voi astia comunistii traiti cu capul in nisip rau de tot. Emigrati in Rusia sau China daca va e atat de dor de comunism.

      Au oare voi comunistii nu vedeti ca tot omul vrea libertate si democratie? Doar unii dintre voi va incapatanati sa va impuneti voi jugul comunist la gatul tuturor.

      Comunismul s-a infaptuit printr-un furt si doar asta a invatat populatia, sa devina o masa de hoti iar acum hotii striga hotii (adica populatia hoata striga catre parlamentarii hoti si se oftica ca doar aia mai pot fura pe cand ei nu)

      A venit ceva bun de la Rusi vreodata? Iti zic eu ca nu.

      Suntem prea mici si avem resurse prea valoroase ca sa putem rezista de capul nostru de aceea ne trebuie aliati si e si normal ca s-a ales vestul in conditiile in care rusii nu au cuvant.

      Ștergere
  17. http://www.lovendal.ro/wp52/un-doctor-indian-care-a-asistat-la-operatia-lui-hillary-clinton-a-fost-gasit-mort-in-conditii-misterioase-la-3-luni-distanta-din-pacate-inca-unul-pe-lista-mortii-a-lui-clinton/

    RăspundețiȘtergere
  18. Observ câ trolii lui Putin au invadat și acest site.
    Pâcat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a invadat nimeni nimic,Anonim13 octombrie 2016, 21:12. Ce tot faci observatii aiurea?

      Ștergere
    2. Nu, sunt ai nostri !

      Ștergere
    3. Anonim 13 oct 21:12 da am invadat acest site sa-l apăr pe Putin pentru că imi doresc un PREȘEDINTE sau PRIM MINISTRU ca el,un mare PATRIOT.Si ca sa-ti răsucesc cuțitul in rană imi doresc unul mai rau ca el,daca se poate dictatură militară și introducerea pedepsei cu moartea pentru toți violatorii si criminalii.Aici toți au furat și și-au făcut de cap pentru că am avut numai lichele la guvernare,care au falimentat țara asta si au vîndut-o străinilor.Astăzi oamenii au ieșit in stradă la Turnu-Severin,la Botoșani și in alte zone,dar guvernanților nu le pasă.Cind V.Putin era Prim ministru a fost in control la o fabrică de ciment unde patronul Deripaska nu plătise salariile oamenilor de luni de zile.După ce i-a cerut explicatii de ce a ajuns fabrica un gunoi,a fost băgat in ședință și obligat să semneze un contract in care se obliga că plătește la toți salariații sumele restante in valoare de 1,5 milioane de dolari.De teamă acest oligarh nici nu a citit contractul și a semnat orbeste,asă că vă invit pe toți să vedeți cum se conduce o țară.Filmarea o găsiti pe Youtube si se numește: Putin il face pe Deripaska să semneze fără să citească.DShttps://www.youtube.com/watch?v=j39KDrBmZyI

      Ștergere
    4. Dictatura am avut , stimate domn, 7.51, dictatura e si la turci acum , nu avem nevoie de cizme militare sa ne sufoce , e groaznic .
      E suficient sa se reconstituie valorile intelectuale competente la conducerea acestei tari , sa vina cei care sunt buni, sunt genii , nu au culoare politica si nu sunt cooptati de Bruxelles sau altii . Sa stiti ca avem asa ceva , sunt foarte putini , dar buni .
      Daca s-ar crea un site cu ,,cine vrea sa conduca Romania de maine '', o sa vedeti ca nu vor fi numai cei ca Vanghelie sau plagiatorii si impostorii actuali, ci vor apare si eminente .
      Resursa umana a Romaniei, nu este inclusa in PNL, ALDE si PSD, este dincolo de ei , este in copiii nostri care sunt cunoscatori de limbi straine , licentiati in domenii de varf dar si in cei din diaspora care au plecat de saracie, umilinta , promiscuitate profesionala .
      Asa se pune problema .


      7.51 Putin a fost un bun lider la inceput , cei de care s-a inconjurat acum - Nuova Rossia ( noii imbogatiti) au adus doar discrepante sociale , luxul si saracia in fostele state sovietice .
      Drogurile au umplut Moscova , prostitutia e la export peste hotare , copiii strazii sunt peste tot , fabrici inchise ca si la noi , somaj, saracie , insa au miliardari ca la noi . Putin s-a ticnit de cand consuma droguri , are o viata dubla, tripla si drumul lui este la apus .
      Este un om care si-a vandut sufletul diavolului pentru marire si putere .

      Ștergere
    5. Continuare :

      Daca cineva vrea sa-l inteleaga pe Vladimir Putin, atunci trebuie sa afle ce i s-a intamplat intr-o noapte dramatica in urma cu 25 de ani, in Germania de Est. BBC vine cu detalii :


      http://www.aktual24.ro/noaptea-care-i-a-schimbat-viata-lui-vladimir-putin-ce-s-a-intamplat-in-urma-cu-25-de-ani/

      Ștergere
    6. Ce mare patriot putin care a furat la de poporul rus miliarde de dolari pe care le are in conturile proprii prin toate bancile din Europa.

      Ștergere
  19. Dragii mei,
    Ne vedem in asta seara la AGENTUL VIP, ANTENA STARS in jurul orei 22,30,prin skipe. Cu dragoste,Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Luati si va minunati !! Animalele care au trait pe teritoriul Romaniei Antice.
    https://sites.google.com/site/daciaromaniaanticamediaonline/animalele-daciei-harta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru acest link, draga Anonim 22:26 !
      Mi-ai produs o bucurie!

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  21. Cine se simte dac sa vada aceste poze https://sites.google.com/site/daciaromaniaanticamediaonline/animalele-daciei-harta

    RăspundețiȘtergere
  22. Dragi atenți ,,inteligenți'' observatori, de plictiseala si pt ca s-au rărit invocările si trimiterile spre rău de pe acest blog, catadicsesc a va lamuri oțăra:
    1. Americanii,oleaca confuzi, l-or votat pe Obama,un micuț musulman;rezultatele se vad Europa atacata din toate partile ,America doar de ,,slabi de îngeri'',interni.
    2. Americanii,acum nemaifiind oleacă ci de-a dreptul buimaci(asta ca urmare a primului punct pt care tre sa plătească un picuț)
    or sa aleagă presedinte un super nebun,varianta dura a dn.Corneliu Vădim,
    deci dragi oficiali-veghetori ai României, intuiți ce va urma...
    ,,Dati-mi ce vreau si o sa opresc nebunia''publicati,Dna Maria

    RăspundețiȘtergere
  23. Pai lumea e condusa de nebuni si muti : Erdogan, Putin , Coreea de Nord, poate iese si Trump si atunci e full de asi .

    Noi il avem pe Mutulica .

    RăspundețiȘtergere
  24. un analist politic rus spunea ca dupa 3 octombrie data ruperii acordului cu sua in siria Rusia are doua variante;,prima Lovitura armata prin surprindere contra europei,pentru care armata are deja pregatita milioane de militari si varianta doi reluarea discutiilor pentru a obtine concesii in europa de est contra oferta pentru cedari in Siria[la fel ca la prima anexare a crimeii acum 200 de ani].Dar autoritatile ruse par a inclina spre prima varianta solicitind ca rudele si copii oficialilor rusi care studiaza in vestul europei sa se repatrieze urgent in Rusia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Dar nu v ati gandit niciodata ca in realitate rusii si americanii se inteleg perfect si actioneaza impreuna dupa planul marilor papusari. Asa ca oricum am dao tot in ghearele fiarei suntem de aceea numai Dumnezeu ne mai poate scoate din situatia in care am intrat si asta daca meritam ......?????!!!! De noi depinde de intoarcerea noastra catre Dumnezeu si de dragostea noastra pentru aproapele nostru . Cu dragoste pentru dna Maria si pentru tot sufletul de roman obidit

    RăspundețiȘtergere
  26. Au venit americanii in Romania, putem spune cu certitudine ca a venit si moartea la noi.Asa au făcut si în Siria au intrat că îi ajută apoi au distrus tot de la om pînă la bou,asta e si soarta noastră guvernantii nostrii să trăiască.-NE-AU CIURUIT MERGETI
    ROMANI SI VOTATI.
    -AVETI CE VOTA?
    -BOICOT ASTA TREBUIE SĂ FACEM ACUM!
    Asta trebuie acum griji noi guvernantilor că noua ne dau griji de 26 de ani,nu sau lăsat blestematii pînă nu ne-au făcut carne de tun.
    -DOAMNE FĂ DREPTATE CĂ LA TINE NE E NĂDEJDEA! SCAPĂ-NE DE NECAZ SI DE NEVOI!

    RăspundețiȘtergere
  27. Este vorba de Inteligenta si Onoare.
    Un picuț incorect este ca lumea întreaga depinde doar de Romania,pt. moment.

    RăspundețiȘtergere
  28. tarile au nevoe de prim ministri capabili ,presedintii sint de obicei niste prosti peste tot locul ca si la noi cei alesi dupa dar mai ales inainte de 1990.

    RăspundețiȘtergere
  29. Mintile voastre vin in Romania care este aparata de Americani , de Germani, de Italieni, de Francezi si de multe alte tari din Europa contra IDOLULUI mort comunist din Rusia si a altora care vor sa ucida viata ca si Putin, pe unde isi lanseaza tancurile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14 octombrie 2016, 15:59, vad ca ai mintea atat de spalata incat numai tampenii ai scris. Irealitati. Traiesti intr-o lume iluzorie pe care ti-au creat-o la nivel mental cei pe care ii slugaresti. Partea cea mai teribila si dramatica, in egala masura, este ca nici macar nu realizezi acest fapt.

      Ștergere
  30. Iar voi care il pupati pe Putin sau pe rusi pe fata va inchinati unui Idol mort : Comunismul cu toti reporterii vostrii de aceeasi orientare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14 octombrie 2016, 16:03, nu pupa nimeni pe Putin, doar tu ii pupi pe americani. Se observa mai ca esti pupin' ...

      Ștergere
  31. Stati oameni calmi, ca nu moare nimeni!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Iar in timp ce mintile voastre se vor inchina Comunismului, vor veni inundatii, cutremure, si alte pedepse pe care vi le veti cere cu alegerile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  33. Iar previziunile voastre vor inceta cand veti vedea cu ochii vostrii ca Rusii condusi de Putin vor fi in stare sa verse sange de om in Ucraina, Crimeea, Transnistria, sau in unele tari din Europa, devenind dictatori moderni peste oameni.

    RăspundețiȘtergere
  34. Parerea mea este ca Putin are un rol foarte important,de nivel inalt spiritual in aseste vremuri.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si este, draga "D" 21:54.

      Ștergere
    2. Draga D. spui multe prostii! Sa fim seriosi " Putin are un rol foarte important de nivel inalt spiritual.....".HA,HA,HA !!! Serios ? Asa il percepi tu ? Inteleg din asta ca-l idolarizezi . Putin are un singur lucru bun, CONDITIA FIZICA , iar asta tine sigur de antrenameentele drahonice ale KGB-ului....
      "Nivel spiritual inalt.."sub nicio forma. Sau poate nu intelegi sensul cuvintelor. Dk scriai Dalai Lama, poate te credeam ! Fara suparare ! Aghiasma

      Ștergere
    3. Aghiasma, nu ai inteles si nu intelegi lucrurile in profunzimea lor.

      Ștergere
    4. si hitler a avut un rol foarte important de nivel inalt spiritual :)

      Ștergere
    5. a, sa nu-l uitam si pe micutul stalin, care a omorat cu mult mai multe milioane de oameni decat hitler. stalin cu rolul sau inalt spiritual a omorat "doar" 40 de milioane de oameni.

      Ștergere
  35. Rușii au comandat si sprijinit sau nu executarea lui Ceaușescu?
    Acesta este un sondaj;răspundeți așadar fiecare așa cum credeți...
    Americanii au sprijinit,ba chiar ordonat,sau nu, bombardarea Ploiestiu-lui?
    Nu șantem ranchiunoși insa trebuie sa știe ambii ca ne șanț datori...
    ,,dati-mi ce doresc''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ,,iti da nimeni nimic '', Los Angeles , insisti degeaba !

      Ștergere
  36. Americani, mai țineți cu ursu prin ambasadorii voștri.
    Va rog.

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu sunt anonim 2:22si 2:46 ca sa ai reper frati-miu, si ca sa ne linistim si cu americanii. Pen ca, O, cine n-a tins macar asa in abstractum ca deziderat visul american, tara tuturor deschiderilor si posibilitatilor, democratia personificata, numai ca a fost o data, (ca niciodata) ACUM NU MAI ESTE, ba mai mult, e dimpotriva, si nici dimpotriva, ar fi fost oarecum demn, nu au reusit cu una sa treaca la cealalta ipostaza, insa ia mataluta de aici sa vezi cine a vrut razboi in Siria, fiindca deh nu poti desparti America de conducatorii ei Iluminatti, caci nu vorbim de tari ci de interesele personale ale unei gasti globaliste, http://investmentwatchblog.com/pulitzer-prize-winning-journalist-hillary-approved-sending-sarin-gas-to-rebels-to-frame-assad-start-syrian-war-german-fm-warns-of-global-confrontation-israel-pushing-for-confrontation-between-a/
    mai ia unul http://investmentwatchblog.com/podesta-wikileaks-email-this-is-the-end-treason/ poate inelegi mai bine cine a livrat uraniul tarii lui si cui, apoi inreaba-te -DE CE?-
    cred ca stii la ce e folosit,nu?
    si daca imaginea ti se pare neconcludenta ia si vezi si asta ca sa mai intelegi si ce mult isi iubesc elitele americane populatia propriei tari https://www.youtube.com/watch?v=Nl5NW9KcMt0
    poate-mi spui si mie acum, cum iti inchipui ca o iubeste pe a noastra sau ca ii va servi interesele cand pe a lor o tradeaza, o imbolnavesc constient, sau o reduc constient, vezi Bill Gates?
    de ce sa ne miram ca ebro-americanii-iluminatti, ne-au transformat déjà in carne de tun, mici cu boia de ardei in scoarta de stejar, ca nici astia nu stiu daca vor mai ramane in picioare ? musiu care ii crezi pe toti agenti rusi, si nu doar nespalati pe creier.
    poate vrei sa vezi si ce zic germanii despre. zic de pericolul unei confruntari globale in care Israelul impinge la un razboi intre Rusia si US! https://www.youtube.com/watch?v=4wxfbCxnrTM, iar in Germania mii de manifestanti au iesit impotriva NATO,oare di ce? sau si astia-s rusofili?
    Stiu ca Putin de-abia asteapta sa ne pape macar o costita, si nu atat pt. zacaminte cat mai alespt.pozitia de cheie franceza, f.corect, dar cine le ridica mingea la fileu si cine-i asmute?
    lasand la o parte tot, rational, daca faci un calcul evident nereligios, iese ca ne-am aliat gresit. Operatia cea mai simpla:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Text fara subiect si predicat , habar nu ai ce spui , cum spui , intelegi doar tu, ceea ce nu e de inteles .

      Ștergere
  38. adunare. Intr-un conflict armat cu cine se va uni taica Putin? Oare nu cu China si Turcia? Cred ca ti-e tot mai clar ce va ramane din cine ne apara pe noi.
    Intelegi de ce ziceam sa lasi politica ca nu ti se potriveste, si nu ni se potriveste in general, si mai bine trecem la rugaciuni, ca-s mai de efect!

    Sa-ti spun una si mai tare. Stii ca de fapt razboiul asta nu vizeaza decat rugaciunile astea pe care le facem noi? de fapt directia lor si nu alta? stiai ca la baza tuturor aparentelor (petrol,bogatii, suprematie in afaceri, putere) sta doar distrugerea credintei in Hristos? dar asta n-o stiu nici macar cei care o fac, fiindca n-au constiinta acelora care ii manipuleaza. In limbaj bidimensional, cand n-ai constiinta, nu-ti pasa nici ce s-a intamplat cu ea.
    Oare di ce? Fiindca lui Moloh si altor lifte de draci,carora elitele susmentionate le aduc omagii si...sacrificii, nu iubesc constiinta si au ce au cu EL, si cu cei care-l iubesc si i se inchina fiindca stiu cine este EL si nu le convine fiindca sunt...orgoliosi :-). Acesta este si motivul pt.care Soros i-a imigrat incoace, doar-doar. Ai sesizat insa ca aici Hristos nu prea i-a lasat sa scape?
    O duma buna, rgt? Nu-ti dau si linkul asta la toata protipendada de frustrati in frunte cu Bush jr. imbracati in mantii negre gen Ku klux klan, la templul lor din in fata flacari aluia, ca nu vreau sa spurc locul cu vibratia lor. In orice caz daca l-ai vedea ai intelege inr-o clipa, tot daca n-ai fi foarte speriat si n-ai crede ca halucinezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata si acest documetar:
      https://www.youtube.com/watch?v=3JlFZJr8ENQ

      Ștergere
    2. nu-l stiam dar exact despre asta vroiam sa spun

      Ștergere
  39. La nivelul asta nu merge pe datorii vechi ci pe interese noi,istoria ne poate doar invata sa nu avem incredere mai ales in ursul de la rasarit condus dictatorial ca germania lui Hitler,ucrainienii si toati europenii o stiu pe pielea lor.

    RăspundețiȘtergere
  40. Te înșeli serifule, nu primesc bobul, am luat gramada

    RăspundețiȘtergere
  41. 8,46 e greu sa-l pricepi pe 3,40 deoarece dupa ora el scrie de afara din strainatate si ii e greu cu limba romana ,poate foloseste si un sistem de scriere cu traducere automata sponsorizata de un stat strain.,dupa continut si pare a fi ora Moscovei.

    RăspundețiȘtergere
  42. A crede mintii si a nu crede sufletului,iata ce te preocupa. UE si americanii ne-au bombardat psihic, spiritual si material. Rusii ne vor trimite bombardeaua finala, fizic. N-am invatat nimic din aliante. 40 de ani sub rusi fara Dumnezeu, 25 de ani sub astialalti tot fara Dumnezeu. Din cauza strainilor am suferit si pierdut mereu. Dar noi ce avem bun pentru noi?
    Noi, de ce trebuie sa cerem mereu sprijinul si mila altor natii decat a lui Dumnezeu? Pe a lui de ce nu o cerem zi de zi,clipa de clipa? De ce nu mergem pe strada gandindu-ne, noi pe noi ne avem? Ai cui suntem, suntem AI NOSTRI?
    Ce usor este sa gandesti ”tactic” si sa-ti strici mintea facand iluzorii aliante, totul se va duce ca un fum de la cea mai puternica si cea mai inzestrata forta militara daca Dumnezeu sufla peste ea dintr-o nara.
    Al cui spion e? Vezi frate? Observi cercul vicios? Trebuie sa fii al cuiva ca altfel nu existi. Asta nu ai inteles.
    Sunt al meu si al ideilor sufletului meu. Spionul meu get-beget.
    Ma gandeam asa, la mine, in cazul cel mai rau, cel in care vin cei care ne vor lepadati de credinta si ne vor cipuiti impotriva vointei sau prin constrangere cu foamea, cat voi fi dispus sa cedez, eu si familia mea? Cata gura voi face? Voi rezista fizic, voi rezista presiunii cu familia? Voi rezista sa-mi vad copii crapand de foame si belindu-si ochii terminati in ochii mei? Ma voi lepada de Hristos? Cat de slab sunt si de neputincios?
    Merita sa traiesti in groaza fara sfarsit si fara iubire, merita sa traiesti cu orice pret?
    Cam astea-s intrebarile mele, frate-miu, acum judeca al cui spion sunt.
    Prefer moartea dintr-o data decat sa ajung sa ma lepad de ceea ce m-a facut sa cunosc dragostea, mila, increderea in imposibil, bucuria pana la lacrimi, armonia pacii, viata in frumusetea adevarului altadata de nerostit. Bucuria de a spune adevarul fara frica. Increderea in dragostea omului.
    Prefer sa mor decat sa le pierd,copiilor mei ce le-ar folosi viata fara toate astea? Cine ar mai fi?
    Ce suntem noi fratilor, ai cui suntem?

    RăspundețiȘtergere
  43. Cat de frumos!!Bravo!!..Dar din pacate noi romanii suntem pierduti...!!Resemnarea,neputinta ,lasitatea ne caracterizeaza pe noi acum...!!In momentul de fata suntem letargici..Si nu stiu daca ne vom trezii vreodata...!!50000 de oamenii sustinatorii ai partidului lui Ciolos....50000???Pentru ce??Pentru tine pentru mine...?Pentru noi..?Acei oameni sunt niste tradatori se vand pentru o suma de bani ca sa sustina un anumit partid..!!!Rusine!!!Va dati seama cata ipocrizie...Oare acele persoane ar fii iesit in strada pentru drepturiile lor a avea o viata mai buna..?De ce nu iesim..?Ce asteptam..?Sa facem ceva..!!!Ce s-a intamplat dupa Colectiv?Nimic.O sa ajungem sa ne intrebam..Ce suntem noi si cui suntem!!Adevarat!!

    RăspundețiȘtergere