marți, 25 octombrie 2016

RAZBOI ! SOLDATI LA RAZBOI !


                                      25 Octombrie 2016,ora 6,23 dimineața !

                                            Dragii mei ,

Astazi dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,care mi-a luminat intunericul dinspre Răsărit, si astfel , am vazut ceva tare trist si ingrijorator.
Vedeam dragii mei, un câmp de lupta in care soldatii se târau pe burtă si cu pusca la ochi.
Multi, foarte multi soldati cu haine verzi ,un verde inchis ca și prafuit, inaintau pe coate si burtă,tragand cu mitraliera sau cu pusca ,ce aveau ei in mâini.


Image result for razboiImage result for razboiImage result for razboi.
Aud glas de femeie,care spune asa:
                      ”Să te ocroteasca Domnul, căci numai pe El Îl avem, și in Cer si pe Pământ!”
Clipă în care , văd o mamă cu un copilas de mână; copilasul s-a smuncit din mâinile ei,ca sa alerge pe câmp, printre tancuri si soldati, dar mama l-a prins din nou pe puiul ei de mîna,pui care avea,circa 5 -6 anisori,si-i spune:
               Bine zici! 
           Asa este! Scapă cine apucă!”
Dragii mei,tristă era si MAMA cu pruncul de mâna,incercand sa scape de furia gloantelor,trista este si aceasta veste pentru noi toți.
Sa nu uitam dragilor,că rpin puterea Rugaciunii,a Iubirii si Dragostei divine,putem sa intoarcem ”armele”,in favoarea noastra.Adica,sa nu mai traim un alt RAZBOI.
Chiar putem face aceasta,prin CREDINȚĂ si RUGACIUNE puternica, prin a deveni mai buni si mai milostivi, prin a invata cum sa daruim din inimă si din suflet ,DRAGOSTE pentru Aproapele nostru,pentru dusmanul nostru,Amin!
                                          Cu dragoste si cu pretuire,Maria. 
  

108 comentarii:

  1. Se tot spune ca nu mai este razboiul cum era in anii '40 , cu pusca si transee. Se vorbeste de razboiul rece, cibernetic etc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am gandit la acest aspect.Poate ca doamna Maria a vazut evenimente din trecut sau mesajul este simbolic.
      V

      Ștergere
    2. Serios? De ce nu s-a luptat rusii in Donbas si Donetk cibernetic sau de ce nu au luat Crimeea cibernetic? Sunt documentare cu inmormantari rapide fara preoti, nu stiu nici ei de ce au lptat si pentru ce au murit. Cautati pe youtube.

      Ștergere
    3. Da,asa este!Este uimitor cum barbarismul nu a disparut nici in ziua de astazi!
      V

      Ștergere
    4. Se pregăteşte un război, care n-a mai fost pe pământ. Acesta este ultimul. Acesta este războiul celor 7 puteri care vor veni să se bată fără preget la Constantinopol. Am văzut o carte, care avea 7 săgeţi mi-a dat-o Eftimie fratele lui Nazarie, pe unde are să vină China,vine prin Indonezia, Pakista'n, Afganistan, Persia şi ajunge la Marea Moartă,acolo are să le deie mormânt Dumnezeu. America vine pe Oceanul Indian,Anglia şi Japonia pe Marea Mediterană, Europa pe Marea Mediterană şi prin Turcia, Rusia vine prin Munţii Caucaz şi se vor bate toţi la Dardanele,la cheia Europei fără preget, cu tot felul de arme care sunt, ca să ardă toatălumea şi nimeni n-are să-i mai poată împăca, că toţi vor să creadă mai binesă moară toţi, numai să nu fie biruiţi. Atunci, 4 îngeri vor sta deasupra Constantinopolului şi vor zice 4 cuvinte: "Staţi, staţi, de-ajuns, pace vouă!".Va merge - cum zice - calul, până în piept în sânge. Şi atunci, toţi o să încremenească, nimeni nu mai pune mâna pe arme, o să se uite la îngeri,care o să strălucească precum para de foc, care vor zice: "Mergeţi pe uliţa cetăţii către miazănoapte, veţi găsi un om smerit, îmbrăcat în haine simple.....................................

      Ștergere
  2. D.na Maria , după tristețea si problemele mele care aproape mi.au distrus moralul , această știre mă face să izbucnesc în lacrimi .Viața mea este total anapoda , oare ce se va întâmpla cu noi toți ?😅😥😥😥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai e simplu: apropie-te de Dumnezeu. E cel mai mare si cel mai puternic aliat al tau. :)
      Asta nu inseamna sa o dai in habotnicie si bigotism.
      Asta inseamna SINCERITATE si echilibru in dragostea ta pentru Dumnezeu.
      Totul se rezolva, totul devine bine, pentru ca asa cum nu e zi fara noapte sau 1 fara 0 in universul asta.... nici problema fara solutie nu exista.
      Succes si nu iti pierde increderea.
      satana vrea prima oara sa iti pierzi increderea (in mai bine) - e primul pas pentru reusita sa si pierderea ta.
      Deci, zambitor si calm, echilibrat, reuseste!

      Valeriu

      Ștergere
    2. Anonim25 octombrie 2016, 13:15: stati linisit/a!!! Daca va rugati la Dumnezeu in fiecare clipa, acesta o sa fie alaturi de dvs in orice moment aveti nevoie si nu numai!!!!
      Stati linistit/a, totul o sa fie bine!

      Ștergere
  3. Asa e doamna Maria,exista riscul declanșării unui război,si eu azi dimineata am primit un semn ,am visat ceva înfiorător eram la mare si multa lume făcea baie in mare era cald soare si la un moment dat sus pe cer deasupra mea a aparut 2 păsări unite si deasupra capetelor lor era curcubeul in forma de semicerc ținea o icoană a Fecioarei Maria in cioc si când am vazut am facut doua cruci de uimirea semnului si apoi a dispărut si toți din mare au vazut semnul ce mi se aratase.Era Fecioara cu Iisus mic in brate.După ce a disparut acele doua pasari cu icoana Fecioarei Maria pe cerul marii au aparut din răsărit foarte multe avioane de război care zburau cu viteza catre rasarit gata sa atace o nava de război sau sa doboare un avion.Clar ca acest incident se va petrece in Marea Neagra banuiesc eu din moment ce eram la mare.Rusia va ataca Nato la Marea Neagra cel mai probabil sau deasupra unei alte mari.Acesta a fost un semn ca războiul este aproape si iminent.Fecioara a vrut sa arate semnul ca războiul este gata sa se declanseze si sa mă pregătesc de mântuire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sigur ca nato va ataca Rusia, dece au venit in coasta lor? americanii traesc doar din razboaie pe care le duc acolo unde au ei interese.

      Ștergere
    2. "pe cerul marii au aparut din răsărit foarte multe avioane de război care zburau cu viteza catre rasarit "
      asta e genial...si zburau pe cer da ? nu in apa ?

      Ștergere
    3. Scz am vrut sa tastez ca avioanele zburau catre directia Vest ,greu cu tastele pe telefon ma descurc greu dar oricum am reusit cat de cat sa ma exprim sa se inteleaga.
      Si mai vroiam sa adaug ca in vis erau foarte multe pasari care zburau speriate tot spre directia Vest unde zburau si avioanele.Clarific,ca Rusia intaratata va veni si va ataca direct flota NATO din Marea Neagra.Si ei la randul lor vor reactiona.Acesta a fost visul.Visele mele s-au adeverit in proportie de 95 %,cam tot ce visez se adevereste si acesta intra la categoria vise profectice pe cale de adeverire.

      Ștergere
    4. Un uragan si un cutremur in Marea Neagra si se rezolva cu ce au rusii si americanii acolo ..ha ha ha .. zboara CA PASARILE tot ce au ei acolo si se bazeaza pe ele ca sa faca razboi sau dispar in adincuri ---- cu Dumnezeul ortodox NU TE JOCI si sa stea linistiti ca DUMNEZEU o sa fac misto de ei CIND VOR SARI CALUL dar asta NUMAI CIND OAMENII SE VOR INTOARCE LA EL prin credinta dreapta = ortodoxa .... si asa orice razboi se trasforma in ZVON de razboi .... dar razboiuL va fi INEVITABIL cind MORTII VII il vor incepe SI DACA MOR tot BINE este .... DUMNEZEU STIE FOARTE BINE MORTII VII MOR CA SA LE FIE SALVATE SUFLETELE si atuncI LASA RAZBOAIELE sa se desfasoare .... dur adevar stiu ....
      SFINTA SCRIPTURA CITIRE :
      6.Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
      MATEI 24


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  4. Bine zis , ,,scapa cine apuca'' . Deci la primele semne tulburi e cazul sa ne facem bagajele si in lumea mare , altfel mori cu zile sub bombe cu rusii si americanii peste tine ca in Siria .
    Cum nu mai au ce jefui acolo mercenarii drogati, vor da iama in Europa unde deja au trimis celule intregi de jihadisti .
    Sa-i multumim alienatei de Merkel ca a facut praf Europa si a umplut-o de nord-africani , de afgani, pakistanezi, marocani, turci si sirieni . Romanii cred ca vor da foc la Parlament daca se vor trezi cu bestiile pe cap prin satele romanesti la taiat capete si violuri . Nici bubosul de Ciolos si nici tembelul de Johannis nu au copii , adica dupa ei potopul .
    l-am omorat pe Ceausescu ca infometa poporul , insa ce fac javrele astea , care au alungat din tara 5 milioane de romani care nu au loc de munca , care s-au indatorat la banci , ca in tara domneste luxul si mizeria , ca s-au chelit paduri intregi pentru straini etc. , cu astia ce ar trebui sa facem ?!
    Tot ei vor introduce cu ordonanta de urgenta inrolarea obligatorie, pentru ca impotentii Klaus si Julien , nu au copii . Numai ca romanul s-a nascut destept si nu are ce cai de la bicicleta sa ii ia , nu se va inrola nici tata mare , vor pleca toti . Ai meu deja si-au ales 3 destinatii unde pot pleca si maine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata ura ...mai usor că va vede Dumnezeu...

      Ștergere
    2. De legea martiala ati auzit,care s e decreteaza in timp de razboi si ce prevede ea,interesativa?. Unde sa fugi ca automat se inchid granitele,pt. a stopa exodul(fuga).

      Ștergere
    3. Sa ne spalam pe cap cu mutul de Johannis si cu Ciolos !

      Ștergere
    4. Tu crezi ca se pot imparti asa dupa ureche arme civililor , cu pregatire de cateva luni de zile ? Se ajunge la razboi civil si scaparea situatiei de sub ontrol . Nu mai stii cine cu cine lupta si iti da in cap . Stii cati sirieni au plecat in primii ani ai razboiului , mii de familii in Germania , in America , in Romania . Cei care au ramas au fost credulii si oamenii simpli de la sate , comunitatile retrase , amarate .

      Ștergere
    5. Anonim 25 oct 13:26 cred că ai punctat destul de bine și îti dau dreptate,dar din păcate romanii sunt foarte naivi.După un an de guvernare a acestor tehnocrați rezultatele sunt ZERO, dar mulți români o sa-i voteze pentru că ei au avut grijă întotdeauna să aleagă ce e mai prost.Nu poți să le scoți occidentul din cap,nici dacă văd cu ochii lor că-i fură sau că le aduc razboiul la ușă.Romania nu a fost niciodată într-un pericol mai mare decît este acum și de cînd trupele americane s-au instalat aici ca la ei acasă.Nu vreau să avem de-a face cu rușii,dar nici cu americanii,îmi doresc ca Romania să fie o țară independentă.Nu avem nevoie să stăm in genunchi în fața nimănui pentru vize sau pentru a intra in Schengen,lucrul acesta nu ne aduce nimic bun.Acum prioritatea noastră este să ne păstrăm țara întreagă și să nu permitem maghiarilor să ne dezbine.Uitați-vă ce se întîmplă în Cluj și Oradea și românii de acolo tac.Constat cu tristețe că oamenii au fost spălați pe creier și nu mai sînt uniți,iar acest lucru le va ușura străinilor planul de distrugere a Romaniei.Mesajul meu este TREZITI-VĂ ROMÂNI.DS

      Ștergere
    6. Nu-i ura Anonim 25 octombrie 2016, 17:21. Oamenii chiar s-au saturat de tembelii astia care ne conduc. Pana cand? Romania trebuie sa se scape de astia, caci nu-s buni de nimic numai sa asculte de ordinele straine sunt interesati. De romani nici ca le pasa. Ne-am saturat de Iohannis dar si de Ciolos cu echipa lui de nonvalori. Destul cu atata batjocura la adresa romanilor si Romaniei. Doamne scapa-ne de ei odata, caci numai tampenii au facut si fac, nu-s buni de nimic, doar la asta se pricep: sa ne vanda pe noi, romanii, strainilor. Foarte rau si grav in acelasi timp.

      Ștergere
  5. rusii sint gata pregatiti,asa au fost si in al doilea razboi mondial cind au santajat anexind teritorii de la romani si polonezi,cu ajutorul nemtilor,cu care apoi s-au certat la impartire desi aveau un tratat anterior Ribentrop-Molotov, pentru aceste anexari-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusii sunt gata pregatiti sa se apere de imperialistii americani care au venit in coasta lor. Nu mai aduce trecutul, traeste in prezent! nu vrei sa-mi spui si despre rascoala din 1907?

      Ștergere
    2. Anonim 25 oct 18:16 așa am spus și eu de fiecare dată,că nu trebuie să ne întoarcem în trecut și nu trebuie să ținem dușmănie pentru ce au făcut alte generații.Trebuie să ne cunoaștem trecutul,dar in același timp noi trăim in prezent și trebuie să ne pregătim viitorul,dacă vrem să nu dispărem ca nație.Dumnezeu a spus să iertăm nu să ne dușmănim,oare unde este credința românului,dacă nu poate să ierte?DS

      Ștergere
  6. Distrugatorul american ajuns în Constanța este urmărit de Flota Militară Rusă
    http://ro.sputnik.md/International/20161025/9577215/distrugator-flota-sua-urmarit-flota-rusa-constanta.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine sa-l urmareasca! ce cauta aici?

      Ștergere
    2. https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=NU+UITA!+Masacrele+comise+de+unguri Trebuie să vedeti acest filmuleț să vă cunoașteți istoria.DS

      Ștergere
    3. au loc ultimele calibrari geostrategice zonale inainte de momentul (probabil) 28-29 Oct 2016 de pe axa Turcia - Siria.
      Chiar daca nu ati fost in viata voastra la biserica si nu v-ati rugat niciodata spuneti acum o rugaciune cum stiti voi si mergeti la biserica cat mai curand.
      Nu Romania va pati ceva, insa va fi trasa ca parte implicata in conflictele altora - pentru ca avem conducatori deosebit de ''destepti''.
      Este programat conflict frontal rusia-sua in axa turcia-siria in 28-29 Oct 2016. Romania ar face bine sa stea deoparte .... dar cine sa asculte un anonim ca mine? ....

      Valeriu

      Ștergere
    4. http://www.businessmagazin.ro/actualitate/cum-arata-noua-arma-a-rusilor-care-poate-distruge-toata-franta-in-cateva-secunde-si-evita-orice-radar-15859010 Unde să mai fugă oamenii cind aceasta rachetă poate distruge o țară intreagă fără să fie detectată de radar.DS

      Ștergere
  7. In al doilea razboi mondial rusii au folosit ca propaganda lupta de clasa iar nemtii lupta de rasa,acum rusii folosesc idei panslaviste ortodocse,deci religioase ca si musulmanii.Totul e doar propaganda la moda zilei in spatele carora sta interesele,aceleasi idei de marire teritoriala imperiale ale tarilor vechi si noi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun oare cînd te vei vindeca de aceasta ură și obsesie pentru ruși.Eu am avut rude care și-au pierdut viața pe front la Odesa,iar fratele bunicii mele s-a întors acasă fără un picior și a rămas invalid de război,dar tot nu pot să-i urăsc așa cum o faci tu.Dacă tot ții cu dinții de trecut de ce nu ai așa ură și pe ungurii,care au distrus zeci de sate din Jud.Sălaj si Com.Trăznea.Eu am vazut cu ochii mei mărturiile acelor oameni,care au scăpat cu viață din acel măcel.Iți mărturisesc că nu m-am oprit din plîns si nu am mai dormit toată noaptea.Dacă tot trăieși in trecut și iubești așa mult occidentul,trebuie să vezi și ce rău ne-au făcut austriecii in 30 aug 1940,cînd ne-au obligat să semnăm acel odios tratat de la Viena in care Romania a fost obligată să cedeze Ungariei 43.492 Km pătrați cu o populatie de 2.266.000 de locuitori de diferite etnii,majoritatea fiind romani.Au fost distruse 11 județe si dărîmate 15 Biserici românești,au fost omorâte sute de persoane și zeci de copii nevinovați.După ce vei vedea această filmare și interviul luat acelor oameni,îți vei da seama ce am vrut să spun despre austriecii care ne vînd acum pădurile și petrolul(OMV)dar și ungurii care vor să ne ocupe Transilvania.Din aceste motive nu mai vreau picior de străin in Romania si nici să văd drapel unguresc in țara mea.Vă recomand tuturor care vă iubiți țara,părintii,bunicii și copii să vedeti acest filmulet pe Youtube care se numeste: NU UITA! Masacrele comise de unguri asupra românilor.DS

      Ștergere
  8. Bună ziua .Poate să-mi explice cineva ce este un război cibernetic .Va mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Hacker virus fura informați secrete etc.

      Ștergere
    3. razboi cibernetic:
      definitie + elemente teoretice: http://www.cssp.ro/analize/2012/07/25/razboiul-cibernetic-%E2%80%93-abordare-teoretica/

      presupune afectarea, transformarea, preluarea de control si exploatarea sistemelor informatice (retele de comunicatii, baze de date, sisteme de control informatic, etc...) ale partii adverse.

      nu il vedem dar ne poate afecta viata semnificativ : exemplu: pica o retea de alimentare cu curent in 10 orase pentru ca e coordonata de un program informatic care e atacat, blocat si dezactivat - e un exemplu de atac informatic.

      Valeriu

      Ștergere
  9. noi putem schimba viitorul trebuie doar sa vrem, sa fim uniti ,Bunul Dumnezeu este cu noi numai ca noi sa cerem si sa nu ne fie frica caci" cine isi iubeste viata si-o va pierde".

    RăspundețiȘtergere
  10. RUGACIUNE PRIN CARE RESPINGEM ATACURILE VIOLENTE!

    O, Prasfanta Treime a carei Putere este inegalabila, Te imploram, revarsa asupra mea, asupra familiei mele, asupra Romaniei si asupra lumii intregi, forta Iubirii Tale, ca sa indeparteze toata lucrarea malefica, toata puterea raului, care incearca sa ne atraga in valtoarea mortii, a fricii si a distrugerii! O, Preasfanta Treime, Tu, care veghezi asupra fiecaruia cu o Iubire atat de tandra, dar in acelasi timp, cu Atotputernicia cu care ai creat lumea, revarsa Fortele Tale Atotputernice asupra fiecaruia dintre noi, asupra Romaniei si asupra lumii intregi! Ofera-ne PACEA, ARMONIA, pazeste in noi IUBIREA, fereste-ne de cutremure, de razboaie, de tot ce nu vine de la Tine!
    Multumesc Doamne, ca mi-ai ascultat rugaciunea. Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa parerea mea ,e o rugaciune frumoasa si buna.
      Poate ar trebui sa o postati zilnic,s-o vedem si sa ne rugam.
      Nu avem ce pierde...

      Ștergere
    2. Buna ziua. Cred ca a sosit timpul,ca toți Romani sa rostească aceasta rugăciune, si multe altele.Strămoșii noștri au aparat tara,chiar cu prețul viții,dar noi trăim alte vremuri,eu cred ca noi toți ce-i care dorim liniște in tara,nu dorim război,si alte nenorociri,nu dorim sa ne piedem copii,si nepoții atunci sa ne unim cu toți in credință.A sosit timpul ca Romani,sa arate întregii lumi,ca ei sunt saraci,si nu sunt pregătiți pentru război,dar sunt pregătiți,sa-l aștepte pe Mântuitorul lumi.Părerea mea este daca ieșim in strada pentru dreptate,sa ieșim cu lumânări aprinse,si icoane pentru a ne proteja tara.Așa cu in noaptea de înviere aprindem lumânări si ne bucuram de învierea lui IISUS,așa si acum ne vom bucura,de puterea cereasca care ne ajuta,sa scăpam de Americani si Rusi.
      Numai prin credință,si uniti vom deveni mai buni,înaintea lui IISUS.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    3. Este minunat ce spui tu Maria din Banat,ar fi frumos să fie și adevărat,dar din păcate orice manifestație in stradă s-a soldat cu violență.DS

      Ștergere
    4. Amín,Bunul Dumnezeu sa te binecuvinteze,cred cu adevarat ca BUNUL DUMNEZEU are un plan cu fiecare ,sa avem rabdare si sa ne încredem în El.

      Ștergere
    5. Buna ziua.Va fi si adevărat ce scriu,cu puterea lui Dumnezeu vom muta si munții noi Romani.Noi suntem o tara foarte săracă material,dar cea mai bogata spiritual.A sosit timpul sa fim cu adevărat creștini,si sa nu ne mai lăsam manipulați,cu credinta in IISUS vom muta si muntii,si putem opri si războiul,totul depinde de noi.Eu cred ca saraci in Romania suntem poate mai multi decât bogați,si daca noi toți ce-i saraci il iubim pe IISUS,si el ne ajuta la greu,dar sa fim uniti.Ma gândeam ca in strada vom ieși când partidele politice vor sa ne manipuleze in continuare,dar nu mai au putere pentru ca noi,il vom ruga pe IISUS sa ne arate adevărul,daca ei vor încerca cu violenta,noi ce-i,creștini vom ieși cu lumânări si icoane,vom îngenunchea in fata bisericilor,sau mănăstirilor si vor cere ajutorul lui IISUS.Credeți ca IISUS ne va arata adevărul,si ne ajuta mai mult ca niciodată.Nu mai suport atata suferință,ce au făcut politicieni cu tara noastră,cred ca a sosit timpul ca toți Romani sa vina acasă daca il iubesc pe IISUS.
      Daca căutați pe blog o sa găsiți ca eu le doream politicienilor sa stea in cutii de carton,dar acum le doresc sa se întoarcă si ei la credință,pentru ca mult nu durează si vor pierde partea materiala,cu puterea lui IISUS un ne jucam,trebuie să-l urmam pe IISUS.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
  11. Război război război SERIOS

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. NU va fi peste Romania. NU va fi pentru ca au fost dezactivate elementele declansatoare la nivel de circumstante spatio-temporale.

      Dar... cum sa va explic metaforic.... un chirurg care scoate niste tumori ... daca acele tumori (complexe situationale in spatio-timp) apar prea multe si prea dese (daca politicienii romani calca prea mult in gropi de cretini ce sunt expunand Romania unro riscuri) rata de extractie a lor poate deveni mai mica decat rata de aparitie a lor.

      Doar daca ne baga cu de-a sila in razboi minunatii si neasemuitii nostri conducatori (de fapt niste tradatori rapace - majoritatea dintre ei) , impotriva regulilor spatiului si timpului instituite peste capetele lor - doar atunci nu mai poate fi stavilita furia razboiului pe pamant romanesc.

      Eu m-am uitat si am vazut ca NU va fi razboi pe pamantul Romaniei.

      Dar daca Romania nu sta calma si zgandare cu batul prin gard isi poate face rau singura.

      Valeriu

      Ștergere
    2. Deci :concluzia: RAZBOI SA NU FIE in Romania!
      Caci asa zic eu!

      Valeriu

      Ștergere
  13. Nu ne mai rămîne decît să fugim pe la sate la neamuri,cine poate fugi în străinătate au șanse mari cine rămîne in orașe vai si amar.Dacă asa ne este scris să fim decimati măcar să ne spovedim si împărtășim să murim cu HRISTOS in inimile noastre.Dar vă spun eu că sămînta asta de romani nu va pieri,DUMNEZEU are El ceva de făcut in lumea asta cu noi.Si incă ceva tinerii bărbati ce veti lupta veti fi invingători doar atunci cînd veti lupta pt tara voastră, de veti lupta pt ocultă sau americani veti fi ucisi.DOAMNE AJUTĂ NU PRĂPĂDI ROMANIA DE TOT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In munti Anonim 25 octombrie 2016, 17:25!

      Ștergere
    2. nu, in Romania e cel mai sigur. La sate e cel mai sigur. In strainatate e cel mai putin sigur. In marile orase din strainatate e minimul de siguranta.

      Valeriu

      Ștergere
    3. Anonim 25 oct 17.25 care tineri,care barbati ai impresia ca stie cineva sa tina o arma in mana sau vrei sa vezi macelul de la revolutie cind s-au impuscat intre ei.Poate vrei sa le vorbesti tinerilor de cluburi,de tablete si de telefoane de ultima generatie ca la asta se pricep cel mai bine.Nu te baza pe ei pentru situatii de criza ca din moment ce nu se mai face armata,nu ai ce sa astepti.DS
















      Ștergere
  14. Dn.Maria odata a-ti avut o viziune cu casa poporului in flacari, poate sa se adevereasca ?? Si sa se afle tot parlamentari inauntru Doamne scapane de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parlamentul Romaniei e ULTIMA INSTITUTIE apartinand romanilor. Restul sunt deja vandute. Problema e ca Parlamentul e penetrat de corupti. Nu sunt toti corupti, doar majoritatea :) .

      Poporul roman se afla intr-o pozitie ....relativ sensibila.

      Valeriu

      Ștergere
  15. Intr-o biserica ortodoxa din Romania s-a primit un mesaj din care reiesea ca Maica Domnului va apara Romania.Turcii ne vor ataca primii dar toti care vor intra in Romania se vor transforma in stane de piatra.Ii va ingheta Arhanghelul Mihail cu mainile pe arme.Nu vor putea sa faca nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat.
      Dar nu e vorba de turci sau nu doar de turci.
      Ne iubeste Maica Domnului si Sf. Andrei de nu se poate.
      Eu zic ca fiecare dintre noi le poate adresa o rugaciune si un multumesc!
      Daca aveti posibilitatea vizitati pestera Sf. Andrei din Dobrogea!

      Valeriu

      Ștergere
  16. http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2016/06/romania-anului-2017-abordare-astrologica.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu va fi nimic, mai este pana atunci, va stresati degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nici sa nu va treaca prin minte ca nu va fi razboi .Razboi mondial dezastruos si monstruos .Pronia Divina .Mai aveti timp sa va pregatiti cat de cat ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sunteti asa sigur?

      Ștergere
    2. ''Nici sa nu va treaca prin minte ca nu va fi razboi .''

      Eu zic ca nimeni nu trebuie sa fie asa de tupeist incat sa puna la indoiala vointa divina.
      Iar daca Dumnezeu hotaraste ca oamenii nu mai au nevoie de un al treilea razboi mondial, atunci e simplu: nu se va mai intampla asa ceva.
      Nu-L subestima pe Dumnezeu, e cel mai puternic si TOATE se afla sub mana sa... inclusiv sirul evenimentelor din trecut, prezent si viitor.
      De aceea exista rugaciunea !
      Pentru ca oamenii pot schimba timpul prin Dumnezeu folosind rugaciunea si faptul de a deveni mai buni, mai apropiati de Hristos, de modelul christic.

      NIMIC NU E BATUT IN CUIE NICIODATA - Iata cat de LIBER e omul !!!! Liber prin dragoste, prin credinta si prin rugaciune!
      Sa nu ne treaca prin minte ca nu va fi razboi ??? De ce asa sumbra viziunea asupra viitorului ??? Exista Dumnezeu, exista speranta.
      :)

      Valeriu

      Ștergere
  19. Numai soldati rusi se potrivesc spuselor dumneavoasta,adica verzi.
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/8b/d4/55/8bd4557782f750f9b9d2402c132ad87a.jpg
    http://images.unian.net/photos/2015_02/1422837893-1599.jpg
    https://media.licdn.com/mpr/mpr/jc/AAEAAQAAAAAAAALVAAAAJDdhMDIxOGRjLTJiNDItNGY3Yi1hNzJjLTNlY2JjNjlhYzVlNg.jpg

    RăspundețiȘtergere
  20. Asta ar fi unul din rezultatele neimplicarii romanasilor căci i-au lăsat pe toți sa facă din tara asta care și cum au vrut.am citit comentarii ca dacă se va întâmpla asta copiii romanasilor deja și-au ales destinatii"exotice" de unde sa privească liniștiți la prostii care sunt în război. Ha ha ha. Fals baaaa. ...doamne cata prostie...nu e de mirare unde a ajuns tara asta cu asemenea specimene.daca se da ordin de război voi credeți ca va mai lasă careva sa treceți granița spre destinațiile "exotice".??? Extremely funny this roumanians thoughts. ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, nu scapa nimeni doar daca plecati de pe acum

      Ștergere
    2. Asa e. Din pacate ,nici cei care vvor voi sa vina inapoi .nu vor mai putea. Nu va mai fi serviul de imigrari activ ,ci doar armata, care o mai fi la datorie atunci.

      Ștergere
  21. Asa este si ar fi corect. Dava ar fi facut asa si strabunii nostri noi nu mai existam ca sa alegem destinatii exoticeeeeee. Rusine celor care gandesc asa si si mai spun romani si cretini!!!????? Domnul Iisus Hristos cand a spus "iubiti va unii pe altii asa cum Eu v am iubit" se refera la jertfa de sine pentru cei pe care ii iubim. Cei ce nu gandesc asa nici pe Dumnezeu nu il au si sa fie siguri ca nici pe alte meleaguri nu le va fi bine pentru ca nu au facut ce trebuia in fata lui Dumnezeu. Asta ar trebui sa ne fie clar. Cu dragoste pentru doamna Maria si pentru adevaratii romani de pretutindeni

    RăspundețiȘtergere
  22. Cine neaga cu vehementa ca razboiul nu va avea loc ,neaga si scrierile Mariei pe blog prin Duhul Sfant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razboiul nu va avea loc IN ROMANIA!
      Nu acum, nu are voie sa apara!
      Eu cred in pacea si intregimea + intregirea tarii mele!
      :)

      Valeriu

      Ștergere
    2. Valeriu,ai dreptate nu acum incepe dar va incepe in 2018 .Atunci va fii razboi pentru UNIRE.2018.Fii sigur de asta ca nu spun de la mine.

      Ștergere
    3. pt Anonim:
      Da, stiu la ce te referi.
      Dar ca linii situationale spatio-temporale exista si alte alternative, nu doar cele violente. De fapt daca stau sa ma gandesc cele cu adevarat violente sunt destul de putine - de impact , dar putine.
      O alta alternativa ar fi cererea regiunilor din jur sa adere la Romania (din motive nitel mai meschine, economice...) dar ca ele sa aiba nevoie de Romania, reintregind vechea Dacie, e nevoie de niste evenimente de asa natura incat sa apara motivatia aceasta pentru aceste regiuni.

      Nu neg ca nu e posibil sa avem evenimente cu rusi in tara - e posibil. Ce zic eu e ca nu sunt de impact - vorbim de saptamani sau luni de zile nu ani sau zeci de ani. Adica vorbim de o obraznicie de moment la nivel istoric, nu de ceva cu continuitate si sub nici o forma nu vorbim de ani sau zeci de ani.

      Mai degraba aventura militara rusa ar fi contextul (neplacut si violent) al expansiunii teritoriale a Romaniei de mai apoi. Cam asa se pune problema.
      Culmea e ca daca Romania e lasata neatinsa militar sansele sa devina mai mare sunt mai mici - stiu e contradictoriu ce zic dar are logica dpdv geopolitic.

      Valeriu

      Ștergere
    4. Viitorul nu e doar unul. Exista o infinitate de linii situationale spatio-temporale care sunt concomitent, dar doar una exista in mod real exprimata. Problema e ca nu e continuu aceeasi, liniile variaza, e ca si cum un tramvai ar trece pe diverse linii folosind un macaz aici sau un macaz acolo. Cam asa e...
      Ce le separa (liniile situationale spatio-temporale ) sunt sansele de intrare sau iesire pe o linie spatio-temporala ale existentei ,ale realitatii.
      Ma intelegeti sau suna necunoscut ce zic? :D ?

      Valeriu

      Ștergere
    5. Mda,ceea ce spui tu nu prea se potriveste mergi pe alta linie in schimb noi mergem pe partea de profeții.Ceea ce crezi tu este pur strategie si nimic realist si concret.Îmi pare rau asta e parerea mea si asta simt.Harul clarviziunii nu e de comentat si ceea se arata nu este nici ficțiune este pura realitate.

      Ștergere
    6. Da, Valeriu, asa este. Ai dreptate!:)

      Ștergere
  23. World War 3 is on the Horizon 2016
    https://youtu.be/Uh7RdNIMVOk

    RăspundețiȘtergere
  24. In caz de război nimeni nu mai pleacă din țară si încep recrutările ai 18 ani la război Nu visa ca pleci in dubai si stai la plajă :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai deja se discuta sa introduca stagiul militar obligatoriu, asa poate invata si tinerii ce inseamna sa servesti tara.DS

      Ștergere
    2. A cui tara sa o servesc ? Glumesti ! Dar oare milioanele de sirieni , irakieni, libieni de ce au fugit , de ce nu si-au servit tara ? Vrea cineva sa fie schilodit sau sa crape ca asa vrea Putin si Obama sau madam Hillary ?
      Aceste modalitati fortate vor determina romanii sa plece , sa scape in masa , o sa vedeti , vor apare culoare de iesire peste tot la granite , la noi Coruptia e Stapana iar Viata are un pret.

      Se doreste debarasarea tarii de cateva milioane de romani ...si asa Romania mai are in prezent 14 milioane . Daca vor mai ramane vreo 10 , ptr. Bruxelles e ok.

      Ștergere
  25. Ce bine zici anonim,17.26,chiar la asta ma gîndeam si eu,cu parlamentarii,oare la un cutremur,nu s-ar afla toti in parlament,ca ma tot gîndesc,nu le e rusine,noi am votat sa fie numai 300,dar ei tot 600 sint,acuma pe citi alegem în decembrie?unde e legea,unde e dreptatea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26oct 00.09 nu mai fi asa naiv ca daca o sa-i prinda cutremurul acolo vor scapa toti,nu ai vazut ce ziduri groase sunt la Casa Poporului.Sa nu mai vorbim de buncarele secrete care au fost facute si de care nu stiu prea multi, proiectul il avea arhitecta Anca Petrescu pe care au lichidat-o intr-un accident de masina.DS

      Ștergere
  26. DS ,ungurii sint de 1000 de ani cu noi in Ardeal,habsburgii au construit in tot imperiul ,oameni seriosi si civilizati care au creat un inceput al uniunii europene ,Cu dictatul de la viena cea ce multi romani ar trebui sa stie si nu li se spune, e ca a fost marea noastra gresala deoarece Romania a solicitat arbitrajul,mare gresala. Iar cu rusii am doua motive.intii ca au omorit milioane de romani si polonezi nevinovati si ne-u impus comunismul care ne-au adus ultimii din Europa ,[plus mari chinuri doar pentru unii ]si la 'mina' tuturor,Iar cind te vad pe tine ca le ei apararea indiferent de situatie i-mi mai trezesti si amintiri si resentimene impotriva lor cu atit mai mult cu cit ii ataci pentru ei pe nedrept pe americani care in doua razboaie mondiale au luptat in Europa si in lume pentru a le salva de dictaturi,inclusiv i-a ajutat pe rusii tai in timpul razboiului, pe care ii aperi in orice conjunctura-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, se vede treaba ca nu cunosti prea multe despre unguri. Sa sti ca au mai multe fete. Nu am o parere buna despre ei. Sa nu uitam masacrele de la Ip si Traznea. Acolo au facut ravagii. Nu-i ridica in slavi caci nu merita acestia. Este impardonabil ce au facut, una dintre mizeriie pe care le-au facut este ca au spintecat femei romance insarcinate cu baionetele, scotandu-le copii nenascuti pe care i-au spintecart de asemeni iar apoi le-au legat de cai si le-au tarat pe drumuri. Au ingropat romani macelariti care inca mai respirau. Crezi ca sunt mai normali acum? Iti spun o vorba din batrani care este valabila fara dar si poate: lupul isi schimba parul dar naravul ba! Sa nu uiti asta.

      Citeste aici si mai gadeste-te:
      Mai ales de la sectiunea C. Martiri din anii 1918-1945. Citeste...

      http://www.marturisitorii.ro/2013/12/07/martiraj-si-sfintenie-romaneasca-secolul-xx-sfinti-romani-recent-canonizati-si-martiri-romani-ucisi-bestial-de-unguri/

      http://foaienationala.ro/nenorocirile-de-la-ip-si-traznea.html

      Ștergere
    2. Craciun intra sa vezi filarea pe Youtube si apoi mai vorbim. NU VOI UITA!Masacrele facute de unguri asupra romanilor.DS

      Ștergere
    3. Anonim 26 oct 13:43 eu am vazut imaginile şi nu am putut să mă opresc din plîns,dar lui Crăciun degeaba îi spui că oricum nu va înţelege.El e pro ungur şi pro american asa că nu ai cu cine să discuţi.Timpul ne va dovedi cine a avut dreptate.DS

      Ștergere
  27. Pentru Dumnezeu! Voi chiar nu constientizati cand va rugati lui Dumnezeu sa va scape de criminali,parlamentari,straini etc?? Pai voi credeti ca Dumnezeu iubeste conditionat ca noi si face separatie intre fii sai?? Dumnezeu iubeste neconditionat,adica indiferent de alegerile de lumina sau intuneric pe care le fac copii sai.Singura sa dorinta este ca acestia sa-si aminteasca de Sursa de iubire din care au fost creati,iar aceasta o pot face oricand ca doar sunt nemuritori.

    Daca nu invatam lectia iertarii din iubire nu avem cum sa intelegem alegerile celorlalti,indiferent care sunt acestea.
    Cum credeti ca-l iubiti pe Dumnezeu daca va urati semenii?? In semenii nostrii se afla multitudinea de aspecte ale lui Dumnezeu. Deci cand va doriti sa cada bomba pe parlamentari,pe cine credeti ca pedepsiti?

    Misiunea noastra aici este sa ne ajutm intre noi sa ne regasim lumina din care am fost creati,nu sa-i indepartam pe cei care au uitat cine sunt!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca nu doresc sa-si amineasca nicicum inseamna sa-i luam in brate si sa-i lasam sa ne distruga?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  28. Rusii pregatec pentru2018 o racheta cu raza de actiune10000km[ajunge pina in America] nedetectabila radar cu multe focoase nucleare cu o putere de 2000 de ori cit cea de la Hirosima,se anunta azi la tv. -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))
      eu mi-am pregatit dragoste in inima pentru tot Pamantul.
      ... nu s-a anuntat asta la tv :)) ....

      Valeriu

      Ștergere
    2. Bv Valeriu, ma bucur cand mai sunt oameni cu inima plina de iubire pentru totii.

      Ștergere
    3. Bine că te-ai trezit şi tu Crăciun după ce am dat eu toate detaliile despre aceste rachete cu lux de amănunte.Vezi că nu e vorba de 10.000 Km şi are o rază de 20.000 Km,aşa că îi pune la punct şi pe americanii tai dar şi pe unguri.Acum înţelegi de ce e bine să stăm potoliţi şi să nu mai îi tot zgîndărim pe ruşi.În timp ce ăştia furau în România şi ne îndatorau la Banca Mondială,Putin investea în Armata Rusă şi se înarma pînâ in dinţii să ţină pasul cu dusmanul.DS

      Ștergere
  29. NATO se mobilizează la frontiera cu Rusia. România, un element-cheie al strategiei Alianței

    NATO va face presiuni asupra membrilor Alianței, pentru a contribui la cea mai importantă mobilizare militară la granițele Rusiei de după Războiul Rece, transmite Reuters.

    Statele Unite, Canada, Germania și Marea Britanie conduc cele patru grupuri de luptă și se speră ca Danemarca, Franța, Italia și alți aliați să contribuie la efectivele acestora.

    Jens Stoltenberg, Secretarul-General al NATO, spune că o astfel de mobilizare ar fi o demonstrație a legăturilor transatlantice.

    Aceste grupuri de luptă vor fi sprijinite de forța de reacție rapidă a NATO, care numără 40.000 de trupe.

    Strategia este una de descurajare a Rusiei, iar această desfășurare de forțe ar putea fi completată cu patrule aeriene, sisteme anti-rachetă și sisteme de protecție împotriva atacurilor cibernetice.

    Alianța este însă deficitară la capitolul prezenței la Marea Neagră, despre care președintele Turciei, Recep Erdogan, afirma că devine un ”lac rusesc”.

    România, Bulgaria și Turcia sunt așteptate să vină cu un plan de a-și spori patrulele aeriene și navale, iar în România va fi staționată o brigadă multinațională.

    Sursa Antena3.ro 26.oct.2016: https://www.antena3.ro/externe/nato-se-mobilizeaza-la-frontiera-cu-rusia-romania-un-element-cheie-al-strategiei-aliantei-382794.html

    RăspundețiȘtergere
  30. Da anonim 12/56,le trimitem iubirea care noi suntem fiindca aceia sunt alte aspecte ale noastre si implicit ale Dumnezeului nostru CREATOR.Ei vor primi acea lumina fiindca o vor recunoaste la nivel subtil, asa cum si noi am primit lumina si intelegerea de la alti frati de lumina.Nu-ti imagina ca noi am fost mai brezi.Cu totii am experimentat cele mai urate forme de intuneric,dar cu ajutorul lui Dumnezeu prin alte fiinte de lumina am reusit sa devenim acea lumina.
    DUMNEZEU DORESTE SA IERTAM TOT CE PARE DE NEIERTAT.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  31. Duminica sunt alegeri in Rep. Moldova si se prefigureaza o victorie a lui Igor Dodon,omul Moscovei care va cere unirea Rep. Moldova cu Moldova Romaneasca,asfel se va forma Moldova lui Stefan Cel Mare. In editia de astazi a ziarului DC News, Alexandru Cumpanasu descrie cu amanuntul acest plan de federalizare a Romaniei pus la cale de Germania,Austria,Ungaria si Rusia. Urmeaza zile cumplite pentru romani si tara. Otilia Bacau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Otilia să sti că acolo sunt mulţi moldoveni pro ruşi,este falsă ideea care s-a vehiculat cind au venit in Bucureşi că ei vor unirea cu Romania.Dacă se face un referendum acolo vom constata că majoritatea nu vor unirea cu noi şi lucrul acesta se vede chiar acum la alegei că au votat cu Igor Dodom.DS

      Ștergere
  32. http://stirileprotv.ro/stiri/international/marea-britanie-trimite-o-forta-militara-de-amploare-in-romania-si-tarile-baltice-tara-noastra-va-primi-avioane-de-lupta.html

    RăspundețiȘtergere
  33. tocmai s-a anuntat o regrupare a fortelor pro europene la alegerile prezidentiale din R. Moldova prin retragerea lui Lupu si alti candidati in favoarea favoritei Maia Sandu,prin care aceasta sa fie pe locul 2 cu peste 30 procente,in timp ce Dodon vorbea in campania electorala de Crimeia ruseasca-craciun

    RăspundețiȘtergere
  34. Pai cine vrea razboi ?
    De ce dati vina pe rusi ?
    De la ,89 incoace rusu' i-a dat o palma georgianului si si-a luat inapoi Crimeea .
    Americanu a distrus Jugoslavia, Irak, Libia ,l-a spinzurat pe Saddam si asasinat pe Gadafi ...
    Pe unde au trecut...acum e DEMOCRATIE... )))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Americanul si dracul. Tot aia e.

      Ștergere
    2. Arma si uciderea si dracul. Tot aia e.
      p.s. nu mai politiza atmosfera de aici!

      Valeriu

      Ștergere
    3. Cei mai perversi sunt americanii. Le place sa creeze tensiuni care sa conduca la neintelegeri. Mai bine nu ne faceam de lucru cu ei.

      Ștergere
  35. 21.33nu am vazut ca americanii sa fi luat o palma de teren din Iugoslavia,Irak sau Libia dar rusii pe unde trec usuca tot AU LUAT Abhazia,Crimeia,Basarabia,Bucovina,Transnistria ,plus tezaurele,vorba aia ;Davai ceas davai palton,de la Nistru pin la Donau,Si asta de sute de ani de la testamentul lui Petru cel 'Mare'-citire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:03 esti dus cu pluta rau de tot.Nu sti ce vorbesti si vorbesti prostii. lasa TU ''davaiul''de acum 100de ani...IN ZILE NOASTRE AU FOST MACELARITI MILIOANE DE SUFLETE NEVINOVATE SI VOR MAI FI DACA VOR CONTINUA CRIMELE ,doar pentru setea de sange,de jaf,de dezumanizare,de depopulare.FOARTE TRIST dar sper ca BUNUL DUMNEZEU SA PROTEJEZE ROMANIA SI TOTI ROMANII.Amin. Paraschiva
      PS...si nu e vorba de'' o palma de teren''.......E VORBA DE CRIME SI MACELURI ASUPRA UMANITATII

      Ștergere
  36. 21.33nu am vazut ca americanii sa fi luat o palma de teren din Iugoslavia,Irak sau Libia dar rusii pe unde trec usuca tot AU LUAT Abhazia,Crimeia,Basarabia,Bucovina,Transnistria ,plus tezaurele,vorba aia ;Davai ceas davai palton,de la Nistru pin la Donau,Si asta de sute de ani de la testamentul lui Petru cel 'Mare'-citire.

    RăspundețiȘtergere
  37. http://www.zf.ro/business-international/marea-britanie-trimite-tancuri-drone-si-soldati-in-estonia-la-granita-cu-rusia-15864668

    RăspundețiȘtergere
  38. Sa nu cofundam poporul american cu Cabala care domina America si nu numai.Si americanii au probleme din cauza acestei plagi bolnave de putere.Acolitii asestei caracatite nebune sunt in toate guvernele lumii.Uitati-va la noi cum presedintele,primul ministru si ambasadorul SUA vorbesc aceeasi limba,iar noi ca prostii ne facem ca nu intelegem.Nici macar nu se mai feresc fiindca ne-au supus la tot felul de teste de vigilenta, din care a rezultat marea noastra ignoranta-ADORMIREA VESNICA.

    Nu spun degeaba ca stam intro stare de confort mental si impovaram pe Dumnezeu si toti sfintii sa faca treaba pentru care noi suntem aici.
    Nu suntem intamplator pe Pamant sau in Romania, ACUM,,in aceste vremuri,avem multa treaba de facut.IESITI DIN LANCEZEALA ASTA DE ASTEPTARE SA SE IMPLINEASCA PROFETIILE
    FIINDCA SUNTEM AICI PENTRU A DA CU PROFETIILE DE PAMANT.Suntem aici sa invitam imparatia intunericului sa ni se alature in instalarea IMPARATIEI DIVINE DE LUMINA.
    Cei care refuza invitatia de intoarcere in lumina sunt preluati de insusi Creatorul si "reciclati".

    Poate unii dintre noi nu stiu, dar foarte multe Fiinte intunecate s-au intors la lumina,iar in aceste vremuri lucreaza impreuna cu noi in incercarea de covingere a celor ramasi in slujba intunericului sa se rasgandeasca.
    Cei care s-au intors in lumina se straduiesc sa apere Pamantul de razboiul pe care fratii lor intunecati vor sa-l aduca la nivel mondial.

    Haideti sa sustinem acest Pamant si pe pamantenii nostrii cu iubirea care salasluieste in Cristul nostru interior.

    "EU SUNT CALEA,ADEVARUL SI VIATA" spusa de ISUS, reprezinta calea inimii, adica IUBIREA pe care a plantat-o in inima noastra,si a crescut timp de doua mii de ani iar acum a ajuns la maturitate si trebuie s-o trimitem pe CALE in ADEVAR.

    Descoperiti-va CRISTUL INTERIOR, ca acolo este CALEA si ADEVARUL despre care vorbea.Imaginati-va inima transformata in icoana care reprezinta imaginea Cristica,si sarutati aceasta icoana.Abia atunci veti descoperi adevarata dragoste.Imbratisati interiorul vostru!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  39. Stii_21 33. Cum vor sârbii sa numească BD.Magheru ? Slobodan milosevici ...
    Araboii sânt buni tare si ăștia..

    RăspundețiȘtergere
  40. http://www.zf.ro/business-international/sapte-state-nato-vor-trimite-trupe-in-romania-militari-romani-vor-fi-detasati-in-polonia-15868870

    RăspundețiȘtergere
  41. Doamne Fereste !!!! Sa ne rugam cat mai mult si mai des, putem schimba ceea ce se va intampla in viitor!

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  43. Ei ,celor ce tot plingeti de dorul rusilor ,bucurati-va ca va vin rusii,Sa va vad eu acum pe unde' o sa va scoateti 'camasa'.

    RăspundețiȘtergere