luni, 17 octombrie 2016

RUSIA ESTE GATA DE RĂZBOI , GATA SĂ OCUPE ROMÂNIA !

                                           17 Octombrie 2016,ora 6,23 dimineața !

                                                 Dragii mei, 

Astazi dimineață treaza fiind,aud glas care spune ceva 

cutremurator.Image result for tancuri
Glasul spunea asa dragilor:
                           ” O Să ne gonească rusii !

Dar un alt glas intervine si continuă:

            Se poate întâmpla, ca rusii să ne ocupe !” 

Dragii mei, după cum vedeti,orice am face ,sau orice am spune,ne lovim de rusi. Nu putem sa ne culcam pe-o ureche, si sa credem ca rusii ne vor mângâia ,în timp ce noi, cu scutul de la DEVESELU îi tot zgândarim.
RUSIA a declarat Razboi pe față, tuturor celor care incearca sa le stea impotriva. 
Sa ne rugam dragilor ,la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului,pentru pacea lumii intregi,precum si pentru pacea si linistea noastra sufleteasca,Amin!
                                                   Cu dragoste,Maria.
 
                       

156 de comentarii:

  1. Si.or sa ne ocupe ca asa a zis si parintele Arsenie. Cand nush, dar din pacate nu mai e mult..insa inainte de rusi eu cred ca va fi un mare cutremur pe capitala. Vedem..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca aveti perfecta dreptate,va fi un cutremur destul de maricel, asa cum a spus si parintele Arsenie,dupa care la un interval nu prea mare de timp,probabil 1-max 2 ani vom cunoaste ocupatia ruseasca ,eu am primit aceasta informatie pe 1 febr 2016,in urmatoarea succesiune ,vara f secetoasa,cutremur 5-6 grade ,dupa aprox 2 -3 luni un cutremur mare ,dupa 1-2 ani ocupatie rusa.

      Ștergere
    2. Interesanta este si profetia parintelui PAISIE AGHIORITUL un mare sfant al Greciei contemporan.http://www.activenews.ro/stiri/Profetia-Sfantului-Paisie-Aghioritul-din-anii-1991-1992-Din-Siria-va-incepe-al-treilea-razboi-mondial.-Turcia-va-fi-casapita-de-rusi-si-sfasiata.-Marile-orase-vor-deveni-ruine.-Cei-care-vor-participa-la-acest-razboi-se-vor-pierde-130082

      Ștergere
  2. Adica, acasa la noi nu putem sa ne inarmam pt ca suparam pe rusi! Ei sunt inarmati pana in dinti, far razboi in Siria; dar asta nu e o problema... tu stii ce vorbesti? Putin, e un diavol air tu ii tii parte? Rusii, oricum sunt pusi pe razboi, si asta nu de o si doua ci de cand a intrat Putin la putere. Lipsa de inteligenta... e mare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17 octombrie 2016, 23:12, rusii vin din cauza americanilor pe care i-am primit in Romania. E normal sa vina. Din cauza americanilor vom avea multe de tras si de patimit.

      Ștergere
    2. Anonim 17 octombrie 2016, 23:12, pe rusi i-au provocat americanii. Ei, americanii sunt capul rautatilor. Nu tot comenta despre inteligenta. Caci mizeria vine de la americani. Ei sunt cei care invadeaza tari si nu lasa lumea asta in buna pace.Acuma ce sa faca rusii? Sa stea cu mainile in san uitandu-se la ceea ce americanii planuiesc? Tu ai sta linistit? Sincer, e normal sa fii prevazator cu acesti huligani de americani pentru ca sunt niste banditi notorii.

      Ștergere
    3. Anonim 23:12 mare dreptate ai Rusia area capacitate 10% in comparației cu armata SUA.

      Ștergere
    4. Obama e un diavol ca a venit in coasta rusilor.Putin se apara si nu va incepe nimic.Dece sa ne inarmam? O fac americanii peste tot in lume

      Ștergere
    5. Intra rusii, ne fac praf...șiii ...după aceea ,devenim,Noul Israel,Pamântul Sfânt?! Până si sotul d nei, care o cunoaste ,mult mai bine ,pe ea,vizunile si tot ce i se întâmplă,"alesei" nu crede si o trimite la psihiatru. Maria Gheorghiu ,a marturisit aseara in platoul tv. si a "impresarului" Cristi Brancu, (crestin,f. admirat de d na.) care trăieste din emisiuni ,obscene, de scandal si mahala.Totul ,nu pare un lucru....cușer.

      Ștergere
    6. Instalatia de la Deveselu nu este instalata pentru a apara Romania, acea instalatie apara bazele nato din italia.

      Ștergere
    7. http://www.lovendal.ro/wp52/razboiul-asupra-realitatii-cum-elita-globala-si-propaganda-oficiala-ne-a-creat-in-jurul-nostru-un-matrix-o-realitate-a-lor-care-de-fapt-este-una-falsa/

      Ștergere
    8. Pana la urma se va dovedi ca, de fapt, Rusia ne apara...

      Ștergere
  3. Tinta Rusiei e refacerea URSS-ului sub forma panslavismului de data asta sub masca redescoperita a ortodocsiei slave.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit, Anonim 23:17 ! S-a cerut ajutorul Maicii Sfinte si se acorda. Vaticanul a cerut ajutorul Maicii Sfinte si se acorda...s.a.m.d.

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
  4. Da ceva de bine nu vi se spune?

    RăspundețiȘtergere
  5. Si asta inseamna ca rusii sunt buni? Daca tu traiesti bine cu un vecin, celalat poate s-ati dea in cap pt ca nu-l agreezi? Asta da dovada ca sunt diavoli. Un om cu Dumnezeu nu se uita in curtea vecinului si nici nu face razboi. Dimpotriva, v-a cauta mereu sa faca pace. Adevarul e ca toate astea trebuie sa se-ntample...sunt lasate de la Domnul si nimic nu se va intampla fara voia Lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și dacă " sunt lăsate de la Domnul și nimic nu se va întâmpla fără voia Lui " înseamnă că D zeu e un răzbunător, de ce se răzbună pe noi ? Suntem o țară de păgânii de trecem printr un război ?

      Ștergere
    2. Personal ma gandesc ca daca trecem printr-un razboi nu noi suntem cei pagani, ci cei care l-au provocat. Un exemplu, daca cineva te va imbranci, tu nu vei reactiona si doar vei astepta sa cazi in picaj? Este normal ca si noi la randul nostru sa ne aparam cumva, cu atat cat avem, o facem in primul rand pentru a ne apara unii pe altii. Nu-mi spuneti ca aceeasi parere o aveti si despre celelalte doua razboaie. Serios, cum Dumnezeu sa astepti sa ti se ocupe tara si dupa cum imi povestea bunica, sa traiesti in tortura in casa gandindu-te ca daca vei lua si tu parte la acel razboi esti pagan? Decat un neam de sinucigasi mai bine pagani si nu stiu ce-i mai rau.

      Ștergere
    3. Anonim 17 octombrie 2016, 23:31, ideea este ca trebuie sa traim in pace cu vecinii. Pentru ce i-am adus pe americani in coasta rusilor? Noi suntem de vina ca i-am acceptat pe americani in Romania. Uite asa, o sa cadem precum musca in lapte. Trebuia sa avem coloana vertebrala si sa gandim un pic. Am adus conflictul dintre americani si rusi pe teritoriul Romaniei. Omul daca nu are probleme le cauta pana le gaseste. Acum suntem perfecti! Ne trezim in mijlocul unui conflict care nu ne apartine. Foarte rau.

      Ștergere
    4. Draga anonim 23:31 cred ca rusi nu au ajuns langa Sua cu armele defensive si sa le stea in coaste, cred ca e invers, Rusia doar se apara, daca nusti geopolitica, intoarcete la cotez pe facebook la farmvile, totii va-ti trezit sa vorbiti si sunteti pe langa situatie.Tu sti intelegerea dintre Americani si Rusi in ani 90 cand Sua a promis ca nu depasesc granitele Germaniei si nu inainteaza inspre est cu nato lor, unde sunt acum.

      Ștergere
    5. http://www.stiripesurse.ro/avertisment-sumbru-batalia-pentru-mosul-va-fi-de-propor-ii-i-nu-se-va-incheia-prea-curand_1159442.html

      Poate sa se transforme in ceva urat de tot. Este pericol ca acele zone(mai ales cele controlate de statul islamic) sa fie spulberate, sa fie sterse de pe fata pamantului.

      Ștergere
    6. Pentru anonim18/10, 10:30.Cine i-a adus pe americani? Eu sau tu? Nu. Ne-am trezit pur si simplu cu Adrian Nastase impaunandu-se ca s-a obtinut intrarea in NATO, fara sa fie informat poporul de implicatii,taxe,contributii financiare si umane. O politica haotica impusa unui popor care a trait mai bine de 45 condus de o singura organizatie,cu un anumit tipar de gandire,ca apoi dintr-o data pus in fata unei situatii necunoscute si neprezentate in realitate...Intreb si eu care popor roman a fost de acord cu intrarea in NATO ca nu a fost nici-un referendum?...Dupa parerea mea poporul si tara au fost abuzate de organizatii straine,care au profitat de slabiciunea lumii politice de atunci. Nu suntem anonimi,suntem romani.Deci asa semnez, un roman...

      Ștergere
    7. Pai aia sus in frunte sunt pusi tot de romani sa ia decizi in locul lor nu, si referdumul pentru UE nu tu ai votat cu tot neamul tau sa intrati in MUE, ce o tot dati ca voi nu si nu, pai nu sau ales singuri, sper din toata inima ca neamul romanesc sa dispara de pe fatza pamantului sa ramana numai 1% si aia care chiar merita cu adevarat, restul in pamant unde le este locul.
      Si pe nastase la votat bunica-ta si maica-ta de-la moldova pe un kil de faina si o sticla de ulei.

      Ștergere
  6. Rusia sa atace pe cine vrea ea, dar pe noi sa ne lase in pace!!!
    Nu vreau sa vad oameni suferind la televizor!
    Sa ne lase in pace!
    M-am saturat de atatea previziuni catastrofale!
    Altceva nu prevedeti? Doar lucruri rele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucruri rele, dezastre si razboaie au fost dintotdeauna, dar nu am avuttv. si internet...
      Cu drag Neluta

      Ștergere
    2. Cezy, rusii ne lasa in pace, dar noi prin acesti americani pe care i-am gazduit, ii lasam in pace pe rusi? Noi le-am permis acestor americani sa se instaleze in Romania cu bazele lor militare. E normal ca rusii sa reactioneze. Daca americanii nu-si vad de treaba, rusii vor veni peste ei (noi), pentru ca nu vor avea de ales...De ce crezi ca au venit americanii aici in Romania cu bazele lor militare, asa de drag si dor? De dragul pacii? Sa fim seriosi. Vezi sa nu...americanul si dracul. Ne-am facut de lucru din ce n-am avut, noi romanii, exact cu dracul gol. "Minunata" alegere am facut pentru... pace, nu-i asa?

      Ștergere
  7. Își mai au rost rugăciunile noastre dacă tot ne este scris ca trebuie să trecem printr un război? Văd că toate mjs dvs se adeveresc :( dacă dvs și alții care stați/ vedeți și vorbiți cu toți sfinții nu puteți opri acest război mondial, eu o muritoare de rând cum pot sa opresc ..? ca tot ne îndemnați sa ne rugăm,să ne rugăm și iar ne ne rugăm :( eu una am obosit...m am resemnat :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. problema nu e cu ceea ce se vă întâmplă sau nu ci. cum reacţionăm noi la aceste evenimente sau cu ne poziţiona faţă de aceste evenimente.

      Ștergere
    2. La cine sa ne rugam, religia actuala este cea mai mare si prospera afacere, evrei rid de crestini, dintr un cioban,pescar,etc voi ia ti facut sfinti si va inchinati lor, fiecare credincios ar trebui sa si puna intrebarea, de ce nu cred evrei in Isus,s a nascut dintre ei, a trait intre daca atrait vreo data sau sint basme, pt ei a murit ei l au ucis, si atunci de ce restul oamenilor. Stiti ca si la ora actuala evrei le zic la restul oamenilor (goim adica animale) interesati va.Totul este un basm care dureaza de prea mult timp. Sa auzim de bine , desi nu cred dar sper!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  8. Desigur, poate amici americani le trimit o bucurie rusilor de la deveselu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa le trimita... si noi ca teritoriu vom avea de suferit.
      Cu drag Neluta

      Ștergere
  9. Se poate intampla dar nu e sigur, doar daca vor fi obligati de imprejurari. Doamne te rog sa aduci Pacea si binele cel mai inalt pentru toata Creatia Ta !

    RăspundețiȘtergere
  10. Ori este pace ori este razboi rugaciunea nu trebuie sa ne lipseasca, fiecare are un destin si nu toti mor deodata si cind vom fi in fata Domnului ce o sa-i spunem ca neam saturat ca sa ne rugam si Domnul ne poate spune ca sa saturat sa ne tot ierte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu este bine sa iscodesti viitorul.Ce urmeaza numai bunul Dunnezeu stie.Tatal nostru este infinit de Bun.Noi sa ne concentram pe faptele noastre din prezent si sa facem totul cu frica de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18 octombrie 2016, 00:09, omul trebuie sa fie prevazator. Vorba aceea: Fereste-te ca si Dumnezeu te fereste.

      Ștergere
    2. Anonim 00.09, daca Dumnezeu e infinit de bun de ce sa ne fie frica de El ? Gandurile si faptele noastre creaza viitorul propriu. Daca o comunitate de oameni se gandeste mereu la razboi sau cutremur, asta vom primi (atrage). Schimbarea incepe din/cu noi!

      Ștergere
    3. Draga Coni, sunt anumite lucruri prestabilite si "trebuie sa se-ntample", ca sa se poata fii restaurata Creatia. Lucrurile intotdeauna se echilibreaza. (ca vrea cineva sa amane sau sa nu se-ntample unele lucruri, pot sa va spun ca nu se acorda decat o anumita perioada de "prelungire", exact cum nu poate cineva, la infinit, sa nu-si invete "lectia"...chiar daca, uneori, impresia poate sa fie alta...)

      Toate cele bune!


      Ștergere
  12. Rugăciunea nu trebuie abandonata,dar acest război nu poate fi evitat,doar amânat,cauza?,răutatea și rătăcirea omenirii,știință a evoluat dar e folosita în mare parte doar scopurilor meschine și distrugerii,mai e nevoie și de evoluție spirituala iar asta se face fie prin voința și fapte bune fie prin suferință, așadar calea este aleasa de oameni.razboiul se pregătește în văzul tuturor dar noi nu vrem sa vedem,avem alte ocupații, internet,TV show,filme și alte plăceri inutile,oare cine e poarta vina la situația actuala? DUMNEZEU? Extratereștrii? Sau noi care ignoram tot ce e bun și înnebunim după lucruri fără valoare,oare nu cumva ne place sa fim mințiți și păcăliți? , sa fim sclavii celor care domina lumea cu banii și puterea noastra,și sa ignoram adevărul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai mă lași :)) și tu ce cauți pe internet ? Vrei să mi spui ca nu ți plac filmele etc?

      Ștergere
    2. Cui nu-i place sa se uite la tv? dar rautatea oamenilor in relatia cu ceilalti este fara margini.
      Sa nu se vada om cu om.Nu mai poti incredere in nimeni. Fiecare isi vede doar interesul personal.
      Si ma gandesc doar la o situatie: cea de la serviu (serviciul fiecaruia dintre noi!)Si se pot spune mai multe.
      Cu drag Neluta

      Ștergere
  13. Da,trebuie să fim conștienți că vom trai timpuri f.grele.
    Va fi suferința cum NICIODATA nu a existat pe pământ.
    Rusia e doar o aparență,indiferent de atrocitățile ce le va comite.
    Iadul va fi între America si China.Europa va fi devastată.
    Nu sunt panicară,veti trai si va veți aduce aminte .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum să îmi mai aduc aminte dacă voi fi moartă ?! :(( :))

      Ștergere
    2. Anonim 18 octombrie 2016, 00:43, nu programa negativ. Linisteste-te caci produci daune cu aceasta gandire strict negativa. Cand iti vin ganduri negre comuta imediat pe pozitiv, adu in imagine ceea ce este frumos ca sa scazi intensitatea raului care te bantuie la nivel mental. Nu de alta dar devenim ceea ce gandim. Or daca la nivel colectiv se unesc multe ganduri negative ce se va intampla cu umanitatea aceasta? Noi ne scriem testamentul, ca omenire, atunci. Deci sa ne revizuim si sa trecem imediat pe pozitiv caci in fiecare moment ne facem rau si ne atragem rau. Mai bine invers, sa fim pozitivi si plini de iubire si bunantate cu sperante frumoase in suflet, caci divinul nu inseamna feeling negativ ci bunatate si frumusete.

      Ștergere
    3. ,,iadul'' ar putea fi intre china+extratereștrii si restul...

      Ștergere
    4. Un roman, pentru anonim din 18 oct,00:43. Subscriu la cele spuse de tine.Corect.

      Ștergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dna Maria,care zona a țării va fi ocupată de ruși sau va avea mai mult de suferit ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai Maria spunea despre Deveselu, acolo unde sunt americanii, ca nu va mai exista pe suprafata pamantului. Nu-i pacat sa fie sacrificata acea asezare, asa de dragul americanilor? De ce sa fie aceasta plaga asupra tarii? De ce ne-am inhaitat oare cu americanii acestia care pe unde umbla numai moarte aduc?

      Ștergere
  16. dupa atatea articole care prevad numai dezastre sunt bulversata si nu mai inteleg ba Romania va fi noul Ierusalim ca este ocrotita de Dumnezeu ba este trecuta prin razboi si va fi ocupata de teroristi, de rusi??/ credem in Dumnezeu vesti bune nu vi se transmit??daca ne iubeste inseamna ca ne va ocroti si apoi El cu puterea lui de ce ar permite razboiul??? morti??? pamantul este mare si avem loc doar cei la putere care nu se mai satura de bogatii si nu le pasa de amarati ei se joaca au ceva diabolic se lupta care e mai puternic oare de ce??? nu traim o vesnicie si nu ia nimeni bogatiile in mormant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu exista? La primele 2 razboaie unde a fost? Cand si-au batut joc rusii de Tara asta unde a fost?

      Ștergere
    2. A fost cu rușii :) ei sunt buni creștini iar noi.... nu mai spun...

      Ștergere
    3. Un copil cand vrei sa se indrepte il pedepsesti.
      Si rusii au avut pedeapsa lor, atatia ani.
      Cu drag, Neluta
      PS: sunt doar parerile mele

      Ștergere
    4. Pai eu cred ca asta este si ideea, Dumnezeu face o curatenie printre avarii astia ce au distrus atatea suflete si au lasat batranii sa moara din lipsa de medicamente, apoi din cei ramasi vor ramane cei care desi au trecut prin vremurile cernerii nu si-au pierdut credinta.

      Ștergere
    5. A fost anonim 01:33 acolo unde a fost si cand fiul sau a fost ucis pe cruce.

      Ștergere
    6. Dumnezeu exista, dar și satana. Satana este cel care provoacă tot raul în lume. Dumnezeu permite ca noi să ne purificam sufletele să putem fi mântuiți. Dumnezeu ne iubește pe toți. Vrea ca toți să ne întoarcem la El.
      RG

      Ștergere
  17. Asta daca nu se adevereste o sa pierdeti multi fani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa piarda fani, noi prin rugaciunile noastre putem schimba/micsora dezastrele.
      Cu drag neluta

      Ștergere
    2. Doamne ajuta sa nu se indeplineasca!!! Mai bine sa piarda dna. Maria Ghiorghiu fani decat sa piarda Romania vieti omenesti intr-un razboi!

      Ștergere
    3. Pai nu s-a adeverit nici aia cu Ponta presedinte...

      Ștergere
    4. Ba s-a adeverit cu Ponta.El a iesit castigator!.Insa rezultatele finale au fost schimbate(ca si la Basescu-Geoana)inversandu-se.Pana si Iohhanis era f.mirat despre faptul ca s-a inversat scorul fata de primul tur,mirarea lui fiind o dovada(nu numai pentru un psiholog experimentat ci pentru oricine),ca EL STIA ca nu avea sanse sa castige nici daca veneau sa voteze toti romanii din strainezia.Nu e clar ca rezultatele votului sunt manipulate indiferent de ce votam noi!?

      Ștergere
  18. Nu trebuie sa avem frica sa ne intarim ,sa credem macar cit un un bob de mustar sa madajduim in Bunul Dumnezeu cu nici un chip nu ne Lasa pe noi singuri pe noi care credem in El asa cum a promis

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu trebuie sa avem frica sa ne intarim ,sa credem macar cit un un bob de mustar sa madajduim in Bunul Dumnezeu cu nici un chip nu ne Lasa pe noi singuri pe noi care credem in El asa cum a promis

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu se specifica ar fi romania poate turcia sau ucraina mesajul nu spune romania Si daca vin rusi o sa ne fie mai bine decit cu americani ei au facut un gunoi din romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,uite ce-au facut americani din tara noastra !!

      Ștergere
    2. Anonim 18 oct 03:07 dacă citești cu atenție mesajul vei vedea că se specifică că e vorba de noi,nu de altă țară.Am ajuns la concluzia că bulgarii sînt mai inteligenți decit noi si stau în umbră,dar vor fi nevoiți să treacă de partea rușilor și ne vor ocupa și ei pentru că au graniță comună cu noi.Din partea opusă ne vor invada și ungurii lui Soroș pentru că ei așteaptă de mult să schimbe harta țării noastre.Tot așa ne-a prevestit și părintele Arsenie Boca spunîndu-ne că într-o noapte,spre dimineață ne vor ocupa 3 țări:Rusia,Bulgaria și Ungaria.Să nu uităm că noi sîntem cei mai vinovați pentru că nu am stat în banca noastră și am răspuns la comenzile americanilor pentru că ei întotdeauna scot castanele din foc cu mîna altora.Să vă dau un exemplu,dar la o scară mai mică:dacă ați avea locuința înconjurată de un grup de infractori înarmați,nu ați simți nevoia să vă apărați?Dacă in curtea vecinilor voști ar apărea peste noapte oameni înarmați pînă in dinți si avioane care vă survolează zona,sau drone care vă filmează orice mișcare pe care o faceți,nu ați lua măsuri?Asta face acum Rusia,simte nevoia să se apere și atunci să nu ne mirăm dacă după ce am semănat vînt,culegem furtuna.DS

      Ștergere
  21. Fratilor, frica e de la diavol, de ce va panicati, simplificati traiul, viata si va va fi mai usor. Dumnezeu nu ne lasa trebuia sa faca o curatenie.Brancovenilor nu lea fost frica cand li sau taiat capetele pentru credinta. Nu il parasiti pe Dumnezeu nici daca murim, vom fugi in munti, pregatiti'va sufleteste si ranita. Asa sa ne ajute Dumnezeu. Maica Domnului cu toti sfintii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica muntii nu ii vor bombarda , sa inteleg , ? Si unde stai , in pesteri cu ursii in toiul iernii ?

      Ștergere
  22. eu am senzatia ca nu suntem decat carne de tun pentru americani ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii sigur Anonim 18 octombrie 2016, 07:33 ca nici ei, americanii, nu ne vad altfel...

      Ștergere
    2. ...cam asa si suntem...

      Ștergere
    3. Anonim 18 oct 07:33 ai perfectă dreptate exact așa se va întîmpla, avem in față zeci de exemplele pe unde au intervenit americanii,au lăsat prăpăd în urmă.Nu am vazut nicio țară să se redreseze financiar și nici să domnească pacea pe unde au trecut ei.Din contră au intrat să distrugă totul,din Irak au luat tot petrolul,iar in Afganistan ei stăpînesc culturile de canabis. Dacă le spui unora că sint cei mai periculoși te acuză că ești de partea rușilor.Nu trebuie să fim de partea nimănui, dar nici să băgăm altora bățul prin gard să le vedem reacția.Dacă România tot a intrat in acest rahat numit NATO nu înțeleg de ce nu am putut și noi să avem poziția Islandei,care a semnat tratatul cu condiția să nu fie obligată să participe la război.Se vede de la o poștă ce umilii sîntem și ce guverne corupte ne-au hotărît soarta fără să ne întrebe cineva dacă vrem moartea in casă.DS

      Ștergere
  23. Ce comentarii!? Se va intampla ce trebuie, terra ( mama pamant) trebuie sa se purifice de tot balastrul ce la facut omul cu inconstienta sa iar transformarea va fi totala fiintei umane nu- i ramane decat sa- si faca curatenie in propria ograda mai exact sa invete sa nu mai judece sa devina mai bun, milos si muncitor si sa fim realisti fara sa devenim partinitori

    RăspundețiȘtergere
  24. Oameni buni in noaptea asta mea aparut maica domnului in vis si mia spus asa saraci romani nu vor scapa de urgia ce va veni asupra lor despre ce urgie eu nu stiu dar bine nu va fi eu zic sa ne rugam in continuare poate maicata domnului si bunul dumnzeu ne ocroteste amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ai zis tot tu ca ti-a aparut maica domnului care iti apare tie si anuntai cutremur pe 16 octombrie ? si tu vii cu strambe, nu e de ajuns cate minciuni sunt deja propagate aici ?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Cum arăta Maica Domnului în visul tău?

      Ștergere
  25. Nu este o certitudine pentru atacul din partea Rusiei, ”se poate întâmpla”.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ma rog Bunului Dumnezeu si lui Maicuta Domnului sa vina rusii cat mai curand peste noi,doar asa vom scapa de jegurile de la conducerea tari,jeguri tinute in brate de americani si evrei cu scopul de a cotropi Romania.Stiu,sunt multi care au participat si profitat de pe urma jafului economiei nationale, acum nu le convine, ca, va veni ziua arestarilor si confiscarilor averilor tuturor cu ajutorul rusilor. Exemplul lui Erdogan trebue urmat urgent pas cu pas. Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ajutorul rusilor??? Doamne, ce va mai poate scorni mintea!!!!!!

      Ștergere
  27. Bai voi santeti bolnavi..

    RăspundețiȘtergere
  28. De ce trebuie sa mi se aprobe un comentariu? E parerea mea ce vreti sa scriu numai ce vreti voi?

    RăspundețiȘtergere
  29. De ce trebuie sa mi se aprobe un comentariu? E parerea mea ce vreti sa scriu numai ce vreti voi?

    RăspundețiȘtergere
  30. Rusia nu face ce vrea nu uitați de celelalte mari puteri China Pakistan India etc. Rusia amenință pe toată lumea ca nu mai au bani Rusia in momentul actual sta foarte prost.Doamna maria dc spuneți toate aberațiile astea? Panicați lumea. Intru aici si văd doar război cutremur ce face iohanis antena star este binecuvântat de Dumnezeu si cartea lansare carte și unele "previziuni" apar aici dupa ce apar in mass media.

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu o sa fie nimic nici o urgie poate peste 100 de ani Totdeauna au fost zvonuri sa stati in frica sa nu faceti nimic iar alti sa profite de voi Trezitiva adata

    RăspundețiȘtergere
  32. De ce nu vine urgie peste bankeri sau peste guvernanti peste Hollywood peste cei care ne invatat numai lucruri rele etc.etc doar romanii precis......

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu a fost nimic pe 16 octombrie, cum v-am zis. Cât despre Rusia care ocupă România, doamna Maria fura curent :))

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu a fost nimic pe 16 octombrie, cum v-am zis. Cât despre Rusia care ocupă România, doamna Maria fura curent :))

    RăspundețiȘtergere
  35. Cand am spus ca voi fi atenta la data de 16 octombrie,data pe care d-na Gheorghiu ne-a transmis-o ca si avertisment primit de la Duhul Sfant,mi s-a replicat ca nu se stie daca va fi acum, in 2016 sau in alt an.Si d-na Gheorghiu a subliniat bucuroasa replica pe care am primit-o,spunand ca e foarte corecta remarca.La acea data nu s-a intamplat nimic,din fericire.Ramane sa fim atenti la anul,in 2017,pe 16 octombrie! Poate ca asa e si cu rusii din aceasta postare.Poate ca nu e ACUM,ci intr-un anumit an,din acest secol, nimeni nu stie exact.De ce sa ne panicam???Si daca nu va fi asa, de ce sa fim indignati?Ba..trebuie sa fim fericiti,ca datorita rugaciunilor...nu a mai fost sa fie.(Asa spun unii,atunci cand lucrurile nu se potrivesc cu realitatea.)Haideti sa recunoastem cinstit, ca nu tot ce se transmite,se si intampla!!!Sa fim cinstiti si sa nu o dam ,,cotita".Doamna Gheorghiu are un har indiscutabil,fara discutie.Dar nu tot ce ,,primeste" e neaparat real.Mai sunt si ,,erori".Va respect si va apreciez,stimata doamna.Si va urmaresc Zilnic (nu e putin,pt un om care are si alte preocupari in viata).Dar vreau sa nu mai fim luati in zeflemea,cand ceva prezis,cu data fixa,nu interpretabila,nu se intampla.Si sa primim fel de fel de explicatii infantile si jicnitoare,de la unii, la adresa inteligentei noastre.Nu a fost sa fie...ok...Foarte bine! Mai sunt si erori,e omeneste! Respect asta.Dar nu ne jicniti inteligenta!Si o intrebare:De ce in dreptul unor persone care comenteaza,apare un ,,B-Mare",cu portocaliu?(nu am avut timpul- fizic necesar sa descopar)Repet:Va respect si am incredere in dvs.,doamna Gheorghiu!( a nu se interpreta gresit mesajul meu)

    RăspundețiȘtergere
  36. Ar trebui sa nu pierdem timpul urmarind stirile si proorocirile, incercand sa scapam de suferinta.
    Ar trebui sa folosim acest timp rugandu-ne mai mult si gandindu-ne cum sa devenim mai buni.

    Suferinta este buna.
    Este o sansa pe care ne-o da Dumnezeu ca sa ne apropiem de El.

    Luc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Luc, Suferinta nu-i neaparat necesara "ca sa ne apropiem de El", insa prea putina lume constientizeaza ca , in esenta, lucrurile sunt simple, frumoase, clare, blande, armonioase. Tot ceea ce apare ca si complicat si ne da o stare interioara mai putin buna, sa zic asa, ne arata ca ne-am cam indepartat de Dumnezeu si-i musai sa luam decizii ferme(reprezinta, intradevar, o ajustare energetica intru echilibru, aceste decizii si trebuie sa avem curaj). Cred ca fiecare dintre noi am fost atentionati*intr-o forma sau alta), cel putin o data (in multe cazuri si de mai multe ori si va spun asta din propria experienta) ca am cam intrat sau urmeaza sa intram pe o cale care ne produce suferinta. (de cate ori nu prea intelegem acest aspect sau "fortam" unele lucruri, amagindu-ne singuri si apoi, probabil ca apare si intelegerea ca "asa nu"!) Pe la noi este-o vorba : "Vazut, ba si mancat!" Va reamintesc, tuturor, ca "starea de bine" din interiorul nostru reprezinta "barometrul" ("semnalul" sau mai putem zice atentionarea : " asa da, asa nu").

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea (din Bistrita)

      Ștergere
    2. Suferinta nu e neaparat necesara, dar e una dintre caile evolutiei spirituale.
      Mai ales cea fizica.

      In privinta atentionarilor, cu cat esti mai "sus" cu atat simti mai bine. Mai ales daca ai si un inger pazitor care sa te traga de atentie.

      Luc.

      Ștergere
  37. http://www.lovendal.ro/wp52/anonymous-avertizeaza-pentagonul-va-folosi-in-cel-de-al-treilea-razboi-mondial-roboti-si-masinarii-inteligente-acest-lucru-ar-duce-la-o-devastare-fara-precedent/

    RăspundețiȘtergere
  38. Sa urmariti ce se intampla in intervalul de 48 de ore din perioada 28 - 29 Oct 2016.

    Daca nu ne trezim cu rusii pe cap atunci, in exact acel interval, in mod sigur va avea loc declansarea celui de-al 3-lea razboi mondial in aria turcia - iran - irak - siria - israel.

    Nedeclansarea unei confruntari directe rusia - sua in acel interval 28-29 oct 2016 atrage dupa sine riscul invadarii Romaniei de rusi (in acelasi interval 28-29 Oct 2016) .

    Declansarea in acel interval in aria deja descrisa de mine poate elimina total sau doar amana frictiunile dintre Rusia si Romania (in functie de cat de linistita sta Romania).

    Urmariti perioada 28-29 Oct 2016.
    Va fi confruntare militara directa , nu prin interpusi, intre Rusia si SUA.

    p.s. Romania ar face bine sa stea deoparte ca sa nu se puna problema mai apoi prin 2022-2023 de invazie din partea Rusiei in Romania. Aviz amatorilor inconstienti care conduc tara asta acum! Nu faceti prostii acum care sa fie greu rezolvabile sau nerezolvabile mai incolo!

    Valeriu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. valeriu pe ce te bazezi cand prevestesti razbiu sua rusia in 28-29 oct ? doamna MAria insasi nu a prevestit atat de exact ca tine si tu vrei sa spui ca tu prezici mai bine ?

      Ștergere
    2. nu e vorba de a prezice ''mai bine'' decat acest om cu har - D-na Maria.
      aici nu e nici un ''concurs'' de preziceri :)) ... D-na Maria zice ceea ce vede, eu zic ceea ce vad si simt.

      e un pic mai greu de explicat aici pe ce ma bazez - de fapt e foarte usor de explicat, dar nu vreau eu.
      nu acum, nu inca.
      Urmariti 28 - 29 Oct 2016.

      Valeriu

      Ștergere
    3. Valeriu,esti ghidat de Sinele Divin ?Sinele iti arata aceste evenimente prin clarvedere?

      Ștergere
    4. nu stiu cine mi le arata.
      dar de ani de zile, din 2003 incoace cu o frecventa din ce in ce mai ridicata am previziuni in legatura cu ce urmeaza - ceea ce urmeaza imi apar spontan in minte ca si cum ar fi rememorari, reamintiri din trecutul recent. Doar ca imi ''amintesc'' chestii care urmeaza.
      Am fost consultat de 2 medici diferiti, mi-au facut si RMN, examen reflexe si alte balarii - se pare ca nu am nimic, adica nu sunt ''dus cu capul'' cum se zice in popor :).
      Asta nu inseamna ca nu am mai si gresit, am dreptate cam in 7-8 cazuri din 10.

      Valeriu

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Si de ce sa ne trezim noi cu rusii? De ce nu o iau prin Polonia? Ajung mai repede in vest prin Polonia.Care ar fi interest aici?

      Ștergere
  39. Nici n-ar fi prima data cand cadem in bataia tunurilor a unor superputeri militare ca apoi sa fim vanduti la 'masa verde'.Credinta ne-a fost mereu alaturi,iar cand n-om numai aveam nimic de pierdut singurul lucru in care mai putem spera e trezirea in noi toti a 'sindromului Marasesti',altfel ne complacem intr-o lancezeala colectiva asteptand justitia Divina.

    RăspundețiȘtergere
  40. Titlul principal spune ca rușii vor ocupa România O sa vedem!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Titlul principal spune ca rușii vor ocupa România O sa vedem!!!

    RăspundețiȘtergere
  42. DIN CARTEA SFANTA PASII LUI IISUS;Proorocirea ce a fost facuta de Tanarul IISUS,CE ERA FIUL LUI DUMNEZEU,asupra Poporului Roman a fost;-ACEST NEAM DE OAMENI SA NU FIE UN NEAM DE OAMENI TRUFASI,SA NU PRIVEASCA SPRE MINE SI TATAL MEU,CU OCHII ALE CAROR PLEOAPE SA FIE DESCHISE.CINE VA PRIVI CU PLEOAPELE IN SUS,SA NU AIBA BINECUVANTAREA,TATALUI CERESC.MARE ATENTIE,URMEAZA MESAJUL ;TATAL CERESC CATRE ROMANI. CU HAINA ALBA TE-AM IMBRACAT LA GRAD INALT TE-AM RIDICAT TU VEACURI SI MILENII AI SUFERIT EU PE TINE TOT TIMPUL TE-AM PRIVIT AI RABDAT SI NU RTE-AI MANIAT LA JUGUL GREU TE-AI INHAMAT CU LIPSURI TE-AI HRANIT CU DUREREA TE-AI INVELIT AI OFTAT SI AI SUSPINAT TU IN SEAMA N-AI FOST LUAT EU TATAL CERESC TE-AM URMARITY SI INTR-UNA TE-AM PRIVIT PENTRU SUFERINTA SI RABDAREA TA VEI PRIMI RASPLATA ''LUMINA MEA'' INGERII MEI DE VEACURI AU PREGATIT LUMINATORUL CE A STAT INVELIT MAICA PAMANTEASCA L-A VEGHEAT INGERUL PAMANTULUI L-A APARAT CEI CE PAMANTUL AU SCORMONIT EI LUMINATORUL NU L-AU GASIT PE ALTARUL CEL SFANT VA LUMINA LUMINATORUL DIVIN,LA ROMANI SE VA MONTA EL FALNIC VA INCAZI SI LUMINA PE TOTI CREDINCIOSI VA PROTEJA

    RăspundețiȘtergere
  43. DIN CARTEA SFANTA PASII LUI IISUS;Proorocirea ce a fost facuta de Tanarul IISUS,CE ERA FIUL LUI DUMNEZEU,asupra Poporului Roman a fost;-ACEST NEAM DE OAMENI SA NU FIE UN NEAM DE OAMENI TRUFASI,SA NU PRIVEASCA SPRE MINE SI TATAL MEU,CU OCHII ALE CAROR PLEOAPE SA FIE DESCHISE.CINE VA PRIVI CU PLEOAPELE IN SUS,SA NU AIBA BINECUVANTAREA,TATALUI CERESC.MARE ATENTIE,URMEAZA MESAJUL ;TATAL CERESC CATRE ROMANI. CU HAINA ALBA TE-AM IMBRACAT LA GRAD INALT TE-AM RIDICAT TU VEACURI SI MILENII AI SUFERIT EU PE TINE TOT TIMPUL TE-AM PRIVIT AI RABDAT SI NU RTE-AI MANIAT LA JUGUL GREU TE-AI INHAMAT CU LIPSURI TE-AI HRANIT CU DUREREA TE-AI INVELIT AI OFTAT SI AI SUSPINAT TU IN SEAMA N-AI FOST LUAT EU TATAL CERESC TE-AM URMARITY SI INTR-UNA TE-AM PRIVIT PENTRU SUFERINTA SI RABDAREA TA VEI PRIMI RASPLATA ''LUMINA MEA'' INGERII MEI DE VEACURI AU PREGATIT LUMINATORUL CE A STAT INVELIT MAICA PAMANTEASCA L-A VEGHEAT INGERUL PAMANTULUI L-A APARAT CEI CE PAMANTUL AU SCORMONIT EI LUMINATORUL NU L-AU GASIT PE ALTARUL CEL SFANT VA LUMINA LUMINATORUL DIVIN,LA ROMANI SE VA MONTA EL FALNIC VA INCAZI SI LUMINA PE TOTI CREDINCIOSI VA PROTEJA

    RăspundețiȘtergere
  44. SUFLETE DRAGI cele de mai sus vi le-am scris eu,micul ilie care trebuia sa vie inte voi,sa va re-invete dragilor sa nu aveti teama de nimic.V-am spus in cateva randuri ca DOMNUL IISUS FIUL LUI HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU m-a scos de trei ori din iad.Dragii de voi,am cazut si eu si am fost scos si de trei ori mai mult decat majoritatea dintre voi sunt dator DOMNULUI IISUS HRISTOS.Pentru aceasta ,suflete dragi,va rog din toata inima mea sa luati aminte la tot ce va spun eu voua.Cei care nu ma credeti,intrebati-o pe Maria,si ea va va spune daca va spun adevarul,ori ba,si mai presus de acest lucru ,intrebati pe IISUS HRISTOSUL din inimile voastre,si veti gasi raspunsul,dragii mei.Asa cum v-am mai relatat in alte postari,am participat la BOTEZUL DOMNULUI IISUS IN IORDAN,am vost 3000 de suflete atunci,de aceea dragilor scrierile IMPARATESEI ESENIENILOR,IUDITA NU POT STA IN CASELE TUTURORA,CI NUMAI ACELORA DESTINATI.Eu am facut parte din FRATIA ESENIANA,si l-am avut de mare dascal pe IISUS AL LUI HRISTOSUL,FIUL LUI DUMNEZEU,insa venind la o alta intrupare mi-a fost sters tot trecutul,la fel ca si voua,iubiti frati si surori,DUMNEZEI SI DUMNEZEITE intrupati,si noi suntem foarte putini dragilor,ca 95 la suta sunt slugi ale intunericului si noi facem paerte din cei 75 la suta de pe teritoriul vechii DACII.Va multumesc frumos,iubiti frati si surioare intru IISUS AL LUYI HRISTOS.P.S.O SA VA SPUN EU SI DESPRE ACEL LUMINATOR DIN MUNTELE OLIMP CE VA FI DAT LA IVEALA SI VA FI POSTAT LA NOI,IN TARA SFANTA ROMANIA.PACE SI IUBIRE,ADEVAR SI ARMONIE.TAI,TAI,CA SA VA AMINTITI CA SUNTETI COPII AI TATALUI CERESC.

    RăspundețiȘtergere
  45. Poate fii vorba de Moldova

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu.
      daca si-ar pune rusii mintea cu Moldova, Moldova si Romania ar fi tratate la pachet intr-o singura operatiune unica.
      Nu e Moldova.

      Valeriu

      Ștergere
    2. Da, asa-i, draga Valeriu!

      Ștergere
  46. AVERTISMENT.
    General polonez: Rusia ar putea ATACA în câteva luni !!!

    http://infoalert.ro/2016/10/18/avertisment-general-polonez-rusia-ar-putea-ataca-in-cateva-luni/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusii ataca primavara si americanii iarna dupa cum bine se vede ..mie ca la primavara rusii vor da lovitura.

      Ștergere
    2. Nu, polonezii nu (mai) au probleme cu rusii, vor avea probleme cu propriile extremisme de la ei din tara.

      Valeriu

      Ștergere
  47. Felicitari pentru emisiune Doamna Maria si va multumesc pentru postare, pun link-ul mai jos cu emisiunea completa pentru cei care nu au putut urmarii previziunile Dvs. in direct de aseara de pe Antena STARS.

    ★ | SENZATIONAL! | MARIA GHIORGHIU IN DIRECT | FULL | 18.OCT.2016 © ANTENA STARS | L I V E | ★

    https://www.facebook.com/emisiuni.live/videos/144831402647024/

    RăspundețiȘtergere
  48. http://www.stiri-extreme.ro/?p=12445

    RăspundețiȘtergere
  49. Emisiune in direct la Agentul Vip Maria Ghiorghiu
    http://antenastars.ro/agentul-vip/maria-ghiorghiu-femeia-care-a-prevestit-tragedia-de-la-colectiv-id34311.html

    RăspundețiȘtergere
  50. Antena Stars,dupa ce a plecat din platou,Maria Gheorghiu,a invitat un ciudat. Care picta cu organul genital. Ordinar gest. Maria Gheorghiu ,ce parere are ?! "Respectul,piosenia,acordata, primei aparitii la TELEVIZIUNEA IUBITA SI ALEASA DE "SF.DUH"?! PREALEASA MARIA GHEORGHIU NU A FOST AVERTIZATA, IN VIZIUNILE EI,DE GESTUL , FACUT DE CRISTI BRANCU?!DEGRADANT. TOT CE "PREVEDE ,MARIA GHEORGHIU ,SE INTAMPLA PESTE TOT IN LUME. CAT DESPRE ,DEVESELU, SE PARE CA ,DEFAPT,AR TREBUI SA NE PREDAM RUSILOR ,CU MARE BUCURIE. SA I LUAM LA SUTURI PE AMERICANI? LOCUL UNDE ,MARIA GHEORGHIU A ALES SA SI FACA CUNOSCUTE MESAJELE,A SPUS SURSA INFORMATIILOR EI. BLASFEMIE SE CHEAMA CE FACE ,DÂNSA CU ANTENA STARS. TV

    RăspundețiȘtergere
  51. Mi-e teama ca acest blog care trebuie să clădească credința în oameni ajunge încet și sigur un forum politic. Dacă Ucraina avea un scut american și poate ceva mai mult acum nu era sub cizma rusească. Pe cei filorusi îi întreb dacă au idee ce se întâmpla cu ei dacă ar fi scris la fel de rău împotriva puterii în Rusia? Din păcate pentru noi înaintea păcii eterne este Apocalipsa, apoi dacă nu mă însel distrugerea Siriei a fost prevestită acum mii de ani în Biblie, mai mult NIMENI nu știe ziua și nici ora în care se va porni urgia. Ne rămâne aceiași salvare: rugăciunea curată și din suflet ; Fiți mai buni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22:09, se spune ca este un grup ( stapanii planetei) care actioneaza in asa fel incat sa se implineasca anumite "profetii biblice". Ce ne puteti spune despre acest lucru?

      Ștergere
    2. Anonim 20oct 22:09 te-ai întrebat vreodată de ce nu a semnat Ukraina tratatul cu NATO?Pentru că ukrainienii nu și-au prea dorit,dar nici NATO nu i-a acceptat.În luna mai a acestui an la întîlnirea de la Haga președintele Jean-Claude Junker a declarat că Ukraina nu va adera la UE si NATO nici in 20-25 de ani.Din NATO fac parte peste 28 de state,dar interesul pentru Ukraina il au doar americanii și nu-l au așa de dragul de a-i apăra pe ei,ci doar pentru a controla Rusia. Așa că dacă tot nu i-au primit în NATO de ce tot îi invocă acum în discuție,mai bine sa-și vadă fiecare de treabă.DS

      Ștergere
    3. Multumesc DS (19:09)!

      Toate cele bune!

      Ștergere
  52. Rusia nu va intra in Romania. Au treaba cu americanii in Siria.
    Stati linistiti.

    Valeriu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Valeriu , nota 10 , baiatule!

      Ștergere
    2. Urmariti flota rusa care acum inconjoara Europa din nord, pe langa UK, intrand prin Gibraltar in Mediterana , spre Siria.
      Aduce moartea.
      Ea va fi baza confruntarii rusilor cu americanii.
      Mare atentie: exista 2 optiuni:
      a. Forta militara navala rusa sa se opreasca la baza militara rusa din portul sirian
      b. Forta militara rusa sa se opreasca in portul de uz militar din Crimeea.

      Sfatul meu e ca Romania SA NU REACTIONEZE la aceasta masare de forte in Marea Neagra in Crimeea. Daca va avea loc va fi pur provocatoare , FARA NICI O URMARE PRACTICA ASUPRA ROMANIEI !

      Rusii au treaba in Turcia si la sud de Turcia. Multa treaba. Asa de excelenti militari sunt incat atunci cand vor veni cu forta peste sirieni si turci, vor ajunge ca nebunii pana in zona sudica spre EAU si Qatar, mult dincolo de Israel si Siria.

      Miza linistii de acum a Romaniei e optiunea b) de mai sus, SA STEA CALMA LA MISCARILE POSIBILE DIN MAREA NEAGRA. Strict pentru a impresiona rusii vor da o tura prin Marea Neagra cu barcutzele lor. ROMANIA SA NU REACTIONEZE, CALMUL ADUCE PACE ACUM! Rusii nu au treaba si nu vor deschide front pe Romania. Rusii au foarte multa treaba in Siria, Turcia si in intreaga lume araba care are sub picioare petrolul si gazul.
      Rusia vrea sa prinda in maini cheia energetica a Europei si a lumii. Nu Romania o intereseaza acum.

      Inseamna asta ca d-na Maria nu are dreptate? NU, nu inseamna asta. D-na Maria nu a precizat punctul temporal, momentul la care face referire.

      Acum, insa, Rusia incepe sa prepare coliva turcilor.
      Repet: Romania sa nu tulbure apele si sa nu reactioneze de nici o forma daca rusii aleg sa se dea cu barcutzele in Marea Neagra nitel.

      Valeriu

      Ștergere
    3. Perioada de 48 de ore (28 - 29 Oct 2016) ramane valida. E posibil sa gresesc, eu zic ca nu gresesc.
      Romania continua sa fie aparata de mainile Sf. Andrei si de imbratisarea Maicii Domnului.
      Rugamintea lor pentru poporul romanesc e sa se roage mai mult si mai curat (nu pentru ei ci intotdeauna pentru altii) si sa isi intareasca credinta mai mult. Sa nu mai ia in deradere pe Dumnezeu. A doua oara Fiul Lui vine in Lume in Romania.

      Valeriu

      Valeriu

      Ștergere
    4. Valeriu esti nou pe blog ?

      Ai o coerenta si o dialectica foarte buna , in plus ai si studii , esti documentat. Imbini politica externa cu ceea ce tu simti ? Le corelezi sau primeaza instinctul ?
      Cati ani ai , eu te simt in jur de 30-31 .
      Daca in precedentele tale ,,senzatii '' ai avut si confirmarea acestora ?!
      Scuza-ma pentru interogatoriul facut e o simpla curiozitate a mea nimic altceva . Multumesc . cs

      Ștergere
    5. Dragă prietene
      Romania este membra Nato deci orice decizie de apărare sau atac se ia în comun.Din perspectiva mea coliva va fi pentru ruși.Eu cred că este un agent de influență rusească,Așa cum spunea cineva mai demult Rusia va fi primită în Romania cu foc.Personal mai știu sa folosesc un Akm sau un A.G.7.Dacă nu folosesc arme nucleare Israelul le face praf și navele și avioanele .

      Ștergere
    6. Anonim, da sunt nou pe blog, l-am descoperit de 1-2 saptamani. Stiam de d-na Maria din presa, dar nu stiam de blogul ei.
      Imi educ instinctul si intuitia prin exercitii repetate si aprofundate din Mai 2003.
      Am 34 de ani.
      Daca la inceput precizia afirmatiilor era slaba - 1-2 sau 2-3 din 10 afirmatii erau reale (observabile in realitate) in prezent am urcat la 7-8 corecte din 10 afirmatii.
      Prin ''corect'' nu inteleg adecvarea realitati prin resemnificarea simbolica a faptului sau situatiei (ex: trece o pisica neagra pe strada deci asta inseamna ghinion) ci prin corect inteleg enuntarea si probarea fata de realitate a afirmatiei ca atare, nu ca si metafora sau alegorie care sa aiba alt sens.
      Da, am studii post-universitare intr-un domeniu umanist.
      Sunt o persoana religioasa dar nu bigota si cu siguranta nu habotnica.
      In viata am avut zeci (!) de situatii-limita (cateva de viata si de moarte) pe care le-am depasit strict prin inspiratie divina, pe care nici eu nici cei din jurul meu (3-4 oameni) care stiu ce capacitati par a avea nu le-au putut explica prin logica umana, cotidiana.
      Sunt constient ca nu eu sunt sursa celor spuse si nu pot fi nici beneficiarul lor. Sunt doar un medium, deci un mediu de transmisie. De altfel, la inceput cand eram nitel mai dominat de interese lumesti am incercat sa ma folosesc de noile capacitati care incepeau sa apara - tot ce am putut observa e ca situatiile mi se intorceau impotriva si capacitatile scadeau sau disparea o vreme pentru a reaparea mai apoi. Mi-am dat seama ca nu le am pentru mine.

      Stiu ca e deosebit de neobisnuit pentru voi ce va zic. Eu dupa 12 ani si jumatate m-am obisnuit cu astea - e ca si cum as bea apa sau ca si cum as respira de normal.

      Eu fata de d-na Maria nu am avit sau am avut foarte rar previziuni foarte focalizate (gen: foc in Colectiv, avion deturnat sau chestii de genul asta). In schimb am avut exceptional de des previziuni de grup, care privesc societatea sau societatile, dezvoltarile tarii mele sau tarilor din jur, are grupurilor de oameni sau ale factorilor / persoanelor ce influenteaza grupurile de oameni. Asadar complexe situationale de impact pe mase mari de oameni. Cu situatiile distincte imi e mai greu.

      Niciodata nu am avut rabdare sa scriu o carte despre acest dar.
      Dar sunt curios sa citesc cartea d-nei Maria, am sa o caut la librarie!

      Multumesc,
      Valeriu

      Ștergere
    7. Valeriu iti multumesc pentru raspuns ,

      Am intuit analitic din ce scrii o parte din profilul tau si nu numai .
      Asa este cum ai afirmat , capacitatile pe care le ai , ,,nu le ai pentru tine '' , ar fi ,,castig'' personal , ceea ce nu se poate .
      Nu imi permit sa dau sfaturi , insa imi vine spontan sa iti spun sa iti faci un blog , un loc al tau , un spatiu in care cresti in ceea ce ti s-a dat si unde sa grupezi , sa identifici si sa te relationezi cu subiectele si tintele propuse .
      Ca sa scrii o carte , intai trebuie sa (te)traiesti , experienta duce la implinire si identificare personala .
      Mult succes, Valeriu si cand ai gata blogul, site-ul, da-ne de stire ! cs

      Ștergere
    8. În lumea ortodoxă este binecunoscut avertismentul Sfântului Părinte Paisie Aghioritul. Acesta ar fi spus, înainte de trecerea la Domnul: „Când va începe din Siria … se va generaliza. Din Siria va începe al treilea război mondial! Rugați-vă neîncetat!”.

      Se calca pe bataturi Rusia si SUA acolo in Siria...este nevoie doar de o mica scanteie.

      Ștergere
    9. Ce sa mai vorbim , e foc de tabara in Siria de 5 ani cu turcii , rusii , americanii, kurzii, assad , + radicalizatii mercenari fara mama si fara tata din lumea mare . S-a depasit acolo notiunea de lupta, de razboi e acum care isi arata celuluilalt muschii si pisica bagand la inaintare bietii civili ca scuturi umane .

      Ștergere
    10. pentru cs:
      Buna, multumesc de intelegere si incurajari.
      Nu o sa imi fac blog, eu sunt un om mai singuratic putin, mai nesociabil decat d-na Maria. In aria de care ti-am vorbit am ajuns la niste lucruri neasteptate si pentru mine si momentan ma aflu in pozitia de a experimenta cateva elemente foarte interesante - nu o sa vorbesc despre ele acum.
      Aici nu o sa postez foarte des (desi acum am postat foarte des, atat de des ca un nefericit aici a zis ca as fi agent de influenta rusa :D ! Nu sunt! :D ). Voi posta doar cand simt ca am ceva punctual de zis, daca am de zis.

      @ Anonim: Acea scanteie intre Rusia si SUA apare in 28-29 Oct 2016. E ce am zis mai sus. Si ceea ce cred eu ca se va intampla. Mai avem o saptamana de pace, bucurati-va de ea - mergeti la film, mancati o prajitura, daca e frumos, plimbati-va.
      Romania , desi e in NATO, trebuie sa stea deoparte.
      Daca va trimite oameni militari in Turcia si Siria foc mare si distrugere vine peste ea. Si Grecia e in NATO, dar Grecia va fi doar marginal implicata sau neimplicata!

      Sa nu mai iasa Romania ca un paduche in frunte, ca avem saracia si nevoile noastre prea mari pentru a fi instrumente in mainile celor puternici! De ce nu poarta SUA un razboi pe propriul teritoriu? De ce sa se foloseasca de aliati pentru conflicte? De ce sa imi traga nemernicii tara mea intr-un conflict ?
      Romania, desi in NATO, sa stea linistita deoparte, pentru propria pace si bunastare. Cand si-a aparat granitele si neamul si poporul Romaniei i-a fost bine, imediat ce a iesit dincolo de granite i-a fost rau ! De gandit si bagat la cap asta!

      Valeriu

      Ștergere
    11. Bine punctat, draga Valeriu !

      Doamne ajuta!

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
  53. http://stirileprotv.ro/stiri/international/rusia-a-oprit-cooperarea-cu-sua-in-domeniul-armelor-cu-plutoniu-acordul-se-reia-doar-daca-scutul-de-la-deveselu-e-desfiintat.html

    RăspundețiȘtergere
  54. Canada elimina vizele pentru Bulgaria nu si pentru ROMANIA,deci din nou ultimii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa zici multumesc ca nu ne dau drumul la vize - se golea Romania de oameni.

      Valeriu

      Ștergere
    2. :) ... uite ca au dat drumul la vize in Canada pentru Romania :)) ... oamenii se bucura, dar se bucura ca prostii :))

      Valeriu

      Ștergere
    3. Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că de la 1 mai 2017 se va renunța la vize pentru persoanele care au mai avut viză de Canada, iar de la 1 decembrie pentru toți românii.

      http://www.puterea.ro/politica/klaus-iohannis-vizele-pentru-canada-eliminate-din-2017-146299.html

      Ștergere
  55. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  56. 7.33 eu am impresia ca vom fi ca de obicei carne de tun a tancurilor rusilor.

    RăspundețiȘtergere
  57. Prieteni dragi,

    M-am intors ! LANSAREA CARTII -ADEVARUL DUHULUI SFANT ,a fost un real succes.
    Va multumesc din inima si din suflet voua tuturor Prietenilor,pentru sustinerea sufleteasca ,dar si pentru donatii.
    Astept cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca ,ca sa-mi scrieti in privat,pentru a va trimite CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFÂNT,prin posta cu ramburs, sau , dati clik pe: http://adevarulduhuluisfant.ro/index.php?route=product/product&path=60&product_id=50 , si adaugati CARTEA in COSUL de cumparaturi.
    Toti doritorii de CARTE,vor primi CARTEA acolo iunde se află,adica la orice domiciliu din țară sau din strainatate.
    DONATORII vor primi CARTEA complet GRATUIT.

    Va imbratisez cu multa iubire sufleteasca.
    Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  58. Prieteni dragi,

    M-am intors ! LANSAREA CARTII -ADEVARUL DUHULUI SFANT ,a fost un real succes.
    Va multumesc din inima si din suflet voua tuturor Prietenilor,pentru sustinerea sufleteasca ,dar si pentru donatii.
    Astept cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca ,ca sa-mi scrieti in privat,pentru a va trimite CARTEA - ADEVARUL DUHULUI SFÂNT,prin posta cu ramburs, sau , dati click pe: http://adevarulduhuluisfant.ro/index.php… , si adaugati CARTEA in COSUL de cumparaturi.
    Toti doritorii de CARTE,vor primi CARTEA acolo unde se află,adica la orice domiciliu din țară sau din strainatate.
    DONATORII vor primi CARTEA complet GRATUIT.

    Va imbratisez cu multa iubire sufleteasca.
    Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  59. Nu văd toate postările și nu e prima oară.Nici pe ale mele nu le văd câteodată,dar primesc mesaje pe google că postările au fost aprobate.Vă scriu după un telefon,poate asta e cauza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu primesc nici o notificare , doar iau comentariile la revizuit 👻👻👽👽👧👧👧👧kkkkk

      Ștergere
    2. Eu primesc notificări ptr toate postările,dar nu le văd pe toate pe blog-ul doamnei Maria.Unele le șterge doamna Maria ptr că sunt jigniri.Dar dacă sunt 100 de postări,eu gasesc pe blog doar 50.
      Oricum multumesc!🕊🕊🕊🕊

      Ștergere
  60. Deja a cazut intelegerea pentru intrarea fara vize in Canada odata cu nesemnarea acordului de liber schimb Canada-UE

    RăspundețiȘtergere
  61. Lumea este plina de oameni misteriosi care au avut un impact mare asupra istoriei, oameni care au urmat un stil de viata bizar, secretos si care au murit fara sa dea nici o explicatie in legatura cu adevaratele lor motive.
    In multe cazuri vorbim de agenti secreti, spioni, oameni de stiinta ai guvernelor, oameni cu puteri paranormale, asasini, criminali in serie sau membri ale gruparilor mafiote. Faptele acestor astfel de indivizi au iscat controverse si teorii ale conspiratiei.

    1. Wolf Messing – medium, telepat si clarvazator



    Wolf Messing a fost nascut in 1899, intr-o familie de evrei saraci din orasul Gora Kalwaria, situat la 25 de kilometri sud-vest de capitala Poloniei, Varsovia.
    Inca din adolescenta, Messing pretindea ca este clarvazator, telepat si medium. Acesta putea anticipa viitorul prin telepatie si prin limbajul corpului.
    In timpul spectacolelor sale, Messing intra intr-un fel de transa si incerca sa gaseasca obiecte ascunse. Messing le-a atras atentia chiar lui Albert Einstein si Sigmund Freud si a devenit celebru dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

    In 1937, Wolf Messing a i-a prezis moartea lui Hitler si esecul invaziei naziste in Rusia.
    Dupa aceasta predictie a fost nevoit sa se mute in Rusia, unde a fost obligat sa-si arate abilitatile in fata lui Stalin.
    Pentru a se convinge de puterea sa, Stalin l-a trimis la o banca cu o bucata alba de hartie pentru a-l convinge pe functionarul bancii ca este un cec de 100.000 de ruble.
    Missing a dus la capat provocarea si apoi a inapoit banii.
    Un alt fapt curios si celebru este aparitia lui Messing in biroul lui Stalin fara niciun fel de document, prezentandu-se in fata agentilor de securitate ca Beria, seful acestora, manipulandu-i prin puterea gandului.
    Messing a scris o carte autobiografica, intitulata “Despre mine”, in care spune “abilitatea mea de a vedea viitorul poate parea ca se contrazice cu intelegerea materiala a lumii, dar nu exista nicio particula supranaturala in actul precognitiei”.
    Wolf Messing s-a stins din viata in 1974, lasand in urma multe fapte nexplicate si intrebari fara raspuns.

    2. Walter Haut – incidentul OZN de la Roswell


    In vara anului 1947, Walter Haut era purtatorul de cuvant al US 509th Bomb Group in Roswell, New Mexico, SUA.
    Pe 8 iulie 1947 i s-a ordonat sa comunice presei ca Armata SUA a recuperat un “disc zburator” din desert.
    Comunicatul a fost publicat, insa retras imediat tot de armata.
    Lui Haut i s-a spus sa promoveze faptul ca resturile gasite in desert au fost de fapt ale unui balon meteorologic.
    Aceasta explicatie a atras dupa sine criticile presei si a dat nastere uneia dintre cele mai mari teorii ale conspiratii din istorie, cea a OZN-ului de la Roswell.
    In ceea ce priveste comunicatul de presa initial, Haut declarase: “Cand a ajuns in media, lumea se sfarsise din punctul meu de vedere.
    Telefonul meu suna neincetat.” Pentru restul carierei sale, Haut a lucrat pentru Guvernul SUA, sustinand ca nu stie absolut nimic despre incidentul de la Roswell si ca doar a publicat un comunicat gresit.
    Totusi, la inceputul anilor ’90, dupa ce s-a pensionat, Walter Haut si-a schimbat povestea.
    In 1997 a declarat: “Cred ca a fost pusa la punct o musamalizare bine gandita”.
    In ultimii 15 ani din viata sa, Haut a declarat ca a fost martor al prabusirii OZN-ului de la Roswell, precum si la extragerea unor trupuri extraterestre din acesta.
    In urma acestor afirmatii, in 2002 Haut a semnat o declaratie sub juramant in care povestea experienta sa cu extraterestrii precum si detalii despre acestia si nava lor.
    Acesta a descris nava ca avand forma de ou, iar extraterestrii erau mici de statura si cu capetele mari.
    Aceste informatii au fost publicate abia in 2007, dupa moartea lui Walter Haut, in cartea “Martor la Roswell: Demascand musamalizarea de 60 de ani”.
    Dupa aproape 66 de ani de la incidentul de la Roswell, acesta ramane pe primul loc in topul conspiratiilor despre extraterestri.

    RăspundețiȘtergere
  62. 3. Alexander Solonik – asasinul ambidextru

    Alexander Solonik s-a nascut in 1960 in Kurgan, Rusia. La sfarsitul anilor ’80 a fost arestat pentru viol si condamnat. In inchisoare a devenit o tinta vie datorita conexiunilor sale cu politia, insa a putut respinge toate atacurile, castigand respectul celorlalti detinuti.
    In 1990 a evadat si a devenit unul dintre cei mai infami asasini din Rusia.
    A ucis un numar impresionant de figuri ai organizatiilor criminale si a primit poreclele “Alexandru cel Mare” si “Super Ucigasul”.
    Nu se stie exact cati oameni a ucis Alexander Solonik, la fel cum multe detalii din viata sa inca sunt un mister.
    La inceputul anilor ’90 si-a castigat reputatia de asasin platit ce avea abilitatea de a trage cu ambele maini.
    Solonik a marturisit ca a ucis un numar mare de infractori, printre care Viktor Nikiforov, Valery Dlugach, Vladislav Vinner sau Andrey Rura. In 1994 a fost arestat in Piata Petrovsky din Moscova si dus la un centru de detentie din care a evadat ulterior.
    Fuge din tara si se muta in Grecia unde pune la punct o organizatie criminala.
    Cumpara multe bunuri imobiliare in Atena si devine unul dintre cei mai cautati 10 oameni din Rusia. In 1997, un ziar din Atena a anuntat ca un interlop rus a fost gasit mort la 30 de km de Atena.
    S-a ajuns la concluzia ca trupul neinsufletit era al lui Solonik, desi autoritatile grecesti au insistat ca acela nu era Solonik. Chiar si asa, autoritatile l-au declarat mort.
    De atunci nu s-a mai auzit nimic de el, iar adevarata influenta a organizatiei sale criminale de la mijlocul anilor ’90 inca ramane un mister.

    RăspundețiȘtergere
  63. 4. Sidney Gottlieb – experimente de control al mintii

    Sidney Gottlieb s-a nascut in 1918 in New York, sub numele de Joseph Scheider.
    Si-a luat doctoratul in chimie de la Institutul de Tehnologie din California si a devenit expert in otravuri letale.
    In 1951, Gottlieb s-a alaturat CIA, unde a primit un post intr-un proiect biologic secret numit MKULTRA.
    Acest proiect a realizat o serie de experimente pe oameni in vederea controlului si modificarii mintii. In timpul proiectului, Gottlieb a folosit numerosi oameni drept porci de guinea, motiv pentru care si-a primit porecla de “Vrajitorul Intunecat” si “Pacaliciul Murdar”.
    Gottlieb a ajutat la organizarea operatiunii “Midnight Climax”, un program prin care CIA a cumparat case in San Francisco, Marin si New York pentru a monitoriza oamenii.
    Pentru acest proiect, CIA a angajat un umar mare de prostituate care ademeneau subiectii intr-o casa, ii drogau si faceau sex cu ei in timp ce Gottlieb si echipa sa ii monitorizau.
    De-a lungul carierei sale, Gottlieb a fost lucrat pentru Lockheed, DARPA, Ministerul Apararii si Serviciile Navale.
    A fost implicat in incidente inca misterioase si explicate inca precum moartea unui coleg, Frank Olson, pe 28 noiembrie 1953, in conditii suspecte.

    5. Sergei Tretyakov – spionul ruso-american


    Sergei Tretyakov, nascut in 1956, a fost un spion rus care a fugit in Statele Unite in octombrie 2000. In timpul sederii sale in Rusia, Tretyakov a fost colonel al Serviciului Rus de Informatii (S.V.R.) si a supraveghiat operatiuni secrete din New York si de la sediul Natiunilor Unite.
    Incepand cu 1997 a devenit agent dublu si a furnizat secrete de stat americanilor. Dupa ce s-a mutat in SUA, americanii l-au rasplatit cu 2 milioane de dolari si l-au inclus in Programul de Protectie a Martorilor.
    In 2008 Tretyakov a oferit americanilor informatii despre SVR, spunand ca acesta este la fel de activ in prezent cum a fost si in timpul Razboiului Rece.
    A recunoscut faptul ca dezertarea sa a fost un esec major al Serviciului Rus de Informatii. Le-a spus americanilor cum SVR a alcauit o lista de politicieni care au fost ulterior asasinati cu scopul de a-l aduce pe Vladimir Putin la putere.
    De asemenea, Tretyakov a oferit informatii si in legatura cu un program nuclear rusesc cunoscut sub numele de “Masuri Active”, program ce utilizeaza dezinformarea, propaganda, povestile false si persecutiile politice pentru a influenta evenimentele majore ale lumii.
    “Masurile Active” au fost denumite “inima si sufletul serviciilor de informatii rusesti”, fiind utilizate in mare parte pentru a discredita SUA.
    Pe 13 iunie 2010 Sergei Tretyakov a murit in in casa sa din Statele Unite, inecat cu o bucata de carne, insa se presupune ca a fost asasinat de catre SVR.

    RăspundețiȘtergere
  64. http://www.mediafax.ro/externe/rusia-intensifica-masurile-de-supravietuire-in-caz-de-conflict-atomic-pe-fondul-tensiunilor-cu-sua-15855031

    RăspundețiȘtergere
  65. Am mai spus ,intr-o comunicare mediumica generalul averescu transmitea mediumului ca al treilea razboi mondial va incepe dupa ce Siria si Irakul se vor unii[realizat prin ISIS].Iar intrebat cind va fi bine in Romania a raspuns ca 'atunci cind germania va fi distrusa complet'[deci razboi mare in Germania]Dupa parerea mea cea mai probabila si scurta directie Rusia -Germania este prin nordul Ucrainei si marea Baltica-craciun

    RăspundețiȘtergere
  66. Pentru a intelege mentalitatea imperiala a tarilor rusii vechi si noi trebue vazut testamentul lui Petru cel Mare de acum 250 de ani care stabileste urmasilor sai ca o constanta de actiune pregatirea unei armate gata oricind de actiune avind misiunea de a se amesteca in toate conflictele si cele ale altor puteri .Asa s-a intimplat acum 200 de ani in Siria cind turcii i-au recompensat pentru a pleca din Siria cu Crimeia si mai apoi Basarabia,la fel se amesteca acum in Siria,aceiasi tactica veche si verificata, ce v-or lua acum la schimb v-om vedea-craciun

    RăspundețiȘtergere
  67. Putin iubitor de judo ,foloseste aceiasi tehnica in relatia cu Turcia, o atrage pentru a o desprinde de sprijinul occidental si apoi o va trinti in momentul cind e dezechilibrata-craciun

    RăspundețiȘtergere