marți, 11 octombrie 2016

LANSAREA CĂRTII - ADEVARUL DUHULUI SFÂNT , VA FI ÎN ZIUA DE 19 OCTOMBRIE , ÎN JURUL OREI 12 !



                                                            
fotografia ta de profil
                              Este oficial !

Lansarea Cărtii - ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT, va avea loc la LIBRARIA MIHAIL SADOVEANU din Bucuresti, în ziua de 19 octombrie 2016, în jurul ore 12 ,după care veti putea intra in posesia CARTII - ADEVĂRUL  DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, vă astept cu mare drag in aceasta zi , ca sa impărtim impreuna bucuria si emotiile lansarii primului volum al Cărtii - ADEVARUL DUHULUI SFÂNT. 
Bucuria mea va fi si mai mare,să vă văd într-un numar mare de tot, asa cum sunteti  aici pe Blog, sau pe Facebook. 
Vă astept cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca,ca sa ne cunoastem si sa va pot îmbrățișa ,atunci când veti avea CARTEA - ADEVARUL  DUHULUI SFANT în mâinile fiecaruia dintre voi.
Vă asigur dragilor,că în mijlocul nostru ,va sta în mod nevazut dar simțit , SFANTA TREIME precum si MAICUȚA DOMNULUI.
Veți simți în inima si-n suflet ,prezenta DUHULUI  SFÂNT, la bucuria împărtăsirii ADEVĂRULUI  SĂU, în aceasta  zi specială atât pentru mine,cât si pentru fiecare dintre voi.                                                    . 
Daca veti vedea lacrimi în ochii mei,sa stiți că vor fi numai lacrimi de bucurie,atunci când voi vedea sala plină, si vă voi dărui din izvorul nesecat al Dragostei Lui Iisus Hristos si al Maicii Lui Dumnezeu,iubirea mea sufleteasca.  
Pentru mine va fi un moment unic,un moment dumnezeiesc,un moment în care prezența voastra dragii mei, îmi va da putere sufleteasca pentru a scrie si următoarele (multe)volume cu acelasi titlu: ADEVARUL  DUHULUI SFANT! 
Fără ajutorul vostru ,atât financiar cât si moral, aceasta lansare nu ar fi fost posibilă !
 Vă mulțumesc din inimă si din suflet pentru Darul vostru ce l-ati pus cu dragoste si cu Credință ,la zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,si care DAR ,este binecuvântat de DUHUL CEL PREA SFÂNT.
Mă rog pentru fiecare dintre voi si pentru cei dragi vouă,promițându-vă  că, voi rămâne asa cum deja mă cunoasteți ,si nu vă voi dezamăgi niciodată! 
                                  Cu dragoste si cu aleasa prețuire pentru voi toti,Maria Ghiorghiu! 


P.S.

                                                     Libraria Mihail Sadoveanu.https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg

Librăria Mihail Sadoveanu s-a mutat în casă nouă !

În strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88, BUCURESTI !


imagine-articol-1

Librăria Mihail Sadoveanu şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din Bulevardul Magheru, în care a stat 65 de ani
Noua casă a celebrei librării este în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88
Marieta Seba, director general CLB: Sper că vom scrie istorie şi în noul sediu

Celebra Librărie Mihail Sadoveanu, care până în luna decembrie putea fi găsită pe Bulevardul Magheru din Capitală, şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din vechea locaţie, în care a stat 65 de ani.
Oficialii Companiei de Librării Bucureşti (CLB), cea mai longevivă reţea de librării din România, cu o istorie de aproape 66 de ani, au luat decizia de a nu lăsa marca „Librăria Mihail Sadoveanu” să dispară şi, deşi nu va mai putea fi găsită în sediul cunoscut de pe Bulevardul Magheru din Capitală, librăria în care şi-au lansat cărţile unii dintre cei mai mari scriitori, poeţi şi publicişti ai României, s-a mutat în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88. Vechiul sediu a fost retrocedat de către stat familiei Brătianu.
„Librăria Mihail Sadoveanu este la fel de veche precum compania (CLB - n.r.), adică 65 de ani, dar iată că soarta a decis ca în al 66-lea an să ne mutăm din sediul din Magheru, pentru că acesta a fost retrocedat proprietarilor, adică familiei Brătianu. În luna ianuarie am reuşit să amenajăm acest spaţiu (fosta Librărie 88 - n.r.) şi sperăm că vom scrie şi aici istorie de zeci de ani şi în ciuda tuturor provocărilor să rezistăm”, a declarat Marieta Seba, directorul general al CLB, în cadrul evenimentului oficial de redeschidere a Librăriei Mihail Sadoveanu în noul sediu.
                                       Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Vin ,vin,vin, vin cu toata dragostea ,vin sa te vad , sa te imbratisez , sa fiu partasa la bucuria ta sa fiu sub adumbrirea Duhului Sfint , sa citesc "Adevarul Duhului Sfint" sâ....abia astept ziua de 19..felicia

    RăspundețiȘtergere
  2. Regret enorm doamna Maria că nu pot ajunge și eu.Vroiam să vă îmbrățișez,poate cu altă ocazie.
    Felicitări și să auzim numai de bine!Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In permanenta sa dainuie aceasta bucurie in viata Dvs.scumpa Doamna,va felicit,ma bucur,va imbratisez cu drag si sa aveti''sala plina''de oameni dragi,curati sufleteste.Succes si pe mai departe,cu stima deosebita aceeasi Minerva P.

      Ștergere
  3. Cristina poate totusi ai timp sa ajungi la un duhovnic. El iti v.a spune sigur care e adevarul duhului sfant. Doamne ce vremuri traim. Credem in toate duhurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 11 octombrie 2016,16:38
      Am un duhovnic aici în Franța.Bănuiesc la ce faci referire,dar prefer să nu dezvolt.Nu cred în orice duh.
      Multumesc ptr grija pe care o porți ptr mine!Dumnezeu să te binecuvânteze suflete minunat!

      Ștergere
  4. Rapirea Bisericii ;

    https://www.youtube.com/watch?v=1C7Th2gAkl0


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmariti postarile de pe canalul youtube Veghetor ca ve-ti afla lucruri interesante informative.Multumesc pentru link Clau.Vizionare placuta tuturor!

      Ștergere
  5. Fiti atenti care mergeti la lansarea cartii sa nu vi se intinda vreo capcana neamtu este neamt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nicio problema! Chiar il astept pe dl IOHANNIS ,ca sa-i spun personal ce se va intampla cu viața lui si sa nu-si faca prea multe planuri de viitor!
      Depinde numai de CREDINȚA lui, si de binele care il va face românilor si României,ca sa se schimbe in bine soarta sa .Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Doamna,domnul Johannis este deosebit !

      Ștergere
    3. Da, sigur, Anonim 12 octombrie 2016, 00:09, este deosebit la incompetenta. Romania nu a avut un presedinte atat de incompetent ca pana acum. Dar nici un guvern atat de mizerabil.

      Ștergere
    4. Anonim 10oct 00:09 ce vezi tu așa deoseit la această familie, care a deposedat oamenii de case și care a făcut avere prin lucruri necurate și pe spinarea unor copii nevinovați.Sper să le arate Dumnezeu cit mai multe semne că sînt pe drumul greșit.Ei ar fi trebuit să facă milostenie si multe fapte bune,nu să i-a bani pe meditatii și pe chiria caselor,dobîndite fraudulos.Ei trăiesc doar pentru plăcerile și bunăstarea lor,nu-i interesează prea mult Romania.DS

      Ștergere
  6. Apocalipsa Semnele Sfarsitului- 2016

    https://www.youtube.com/watch?v=uLqpXTHdXEI

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu, nu vine Iohannis , insa fiti sigura ca trimisi din randul preotimii vor fi . Stiti ca e vorba ,,cine dispretuieste, cumpara '' .
    Adica multi nu cred , nu sunt de acord cu ce ne spuneti, aduc contraargumentele lor , insa pe furis, manati de curiozitate vor veni sa vada cu ochii lor pe doamna de la Iasi si al ei volum fermecat .

    Sa fiti fara emotii , doamna , la curajul si determinarea pe care o aveti, sunteti nr. 1.
    Sa va imbracati mai gros , in Bucuresti e frig, ploua, bate vantul .

    RăspundețiȘtergere
  8. O stire noua,Regina Elisabeta a Angliei va abdica pe data 6 Februarie 2017,unde coroana va ceda printului mostenitor William.
    http://1ndependent.co.uk/breaking-queen-elizabeth-ii-passes-on-crown-as-she-retires/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11 octombrie 2016, 21:16

      Care este pericolul?

      Ștergere
  9. Adevarul Groaznic despre iluminati, despre Nephilimi si Reptilieni :

    https://www.youtube.com/watch?v=qSpa7GOBEfE

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici un cuvant de multumire Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  11. la iasi in ce librarii va aparea cartea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,
      Vom face tot posibilul ca primul volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT,sa apara in cât mai multe LIBRARII mari di ȚARĂ. Sigur ca va fi si la IASI.
      Voi anunța la momentul respectiv. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere