joi, 13 octombrie 2016

INUNDATIILE CATASTROFALE VOR CONTINUA ,DIN NEFERICIRE !

                             Noapte de 12 -13 Octombrie 2016,ora 1,30 !

                                                   Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior ,desi eram cu ochii pe monitor,vad cu puterea DUHULUI SFANT, case dărâmate din cauza INUNDATIILOR catastrofale.
                                                               
Image result for INUNDATIIImage result for INUNDATII..
Dragii mei, din nefericire INUNDATIILE dezastruoase vor continua.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI,ca sa conteneasca ploile si sa ne apere de tot raul si de tot necazul,Amin!
                                       Cu dragoste,Maria. 

6 comentarii:

  1. Catastrofele naturale sunt din păcate singura șansă pentru trezi acest popor care doarme profund și visează iluziile unei schimbări în bine, iar atunci când nu doarme își pierde timpul cu lucruri de nimic, situația nu se poate schimba în bine singura. Tara este ,,condusa'' spre distrugere sub privirile tuturor, iar părerile noastre nu contează scrise doar pe web, acești inapți,inculți si fără scrupule își trăiesc viata de lux din banii noștri care doar privim și nu reacționam în mod real...deci somn ușor și vise placute, noi doar visam și platim scump celor care distrug chiar viețile noastre,...ce ironie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu si in Argeș.Argeșul e binecuvantat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana si cutremurul din 24 sept. s-a simtit mai mult in nord si ardeal.Argesul e binecuvantat.aici vara va fi vara,toamna va fi toamna ,iarna va fi iarna .toate la timpul lor ci nu aiurea cum le veti simti voi .

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este din pacate, doar bunul Dumnezeu ne mai poate salva si arata calea de urmat. Totul este sa fim atenti si treji. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  5. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/drumul-care-a-fost-acoperit-complet-de-ape-dupa-codul-rosu-de-inundatii-soferii-sunt-nevoiti-sa-faca-un-ocol-de-100-km.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Madus,suntem mai multi care avem o legatura speciala cu planeta Pamant, si trebuie sa-i multumim pentru gazduirea sa.Iubirea planetei pentru noi este imensa.Ne arata asta in fiecare moment al vietii daruindu-ne acest trup pentru a experimenta viata in materie, toata frumusetea si mai ales hrana pentru a putea supravietui.

    Eu am o curte imensa pe care o ingrijesc,intradevar cu multa munca dar si cu daruire,in care am multi pomi fructiferi,multe flori dar si legume.Am mare grija de curte dar si de comuna pe care am ales-o sa locuiesc, protejand-o de multe "rele".OMUL SFINTESTE LOCUL. Cand m-am mutat in curtea aceasta erau balariile cat casa.
    Totul devine o binecuvantare, cand vrei sa daruiesti.

    Nu exista loc pe acest Pamant care sa nu fie sacru.Diferenta intre locatii o face acumularea de energii care pot fi pozitive sau negative.Oricum ar fi ele, noi suntem veniti pentru a elibera aceste energii .De aceea ne iubeste Terra atat de mult,fiindca ea nu poate face saltul dimensional fara a fi sustinuta de noi. Ea ne daruieste iubirea ei iar noi i-o daruim pe a noastra.Mai ramane sa invatam sa ne daruim iubirea noi intre noi oamenii si sa nu mai fim atat de dezbinati.
    Si astfel LUCRAREA DIVINA va fi infaptuita.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere