duminică, 30 octombrie 2016

JAPONIA ! CEL DE - AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL !

                       
                                        29 Octombrie 2016 ,ora 6,50 dimineața !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta dimineață ,m-a trezit o lumina alba stralucitoare,si astfel vad sub plafonul camerei mele, inspre Est,vad un ecran TV, pe care a apărut in colt dreapta jos, o stire cutremuratoare.
Asa statea scris, pe ecranul TV:

                     ” JAPONIA !
                  Japonia ,clar pe cel de-al treilea Razboi mondial!”

Iar aceste cuvinte, pulsau ca o inimă în coltul dreapta jos a ecranului TV,ce apăruse in camera mea.
Dar iata dragilor ,cum chiar in acest moment cand scriu aici,vad scris din nou,ca pe un titlu de ziar:

             „JAPONIA ,te voi elibera !”
   

                                           Image result for CARE ESTE STEAGUL JAPONIEI..
Dragii mei, după cum vedem cu totii,JAPONIA si-a pus in gand sa dea tonul celui de-al treilea Razboi mondial,în lupta sa cu,Coreea de Nord.
Iata:  

DICTATORUL Kim a DETONAT prima BOMBĂ cu HIDROGEN provocând un cutremur de 5.1 în Coreea de Nord. Consiliul de securitate ONU se va întruni de URGENŢĂ. Japonia consideră că EXPLOZIA NUCLEARĂ este o AMENINŢARE.

 Consiliul de securitate al ONU se va întruni de urgenţă, după efectuarea testului nuclear condus de Coreea de Nord. Totodată, Japonia a catalogat această acţiune drept o ameninţare la adresa securităţii sale. Situaţia s-a inflamat după ce dictatorul Kim Jong un a ordonat armatei din statul comunist să detoneze bomba atomică în cadrul unui test despre care propaganda de la Phenian a transmis că este un succes. Explozia primei bombe cu hidrogen s-a produs în această dimineaţă, ora 1.00 GMT. Momentul exploziei bombei nucleare a fost stabilit după ce observatoarele seismice au detectat un cutremur de 5,1 magnitudine cu epicentrul în zona unde Coreea de Nord testează armele nucleare.

DICTATORUL Kim a DETONAT prima BOMBĂ cu HIDROGEN ...

www.evz.ro/consiliul-de-securitate-onu-se-va-intruni-...
Jan 6, 2016 - Totodată, Japonia a catalogat această acţiune drept o ameninţare la ... "Primul test de bombă cu hidrogen a fost finalizat cu succes la 10.00 ...
 .

 Să ne rugăm Bunului Dumnezeu si Măicutei Domnului, ca sa ne apere de furia acestui conducător actual al Coreei de nord, de nebunia lui pentru BOMBELE NUCLEARE,de nebunia celor care il sustin.
                                          Cu dragoste,Maria.

31 de comentarii:

  1. Nu e vorba de conducatorul Japoniei,ca ar fi un tiran,ci cel din Coreea de nord.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doina/Maria dacă citeai cu atenție mesajul ai fi vazut că D-na Maria s-a referit la dictatorul Coreei nu la conducătorul Japoniei.Întradevăr în previziune apare Japonia pentru că după acest incident,Japonia s-a simțit amenințată și a făcut apel către ONU să intervină de urgență.Posibil să înceapă razboiul între Japonia și Coreea se simte o tensiune pe tot globul.DS

      Ștergere
  2. dictator. este in coreea. de nord. tensiuni sunt între japonia şi rusia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 30 oct 00:05 stim şi noi că dictatorul este în Coreea, dar după ce acest individ a lansat bomba,care a provocat un cutremur de 5,1 grade,Japonia s-a simţit ameniţată şi a luat atitudine.A cerut ajutor celor de la ONU si se pregăteşte de un posibil razboi cu Coreea,care nu-şi vede de treabă.Rusia nu are nicio tensiune acum cu Japonia,ruşii sunt preocupaţi acum de grupările teroriste din Siria şi vor să bombardeze acolo. Presedintele Putin a avut o întîlnire pe 19 oct la Kremlin cu Francois Hollande şi i-a cerut o hartă spunînd-ui:Arătaţi-mi unde să bombardez în Siria.Putin a facut acest lucru pentru a detecta şi a proteja trupele militare franceze care luptă cu ISIS.El a promis că nu le va ataca,scopul lui este să atace doar grupările teroriste ISIS.E totuşi un lucru bun că nu si-a exprimat dorinţa de a ataca Romania pentru că americanii il tot zgîndără.Peste 100 de militari americani au primit un ordin şoc că la începutul lunii noiembrie urmează să mute din Germania în România un sistem de rachete PATRIOT.Transportul se va face pe calea ferată si vor participa şi 100 de militari români,aşa că pregătirile sunt în toi o căutăm cu lumînarea.DS

      Ștergere
  3. Poate koreea de nord doamna maria ,Kim e dictatorul koreei de nord

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. JAPONIA era in MESAJ.Dar mai conteaza,când ei se cearta si se ameninta cu BOMBELE NUCLEARE?

      Ștergere
  4. Păi contează dnă,căci de aceea România nu e Bulgaria !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca e si doamna Maria destul de speriata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Coreea de nord a lansat în ultimii ani rachete spre Japonia.motivând ca acele lansări au făcut parte din exerciții militare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria,te_ai încurcat în războaie,până acum spuneai că al treilea război va începe în România,ne va ataca rușii cu bombele lor atomice,coreeni nu au nici o treabă cu Japonia.val

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Val,deocamdata ne ataca Ursii,nu rusii

      Ștergere
    2. Anonim 30 oct 07:40 D-na Maria nu s-a încurcat în razboaie şi ne-a transmis mesajele aşa cum le-a primit de la Duhul Sfînt. Tocmai de aceea i se arată mai multe zone că e tensiune peste tot în lume,întreaga PLANETĂ fierbe şi ceva se va întîmpla.Am văzut că sunt mulţi sceptici pe aici,dar le veţi vedea cu ochii vostri cînd se vor întîmpla,toate se adeveresc in timp. Dacă citiţi şi puţină politică externă nu e greu să faceţi legătura.D-na Maria doar ne avertizează cu ceva timp înainte să nu fim luaţi prin surprindere şi pentru asta trebuie sa-i mulţumim nu sa-i cerem socoteală.Niciun om normal nu vrea un razboi,dar se pare că alţii ne hotărăsc soarta.DS

      Ștergere
    3. DS esti in eroare! Ca si majoritatea locuitorilor planetei de fapt. NIMENI nu ne hotaraste soarta ci noi singuri. Tot ce traim este rezultatul gandirii noastre. Asa am fost manipulati, sa nu vedem puterea din noi. Gandurile, emotiile, sentimentele noastre au o putere creatoare imensa. Daca eu emit ganduri de pace, energia gandului pluteste in univers si se asociaza cu ganduri de aceeasi energie si se reintoarce la fiecare emitator, multiplicata. Adica "ce dai, aia primesti" si " la inceput a fost cuvantul" nu-i asa? Nu va mai lasati prinsi in plasa fricii de razboi, de cutremur, boli si alte nenorociri. Imaginati-va ce VRETI sa aveti, nu ce NU vreti. Dumnezeu e iubire si e in tot ceea ce exista, inclusiv in noi si ne-a dat si liberul arbitru pe care nici el nu il incalca. De cate ori aud/vad mesaje de cutremur, razboi si altele asemenea, eu schimb imaginea cu una de pace, fericire, bogatie, etc. Ceea ce va rog sa faceti si voi. Credeti-ma ca functioneaza intotdeauna. Eu am testat cu lucruri mai marunte si Dumnezeu nu m-a dezamagit niciodata. Creati imaginea dorita, multumiti anticipat pt realizarea ei si apoi bucurati-va ca si cum s-a si implinit. Veti fi uimiti de rezultate cum am fost si eu.

      Ștergere
  8. Puterile acestei lumi care ar putea daca ar vrea sa-l oprească pe dictator să se mai joace cu bombele ce asteaptă? Să murim cu toții pt că unul declanșează iarna nucleară? Cât mai au până lasă vorbele si trec la fapte?
    Probabil ca Japonia, sătulă de jocul acestui copil răsfățat, va lua atitudine. Se vor gasi unii care acum au interes ca acest copil răsfățat să continuie joaca de-a bombele, alimentandu-l cu materiale si logistică, si sa declanșeze ofensiva asupra Japoniei, pe motiv că le strică ploile....
    Trăim intr-o lume nebună, absurdă, inconstientă. Cei care ne conduc acum se joacă de-a puterea peste capetele noastre, punând în joc existența vieții pe pământ si integritatea planetei. Încercările lor balistice sunt ca un detonator pt declanșarea cutremurului în lanț. Plăcile tectonice sunt ajutate cu aceste bombe testate sa se rupă si in locuri unde nici fizicienii nu gândesc ca ar fi posibil.
    Ne jucam cu viitorul copiilor noștri si al planetei! Ne autodistrugem dar singura măsură luată de cei care pot să ia o decizie e să vorbească frumos în sedinte si la tv. E o frectie la un picior de lemn. Cu vorba nu poți sa scapi un om de o hemoragie, ci cu o operație.
    Avem nevoie de o autoritate planetară care să îi scoată din joc pe dictatori. Poate de aceea îsi fac prezența extraterestrii. Ei stiu ca daca distrugem planeta, distrugem armonia Universului.
    Oameni mari, lăsați joaca de-a războiul si cu viețile noastre si soarta planetei si decideți sa fiți apărătorii vieții pe pământ!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim 08:08, ai pus "punctul pe i", cum se zice.Da, perceptia ta este clara si ma bucur pentru ca exista oameni asemenea tie, care-au inteles, cat de cat, lucrurile...

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    2. Anonim 30 oct 08:08 dacă tot se cred americanii o putere planetară,oare de ce nu-l pun la punct pe liderul Coreean sau pe cel Sirian?De ce i s-a pus pata pe Rusia pentru că vor să distrugă şi să dezbine ţările din Est.DS

      Ștergere
  9. Doamne Fereste !!!
    Logic ca e si doamna Maria speriata! Cum sa nu fie? Este si ea om, o fiinta umana care traieste intre noi toti!
    Dumnezeu sa ne fereasca de toate razboaiele si rautatile altor tari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. De multe ori mi-am pus o intrebare la care nu cred că voi primi un răspuns vreodată.
    -De ce multimea unui popor nu poate ,,anihila,, un nebun cînd devine nebun dea binelea?
    Peste tot in lume se întîmplă asta.
    Oare marile puteri nu văd ce face Kim ,,JUNGHIUL,din COREEA de nord? Se pregătesc să se ,,flocăiască,, intre ei iar Kim s-ar putea să radă tot de pe fata pămintului.
    Americanii pe altii îi tin sub control strict dar pe ăsta îl lasă de capul lui.
    -DOAMNE APĂRĂ LUMEA DE STRICATI LA TĂRTĂCUTĂ! Aura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 30 oct 12:58 Americanii nu au intervenit nici în Siria pentru că rolul lor e să dezbine,nu să aducă PACEA.Este falsă ideea că ei vin să ajute pe cineva,ei vin doar să distrugă.DS

      Ștergere
  11. http://www.express.co.uk/news/world/659545/Horror-as-China-tears-down-thousands-of-crucifixes-in-crude-bid-to-eradicate-Christianity

    RăspundețiȘtergere
  12. DS tu ai mintea impregnata de idei comuniste ca oprirea circulatiei libere etc Din cauza asta nu poti intelege modul de actiune al celor din occident,dar de aici pina a spune aberatii e doar un pas.Occidentul'decadent' si fundamentalismul.musulman si cel comunist 'civilizat' sint in opozitie pentru ca cele din urma doresc prin violenta sa devina planetare iar occidentul i-si apara valorile.Asa a aparut NATO si a fost limitat si a subcombat dictatura comunista pe care o iubesti asa de mult chiar si acum cind rusii au recunoscut si renuntat la ideologia comunista.La fel se intimpla cu fundamentalismul musulman in lupta in care occidentul este aliat si cu rusii tai.Asta nu inseamna ca cele doua mari imperii nu au si interese divergente care le vor face sa ajunga la conflicte in Siria care e prea mica pentru atitea interese dar si ca loc de desfasurare pentru atitea armate,este imposibil sa nu se calce pe 'picioare'unii cu ceilalti ,cum s-a intimplat cu avionul rusesc doborit de turci.Altfel spus;'Interesul poarta fesul',cind e vorba de puterile imperiale.Daca conflictul sar limita la musulmani nu ar fi asa de rau cum ar putea fi la declansarea vechiului conflict EST-VEST avind in vedere ca ambele forte au arme nucleare in clusiv Coreia.Ar fi un cistig pentru musulmani[si ei asta urmaresc si spera] si un dezastru pentru omenire si in special pentru lumea crestina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Japonia, Coreea N asta e inc-o ,,pisica''

    RăspundețiȘtergere
  14. Tu analist 08 44, mai bine explica-ne ce se intampla daca din greseala sau nu alt Nato dileste vreun avion rusesc (he he he) asta ca să nu te mai iei DE DS nu de alta...

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim 31 oct 08:44 hai dă o fugă in America și înrolează-te in Nato.

    RăspundețiȘtergere
  16. 'Stau cu fata catre rus si cu fundul la Apus,ca s-arat Apusului care-i fata rusului'-Pastorel Teodoreanu

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu e nevoie sa mergi in sua ca oricum sintem in NATO care zilele astea face antrenamente la Cincu cu peste 1000 militari din Romania ,Canada,Germania si R Moldova.

    RăspundețiȘtergere