sâmbătă, 22 octombrie 2016

ROMÂNIA! COPII RĂPIȚI ÎN ROMÂNIA ! S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE !


                                                       Dragii mei, 

Scriam în zorii zilei de 18 Mai 2016,un articol tare trist si ingrijorator,cu titlul:
                ”VIOLENȚE  SI  RĂPIRI  ÎN ROMÂNIA!”     

       Iată:                         

Dumnezeu există - Mărturii.: VIOLENȚE ȘI RĂPIRI ÎN ROMÂNIA !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../violente-si-rapiri-in-r...
May 19, 2016 - ATENȚIE !!! În România, vor avea loc Violențe si Răpiri !!! 18 Mai 2016,ora 4,34 zori de zi ! Dragii mei, În aceasta dimineață în zori, m-a trezit ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 10/21/16
Iata si vestea cumplita:

Copii răpiţi din plină stradă - isteria care face ravagii în întreaga ţară! Serviciile de informaţii, depăşite de situaţie

Actualitate / 20 Oct 2016 / 23:59


După "Ambulanţa neagră" şi "Copiii evisceraţi în parcuri", o nouă isterie pune stăpânire pe populaţie!
Surse apropiate unor structuri speciale au dezvăluit că, zilnic, serviciile de informaţii sunt bombardate cu rapoarte îngrijorătoare. Conform notelor informative care au caracter strict secret, în ultima perioadă aproximativ 25 de copii ar dispărea, zilnic, la nivel naţional, fiind răpiţi direct de pe stradă, fie din parcuri, fie în drumul dintre şcoală şi casă. Conform aceloraşi surse, serviciile de informaţii ar fi depăşite de situaţie, din cauza numărului uriaş al cazurilor semnalate, şi ar evita să mediatizeze cazurile, pentru a evita o panică generală. În timp ce aceste zvonuri fac ravagii în rândul populaţiei, pe site-ul Poliţiei Române nu există noi cazuri de dispariţii ale minorilor în ultima perioadă. De precizat este faptul că nu este prima dată când persoane "bine intenţionate" lansează asemenea zvonuri menite să producă panică în rândul populaţiei, cea mai recentă "ştire" de acest gen fiind cea cu "Ambulanţa neagră", care ar fi fost filmată în Capitală. În urmă cu aproximativ un an, o altă "bombă" s-a propagat rapid în Bucureşti, după ce s-a lansat zvonul că în Pantelimon au fost descoperite cadavrele eviscerate ale unor minori răpiţi "pentru organe". Poliţia a încercat, la momentul respectiv, să îi liniştească pe bucureşteni, explicând că totul a fost o invenţie macabră.

Iar aici,articolul meu mai pe larg:
                          ATENȚIE !!! 
În România, vor avea loc Violențe  si Răpiri !!! 
   
                                   18 Mai 2016,ora 4,34 zori de zi !

                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori, m-a trezit un glas care spune ceva înspăimântător.
Glasul spunea asa dragilor:

                     ”Violențe și Răpiri,  în România !”

Moment în care dragilor, văd înspre Est, pe o stradă ,văd o masină mică de culoare gri închis, care stationa pe dreapta.
Din masină ,coboară o tânără femeie brunetă  și cu ochelari de vedere la ochi.
Femeia vorbeste cu cineva de la distanță ;nu vedeam cu cine, dar am intuit, căci nu era greu deloc. Ea chema probabil vreu copilas ce iesea de la scoala,sau care era la joacă.
Dragii mei, să avem grijă de copilasii nostri care sunt fara apărare. Sa-i invatam de mici,ca sa se păzeasca de oamenii necunoscuti si sa nu accepte  nimic de la straini.
Din păcate dragilor, ne vom confrunta si cu astfel de evenimente neplacute.
Sa avem , mare ,mare grijă!
                                          Cu dragoste,Maria

44 de comentarii:

  1. Maria, in articolul „adeverit” pe care l-ai postat este vorba de stiri false raspandite de persoane rau intentionate nu de rapiri propriu-zise:„De precizat este faptul că nu este prima dată când persoane "bine intenţionate" lansează asemenea zvonuri menite să producă panică în rândul populaţiei”. Asa ca nu s-a adeverit nimic inca din mesajul primit de tine. Ai corelat gresit stirea pe care ai dat-o cu mesajul primit de tine. Citeste mai bine inainte sa te iei dupa cei care iti trimit „stiri” care par sa semene cu mesajele tale. Verifica mai bine inainte sa le postezi ca ”adeverite”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim 01:04, este exceptionala perceptia ta! Asa este!

      Sunt surprinsa, intr-un mod placut, bineinteles, pentru ca Maria Ghiorghiu a lasat sa apara mesajul tau . Asta insamna ca a primit, in timp optim, "informatia", gestionand corect , de data aceasta, informaria care i s-a transmis.

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
    2. pai ideea din articol era ca asemenea fapte exista dar ca sunt acoperite.
      nu putem implica ca d-na Maria a gresit din faptul ca o fapta e reala, dar acoperita.
      Oricum, la cat de dificil e ceea ce face d-na Maria (si altii) ma tem ca nu e asa ok sa refuzam si sa consideram caz inchis si clasat si etichetat asa rapid orice.
      Vederea inainte (sau prevederea) presupune volume mari de energie pentru a accesa alte dimensiuni spatio-temporale.
      Eu nu as clasa asa usor si rapid un asemenea fenomen. As ramane cat mai rational, dar nu l-as eticheta si clasa asa usor.

      Valeriu

      Ștergere
    3. Stirile sunt luate din presa , cititorii doar anunta cum fac de obicei . In titlu se afirma ca ,,SRI e depasit de situatie'' .
      Nici cu Colectivul nu se spune adevarul ca a fost crima cu NAPALM.
      Lumea ar iesi in strada s-ar revolta pentru toate aceste minciuni si ascunzisuri . Si furturile de copii sunt adevarate si azilantii si teroristii care sunt deja aici .
      Au aparut si la noi anunturi cu bombe false la metrou , la Spitalul militar . Daca ati stii ca bomba a fost reala dar dezamorsata ce ati face , nu s-ar crea panica , nu v-ati revolta ? :




      In 30 octombrie a anului trecut un club ia foc, focul se propaga cu viteza naucitoare, echivalenta cu cea a unei explozii. Exprim, inca din primele ore de la producerea deflagratiei, CERTITUDINEA (bazata pe experienta mea in contra-terorism cu arme ne- si conventionale) ca in club s-au folosit substante de tip militar, arat ca felul in care au murit primii 20 de oameni in club indica un procent de acid cianhidric (gaz de lupta) urias, peste 400 mg/m cub de aer expirat (adica peste doza letala). Autopsiile pe cele 20 de cadavre la Institutul de Medicina Legala imi dau dreptate: medicii legisti confirma, in dimineata urmatoare, afirmatiile mele: s-a murit in Colectiv din cauza inhalarii unei cantitati uriase de HCN, nicidecum din intoxicare cu monoxid de carbon cum ar fi fost firesc daca era un incediu obisnuit.
      (PRECIZARE: Acidul Cianhidric a fost considerat gaz de lupta, cu permisiune de a se folosi DOAR in conflicte MILITARE, prin Convetia Natiunilor Unite, el fiind interzis a fi utilizat pe civili deoarece in istorie a existat precedentul tragic al utilizarii lui in lagarele de exterminare naziste din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial). Restul aici:


      http://ioncoja.ro/cine-sunt-asasinii-de-la-colectiv-se-pare-ca-li-s-a-luat-urma/

      Ștergere
    4. Toate aceste lucruri sunt adevarate Anonim 08:19. dar sunt mascate si invelite cu minciuna de catre Sri,pentru a nu trezi populatia din somn.

      Ștergere
    5. Tocmai, ca doamna Maria a vazut aceste rapiri in viziuni ca lucruri reale ce se vor desfasura dupa un timp, dar SRI nu face decat sa ascunda adevarul ceea ce dna Maria le-a desconspirat.O avem pe ea ca cea mai tare informatoare in spatele conspiratiilor ar trebui sa fie in colaborare ostila cu SRI-ul.S-ar face o treaba buna.

      Ștergere
    6. De unde nu este foc nu iese fum. Deci, despre ce vorbim? Oricat cauta cineva sa acopere pisica in sac, ii ies ghiarele... Rau am ajuns sa se intample asa ceva in Romania. Este revoltator, ca cineva cauta sa acopere aceste fapte. Daca Maria a primit mesaj despre acestea cu siguranta reprezinta un adevar.

      Ștergere
    7. La Colectiv, a fost crima pusa la cale, nu a fost nici o intamplare. Dumnezeu sa-i bata pe criminali. Rusine pentru cei care acopera aceste fapte oribile. Dar de mania lui Dumnezeu nu vor scapa faptasii, pentru ca de Dumnezeu nimeni nu se poate ascunde, mai repede sau mai tarziu isi vor lua plata de la Bunul Dumnezeu.

      Ștergere
    8. Cum credeti ca s-ar dori asa ceva, cand ei nu stiu cum sa mascheze crimele facute pentru interese proprii!!!

      Ștergere
    9. Anonim 220ct 08:19 ai dreptate si eu am o postare despre masacrul din Colectiv,unde am scris cu lux de amănunte în ce perioadă a fost comandat Napalm de la firma americană Dow Chemical.Înregistrările celor de la STS dovedesc acest lucru,dar prostimea nu trebuie să știe că aici era implicată și firma Hexipharma.Autoritățile române la comanda celor din Serviciilor Secrete Americane i-au înscenat moartea lui Dan Condrea și au închis cazul.Mai multe amănunte găsiți in postarea mea din 16 oct 07:04 la previziunea Bombardamente, Bombardamente.DS

      Ștergere
  2. Poate ca e mai bine ca nu sintem in Senghen,astfel sintem mai feriti de astfel de evenimente si de emigranti deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu aruncam cu piatra .Stiti povesrea cu lupul
      Este posibil sa fim manipulati prin intermediul presei pentru a nu mai crede aceste tragedii care au sau vor avea loc . Se pregateste terenul , ca de fiecare data..

      Ștergere
    2. Sunt adevarate aceste informatii,doar ca SRI vrea ca sa mascheze aceste lucruri ca fiind alarme false.Adevarul pare triunchiat inspre folosul lor si a nu creea panica in randul populatiei.

      Ștergere
  3. FALS nu este adevărat sunt minciuni dacă o persoană a văzut copii eviscerati să spună. Ăia care fac asa ceva nu lasă lesurile aruncate pe oriunde. Da sunt copii infiati de canadieni a căror urmă nu poate fi luată nici acum după 26 de ani,acei sărmani copilasi sigur nu mai sunt in viată. Criminalii de acest gen nu lasă astfel de urme, este un ,,folclor,, cum era pe vremea lui cească cu ,,omul negru,, care omora femei noaptea. Acum bunicii sunt la datorie duc si aduc copiii la scoală,grădinită. Că mai sunt si exceptii gen mititelul IONUT din capitală asta e altă poveste urîtă,adultii principalii vinovati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cine le-a dat canadienilor acei copii pentru infiere?

      Ștergere
    2. Anonim 22oct 13:38 întreabă-l pe Iohannis,oare cine a intermediat afacerea copiilor trecuți peste graniță.Chiar crezi că rolul lui a fost,doar de traducător.Din traducere și meditații și-a luat și casele,ce să vezi pentru altii ghinion.DS

      Ștergere
  4. De cind ati postat dna Maria acest mesaj cu răpiri,eu cel putin am luat măsuri drastice pt supravegherea nepotelei mele. Nu poate săraca nici un pas sa facă pînă nu cere voie.Si sunt sigură că si alti părinti sau bunici fac la fel, nu lasă copiii să plece din raza lor vizuală.La mine in localitate nu văd copii mici neinsotiti de unul sau mai multi adulti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,
      De ce sariti cu gura pe mine? Eu am postat ceeace altii au spus si scris că este adevarat cu rapirea copiilor din ROMANIA.
      Stiti foarte bine că,toate cate scriu se adeveresc in timp!Chiar nu vedeti ca ni se pune o ceata pe ochi ca sa credem ca toate sunt bune si la locul lor?
      Mai bine aveti grija de pruncii vostri,mai mari sau mai mici. Credeti voi ca Autoritatile romane vor zice ca este adevarat si ca ei nu au prins faptassii??? Daca voi spuneti ca sunt ”prostii” si minciuni e problema voastra! Dar eu va sfatuiesc ca sa va paziti copilasii si sa nu-i lasati singuri. Mai bine sa fim cu ochii intr-o mie ,iar copilasii sa fie sanatosi si in mijlocul familiei,decat sa plangem după ei, si sa li se intample o nenorocire.
      Iar tu ANONIMULE cu inchisul BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA - MARTURII,mai citeste si te informeaza! Este plin INTERNETUL de mizerii si nimeni nu ia masuri; iar pe acest BLOG ,cei care cred in BUNUL DUMNEZEU si in MAICA DOMNULUI,gasesc si vor gasi numai ADEVARUL DUHULUI SFANT. Daca cineva se crede mai puternic decat PUTEREA DUHULUI SFANT,va cadea când îi va fi lui mai bine in viata, si-l va durea rău,deoarece DUMNEZEU este BUN si RABDATOR,dar când al SAU CUVANT este terfelit,JUDECA numai cu DREPTATEA SA.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Maria, poate nu vor sa prinda faptasii. Ar fi o ipoteza...

      Ștergere
    3. Cine stie ce implicatii sunt si la ce nivel. Sa ne fereasca Dumnezeu, dar mai bine supraveghem copilasii. Daca Dumnezeu a avertizat parintii prin tine,Maria, nu este la intamplare.Mare atentie sa avem.

      Ștergere
    4. Am obsetvat ca,se minte cu buna stinta,nu stiu daca s-a mai trait asemenea vremuri?! Maria H

      Ștergere
  5. Extratereştri şi OZN-uri de România: obiecte ce nu pot fi identificate de zeci de ani şi declaraţii ale oamenilor care susţin că au fost răpiţi :


    http://adevarul.ro/news/stiri-ciudate/ozn-1_521207e1c7b855ff56f110a1/index.html


    RăspundețiȘtergere
  6. Despre extraterestrii , despre mesajele transmise lor omenirii si cand vor interveni:


    „Care sunt cele mai importante întrebări pe care
    trebuie să ni le punem referitor
    la această problemă a infiltrării extraterestre?”

    Poate cele mai critice întrebări pe care trebuie să vi le puneți sunt, ”Oare noi oamenii suntem singuri în univers sau în propria noastră lume? Suntem vizitați în prezent? Este această vizită benefică pentru noi? Trebuie să ne pregătim?”


    http://aliatiiumanitatii.org/a-sasea-informare/

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate copii sunt rapiti pentru recoltarea de organe. Se practica si in alte tari. Va multumesc pentru munca depusa sa scrieti pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oribil. Parintii sa fie cu ochii pe copii tot timpul. Cel mai bine. Mai bine precautie.

      Ștergere
  8. Credeti ce vrei, oameni buni, ce mai conteaza ca este fabulatie sau minciuna?

    RăspundețiȘtergere
  9. Maria, sincer sa fiu, eu cred ca esti implicata in toate rapirile si nenorocirile. Scrii dinainte si pui in aplicare dupa. Ar trebui ca autoritatile sa te opreasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 octombrie 2016, 20:22
      Tu chiar gandesti, când scrii asemenea inepții???
      Crezi tu că as avea eu vreo putere ca sa provoc asemenea dezastre? Iarta-ma ,dar nu esti sanatos la cap,daca gandesti asa despre mine!
      Tu nu il cauti pe DUMNEZEU pe acest Blog,tu cauti opusul BINELUI; adică, pe cel rău.

      Ștergere
    2. Anonim22 octombrie 2016, 20:22,cred ca nu esti normal la cap,cum poti sa faci asemenea afirmatii despre doamna Maria?Tu ai auzit de harul clarvederii?In ce lume traiesti te intreb si eu asa?!

      Ștergere
    3. Anonim22 octombrie 2016, 20:22 RUSINE,RUSINE,RUSINE SA-TI FIE.

      Ștergere
    4. Subscriu RUSINE,RUSINE pentru ''anonim 22.0ctombrie2016;20:22''.Minerva P.

      Ștergere
    5. NU, NU ARE ARE UN COMPLICE;
      DOAMNE FERESTE DE ASEMENEA AFIRMATII! CE USOR SE ARUNCA CU NOROI! CU DRAG NELUTA

      Ștergere
  10. Asa-i Maria 2o,22 asta chiar nu-i sanatos la cap!TCB

    RăspundețiȘtergere
  11. Am auzit și eu asta ca în Timișoara este o ambulanta neagra ce a răpit 3 copii pt organe.. a arătat chiar și la stiri dar acum vreo 3 luni a arătat la stiri ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai da detalii, Adina , eventual ce spune presa locala , caci dupa cum vezi, unii nu cred nimic , speculeaza ca sunt pure inventii .

      Ștergere
    2. Am văzut la stiri .în Timișoara de la Mall au răpit 3 copii...ambulanta era neagra la culoare ca au văzut.o pe camerele video dar nu știu cum de nu au găsit făptașii șoferii...și apoi au abandonat copii toți 3 au scos organele din ei și în loc la organe au pus bani sa aibă familiile pt înmormântare..serios am văzut eu la tele la stiri..dar nu știu cum de nu a mai arătat la stiri ca totuși e o știre destul de urata adică na sa furi un copil sa scoți organe îți dai seama ca sunt medici la mijloc care lucrează cu răpitorii...și au zis ca toate organele luate de la copii valorau câteva milioane de euro (nu știu sa zic oricum o suma uriașă)

      Ștergere
    3. Anonim fiecare e liber sa creadă sau sa nu creadă..și eu câteodată poate nu cred ceva..oricum cine are copii .nepoți trebuie sa aibă grija de ei aia e clar..fie ca exista sau nu răpitori...

      Ștergere
    4. Adyna ai vazut tu ambulanta aia , sau ai auzit tu de-la cineva si ala cineva de-la alt cineva si ala alt cineva de-la alt cienva ......
      O biata fiinta naiva,vorba aceea in fiecare secunda se naste un fraier, trebuie doar sa il cauti si sa profiti de pe urma prostului si sa i iei si aerul care respira din gura ca nu merita viata pe care o are, traieste degeaba si moare degeaba.

      Ștergere
    5. Am văzut la stiri ...nu am văzut cu ochii mei ambulanta de unde sa o vad eu.am văzut stirea

      Ștergere
    6. Anonim23 octombrie 2016, 20:49, nu te lua de Adyna. Bine ai facut Adyna ca ai scris despre acea stire. Romanii trebuie sa cunoasca ce mizerii se intampla in aceasta tara. Sa avem grija de copilasi, caci ceva nu-i in regula.

      Ștergere
    7. După cum vezi anonim ca postez fff rar pentru ca mereu când scriu ceva se găsește cineva sa îmi întoarcă vorba și nu vreau sa ma contrazic cu nimeni..asa puteam sa scriu cu anonimat și era mai bine

      Ștergere
    8. Adyna nu te supara ca nu e vorba numai de tine, dar cum va vad pe unele fete de varsta ta, ma credeti cat de cat "smechere" dar sunteti naive si neincercate, si credeti orice vrajeala ieftina,sau va place minciuna dulce , decat un adevar crud.

      Ștergere
    9. Eu nu ma supăr..dar aici nu e vorba de persoana mea ...și cred ca ar trebui sa ma cunoști personal sa știi dacă sunt naiva sau neîncercata sau smechera ...eu am zis ce am văzut la tele..dacă nu este adevărat aia nu e problema mea sa fac eu cercetări..eu îmi vad de viata mea de problemele mele în viata ....vârstă mea ?care vârstă??știi tu ce vârstă am ..??nu cred ca știi

      Ștergere
  12. Inca de anul trecut se fura copii , chiar si cu parintii de fata :

    http://www.romaniatv.net/alerta-fara-precedent-timisoara-un-copil-la-un-pas-sa-fie-furat-din-masina-sub-ochii-mamei-video_217207.html

    http://suceavanews.ro/192947/general/top-stiri/un-dezaxat-a-incercat-sa-rapeasca-un-copil-din-curtea-unei-scoli-din-suceava-politistii-l-au-lasat-liber/


    http://www.mediafax.ro/externe/caz-incredibil-trei-francezi-au-rapit-un-copil-in-serbia-pentru-a-i-face-un-test-de-paternitate-ei-incercasera-sa-rapeasca-un-copil-si-in-romania-14032072

    http://www.ziaruldevrancea.ro/educatie/1588814795-copil-de-11-ani,-r%C4%83pit-ziua-%C3%AEn-amiaza-mare-din-fa%C5%A3a-%C5%9Fcolii-%E2%80%9C%C5%9Ftefan-cel-mare%E2%80%9D.html

    RăspundețiȘtergere