miercuri, 5 octombrie 2016

IUBIRE LIMITATĂ ȘI VIOLENȚĂ ! AVEM NEVOIE, DE IZVORUL NESECAT AL DRAGOSTEI LUI HRISTOS SI AL MAICII DOMNULUI .

                                                     3 Octombrie 2016,ora 22, 34!

                                                Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog,aud dragilor un glas care spune asa:
                      ” Iubire limitată! 
Un alt glas intreaba cu uimire:
                    Cum iubire limitată?

Si i se raspunde asa:
                Violența produce violență!”   
După care glasurile dispar, iar eu costat cu amaraciune mare in suflet,acest ADEVAR AL  DUHULUI SFANT ,in care ni se atrage atentia precum ca, IUBIREA ne este limitată !
Ce inseamna aceasta?
Adică ,ne iubim numai sotul, copiii,părintii, si alte rude apropiate sau mai puțin apropiate.
Ori acest lucru ,nu-I este placut deloc LUI DUMNEZEU si nici MAICII DOMNULUI. 
DUMNEZEU ne iubeste pe toti la fel, chiar daca ne mai si cearta uneori,pentru a  fi spre indreptarea noastra si spre staruința noastra in RUGACIUNE.
Omul ajunge la desavârsire,atunci când daruieste iubire neconditionata si celui mai aprig dusman al său, si celui strain cazut in șant din pricina betiei, precum si celui care este la inchisoare ,din pricina nelegiurilor sale mai mari, sau mai mici. 
Asadar dragii mei, sa daruim iubire si astfel vom închide usa urii aprige,si vom deschide fereastra iubirii față de Hristos si Maica SA,precum si față de Aproapele nostru. 
                Image result for maica domnului
Daca daruim IUBIRE ,Respect si Dragoste infinită,avem numai de castigat atât in viata aceasta,dar mai ales in viata cea vesnica,deoarece ,vom dobândi un loc binemeritat in ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU.
De vom fi violenți în fapte si-n vorbire, vom culege numai vânt si furtună ,atât in aceasta viata ,dar si in cea vesnica,in care si suferința ne va fi vesnica.
În viața aceasta,avem ceea ce daruim !
În viata cea vesnica, avem ceea ce am rasadit intru implinirea PORUNCILOR LUI IISUS HRISTOS, sfintite cu lacrimile PREA CURATEI FECIOAREI  MARIA.
De ne-am pierdut intru ură si desfrânare, va fi spre chinul cel vesnic al sufletului.
                                 Cu dragoste,Maria.
   

142 de comentarii:

  1. in BIBLIE scrie;cine ridica sabia de sabie va pierii,pare un indemn de temperare in vremuri tumultoase,ca tot era vorba de marea revolutie,I-mi place harta pe care a-ti pus-o-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. patriotismul,nationalismul aduce cu sine o iubire limitata fatza de alte neamuri! e mult prea usor sa-l judecam pe unul ca e neamt conservat cu inima rece, altul ca e jidan lacom dupa putere si bani, lasam de inteles ca NOI am fi cei mai buni chiar perfecti" fara nici un defect"..?!
      cu mana pe inima spun ca romanul are muuuuult mai multa iubire-limitata decat alte neamuri, de asta m-am convins...

      Ștergere
  2. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...
    hhhh

    ... sabie de sabie va pierii... dar nimicul de nimic nu va pierii... ... fiindca insusi nimicul e sabie...
    hhhh

    ,,,Iubire limitată! ... e limitata precum un cuvant de 2 spatii sau doua nimicuri... precum un univers fata de doua nimicuri...

    Violența produce violență!” = viata zero produce incetineala... produce reactie in lant de incetineli...

    afla greseala!!!
    ///
    ...
    afla realitatea si ce a fost inaintea creatiei nimicului...
    hhhh


    RăspundețiȘtergere
  3. Actorul plecat prea devreme si iubirea lasata in urma a unui om bun, demn, mai patriot decat orice roman , artist inzestrat cu harul nemuririi - Ioan Gyuri Pascu- in memoriam :

    https://danielamariamarin.wordpress.com/2016/10/03/pentru-gyuri-1/?email=coriana68%40yahoo.com&action=subscribe&blog_id=42946950&source=https%3A%2F%2Fdanielamariamarin.wordpress.com%2F2016%2F10%2F03%2Fpentru-gyuri-1%2F&sub-type=actionbar-follow&_wpnonce=85c58a8340

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Actorul plecat prea devreme si iubirea lasata in urma a unui om bun, demn, mai patriot decat orice roman , artist inzestrat cu harul nemuririi - Ioan Gyuri Pascu- in memoriam :

      raspuns :

      si asta in memoriam CA BATJOCURA la adresa Divinitatii :
      minutul 5.27- 5.29 .... gury pascu ...

      aviz celor din videoclip .. dUr adevar stiu , DAR DUMNEZEU NU SE LASA BAJOCORIT .. vor urma si altii de aici ...


      CRESTIN ORTODOX

      PS ce sa facem daca unii si unele BATJOCORESC SFINTA BISERICA SI ORTODXIA sa le de-a dupa credinta

      spatii mici si lemn = cosciug

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox




      Ștergere
    2. La 9 cu tine. Esti pericol pentru omenire. Frustratule ! Nu ai legatura ortodoxia.

      Ștergere
    3. Anonim9 octombrie 2016, 01:17
      La 9 cu tine. Esti pericol pentru omenire. Frustratule ! Nu ai legatura ortodoxia.

      PE BUNE ??? ia sa vedem aici si voodeou-clipul BATJOCURII LUI GURY PASCU ca COPARTICIPANT la batjocura colectiva a lui taxi ...

      le trasmit atit tuturor de acolo :
      spatii mici si lemn = COSCIUG

      SI DESIGUR SI DOVADA ca sa VADA TOTI ca nu vorbim degeaba

      https://www.youtube.com/watch?v=eexmYusoQ3o

      si desigur si SFINTA SCRIPTURA
      3.Întâi, trebuie să ştiţi că, în zilele cele de apoi, vor veni, cu batjocură, batjocoritori care vor umbla după poftele lor,

      si ce sa facem cu BATJOCORITORII ??

      pilde solomon TOT SFINTA SCRIPTURA ZICE :
      PILDE 19
      25.Loveşte pe cel ce batjocoreşte şi cel fără de minte va deveni înţelept; mustră pe cel înţelept şi el va pricepe ştiinţa.

      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      dur adevar stiu si foare adevarul dar daca taceai . filozof ramineai

      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox

      Ștergere
  4. Dumnezeu crede ca noi suntem mai Iiluminati(Bildenbergi)de aceea ne da mesaje codate,sa le descifram prin intelepciune divina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Totul sună bine, dar cu cei ce iubesc pe Domnezeu din inimă dar sunt „sectanți” cum rămâne? Aproape în toate cuvântările d-lui Cleopa care le puneți aicea, inclusiv una despre iubirea vrăjmașilor, el îi îndeamnă pe credincioși la ceva ve nu este iubire așa cum ziceți voi altora să iubească. Nu pricep de ce unii care îl caută pe Dumnezeu fără icoane și sfinți trebuie urâți. Mă doare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt înșelați de Satan.Cu si fara icoane omul tot are datoria fata de Dumnezeu sa se mantuiasca.Inselarea este pretutindeni si la cei care se "pretind" crestini.

      Ștergere
    2. Sectarii sunt victimele sectelor. Ar trebui de urgenta sa iasa de acolo. Nu in asta sta, cu icoane sau fara icoane, sti? Sta in faptul ca sectarii sunt manipulati iar adevaratul lor dumnezeu este in America, insa cei care sunt oameni simpli si se duc la adunare, nu isi dau seama. Ei sunt inselati. Mai bine iesi de acolo caci nu este buna acea cale. Dumnezeul sectarilor vrea banii tai si supunerea ta totala. El nu il recunoaste pe adevaratul Dumnezeu. Stai un pic si fa o analiza profuna, daca mai poti. Daca nu iti recomand: cauta un preot cu har, mergi si spune-i si el te va ajuta sa scapi de acolo.

      Ștergere
    3. Ce te doare?poate te pot ajuta cu vre-o aspirina!

      Ștergere
    4. Ce prostie poti sa zici anonim12.38

      Ștergere
    5. Cine-L cunoaște cu adevărat pe Dumnezeu? Eu cred mai degrabă că Dumnezeu vrea să fie căutat și iubit din inimă în orice loc si in orice stare te afli. Daca vei căuta la oameni adevărata credință nu o vei găsi niciodată.

      Ștergere
    6. Nu este nici o prostie Adyna. Este realitatea. Stiu ca te jeneaza, dar cel mai bine iesi de acolo. Cauta un parinte cu har si vorbeste cu el, ai sa intelegi mai bine unde este problema cu sectele si sectarii. Asta daca nu ai deja creierul spalat. Iesi pana mai poti.

      Ștergere
    7. Sectele sunt cuibare de interese. Clanuri si multe chestii facute prin spatele scenei. Ii stim prea bine. Banul conteaza cel mai mult, esti cel mai bine vazut daca aduci contributie baneasca. Iar o parte din bani iau drumul Americii, catre "Dumnezeul"sectarilor. Tu, Adyna, nu sti prea multe din tot ce se intampla, la nivel mai inalt in sanul sectelor.

      Ștergere
    8. Nu ma jeneaza deloc...eu incer zi de zi sa fac voia lui Dumnezeu in rest ce se intampla la nivel inalt nu e treaba mea ca se intampla peste tot si la toate religiileee....toate religiile sunt facute de om si nu asta conteaza religia..eu nu am nici o religie..eu incer sa fac bine pt sufletul meu si sa nu il supar pe Dumnezeu ..si daca am face toti asta ar bine..nu trebuie sa stam sa ne contrZicem fiecare ca religia lui e mai buna..degeaba sunt la ortoxi daca nu fac ce trebuie sau invers..asa ca mai bine ne.am iubi unii pe altii si ar fi totul mai simplu si mai bine intre noi oamneii si pace

      Ștergere
    9. Si anonim 19.40 eu nu dau nici un ban la biserica...eu cand dau ajut pe saraci nu am dat nici un ban doar la cine vreau eu dau ..adica la saraci..si stiu ca asa este dar nu ma intereseaza cine ce face ...fiecare va plati pt el.....asa este in ziua de azi fiecare isi face o biserica sa fie al mai tare mai mare..treaba lor

      Ștergere
    10. Adyna. Daca esti pocaita (penticostala, baptista, etc.), dai, cu siguranta. In fiecare duminica de doua ori pe zi, dimineata si dupa amiaza si inca intr-o zi in timpul saptamanaii (daca mergi), saculetul pentru bani se plimba de la om la om. Plus o data pe luna in plic, contributia ta lunara. Asta este programul de la pocaiti. Asta este filmul la ei. Totul se masoara in bani la ei. Este un drum infundat, calea lor. Pocaitii vor merge in Iad cu Biblia in mana, asa a spus Arsenie Boca. Si asa este, cu DA SI AMIN. Sfantul lui Dumnezeu ne-a avertizat despre acesti lupi imbracati in blana de o-va deaie. Feriti-va ei.

      Ștergere
    11. Un adevar despre secte/pocaiti neoprotestanti bine surprins de catre Phil Collins & Genesis:

      https://www.youtube.com/watch?v=35K6vQRt67g

      Ștergere
    12. Completez:
      Sfantul lui Dumnezeu (Arsenie Boca) ne-a avertizat despre acesti lupi(sectari) imbracati in blana de oaie. Feriti-va ei.
      De la Anonim6 octombrie 2016, 10:53

      Ștergere
    13. Pocaitii merg la adunare si acolo li se spala mintile. Ei cred ca ei sunt singurii mantuiti, restul nu. Doar ei ajung in Rai si sunt in Cartea Vietii iar restul, dupa mintea lor spalata, in Iad ajung. Oh, dar cata eroare in mintea lor. Asa ii invata acolo, la adunare, pastorii de la anvon. Cand vor merge pe lumea cealata se vor minuna cat de mintiti au fost. Calea lor nu duce nicaieri. Sectele acestea vin din America cu un scop foarte precis. Aici in Romania au misiunea de a insela si de a atrage cat mai multi adepti pentru a slabi Ortodoxia. Si evident de a aduna bani si de a-i pompa in America. Mare grija cu astia caci nu-L servesc pe Dumnezeu cu adevarat. Au un alt scop. Nu picati in plasa sectelor.

      Ștergere
    14. Pocaitii nu-si pot face semnul Sfintei Cruci. Ajung atat de rau incat semnul Crucii ii arde. Fug de acest senm ca de foc. Or semnul Crucii stim ca pune pe fuga demonii.

      Ștergere
    15. Cred ca si ortodoxi zic ca sunt singurii ce merg la Rai nu doar ppcaiti asa ca te contrazici singur anonim15.28.....ma face.ti sa rad de parca cineva va obliga sa faceti ceva ce nu vreti ....si nu dau banii delic nici macar o data pe luna deloc ...si la saculet daca vreau bun daca nu nu pun deloc nimeni nu ma obliga sa dau ceva..am mai pus nu pot sa mint dar iti zic sincer puneam 1 leu asa sa pun si eh ceva...dar eu cand dau bani dau la saraci ca sa stiu unde ajung banii mei...nimeni nu mi.a cerut un ban cel putin mie nici macar pe lunar nici deloc.daca ma crezi bine daca nu treaba ta...si vor merge la Iad cei ce nu fac voia lui dumnezeu fie pocaiti ortodoxi catolici etc....nu toti pocaiti vor merge la Iad sunt si cei ce stau cu adevarat langa Dumnezeu mai putin dar sunt

      Ștergere
    16. Vai cata ura in voi indraptata la pocaiti..oare nu pacatuiti voi va aruncati venin in niste oamnei
      .asa va invata Dumnezeu sa fiti...in loc sa aveti dragoste fata de orice om aruncati voi la iAd pe cine vreti voi de parca ati fi Dumnezeu....ok am inteles nu suportati pocaitii dar atata contraziceri si altele pt ce??nu duce la nimic bun va zic eu..mai bine ne.am concentra sa facem voia lui Dumnezeu ca daca vine la noapte si ne prinde asa sigur nu vom zbura la El ..pace voua fratilor si surorrilor si haide.ti sa ne iubim si vrasmasiiii

      Ștergere
    17. Sincer nu stiu de unde si pana unde nu isi fac semnul crucii..la pocaiti semnul crucii semnifica doar ca Iisus a fost rastignit pe cruce...cred ca nici Iisus nu isi facea semnul ...nu scrie nici unde ca isi facea sau nu semnul...si pana la urma cand vom ajunge inaintea Lui nu ne va intreba ce religie am avut pe pamant...atunci va conta doar faptele noastre ,daca am avut dragoste fata de toti ;daca am pazit poruncile Lui ..daca am facut numai cum ne.a invatat si ne.a lasat scris..cred ca asta va conta atunci nu religia.nu bogatia .nu scoala...eu cu trecerea anilor am invatat ca fiecare om e copilul lui Dumenzeu(pana si pacatosii caci pe ei a venit Iisus ca zice ca cei bolnavi a nevoie de doctori nu cei sanatosi) si ca nu trebuie sa judec pe nimeni dupa culoare sau religie .ca eu nu am de unde sa stiu ce plan are Dumnezeu cu acel om sau nu stiu inima lui..si ca nu are rost sa ma contrazic cu nimeni pt religie (in zilele astea de aia exista atata ura si atatea crime pe baza religie)am invatat ca fiecare om va da socoteala inaintea Lui intr.o zi ....daca ar fi respectat toti doar una din poruncile lui Iisus sa avem dragoste unii fata de altii nu ar fi atata ura si mai ales atatea crime pe acest pamant..si cred ca lumea ar fi mult mai buna..ar fi pace intre pamanteni

      Ștergere
    18. Pentru Adina :Ai cel mai intelept comentariu. Oamenii nu inteleg cuvantul pocait , il asociaza cu o secta religioasa. Cuvantul pocait inseamna ascultare de Dumnezeu (ascultarea si respectarea poruncilor Lui }.

      Ștergere
    19. Sincer, Adyna, nu am auzit nici un ortodox sa spuna ca doar ortodocsii ajung in rai, dar pocaiti am auzit, o gramada. Atat de spalate le sunt mintile. Doamne fereste. Se cred o specie aparte, umbla vezi doamne fara podoabe dar inlauntrul lor sunt plini de fiere. Numai barfa au in cap, invidii, bani, ce masina si-a luat celalalt si cum a venit cutare imbracat la adunare. Macar ortodocsii sunt sinceri, pe cand pocaitii se pretind a fi ceva, dar ei sunt cu totul altceva. Un fel de mate pestrite pe dinlauntru si pe afara pozeaza in sfinti. Niste finite duplicitare sunt.
      Nu arunca nimeni in Iad pe nimeni, afara de voi care spuneti ca toti sunt pierduti numai voi, pocaitii, sunteti mantuitii. Gresiti amarnic. Asta cred pocaitii ca doar ei sunt mantuitii. Deci cine este cel care umbla cu cioara vopsita? Ortodocsii? Nicidecum. Pocaitii, da. Pentru ca au orgoliu si se cred deasupra tuturora iar ei sunt niste pacatosi mai mari decat altii.
      Crucea este un simbol sacru, cu o putere foarte mare. Iti spun din experienta. Ortodocsii au Sfanta Cruce. Demonii fug de Cruce, la fel si pocaitii. Nu isi pot face cruce pur si simplu, ii ia cu tremurat.
      Pocaitii nu dau cinste Fecioarei Maria. Ea este Maica Domnului Iisus Hristos si Maica Noastra. Este Sfanta Fecioara Maria. Voi spuneti ca este o simpla femeie, dar nu este asa. Gresiti foarte tare necinstind-o pe Ea, Maica Domnului.

      Ștergere
    20. Eu nu am zis ca este o simpla femeie este Fecioara Maria care fiind fecioara a dat nastere unui prunc prin duhul sfant pe Iisus Hristos (deci nu este o simpla femeie)sa stii ca sunt pocaiti care poarta si podoabe ...mantuirea sufletului nu sta intr.un inel sau cercel... eu pot sa fac cruce ca nu ma ia cu tremuriciul deloc....si daca mi.as face cruce crezi ca as fi mantuita ?spune mi biblic si voi face cruce atata timp cat stiu ca voi cu Dumnezeu..degeaba imi fac cruce daca nu fac voia Lui nu voi intra in Cer ... uite eu sunt pocaita si tu zici ca umblu cu cioara vopsita..ai zis de pocaiti ma includ si eu nu??ma cunosti pe mine imi stii sufletul....deci hai sa ne iubim unii pe altii si sa invatam sa nu judecam dupa religie sau culoare...hai sa incercam sa fim pe placul lui Iisus nu pe placul oamenilor...nu trebuie judecat un om dupa cum se intampla in biserica sau dupa experientele tale cu pocaitii .pentru ca nu toti oamneii sunt la fel ...nu toti ii slujesc lui Dumnezeu si atunci nu ma poti judeca pe mine sau altcineva dupa cei ce nu ii slujesc Domnului

      Ștergere
    21. Anonim 7 octombrie 2016, 01:16, in cazul de fata ne referim chiar la sectari. Subiectul acestei conversatii este referitor la sectari(numiti si pocaiti in Romania). Nu incurca borcanele. La noi in tara cand spui cuvantul pocait spui sectar. Ti-am scris aceste randuri pentru a intelege tematica acestei conversatii.

      Ștergere
    22. Cred ca anonim a inteles cuvantul sectar sau pocait..ca sectarii sunt numiti pocaiti...dar anonim a punctat bine adica sa ascultam si sa respectam cuvantul Lui Dumnezeu..si asta ar trebui sa faca orice om de pe fata pamantului fie el de orice religie ...sa ne iubim unii pe altii cu o dragoste curata si sincera inaintea lui Dumnezeu...degeaba zici ca esti crestin daca iti urasti fratele ...deci sa ne iubim asa cum ne.a iubit Iisus pe noi ..sa lasam Deoparte bariera religiei.(ca nu ne duce la nimic bun)sa lasam deoparte ce se intampla in biserici,(daca daca ne uitam in stanga si in dreapta ca ce face ala si ala iar nu ne duce la nimic bun)si sa incercam fiecare sa facem cum ne.a invata Iisus

      Ștergere
    23. Adyna, te incurajez sa te rogi Sfantei Fecioare Maria, caci intotdeauna Ea este de ajutor. Pocaitii nu se roaga Maicii,dar poate tu o vei face, daca spui ca esti altfel decat regula.
      In ce privesc sectele,Adyna, tu cunosti prea putine. Iluminatii acestia, cei care reprezinta Oculta Mondiala (ei sunt o organizatie foarte veche) au infiintat sectele exact cu scopul de fragmentare. Insa tu nu intelegi jocurile de culise si cum sunt folosite aceste "ciuperci" pentru a fragmenta. Toti adeptii sectelor s-au desprins din religia orotodoxa sau catolica, picand in plasa. La noi in tara sectele militeaza impotriva ortodoxiei si incearca sa atraga adepti, indeplinisndu-si misiunea pentru care au fost create, acela de a slabi, in cazul Romaniei, ortodoxia. Astfel se strecoara "ei". Cu cat au mai multi adepti cu atat pot manipula mai bine destinele unui stat. Deocamdata Ortodoxia este puternica in Romania si nu asculta de America.Uita-te la Soros cat de mult incearca prin ONG-isti lui sa se impotriveasca Bisericii Ortodoxe si contructiei de biserici ortodoxe. Speranta acestor "ei" este ca sectarii sa fie cat mai multi, visul lor este sa fie mai multi decat ortodocsii insa NU vor reusi.
      Pe sectari(pocaiti neoprotestanti) ii cunoasc prea-bine. Stiu cum gandesc si cu li se spune pe la adunari. I-am studiat indelung. Le cunoasc structurile si felul cum vad lucrurile dar mai ales cum actioneaza, indeplinind oridinele din America. Tu, draga Adyna, nu esti decat o victima a unui sistem monstruos care se ascunde in spatele a ceea ce vi se prezinta voua, pocaitilor sectari.

      Ștergere
    24. Adyna,vad ca trebuie sa-ti scriu mai multe. Tu facand parte din sectele acestea, faci jocul celor care cauta distrugerea acestui neam romanesc. Cum sa stai linistit cand vezi ce fac? Esti romanca tu? Cum sa lasi pe Soros si pe altii ca el sa isi faca jocul murdar aici in Romania prin orice cale, inclusiv prin secte? TU intelegi ca "astia" vor Romania? Pentru ca este o tara cu multe bogatii in subsol care pot fi exploatate si furate? Mai ales aurul de la Rosia Montana.De aceea vor lupta pe orice cale impotriva Ortodoxiei. Caci Ortodoxia este singura care ii mai tine pe romani uniti in acest moment. Este foarte grav ce se intampla. Sectele sunt unelte de manipulare folosite de pradatorii acestei tari.Daca intelegi bine, daca nu treaba ta. Eu mi-am facut datoria de roman.

      Ștergere
    25. eu un simplu om ce as putea face pt tara asta ...daca nici cei de la putere nu pot sa faca nimic ca sunt condusi de afara toti si toti fac ce ii obliga cei din afara....si daca as trece la ortodoxie cu ce as ajuta tara ....eu doresc sa fac ce ma invata Iisus sa fiu mantuita ...nu vezi ca Papa vrea sa faca doar o singura religie si toti sa ne inchinam lui...doar cei de sus se pot "bate"cu el daca au puterea si curajul....eu nu vreau sa indeplinesc ordinele din America deloc nici nu sunt de acord cu ce se intampla pe acolo ...sincer nu cunosc ce se intampla la nivel mai inalt si eu nu as avea cum sa schimb ceva de acolo

      Ștergere
    26. Draga Adyna, nu ai inteles substratul. Ei pe fata in adunare va vorbesc frumos, va vorbesc de Dumnezeu, chiar se folosesc de cuvantul lui Dumnezeu caci se pricep, ii cunosc prea bine. Fac orice sa atraga oamenii acolo, la secta. Aleg oameni cu carisma sa vorbeasca, care sunt pregatiti in scopul de a convinge. Dar pe reverso, ceea ce voi nu cunoasteti si nu stiti asculta ordinele din America. Pastorii stiu mai bine care sunt ordinele. Daca nu asculta ordinele zboara din functia de pastor si niciunul dintre ei nu ar fi incantat sa-si piarda sursa de venit, nefiind un job greu. Totul este controlat. Este o retea, precum o caracatita. Ma raportez acum la Romania. Treaba Papei ce tot face, aici in Romania nu are nici o sansa, noi fiind o tara ortodoxa. Fiind roman, pe mine ma intereaseaza ce se intampla in aceasta tara si cu aceasta tara. Tu nu sti ca se lucreaza cu mesaje subliminale asupra voastra. Nu ai cum sa realizezi. Dar te aduc pana acolo ca faci voia lor crezand ca ceea ce faci este alegerea ta. Asa se lucreaza. Cel mai grav este ca se folosesc de Cuvantul lui Dumnezeu pentru a manipula iar oameni simpli care poate trec prin momente mai dificile si sunt vulnerabili le cad victime, iar ei profita de aceasta, caci se pricep.

      Ștergere
    27. Biserica Ortodoxa, asa cum poate, mai tine romanii uniti prin credinta stramoseasca. Intelegi de ce uraste Soros asa tare Biserica Ortodoxa? De ce cauta sa loveasca in preotii ortodocsi si in constructia de noi biserici? Ce tot urlau ONG-istii lui Soros in strada? "Mai putine biserici si mai multe spitale." Asta urlau. Normal ca i-ar conveni lui Soros mai putine biserici si mai multi bolnavi. Caci acolo se ajunge:la mai multi bolnavi daca sufletul omului nu-i ingrijit. Este o absurditate ce tipau sorosistii in strada, caci indirect mesajul era altul, anume: Jos Biserica Ortodoxa. De fapt asta tipau cu atata sarg in strada in mod voalat.Insa nu o puteau aclama pe fata. Trebuia manipulata multimea. Au stiut unde sa umble la butoanele psihicului uman. Sunt foarte smecheri. Pe Soros il deranjeaza foarte tare Biserica Ortodoxa. Este un inamic pentru el.Mare atentie cu acest individ si cu toate organizatiile lui apolitice si politice pe care le controleaza!

      Ștergere
    28. Draga anonim ce fac ei si cui ii slujesc ei adica pastorii...treaba lor ..cum am mai zis eu incerc sa fac ce ma invata Iisus ....si Soros ala nici nu am auzit de el ..acum de pe acest blog am auzit de el...eu cand merg la biserica merg sa ascult cuvantul lui Dumnezeu...adica am invatat multe din Biblie la biserica ..una e cand iti explica cineva si alta e sa citesti..daca le faci pe amandoua intelegi mai bine Biblia... si daca oile din staul fac ce ii invata unii pastori acel pastor va plati pentru asta ..pentru ca Dumnezeu va judeca orice om dupa faptele lui...poate ai dreptate ca pastorii asculta ordinele din biserica....eu nu am de unde stii asta..dar sa stii ca nu toti socrul meu este pastor si nu asculta nici o ordine si nici nu a luat niciodata un salar de la biserica...si daca oamneii au dat bani din banii aceeia a facut in biserica tot ce trebuie (adica o casa la tara ca acolo este biserica)

      Ștergere
    29. Am gresit:am scris biserica in loc sa scriu America..intelegi tu

      Ștergere
    30. N-ai grija Adyna, ca Papa nu are nici o putere aici in Romania. Suntem tara majoritar Ortodoxa si asa ramane. Doar sa nu permitem unora ca Soros sa-si bage coada, caci el incearca prin toate caile. Sa treci sau nu la Ortodoxie, este alegerea ta. Nimeni nu poate hotari aceasta in locul tau.

      Ștergere
    31. Adyna. El este la tara, pe acolo mai greu se gaseste o persoana sa vrea sa fie pastor (de obicei nu-s asa multi pocaiti pe acolo iar cei care pastoresc nu sunt licentiati in studii teologice neoprotestante) dar sa nu crezi ca nu este verificat. Ii vin aia de la oras sa-l verifice. Totul e controlat. Nu vin in control ci vin cica in misiune, dar stiu prea bine sa urmareasca tot ce se intampla in acea adunare a socrului tau. Pe urma informatori are el acolo in adunare... care dau informatia exacta mai sus ce se intampla pe acolo. Insa aia mari "cu greutate" de la varfurile sectei sunt instruiti foarte bine de masonii americani. Aia nu pastoresc la tara ci in marile orase. Pentru aceasta merg in America.Aia sunt spuma neoprotestanta, nu cei de pe la tara. Ordine mai executa si socrul tau desi nu are o importanta foarte mare pentru ei, fiind la tara. Trebuie sa se modeleze dupa reguli. Daca i-ar invata pe pocaitii din adunare sa se roage Maicii Domnului sa vezi ce excomunicat ar fi, imediat.

      Ștergere
    32. Ii invata pe pocaiti tot ce scrie in Biblie nu altceva

      Ștergere
    33. Iti mai zic doar atata.acum 9 ani l.am visat pe Iisus (iti pot spune exact cum arata si cum era imbracat) mi.a spus ca nu imi va da copii niciodata si eu am zis Doamne macar un copil sa imi dai si Iisus a zis ca se mai gandeste daca imi da un copil...si mai multe vise am avut si cu apocalipsa....deci asa pocaita cum sunt si voi ajunge la Iad cum zici tu si toti uite asa eu stiu ca ma iubeste Dumnezeu si daca voi face voia Lui care scrie in Biblie voi avea parte cu El...
      Si eu stiu ff bine cum este si cu "pocaiti"sunt multi care nu stau deloc langa Dumnezeu dar nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceea oala si nu trebuie judecati toti dupa aia care nu sunt deloc cu frica de Dumnezeu...tatal meu a murit la 36 ani .mama a ramas singura cu 2 copii 9 ani respectiv 8 ani si nimeni nu ne.a intrebat daca se descurca cu 2 copii singura...dar eu zic ca poate nu ne.a intrebat ca a stiut ca avem .oricum am avut de toate si avem de toate a avut grija Dumnezeu de noi fara sa ne ajute oamenii sau biserica cu un leu macar..vezi de aia eu cand ajut vreau sa stiu pe cine ajut si cui ii dau un ban

      Ștergere
    34. Ce scrie in Biblie dar interpretat cum? Apoi de Maica Domnului nu e bine sa stea deparat omul, parerea mea. Acolo prin adunari nici macar sa se pomeneasca vreodata vreo rugaciune la Maica Domnului.

      In legatura cu visul, de unde esti asa sigura ca Iisus a fost?

      Ștergere
    35. Ce scrie in Biblie nu interpretat deloc...si referitor la vis eu stiu ca a fost Iisus pt ca sunt maritata de 10 ani si nu ramas gravida deloc...si am avut mai multe vise ce chiar asa a fost...

      Ștergere
    36. Pai Adyna, pocaitii interpreteaza. Stiu cum este pe acolo. Asa resuesc sa-si ia adepti. De exemplu vorbesc aiurea despre icoane ca ar fi chip cioplit. Chiar asa? Ce spui tu?
      Ti-a venit ceasul bilogic sa ai copii. Acela a fost momentul tau, dar asta nu inseamna ca ce ai visat Iisus a fost.

      Ștergere
    37. ADINA ,chiar L-a văzut pe IISUS HRISTOS!
      I-a venit in vis si a vindecat-o de neputința ei ! Asadar, MINUNILE EXISTA si in zilele noastre!

      Ștergere
    38. Nu spune nimeni ca nu exista, Maria. Avea ea vreo boala? Faptul ca nu a avut copii pana la un anumit moment nu inseamna ca a avut vreo boala. Pur si simplu acela era momentul hotarat de Sus pentru ea sa aiba copii, nici mai repede si nici mai tarziu!Caci toate lucrurile care se intampla nu vin si nu sunt la intamplare.

      Ștergere
    39. Iar ma faci sa rad..da asa este cum zici tu ca nu a fost Iisus a fost Satana dracu ca doar noi pocaitii ajungem la Iad toti nu??si ortodoxi la rai toti... eu stiu clar ca l.am visat pe Iisus pt ca asa a fost ..nu are rost sa mai vb daca doar ce zici tu este adevarat si eu ce zic nimic nu este adevarat...eu daca voi avea copii va fi doar unul nu mai multi si de asta sunt ff sigura...pace tie frate si cum am mai zis sa stam cu frica de Dumnezeu si sa ne iubim unii pe altii

      Ștergere
    40. Adyna dar nu te supara te rog. Iisus nu poate sa spuna ca NU ITI DA COPII NICIODATA nu intelegi? Cum era visul tau? A aparut Iisus si ti-a zis ca nu iti va da copii niciodata.Of, of, Adyna. Uite ca nu a fost asa. Ai parte de doi copilasi frumosi care au venit in viata ta atunci cand a trebuit sa vina ei, toate la timpul lor asa cum este hotarat de Sus!Sa avem rabdare si credinta, deci!:)

      Ștergere
    41. Adyna te rog descrie-l pe Iisus cu lux de amanunte.

      Mersi.

      Ștergere
    42. Rabdare si credinta Adyna! Copii sunt hotarati de Sus, cand trebuie sa vina, vin, intotdeauna asa este.

      Ștergere
    43. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...

      iisus = isus = drac = dumnezeu = fiinte vii programate sau create...
      hhhh

      copii = maturi = adulti = fiinte vii programate...
      hhhh

      de ce stii ca ai visat...
      hhhh

      vis = realitate = nagoda = iluzie
      hhhh

      repetitie infinita...
      hhhh

      o sa intelegi...
      hhhh

      Ștergere
    44. Hey nu am nici un copil..cum am zis sunt maritata de 10 ani si inca nu am copii

      Ștergere
    45. Acele doua fete de la profil sunt nepotelele.mele scumpe .sunt fetite lu fratele meu si care urmeaza sa vina a treia lor fetita..

      Ștergere
    46. Emanuel ...dupa ce m.am maritat acum 10 ani dupa un an am avut un vis...mi.a aparut Iisus .era inalt era imbracat intr.o haina alba lunga cu un snur maro la brau si cu sandale maro ,parul il avea lung (eu parca stiam ca e batran)dar era asa de tanar si frumos si stralucea tot ..avea o stralucire de nedescris..eu stateam in genunchi inaintea Lui :a spus:"tie nu iti voi da niciodata copii" eu am spus Doamne dar macar unul sa imi dai te rog apoi Iisus a zis ca se mai gandeste daca imi va da un copil...atat a fost si am spus exact cum am l.am vazut pe Iisus ...si uite sunt 10 ani de zile si nu am copii nu am ramas gravida deloc (si credeti.ma ca nu am facut nimic ca sa nu raman.stiti la ce ma refer)...acum vreo 3.sau 4 ani iar am visat ca o voce groasa din cer mi.a spus ca mama mea este foarte bolnava si ca o va ridica la cer ca un strajer....si mama in martie a fost operata ocluzie instestinala (ACN)si doctorii i.au mai dat 6 luni de viata o tumoare de la col uterinu a crescut ingrozitor de mult

      Ștergere
    47. Emanuel daca vrei sa îi vezi chipul lui Isus Cristos uitate la poza din avatarul meu.multumesc Mariei,lui EU SUNT D si Cicerone ca au facut din mine un CRIST.Caci numai un Crist poate controla cu puterea gandului norii(aerul),pamantul,focul si apa.cum spunea Edison:e 1℅ inspiratie si 99 ℅ transpiratie.in cazul de fata este 1℅ gândul(rugaciunea) si 99℅ transpiratie.Argesul este binecuvantat iar romanii vor fi resetati la ora 00.00

      Ștergere
    48. Uite in avatar si poza originala nefiltrata.adevarata arta.pana la cel mai mic detaliu este chipul lui Isus.pana o sa deveniti si voi Cristi sunteti in fapt anticristi indiferent de religiile voastre.gandurile si rautate voastra se interfereaza cu cele ale creatorului vostru.si nu ii mai zic terra sau altfel ca vad ca va incurca genurile.creatorul de sub voi.

      Ștergere
    49. Adyna, as vrea sa te intreb, raspunzi doar daca doresti: verificarile medicale ce spun, atat la tine cat si la sotul tau in privitnta acestei situatii?

      Ștergere
    50. Sincer nu am fost la controale amanuntite sa vedem cauza..pt ca sunt ff multe controale verificari .analize.teste.chiar si dureroase mai ales la femeie..la controale normale merg mereu toti doctorii spun ca eu in general sunt bine...dar cum am zis trebuie multe controale amanuntite care ar trebui sa arate cauza....dar stiu ca daca Dumnezeu va dori sa imi dea copii stiu ca asa va fi

      Ștergere
    51. Nu este Isus . Seamana cu Mircea cel Batrin mai degraba . Serios Madus . Cum de nu ti-ai dat seama ?

      Ștergere
    52. Mircea sau poate chiar Vlad Tepes . Tara Romaneasca era regatul lor .

      Ștergere
    53. Totusi ar fi bine sa le faceti amandoi. Trebuie sa cunosti cum sta situatia. Daca nu-i infertilitate pot fi si alte cauze...poate nu de natura medicala.
      O alta intrebare, fara legatura cu problema de mai sus: intotdeauna ai fost neoprotestanta sau ai trecut acolo?

      Ștergere
    54. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...
      hhhh

      femeie = barbat = baba = mos = copil = copila = adulta = adult = mascul = femela = matur = matura = finta vie programata...
      hhhh

      oricum nici gandurile nu sunt definite sau exacte sau corecte...
      si nici intraductibilitatea infinitezimala a materiei nu este definita sau exacta sau corecta...
      hhhh

      nu aduci o alta fiinta vie intrun astfel de sistem nedefinit... si asta o stiai singura de atunci...
      fiind si religioasa e clar ce ai visat...

      ...codul secret al fiintelor vii absolut ce exista in orice fiinta vie...
      hhhh

      Ștergere
    55. Reformulez intrebarea pentru Adyna: anume, daca te-ai nascut intr-o familie de neoprotestanti sau ai ales sa treci tu la neoprotestanti. Raspunzi daca vrei.

      Ștergere
    56. Aninim 13.03 cand m-am rugat la Creator i-am cerut sa imi arate chipul lui Isus Cristos deasupra mea ,nu pe cel al lui Mircea sau Vlad.toti cei carora le-am aratat poza pe telefon au recunoscut ca este chipul lui Isus Cristos.unii ba au mai ramas si cu gura cascata.bineinteles ca ei cred ca e o pura intamplare nu stiu ca eu l-am cerut acolo sus.chipul lui Isus care il sti tu din icoane este defapt al unui viceconte din venetia care a servit drept model pt a fi expus in iconografie acum nu mai stiu cate sute de ani.arata bine tipu si asa au considerat mai marii ortodoxiei la vremea respectiva ca ar da mai bine pe icoane.chestie de imagine si marketing.

      Ștergere
    57. Pai mama mea este crestina dupa evanghelie sa maritat cu tata fiind ortodox(toata familia tatalui meu fiind ortodoxa)..botezandu.ma la ortodoxi (mama nu a vrut ..a vrut cum se face la pocaiti doar o binecuvantate pt noi nascuti.dar a lasat dupa tata)dar toata viata am crescut cu Biblia pe masa...si cand am crescut la 19 ani am decis sa fac botez la penticostali.acolo am vrut eu...in familia mamei mele sunt crestini.baptisti si penticostali .pastori ....de la tata ce sa invat mai nimic toata ziua consuma alcool nu am avut nimic bun sa invat .fapt ca a murit pe liniile de tren intr.o gara asa beat era ca a adormit acolo si cred ca a facut infarct (nu stiu exact)
      ...si nu imi pare rau ce am facut pt ca am facut.o cand eram adulta deci stiam ce vreau (cand am fost mica a decis tata pt mine) dar nu asta conteaza caci nu botezul ma mantuie....daca nu sunt nascuta din nou degeaba am botez sau nu...trebuie sa traim sa umblam cu frica de Domnul si sa incercam sa facem doar ce stim ca si. ar fi dorit Iisus de la noi ..sa ne iubim unii pe altii..sa aratam ca suntem lumina (doar iubindu.ne unii pe altii ..in ziua de azi nu mai este iubire deloc intre oameni)..daca vom avea frica de Dumnezeu,EL ne va invata cum sa fim in lume

      Ștergere
    58. Treaba cu nasterea din nou este o chestie foarte complexa. Dar lasam asta.
      Totusi fa analize...
      Ti-am pus intrebarea de mai sus caci am dorit sa stiu daca ai intrat vreodata in contact cu Biserica Ortodoxa.
      Acuma, daca ai fi mers la Biserica Ortodoxa ti-as fi recomandat sa iei legatura cu un preot care sa-ti fi citit Moltifele Sf. Vasile cel Mare si Sf. Ioan Gura de Aur si sa fi citit Acatistul Sf. Ciprian. Parintele ti-ar fi spus in ce conditii si cum. De asemeni rugaciune catre Arh. Gavril, pentru primirea darului nasterii. Dar toate acestea numai daca vorbesti cu un preot din Biserica Ortodoxa. Poate te mai gandesti. Oricum de vrei lasa o adresa de e-mail.

      Ștergere
    59. Am fost si la biserica ortodoxa cand eram mica...parca m.am speriat cand am fost pusa sa pup un tablou si eram vreo 100 persoane si pe rand mergeam si pupam fiecare acel tablou (eram mica pana in 7 ani )
      Si cu analizele de mult timp tot ma gandesc sa merg si nu mai apuc...stiu ca daca Dumnezeu vrea poate sa imi dea si fara sa faca vreo analiza..poate suna mai aiurea dar na asa gandesc eu

      Ștergere
    60. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...
      hhhh

      nascuta din nou... mie ca se poate asta ... dar nu in sensul cuvintelor ... genetica hypercomplexa de nivele 28-29 de logica, inteligenta si intelepciune ... codul vietii...
      hhhh

      momentan nu exista aceasta tehnologie inca...
      Trebuie sa o creem...
      hhhh

      Ștergere
    61. Atunci Madus , pune poza bine sa o vedem si noi . Nu se intelege nimic din ce ai tu la profil acolo . Pune-o mai mare .

      Ștergere
    62. Te-ai speriat? Dar ce te-ai speriat? Pentru ce te-ai speriat Adyna? Doar nu ti-a facut nimeni nici un rau. Insa erai micuta tu si nu ai inteles prea multe.

      Sa iti explic cum este cu icoanele. Ele nu sunt idoli.

      Sa ne gandim la o fotografie. Tu cand te uiti la o fotografie, te gadesti la persoana draga din fotografie, in acele momente simti sentimente de iubire fata de acea persoana, nici intr-un caz fata de hartie, corect?

      Iubita saruta imaginea iubitului din poza, gandindu-se cu mare iubire la acea persoana care este iubirea ei, sufletul ii freamata de bucurie. Se simte minunat fiind cu sufletul alaturi de acea persoana draga, chiar daca ea este plecata sa zicem, peste mari si tari. In acele momente se mai gandeste ea la vreo hartie sau pelicula foto? Nu! Se gandeste la iubitul ei, la mirele ei, acolo este sufletul ei, alaturi de el.

      Icoana exact asta face, prin ea intri in legatura cu Divinul sau daca e icoana unui Sfant, cu acel Sfant. Icoana este ca o fereastra deschisa spre Divin, nici intr-un caz nu este idol.

      Stiu ca la voi la adunare se marseaza pe asta, cum ca icoanele sunt chip cioplit, insa mare atentie ca se refera la idoli, pasajul. (ex. vitelul, la care se face referire in Biblie).

      Icoanele nu sunt idoli ci sunt ferestre ale sufletului larg deschise catre Divinitate.

      Ștergere
    63. Vizavi de copii, Adyna, Dumnezeu vrea, ca are de unde, dar trebuie sa vrei si tu, cu adevarat. Pentru aceasta trebuie sa faci tot ce este necesar, complet, 100%, nu 50%, intelegi? In lumea nevazuta de multe ori exista duhuri care impiedica. Omul nu intotdeauna poate cunoaste si face fata acestor duhuri, aici intervine rolul preotului care stie ce si cum. De multe ori este nevoie de mai mult pentru a sparge orice obstacol necunoscut ce vine din lumea nevazuta.

      Ștergere
    64. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    65. Asa este, Anonim 13:04.

      Ștergere
    66. Anonim citeste Ieremia 10 ....intelegi ca este vorba de vitel aici?

      Ștergere
    67. Madus fiecare om are propia lui experienta cu Dumnezeu..daca tu ai cerut asta si Iisus a vrut sa .ti raspunda e mare lucru..sa stii ca multi cer dar nu au nici un raspuns ...in poza aia cu cerul mai deschis la culoare se vede chipul ..cand dau pe poza se face mica poza si trebuie sa o maresc sa pot vedea si stii o poza marita nu e ca una normala

      Ștergere
    68. Adyna, citeste mai cu atentie si cu mai multa intelepciune Ieriemia 10, nu te grabi cand citesti. Tocmai ti-am explicat ca icoanele nu sunt idoli,pentru ca prin ele nimeni nu intelege un alt dumnezeu "al neamurilor". Din contra ti-am scris ca ele sunt ferestre catre Bunul Dumnezeu. Nu citi doar la suprafata caci nu vei intelege adevaratul sens.Biblia trebuie citita cu intelepciune.

      Ștergere
    69. Voi pocaitii sectari va folositi de acest tertip, pentru a combate Ortodoxia, ca si cum este idolatra, dar gresiti. In Ieremia 10 se refera la dumnezeii neamurilor. Din cate stiu crestinii se inchina la acelasi Dumnezeu nu-i asa? Iar o icoana nu are rol de Dumnezeu,nimeni nu se raporteaza la o icoana in felul acesta, din contra, ti-am mai zis ea este o fereastra larg deschisa catre Divin.

      Ștergere
    70. Hey atata timp cat nu iti faci un idol din ceva nu este pacat...si eu pot sa imi fac un idol sa beau coca cola adica nu ma mai pot lasa de coca cola sau tigara...tot aia e un idol ce nu ma lasa libera ..asa e si cu icoanele ...eu din ieremia inteleg ca acolo zice de lemn cuie si ciocan adica de un tablou pus pe perete..dar poate este asa cum zici tu...ca atata timp cat nu zice Iisus clar ca e tablou,sau icoana..inseamna ca e un verset ce se poate interpreta...auzi dar oricum nu sunt de acord cum va pe la tele sa mearga sa pupe ramasitele unui mort (asta e prea de tot)

      Ștergere
    71. Adyna, ti-am mai spus ca Ieremia 10 nu se refera la icoane ci la dumnezeii neamurilor. Scrie acolo. Noi, crestinii ne inchinam la acelasi Dumnezeu, eu asa ma gandesc... Trebuie doar sa intelegi mai bine la cine anume face referire Capitolul din Ieremia.

      Ștergere
    72. Icoanele nu inrobesc pe nimeni. Nicidecum.Din contra, ele sunt ferestre ale sufletului larg deschise catre Divin.

      Ștergere
    73. „ Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești.”

      Este icoana o infatisare? DA.
      Te inchini in fata icoanei? DA.
      Sunt slujite icoanele de catre preoti? DA.

      Q.E.D.

      Ștergere
    74. Acuma in ce privesc moastele. Ridicam un pic discutia la alt nivel. Bun. Se zice ca “omul sfinteste locul”. Eu spun ca e adevarat in cazul oamenilor foarte buni dar cel mai relevant este insa in cazul sfintilor, adica “Sfantul sfinteste locul”. Aici vorbim de energie divina. Oamenii in functie de stradania lor dupa Divin, aduna energie divina in ei. Cei care se sfintesc cu adevarat au foarte multa energie divina adunata incat “da pe din-afara” de aceea ei, involuntar, o emana, o imprastie celor din jur si cei din jur simt asta. Sunt ca un izvor nesecat. Imprastie toata vremea energie divina, caci au de unde…De aceea vedem oameni minunati ai lui Dumnezeu care au o frumusete interioara deosebita, sunt atat de smeriti si de simpli incat te cutremuri iar apoi sunt numai iubire emanand o liniste dumnezeiasca, mai ales calugari am intalnit asa. Prin ei se manifesta Hristos. De aceea sfintii fac vindecari, ei fiind tot timpul cu sufletul foarte tare conectat la Divin, umpladu-se nestavilit cu energie sfanta. Trupul lor este un vas amprentat cu aceasta energie divina, astfel, dupa moarte oasele lor pastreaza inca energia asta. Oamenii de aceea merg acolo si le ating, pentru ca iau din acea energie divina. De multe ori se intampla ca ramasitele sfantului sa nu putrezeasca si chiar sa aiba miros de mir, asta este tocmai datorita energiei divine care se pastreaza in aceste ramasite si dupa ce sufletul sfantului a parasit trupul. Nu de putine ori s-au intamplat minuni si vindecari atingand aceste moaste.

      Ștergere
    75. Hey anonime vezi ce a zis Emanuel..stiam de versetul acesta dar nu stiam unde este si nu stiam sa zic eu ca poate nu ziceam exact ...hey vezi sa nu te inchini .deci unde sa nu inchini inaintea lor,care a lor?

      Ștergere
    76. Emanuele, Dumnezeu nu este un lucru. Nu se inchina nimeni lemnului ci lui Dumnezeu. Tu asta intelegi, lemnul? In materie traiesti tu spiritualitatea Emanuele draga? Eu cred ca nu, caci nu ai putea face vindecari. Hai sa vedem ce se intampla in sufletul crestinului cand e in fata unei icoane. Tu crezi ca preaslaveste lemnul? Of. Preotii slujesc lui Dumnezeu nu icoanelor. Te rog nu incurca. Icoanele nu sunt Dumnezeu!:)

      Ștergere
    77. Adyna, copila, sa o luam incetisor. Nimeni nu se inchina lemnului cand e in fata unei icoane, ci lui Dumnezeu fata draga. Trebuie urmarit sufletul, ce se intampla acolo. Tu crezi ca asta inseamna? Icoana este un fel de shortcut. Da? Te aduce mai repede in contact cu Divinul, adica te ajuta.

      Ștergere
    78. Anonim mortii cu mortii vii cu vii....nu avem cum sa mergem sa pupam niste ramasite oricat de sfant a fost acel om....pai mai bine am face asa cu Iisus caci el a fost singurul Sfant care a facut minuni si mai ales care a innviat a 3 zi si este viu si azi..intelegi tu ..asta e parerea mea...chiar si din ortodoxi spun ca nu e bine asta...ok mergi te rogi dar nu sa pupi ..si mai si sa pastrezi acele oase sau sa mai dezgropi un om mort

      Ștergere
    79. Fata draga, tu nu cunosti multe. Am ridicat doar un pic nivelul. Si nu ai priceput. Of.

      Ștergere
    80. Anonime anonime cred ca nu mai terminam convorbirea asta nici pana la anul...asa este cum zici tu ..e bine asa?esti multumit..cred ca da ., nu? Deci poate incheiem discutia nu?😉

      Ștergere
    81. Sfintirea e o chestie pretentioasa. Nu e atat de simplu. E mult de munca. Stradanie mare, sa sti. Dar merita!Iar Iisus se manifesta prin Sfintii Sai, trebuie sa sti si asta. De aceea Sfintii fac minuni. Unul dintre ei este Parintele Arsenie Boca- Sfantul Romaniei, mesagerul lui Hristos.

      Ștergere
    82. Daaa stiu ca sunt oamenii luii Dumnezeu care fac minuni si in ziua de azi ..eu cred asta

      Ștergere
    83. Adyna draga mea!
      Acolo unde nu stii ADEVARUL, mai bine te abtii.
      SFINTELE MOASTE ale PREA SFINTEI CUVIOASE PARSCHEVA ,fac MINUNI cu adevărat.
      Voi posta cât de curand ,din trairile mele. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    84. Sigur ca o incheiem! Sper sa-ti fie de folos, daca nu acum, pe mai incolo!Toate bune!

      Ștergere
    85. Emanuel Prichici10 octombrie 2016, 17:00
      „ Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești.”

      Este icoana o infatisare? DA.
      Te inchini in fata icoanei? DA.
      Sunt slujite icoanele de catre preoti? DA.

      Q.E.D.

      RASPUNS
      serios ??? ha ha ha
      HAI SA REPETAM SI PENTRU ALTII ca am discutat astea deultt mai pridikitsch dar nimic nu s-a prins de tine

      asadar sa fie atenta si adyna ca sa invete ca pridikitsch MINTEEE cu nerusinare
      1.Atunci a rostit Domnul înaintea lui Moise toate cuvintele acestea şi a zis:
      2."Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, Care te-a scos din pământul Egiptului şi din casa robiei.

      CONCLUZII SIMPLE
      moise - evrei - poporul IESIT DIN EGIPT si casa ROBIEI ... deci adyna CUI IA SPUS PORUNCILE ASTEA ??? ai iesit tu din EGIPT ??? sau casa ROBIEI ??

      deci MINCIUNI SECTARE nu tin la mine CA NU CITITI CLAR CONTEXTUL

      CONCLUZIONAM
      moise A SPUS POPORULUI EVREU SI NUMAI EVREU acele legi .... nici unui alt popor ... dar inainte de moise A FOST AVRAAMMM .. il cunosti ... IA CITESTE CE ICOANE A VAZUT LA MANVRI = SFINTA TREIME S A STAT CU SFINTA TREIME DE VORBA ....
      asadar MINTE PRIDIKITSCH CVU NERUSINARE si tu la fel , adyna CU SECETele ACRE SCOATETI DN CONTEXT.... DECI ADYNA CONTEXTUL ESTE CLAR
      poporului EVREU i-au fost date cele 10 porunci NU CRESTINILOR si nu ortodoxiei = singura DREAPTA CREDINTA

      si inca ceva simplu
      PRIN CREDINTA ADEVARATA te mantui si legile au fost desfintate CHIAR SI PENTRU EVREI si citeste asta
      31. Iată vin zile, zice Domnul, când voi încheia cu casa lui Israel şi cu casa lui Iuda legământ nou.
      32. Însă nu ca legământul pe care l-am încheiat cu părinţii lor în ziua când i-am luat de mână, ca să-i scot din pământul Egiptului. Acel legământ ei l-au călcat, deşi Eu am rămas în legătură cu ei, zice Domnul.
      ieremia PROFET DUPA MOISE ... deci legile NU MAI EXISTA ci CREDINTA ADEVARATA = ORTODOXA si FARA CREDINTA ADEVARATA NU TE MANTUI SI E DOAR ORTODOXIA VALABILA = LUMINA DE LA IERUSALIM ....
      AVIZ AMATORILOR SI AMATAORELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS BISERICA ORTODOXA ESTE SINGURA CARE MANTUIE SI DORA IN BISERICA TE MANTUI CA SCRIS ESTE :

      Biserica este trupul lui Hristos

      "El (Hristos) este capul trupului, al Bisericii" (Col. l, 18), "Care este trupul Lui, plinirea Celui ce plineste toate intru toti" (Efeseni 1, 23)

      Nu o singura data, in Sfanta Scriptura, Biserica este numita Trupul lui Hristos. "Ma bucur in suferintele mele pentru voi..., pentru trupul Lui, adica Biserica" (Col. 1, 24), scria despre sine Sfantul Apostol Pavel. Apostolii, proorocii, binevestitorii, pastorii si invatatorii - ne spune tot el - sunt dati de Hristos "la lucrul slujirii, la zidirea trupului lui Hristos" (Efeseni 4, 12).

      CRESTIN ORTODOX

      adyna NU TE JUCA CU MANTUIREA TA in secte ca NU TE MANTUI ..... este CREDINTA FALSA ce prpovaduiesc sectele ..... si este ANTIHRISTOS capul lor ....dur adevar stiu

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    86. Crestin ortodox..atata timp cat fac voia Lui Dumnezeu nu are cum sa nu am parte c El caci asa este scris

      Ștergere
    87. Anonim multumesc la fel ..toate cele bune si tie si sanatate multa la toti

      Ștergere
    88. Draga crestin ortodox eu nu mint ok.eu inteleg din ce zici tu ca cele zece porunci sunt pt evrei nu?adica noi trebuie sa nu ascultam si sa nu tinem nici o porunca....
      Nu poti sa zici de un om ca minte daca nu stii ok te rog frumos...daca un om nu stie ceva sau un lucru aia nu inseamna ca minte cu nerusinare..acelasi lucru pot sa zic si eu dar nu imi permit.

      Ștergere
  6. IUBIREA NU NE ESTE LIMITATA,fiindca ar fi imposibil, NOI INSINE SUNTEM IUBIRE IN ESENTA NOASTRA, ca doar din SURSA IUBIRII am fost nascuti! Noi limitam iubirea deorece nu intelegem conceptul.
    Noi credem ca iubim dar o facem conditionat, functie de nevoile noastre.
    Noi nu stim sa iubim fara conditionarea de a fi iubiti, noi avem nevoie sa fim iubiti. Daca am elibera 'NEVOIA' am ramane cu iubirea,IUBIREA NECONDITIONATA.

    IUBIREA ADEVARATA NU IMPUNE,NU INGRADESTE, NU CERE NIMIC,doar ESTE.

    IUBIREA ESTE FARA CONDITII.Dat fiind ca IUBIREA este fara conditii,nimeni si nimic nu este superior in Imparatia Lui Dumnezeu. Nu exista unii care sa fie mai iubiti decat altii.Dragostea este o experienta totala si completa.Nu este posibil sa iubesti un pic sau sa iubesti mult.Iubirea nu poate fi masurat si cantarita.Putem iubi in moduri diferite, dar nu in cantitati diferite.

    Ea fie este prezenta, fie nu este,iar in Imparatia lui Dumnezeu,iubirea este intotdeauna prezenta.Asta,deoarece Dumnezeu nu este distribuitor de iubire,DUMNEZEU ESTE IUBIRE.

    Dumnezeu si cu noi suntem UNA.Suntem facuti dupa chipul si asemanarea SA.Prin urmare noi suntem iubire.Asta este CEEA CE NOI SUNTEM CU ADEVARAT.

    Noi nu suntem cei care primim dragostea,NOI SUNTEM CEEA CE ne straduim sa primim.Acesta este un mare secret,iar cunoasterea lui schimba vietile oamenilor.
    Oamenii isi petrec vietile cautand ceea ce deja au. Si au, deoarece EI SUNT ACEASTA.

    Pentru a avea iubire,tot ce avem de facut este sa FIM IUBIRE.
    FITI IUBIRE INTRU POMENIREA LUI DUMNEZEU!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru anonim 5 oct.2016 19:24"Eu sunt D "
      Foarte ,foarte bine ati punctat esenta lucrurilor si al acestui mare secret al IUBIRII LUI DUMNEZEU. Pacat ca multi dintre noi nu am ajuns la aceasta cunoastere care ne-ar schimba vietile { META NOIA} .Cunoasterea ne face mai liberi . Multumesc pentru comentarii.

      Ștergere
    2. Cind spui "EI SUNT ACEASTA " se poate intelege ca omul in sine ...este divin . Ceia ce nu este corect . Este doar un contenitor al divinului . Un ...,, borcan " . Nimic mai mult . Atita timp cit functionezi ca om (deci minte ) esti contenitorul . Cind faci un lucru bun , sau iubesti ...este vocea Aceluia ascuns in tine . Nu omul . Omul are principii de functionare asemeni unui ....ceva robotic . Repeta aceleasi lucruri . Gaseste liniste in a repeta , a face ,, obiceiurile " , tabieturile sale ...pt ca ...face , indeplineste natura sa . Gluma este ca acest Eu artificial (creat prin educatie , memorarea experientelor vietii si judeca in functie de acestea ...ceia ce este gresit , pt ca daca tu ai avut o experienta violenta cu o persoana ce in acel moment purta o camasa verde ...de fiecare data cind vei vedea pe cineva in verde vei gindii ca e un pericol ...ceia ce este fals , nu tine cont de realitatea prezenta )

      Deci ...omul ascunde acel ceva minunat inauntru ...iar gluma ar fi ca toti Eu ...toti oamenii sunt convinsi ca ,, exista " . E adevarat doar iluzoriu ...pt ca viata e efemera raportata la ciclurile cosmice , sau la relativitatea timpuluispatiu . Adica are valori diferite in functie de locul exact unde se masoara (sistem solar de ex) . Deci ...nu omul e divin ..ci ce este ascuns in el . Unul constient de acel Ceva ...si care renunra la Eul sau pt a oermite Kui sa fie ...da ...acel om e diferit ...sfintit de ceia ce se manifesta prin iluzoriul el . Mintea omului creaza iluzia unui ceva ...dar e o minciuna .
      Un alt pericol este ca mintea sa formeze o imagine de eu ...spiritual !?!?!? Ce este doar un alt joc al acesteia . Ori un om important , sau om simplu , sau eu spiritual ...toate sunt manifestari ale ego-ului (inteleg prin ego totalitatea la ce omul a investit in a creia imaginea de sine insusi ) Manifestari ale iluziei ...asta nu mai este o gluma , pt ca e urit . Doar Unul exista ..iar tot ce este materie in univers ...are inpresia ca ar fii ca singulare unitati . Asta e o gluma reusita , in schimb ...eu ce cred ca oi fii ..ha ha ha ....in schimb doar EL ESTE , A FOST SI VA FII ...de dinainte de principiu si dupa ce acesta v-a cunoaste sfirsitul ...

      Ștergere
    3. A treia parte pt Eu sunt D
      Asadar , spuneam , sa lasam ca El sa fie si nu mintea ...Bine dar cum ? Cum e posibil asta ? Cine este cu o inima curata ...e deajuns sa s-e daruiasca total , fara retineri Lui . Dar sunt prea purtini acestia ...
      Vorbeam mai sus despre minte . Dar eu cred ca mai este una , a noastra , data de la bun inceput si care a fost invinsa momentan de catre dusman .
      Aceia ce vine folosita in viata de toate zilele , aceia ce fuge de la un gind la altul este un fals . Nicaieri poti ajunge DIN aceia . E un fake , sta mereu in trecut sau viitor .
      Mai este una in schimb . Poarta pt a intra sunt simturile . Pipaitul , senzatiile ce simtim ...e deajuns sa simti intre degete cersaful patului ...Cind se sta in asta ..esti in prezent . Este ca un dar lasat pt a simtii , percepii dar nu vedea Tatal . Un dar . Eu nu stiu cum altii le numesc , dar mie-mi place sa le chem :cainele alb si cainele negru . De hranesti cu atentia ta unul dintre ei ...acesta creste mai mult si ia amploare peste celalalt . Deci depinde de noi ...de munca noastra constanta , care v-a creste mai mult .
      De acel alb e predominant ...omiul v-a ajunge la maxima sa splendoare , evolutie ...dar tot minte e . Eu insa va vorbesc despre ..altceva . Renuntare si la cainele alb ...la tot , iar atunci se depaseste statutul de ,, borcan" , contenitor ...si se devine ...INSUSI TATAL . Atentie ! Nu este o cucerire ...ci un ABANDON ! Este o imensa diferenta ..sunt doua opusuri , extreme ...
      Nu stiu ce veti face cu cuvintele ...sa nu le depozitati in camara mintii , pt a va aduce aminte ...dar astfel vor devenii , vor contribuii la a crea o minte spirituala " in voi . Ce este urit .
      Simtiti si incercati , nu memorizati ...ce am spus .
      Cu drag ...

      Ștergere
    4. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...

      ... algoritmi sunt gresiti ...
      te incadrezi prin nivele 12-15 de logica, inteligenta si intelepciune... numite de mine grupurile overgod... nivele timpului.. simtul 6, simtul 7 si simtul 8...

      ... fiecare nivel este exponential fata de precedentul...
      ... fiecare nivel contine indexi de infinitati...
      hhhh

      cand se ajunge la nivele infinite si timpuri infinite... nu mai e niciun sens din cele cunoscute de tine momentan...
      ... tu = eu = noi = voi = ea = el = ei = ele ...

      si dupa acele nivele infinite inca mai multe alte...

      Ștergere
    5. Algoritmi a-i poti face pt ,, cainele negru "
      "cainele alb "
      Si binenteles ....,, borcanul "
      Pt restul ...stop . E in afara oricarui algoritm , calcul , progam eventual ....dincolo de principiu si sfirsit . Deci ...in afara de calcule . Acestea au un sens doar pt realitatea finita ...
      "Tacerea ce totul a creat si niciodata repetat "
      Sorin .

      Ștergere
    6. PS.
      Tu nu ai inventat nimic . Incit ,, caine negru " bagat in ,, borcan" ...ai gasit doar ....o parte din informatie .
      Sorin

      Ștergere
    7. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...
      hhhh

      drac = dumnezeu
      hhhh

      lumina = intuneric
      hhhh

      Ștergere
    8. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...
      0
      T T
      T
      s s
      S
      hhhh


      B0C
      hhhh

      ... mai urca in nivele e mici inca...
      hhhh

      Ștergere
  7. Alesul lui Dumnezeu este cel ce-l iubeste din tot sufletul asa cum l-a iubit Avram si Iov. Adica, gata sa sacrifice pe el insasi si sa accepte incercarile fara sa comenteze impotriva Domnului. Rugati-va, fiti buni si iubitori, milostivi si spune-ti mereu adevarul. Adevarul este dificil de-l inteles uneori si deaceea uni oameni vin judecati dupa adevarul altora... deci nu trebuie sa judecam pe nimeni nici sa ne suparam pe cei care spun lucruri neplacute auzului nostru ci sa le punem pe cantar si cu credinta o sa le intelegem. Perfect este Dumnezeu iar noi suntem ucenicii lui care incet, incet, invatam cum sa punem in practica invatatirile sale. Nu deznadajduiti! In casa Domnului este loc pt toti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragii mei, Saul ii ura pe crestini si-i prigonea insa Domnul a facut din el unul dintre cei mai mari apostoli. Nu exista on pe fata pamantului ca sa poata judeca alt on decat Isus. Rugativa! Dumnezeu, are planurile lui si nu coincid cu cele omenesti.

    RăspundețiȘtergere
  9. "Şi,din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci."...(Matei 24:12)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...

      si mancarea se raceste... si repeti sa mananci toata viata... dar mancare nu va mai avea gust...

      deci nu e pricina înmulţirii fărădelegii la mancare, ... ci a repetitiei care va fi oricum...
      (Mat-ei 24/12)
      hhhh

      Sensul cuvintelor este mereu babilobian... sensul cuvintelor nu a fost mereu cu sens corect si real... si nici asa cuvintele nu sunt conform realitatii...

      Si plantele sunt fiinte vii...
      Ehe ... chiar daca ati fi ucenici nu ati intelege sensul...
      hhhh

      ... real si logic... sistemul de banii creat de oameni in timp va fi mereu gresit... dar asta nu inseamna sa il repetati mii de ani...
      hhhh

      Ștergere
    2. Anonim 5 octombrie 2016, 19:00

      De fapt, ce ai vrut sa spui?
      De ce iti place sa sucesti cuvintele?
      Daca ai ceva de spus, spune.Daca nu...te mananca degetelele si iti place sa tastezi? Stai cuminte in banca ta!
      Era doar o trimitere la un citat din Biblie. Atat.
      Fiecare intlege atat cat are nivelul sau.

      Ștergere
    3. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...

      ...ce ai vrut sa spui?...
      hhhh

      cum e o repetitie infinita de vrere???
      hhhh

      placere este o repetitie...
      hhhh

      Stai cuminte in banca ta!... ce ai vrut sa spui?
      hhhh

      biblia este o repetitie
      hhhh

      fiecare fiinta vie este inteligenta si intelege ... dar ce intelege ????
      hhhh

      Ștergere
  10. Salut la tot Poporul. Va pun cîteva întrebări mici și sper să înțelegeți. Aveți mîncare mai multă și puteți să ajutați și pe alții. Pe străzi sunt și Români săraci dar, sunt și refugiați ft săraci. Pe cine ajutați prima oară, pe Românii noștri sau pe refugiații veniți de afară? Sau pe amîndoi? Dacă ai o cămară/debara goală, pe cine culcați acolo pe timp de ger puternic, pe Român sau refugiat?
    Răspunsul meu este: Le împart mîncarea în mod egal pt că toți sunt oameni. Îi culc pe amîndoi pt că și refugiatul este om Din momentul încare trupul lui se aseamănă cu al meu, înseamnă ca este aproapele meu. Și dacă au altă religie, asta este pt că au învățat greșit.
    Important. Dacă în guvern sunt bani puțini, pe cine va ajută, pe Români sau pe refugiați? Bine înțeles pe Români ci nu pe refugiați. "IUBIRE LIMITATA"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Prin dragoste si ajutor si cei ce nu sunt cristiani vor deveni. Femeia pagana care a cerut lui Isus sa-i vindece fetita s-a convertit si a Inteles ca acesta era adevaratul Dumnezeu. "Si caini mananca firimiturile de la masa stapanului". Clar!

      Ștergere
    2. Dumnezeu a zis să faci milostenie și să-ți ajuți aproapele, dar dacă nu ai întâi grijă de cei din casa ta ești mai rău decât acei refugiați.
      1 Timotei 5:8 zice: Dacă nu poartă cineva grijă de ai lui, şi* mai ales de cei din casa lui, s-a** lepădat de credinţă şi† este mai rău decât un necredincios. Ca să împarți jumi-juma este bun, ai dreptate!

      Ștergere
    3. Foarte frumos, Cicerone . Ai cateodata sclipiri geniale .
      Gabriel era asa ca tine , dar nu mai posteaza pe site . Sa speram ca e bine . Salutari Gabriel !

      Ștergere
    4. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...

      isus = i sus... = index sus... = cristian...= crestet...= index concentratie...= ochiul Ra... =...index logic real... = iluminati ...= nivele de logica 1-12 god... = nivele de indexi ...

      Si sistemele god si sistemele de religii sunt gresite... dar pot fi folosite puncte de reper in logica si real... cand se repeta ceva asemenea...

      ... mai sunt cateva zeci de miliarde de pagini de cuvinte sa afli ceva despre limbajul realitatii ... prin indexul repetitiei....
      hh

      Ștergere
  11. Dna Maria,daca exista extratereștri,exista si sirene?
    aastept răspunsul d-vostra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ce haios poti sa fii ! Daca exista sirene , exista si zane !

      Ștergere
    2. http://www.romaniatv.net/sirenele-exista-in-realitate-o-creatura-ciudata-jumatate-femeie-jumatate-peste-pe-o-plaja-din-hawaii_186931.html

      Ștergere
  12. Anonim 19 37,Gabriel(a) l-a supărat pe sefu.
    Si a resimțit greșeala...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sefa e buna si iarta , ,, Si ne iarta noua gresalele noastre
      Precum si noi iertam gresitilor nostri ''. Amin !

      Ștergere
    2. După șefa este șefu care iartă daca este ascultat !

      Ștergere
    3. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica...
      hhhh

      Si sistemele god si sistemele de religii sunt gresite...
      hhhh

      Si bacterile si virusii au sisteme de god...
      hhhh

      sisteme de god...= sisteme de sefi/sefe = sisteme de conducatori ... = sisteme piramidale... = sistemele de nivele 0-12 de logica, inteligenta si intelepciune...
      hhhh

      idem:
      sistemele de prietenie = sisteme de dusmanie
      femeile = barbati
      copiii = adulti = maturi = animale = fiinte vii programate...
      hhhh

      nici macar nu are de a face cu ati gandit sau/si ati scris voi...
      hhhh

      repetitie infinita ....
      hhhh

      Ștergere
  13. Voi cei de mai sus cu palavragelile voastre cu simbolistica si fonetica cred ca nu va intereseaza cuvintul lui Dumnezeu adica ceea ce ne spune Maria ci va distrati si voi ca sa va pierdeti timpul ca si cel de pe b1tv cind la deschiderea programului sau a inceput cu cuvintele "mortul zilei" deci asa stia el sa zica Dumnezeu sa-l ierte la Gyuri Pascu si apoi zicem ca iubim si sintem buni, da sintem buni doar de a judeca pe alti vrem ca sa aratam altfel decit alti asa cum auzim la tv mereu cuvintul "a pierit ....." nu a murit, deci intrun cosciug se afla un pierit sau un mort vedeti cu cita rautate si indiferenta se vorbeste de semeni nostri atunci unde este IUBIREA deci (a pierit un OM si a murit un animal) acesta este vocabularul anului 2000 si , sa mai dam si lecti de simb.....si fon.... unii la alti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar: simbolistica fonetica sau/si simboluri sau/si ganduri sau/si limbaj sau/si dialect sau/si sistem de referinta reala sau/si sistem de simbolistica sau/si sistem de ganduri sau/si sistem haotica sau/si sisteme de realitatea sau/si sisteme de corelativitate reala sau/si sisteme de logica sau/si sisteme de nimic sau/si sisteme de creatia nimicului...
      hhhh

      Si orice fiinta vie poata sa scrie sau sa vorbeasca sau sa gandeasca miliarde de pagini sa defineasca doar asta ...
      hhhh

      ... esti fiinta vie programata deja din nastere... si fiecare fiinta vie la fel este programata de alta fiinta vie...
      hhhh

      dumnezeu a programat sau/si creat oamenii...
      hhhh
      dar si dracul este programat si dumnezeu e programat ... si insusi nimicul e programat...
      hhhh

      vezi absolut toate la un loc din toate timpurile din realitate sau/si visele oamenilor sau/si oricaruie fiinte vii...
      hhhh
      e o repetitie infinita.
      hhhh

      Ștergere
  14. Dna Maria ce părere ai de înregistrarea pe care ti am trimis o ? ( C C )

    RăspundețiȘtergere
  15. https://youtu.be/M97vR2V4vTs
    Asra vreau sa inpart cu voi astazi ....
    Acest video este istoria reala a unui actor si campion mondial din acea ramura a bicicletei extreme .
    In urma unui accident ramane invalid . Ce vreau sa remarcati ...sunt prieteni sai . Nici o clipa l-aumlasat singur ...L-au insotit in tot drumul sau de recuperare ...fiind mereu prezenti ....de multe ori erau o prezenta constanta dar tacuta . Ce era de zis pt a-l consola pe amicul lor ? Dar au fost ....din prima pina in ultima zi a reabilitarii . Mie mi-au lasat senzatia unei haite de lupi liberi ...lupii sai ! Fideli ...liberi .
    E rar sa gasesti asa prieteni ..rar . El era avantajat da acestia faceau parte din rasa aia a practicantilor de sporturi extreme ...si astia sunt ...indiferwnt de ce fac de este bine sau mai putin pt familiari ..deci sunt , oameni adevarati !
    Asta a fost norocul lui . Eu am notat asta in micul meu , in munca ce o fac ...riscanta , dar cine este parte din grup sunt persoane dure , de nadejde . Pt da pt a devenii asa , au avut parte de o viata aspra ce i-a calit . E mai greu , nu inposibil , intr-un birou sa gasesti rasa asta ....dar nu e exclus . Depinde de calitatile fiecaruia . Uitati-va si ascultati muzica cu atentie , pe casti se e posibil ....E un mesaj de fratie sufleteasca video-ul asta ! Suntem UNUL ..la urma urmei ...

    RăspundețiȘtergere
  16. https://youtu.be/uBENjCPS8LI
    Din acest al doilea video ...iubesc zborul ce-l arata de la min 3, 05 ...si restul ..dar zborul asta inspre sus ...sus . Asa vreau si pt voi , dragii miei ...Sus ...in verticala , inspre El ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ptr. Sorin :

      Gli Extraterrestri mi hanno portato sul loro Pianeta

      http://www.macrolibrarsi.it/libri/__gli-extraterrestri-mi-hanno-portato-sul-loro-pianeta-libro.php?pn=2931

      http://www.eos-energia-olografica-sistemica.com/it/eventi/calendario-eventi/voce/6-eventi-esperienziali/235-california-settembre-mount-shasta-incontro-con-la-maestria

      http://camcris.altervista.org/ufo.html

      http://www.universo7p.it/chi-erano-gli-elohim/


      http://www.gianlucamarletta.it/wordpress/2014/12/gli-ebrei-rispondono-a-biglino/

      http://chiesaebenezer.interfree.it/I%20nomi%20di%20Dio.htm

      Ștergere
    2. Multumesc . Sunt interesante ...printre ele poti descoperii si multe , multe adevaruri . Chiar daca se tine cont , cum este si firesc , de senzationalism . Avind in vedere ca trebuie sa-si castige un public de cititori . Dar sunt multe lucruri interesante . In care , eu unul , ma regasesc , iar in altele mai putin ..dar oricum utile ! Multumesc inca o data ...

      Ștergere
  17. Sacali de la pompe funebre care stau pe la usile spitalelor asteptind ca sa moara cite unu (ce afacere rusinoasa pe spatele mortilor si atunci cind mori trag toti de tine pentru bani....bani....bani..) iata Isuse cit ne iubim noi unul cu altul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica sau/si limbaj sau/si dialect sau/si limbaj de programare ...

      fiintele vii sunt programate de sistemul banilor de cand s-au creat banii sau monedele ...

      Sistemul banilor si sistemul bancar au 31 de nivele de logica, inteligenta si intelepciune...
      Formeaza toate cele 31 de nivele ale codul banilor...

      cod = cifru = incriptare = indexi peste indexi infiniti...

      Cei din codul banilor ... din toate zonele pamantului sunt interconectati si pe internet si in realitate ...

      deci isusii banilor sunt 99,9999% din oameni...
      hhhh

      oamenii... = fiinte vii clasificate de clasa primate = fiinte vii programate din nastere... = calculatoare biologice secventionate de un sistem de programare din creatie...

      Sistemul banilor si sistemul bancar a creat codul banilor... foloseste doar o parte din codul fiintelor vii...

      Codul fiintelor vii este de cam cateva mii de nivele ...
      contine codul secret al fiintelor vii nivele absolute 32-36 ...

      in codul fiintelor vii sunt incluse si: plantele [inclusiv pomi...] , virusi si bacteriile, dinozauri, oamenii, planetele..., universul, atomii... si nimicul... si codul secret al fiintelor vii...
      hhhh

      Sacali de la pompe funebre... fac parte din codul mortii [nivele 30-31] din codul banilor...
      hhhh

      Distrugeti si eliminati sistemul bancar si sistemul banilor din toata zona romaniei din realitate [sa numai existe banii sau monedele in vreo zona...] ....atunci va disparea codul banilor din romania...
      si aveti pe urma sistemul bancar si sistemul banilor din afara zonei romaniei la care o sa va fie mai usor de eliminat...

      Daca nu eliminati sistemul banilor sau sistemul bancar... va veti repeta oricum toata viata si voi si copii vostri in codul banilor al fiintelor vii... si asta o stiti deja ....
      hhhh

      Ștergere
  18. SUFLETE DRAGI,CAUTAI SA INTRATI IN POSESIA CARTILOR DOAMNEI GEORGETA FLOREA.IN CEA DE-A OPTA CARTE SCRISA DE DUMNEAEI-DINTR-UN NUMAR DE 28-,NUMITA EVANGHELIA IUBIRII,ESTE VORBA TOCMAI DESPRE IUBIREA CEA MARE A TATALUI CERESC PENTRU NOI ROMANII IN SPECIAL.DOMNUL IISUL HRISTOSUL SA VA INDEMNE INIMILE SI MINTILE INSPRE ADEVARUL CEL ADEVARAT.MULTUMESC FRUMOS.NUMARUL DE TELEFON AL DUMNEAEI ESTE;'0726475064.NICI SA NU VA GANDITI SA SUNATI DIN CURIOZITATE,CACI MARI PACATE VETI FACE.SUNATI DOAR CU BUNA INTENTIE.EU,UNUL AM PRIMIT CARTILE DUMNEAEI ALALTAIERI SI ATATA DUH SFANT NU AM MAI SIMTIT UMPANDU-MA,DECAT ATUNCEA CAND AM LUAT-O PE SCURTATURA CU UN SCAUN IN BRATE,PRIN FATA SFANTULUI ALTAR DIN BISERICA.SA AVETI MARE GRIJA,SUFLETE DRAGI,EU,UNUL VA INVAT NUMAI DE BINE.UN MIC ILIE CARE TREBUIA SA VIE PENTRU VOI.VA MULTUMASC DUIOS IN NUMELE LUI IISUS HRISTOS.AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti sigur ca acesta doamna vrea sa-i publici numarul prin site-uri si pe bloguri ? I-ai cerut permisiunea ? Stie ce faci ? Ce crezi d-ta ca e bine , poate ptr. altii nu este .
      Stai domnule in banca ta si lasa vanzarea de carti in numele altora , nu crezi ca ti-ai depasit limitele ?

      Ștergere
  19. Răspunsuri
    1. Cel care tot posteaza cu litere de tipar se numeste Ilie Serb , (nu este anonim ) si nu se intelege bine ce tot promoveaza , ce tot plange , pe cine jeleste atat.

      Ștergere
    2. Mai posteaza si cu numele Stan Ilie..cred ca din greseala posteaza cu anonim

      Ștergere
  20. NU moastele(oasele cele moarte),vindeca, ci Sfanta Parascheva CEA VIE IN IUBIREA SA,care asculta rugaciunile oamenilor,si vede cat de neputinciosi se cred, desi ea si toti sfintii stiu ca nu este asa.

    Permiteti-mi un sfat;cand ajungeti la catafalcul oricarui sfant spuneti doar un simplu "multumesc pentru tot", nu mai incarcati acele locuri cu toate energiile negative!
    Daca ati stii cum arata aceste locuri de pelerinaje unde toata lumea se duce si arunca gunoiul sau energetic,despovarandu-se,lasand totul in grija acelor sfinti. Nu asa functoneaza lucrurile.Treziti-va si faceti lucrurile demne de FIINTA CARE VOI SUNTETI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... cuvintele nu sunt oricum definite in nici macar o simbolistica fonetica sau simbolistica scrisa...
      hhhh

      chiar nu are de a face cu Sfanta Parascheva....

      alea sunt nivele 0-12 de logica, inteligenta si intelepciune....
      iubire = ura si iubire <> ura ....
      ura = iubire si ura <> iubire ....
      toate cele 4 in acelasi timp sau/si cele toate 8 in acelasi timp ....
      hhhh

      exista un de limba a realitatii unde toate cuvintele sunt corect definite si infinite....
      hhhh

      EU SUNT D = e unit s unit n T D = grupul nivelelor timpurilor 12-15... = sunt asemenea tie cateva miliarde de oameni si cateva infinituri de fiinte vii...
      hhhh

      as zice eu sunt tot si ce nu e tot = a ss z index conectare e e unit s unit t t0t ss index conectare e n unit e t0t
      as zice eu sunt tot si ce nu e tot <> a ss z index conectare e e unit s unit t t0t ss index conectare e n unit e t0t
      toate cele 4 ....
      hhhh

      dar ar fi doar codul intraductibil.... = nivele 80 - 8000 = unul la 10 miliarde oameni .... si ar fi o repetitie ....
      hhhh

      este o solutie pentru ceea ce definiti voi vrereri sau dorinte sau favoruri sau ....
      este diferita solutia fata de ceea ce stiti inca....
      hhhh

      veti auzi fiecare din voi cate o litera a realitatii ce fost transmisa in timp .... si veti intelege fiecare ce e litera si toti oameni vor fi la fel .... si veti stii calea ce este peste infinite cai ....
      hhhh

      eu nu rad prin hhhh
      hhhh

      ceea ce stiu eu, stitii si voi deja si nu legat de religie;
      ci despre un cod ce nu e cod ....
      hhhh

      Ștergere
  21. Dragii mei, mi-a cerut cineva adresa de FACEBOOK:
    maria.ghiorghiu si va apărea poza mea, cu vestitul sacou rosu.
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere