marți, 11 octombrie 2016

SĂ NE BUCURĂM SI SĂ NE ÎNTRISTĂM ÎN ACELASI TIMP !


                                             9 - 10 Octombrie 2016, ora 2,10 !

                                            Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas dragilor, care spune ceva frumos dar si trist in acelasi timp.
Glasul spunea asa:

            ” Să ne bucurăm și să ne întristăm în acelasi timp !”
Clipă în care ,văd un interior de Sfanta Biserică, care este plin de credinciosi de toate varstele.

          Image result for OAMENI LA RUGACIUNEImage result for OAMENI LA RUGACIUNEImage result for OAMENI LA RUGACIUNEImage result for OAMENI LA RUGACIUNEImage result for OAMENI LA RUGACIUNEImage result for OAMENI LA RUGACIUNEImage result for OAMENI LA RUGACIUNE
Oamenii stateau cu totii în genunchi si se rugau la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI.  
Simțeam bucuria lor de a se afla în SFANTA BISERICĂ,dar în acelasi timp, vedeam pe chipul lor,cum lacrimile le ardeau obrajii,precum si suferința trupeasca si cea sufleteasca.
Chipul fiecaruia ,exprima durere,tristețe,dar si o suferință care, nu se poate exprima în cuvinte.
Dragii mei, vor veni vremurile când ne vom simți cu adevarat ACASĂ,numai în SFANTA BISERICĂ a LUI IISUS HRISTOS,MÂNTUITORUL lumii intregi.
Numai in CASA DOMNULUI, ne vom simti ocrotiti ,iubiti si povatuiti de Duhul Cel Prea Sfant si de Măicuța Domnului, dar si plini de Nadejdea Învierii. 
Să căutăm dragilor pe DUMNEZEU si pe IMPĂRĂTEASA CERURILOR si a pământului, pentru ca atunci când ,vor veni vremurile de durere si de tristete ,sa avem unde ne pleca capul si la cine sa strigam după ajutor ,pentru pacea si linistea noastra sufleteasca.
                                          Cu dragoste,Maria. 
 

40 de comentarii:

  1. Doamna Maria , Romania va participa efectiv in razboi , se vor recruta tineri obligatoriu ? Ce ne puteti detalia ?

    Vom asista la tancuri pe strazi si bombardamente ? Asta ne asteapta ?
    Pentru ca in momentul in care multi se vor trezi cu arme si grenade , va incepe si razboiul civil , foametea, inflatia , nesiguranta in case, pe strazi , oriunde .


    CUM VA FI ACEST RAZBOI IN ROMANIA ? CAT VA DURA ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă începe războiul în România armata sigur va recruta 100% problema este că mulți tineri nu sunt pregătiți dupa 20 metri de alergat cad jos nu mai vb despre armament. Vor muri mulți.

      Ștergere
    2. Ma indoiesc ca or sa reuseasca sa recruteze prea multi inainte sa inceapa pe langa razboi revolutie. Sa fim seriosi, pentru ce sa ne omoram intre noi?

      Ca sa nu il avem stapan pe Putin ci pe Obama? Ca sa nu il avem stapan pe Merkel ci pe Iohanis?

      Nu sunt chiar atat de educati romanii insa sper ca macar atat inteleg si ei.

      Ștergere
    3. Nu vor muri , stai linistit, tinerii nostri cu tablete si iphone 7 nu sunt pampalai sa stea carne de tun . Ai vazut sirienii, libienii , irakienii cum au plecat ? Au lasat in urma miile de copiii si femeile . |Ai nostri nici nu o sa sinchiseasca , deja sunt in zbor , in primul avion .

      Si nu e vorba de alergat !!! E vorba ca armata se face cu profesionisti , nu e jocul pe calculator ,,call of duty'' .
      Si nu poti da arme pe mana oricui , altfel ajungem ca in Siria in 6 luni .

      Ștergere
  2. Ce frumos ar fi ca toate bisericile sa ,,geama,, de rugători cu preoti adevărati in frunte.Acest mesaj poate ne arata ce trebuie să facem ce vrea DUMNEZEU de la noi,IUBIRE CREDINTA MILOSTENIE RUGACIUNEA.Acestea sunt armele redutabile care trebuie sa le luăm in mîini.Cred ca asta e solutia sa devenim o tara cu adevarat credincioasa iar DOMNUL NE VA MILUI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat, fiecare cu crucea lui, cu lacrimile lui, cu durerile si suferinta lui. Dumnezeu cu mila si puterea Lui sa aibe grija macar de copii nostri. Il rog din suflet salveaza'ne copii Doamne.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai d-Zeus stie cand si ce se v-a intampla cu toata lumea.Nimeni altcineva. Bagati bine la cap cine v-a crede in astfel de marturii e dat de partea lui satana.Multi vor iesi sa spuna ca se vor intampla multe,vor fi si din aceia care vor invia din morti fiul, mama , tata doar sa credeti in ei.ATENTIE!!!! In cine va incredeti si de partea cui sunteti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. WoW, ce trebuie sa intelegem din mesajul asta?

      Ca ai o parere, pe care nu stii sa o exprimi si totusi vrei sa o bagi in capul tuturor care citesc, utilizand argumentul diavolului si plasandu-te de partea adevarului, folosindu-ti propria imagine de sine ca punct de referinta pentru tot ce e just si adevarat.

      Da stiu, ai sa zici ca nu tu, ca Dumnezeu sau Zeus...insa in realitate e doar parerea ta despre ce e Dumnezeu si asa cum vezi tu lucrurile. Conceptele tale despre realitate care din pacate cu tristete spun...nici macar nu sunt ale tale.

      Baga bine la cap cu MARE ATENTIE!

      Ștergere
    2. D-Zeus cum il numeste el este YAHWEH numele sau real.Yahsuah este numele fiului Iisus Hristos.

      Ștergere
    3. din religia pagana a dacilor, zeus este zeul suprem. dupa cum stim credinta in zei era o credinta pagana, o credinta luciferica. zeus a fost si este nimeni altul decat lucifer adica marele arhanghel devenit diavol, supranumit satana/bal/balaurul/sarpele cel vechi/leul care racnește și cauta pe cine să devoreze/ toate aceste supranume i se atribuie celui care s-a razvratit împotriva lui Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Anonim 14: 19, ai facut verze prin capul tau...sunt informatii pe care-ar fi bine sa ti le limpezesti, multe sunt distorsionate, unele incomplete, unele sunt doar presupuse de tine si de cei de la care ti-au venit unele informatii si, despre altele, habar n-ai...

      Ștergere
  5. Cati din D-voastra au un duhovnic si ce parere au despre asta despre faptul ca D-na Maria primeste aceste mesaje de la duhul sfant??????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca nu e de-la duhul sfant? pune si problema asa si apoi gandesti altfel.

      Ștergere
  6. Anonim 16:54 ,DUMNEZEU este DUMNEZEU si nu d-Zeus cum iei tu in deradere numele LUI.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca cel de sus - 16.54 a gresit cand a redactat . A scris d-Zeu ( ,,d-Zeus stie '') si in graba s-ul de la stie l-a agatat si la sfarsitul cuvantului d-Zeu. A uitat sa stearga un s din coada lui D-Zeu(s). Fiti putin mai maleabili , se mai si greseste in viteza tastarii .

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi cer scuze telefonul este setat intr-o alta limba si nu am mai fost atenta sa corectez.Si pentru mine Dumnezeu este Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  9. An.2o,26,m-a intrebat un neamt cum ii sunem noi romanii lui God,pt.cine nu stie asa ii spun ei lui Dumnezeu)evident i-am raspuns.DUMNEZEU si el-neamtul a inceput sa rada,ei asa inteleg ca noi ne rugam la un Zeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nemtii adevarati cred in Zeita si, pe undeva, cred ca habar n-au, da' destul de bine li s-a impregnat in memorie...adica, pastreaza o credinta si, multi, habar n-au de ce?!

      Ștergere
  10. Domnilor preoti ai Rominiei luati mai in serios mesajele doamnei Maria si adunati-va credinciosi in jurul bisericilor nu uitati ca Dumnezeu nu glumeste niciodata EL este ori DA ori NU si intro zi voi veti fi raspunzatori de cei rataciti, iar in privinta doamnei Maria in biblie scrie cindvor fi acele vremuri aproape eu o sa va iar in biblie scrie ca Dumnezeu o sa ne transmita prin profeti cind vor fi aproape acele timpuri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine este crestin si romin adevarat stie ca Dumnezeu este Dumnezeu iar Isus Cristos la fel noi nu il cunoastem cu alte nume sper ca nu vreti ca sa il botezati cum va place voua asa cum se citeste si pe facebook numele voastre care le-ati pocit cu ( Maria=Mary sau Ion=Yon sau Mihali=Mihaly sau Vasile=Vazyle sau Ana=Anny ce romini sinteti voi sinteti niste rataciti fi se pare ca sinteti mai alfel v-ati lasat opincila la vama iar acuma va lepadati de numele si prenumele vostru rominesc deci de numele bunicilor si a parintilor dar de averile lor nu? , sau poate ca sinteti analfabeti si nu mai stiti ca sa scrieti rusineeeeeeeeeee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se scrie roman nu romin, invata naibi sa scri si apoi comenteaza, si nu Isus Cristos ca Iisus Hristos, se vede ca esti catolic.Toate persoanele care nu au ca rit ortodox , comenenteaza aici, ecumenism pe fatza.

      Ștergere
    2. bravo tie "ortodoxule" tipic !! frumoase intentii dupa expresiile tale se subintelege...

      Ștergere
    3. Buna observatia, Anonim 00:14! ;)

      Ștergere
    4. @anonim 12 octombrie 2016 00:14

      Se scrie scrii cu doi de ii, naibii cu doi de i. Invata tu sa scrii (cu doi de ii) si apoi comenteaza naibii (cu doi de ii)

      Ștergere
  12. Avînd aceasta viziune"sa ne bucuram si sa ne îtristam în acelasi timp!"eu cred ca Bunul Dumnezeu Iisus Hristos vrea sa ne spuna (trasmita)sa ne bucuram pentru CEI CE se intaresc in credinta si sa ne rugam si pentru CEI CE nu vor sa creada DIN pacate suntem CEI de pe urma(ultimile zile)in care Bunul Dumnezeu alege CE este bun (copt) trebuie sa fim pregatiti multumesc Bunului Dumnezeu ca exista o femeie (in zilele noastre) prin care sa ne trezeasca pe noi CEI CE avem urechi sa auzim sa nu mai fim împietriti

    RăspundețiȘtergere
  13. Tu sti ca cele trei biserici sunt surori nu conteaza ca esti catolic, ortodox sau greco catolic SFINTA EUHARESTIE ISUS CRISTOS SAU HRISTOS ESTE ACELASI si il iubesc din tot sufletul si in rugaciunile mele IL chem asa si niciodata yah...... daca esti chinez da lectii la chineji.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da in capul tau ecumenism totul e la fel si toti suntem la fel , sunt atatea rase de caini, dar caini la baza toti :P Ritul ortodox e cel adevarat , restul e erezie si nici in veacul de acum si nici in celalalt nu va fi altfel, o singura turma si un singur pastor Iisus Hristos, romano catolici si greco catolici sunt in erezie si o spun cu durere in suflet.

      Ștergere
  14. Anonim12 octombrie 2016, 10:52
    Tu sti ca cele trei biserici sunt surori nu conteaza ca esti catolic, ortodox sau greco catolic SFINTA EUHARESTIE ISUS CRISTOS SAU HRISTOS ESTE ACELASI si il iubesc din tot sufletul si in rugaciunile mele IL chem asa si niciodata yah...... daca esti chinez da lectii la chineji.

    RASPUNS
    TOTAL FALS
    e biserica MAMA si se numeste ORTODOXA si LUMINA DE LA IERUSALIM VINE NUMAI LA ORTODOXIE si celelalte doua - fiice DEPRAVATE care se numesc catolicism si greco-catolic ... deci FIICELE DEPRAVATE nu pot face ecumenism ci RUGACIUNEA REPRIMIRII IN ORTODOXIE cind se lasa de FARADELEGILE LOR , daca nu ,DIAVOLUL e capul LOR si se numeste PAPA .... deci PAPA si nu TATA .... ASADAR PAPA = diavol

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    PS deci AI BAGAT la cap CA nu exista biserici surori CACI NU S-A IMPARTIT IISUS HRISTOS .... E O SINGURA BISERICA SI ANUME ORTODOXA , UN BOTEZ SI UN CREZ ORTODOX

    deci va asteptam cu drag CIND VA LASATI DE TOATE EREZIILE PAPALE si FRUMOS VA IERTAM DUPA CE DEVENITI ORTODOCSI CONVINSI pentru slava SFINTEI TREIMI a lui AVRAAMMM ... altfel IADUL il propovaduiti ca si evreii si ANTIHRISTUL va fi capul vostru

    DUR ADEVAR STIU , dar E DE AJUNS CU MINCIUNILE VOASTRE cu ecumenismul caci e DIAVOLISM ... papa si toti catolicii si greco-catolicii SA SE LASE DE EREZII si apoi discutam ......

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    PS SI PAPA FIIND IEZUIT nu o va face caci e platit sa participe pe linga secte , masoni , iluminati, ocultisti de toate felurile ( yoghini , satanisti , astrologi , numerologi ,reikisti , bioenergeticieni etc etc etc ) LA INSCAUNAREA ANTIHRISTULUI PREGATIT de evreii care au toate obiectele de cult din vechiul templu a lu solomon , DAR ORTODOXIA stie asta si STAM FFFFF LINISTITi CA DUMNEZEUL LUI AVRAAM , ISAAC SI IACOV , AL DREPTEI CREDINTE e FOARTE CLAR IN ADEVAR , CALE SI VIATA = IISUS HRISTOS si este ORTODOX si NU GLUMESTE CU MINCINOSII...
    DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

    aviz amatorilor si amataorelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=X3doUMllf9s

      dur adevar stiu.

      Ștergere
  15. Crestin Ortotodox,cand vei intelege conceptul de Dumnezeu,vei stii ca Dumnezeu nu poate fi batjocorit..Doar o constiinta foarte joasa reactioneaza,crezand ca cineva il batjocoreste.
    Dumneata te vezi separat de toti ceilalti si totodata separat de Dumnezeu....deci esti pierdut de card,asa ca asteptam sa ne prinzi din urma!


    Tot sper ca te vei trezi din iluzia in care te-ai afundat si vei realiza ca de fapt, te certi cu Sinele dumitale! Ego-ul dumitale ii spune sufletului cum sta treaba cu Dumnezeu,Creatia, Mantuirea.Practic il inveti teologie.

    Acum realizezi cata rabdare si intelegere ara Dumnezeu cu noi,fii cei rataciti?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  16. Crestin Ortotodox,cand vei intelege conceptul de Dumnezeu,vei stii ca Dumnezeu nu poate fi batjocorit..Doar o constiinta foarte joasa reactioneaza,crezand ca cineva il batjocoreste.
    Dumneata te vezi separat de toti ceilalti si totodata separat de Dumnezeu....deci esti pierdut de card,asa ca asteptam sa ne prinzi din urma!


    Tot sper ca te vei trezi din iluzia in care te-ai afundat si vei realiza ca de fapt, te certi cu Sinele dumitale! Ego-ul dumitale ii spune sufletului cum sta treaba cu Dumnezeu,Creatia, Mantuirea.Practic il inveti teologie.

    Acum realizezi cata rabdare si intelegere ara Dumnezeu cu noi,fii cei rataciti?
    EU SUNT D


    raspuns :
    papusa , tine minte de la mine .... cirdul(cardul) de care vorbesti ESTE IN DIRECTIA GRESITA si merge spre bezna TOTALA ascultind de DIAVOL si se vor INSEMNA cu 666 pe frunte sau pe mina si tu PROPOVADUIESTI SINELE ANTIHRISTULUI cu duhul lumii ....asadar cadere LIBERA drept in iad si cind mai in profunzime cu PROSTIILE DIAVOLESTI pe care le propovaduiesti femeie cu capul sarpelui ... SA NU TE MIRI APOI CA AI FOST AMAGITA DE DIAVOL cind el iti va lua sufletul SI va fi vai si amar ..... NU TE JUCA CU MANTUIREA TA SI NU ISPITI CU SMINTELILE TALE CA VEI DA SOCOTEALA ....

    deci viata ta PACATOASA exact ca si cardul te duc la moarte mai intai apoi in iad UNDE ITI ASTERNI INCA DIN VIATA ASTA ... DUR ADEVAR STIU DAR ALEGEREA IADULUI E A TA inca de pe acum cu invataturile demonilor si basme ....SFINTA SCRIPTURA CITIRE :

    1.Dar Duhul grăieşte lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credinţă, luând aminte la duhurile cele înşelătoare şi la învăţăturile demonilor,
    1 TIMOTEI

    ASADAR dupa cum e scris TE LEPEZI DE DREAPTA CREDINTA = ORTODOXA esti inselata si cu demoni in tine pe care ii asculti ....

    DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT si TE LASA IN IADUL PE CARE IL ALEGI

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere

  17. EU SUNT D
    ´´Dumneata te vezi separat de toti ceilalti si totodata separat de Dumnezeu´´

    RASPUNS
    SERIOS ??? ha ha ha
    SFINTA SCRIPTURA ZICE CLAR :

    14.Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul?

    CONCLUZIA SIMPLA

    EU SUNT D = jug străin=necredincioşi=fărădelegea=INTUNERICUL = VELIAR = DUMNEZEUL TAU


    15.Şi ce învoire este între Hristos şi Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?

    HRISTOS SEPARAT

    CAPISCI femeie fara cap ???
    SI CONTINUAM

    17.De aceea: "Ieşiţi din mijlocul lor şi vă osebiţi, zice Domnul, şi de ce este necurat să nu vă atingeţi şi Eu vă voi primi pe voi.

    DECI EU SUNT D =DEMONE ARHICON asta e pentru tine si in tine si te citez , RASPUNZINDU-TI ´´Ego-ul dumitale ii spune sufletului cum sta treaba cu Dumnezeu,Creatia, Mantuirea.Practic il inveti teologie.´´CA AICI :
    Atunci şarpele a zis către femeie: "Nu, nu veţi muri!
    5.Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul".


    IISUS HRISTOS E ADEVARUL UNIC , CALEA UNICA SI VIATA UNICA IN DREAPTA CREDINTA = ORTODOXIA .... RESTUL BASME si INVATATURI DIAVOLESTI ....lasa vrajelile ca nu tin la mine .....ha ha ha


    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX





    RăspundețiȘtergere
  18. EU SUNT D
    Crestin Ortotodox,cand vei intelege conceptul de Dumnezeu

    raspuns
    dumnezeu ESTE O PERSOANA nu un concept ... ai inteles prostie intruchipata .... deci inainte sa ma inveti despre CINE este Dumnezeu TACI si studiaza ca daca mai vorbesti iN concepte te trimit la filozofie adica BASME ... deci repet CA SA retii CU CREIERUL ,ca mintea te minte de nu stii de tine ... HA HA HA

    DUMNEZEU ESTE O PERSOANA A SFINTEI TREIMI .... TATAL NOSTRU CEL DIN CERURI ..Fiul este lumina Tatălui care a venit în lume ca să ne lumineze calea spre veşnicie, iar Duhul Sfânt e căldura care vine de la Tatăl ca să ne încălzească inimile şi să aprindă în ele iubirea lui Dumnezeu. Astfel, cum soarele cu lumina şi căldura una sunt, la fel una sunt Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt — Preasfânta Treime.-- si sa nu aud ca soarele e dumnezeu CACI AM FACUT O COMPARATIE ca sa se priceapa UMAN lucrurile ...
    . cind am spus femeie fara cap am fost foarte indulgent , crede-ma ... ha ha ha ... dur adevar stiu dar parerologi si pareroloage de serviciu sunteti voi si ma distrez copiOS cu asa capete inexistente ... MAI INCEARCA DAR INAINTE PREGATESTE-TE MAI BINE si vino din nou DAR MAI BINE PREGATITA , ok ???

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
  19. SFINTA SCRIPTURA SPUNE :
    2.Propovăduieşte cuvântul, stăruieşte cu timp şi fără de timp, mustră, ceartă, îndeamnă, cu toată îndelunga-răbdare şi învăţătura.
    3.Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învăţătura sănătoasă, ci - dornici să-şi desfăteze auzul - îşi vor grămădi învăţători după poftele lor,
    4.Şi îşi vor întoarce auzul de la adevăr şi se vor abate către basme.

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
  20. Dumnezeu este tot nu o persoana !
    Mai elibereaza-ti creierasu de analize si roaga-te mai puțin ca ce-i prea mult strica creștine ortodox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim14 octombrie 2016, 00:04
      Dumnezeu este tot nu o persoana !
      Mai elibereaza-ti creierasu de analize si roaga-te mai puțin ca ce-i prea mult strica creștine ortodox

      RASPUNS
      MOR DE RASSS ... altul sau alta care nu gindeste
      DUMNEZEU A FACUT CERUL SI PAMINTUL
      deci Dumnezeu nu este cerul si pamintul ...

      concluzia simpla
      DUMNEZEU ESTE O PERSOANA care a facut cerul si pamintul ....
      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS nu cred ca stii ce inseamna TOT de asta nu ai cum sa pricepi dar TOT= PERSOANA = DUMNEZEU = CUVINTUL FACUT TRUP
      un trup ESTE O PERSOANA si este IISUS HRISTOS ...

      SFINTA TREIME = 3 PERSOANE = TOT = DUMNEZEU - TATAL , DUMNEZEU FIUL , DUMNEZEU -SFINTUL DUH .... DECI E TOT dar nu ´´totul´´ spus de tine , diavole .... dur adevar stiu

      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox


      Ștergere
  21. Mai spune odata C.o, ca Dumnezeu este o persoana,si astfel va reiesi clar unde troneaza prostia intruchipata!
    Te provoc! Repeta aceasta "inalta cunoastere",actualizeaz-o ca sa vada toata lumea cat cunosti dumneata! Oricum si-au facut o parere,dar asa ca poate mai au dubii!
    Mai ai sa spui ca Dumnezeu este facut dupa chipul si asemanarea dumitale! Ce zici ti-ar zbarnai clopoteii din coada!
    Habar nu ai ce inseamna Sfanta Treime! De fapt, dumneata nu ai habar de nimic!Traiesti o veritabila iluzie!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere

  22. Noul testament, faptele apostolilor, biblia ortodoxa:

    22. Şi Pavel, stând în mijlocul Areopagului, a zis: Bărbaţi atenieni, în toate vă văd că sunteţi foarte evlavioşi.
    23. Căci străbătând cetatea voastră şi privind locurile voastre de închinare, am aflat şi un altar pe care era scris: "Dumnezeului necunoscut". Deci pe Cel pe Care voi, necunoscându-L, Îl cinstiţi, pe Acesta Îl vestesc eu vouă.
    24. Dumnezeu, Care a făcut lumea şi toate cele ce sunt în ea, Acesta fiind Domnul cerului şi al pământului, nu locuieşte în temple făcute de mâini,
    25. Nici nu este slujit de mâini omeneşti, ca şi cum ar avea nevoie de ceva, El dând tuturor viaţă şi suflare şi toate.
    26. Şi a făcut dintr-un sânge tot neamul omenesc, ca să locuiască peste toată faţa pământului, aşezând vremile cele de mai înainte rânduite şi hotarele locuirii lor,
    27. Ca ei să caute pe Dumnezeu, doar L-ar pipăi şi L-ar găsi, deşi nu e departe de fiecare dintre noi.
    28. Căci în El trăim şi ne mişcăm şi suntem, precum au zis şi unii dintre poeţii voştri: căci ai Lui neam şi suntem.

    Concluzii:
    1. Dumnezeu nu traieste in temple (biserici) facute de mana omului ci noi traim intr-Insul.
    2. Nu exista separare de Dumnezeu ci doar iluzia separarii (eu sunt in Tatal si Tatal este in mine)
    3. "Pacatul caderii" = iluzia separarii fata de Dumnezeu.
    4. Mantuirea = incetarea iluziei separarii fata de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  23. ” Să ne bucurăm și să ne întristăm în acelasi timp!” = sa ne bucuram ca exista credinta si sa ne intristam ca nu exista intelegere asupra credintei in acelasi timp.

    Noul testament - Ioan

    32. Iisus le-a răspuns: Multe lucruri bune v-am arătat vouă de la Tatăl Meu. Pentru care din ele, aruncaţi cu pietre asupra Mea?
    33. I-au răspuns iudeii: Nu pentru lucru bun aruncăm cu pietre asupra Ta, ci pentru hulă şi pentru că Tu, om fiind, Te faci pe Tine Dumnezeu.
    34. Iisus le-a răspuns: Nu e scris în Legea voastră că "Eu am zis: dumnezei sunteţi?"
    35. Dacă i-a numit dumnezei pe aceia către care a fost cuvântul lui Dumnezeu - şi Scriptura nu poate să fie desfiinţată -
    36. Despre Cel pe care Tatăl L-a sfinţit şi L-a trimis în lume, voi ziceţi: Tu huleşti, căci am spus: Fiul lui Dumnezeu sunt?

    (sa vedem cine se prinde)

    RăspundețiȘtergere