luni, 10 octombrie 2016

RACHETE DE RĂZBOI , GATA DE LANSARE ! BOMBE CARE CAD SI FAC DIN NOAPTE ZI !

                                             9 Octombrie 2016,ora 6,22 dimineața !
                                                 Dragii mei, 
În aceasta dimineață  dragilor, treaza fiind , mai leneveam in pat si priveam cu ochii inchisi ceea ce se petrece in mod nevazut de ochii firesti ai omului.
Brusc,văd chiar lângă mine, in stanga mea la un metru inaltime, vad două RACHETE asezate una in spatele alteia ,cu foc arzând la coada lor.
 Image result for lansare rachetaImage result for lansare rachetaImage result for lansare racheta..
Dragii mei, din nefericire ,vom auzi de RACHETE de RAZBOI lansate de cei care vor sa aprinda de tot scânteia celui de-al treilea Razboi Mondial.
Dar iata cum,chiar in acest moment cand scriu,deja vad cum cad Bombele înspre NORD si cum noaptea devine zi ,din pricina exploziilor multe. 
Dragii mei, ne-am adus DUSMANII în ȚARĂ,in mod voit!
Si cand spun acest lucru,ma refer la DEVESELU!
Aceasta localitate va fi stearsa de pe fața Pământului.
Sa dea BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI, ca oamenii de la DEVESELU, sa aiba intelepciunea necesara de a pleca inainte ca acesta, sa devina ca un vulcan in plina eruptie. 
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ocroteasca românii si România, si pe toti semenii nostri,oriunde s-ar afla ei.
                                          Cu dragoste,Maria. 

58 de comentarii:

  1. Sa inteleg ca actiunea se petrece pe teritoriul romaniei? Of doamne atat de multe avertizari intr- un timp relativ scurt, si iata cum fara voia noastra( sau poate nu) santem tarati intr- un razboi care se anticipeaza a fi cel mai cumplit din istorie, stiu ca unele evenimente ce urmeaza nu pot fi disipate dar macar putem sa ne rugam impreuna pentru atenuarea lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba pot fi disipate daca ne vizualizam in pace, armonie si orice imagine pozitiva. Suntem co-creatorii propriei vieti.

      Ștergere
    2. Cata dreptate are 21:37,Ce transmitem [trimitem] catre univers...aia primim inapoi.Precum bumerangul.Gandirea pozitiva,vizualizam pace,armonie,intelegere,protectie,...nu numai pentru noi,.DUMNEZEU NE IUBESTE FOARTE MULT si NU VA FI RAZBOI IN ROMANIA AMIN

      Ștergere
  2. Deci , cu alte cuvinte scaparea in caz de razboi e fuga , pribegia ca si sirienii , altfel vom muri sub bombe .

    Deveselu e una din bazele americane , dar mai avem Kogalniceanu la Marea Neagra . Nici baza aceea nu va scapa nebombardata .


    In loc sa fim neutri , noi suntem si cu Europa si cu americanii , adica cu nimeni .

    Astia au fost idiotii care au condus politica externa a acestei tari , idioti care acum au conturi burdusite , loaze prin Universitatile din afara , protectie sub acoperire etc.

    Tot ii plangem pe romanii din afara , din diaspora, tot credem ca locul lor e inapoi in tara, insa scroafa e moarta aici , la noi, in cotet .

    RăspundețiȘtergere
  3. rachetele rusesti care se instaleaza acum in kaleningrad-fosta prusie orientala,sint in nordul poloniei pregatite pentru germania -craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Si cine sa le spuna oamenilor aia sa plece , in Romania nu se vorbeste de niciun pericol, razboi , in plus amaratii de localnici de acolo se bucura ca americanii le-au facut gradinita , le-au reparat strazile si scoala , invata engleza . Ei asta vad .

    Ca scutul de la Deveselu sa fie atacat , inseamna ca va pleca tocmai de acolo o racheta spre rusi sau turci . Din senin nu poti ataca pe nimeni decat la o provocare concreta , mai ales ca Deveselu este o fosta baza ruseasca pe care au construit acum americanii , deci rusii au acel loc cartografiat la milimetru .



    ,,Răzvan Brătulescu, comandantul Bazei 99 Deveselu: Da, aşa este. Baza de la Deveselu a fost construită între anii 1948 - 1953. În 1953 a devenit operaţională şi a fost într-adevăr de militari ruşi. Acum devine... ceea ce suntem azi. Parteneri de seamă ai SUA, o bază strategică.''

    http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/deveselu-fosta-baza-urss-astazi-baza-strategica-nato-interviu-cu-comandantul-razvan-bratulescu-516950



    Cititi si articolul acesta :

    Cum spionau americanii Baza Deveselu acum 50 de ani, când UNITATEA MILITARĂ era o componentă SISTEMULUI gândit de URSS. :

    http://www.evz.ro/top-secret-cum-spionau-americanii-baza-deveselu-acum-50-de-ani-exclusiv-premium.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest text este folositor doar acelora care ştiu cat este de important să înţelegi Rusia, tocmai ca să te poţi feri de ea :


    În 1960, unul dintre cei mai reputaţi strategi militari americani, Herman Kahn, a publicat o carte intitulată „On Thermonuclear War” (titlul este un ecou actualizat al faimoasei cărţi a lui von Clausewitz), devenită fundamentală pentru întreaga strategie globală în era armelor nucleare.
    În această carte se argumenta foarte convingător în favoarea caracterului ofensiv al sistemelor defensive.

    Astfel, spunea Kahn, Statele Unite trebuie să dezvolte un sistem defensiv anti-rachetă pentru a putea susţine ofensiva.
    Dacă SUA vor lovi primele URSS, atunci URSS va replica imediat cu ce rachete va mai putea după puternica lovitură nucleară americană.
    Atunci, sistemul defensiv va trebui să anihilieze contra-atacul sovietic şi un al doilea atac nuclear american să înfrîngă definitiv inamicul.

    Aşadar, sistemul defensiv este nu doar parte, ci sprijin direct al unei ofensive depline.

    Mai mult, pentru că ofensiva să fie posibilă în context nuclear, adică să ducă la distrugerea inamicului fără să se producă şi propria distrugere, sistemele defensive capătă rol direct ofensiv, căci ele, prin apărarea propriilor capabilităţi, asigura, de fapt, posibilitatea atacului.

    Logica lui Herman Kahn a fost imediat îmbrăţişată de ambele superputeri ale momentului şi, de atunci, atît ruşii cît şi americanii au rămas cu reflexul de a vedea potenţial agresiv în fiecare armă defensivă.

    Mai exact: orice armă defensivă este amplasată pentru a face posibil un atac.

    Aşa se şi explică de ce, în dificilul proces la dezarmării din anii 1970 – 1980, cele două blocuri militare puneau atît de mult accent pe reducerea armelor defensive.

    Ştiind pe ce teren calcă, oficialii americani au manifestat încă de la început totala deschidere pentru ruşi.

    Nu doar că americanii le pun la dispoziţie ruşilor toate datele tehnice ale dotărilor de la Deveselu, nu doar că le deschid chiar porţile bazei pentru eventuale vizite, dar le şi propun să folosească sistemul de radare care deservesc lansatoarele de la Deveselu pentru securizarea propriului teritoriu, dacă simt nevoia.

    Ruşii nu au răspuns niciodată acestor oferte repetate. Ei preferă să stea în logica războiului rece, neînţelegînd, pare-se, că acel război s-a terminat de mult şi că lumea este, acum, într-un cu totul alt război.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Americanii si nu numai isi vad numai de interesul lor,nu le pasa de tara noastra!Aici toti gasesc o vaca de muls!

      Ștergere
    2. Din pacate asa este, cei mai razboinici sunt americanii care au complex industrial militar. Doar din cotropirea altora tresc ei...

      Ștergere
    3. Anonim 09:41 sa stii ca ai o perceptie destul de "finesco"(asa-mi place mie sa spun) si, din cate simt io, esti chiar in "cunostinta de cauza". Doar ceva vreau sa te atentionez si de-asta-ti spun sa nu carecumva sa ai impresia ca rusii nu-s constienti de toate acestea si, din observatiile mele,
      au o atitudine potrivita si io o sustin.

      Cu drag,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  6. Maria, baza la Deveselu a fost pusa in picioare de PSD si nu de neamt. Iar russi daca ar fi corecti n-ar trebui sa ne atace pt ca Deveselu nu este in Russia. Acasa la mine am dreptul sa fac ce vreau ori nu? Putin, este un nemernic comunist, indiavolit care si-a tinut poporul flamand si-a investit in armament. El vrea sa conduca lumea dar Dumnezeu o sa le dea o lectie buna rusilor si o sa-i faca sa se-ntoarca la adevarata credinta. Eu, cunosc bine situatia si te asigur de ceea ce scriu. Stiu ca piangi comunismul dar nici acela n-a fost placut in ochii lui Dumnezeu cum nu este placuta nici aceasta democratie. Adevarata vina o poarta oamenii pt ca au uitat de Dumnezeu si iata ca avem ce meritam! Toate acestea su fost deja hotarate de Domnul si se vor intampla... Asa ca nici neamtul, nici americanul, nici rusul, nu poate nimic fara voia tatalui. Pe Isus l-am rastignit si-o sa ne luam imprumutul inapoi. Asta a prezis-o insasi mantuitorul. Iar de Saul si schimbarea sa? Tot ce Dumnezeu decide se-ntampla cu sau fara voia noastra. Asa ca inloc sa dam vina pe unul sau pe altul, ar trebui sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne schimbe cum l-a schimbat pe Saul si sa mantuiasca sifletele noastre asa cum a mantuit a talharului de pe cruce... in ultimul moment.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne c am rugam la acest d zeu de cca 1700 ani mai precis dupa conclavul de la Niccea din anul 325 e.n. cind s s hotarit ridicarea lui Issus la rangul de fiu a lui dzeu, desi nu se mai stia nimic despre el,(daca s a stiut vreo data mai mult), infintarea raiului si a iadului(pe hirtie) pt a i rasplatii pe drept credinciosii, s au ai pedepsii pe cei neascultatori, totul sub patronajul imp. Constantin care in fapt a fost un tiran. Dar se pare ca acest dzeu ne a c am uitat, dovada toate nenorocirile si razboaiele purtate pina acu din care multe in numele uneia sau altei credinte ex.(iNCHIZITIA, genocidul indienilor sud americani,100 milioane in 100 ani pt crestinare, in numele lui issus si cite altele).Deci unde este dzeul nostru daca ingaduie toate astea. Pt documentare a se vedea site ul Vaticanului unde scrie despre toate acestea.

      Ștergere
    2. Pai... suntem noi ca l-am uitat pe Dumnezeu.Pot sa te asigur ca nu sunt o sfanta dar incerc sa nu uit s-ami zic rugaciunile in fiecare zi. si sa-i spun cat de mult il iubesc pe El-Unico TRINO -si pe sfanta manina Maria. Ei, si sa vezi ca fara sa-i cer nimic imi citeste gandurile si pana sa deschid ochii lucrurile se-nplinesc. Trebuie sa recunosc ca uneori ma tem... asa multe binecuvantari la o pacatoasa... Iubirea, rugaciunea, milostenia, este averea noastra.

      Ștergere
    3. Anonim 16:42, vorbesti doar din ceea ce ai auzit. Comentarii de-astea gasesti peste tot, asa-i "programat" ca sa raspanditi toti cei ca tine.

      Ștergere
    4. Da, asa-i Anonim 19:05. Bine zicea parintele Cleopa cu dusul "la film". Este clar, din ce in ce mai clar, ca toti care dau in preoti, biserici, sfinti, in Maica Sfanta si Iisus Hristos. Ateismul este din ce in ce mai agresiv si acceptat, mai ales, de toti cei ravaziti de diverse neputinte, din pacate.

      Ștergere
    5. Foarte corecta observatia, anonim 10 octombrie, ora 10.00.

      Ștergere
  7. Sa nu uitam de Bucuresti. Este cam in aceiasi oala. Cum spunea parintele Arsenie ,,cand se va oua a treia oara peste Bucuresti, va fi ras de pe fata pamantului...". Sa nu se intample odata cu Deveselu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arsenia Boca facea referire la alt ceva cand a spus asta.are legatura direct cu prunca 7. Pt majoritatea dintre voi a se oua inseamna a bombarda.de parca pasarile se oua in timp ce zboara.a se oua face referire la a se naste.oul cand iese din pasari iese din trupul lor.deci are legatura cu o nastere in Bucuresti.uite de exemplu iubita mea sotie a nascut deja de doua ori in Bucuresti.de fapt chiar de 3.prima a fost o intamplare nefericita.deci o distinsa doamna va naste a treia oara in Bucuresti ,iar acea fetita va fi prunca 7.

      Ștergere
    2. Esti genial , Madus ! Bravo tie ca iti functioneaza creierul . Bravo Madus ! Sa iti traiasca sotia si copiii ! c.s.

      Ștergere
    3. Prunca 7 este deja nascuta si are 56 de ani. Zicea cineva ca-i nascuta, intradevar, in Romania.

      Ștergere
    4. Te iseli Madus,te imbeti cu apa rece,intreab-o pe Maria despre Prunca 7,ea-prunca-va venii din cer ca o sageata si o va creste o anumita femeie-speciala-pe Pamant,mai multe detalii daca poti obt.de la Maria noastra.TCB!

      Ștergere
    5. Draga 19:o2 daca e prunca nu are cum sa fie de 56 ani,ce intelegi tu prin "prunca"?inseamna copila nou-nascuta.TCB!

      Ștergere
    6. Dragilor ! Nu mai fcaeti speculatii !

      SAPTE nu S-a nascut inca!

      DUMNEZEU ne va grăi nouă, cu 3 zile înainte de nastere.

      Ștergere
    7. Sunteti dusi la film, destul de bine. Este intrupata "prunca 7"( daca asa vreti sa-i ziceti voi, de pe acest blog,forum de discutii) si nu prea sunteti constienti de faptul ca Dumnezeu are Oamenii Sai "la vedere" si, totusi, nerecunoscuti(va fi si asta, insa, doar la timpul si momentul optim si nu cum se asteapta ...gnditi-va ca trebuia o anumita protectie in "lumea aceasta dezlantuita"). Sunt unele lucruri care "asa trebuie sa fie" si "prietenii stiu de ce...!". ;)

      Ștergere
  8. Vezi efectul distrugător în cazul exploziei bombelor nucleare la Deveselu

    http://ro.sputnik.md/analytics/20160818/8643653.htmlhttp://ro.sputnik.md/analytics/20160818/8643653.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Prin vocea dumneavoastră parcă îl auzim pe V.Putin

    RăspundețiȘtergere
  10. Cât de aproape credeti ca este acest razboi dna.Maria?Se vor adeveri si restul previziunilor care le-ati scris pe blog?Unii spun ca pana in primavara ar putea începe războiul ruso-american,cică americanii ataca numai in perioada august-decembrie si rusii primavara.Da-ti un raspuns daca se poate la acest comentariu sa stiu si eu parerea dvs.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. "Cat de aproape credeti ca este acest razboi dna Maria"
    Pai, depinde de cata energie alocati atentiei pentru acest eveniment! Doar de voi depinde daca se va manifesta sau nu! Credeti in razboi, asta va fi,credeti in pace, si se va infaptui!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT D
      Lasă fata ca nu e ca tine.Ce e scris se va intampla.Razboiul este scris in Vechiul Testament si Apocalipsa deci este iminent ca vrem sau nu vrem.Noi vrem informatii pentru pregătirea noastra cu tine nici o sansa de salvare.Dna Maria ne ține la curent cu tot ce se intampla asa ca sa ne pregătim repede si intens pentru mântuire ca încă mai avem timp.

      Ștergere
    2. Cred ca un diavol mai mare ca obama si clinton nu exista

      Ștergere
    3. Eeee,mai sunt si altii la fel de mari.

      Ștergere
    4. Asa este . Ai dreptate D.In ceea ce priveste pregatirea rapida si intensa pt. mantuire a anonimului de la 16;59 ar fi bine ca aceasta sa fie din dragoste si nu fugarit de o frica ce si o autogenereaza.

      Ștergere
    5. Corect, anonim 22.02

      Ștergere
  12. In acest articol se vorbeste despre pregatirea rachetelor Iskander care au fost mutate la granita cu Polonia si unde aceste rachete au ca tinta Berlinul Germania.
    Rusia va ataca Occidentul: Presa din Moscova prezice începerea celui de-al TREILEA RĂZBOI MONDIAL
    Între Rusia și țările din Occident ar putea izbucni un Al Treilea Război Mondial din cauza intereselor divergente ale celor două tabere pe frontul din Siria, situația putând fi comparată cu Criza Rachetelor din Cuba, de acum o jumătate de secol, după cum relatează presa din Rusia.

    "Imaginați-vă că Statele Unite ar ajunge să facă ceea ce își doresc de mult și să îl atace în mod intenționat și direct pe Assad. Rusia va trebui să ia în considerare protejarea aliatului său ori chiar o lovitură împotriva americanilor, dar acest lucru ar provoca Al Treilea Război Mondial. Rusia poate caștiga enorm de pe urma războiului din Siria, dar poate pierde la fel de mult. În Siria se joacă un joc uluitor de periculos", se arată în tabloidul rusesc, Maskovsky Komsomolet.

    Ministerul Apărării din Rusia a confirmat la sfârșitul săptămânii trecute că mai multe baterii de rachete Iskander au fost mutate în apropiere de granița cu Polonia, potrivit International Business Times.

    Astfel, raza de acțiune a rachetelor include și Berlinul, ceea ce l-a făcut pe Frank- Walter Steinmeier, ministrul de Externe german să afirme că situația e chiar mai periculoasă decât în timpul Răzoiului Rece.
    http://www.b1.ro/stiri/externe/rusia-va-ataca-occidentul-presa-din-moscova-prezice-inceperea-celui-de-al-treilea-razboi-mondial-164687.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Rusia va ataca Occidentul: Presa din Moscova prezice începerea celui de-al TREILEA RĂZBOI MONDIAL
    Germania este prima tinta.
    http://www.b1.ro/stiri/externe/rusia-va-ataca-occidentul-presa-din-moscova-prezice-inceperea-celui-de-al-treilea-razboi-mondial-164687.html

    RăspundețiȘtergere
  14. razboiul poate fi evitat pina-n ultima clipa ,depinde de cum vor actiona statele,dar o viziune adevarata nu mai poate fi evitata ci doar micsorate efectele,deoarece intre eveniment si viziune e o legatura de la cauza la efect,Cu alte cuvinte cei mai informati pot sa-si ia masuri de salvarea lor sau de a minimaliza efectele pentru ca se va mentine cursul general al evenimentului,Statele puternice financiar si prevazatoare au adaposturi anti atomice,Scapa cine poate-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim 16:42 ,la modul tau urât de a vorbi la adesa lui DUMNEZEU, sa sti ca mare păcat ti-ai facut.
    Cere-I lui DUMNEZEU iertare si poate se îndura de tine.

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria,din punctul meu de vedere va admir prin faptul ca ne impartasiti aceste mesaje de la DUHUL SFANT care la randul lor se adeveresc pe o perioada mai mica sau mai mare de timp, dar noi oamenii, inca nu suntem pregatiti din punct de vedere spiritual sa intelegem aceste measaje.Acest blog il citesc zilnic si observ in proportie de 95% ca majoritatea mesajelor dvs primite de la DUHUL SFANT sunt daunatoare din punct de vedere energetic oamenilor... pentru ca noi oamenii, nu suntem pregatiti sau nu ne incadram la acel nivel de constiinta si inca nu putem face fata acestor campuri sau energii cu o frecventa joasa fapt ce intervine acea senzatie de frica,anxietate,gadire negativa.”Cuvantul cheie” din mai multe preziceri ale dvs este “razboi” iar acest cuvant se infige adanc in subconsientul omului fapt ce declanseaza mai devreme sau mai tarziu o stare de frica,teama care se ajunge iar la acea emotie negativa .Aici intervine “Leagea atractiei” din punct de vedere spiritual ,adica ce gandim in acest moment ni se va intampla mai devreme sau mai tarziu.Ex:Ma gandesc la acest cuvant cheie “razboi” azi sau maine sau o data la 3 zile etc.Acest lucru se va intampla cu siguranta.Cu cat te gandesti mai mult la acest cuvant cheie “razboi” cu atat se va intampla mai repede. Nivelul nostru de constiinta in momentul de fata nu este pregatit sa primeasca aceste mesaje mai putin placute pt a face fata eliminarii acelor stari de o frecventa joasa…din pacate sansele de a se declansa un razboi sunt foarte mari.

    Nu suntem noi de vina ci in mare parte a religiei pt ca ascunde cel mai important adevar si anume :Noi suntem fiinte de lumina si avem puterea sa cream o lume mai buna prin intermediul sinelui nostru.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt aproape, nici daca aflu din timp nu am unde sa ma ascund, asa ca nu imi ramane decat sa astept :(

    RăspundețiȘtergere
  18. Adica, dragilor, voi ati inteles cam cum ar vrea America sa se intample in Europa: adica sa se lupte fratii intre ei, sa-si strice randuiala, care-a fost destul de ok si cei care se cred stapanii lumii sa jubileze ca pot, in continuare, sa-si impuna strategia dezastruoasa. NU se va intampla cum cred ei...

    RăspundețiȘtergere
  19. S.U.A. sunt un imperiu.aplica aceleasi metode ca si imperiul Roman.adica:invrajbestei intre ei si apoi cucerestei.dar stati linistiti toate imperiile au cazut sub propria greutate .acealasi lucru se va intampla si cu Rusia.vor fi distruse din interior.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dragii mei mai toti vorbiti de razboi si de aici si sfirsitul lumii.Eu citind apocalipsa am inteles cu totul altceva despre sfirsitul lumii.Aest razboi de care tot vorbiti nu cred ca aduce sfirsitul,aici e vorba de cine pune mina pe rezervele de petrol din Siria, sunt interese economice foarte mari atit pt SUA cit si pt Rusia. Dupa mintile lor bolnave ar nimici toata ASIA pt petrol acesti lupi sunt foarte hrăpăreti.Cit priveste sfirsitul lumii in apocalipsa scrie clar evreii trebuie sa zideasca al treilea templu in care se va instala antihristul.Acest lucru acum nu se poate din cauza acelei moschei musulmane ce se afla in centrul templului lui Solomon.Evreii au pregatit toate lucrurile ce trebuiesc ritualurilor lor, pina si piatra a fost coiplita si este tinuta linga MAREA MOARTA, iar acum pregătesc preoti si slujitori pt ritualul lor.Deci cind veti auzi ca evreii au darimat moscheia si incep lucrul la templu pe locul celorlalte doua temple din vechime atunci ne putem pregati pt PARUSIE. Acum poate fi un razboi ca toate celelalte eu nu cred ca vor folosi nuclearele, SUNT O OPTIMISTA puteti sa ma criticati cum vreti dar sfirsitul lumii e inca departisor de linia de sosire. DOAMNE AJUTA SI NE IARTA CA SUNTEM RAI SI NEASCULTATORI DE PORUNCILE TALE!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu este chiar așa Multă panică povestea cu al 3 război mondial este de mult timp daca începe războiul nu va fi rachete nucleare. Nu vor distruge planeta va începe cu bombe biologice

    RăspundețiȘtergere
  22. Cine vor lansa primi rachete si tancuri in Romania sau Ucraina sau in Basarabia sau in Criemeea dsau in Transnistria daca nu arhicunoscutii criminali din Rusia comunista in frunte cu papitoiul satanei Putin ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar americanii de la Deveselu , nu pot sa-l starneasca pe Putin ? Daca Putin vroia , ne ocupa pana acum de 222 de ori .
      Rusia comunista , dar Romania nu a fost comunista ?

      Americanii nu au venit la spa la Deveselu , la Cincu sau Kogalniceanu , ei asteapta comanda sa atace , noi , populatia civila, suntem toti folositi ca si carne de tun pentru a crea un coridor liber spre Rusia . E idem scenariul Siria , oameni buni , chiar nu vedeti ?

      Ștergere
    2. Anonim 12 oct 16:13 sint de aceiasi părere cu tine,dar cred că unii s-au lăsat spălați pe creier de americanii și au încredere in ei mai mult ca in Dumnezeu.Să așteptăm alegerile din America și vom vedea mai bine fața lor hidoasă.DS

      Ștergere
  23. Iar daca rusii se tem de americani sunt niste prosti, ca americanii nu ii vor ataca.
    Americanii si Germanii, Franta, Anglia, Italia, Turcia apara Europa de criminalii care vor sa vina din Rusia aici.

    RăspundețiȘtergere
  24. Primii care au adus tancuri in Transnistria, Ucraina , Crimeea, au fost criminalii comunisti din Rusia, ei vor fi primii care vor lansa rachete criminale contra oamenilor din Europa.
    Sa-si vada asadar in lungul nasului, nemernici criminali rusi.

    RăspundețiȘtergere
  25. Noi populatia civila suntem folositi nu ca si carne de tun, ci ca si oameni de indobitocit de catre comunistii criminali din Rusia.

    RăspundețiȘtergere
  26. Voi sunteti orbi si mincinosi care postati pupandu-l pe Putin pe fata

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu uitati ca al treilea razboi mondial va incepe la vremea spanacului (primavara).Paisie Aghioritul.

    RăspundețiȘtergere
  28. Doamna,Maria,continuati cu vestile rele? Lucruri bine nu se vad? Am inceput sa devin dependentă de site-ul d-voastră iar acest lucru ma îngrijorează...de când citesc ce rele "se vor intampla" parca nu mai am viața si mereu trăiesc cu frica ca se intampla ceva rau. Efectiv,am ajuns sa nu ies din casa de teama vreunui atac terorist sau mai stiu eu ce...Dumnezeu a spus clar: "NU CREDETI IN PROOROCI MINCINOȘI". TIND sa cred,ca faceti parte din aceasta treapta. Cine nu poate prezice vremea urâtă?Vezi ca ploua azi...maine e logic sa spui ca va fi frig,daca nu se intampla spuneti ca ne-am rugat si de aia nu s-a intamplat. Si apropo,de unde stiti ca Dumnezeu va spune toate astea? Daca e cel rău? Mereu sunteți sigura pe tot,iar acest lucru da de gandit. La care atacuri teroriste si fost...Ati spus ca o sa fie si la Rio....era greu sa zici asta? Era logic ca unde e multa lume poate fi si ceva rau. A urat ceea ce faceti,pentru ca nu spuneti si lucuri bune si daca tot spuneti ca vi le zice Dumnezeu...bănuiesc ca la cat de bun e EL da si lucruri bune. Pana la urma...Cine are dreptate d-voastră sau biblia? Ca vad ca contraziceti toata biblia...bineinteles stiti tot. Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  29. http://m.zf.ro/eveniment/luare-de-ostatici-la-bruxelles-zeci-de-echipaje-de-politie-au-fost-mobilizate-update-autorul-luarii-de-ostatici-a-fost-retinut-15826598

    RăspundețiȘtergere