vineri, 7 octombrie 2016

ÎNTRE RĂZBOAIE ! LACRIMI PENTRU FIECARE DINTRE NOI !

                                 Noapte de 6 - 7 Octombrie 2016,ora 1,30 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare dureros:
Glasul spunea asa dragilor:

                 ” Lacrimi pentru fiecare  dintre noi, dincolo de Pământ!
             Între două Razboaie!
Dar un alt glas intrvine si zice:
           Între Războaie !!!
        Lacrimi dincolo de Pământ, pentru fiecare dintre noi!”
Clipă în care dragii mei, văd înspre RASARIT pe chiar MAMA mea,care este trecută in lumea celor drepti , inca de acum 19 ani de zile.
MAMA avea sortul legat la spate, si o vad cum ma priveste ,si cu un colt al sortului, îsi sterge râurile de lacrimi de pe obrajii rosii de atâta plans,pentru noi cei rămasi in urmă.   


Image result for LACRIMI PLANGANDImage result for LACRIMI PLANGANDImage result for LACRIMI PLANGAND.....Dragii mei, de ce vom vărsa atâtea lacrimi,care vor ajunge dincolo de Pământ, eu nu stiu sa va spun concret. 
Cert este că, nu vom scapa de al treilea Razboi Mondial care urmează sa aiba loc, asa cum este orânduit de Sus .
Iata:

S-A DECLANŞAT AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL ! SFÂRŞITUL LUMII ...

https://plus.google.com/.../posts/f3wzafPR43R
Nov 22, 2015 - S-A DECLANŞAT AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL ! SFÂRŞITUL LUMII ? S - A DECLANŞAT , AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL !
Și totusi ,nu trebuie sa ne temem de cei care ne vatămă trupul,atâta timp cât ei  nu ne pot atinge sufletul,datorită CREDINȚEI noastre ,care este de nestramutat.
Dragii mei, in viață nu trebuie sa ne temem de nimeni si de nimic! Ci numai de BUNUL DUMNEZEU, ca sa nu-L mâniem cu necredința noastra,si cu faptele noastre nu tocmai frumoase si bune.
Sa avem CREDINȚĂ,NADEJDE si DRAGOSTE în BUNUL DUMNEZEU si-n MĂICUȚA DOMNULUI, si vom fi ocrotiti de tot raul si de toată suferința. AMIN ! 
                                       Cu dragoste,Maria. 

57 de comentarii:

  1. Multa rugaciune si post din partea tuturor credinciosilor, ginditiva mai intii la copii nostri DOAMNE APARANE SI IARTANE ITI MULTUMIM DOAMNE AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarăși cu acelasi temă? Lucruri bune nu se văd?
    Da unde stiti ca acel glas pe care-l auziti este de la Dumnezeu?!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa ne facem provizii? In caz de razboi sau cutremur.
    Doamne ajuta. Cu drag neluta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da!

      germanii deja au fost anuntati de vreo 3 saptamani sa isi faca provizii. Si pe langa ei alte tari. Cautati pe net.

      Ștergere
    2. Noi avem alte preocupări. alegerile parlamentare :))

      Ștergere
    3. Nu mai conteaza, la televizor or sa va anunte cand a inceput razboiul. Oamenii se vor calca in picioare pentru un colt de paine caci in tot acest timp nu s-au pregatit.

      Ce vedeti la televizor cand sunt oferte si cum se batjocoresc unii pe altii nu e nimic din ce urmeaza.

      TINETI CONT DE URMATOARELE!
      Daca incepe dezastrul o sa ramaneti fara curent electric, apa la robinet si gaze. Luati acestea in calcul.

      Mergeti si cumparati ce aveti nevoie, nu cred ca mai e mult timp. Acum 2-3 zile congresul american a cerut armatei sa atace trupele siriene si rusesti in timp ce Generalul fortelor terestre incerca sa ii explice ca asta inseamna RAZBOI.

      Ieri rusii au zis ca vor ataca orice aparat de zbor care va intra in spatiul controlat de guvernul sirian.

      NU MAI E TIMP!!! MERGETI SI CUMPARATI DE MANCARE SI APA MULTA! Faceti provizii pentru macar o luna de zile.

      Cei mai multi oameni or sa moara de foame si nu de atacuri cu rachete.

      Ștergere
    4. Cel inselator nu ne indeamna la rugaciunr si nici labiserica asa cum o face D- na Maris. Maria H

      Ștergere
  4. Doamne Isuse Hristoase miluieste-ne pe noi pacatosii;Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  5. mai bine intre doua razboaie decit in plin razboi,Daca coraboram cu viziunea cu razboiul viitor ruso-german ,vom avea razboi in nord -vest prin cimpia panonica spre germania si probabil in sud spre turcia.Sar parea ca Deveselu si carpatii intortocheati, nu le plac rusilor ca i-ar incetinii, ii va descuraja si v-om fi afectati doar la margine probabil in Dobrogea cum mai aveti o viziune, Nu ne place sau nu vrem dar s-ar parea ca asta va fii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Lacrimile dincolo de pamant, sunt lacrimile Sfintilor, Maici Domnului, Sf. TREIMI. Rautate dintre neamuri nu se va sfarsi prea curand.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ati avut o viziune cumnimparteati mancare....pe timp de razboi???

    RăspundețiȘtergere
  8. Dincolo de Pamant este spatiul cosmic unde razboiul este inca in desfasurare, probabil ca o sa=l vedem si de pe pamant.
    Apoi ingeri si demonii se vor bate si pe pamant!
    Deznodamantul se cunoaste, treaba este ca vor fi multe victime colaterale, adica dintre pamanteni!
    Hai sa traiti, biinneeee!
    Asa zicea cineva cunoscut noua romanilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) acum avem altul care ne spune " pas cu pas "

      Ștergere
    2. Si cand incepe razboiul dintre ingeri si demoni pe Terra?Este foarte interesant subiectul...

      Ștergere
    3. De unde stii Alexandru cum se vor petrece actiunile "ce vor fi?"

      Ștergere
    4. Alexandru,lupta dintre ingeri si demoni pe pamant=armaghedon,atunci sa astupati ferestrele si sa nu va uitati afara ca veti murii,de ce?de frica,va fi lupta intre ex.rai-demoni si ex.buni-ingeri.Imi aduc aminte de un mesaj al Mariei cind a vazut dinozauri cu aripi si fara aripi,ei sunt,parerea mea,si Pr.Arsenie Boca a intins aripa unui dinozaur pt.a vedea Maria mai bine,pe aripa era un 5o,oare sa fie vorba de anul 2o5o,ma refer la final=armaghedon,tu ce parere ai?multumesc TCB

      Ștergere
    5. Razboiul dintre îngeri si diavoli este Armageddon.Nu ai citit biblia bre?Citeste Apocalipsa.

      Ștergere
    6. Răspunsul era pentru Anonim 18:12.

      Ștergere
    7. Bătălia dintre îngeri si demoni se va da pe pamant deasupra noastra pe tot întinsul cerului si anume in planul fizic pentru ca noi sa vedem ca este si ultimul razboi pe ni-l aminteste biblia.Îngeri vs diavoli va fii bătălia finala.

      Ștergere
    8. Anonim 7 octombrie 2016,17:25
      Ești tu sigur că nu spune adevărul?
      Poate dânsul a văzut ceva și știe mai multe decât crezi tu.
      De ce opriți oamenii,care încearcă să vă transmită ceea ce e necesar ptr salvareaa noastră a tuturor?

      Ștergere
    9. Nu l-a oprit nimeni,dar acel "om"nu iubeste romanii,pe noi,iubeste altceva!!!

      Ștergere
    10. suflete drag,alexandru dragomir,ai facut cumva sarit CUVANTUL LUI DUMNEZEU din data de 12.07. 2012.;CUVANTUL LUI DUMNEZEU LA SARBATOAREA SFINTILOR APOSTOLI PETRU SI PAVEL MESAJ CATRE TARA SI PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU,si voi dragilor v-ati dus la vot,nesocotind sfatul sau de a nu maerge la vot,ori CUVANTUL LUI DUMNEZEU LA SARBATOAREA MARELUI MUCENIC DIMITRIE IZVORATORUL DE MIR MESAJ CATRE TARA,iarasi,din data de 8. 11.2015.mi-am declinat numele si mai repet,ma cheama serb ilie-sorinel,sunt din comuna SEICEI CELEI MARI,ADICA A DOAMNEI CELEI MARI,A MAICII DOMNULUI.localitatea este in forma de cruce,trece prin ea valea plangerii,noi consatenii ai spunem valea mare,trece valea calvei,adica a calvarului,trece pe langa ea valea rapei,adica valea caderii,trece prin ea valea visa,a lui 666,ceea ce insemneaza urmatoarele;am fost creati din iubirea TATALUI CERESC SAVAOT.aceasta iubire o impartim in 666 de parti.cei care intoarcem 600 de parti TATALUI SAVAOT,LER DUMNEZEU CEL ADEVARAT-stefan hrusca IL canta si spune ca-i un simplu refren-,nu dragilor,ESTE LER DUMNEZEU CEL ADEVARAT,ESTE DUMNEZEUL dumnezeilor,al celor care si-au atribuit cu de la ei putere acest SFANT NUME-,apoi semenilor nostri 60 de parti si numai 6 parti le tinem pentru noi insine,suntem cu adevarat FII AI TATALUI CERSC,insa,in cazul in care tinem pentru noi insine 600 de parti,semenlor nostri le dam -cat mai la vedere-,60 de parti,iar TATALUI SAVAOT doar 6 parti,suntem din pacate niste diavoli perfecti,slugi ale lui shait-an,insealatorul,care de fapt sunt doi intr-unul.v-as scrie mai multe,insa azi iar am bagat 12 ore ca migul,maine mai bag 12.am ramas cu 750 de lei din salar si cu 300 am cumparat cartile IMPRATESEI MELE IUDITA,IN ACEASTA VIATA GEORGETA FLOREA,PENTRU CA AM FOST ESENIAN IN ALTA VIATA,SI MAI ALES,AM PARTICIPAT LA BOTEZUL DOMNULUI IN IORAN.nu va condamn,suflete dragi,pentru ca nu va este scri la toti dintre voi sa intrati in posesia lor,insa am voit doar sa-i trezesc pe cei carora le este scris IN CARTEA VIETII LOR ACEASTA.va multumesc frumos,al vostru serv-serb,ilie-un mic ilie care trebuia sa vie printre voi,sorinel-un mic soare care va indeamna sa priviti cu ochiul mintii-pe care de vi l-ati deschide si voi-,la OCHIUL LUI DUMNEZEU,CEL AL ADEVARATEI CUNOASTERI.TAI,TAI,COPILSI AI TATALUI SAVAOT,VA IUBESC PE TOTI,CUM V-AM MAI IUBIT MAI DEMULT.

      Ștergere
    11. SUFKETE DRAGI,haideti sa va mai spun ceva despre SFANTA FECIOARA MARIA,CEA CARE L-A PURTAT IN PANTEC,SUB INIMA,NU IN UTER,DRAGII DE VOI,PE DOMNUL IISUS AL LUI HRISTOSUL,FIUL TATALUI CERESC.S-A INTRUPAT IN SFANTA SA MAICA ANA,TOT DIN SFANTUL DUH SI A FOST NASCUTA IAR NU FACUTA,DIN FIUL TYATALUI CERESC SE TRAGE,MAMA DIN FIU SI FIUL DIN MAMA.PUTETI,OARE VOI INTELEGE ACEASTA,OARE...PRIN FUIOR DE LUMINA CEREASCA S-A NASCUT MAMA DIN FIU,LA FEL CA FIUL DIN MAMA.MIRONOSITELE DE LA MORMANT NU AU FOST SURORILE TFUPESTI ALE DOMNULUI IISUS HRISTOSUL,ELE AU FOST PATRU FETE ADOPTATE DE MAICA DOMNULUI SI ALE BARBATULUI DUMNEAEI DE OCHII LUMII,AI SFANTULUI IOSIF,CEL CARE NU A NECINSTIT-O DEFEL PE MAICUTA DOMNULUI.FRATII DONULUI IISUS AL LUI HRISTOSUL,IISUS HRISTOS,DIN HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU A RIDICAT PACATELE A TOATA FAPTURA,TRECUTE,PREZENTE SI VIITOPARE,TOCMAI CA PRIN MAREA SA IUB IRE SA NE MAI DEA O SANSA SI MAI MULTE DACA ESTE NEVOIE,PENTRU CA SUNTEM FRATI CAZUTI AI DUMNEALUI.DIN TOTE NEAMURILE DE OE FATA OAMANTULUI,DOAR 5-CINCI LA SUTA SUNTEM FIII SI FIICELE TATALUI SAVAOT INTRUPATI,RESTUL DE 95-NOUAZECI SI CNCI LA SUTA SUNT CEI AI POTRIVNICULUI.PE PAMANTUL VECHII ROMANII SUNTEM INTRUPATI IN PROPORTIE DE 75 LA SUTA,SUNTEM DUMNEZEI SI DUMNEZEITE INTRUPATE,DE-ASTA SUNTEM,SULETE DRAGI,ISRAELUL CEL DIN ROMANI AI TATALUI SAVAOT,CEL DINTAI POPOR CRESTINAT DE APOSTOLUL ANDREI.LA NOI IN TARA SE AFLA PIRAMIDA NORDICA FACUTA DE ATLANTI ,IMPREUNA CU ALTE SASE,IN TOTAL SAPTE.VA LAS.NOAPTE BUNA SI VA MULTUMESC FRUMOS SUFLETE DRAGI.

      Ștergere
    12. Suflete drag, ai citit din ce postez, dar ai vazut data primei postari?
      Iar aia cu "sa traiti bineee" nu o postam chiar daca activam google+ pe contul meu!
      Acum e "pas cu pas"!

      Ștergere
    13. Ce canta Hrusca despre LER este un HIT.aseaza-le cum trebuie.adica vrei sa imi spui ca HITLER .....

      Ștergere
  9. Anonim care ai scris la 12 ,45 daca nu- ti place acest blog nu- l mai vizita, vad ca esti sceptic in privinta mariei si a mesajelor pe care le transmite omenirii intregi nu numai romanilor.Oare ce lucruri de bine ne asteapta cand noi ne- am batut joc de planeta la scara macro cand ura, invidia, intoleranta, e.t.c au ajuns la apogeu acum vine scadenta si ca balanta sa se echilibreze ne soseste nota de plata din univers, insusi einstein a murit cu regretul ca inventiile lui vor fi folosite pentru distrugere nu pentru progresul omenirii.Am fost avertizati de nenumarate ori de civilizatiile extraplanetare ca mergem spre distrugere si riscam prin inconstienta noastra sa dereglam echilibrul planetar, si imi permit o remarca cu riscul de a supara pe majoritatea " din respect pentru cititori " semnati- va cu numele nu cu " ANONIM drum drept cu pace si multa lumina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, avem un dialog, sa ne spunem prenumele.
      Cu drag Neluta

      Ștergere
    2. DOINA rusu, nu cred ca e cazul sa impui cine sa viziteze blogul si cine nu. Dumnezeu lucreaza cu toti, indiferent daca suntem de aceeasi parere sau nu. Asa ca lasati lumea sa viziteze blogul si sa-si spuna parerea ca doar aici nu este un loc exclusivist.Nu pentru sfinti a fost facut blogul.Si sa se semneze cum vrea fiecare, avem libertatea de a alege.
      Unii dintre noi chiar se cred mai buni decat altii si dracul rade de toti.

      Nina

      Ștergere
    3. Ai perfecta dreptate Nina ! Felicitari !!!

      Ștergere
  10. Doamna Doina numai fii asa credula si crede orice citesti pe acest blog si pe altele, deocamdata Doamna Maria le-a ghicit sa zic asa , sunt profetii care produc ingriorare ceea ce e posibil sa vina din partea intunecata si inca ceva, se intampla repede ce prezice ea, sunt anticipati a-le diavolilor si Doamna Maria ar putea fii dusa in eroare, sfiinti parinti au prezis corect cum se vor intampla vremurile urmatoare , tot ce nu e in concordanta cu ce au prezis ei e fals.
    Si sa mai stii spre curiozitatea ta, raul nu a ajuns la apogeu, din contra suntem doar la inceput, hai ca se poate si mai rau, vorba bancului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim7 octombrie 2016, 19:54
      Doinita draga, lasa orbii în orbirea lor !
      ANONIME care stai ascuns după deget, mi-i mila de sufletul tău.
      SFINTII PĂRINTI au prezis cu sute de ani in urma,dar si mai aproape de noi. Si ce s-a implinit??????????????
      Respect pe toti SFINTII PARINTI,pentru că au facut mult pentru Semeni; le-au intretinut CREDINȚA!
      Dar asta nu inseamna că oamenii de rând, oamenii obisnuiti, oamenii care nu sunt ”sfinti părinti”,ci sunt oameni cu frica de DUMNEZEU si cu dragoste față de Aproapele, nu pot trai MINUNI.
      PREOTII ar trebui sa accepte ca sunt si oameni simpli si bineplacuti lui DUMNEZEU ,care nu au nevoie de titluri sau ranguri, si nici nu trebuie sa fie PREOTI,pentru a se impăuna cu numele de sfinti.MAJORITATEA PREOTILOR, se cred niste dumnezei pe pământ,uitand ca si ei sunt oameni obisnuiti si au o functie ca oricare alta, si depinde numai de DRAGOSTEA si CREDINȚA fiecaruia,de cum stie sa si-o exercite si s-o sadeasca in sufletul enoriasilor.
      BIBLIA nu este cea lăsata de IISUS HRISTOS! Tot SFINTII PĂRINTI,au spoit-o cum au vrut si au adaptat-o vremii si vremurilor. Si nu de la mine spun aceasta.,ci de la DUHUL SFANT.
      IISUS HRISTOS a fost rastignit ,tot cu acordul si cu participarea sfintilor părinti.
      Asadar, FALS este ceea ce au prezis acei asa zisi ”SFINTI PĂRINTI”,si care nu s-a adeverit deloc!
      Sunt și PREOTI, care sunt cu adevarat demni de a se numi Sfinti,dar acestia îi numaram pe degete si tot ne mai rămân degete la mâini.Pentru astfel de Preoti toata pretuirea si toata dragostea sufleteasca.
      Înca ceva ANONIM:
      DIAVOLUL nub daruieste Dragoste,si nu indeamna pe oameni la Credință tare si sa mearga la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE.
      Aminteste-ti intotdeauna ce-ti voi spune acum: Eu imi voi lua rasplata pentru ceea ce am facut si fac!
      Dar tot la fel,iti vei lua si tu rasplata pentru ceea ce incerci să faci. Si te asigur ca , nu vei reusi! DUHUL SFANT este ATOTPUTERNIC si va distruge toate pornirile diavolesti, si anume ,de a indepărta pe oameni de SFANTA BISERICĂ,si de acest Blog, in care se gaseste ADEVARUL DUHULUI SFANT.

      Ștergere
    2. Maria Ghiorghiu, atentie la neatentie! ma fac, totusi, ca nu am vazut ceea ce-ai scris aci(este mai bine asa, mai bine zic ca nu ai scris asa ceva...): " BIBLIA nu este cea lăsata de IISUS HRISTOS! Tot SFINTII PĂRINTI,au spoit-o cum au vrut si au adaptat-o vremii si vremurilor. Si nu de la mine spun aceasta.,ci de la DUHUL SFANT.
      IISUS HRISTOS a fost rastignit ,tot cu acordul si cu participarea sfintilor părinti.
      Asadar, FALS este ceea ce au prezis acei asa zisi ”SFINTI PĂRINTI”,si care nu s-a adeverit deloc! " ........... Aminteste-ti intotdeauna ce-ti voi spune acum: Eu imi voi lua rasplata pentru ceea ce am facut si fac!
      Dar tot la fel,iti vei lua si tu rasplata pentru ceea ce incerci să faci. Si te asigur ca , nu vei reusi! DUHUL SFANT este ATOTPUTERNIC si va distruge toate pornirile diavolesti, si anume ,de a indepărta pe oameni de SFANTA BISERICĂ,si de acest Blog, in care se gaseste ADEVARUL DUHULUI SFANT."

      Maria Ghiorghiu, asa ceva sa nu mai zici niciodata. M-am facut inteleasa!





      Ștergere
    3. Draga mea ! Te-ai facut inteleasa pentru tine insuti!
      Da ! Am spus adevarat ceea ce am scris! Asa ca deschide ochii bine ca sa vezi,nu te preface ca nu ai vazut!Iata iti dau si DOVEZI:UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA ...
      https://plus.google.com/.../AUYviYcXycc
      Translate this page
      Maria Ghiorghiu
      Jan 17, 2016 - UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ?
      SFÂNTA EVANGHELIE EVAZIVĂ ! 17 Mai 2016,ora 3,08 zori de zi ...
      https://plus.google.com/.../ZiNp6ZNGtNM
      Translate this page
      Privilegiul Iubirii
      May 17, 2016 - Unde este Biblia cerească? Biblia de Sus,unde este ?" După cum vedeti dragii mei, DUMNEZEU este supărat pe PREOTII BISERICII SALE, pentru că, BIBLIA ...
      Asadar,iti recomand ca sa citesti aceste articole si sa deschizi ochii mari,ca sa vezi!!!

      Ștergere
    4. Anonim 19:54, Anonim 22:39 si mai sunt si altii care spuneti acestea si tind sa cred ca, in mare parte aveti dreptate sa fiti sceptici. Probabil ca asa si este cum spuneti, in comentariile d-voastra si, probabil, draga noastra Maria Gheorghiu nu a inteles mesajul vostru, care, de fapt, o ajuta. La un moment dat isi va da seama...
      Pe la noi este-o vorba faina: "Toate la vremea lor", asa ca, din punctul meu de vedere, totul este in ordine, toate informatiile ne ajuta si pe noi ca sa le intelegem mai bine "strategia" celor care fac sa se abata asupra semenilor nostri unele lucruri mai putin luminoase, sa zicem asa si pentru a putea sa contracaram din ele.

      Ieri am sosit in Romania(in Bistrita), asa ca va transmit toate cele bune si va imbratisez!

      Lucia Dobrea

      Ștergere
  11. Corect, aveti simtul raspunderii !! ANONIM.

    RăspundețiȘtergere
  12. „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.

    * Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte.”

    RăspundețiȘtergere
  13. In legatura cu acest razboi... asa zisul "Al treilea razboi mondial".Ii dau dreptate doamnei Mariei Ghiorghiu.Noi nu avem nicio putere de a schimba aceasta "profetie" dar avem puterea de a ne schimba pe noi insine.SUA e controlata involuntar de "diavol".Diavolul nu este ceea ce pare a fi...Noi il consideram unul cu coarne,urat,rosu etc.Cand zic “diavol” nu ma gandesc doar la unul singur ci la mai multi.America,Rusia,Franta,Germania,Mexic etc lucreaza concomitent cu acest “diavol”.Politica este o manipulare totala iar noi suntem doar pionii de pe tabla de sah din pacate.Ca sa nu o mai lungim mult cu vorba … acest “diavol” este de fapt o enitate de o frecventa foarte joasa.Noi suntem fiinte de lumina dar inca nu realizam acest lucru.Aceste entitati sau demoni se hranesc cu energia noastra negativa de aceea e bine sa fim calmi si stapani pe noi insine.Cand aceste entitati vor apasa pe “buton” atunci va incepe “Al treilea razboi mondial” iar planeta noastra va suferi foarte mult prin varsare de sange si reducerea populatiei pe jumatatea sau chiar mai mult.Toate bolile de pe acest glob pamantesc sunt create de “ei”.Leacul pt vindecare doar “ei” il au.Se poate trata orice tip de boala inafara de cancer.Lumea ar trb sa se trezeasca…Motivul pt care vor sa porneasca razboiul este acela ca o mare parte din populatia acestei planete nu mai este utila din punct de vedere energetic “lor” pt a se hrani din energia negativa emanata de noi.Romania va ajunge o tara prospera si nu numai noi, ci intreaga lume doar daca vom scapa de “ei”.Biblia a fost modificata de “ei” pt a ne tine pe noi in “lanturi” ca sa avem o frecventa joasa si sa nu evoluam spiritual.”Iadul” noi il cream prin gandurile noastre…Am scris mai devreme ca “ei” au acele leacuri de vindecare dar noi putem sa ne autovindecam singuri chiar si de cancer.Noi atragem gandurile negative si de aceea ni se intampla lucruri rele si ne imbolnavim…Stiinta stie de aceste lucruri dar nu vrea sa le dezvaluie din cauza “lor”.In noi este divinitatea si suntem asa de puternici incat cu un singur gand ii putem alunga pe “ei” din noi.De aceea biblia e modificata…pt ca noi sa nu stim adevarul si anume ca suntem fiinte de lumina.”Ei” fara noi nu pot trai.In biblie scrie de Lucifer asa zisul “liderul demonilor sau a dracilor” ,si el poate evolua spiritual.Toti evoluam spiritual doar cu vointa si ganduri bune.Probabil v-ati dat seama cine sunt “ei”.”Ei”=enitati cu o frecventa joasa care coordoneaza politica,religia etc.Noi nu suntem “noi”,adevaratul tu esti in interiorul “tau”.Noi doar experimentam lumea terestra si plecam…este ca un ciclu al vietii.As mai vrea sa mai zic ceva legat de extraterestii…acestia nu sunt demoni ci sunt fiinte mut mai evoluate din punct de vedere spiritual si tehnologic in care ne vor binele,dar nu toti sunt buni.Sunt miliarde de planete in acest univers si dimensiuni incat mintea omului nu o poate percepe.As vrea sa subliniez ca adevaratul tu esti chiar in interiorul “tau”.Noi suntem in transa si trb sa ne trezim.Prim meditatie ne cunoastem pe noi cu adevarat.Orice fiinta cu frecventa joasa poate deveni o fiinta de lumina,depinde doar de noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici o profetie să spui că urmează al treilea război mondial,dacă au fost două până acum,normal ,urmează al treilea.Dar de când spuneti că incepe m_am plictisit și încep să nu vă mai cred,nu faceți altceva decât vă văicăriți tot timpul.val.

      Ștergere
    2. Multumim, mie personal imi este teama pentru viitorul meu si al copiilor mei. Ce voi face? Cum ma voi descurca? in cazul unui razboi poti sa ramai fara nimic, nici un adapost poti sa nu mai ai; bogata nu sunt, si am ttrecut de mijlocul vietii. poate sunt singura cu asemenea ganduri, dar asta gandesc; ce trebuie sa fac sa-mi asigur urmatorii 10-15 ani? Nu ca cei care sunt in puscarie pentru mii de euro. Stau 3-5 ani la puscarie si raman cu banii. Dupa razboi nimic nu mai este ca inainte. te poti astepta la orice. Astept pareri si idei, sfaturi. Urmaresc acest blog, Doamne ajuta, Cu drag Neluta.

      Ștergere
    3. Neluta

      Nu pune carul inaintea boilor ! Calm si sange rece ! Si restul suntem in aceeasi situatie , nu detine nimeni adevarul absolut si schema de evacuare in caz de razboi . Ce fac toti , vei face si tu , insa in niciun caz nu vom ramane sa ne cada bombele pe case , sa ne fie omorati copiii .
      Romanii nu sunt prosti , se descurca , femeile romance nu sunt ca musulmancele cu 7 copiii dupa ele , romancele muncesc si fac totul pentru familie. Traim alte timpuri si nu se pot prevedea lucrurile particulare , de amanunt . Curaj ca nu a sunat ceasul inca !
      Eu cand voi vedea miliardarii tarii plecand , un Tiriac, un Nastase , Columbeanu , atunci incep sa ma ingrijorez , pana atunci .....sa stam in pace .

      Ștergere
    4. Ai spus adevarat " femeile romance nu sunt ca musulmancele cu 7 copiii dupa ele "-romancele prefera sa-i ucida din pantece!

      Ștergere
    5. Nu stiu care este calea de mijloc, nu este "ortodox" ce spun, dar nu poti avea copii multi si sa-i trimiti la cersit saau ca parintele sa traiasca cu alocatia copiilor!! nespalati si nemancati. Stiu ca nu este o regula. Astept sa dati cu pietre. Cu drag Neluta

      Ștergere
    6. Asa este,ii ucid cu calm si sange rece!
      Doamna Maria,o intrebare indiscreta,de ce aveti doar doi copii?

      Ștergere
    7. Anonim 9 octombrie 2016,00:52
      E un mare păcat să ucidem pruncii nenăscuți.Eu am deja 3 copii și am pierdut două sarcini.Acum nu știu dacă mai pot face copii.Ultima sarcină pe care am pirdut-o anul acesta mi-a afectat sănătate grav.
      Multe femei din păcate nu mai pot face copii din cauza unei probleme de sănătate.
      Pe cumnata mea spre exemplu,a sfătuit-o doctorii să nu mai facă copii.E bolnavă de inimă și orice efort îi e fatal,dar ea nu a ascultat și a făcut 3 copii.La ultima sarcină a ei a leșinat.Deci unele femei sunt obligate de situație să nu facă copii.
      Cele care avortează,o fac din cauza saraciei din România.Însă un mare păcat.
      Doamne iată-ne!

      Ștergere
    8. Ai pus o intrebare tampeasca , e ca si cum ai intreba , da ce are calul doar 4 picioare ?! Atati a avut de la Dumnezeu , atati a putut face , atata i-a permis sanatatea.
      Nu exista numarul maxim si nici cel minim de facut copiii. Cineva sublinia mai sus rolul limitativ al femeii in tarile arabe, musulmane , si anume doar acela de a face copiii , in rest nu valoreaza nimic . Ele nu au voie sa gandeasca , nu lucreaza, nu pot sa iasa singure , neinsotite , nu au drept de vot , sunt zero . Sunt slugi si nascatoare de copiii.
      Ia intreaba o musulmanca de ce nu are serviciu , ia sa vezi ce iti raspunde .

      Si nu baga in aceeasi oala toate romancele care avorteaza .
      Eu am facut un singur copil , l-am crescut, l-am educat si e excelent unde e si cine e . Daca torni 10 cu 3 barbati , nu iti da nimeni Premiul Nobel .

      Analfabetismul si saracia de la noi de la sate e bine cunoscuta , in zona Vasluiului sunt cele mai grave abuzuri in familii. Totul pleaca de la valorile care au disparut , alcoolismul parintilor , lipsa locurilor de munca . Copile de 12, 13 ani nasc prunci ai tatilor, fratilor, verilor , vecinilor .
      Discutia e ampla si nu se limiteaza la care tine sau nu copilul , de ce il avorteaza sau nu , cate cauze au contribuit la degradarea umana din zona , de ce autoritatile : preot, primar, cadre didactice sunt nule in acele zone etc.......

      Ștergere
    9. In zilele noastre nu mai este ca si acum 30 ani cand bunicii nostri faceau copii cati le dadea Dumnezeu...acum daca doar 10 la suta din femei fac copii cati le da Dumnezeu..in rest fac cand vor sau cati vor ..in ziua de azi copii vin programati pe lume..iar cei ce vin pe neasteptate sau din greseala ori sunt avortati ori sunt omorati ori sunt lepadati pe la orfelinate..si e stiu multe cupluri care spun ca inca nu vor copii sa mai astepte ..sau daca au un copil sau doi zic ca le ajunge ..

      Ștergere
    10. Ptr. cea cu intrebarea indiscreta 00.52 :

      Iata o inregistrare cu unul care a uitat cati copii are . Bun exemplu ... copii fara numar, ai tututror si ai nimanui :

      http://www.stirilekanald.ro/a-fost-intrebat-cati-copii-are--iar-raspunsul-sau-l-a-facut-vedeta-pe-internet--ce-a-produs-incurcatura_70652.html

      Ștergere
    11. ,,Taticul'' erou :

      http://www.stirilekanald.ro/a-fost-intrebat-cati-copii-are--iar-raspunsul-sau-l-a-facut-vedeta-pe-internet--ce-a-produs-incurcatura_70652.html

      Ștergere
    12. Anonim 01.19 ai perfecta dreptate !!!

      Ștergere
    13. Ptr. 00.52

      A condamna un copil la foame, saracie, singuratate , boli, excludere sociala prin analfabetism , asta nu se cheama crima ?

      Ștergere
  14. sua si germania acuza rusia de atacuri cibernetice pentru influentarea alegerilor din sua.Rusia ameninta sua cu doborirea avioanelor sale in siria,UND SUA acuza Rusia de crime de razboi.SIRIA sigur e prea mica pentru ca atitea mari puteri militare sa nu se calce pe 'picioare' 'De AICI[SIRIA] va porni cel de al treilea razboi mondial,AR FI BINE CA ROMANIA sa nu se implice in siria intre 'greii' mondiali ca sa nu ajungem victime colaterale ale unui razboi ce se prefigureaza la orizont-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. de ce nu postati toate comentariile? nu era unul negativ...

    RăspundețiȘtergere
  16. Aveti mare dreptate, si Maine la Sfanta Biserica, cat mai multi in casa Domnului.Cu drag Neluta

    RăspundețiȘtergere
  17. http://stirileprotv.ro/stiri/international/prima-riposta-concreta-a-rusiei-la-scutul-de-la-deveselu-rachete-balistice-trimise-in-secret-in-enclava-kaliningrad.html

    RăspundețiȘtergere
  18. rusii instaleaza rachete in kaliningrad,la noi ambasadorul rus face propaganda pentru adormirea instinctelor si testare,iar in republica moldova rusii duc un razboi informational-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai lasati-i pe rusi si uitati-va la americani ca doar is "pretini"nostri nu?

    RăspundețiȘtergere