marți, 18 octombrie 2016

LANSAREA CĂRTII - ADEVARUL DUHULUI SFANT !




Astazi 18 Octombrie 2016,ora 22 , vă rog din suflet ca sa fiți cu toții pe Antena Stars - Agentul Vip, asa  precum sunteti pe Blog,in fiecare zi.
Voi fi prezenta in platoul Agentului Vip!
fotografia ta de profil
                              Este oficial !

Lansarea Cărtii - ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT, va avea loc la LIBRARIA MIHAIL SADOVEANU din Bucuresti,sector 1, în ziua de 19 octombrie 2016, ora 12,30 ,după care veti putea intra in posesia CARTII - ADEVĂRUL  DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, vă astept cu mare drag in aceasta zi , ca sa impărtim impreuna bucuria si emotiile lansarii primului volum al Cărtii - ADEVARUL DUHULUI SFÂNT. 
Bucuria mea va fi si mai mare,să vă văd într-un numar mare de tot, asa cum sunteti  aici pe Blog, sau pe Facebook. 
Vă astept cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca,ca sa ne cunoastem si sa va pot îmbrățișa ,atunci când veti avea CARTEA - ADEVARUL  DUHULUI SFANT în mâinile fiecaruia dintre voi.
Vă asigur dragilor,că în mijlocul nostru ,va sta în mod nevazut dar simțit , SFANTA TREIME precum si MAICUȚA DOMNULUI.
Veți simți în inima si-n suflet ,prezenta DUHULUI  SFÂNT, la bucuria împărtăsirii ADEVĂRULUI  SĂU, în aceasta  zi specială atât pentru mine,cât si pentru fiecare dintre voi.                                                    . 
Daca veti vedea lacrimi în ochii mei,sa stiți că vor fi numai lacrimi de bucurie,atunci când voi vedea sala plină, si vă voi dărui din izvorul nesecat al Dragostei Lui Iisus Hristos si al Maicii Lui Dumnezeu,iubirea mea sufleteasca.  
Pentru mine va fi un moment unic,un moment dumnezeiesc,un moment în care prezența voastra dragii mei, îmi va da putere sufleteasca pentru a scrie si următoarele (multe)volume cu acelasi titlu: ADEVARUL  DUHULUI SFANT! 
Fără ajutorul vostru ,atât financiar cât si moral, aceasta lansare nu ar fi fost posibilă !
 Vă mulțumesc din inimă si din suflet pentru Darul vostru ce l-ati pus cu dragoste si cu Credință ,la zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,si care DAR ,este binecuvântat de DUHUL CEL PREA SFÂNT.
Mă rog pentru fiecare dintre voi si pentru cei dragi vouă,promițându-vă  că, voi rămâne asa cum deja mă cunoasteți ,si nu vă voi dezamăgi niciodată! 
                                  Cu dragoste si cu aleasa prețuire pentru voi toti,Maria Ghiorghiu! 


P.S.

                                                     Libraria Mihail Sadoveanu.https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg

Librăria Mihail Sadoveanu s-a mutat în casă nouă !

În strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88, BUCURESTI !


imagine-articol-1

Librăria Mihail Sadoveanu şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din Bulevardul Magheru, în care a stat 65 de ani
Noua casă a celebrei librării este în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88
Marieta Seba, director general CLB: Sper că vom scrie istorie şi în noul sediu

Celebra Librărie Mihail Sadoveanu, care până în luna decembrie putea fi găsită pe Bulevardul Magheru din Capitală, şi-a găsit o nouă casă după ce a fost obligată să se mute din vechea locaţie, în care a stat 65 de ani.
Oficialii Companiei de Librării Bucureşti (CLB), cea mai longevivă reţea de librării din România, cu o istorie de aproape 66 de ani, au luat decizia de a nu lăsa marca „Librăria Mihail Sadoveanu” să dispară şi, deşi nu va mai putea fi găsită în sediul cunoscut de pe Bulevardul Magheru din Capitală, librăria în care şi-au lansat cărţile unii dintre cei mai mari scriitori, poeţi şi publicişti ai României, s-a mutat în strada Edgar Quinet, colţ cu strada Academiei, în locul Librăriei 88. Vechiul sediu a fost retrocedat de către stat familiei Brătianu.
„Librăria Mihail Sadoveanu este la fel de veche precum compania (CLB - n.r.), adică 65 de ani, dar iată că soarta a decis ca în al 66-lea an să ne mutăm din sediul din Magheru, pentru că acesta a fost retrocedat proprietarilor, adică familiei Brătianu. În luna ianuarie am reuşit să amenajăm acest spaţiu (fosta Librărie 88 - n.r.) şi sperăm că vom scrie şi aici istorie de zeci de ani şi în ciuda tuturor provocărilor să rezistăm”, a declarat Marieta Seba, directorul general al CLB, în cadrul evenimentului oficial de redeschidere a Librăriei Mihail Sadoveanu în noul sediu.
                                       Cu dragoste,Maria.

40 de comentarii:

  1. Viata merge inainte, cu sau fara razboi, cutremur, etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria,
    Vă doresc succes în lansarea cărții dumneavoastră ! Mult succes în continuare și fiți mereu alături de noi.

    Cu drag,
    Valentin

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred cu adevarat ca sunteti aleasa de Bunul Dumnezeu datorita credintei, curajului si smereniei care dati dovada "înger printre lumii",noi cei departe de Tara noastra si care ne este dor de România care este única pîna si oamenii sunt Diferiti,nu stiu cum am putea cumpara cartea avînd în vedere ca nu avem pe nimeni in forta sa poata mearga mamasocra care este acolo nu poate din cauza vîrstei si a durerilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna ati adus soarele in Bucuresti !

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu mult drag va voi urmari deseara la domnul Brancu.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Succes Maria dar sa fii cu ochii in patru succes multora nu le place adevarul

    RăspundețiȘtergere
  9. MARIA DRAGA MEA , MULTA BAFTA IN ACEASTA SEARA. SA NU AI EMOTII, DOMNUL VA FI LANGA TINE. MULTUMESC PENTRU TOT CE AI REALIZAT, PENTRU CARTE ,PENTRU BLOG SI PENTRU GANDURILE TALE FRUMOASE. ESTI UN FENOMEN ! TE IMBRATISEZ SI ITI TIN PUMNII . MARIAH

    RăspundețiȘtergere
  10. D-na Maria,va rog acordati atentie la ceea ce va spun:urmariti 32 min.pe Youtube:1268-RO, Barbara,O canalizare interesanta- Hipnoza regresiva Calogero Grifasi.Multumesc! N-o sa va mai deranjez.

    RăspundețiȘtergere
  11. D-na Maria, va doresc mult succes si sa aveti grija de noi sa ne tineti la curent cu tot ce stiti dumneavoastra! Dumnezeu sa ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  12. Emisiune in direct la Agentul Vip Maria Ghiorghiu
    http://antenastars.ro/agentul-vip/maria-ghiorghiu-femeia-care-a-prevestit-tragedia-de-la-colectiv-id34311.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Emisiunea completa de la Antena Stars
    https://www.youtube.com/watch?v=E43rEiN28vw

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari pentru primul volum. Mult succes in continuare. Nu am putut sa va fiu alaturi pentru ca sunt plecatata din tara, dar daca eram din Bucuresti cu siguranta as fi venit la prezentare. Am urnmarit pe internet si transmisiunea de la Antena Star. Dumnezeu sa va ajute sa scrieti si celelalte volume si va multumim ca existati! Cu mult drag, din toata inima, Valentina a dvs. telespectatoare.

    PS Asa-s barbatii! lasati-l in pace si sa zica ce vrea sotul dvs. ...mai devreme sau mai tarziu tot o sa-si dea seama ca aveti dreptate! poate ca nu vrea sa recunoasca totusi, ma gandesc... si evidenta nu poate fi negata la nesfarsit!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu mult drag, de la suflet la suflet! mergeti mereu inainte!

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari pentru Carte! Sunteti superba!

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  19. Va felicit pentru lansarea cartii si va multumesc pentru informatiile pe care le publicati pe acet blog. Dumnezeu sa va ocroteasca, Doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  20. Doamna Maria, am comandat și eu cartea online. Eu locuiesc în Spania și am dat datele ce mi sau cerut și mi sa scris ca plata la livrare.... chiar ajunge cartea la mine,sa o astept? Sau mai trebuie ceva de făcut? Și dacă nu va suparati în cit timp ajunge? Va mulțumesc ca existați și de cind va urmăresc blogul chiar ma simt mai aproape de Dumnezeu. Va doresc numai bine și succes în tot ce faceti.

    Cu drag Violeta.

    RăspundețiȘtergere
  21. D-na Maria cu tot respectul pt d-voastră o întrebare : Ce era scris in acel plic care urma a fi lăsat in emisiunea de la Antena Stars? Care era numele celor 2 si ce se v-a întâmpla cu ei ?daca se poate sa împărtășiți si cu noi ( daca s-a dat la tv eu am pierdut emisiunea)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți dai seama că identitatea celor 2 nume se va afla doar la deschiderea plicului.

      Ștergere
  22. maria ajunge lasa cartea spune ce mai uemeaza Cred trebuie sa te punem in locul neamtului fara nici o gluma spun foarte serios

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prieteni dragi,
      Am fost foarte obosita, si a trebuit sa recuperez orele de odihna.
      Apoi ,m-am ocupat de trimiterea CARTILOR.
      Pentru a nu mai scrie atâtea avize postale,le voi trimite la fiecare doritor prin FAN CURIER. 35 lei cartea si 18 lei transportul la domiciliu fiecaruia. Incepand de diseara voi scrie din nou pe blog. Numai daca va trimit prin FAN CURIER,pot sa-mi revin la timpul meu liber de a scrie. Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca si va multumesc din inimă pentru intelegere si pentru sustinere.Cu dragoste si cu recunostinta Maria Ghiorghiu.
      PS.
      Rog din suflet pe cârcotasi,să se abtină de la jigniri,amenintari, si comentarii răutacioase si vulgare. Astfel de COMENTARII vor fi sterse de pe Blog,chiar daca pentru inceput au fost publicate,aceasta se datoreaza lipsei de timp ,pentru a le modera. Dar le voi lua la ”puricat”,si le voi exclude.

      Ștergere
    2. Sa va ajute cineva , doamna Maria sa introduceti toate adresele oamenilor si numele lor pe calculator si acel borderou il scoateti la imprimanta in 2 ex.( 1 il opriti dvs.) iar pe celalalt il dati curierului. Intr-o zi le ridica de la dvs. pe toate cele care trebuie sa le expediati cu mentiunea in dreptul fiecaruia ,,cu ramburs'' sau fara ramburs ''. Insa cineva trebuie sa va selecteze donatorii de cumparatori .

      Va pupam si bine ati revenit acasa.

      Ștergere
  23. M am bucurat enorm ca am putut fi alaturi de tine Maria , lansarea a fost foarte reusita ,am trait momentul cu tot sufletul ,am simtit o stare de bine inexplicabila...abia astept urmatoarele volume..felicia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci Fan Courier a devenit erou fara voie!Doar asa mai poate Maria sa scrie mesajele de la Duhul Sfant, altfel nu mai pupam noi mesaje pe blog! =))

      Ștergere
  24. D-na Maria va rog daca puteți sa îmi răspundeți la întrebarea de mai sus.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela,te rog mai scrie-mi inca o data intrebarea. Nu stiu care este.

      Ștergere
  25. PRIETENI DRAGI,
    De ce unii dintre voi sunteti rautaciosi? Oare daca cititorii imi solicita CARTEA,eu nu trebuie s-o trimit?
    Nu trebuie sa le dau atentie?
    Ce fel de om as fi?
    Trebuie sa intelegeti ca am fost foarte obosita, si lucrez mult atat acasa la birou, cat si la trimiterea CARTII,după care ,noaptea voi posta pe BLOG.
    Chiar din aceasta noapte!
    Nu-mi mai trimiteti mesaje cu jigniri si injurii,căci nu aveti dreptate. Scopul meu in viata este sa duc pe mai departe CUVANTUL LUI DUMNEZEU si al MAICUTEI DOMNULUI,atat aici pe BLOG,apoi in CARTI scrise ,dar si grait in mijlocul Semenilor nostri.
    Va grabiti sa ma judecati,sa-mi dati verdicte,sa ma jigniti, si sa credeti ca eu ma voi imbogati din vanzarea CARTII. Banii din vanzarea CARTII îi voi folosi la editarea a multor volume de acum incolo.
    Chiar daca o parte din voi aruncati cu piatra,eu tot va iubesc cu sufletul si ma rog pentru voi,ca sa va fie bine si sa aveti inima buna,iar sufletul plin de CREDINȚĂ.
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu o mai jigniti, oameni buni, e dreptul fiecaruia sa creada ce vrea , insa macar respect pentru ca este femeie , mama si bunica , daca pentru ceea ce face nu va impresioneaza cu nimic . Cititi si intoarceti foaia , mergeti mai departe, fiecare cum doriti , e loc pentru toti .

    RăspundețiȘtergere
  27. doamne iartai pe cei rai .iartai doamne ca nu stiu ce zice ,ce face...draga maria te iubesc...sanatate multa.....sa fii iubita si respectata..... succes in continuare.....multumesc lui dumnezeu ca ni te a ales pe pamintul romanesc.....olimpia mihailescu

    RăspundețiȘtergere

  28. D-na Maria cu tot respectul pt d-voastră o întrebare : Ce era scris in acel plic care urma a fi lăsat in emisiunea de la Antena Stars? Care era numele celor 2 si ce se v-a întâmpla cu ei ?daca se poate sa împărtășiți si cu noi ( daca s-a dat la tv eu am pierdut emisiunea)Cred ca cu noi puteți împărtăși

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
  29. D-na Maria am facut si eu comanda prin fan curier daca prin posta nu se poate a carti dumneavoastra, si a trecut o saptamana as vrea sa stiu daca o mai primesc sau nu la pretul de 53 lei?

    RăspundețiȘtergere
  30. SORIN,te rog mai lasa-mi inca odată adresa aici si un nr de tel,nu o voi fcae publica,după ce imi notez,voi sterge. Numai asa pot vedea ce s-a intamplat,daca ti-am trimis sau nu. Cu drag,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  31. Am primit astazi cartea dvs am ajuns la pagina 40 ,intradevar citind din ea se deschide o putere spirituala de nedescris... Va multumesc in numele tuturor celor care au primito.

    RăspundețiȘtergere