vineri, 28 octombrie 2016

VINE IARNA ȘI ÎNGHEȚUL ,CÂT DE CURÂND !

                                           27 Octombrie 2016,ora 5,12 dimineața !    

                                                Dragii mei, 

Astazi dimineață în zori, o lumina puternica  ca un fulger,ma trezeste, si astfel ,vad inspre Sud, Sud - Est, o strada de pe care zapada era spulberată , iar înghetul era la el acasă.        
            Image result for IARNA.
Așadar dragii mei,sa ne pregatim cojoacele si săniile,deoarece IARNA este la pragul,usii noastre.
                                 Cu dragoste,Maria. 

21 de comentarii:

  1. Se simte, se vede, provizii cat se poate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si meteorologii noștri car au anunțat că vom avea o iarnă blândă ......
    😇😇😇😇😇😇Kiwi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Meteorologii spun lucruri trasnite...pe un canal ceva ..pe altul altceva....eu la fel stiu de la meteorologi ca vine o iarna grea ......si imi doresc chiar ....

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Să vină ger de ăla cum era odată, să le inghete si sufletul în americani si in rusi că vor criminalii război.Poate dă DOMNUL poruncă stihiilor naturii să le zădărnicească pofta de război,să le inghete degetele să nu poată apăsa nici măcar un buton.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce se întâmplă de sunt așa multe comentarii șterse ? 😎😎😎
    Kiwi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragilor!
      COMENATARIILE pe care le-am sters sau eliminat, nu meritau sa fie publicate. Fiind prea multe,le-am publicat fara a le modera. Pe parcurs am vazut ce bazaconii,ce ineptii scriu unele persoane, hulind CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS sau aducandu-mi jigniri si cuvinte mizere,vulgare!
      Nu uitati: Acest Blog se cheama: DUMNEZEU EXISTA - MARTURII, si nicidecum nu este un maidan,in care fiecare poate sa spuna ceea ce-i trece prin cap, aducand injurii cititorilor si mie deasemenea.
      Asadar,nu va mai obositi sa scrieti MESAJE care incita la ura si violentă,sau MESAJE care contin jigniri si cuvinte vulgare. Pentru astfel de vorbe ,sau infiintat cârciumile ,piața, bodegile, etc,etc.

      Ștergere
    2. Dragilor! COMENATARIILE pe care le-am sters sau eliminat, nu meritau sa fie publicate. Fiind prea multe,le-am publicat fara a le modera. Pe parcurs am vazut ce bazaconii,ce ineptii scriu unele persoane, hulind CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS sau aducandu-mi jigniri si cuvinte mizere,vulgare! Nu uitati: Acest Blog se cheama: DUMNEZEU EXISTA - MARTURII, si nicidecum nu este un maidan,in care fiecare poate sa spuna ceea ce-i trece prin cap, aducand injurii cititorilor si mie deasemenea. Asadar,nu va mai obositi sa scrieti MESAJE care incita la ura si violentă,sau MESAJE care contin jigniri si cuvinte vulgare. Pentru astfel de vorbe ,sau infiintat cârciumile ,piața, bodegile, etc,etc.

      Ștergere
    3. Comentariul meu chiar nu continea injurii sau hulind cuvantul lui Iisus ..dar poate ati sters din greseala printre mesajele cu injurii si pe cele fara..

      Ștergere
    4. Au fost multe comentarii nevinovate pe care le-ai sters Maria. Este foarte aiurea. Dar daca asa ai preferat, e bine si asa, ce mai este de spus? Nimic.

      Ștergere
  8. Anonim 28 oct 12:35 mai bine să ne rugăm să avem o iarnă blîndă ca va fi vai si amar pentru cei necăjiți care nu au nici lemne de fac sau bani sa-și achite facturile.Cunosc persoane care lucrează de-o viață în Oficii Poștale sau diverse instituții și nu au ce pune pe masă la copii că au salarii mizerabile.Așa că nu avem nevoie de o iarnă grea că dacă va fi razboi,acești invadatori nu tin cont de vreme.Oricum în toate previziunile se spune că razboiul va începe într-o noapte friguroasă,așa că perioada e deja stabilită,iarna.DS

    RăspundețiȘtergere
  9. Rugați-vă ca sfârsitul sa nu vină iarna, când e frig si nu puteți fugi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu injur si nu scriu ineptii, nu-mi permit sa fac asa ceva!...cred ca am scris ca imi place iarna si sa vina..nu-mi amintesc exact..nu stiu cu ce am gresit..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DIANA V,
      Nu tu ai gresit,ci din greseala au fost sterse mai multe COMENTARII.

      Ștergere
    2. Multumesc frumos de raspuns..ma iertati!

      Ștergere