joi, 13 octombrie 2016

DEZNODĂMINTE ! OAMENII VOR IESI IN STRADA ,DIN TOATE COLTURILE ROMÂNIEI !

                                      13 OCTOMBRIE 2016,ora 5,17 zori de zi !

                                            Dragii mei, 

Din nefericire (sau poate din fericire ),vom asista si chiar vom participa la mari PROTESTE in ROMÂNIA,ca urmare a traiului tot mai greu al oamenilor obisnuiti.
Din păcate (sau din fericire),situatia incordată în care se afla românii si România,se vor rezolva prin diferite deznodăminte.
Image result for PROTESTE IMAGINI..

Prieteni dragi, sa ne amintim de :
 

TREBUIE SĂ RUPEM PIAŢA UNIVERSITĂŢII ! AŞA NU SE MAI ...

https://plus.google.com/.../H3wUFhxyM5b
May 6, 2016 - TREBUIE SĂ RUPEM PIAŢA UNIVERSITĂŢII ! AŞA NU SE MAI POATE ! TREBUIE SĂ RUPEM PIAŢA UNIVERSITĂŢII ! AŞA NU SE MAI POATE !
Precum si de:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma
Sep 4, 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !
Image result for PROTESTE IMAGINI..
Image result for PROTESTE IMAGINIImage result for PROTESTE IMAGINI....

Aud glas dragilor ,care spune doar un singur cuvânt, iar acesta este:
             ” Deznodăminte!”

Clipă in care ,văd multime de popor ce vin unii către altii. 
Cei de la Nord si Vest ,se indreptau spre Sud, iar cei de la Sud -Est,erau deja adunati într-u loc imens, unde nu mai aveai loc arunci un ac.   Image result for PROTESTE IMAGINI..

Dragii mei, din nefericire poporul român este sarac lipit pământului,excluzandu-i pe hotii care au adus ROMANIA la sapă din lemn.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului sa fie pace si liniste in Țară,dar asa cum curg MESAJELE,si cum sta ROMÂNIA zilelor noastre ca pe un butoi cu pulbere,nu prea cred ca va fi pace si liniste in Țară.
Fireste dragilor ,că Rugaciunea fierbinte spusă cu inima si nu numai cu buzele, ne va ocroti sufletul si pe cei dragi noua.
Sa nu deznadajduim niciodata, si vom putea face față tuturor incercarilor.
                           Cu dragoste,Maria. 

24 de comentarii:

  1. Da doamna Maria vor iesi românii in strada atunci când o rachetă v-a pică la noi.noi românii de rand nu vrem acest război ca nu avem nimic de castigat .noi ne-am obisnuit cu puțin. Atunci v-a striga românii. Cu trădătorii afara din tara.ca ne au târât in mocirla asta .cu ce sa ne apărăm decat cu cuvinte cu flori si cu brațele goale.toate cate se fac se fac fara stirea noastră. Suntem prea mici si slabi.totul se învârte la nivel mondial.vom iesi toți la o nedreptate si de vor muri copii si oameni nevinovați. niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia se pregătește de război.

      Ștergere
    2. vor iesi in strada la o plimbare si apoi in casa ca vine frigul .... nimic nou sub soare ....citeva ho ho ituri . ceva demisii care oricum erau preconizate dinainte si lumea la caldurica ca s-a facut ´´ dreptate ´´ ... ca vin sarbatorile si iarna ... craciun fericit si an nou fericit si a trecut 2016 . si tv-ul va trasmite live totul ... bla bla bla ...

      Ștergere
  2. Asa este!
    Poate ne facem si noi auziti odata si odata si schimbam soarta acestei tari care se duce in cadere libera in jos!
    Eu ma rog in fiecare seara si ma inchin pentru pace, liniste si tot ce e bun!
    Sper ca si restul romaniilor sa inceapa sa faca asta, daca nu au facut pana acum!!!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. deznodaminte la plagiate si la dosarele care le-ati vazut in alta viziune la dosarele pe care le scotea Kovesi de la naftalina,va fi o incercare a poporului de a sparge mafiile partidelor din stat, care blocheaza totul-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun din partea mea pot să plagieze toți că nu ne încălzește cu nimic,cu diplomă bună sau falsă ăștia tot infractori sint și fură tot ce le pică in mînă.Ăștia sînt foarte abili că știu sa-și ascundă faptele și ne fură cu acte precum băncile.DS

      Ștergere
  4. Maria te felicit si te apreciez deosebit de mult pentru personalitatea puternica si de caracter de care dai dovada, de sinceritatea sufleteasca cu care expui mesajele. Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te ajute in aceasta mare lucrare pe care o faci pentru semenii nostrii. Dumnezeu sa ocroteasca Romania si pe romani oriunde ei se afla!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am dormit destul!Ar fi cazul sa ne trezim,alta solutie nu vad!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Niciodata nu o sa iasa in strada sint fricosi

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar fi ceva! Dar nu prea cred ca s.a ajuns la un grad asa mare de inteligenta incat sa se realizeze faptul ca numai asa se face ceva în tara ori dacă ies în strada tipa 2 zile dupa care iar ii abureste vro cineva și iar de la capat. .. ca și cu tehnocratii. Aceiași oameni dar cu alt nume ca parca dacă îți schimbi numele din ion în Vasile nu tot aceeași persoana ramai?
    Mai avem mult... nu gluma

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca Dumnezeu vrea totul e posibil.

    RăspundețiȘtergere
  9. Romanii!!! Nu cred. Niste lasi, pupincuristi si profitori. Si apoi suntem dezbinati, nemotivati si fara lider. Cine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14 oct 09:38 ai perfectă dreptate,romanii sint dezbinați nu se ajută unii pe alții și nu reacționează la nimic.În timp ce la Galați,oamenii sunt sub ape la Iasi se cînta,se dansa si sărbătoreau zilele orasului.Au avut bani să plătească artiștii,dar nu au avut suflet sa-și ajute semenii lor,care trec prin momente grele in prag de iarnă.DS

      Ștergere
  10. Pai daca ne consideram "mici si neputinciosi",astfel suntem tratati.Atunci care ne mai sunt pretentiile?

    Eu cred ca "ei'stiu ca romanii treziti la lumina care ei sunt, devin de fapt foarte periculosi pentru elita mondiala, daca se unesc in intelegerea spirituala.

    Am mai spus-o;in aceasta tara mica sunt intrupate Fiinte foarte inalt spirituale,care au venit sa transforme intunericul in care a fost cufundata si incarcerata planeta.O mare parte dintre ei s-au trezit si-si indeplinesc misiunea.Sunt convinsa ca si ceilalti o vor face,dar probabil au nevoie de cateva scatoalce, asa cum spunea cineva pe aici.

    Avem cateva exemple de persoane pe aici pe blog, care la nivel subtil stiu exact despre ce vorbesc eu,si de aceea se impotrivesc atat de tare, deoarece fac parte din categoria "putere asupra altora", si sunt speriate "de moarte", deoarece li se termina mandatul de putere si control pe care si l-au insusit de mii de ani.
    Acestia au fost invitati sa treaca in lumina dar refuza categoric. O parte dintre ei au facut-o,dar multi nici nu vor sa auda,de aceea vor neaparat sa declanseze razboiul fiindca stiu ca au pierdut dar nu pot accepta.

    Arma lor este inducerea fricii caci cu aceasta ei pot sa-si puna planul in aplicare.Frica este energia cu care acesti "fii pierduti"sau "ingeri decazuti" se hranesc.
    Deci haideti sa-i infometam!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. Romanasii vor iesi in stradă din doua motive,
    -Daca vre-un partid le dă bani.
    -Sau se va intîmpla ceva foarte grav in tară si ne va ajunge cutitul la os.
    In rest nu văd să iasă cineva din patriotism ,,pară mălăiată in gura lui natafleată,, asta este ce ni se potriveste pe moment. Nu cred ca există un popor atît de delăsător in lume ca noi,cineva trebuie să ne ducă de mînă ca pe niste momîi.Tineretul in special e de tot rîsul si cînd merg pe stradă butonează mobilul, se ciocnesc cu alti oameni apoi zic,,VAI CE M-AM SPERIAT,,!Suntem fara sperantă cu un asa ,,viitor,, de tineret, iar ăstia bătrîni ,,DACĂ IES ÎN STRADĂ DĂ CEVA BANI?,, Să nu te crucesti ce romani avem? Stiu că mai sunt si patrioti ăstia săracii au durere mare în suflete că n-au cu cine ,,lupta,,împotriva răului ce a cuprins tara.Eu personal mă sufoc ca pînă si în familia mea am specimene de genul ,,LASĂ CĂ NUI DRACUL ASA NEGRU CUM ÎL VEZI TU,,!Orbii nu văd că dispar păduri, că vin americanii si ne scormonesc măruntaiele pămîntului, că si rusnacii ne vor CARPATII nostrii dragi (scriu si plîng de nenorocirea tarii mele) si nu am putere să ,,lupt,, cu haimanalele alea din căsoaia aia ce se vede de pe lună.
    -PINĂ CIND ROMANI PÎNĂ CIND SĂ TRĂIM CA NISTE MOLUSTE,CĂLCATE IN PICIOARE DE STRĂINI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14 oct 09:54 ai perfectă dreptate și eu sînt de aceiași părere,uite cit de rău a ajuns țara asta și cit de dezbinați și nepăsători sunt românii.Tineretul este ca și inexistent, bătrînilor nu am ce să le cer,unii au ieșit la vremea lor in stradă,altii au trecut prin două războaie sunt bolnavi și slăiți de puteri.Baza era in cei foarte tineri și in generația de mijloc,dar am impresia că și dacă ies fac mai mult rau pentru că sint folosiți de instigatori și nici măcar nu-și dau seama.Scandează numai aberații,rîd cu gura pînă la urechi si tastează de zor pe telefoanele lor de ultimă generație.După incendiul de la Colectiv au ieșit in stradă că le era frică să nu se închidă cluburile și nu mai au unde merge,nu au ieșit să ceară locuri de muncă,mărirea salariilor,diminuarea taxelor. Din cauza lor acum sîntem conduși de tehnocrați pentru că au dat jos GUVERNUL PONTA,care de bine de rau a mărit salariile și pensiile tăiate de Boc și de Roberta Anastase.DS

      Ștergere
  12. Adevarul despre Hillary Clinton,ca tot o sustineati.
    STIRI DE ULTIMA ORA! WIKILEAKS A SCOS LA IVEALA E-MAIL-URILE CARE DOVEDESC CA HILLARY CLINTON A FOST COMPLICE IN FINATAREA SI SPRIJINIREA ORGANIZATIEI TERORISTE ISIS!!!

    https://vremuritulburi.com/2016/10/13/stiri-de-ultima-ora-wikilieaks-a-scos-la-iveala-e-mailurile-care-dovedesc-ca-hillary-clinton-a-fost-complice-in-finatarea-si-sprijinirea-organizatiei-teroriste-isis/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O doamne! Nu pot sa cred ?! Asta e serios?

      Ștergere
    2. Anonim 14 oct 10:52 ai perfectă dreptate am citit si eu despre Hilari Clinton și stiam că este implicată in așa ceva. John Podesta consilierul lui Obama,care conduce acum campania electorală a lui Hilari este implicat pînă in gît și prin mîna lui a trecut e-mailul din care reiese că Hilari sprijină ISIS împreună cu Arabia Saudită și Qatar.Ei vor să dezbine Europa si să-i convingă pe aliați că Rusia e un pericol.Nimic mai fals ca si minciuna cu emigranții că pleacă din Siria din cauza regimului Bashar.Dacă era așa de ce nu i-a primit o țară arabă bogată cum e Arabia Saudită sau Qatar și i-au lăsat să bîntuie prin toată Europa.Multe lucruri murdare vor ieși la iveală inainte de alegeri.DS

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=o8R3lcRwGn4

      Ștergere
  13. Păi sămi fie cu iertare.Vor iesi dna Maria,pentru ca deja au început sa impoziteze românii care lucrează înafară.Nu mai stiu de unde să ia bani.Asta si cauta să aduca oamenii la disperare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragii mei , avem nevoie de oameni de suflet si cu verticalitate pentru a razbii in valtoarea care ne- a impresurat si va dau un exemplu si nu fac reclama nimanui este vasile vlasin il gasiti pe faceebeok care murindu- i copilasul a rugat prietenii si cunoscutii sa nu aduca flori ci sa se doneze banii pentru achizitionarea unui aparat medical care ar putea salva mii de copii si sant convinsa ca tara e plina de astfel de exemple deci astfel de oameni ne trebuie la conducere nu politruci analfabeti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doina Rusu știu de acest caz,i-am văzut pe părinții copilului in emisiune La Măruță.Ferească Dumnezeu de asemenea necaz.DS

      Ștergere
  15. Nu Maria poporul nu va iesi in strada noi sintem supusi si buni am avut multe sanse sa schimbat viata si nu am facut nimic dumnezeu sa fie cu noi

    RăspundețiȘtergere